ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
בהמשך לשרשור הקודם שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=382954.msg3293802#msg3293802 לצערי לא הספקתי לקנות את המחשב אז (צבא), ועכשיו יש לי הזדמנות - ביום חמישי הקרוב. המפרט הוא כזה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤283 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤311 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ¤111 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2201 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ¤394 כמות:1 …
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לתיכנות וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיהיה מהיר עם SSD, סוללה טובה ולא כבד מידי. חשבתי על LENOVO YOGA 2 PRO. מה דעתכם על 13 אינץ' לתיכנות (אני לומד מדעי מחשב) ומה אתם חושבים על הרזולוציה הגבוהה של המחשב? עלולה ליהיות בעייתית? 3200 x 1800 Lenovo Yoga 2 Pro 2in1 13.3" TouchScreen Laptop Intel Core i7 8GB Memory 256GB Solid State Drive Yoga 2 Pro - 59418309 - Best Buy
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן מישהוא יודע איפה אני יכול להשיג מערכת מורכבת לפי המפרט הזה: Mother Board ASUS Pro WS C422-ACE Trippodo / PC21 CPU Intel Xeon W-2295 Mouser / Alternate / Mindfactory (DE) / B&H (US) RAM Kingston KSM29RS8 / 8MEI Kingston *4 VENTIRAD CPU Noctua NH-U12A LDLC / MATERIEL.NET / Alternate CPU WIPES Noctua NA-SCW1 LDLC NVMe 3D NAND SSD (Windows 10) Grosbill / Cybertek Intel 760p 512 GB SSD or Intel DC P4511 1 TB series (better) NVMe 3D XPoint SSD (Sierra Cha…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת וירטואליזציה בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). GNS3, vmware oracle box. לא משהו כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild wars2 GTA5... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תגידו לי אתם. נראה לי ש1920 על 1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן זהו המפרט שהוצע לי במחיר 4600 ש"ח ללא ציוד הקפי וללא OC,אשמח לקבל המלצות על שינויים ושדרוגים לפני שאני רוכש שבת שלום. מעבד - INTEL E6750 1333FSB C2D מארז - VX SOPRANO THERMALTAKE ספק כח - LED 12CMF500W זיכרון - PLT 2GB KIT DDR2 800 CZ כ.מסך -ASUS EN8800GT 512 PCIE לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L דיסק קשיח - 250GB 16MB SATA2 SEAGATE צורב DVD - SATA LG DVDX18 DL.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תבנו לי מפרט טוב אני גם גיימר ואני רוצה אותו לעתיד שיהיה בנוי טוב תודה בלי מסך ובלי ציוד הקפי וחשוב לי היופי של המארז
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם בוא השנה החדשה, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. מסך מחשב כבר יש (dell p2414h חביב הפורום) וכנ"ל ציוד הקפי. ליתר ביטחון, הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים (הורדות, סטרימינג וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Dragon Age inquisition, Star Citizen, Far Cry 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אחרי הרבה התלבטויות בשעה טובה ומוצלחת קניתי את ה DELL XPS l502x. מעיון קצר במדריך משתמש שהגיע עם המחשב שמתי לב להפתעתי שיש אפשרות לדחוף למחשב כרטיס SIM (אני מניח לצורך גלישה סלולרית). הכרטיס נכנס בהצלחה אבל משום מה אני לא מזהה שום אופציה להתחברות לאינטרנט באמצעותו.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייח למשחקים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משהו מיוחד 6-7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן עם RGB אבל לא מוגזם 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל6700 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חלקם קלים וחלקם כבדים,אולי מעט עריכה(פלות כבדה ורצינית,לא משמעותי לי העריכה עד כדי כך) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פורטנייט,פאבג,סיאס גו,קול אוף דיוטי בלאק אופס 3-4,ג'י טי איי 5,פיפא,אוברוואטץ' ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למסך 75Hz ןגם מתכנן לקנות מסך חדש ששם אחבר והוא יהיה 144Hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט למחשב בתקציב של עד 2000₪. המחשב יהיה רב שימושי, גם משחקים (פיפא וכאלה) וגם להקלטות ועריכת סאונד. אין צורך בציוד היקפי. חשוב מארז שקט שלא ירעיש בהקלטות. המחשב יחובר למסך 40״ 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב? משחקים, סרטים, הקלטות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אם קריטי - אפשר לא לכלול כרטיס קול כי יש. אבל עדיף להוסיף. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כב…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אחרי שהחלטתי להזמין את ה xps13 FHD 8GB 256GB איך לדעתכם אפשר להזמין שיצא מחיר סביר למחשב? חיפשתי באמזון ובאיביי יש רק מחודשים. מהאתר של דל הבנתי שיש בעיות בהזמנה כי הם רוצים אישורים על כתובת אמריקאית + שיחות לוידאו... בחנות של מייקרוסופט אין את הדגם הזה. איך אני יכול לקנות אותו? האופציה היחידה שבנתיים מצאתי זה מאאמזון גרמניה או UK שגם שולחים לארץ אבל זאת האופציה האחרונה ביותר, אני כבר אעדיף לקנות מחודש.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אחרי חצי שנה של דחיה, אני כבר צריך לקנות את המחשב הזה... צרכים: עבודה משרדית, אינטרנט אולי סרטים (לא משהו רציני) רכיבים: אני לא צריך מסך וציוד הקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים...) אני כן צריך את המחשב עצמו ועוד צורב DVD. העדפות: אין.. פשוט לא משנה, כל עוד זה לא זבל. בתודה מראש, FAS.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מצרפת מפרט עבור מחשב נייד גיימינג לצרכי עבודת תוכנות שרטוט ועיצוב (אוטוקאד, פוטושופ וכו). מבחינת חשיבות- חוזק, מהירות, שלא מתחמם בקלות ומחזיק לאורך זמן. רגילה עד היום למחשבים של hp אבל ראיתי את המפרט הזה של לנובו, יש משהו שרצוי לשנות במפרט? או המלצה למחשב אחר שיכול להתאים לדרישות האלה? היתה עדיפות למשקל נמוך יותר אבל לא מצאתי כזה שתואם לדרישות. אחריות שלוש שנות אחריות באתר הלקוח ע"י היבואן הרשמי שלוש שנות אחריות למטען ושנה אחריות לסוללה מותג Lenovo דגם 82XW006BIV מעבד I…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב מיועד בעיקר לגיימינג אבל לא משהו מטורף משחקים כמו COD4 CRYSIS בלי ציוד היקפי תודה מאור
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, שבוע שעבר פתחתי כאן דיון לגבי קניית מחשב נייד, לאחר חשיבה מחדש הבנתי שאין צורך בניידות ושעדיף לקנות נייח. הכנתי מפרט, אשמח לחוות דעת עליו, בדגש על השאלות האלו: 1) האם עדיף לקחת מעבד אינטל? ניסיתי לבנות מפרט דומה עם i3 13100 אך הוא יוצא יותר יקר בכ-400 שח, לא בטוח ששווה את ההשקעה. 2) האם שווה להשאיר את הספק כוח הנוכחי או לקחת אחד יותר זול? 3) האם כדאי להשקיע בלוח אם יותר יקר? מתכוון מבחינת איכות/תוחלת חיים מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Ryzen 5 5600G AM4 Tray כמות: 1 מחיר: ₪ 557 קירור למעבד: AMD Wraith STEALTH Cooler no LED כמות: 1 מחיר: ₪ 29 לוח אם: Gigaby…
-
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך מחשב גיימינג עד 4200 שקל, אפשר לחרוג מהתקציב ב300 שקל אם זה יעזור, דברים מהצד כמו ווינדוס לא להכליל יש בעיה, הכסף הוא רובו זיכוי מבאג שקיבלנו על מחשב קודם שנהרס, הם מרכיבים מחשבים בכלל? אם לא מישהו יכול לבדוק אולי איזה מחשב כדאי לקנות מהמורכבים שם? למרות שזה באסה אין ברירה...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5500 לא כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Witcher 3, BF1 וכד' בעיקר (ומדי פעם משחקים אחרים ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע יש לי מסך 1440X900 של 19' מעוניין להגדיל ל22\24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט בין 3 מחשבים מהקישור הבא: https://ksp.co.il/?list_compare=.43134..42167..42562. לא באמת הבנתי את ההבדלים ביניהם המטרה, עבודה משרדית באופיס וגלישה בדפדפן כרום. אולי יהיה צורך בקצת עבודת עריכה גרפית. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 זה כבר חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וקצת עריכה גרפית 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב הכדאי לרכוש? ALPHA 15 A3DD-004 https://us.msi.com/Laptop/Alpha-15-A3DX/Specification תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היום רכשתי מחשב DELL XPS 152 ואיתו התקנה WIN 7 בעברית. ברצוני להחליף את שפת מערכת ההפעלה מעברית לאנגלית, לשם נוחיות. כיצד אני עושה זאת? תודה והמשך יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רכשתי מכונת CNC בעלת 4 צירים. לעבודה איתה אני צריך להשתמש בתוכנת ARTCAM. המודלים יהיו תלת מימדיים ברובם, אני מבין שיצטרכו גם כרטיס מסך חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 כולל מסך 22" א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות שרטוט solidwork, artcam, autocad -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1200*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נראה לי שבינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב.... בקצרה - המליצו לי על מחשב והייתי בבדיקות אחרונות לקראת רכישה וגיליתי שלנובו לא נותנת לו אחריות בינלאומית בארץ :-( חוזרים לשולחן העבודה ושוב אני צריך מחשב.... דרישות: קטן וקל ללימודים, מספיק חזק למשחקים ממוצע פלוס. חשוב שיהיה חזק לצפייה בסרטים באיכות הגבוהה ביותר. גודל מסך - 13-14" משקל - כמה שפחות דיסק קשיח - מינימום 250 ג'יגה זיכרון - מינימום 4 ג'יגה כונן אופטי - רצוי אבל לא חובה, יש לי אפשרות להוסיף חיצוני במקרה הצורך. USB3 - רצוי מאוד (אם יש אפשרות להוסיף כרטיס כלשהו שייתן לי כזו זה מאוד יעזור). GPU - כמה שיותר חזק? :-\ יציאות מיוחדות - HDMI חובה!!! זמן סוללה - מינימום 3 שעות. עדיף יותר. אחריות - חובה, אני מעדיף 3 שנים מקסימום אני יכול להרחיב. חשוב מאוד: -קטן …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ושלום יש לי מחשב עם מפרט של: P D CELRON 2.66 HZ GIGABYTE עם צפסט 945 וPCIX 2.0 8800 GTS 512 הדגם האחרון GB 2 400HZ Dual channel WINDOWS XP דיסק קשיח,DVD,ועוד ואני רוצה לשדרג לשילוש כזה: INTEL Q 6600 2.4 HZ 8800 GTS 512 הדגם האחרון GB 4 800 HZ Dual channel WINDOWS VISTA דיסק קשיח,DVD,ועוד *לגבי הלוח אני עוד לא סגור עם אני רוצה SLI? אבל עם לא אז את אחד הדגמים האחרונים עם הצפסט של אינטל!! (אשמח לקבל גם המלצה טובה לגבי הלוח Smiley) והשאלה היא כזו! האים זה ישפר לי בצורה משמעותית את הביצועים בזמן המשחקים? ואת הבצועים של הכרטיס מסך בכלל? כי זו בעצם הסיבה לקניה השל המחשב החדש!!! ואים כן אז בכמה? בבקשה דברו באחוזים!!!!! וכמובן לא לשכוח לתת לי הצעות ללוח ושיפור או שינוים אפ…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר פירמוט המחשב (lenovo T400) והתקנת ווינדוס 7, נעלמה לי האפשרות לשנות את בהירות המסך ע"י מקש ה-Fn והכפתורים הייעודיים ובכלל נעלמו לי כל החיווים של הווליום וכל השאר). כיצד אני מחזיר אותם?, אני משער שזה איזה דרייבר שחסר לי... תודה, עידו.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-