עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ofer_fas,

שלום, אחרי חצי שנה של דחיה, אני כבר צריך לקנות את המחשב הזה... צרכים: עבודה משרדית, אינטרנט אולי סרטים (לא משהו רציני) רכיבים: אני לא צריך מסך וציוד הקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים...) אני כן צריך את המחשב עצמו ועוד צורב DVD. העדפות: אין.. פשוט לא משנה, כל עוד זה לא זבל. בתודה מראש, FAS.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי חברים, לאור זה שהמחשב הנייח שלי עושה בעיות משמעותיות, ולאור זה שגם ככה תוך מספר חודשים אהיה סטודנט ואזדקק ללאפ-טופ, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב נייד שיתאים לצרכי. השימושים העיקריים והכמעט בלעדיים שלי במחשב הם כאלה: - גלישה באינטרנט (הרבה פייסבוק...) - אני פותח הרבה פעמים הרבה חלונות במקביל. - צפייה בסרטים (בד"כ אונליין). אני לא משחק במחשב כמעט בכלל. מבחינת גודל המסך, ארצה שיהיה לפחות 15". משקל פחות משנה. בנוגע לזמן סוללה אני לא מבין (מה זה ארוך? מה זה קצר? כדאי שהוא יעבוד לי באוניברסיטה למשך פרק זמן ראוי...). יש צורך בכונן CD/DVD. אין צורך במערכת הפעלה ורישיון. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על המאפיינים העיקריים שצריכים להיות במחשב. כסף הוא כן אישיו מבחינתי כרגע, לצ…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by lip,

שלום, לאחר עיון בהמלצות השונות בפורום בניתי את המפרט הבא. המפרט מיועד למחשב ביתי, תכני HD, ותיכנות. כמו-כן אני מעוניין להשאיר אופציית שידרוג למחשב למשחקים בהמשך ע"י הוספת כרטיס מסך ואולי שידרוג של המעבד. אשמח לשמוע חוות דעת על יחס העלות תועלת והאם הרכיבים שנבחרו טובים ורמת השקט של המערכת כמו-כן אשמח להמלצה באיזה חנות כדאי לקנות את המחשב עם דגש על שירות ואמינות ולאחר מכן מחיר. לא מתוכנן OC. תודה מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ₪560 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE ₪483 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כמות:2 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪105 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪270 מע…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום. אשמח לעזרה בבניית מפרט לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5-3.7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בשאיפה להיצמד ל3.5K. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Counter Strike GO, GTA 5 ושאר משחקי 2014-2015... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שאיפה לFPS סדור בה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אהלן, אין שימוש במשחקים, רק סוליד וורקס, 3DMAX ופוטושופ, יש צורך גם בווינדוס 7 ומקלדת. מסך 23" כבר יש. איזור רמת גן תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Moon-Mage,

שלום, המחשב מיועד לסטודנטית בטכניון ומטרותיו הן: לימודים (משרדי), מטלאב, שפת סי ושימושים בייתים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מטעמי משקל, אבל אם יש דגם טוב עם מסך 15 הוא לא יפסל על הסף * רזולוציית המסך? קשה לי להאמין שאפשר יהיה למצוא מחשב בתקציב ולא 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה נחמד אם יהיה טאצ' אבל ממש לא קריטי * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי מאד SSD אם לא אז לפחות היברידי עם רכיב SSD גדול מספיק למערכת ההפעלה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by giladi85,

אני זקוק למחשב לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור וכד'), התקציב של (בלי מסך) הוא 2700-3300, אני אשמח אם חברי הפורום יעזרו לי לדעת אם המפרט הזה שקבלתי מומלץ. הנידון : הצעת מחיר למחשב לצרכי גרפיקה מעבד Intel® Core™ 2 Duo IE8400 -Bit Lga 775 PKG 3.0 Ghz HT 6 Mb L2 Cache 45nm Bus 1333 Mhz ,3 Yrs Warranty מאוורר Igloo 5080 Light, Speed 2600Rpm, Noise 25dBA לוח אם ASUS P5KPL-AM FSBus 1333 Mhz Chipset Intel® G31+ICH7 8 usb 2.0 ( 2 Front 6 back) , Ethernet card Intel® Gb, 2 Pci slots , DDRII upto 4Gb, 1 PciEx x 16, 1 PciEx x 1, Com + parallel ,3 Yrs Warranty זכרוןSilicon-Power 2 Gb DdramII Bus 800 Mhz ,Life Time Warranty דיסק קשיח WD 500 Gb Jd 7200 Rpm 8 Mb Cache S…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, בכוונתי לרכוש מחשב חדש בשבועיים הקרובים, שישמש אותי ואת אחי. התקציב לחלקים החסרים - 800-1100 שח. התוכנות שנמצאות בשימוש עיקרי אצלי הן : תוכנות אופיס (דגש כבד על אקסל) 7ZIP גלישה בפיירפוקס וטאבים פתוחים במרבית שעות היממה. KODI שימוש מזדמן : MAGIX VEGAS 16 - לעריכת וידאו לא מקצועית ברשותי כבר מספר רכיבים, ונחוץ לי סיוע בהשלמת "תמונת ההרכבה". הרכיבים שברשותי : מעבד: I5 9400 זיכרונות: Crucial Ballistix Sport LT 2400 MHz DDR4 DRAM Desktop Gaming Memory Kit 16GB (8GBx2) CL16 כונן NVME SSD: Intel 660p Series M.2 2280 512GB אין כוונה ל-OC, ו…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Ronen Mars,

שלום לכולם, אצטרך עזרה קטנה. אני צריך לקנות לחברה שלי נטבוק. הצרכים זה: מוסיקה, אינטרנט, סרטים ומשחקים פשוטים. עכשיו לדעתי http://pandas.co.il היא רשת חנויות איכותית ומספקת שירות לא רע בכלל. מצאתי שם מספר דגמין שמתאימים למטרה, אני צריך רק יעוץ מכם מה לדעתכם עדיף ומה לא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2839&products_id=26216 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3059&products_id=25522 בשניהם יש VGA, לשניהם יש 3 USB, לDELL יש HDMI, שניהם מגיעים עם XP. נראה שהיתרון לDELL, לא ? הסתכלתי גם על ACER: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=60_1143 אבל הרוב שם מגיעים עם סוללת 3 תאים שלפי מה שהבנתי זה משנה הרבה. נ.ב - איפה אפשר לקנ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by asa_s1,

שלום, אני מחפש מחשב נייד עמיד/ביטוח ל-X שנים לשבר נזק וכד' * מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית, צפיה בסרטים מיוטיוב ואולי גם כמה משחקים קלים. * גודל המסך: "15.3 מאט. * רזולוציית המסך:" הכי סטנדרטית, רוצה לראות את האייקונים בגודל נורמלי ולא פצפונים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: עדיף מקלדת מוארת אבל לא חובה. * משקל רצוי: לא כבד במיוחד, נועד לבית אבל לפעמים גם לוקחים אותו למקומות אחרים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, סוללה סטנדרטית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:לא * Bluetooth: היום זה סטנדרט. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256G * כונן אופטי: מומלץ שכן, אבל אפשר להסתדר בלי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא, אבל אני רוצה אם אפשר ש…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , call of duty modern warfare 3 , gta iv , crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 גודל מסך 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by dbzx2001,

מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 7 3700X Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1265 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS ELITE כמות: 1 - מחיר: ₪ 385 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3600 CL18 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2D3600C18 כמות: 1 - מחיר: ₪ 627 מארזים: Antec P101 Silent Super Mid Tower כמות: 1 - מחיר: ₪ 291 ספקי כוח: ANTEC PSU 750W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 343 כונני SSD: Corsair SSD 480GB MP510 NVMe PCIEx4 M.2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 313 כוננים קשיחים: Seagate HDD 2.0TB 256MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 219 כרטיסי מסך: …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%a2%d7%9c%d7%9d/

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. היי. יש לי מחשב dell inspirion 5000, עם מעבד i7 ו8GB ראם. אני מתכוון למכור אותו ולהביא מחשב חדש. הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנט; לפעמים אצטרך להשתמש במאטלב. הרבה אינטרנט ואופיס. צפייה בסרטים באיכות גבוהה. לא מתכוון לשחק בשום משחק מעבר לסוליטר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 - 15.6 אינטש. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום. מנסה להרכיב מחשב שימש לגיימינג כולל משחקים חדשים וגם לסביבת עבודה כמפתח תוכנה. הדגש אבל הוא על הגיימינג. התקציב אינו מוגדר, הפידבק שאני מחפש הוא בעיקר לעניין ההתאמה בין הפריטים שבחרתי - גם להתאמה הטכנית וגם להתאמה שתאפשר לנצל את המאפיינים של כל אחד מהם בצורה טובה, כלומר שלא יהיה אחד שמהווה צוואר בקבוק על האחרים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לא מוגדר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כולל משחקים חדשים, סביבת תיכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. ראיתי פוסט דומה אבל מהמחקר הקטן שעשיתי אני צריך מפרט מסוים שיותר טוב עבור הצרכים שלי והוא קצת שונה.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, 4500 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Adobe - premire pro, after effects. photoshop וכו, בעיקר עיצוב גרפי ועריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? NOPE 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא יודע אם זה קשור, אבל שתהיה אפשרות להרחיב RAM לדוג' מ 16 ל 32 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחש…

17. שלום לכולם, אני מסתכל על 2 המחשבים האלה, ולא מבין מה ההבדל ביניהם למעט גדלי המסך, אולי אחד מהם הוא דגם יותר חדש ? ובכללי, האם המחשבים טובים טובים לעריכה ? ( after effects , premiere ? ) המחשבים הם : 1. http://ksp.co.il/?store=kspnaharia&uin=26716 2. http://ksp.co.il/?store=matam&uin=27031 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אורח
    Started by אורח,

מחיר מקסימלי: 6000 ש"ח חשוב: AMD 64Bit 1GB Memory 120GB HardDisk SATA מסך שטוח צורב אם מהירות קריאה(לא צריבה) 52 זה לא מחשב למשחקים זה לעבודהה.הכי הכי הכי הכי חשוב שיהיה מחשב חזק!שיחזיק תחת עומס!שיהיה חזק! לא צריך מקלדת,עכבר,סי די רום,כרטיס קול,מודם,כרטיס רשת.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 שקל, חריגה של כמה מאות אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת מוזיקה (Ableton, cubase) ומשחקים (טקן ומשחקי לחימה אחרים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב מאחר שאני עורך מוזיקה וצריך לשמוע את הכלים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…

20. שלום, אשמח לדעתכם בנוגע למפרט המצ"ב. עיקר השימוש - רינדורים ריאליסטים ב 3ds max + vray. בנוסף עבודה על סולידוורקס, והתוכנות הגרפיות של adobe. מעבד: INTEL 4790 : HASWELL, CORE I7, S1150, 3.6Ghz - TRAY לוח אם: GIGABYTE GA-H97-D3H זיכרון: [ KINGSTON FURY BLUE 16GB (2X8GB) DDR3 1600MHz CL10 כרטיס מסך: EVGA GEFORCE GTX 760 SUPERCLOCKED w/ EVGA ACX COOLER 2GB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: /LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA מארז: FRACTAL DESIGN DEFINE R4 BLACK FRONT USB3 ספק כוח: ENERMAX NAXN ADV 650W BRONZE קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 דיסק קשיח: [ SAMSUNG SSD 840 EVO 120GB 2.5" SATA 3 תודה רבה! - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין כי מציעים לי במקו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Taya,

טוב אני עורך את ההודעה. אני מבקש שתכינו לי מפרט למחשב גיימינג כבד 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למצות את כל התקציב אבל לא על משהו מיותר, אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קונה את המחשב במיוחד כדי לשחק Planetside 2 משחק מאוד מאוד כבד, הכי כבד שאני מכיר, מאות שחקנים יכולים להילחם על אזור קטן, הרבה פיצוצים כלי רכב בק…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by arpa,

אהלן, המפרט מיועד בעיקר לעבודה משרדית (כבדה), ומעט משחקים. חשוב כמובן שהמפרט יחזיק מעמד כמה שיותר שנים ללא שדרוגים וכו'. חשוב היה לי לקחת את ה- 6600 בגלל שאמרו שהוא הכי משתלם מבחינת מחיר - תועלת. נ.ב אין כוונה לבצע OC או דברים מהסוג הזה. אשמח אם תגידו לי היכן אני יכול לשפר את המפרט: [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by srulikg,

שלום. התקציב שלי מאוד גבוה ואני מעוניין בחלקים הכי טובים. (ומשום כך הכי יקרים) אני מעוניין שתציצו במחשב לגיימרים באתר KSP שעולה איזה 13 אלף ותגידו לי מה דעתכם על המפרט ואם כדאי להחליף חלקים לחברה אחרת או למשהו יותר טוב. האתר: ksp.co.il תלחצו על "מחשבים נייחים" באמצע ואז בצד ימין מהרשימה תבחרו ב"מערכות מחשב לגיימרים" ואז יופיעו כמה אפשרויות. תבחרו באפשרות הכי יקרה שעולה 13615. אני מודה לכם מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ברשותי מחשב latitude e6430, פרמטתי את המחשב ועדכנתי את הדרייברים (יש לציין שעדיין חסרים לי שניים, "בקר אפיק טורי" שאין לי מושג מה זה אומר, ו"התקן לא מוכר" שחסרי דרייברים) בנוסף עדכנתי רק הכרטיס מסך של nividia nvs 520 שיש למחשב, האם צריך להתקין גם את הדרייבר של הכרטיס מסך של intel? מאז שפרמטתי את המחשב הסוללה נגמרת הרבה יותר מהר, מה יכול להיות מקור הבעיה? בנוסף ובלי קשר למחשב מעבד i7 מהדור השלישי, המחשב מתחמם די מהר, כשדיברתי עם דל הם טענו שלפי נתוני המעבד הטמפ' סבירה, לפי הקישור הבא: http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i7/Intel-Core%20i7-3740QM%20Mobile%20processor%20-%20AW8063801105000%20-%20BX80638I73740QM.html הם אפילו החליפו לי מערכת קירור כדי לוודא שזאת לא הבעיה, מה מ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, אודה להמלצה על מסך 24-27 אינצ' שמתאים לגיימינג עם כרטיס גרפי GTX 1660 Ti או RTX 2060 . האם יש מסך שיעבוד משמעותית טוב יותר עם אחד הכרטיסים האלה ולא עם השני? זה יעזור לי להחליט בין שניהם ... אשמח להשאר באזור ה- 1000 ש"ח אלא אם זה לא מציאותי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.