עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rony1880,

היי רציתי לדעת איך איכות המסך שלו.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב אני צריך אותו בדחיפות כרגע מה שאני רוצה לקנות זה Lenovo Yoga 500-14 80R500FNIVhttp://ksp.co.il/?select=.268..271.....&maxprice=3672 אם מישהו יוכל להביא לי דעה על המחשב אודה לו תודה רבה לכל העוזרים!! תקציב:3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500 מתי מתוכננת הרכישה:בשבוע הקרוב מהארץ או מחו"ל:בארץ מ KSP האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:KSP יד ראשונה\שניה:חדש זמן אחריות רצוי: שלוש שנים אפילו יותר.. חברת המחשב הניד המועדפת:עדיפות לDELL / LENOVO מערכת הפעלה מועדפת:WINDOES 10 מערכת הפעלה כחלק מהתקציב:כן. גודל כונן קשיח מועדף:SSD 256 תדירות שינוי מיקום…

3. Started by casillas,

שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש אישי ויש לי הזדמנות להזמין אותו מחו"ל, אשמח אם תעזרו לי ובכלל, האם יש טעם לקנות מארה"ב או לקנות בארץ?? * מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים (המחשב חלק מהזמן יהיה מחובר לטלוויזית LCD) * גודל המסך? לפחות 14" עדיפות ל15.6 * משקל רצוי? משהו שאפשר יהיה לסחוב בתיק, לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום 3 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? וכו) המחשב יהיה מחובר לטלוויזית LCD לדעתי חובה HDMI * בלוטות? ממש לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח[, או שילוב - דורש mSata)אין צורך בSSD * כונן CD/DVD? צורב? ממש לא צריך כונן בכלל כונן Bluray?לא האם נדרשת…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי חבריה כותרת הכל זז לאט מאוד,התקנה ,הפעלת המחשב . ניקיתי את המאוורר,לא מתחמם החלפתי סלוט לזיכרון מה יכולה להיות הבעיה? מחשב נייד VOSTRO 1015 תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by PCguy,

יש לי תקציב של עד 5500 במזומן אני רוצה מחשב למשחקים {לא הטופ} ואנטרנט שיהיה בו מסך דק איכותי 17" ולוח עם PCI-E אפשרי???

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by gtx980sli,

שלום. ברצוני לקנות מחשב נייד גימינג שיסתדר עם רוב המשחקים הנוכחיים. התקציב שלי הוא עד 3500 וקצה היכולות היא 4000 אני מצאתי את הacer v15 nitro black edition בNEWEGG מחודש ב800 דולר, יש לי משהו בח"ול שיכול לקנות לי. האם שווה לי לקנות מחודש בחול? האם יש מחשב יותר משתלם ממנו? האם יש מקום בארץ שמוכר בכאלא מחירים? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by abirdh,

במחשב הנייד הזה יש כרטיס WIFI מובנה, אבל אני לא מצליח להפעיל אותו.. ניסיתי כבר את כל הדרייברים האפשריים.. וכלום.. המחשב לא מזהה אותו.. כתוב לי במנהל ההתקנים ב other devices : network controller ועליו יש סימן אזהרה (רק עליו כל שאר הדברים מותקנים) כנראה זה הכרטיס WIFI אבל אני לא מצליח להתקין את הדרייבר שלו. זה הכרטיס: dell wireless 3945 802.11 a.b.g / b/g mini-PCI זה הדרייבר שניסיתי להתקין: http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&l=en&s=gen&releaseid=R172349&SystemID=VOS_N_1510&servicetag=&os=WLH&osl=en&deviceid=9540&devlib=0&typecnt=0&vercnt=1&catid=-1&impid=-1&formatcnt=1&libid=5&fileid=…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by rbeny10,

1. המחשב : FUJISIEMENS דגם: AMILO D6500 , פנטיום3, מהירות - 1G 2. במחשב ב"חריץ הרחבה" מותקן כרגע זיכרון של 64MBIT (ביחד עם 128M על הבורד-> 192M ) . ברצוני להרחיב למקסימום - 256MBIT . ?. השאלות:- האם ההרחבה (פי4 ) תורגש בגלישה באינטרנט ?. - איפה ניתן להשיג כרטיסון זיכרון ?.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by -Sky_Lord-,

שלום, אני עומד לקנות מחשב בארה"ב ולהביא אותו ארצה, הייתי מאוד רוצה להביא Dell XPS ולהזמין ישירות מהאתר שלהם, הבעיה שלוקח יותר מדי זמן, מי שאני מכיר בארה"ב מגיע עוד 10 ימים. למישהו יש המלצה על חנות להזמין ממנה? אני מכיר את bestbuy, אבל עד כמה שאני יודע הם מביאים אחריות מלשהם ולא בינלאומית... תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני מחפש מחשב שיענה לי על הדרישות שלי ויספיק לי לעוד הרבה זמן. עכשיו כך אני רוצה מחשב בסביבות 4500 ש"ח (אם יש צורך אז אפשר קצת לחרוג) שיתאים לי לעריכת קול ובעיקר וידיאו (גם בפורמטים גדולים כמו DVD) וגם אינטרנט, אולי פה ושם משחקים. נ.ב שמעתי גם שאם כבר כדאי ללכת על ליבת ה BARTON כי היא יותר טובה חוץ מזה זה יותר זול מהאינטל (בסה"כ יוצא בסוף) אבל אתם תגידו לי מה כדאי ומה לא. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם אני צריך לעזור לאחיין שלי לקנות מחשב לבר מצווה . בעקבות המלצות שלכם ממפרטים שונים הגעתי למפרט הבא. אנא תעדכנו אותי אם יש משהו שכדאי לי לשנות או להחליף ולא לחרוג מהסכום הזה פחות או יותר. בעיקרון זה בעיקר למשחקים וסרטים ובגלל זה העדיפות למסך הזה והרמקולים. המארז פחות חשוב מבחינת מראה אבל הבנתי שהוא שווה ויתן תמורה טובה. תודה מראש לכולכם מחיר כמות ¤ סה''כ INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX 1505.00 1 1505.00 GIGABYTE GA-P35-DS3R (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA 675.00 1 675.00 GEIL 2GB 1GBX2 DDR2 667MHZ CL5 WITH COOLING (KIT) 529.00 1 529.00 GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E 1684.00 1 1684.00 W.D WD250…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by orez14,

מה קורה חברס ברצוני לקנות מחשב אולטרה בוק - טבלט לצורכי הלימודים, אשמח לשמוע תגובות והמלצות מכם בתקווה להיסגר על דגם מסויים. 1) תקציב-3000 עם חריגה של 500 * מטרות המחשב? לימודים ואינטרנט,ומעט צפייה בסרטים,דרוש חיבור hdmi על מנת לחבר את המחשב לטלויזיה, כמובן שאני מתכוון להפעיל עליו את כל תוכנות האופיס (וורד אקסל..) * גודל המסך? 13 (עדיף מט) * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי - עד 1.5 ק״ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן כמה שיותר- יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא משנה * כונן קשיח - לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף 3 שנים - לא חובה * האם בתקציב צרי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by vitalik20,

שלום אנשים הייתי רוצה לדעת עם נייד כזה http://ksp.co.il/?uin=17757 יכול להריץ BF3 על HIGH ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500 כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך, דיסקים קשיחים וקירור למעבד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא …

15. Started by 00x,

שלום לכולם, לאחרונה פירמטתי את המחשב הנייד שלי lenovo b560 ואין לי את הדיסק שקיבלתי איתו עם הדרייברים. חיפשתי באין סוף מקומות לאיזה PACK של כל הדרייברים אבל כלום לא עבד. אשמח אם מישהו פה יוכל להציל אותי. תודה !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ilanb0,

המחשב של חמי, פנטיום 3, 500 MHZ כנראה שבק. אחרי שניערתי אותו מכל ההצעות שהוא מקבל בדוא"ל הוא מוכן לשמוע בקולי ולהרכיב לו מחשב. הצרכים הם: רוב השימוש שלו לגלישה באינטרנט. מקסימום הנכדים באים לפעמים ומשחקים משחקי רשת (פלאש) או מורידים פה ושם משחקים מהרשת. שיחזיק תכנת אופיס 2000/או 2003, מערכת הפעלה XPPRO, דיסק בגודל מינימלי (אם יש 40 גיגה גם טוב), כרטיס יכול להיות OB אבל שיצליח להחזיק משחקים שאולי הנכדים מביאים לפעמים כשבאים לבקר (כמו סימס וכול'). אם אין כרטיס שעושה את העבודה הזאת, אז כל כרטיס OB (דרך אגב, האם יש כרטיסי OB ברמות שונות?). מעבד AMD. זכרון - 2 סטיקים של 512. צורב? לא בטוח, אבל אני מניח שכבר לא הולך CD ROM... אם יש חריגות מהתקציב או אולי אפשר אפילו למזער הוצ…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי, סוף סוף היגע זמני לרכוש מחשב! התקציב 4000 ש"ח לא צריך מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. הדרישות: 1. NO OC. 2. מעט משחקים אני כבר לא gamer . בעיקר אסטרטגיה וRPG. 3. סרטים והרבה- אני רואה תכנים ב-HD , 4. מוזיקה אני לא אודיופיל. 5. גלישה באינטרנט ו- text . 6. אני מעוניין שהמחשב יחזיק לעוד הרבה זמן, ברמת משחקים בנונית. 7. שקט לא חשוב - אבל אני לא רוצה לישון בתוך מטוס סילון. 8. בנוסף יש לי חדר קטן ואין לי מקום למארז גדול חשבתי על מחשב שבעתיד יוכל לשמש אותי כ- HTPC לכן הייתי מעדיף מארז קטן. 9. אני לא רוצה לחרוג מהתקציב. 10. והייתי מעדיף שייכנס שם לוח אם של asus עם Q6600 אם אפשר.. תודה לכל העוזרים!

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by meytal25,

* מטרות המחשב? לקחת ללימודים (סטודנטית למשפטים) בעיקר אופיס וPDF, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיפה לא פחות מ-14", אבל הכי הייתי רוצה 15.6 (גמיש), עדיף מאט לא הכרחי. * משקל רצוי? גמיש, אבל עדיף מחשב שנוח יחסית להסתובב איתו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 4-5 שעות * כונן אופטי? עדיף כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף , לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL אבל לא הכרחי *תקציב - בסביבות 3000 ש"ח הייתי שמחה למחשב שיחזיק כמה שנים טובות (לפחות 5-4), שלא יתקע.... אני נוטה לi5, ואני לא יודעת אם 4 או 8 ראם... והייתי שמחה לדעת האם כדאי להתעקש לקנות מחשב שמגיע עם 3 שנים אחריות או מספיק מחשב שמגיע…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by XpR,

שלום, קניתי לנובו y700 חדש לגמרה בן חודש נקנה בksp והתחילה בעיה כשאני מדליק את המחשב נהיה מסך שחור(לא דלוק בכלל) ובשורות של המקלדת נדלקות. אני לא יודע מה לעשות, יש למשהו הצעות מישהו נתקל בזה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by sollito,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לגרפיקה בעיקר תלת מימד , התקציב קצת נמוך , אבל בהתחשב שהמחשב הנוכחי שלי (toshiba satellite l300) הוא dual core בן 4 והוא מצליח להחזיק את התוכנות (קצת איטי) * מטרות המחשב? גרפיקה, תלת מימד solidworks, 3dmax, rhino דו מימד פוטושופ וחבריהם... * גודל המסך? 17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 20 דקות חובה (לשירותים) כל דקה נוספת ברכה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעדיף מעל 500 (מהיר, 7200) * כונן CD/DVD? צורב? מישהו עוד משתמש בכאלה? לא חבל על המקום? בכל מקרה אני יקבל אחד הא? * כונן Bluray? לא …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by MarzocchiKO,

שלום לכולם הודעה ראשונה שלי כאן אז ככה המחשב יהיה למשחקים נטו בלי שום כוונות לאוברקלוקינג ושיפורים למינהם . אין צורך במסך (מרוצה עד הגג מה955DF שיש לי כרגע) , רמקולים , מקדלת עכבר ושאר השטויות . אשמח לקבל הצעות. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום.. עד עכשיו אם רציתי לאפס לוח אמ למשל סיסמא או משהו כזה אז ההיתי מזיז את הגאמפר של ה COMOS והכול היה מתאפס עכשיו יש לי משחב נייד של ACER רציתי לשאול איך אני עושה זהות במחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, אח של גיסי מעוניין לקנות מחשב קומפלט כולל מסך ומדפסת בסביבות ה 3000 אלף שקל. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט ואם אפשר אז גם משחקים. על כן אשמח לקבל מפרטים(רצוי עם לינק לאתרים מהם נלקחו) וזאת בשביל לאפשר לו לקנות את המחשב האופטימלי בשבילו.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ומה עוד חסר + מחירים (ללא מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים.) MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MB 2 יחידות זכרון OCZ PRIMIER 256/400 כולל גוף קירור CAS 2.5 לוח אם EPOX 8RDA3 PLUS REV 3.2 הטוב ביותר למעבדי AMD מעבד AMD ATHLON 2500 BARTON מחיר בחנות: ¤3,100.00 3 שנים אחריות על כל המערכת

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by rotman,

שלום לכולם , מבקש המלצה לנייד 13" עבור סטודנטית : יישומי אופיס ואינטרנט. כמו שרשום בכותרת , תקציב עד 3K. עדיפות ללנובו אבל אם יש מחשב עם תמורה יותר טובה לכסף אז אשמח לשמוע גם עליו. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים