ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום, מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סטנדרטיים כמו fifa וכאלה, צפייה בסרטי בלו-ריי, שמייעת מוזיקה קבצי FLAC באיכות גבוה חשוב הסאונד אך לא צריך כרטיס קול צריך רק SPDIF א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. בימים הקרובים אני הולך לקנות מחשב בטוח.. שישמש למשחקים, אינטרנט וסרטים כמובן, ואני צריך את דעתכם. זה המפרט מKSP: מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1070 1070 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 945GM-S2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E 1 650 650 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS 2 310 620 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, VIVO, PCI-E 1 1230 1230 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 410 410 מארזים? כמות מחיר סה"כ Thermaltake Soprano VB1000SWS 1 460 460 SYSTEM ASSEMLY 100 סה"כ 4540 עכשיו יש…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נרכש בפברואר אשתקד, לא כולל אריזה מקורית, כולל דרייבר, מדריך וקוד למשחק DIRT 2.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למוסך ותוכנה קלילה של המוסך של חבר ומצאתי ב300 ש"ח פנטיום 3 מהירות 1000MHZ זיכרון 384MB (מורכב מ128+254) במהירות 133MHZ לוח ASUS CUSI-FX צ'יפסט SiS 630E/S + 85C503/5513/961 כונן קשיח 13 ג'יגה כרטיס קול + רשת on board עובדים כונן דיסקטים + כונן תקליטורים X52 כמה שווה מחשב כזה באמת? 300 זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייח עם מעבד I5 וזיכרון 4GB. המחשב הוא כבין 7 שנים. המחשב החל לעשות בעיות של קריסות וכל מיני בעיות של איטיות בקיצור לא עובד כמו שצריך כפי הניראה יש בעיות של חומרה ותוכנה כי משהו אמר שיש כניראה בעיה בלוח ובזיכרון. שאלתי האם כדאי להחליף את כל המחשב לחדש?או לתקן את הקיים. האם אני יכול כיום להשתמש במעבד הנ"ל במחשב חדש. ושאלה חשובה האם יש הבדל גדול בין המעבד שיש לי כיום מבחינת ביצועים למעבד I5 של היום (I5 750 2.67GHZ-המעבד שיש לי כיום) תודה אשמח מאוד לעזרתכם והמלצתכם לפני החלטה שלי
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב נייד קל משקל במחיר של עד 4,000 ₪ (אפשר לחרוג קצת) דרישות: גודל 13.3" – 14" משקל נמוך מ-1.5 ק"ג מעבד i5 זיכרון 8 GB דיסק קשיח 256 GB SSD עדיפות לדגם עם כניסת VGA לחיבור מסך סטנדרטי סוס עבודה - יצרן וסידרה איכותיים (לדוגמא ThinkPad או Vostro) כולל מערכת הפעלה כרגע מצאתי את הדגמים האלה: Lenovo ThinkPad 13 20GJ0048IV – משקל 1.4 ק"ג – 3790 ₪ HP ProBook 430 G2 P4N89EA 3Y – משקל 1.5 ק"ג – 3978 ₪ Asus ZenBook UX305UA-FB012T – משקל 1.3 ק"ג – 3999 ₪ איזה מבניהם עדיף מבחינת אחריות ואיכות מוצר ? (מבחינת רכיבים הם די זהים) יש דגמים נוספים שיכולים לענות על הדרישות שלי ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך מיפרט עד 3700 שקל כולל מסך ובלי ארדיסק. המחשב מיועד להרבה מישחקים סרטים ואינטרנט.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה, מענות, טענות ושבחים לגבי המפרט הבא לקנייה לפני יום כיפור: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1469 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 8GB (2048MBx4) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤900 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI url]http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי BFG Nvidia GTX260 896MB Maxcore DDR3 HDMI OC Retail ¤1648 כמות:1 http://tms.co.il/product/5880 כונן Blu-Ray …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט טכני. מעבד : Intel® core @i7-3612QM CPU 2.10GHz זיכרון 8RAM 1TB המחשב דיי שמור השאלה היא האם זה יפגע בי שדרוג הווינדוס ל8? או להישאר ב 7?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חייב מפרט דחוףףףףףף למחשב לאחות של החברה, מחשב לאינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים. יש לי האופציות הבאות מפנדה בנוסף שאלה, האם ה-SEMPRON חלש מסלרון איך הוא למשל athlon XP 2500+ שיש לי ??? חזק או חלש??? אופציה ראשונה: מעבד:AMD Sempron Processor 2400 Box לוח:Epox 8KMM3I v2.1 VIA KM400 זיכרון:A-DATA 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs כרטיס מסך:Embedded UniChrome graphics core כרטיס רשת:100Mb Fast Ethernet from onboard VIA VT6103 PHY by RJ45 connector כרטיס קול:RealTek ALC65x AC'97 כונן קשיח:WD 40GB 7200RPM 8MB כונן תקליטורים:LG CDROM X 52 מארז:FRONTIER ROADSTER ספק כוח:500Watt במקום CD צורב בעוד 50 ש"ח HD 80G במקום 40G עוד 50 ש"ח סה"כ 1850 ש"ח --------------------------…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי בקניית מחשב נייח לבית של ההורים שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבור ההורים שלי. צריך להתאים לגלישה באינטרנט ולראיית סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד קטן. אני מתלבט אם תצוגת FullHD על מסך קטן לא הופכת את המסך ללא קריא? נכנסתי לחנות אייבורי אבל לא היה בתצוגה מחשב דומה שאוכל לבדוק. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, סוף סוף היגע זמני לרכוש מחשב! התקציב 4000 ש"ח לא צריך מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. הדרישות: 1. NO OC. 2. מעט משחקים אני כבר לא gamer . בעיקר אסטרטגיה וRPG. 3. סרטים והרבה- אני רואה תכנים ב-HD , 4. מוזיקה אני לא אודיופיל. 5. גלישה באינטרנט ו- text . 6. אני מעוניין שהמחשב יחזיק לעוד הרבה זמן, ברמת משחקים בנונית. 7. שקט לא חשוב - אבל אני לא רוצה לישון בתוך מטוס סילון. 8. בנוסף יש לי חדר קטן ואין לי מקום למארז גדול חשבתי על מחשב שבעתיד יוכל לשמש אותי כ- HTPC לכן הייתי מעדיף מארז קטן. 9. אני לא רוצה לחרוג מהתקציב. 10. והייתי מעדיף שייכנס שם לוח אם של asus עם Q6600 אם אפשר.. תודה לכל העוזרים!
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם ניתן להוסיף כונן SSD לנייד שבכותרת (Asus K750JB)? האם למישהו יש את הדגם הזה או מכיר אותו ויכול להמליץ או לתת חוות דעת עליו? אין עליו יותר מדי מידע באנגלית באינטרנט. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית, תיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע planetside2, וכל משחק singleplayer מהדור הנוכחי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080.Samsung S23C650 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה כ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים גם עכשיו וגם *בעתיד* א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל ה FPS הכבדים וגם בעתיד(חשוב לי שיריץ משחקים בעתיד על הרזולוציות הכי גבוהות וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהה 3. האם יש צורך בצ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא בערך 4K עם אפשרות לחריגה במידה וזה משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) ניתן לחרוג במידת הצורך ואם משתלם ניתן אף להגיע ל4.5K ויותר, מחשב זאת השקעה טובה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) השימוש במחשב יהיה מרובה והוא מיועד לגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע חשוב לי שהמחשב יריץ את The Witcher 3 ואת Dragon age Inquisition אבל בגדול אני רוצה להיות מסוגל להריץ את הקוטרים הגדולים שיצאו בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080X1920 עם אפוציה לעוד מסך בעתיד אם זה משנה -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 - 3500 , לא יותר מזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הארד דיסק לא חייב, עם זאת, אני מעוניין לרכוש כונן ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב שבנוי בעיקרו על מעבד AMD 3600X ו16 GB ראם, ואני מתלבט בין ה2060 SUPER ל2070 SUPER עד עכשיו הייתי די נעול על ה2070 SUPER, השאלה אם התוספת של ה500 ש"ח במחיר באמת שווה את זה? אני כן חרגתי טיפה מהתקציב שתכננתי אך אם הפער הוא באמת משמעותי אני מוכן לספוג את ה500 ש"ח על מנת לקבל מוצר טוב יותר בהווה ובעתיד. עיקר המחשב הוא לגיימינג ברשת (CSGO, PUBG וכו) ומשחקים חדשים כמו red dead redemption 2 וחשוב לי לשחק בגרפיקה גבוה. אני כרגע מריץ על מסך לא משהו, אבל התכנון הוא לקנות מסך יותר מתקדם ל1080P אולי ל1440P בעתיד.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלומות, * מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, ועבודה קלה על AutoCad, ARCplus (המחשב משמש כמחשב משני לצורך הצגת עבודות בעיקר, בתדירות של פעם בשבוע- שבועיים). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 14" מקסימום. עדיפות למט. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD או HD+, אך גם HD רגיל במידה והתמורה הולמת. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג, בשאיפה לכיוון 1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ שיכלול סוללה טובה, כ5 שעות, אבל גם 3 שעות יהיה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות שיכלול SSD, 128GB (יספיקו מעל ומעבר). * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך. * …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש חינות מחשבים באזור הרצליה. יש המלצות? (לא KSP או IVORY). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה המפרט מצורף בתמונה למטה. לדעתי המפרט מנוצל די טוב אבל עדיין אם אפשר לשפר את המפרט גם עם חריגה קטנה אני עדיין מוכן. אשמח לשמוע חוות דעת. ד"א המחשב עצמו הוא למשחקים בלבד ולא לאוברקלוקינג או משהו אחר... [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב לפטופ מצוין עם כרטיס מסך חזק:תקציב: עד סביבות 6000-6500 מדינה: ישראל מטרות המחשב: עבודה משרדית כסטודנט (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וכבדים, צפיה בסרטים גודל המסך: 13 - 17 אינץ זמן סוללה סטנדרטי יציאות: כל היציאות הסטדנרטיות למחשב חדש כולל HDMI בלוטות: אפשרי תלוי במחיר (עדיפות אחרונה) כונן: CD DVD כולל צורב כונן BLUERAY כולל לא נדרשת אחריות בינלאומית המחשב יקנה בארץ בתקציב יש להכניס התקנת מערכת הפעלה WIN 7 המחשבים של DELL מרשימים אך לא מחייב מסך מאט (בDELL קיים גם ב VOSOTRO וגם ב INSPIRION) תודה מראש, עודד
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מעוניינת לשדרג מחשב נייד ומחשב נייח ל זכרונות Ssd איך אדע אם יש לי ממשק sata 3 שתומך בusb 3 תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-