עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. למרות שהמחשב שהרכבתי הוא פחות או יותר בתקציב שהחלטתי עליו אני עוד מוכן להוסיף קצת כסף אם זה יהיה משמעותי כדי להחליף את הסלרון 2.4 (320) בפנטיום, האם אני יראה שיפור משמעותי בביצועים?, אני לא משחק הרבה וגם המשחקים שאני משחק בהם לא כבדים כל כך. שנית כל, כתבתם שמומלץ לקנות ספק כח איכותי, כמה עולה ספק כזה ואיך אני אמור לזהות אותו? תודה מראש, רן.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. אני עומד לקנות מחשב - ונוצרה בעיה יחסית גדולה. הספק שבא עם המארז , לא יחזיק לי את המפרט ! המפרט: 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 940 ש"ח 1 MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 984 ש"ח 1 RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt 375 ש"ח 1 Gigabyte Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D 1,090 ש"ח 1 Twinmos 512MB DDR400 PC3200 445 ש"ח סה"כ 3,834 ש"ח עכשיו , אפשר לקבל זיכוי מפנדה ואז יש 3 אופציות: 1. לקנות את הספק HEC 300ART WATT PSU ולא להחליף שום דבר במפרט - רק להוסיף אותו. 2. לקנות את הספק Thermaltake Silent PurePower 410Watt W00035 ולהחליף את הלוח שבמפרט ללוח שציינתי. 3. לחכות / להשיג בכל מחיר כסף ולא להתפשר על ס…

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  3. אהלן, יש לי DELL xps 16 (מעבד 8600, 4 גיג'ה זכרון, 320 ג'יגה כונן 7200, כרטיס מסך ati mobility 3670) האם התקנת וינדאוס 7 יגרום למשחקים לעבוד יותר טוב או באופן כללי למחשב תודה לעוזרים,

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  4. למחיקה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Cynicoren,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג, אך זה לא דחוף. מנסיונכם, אם אחכה לבלאק פריידי, יש סיכוי לירידת מחיר משמעותית (10% ויותר) במחיר רוב חלקי המחשב השונים? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נישא של לנובו מדגם x220 tablet מאיביי או מאתר אחר בארה"ב ולשלוח אותו לארץ דרך חברה חיצונית. אני מתלבט האם שווה לחכות עוד חודש וחצי לבלק פריידיי או לקנות עכשיו. אני לא כל כך יודע איך זה הולך בבלק פריידיי אבל אם אני לא טועה נדמה לי שהמבצעים הם רק על מוצרים ספציפיים ככה שלא בטוח שהמחשב שאני רוצה יהיה במחיר טוב. אני טועה? אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים מתוך הניסיון שלכם. תודה.

7. נאמר לי שביולי הדור העשירי יוצא רק לניידים. הקנייה לא מאוד דחופה אני יכול להמתין אם זה ישתלם לי. מה דעתכם?

8. האם דור עשירי של מעבדי אינטל כבר יצא? (לנייחים) תודה!

9. אהלן אני יודע שAMD 64 הם המעבדים הכי טובים היום למשחקים וזה אבל שמעתי שהסנטרינו לקח את FX55 עם OC אז האם כדאי לחכות לצ'יפסט של הסנטרינו או לקנות AMD64?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  10. ההתלבטות שלי היא האם לקנות את הנייד של HP PAVILLION 6282EA או לחכות עד שתצא גירסה חדשה עם תמיכה ב- DX10. שמעתי שסנטה רוזה יצא ב 7 למאי אך התמיכה בכרטיסי המסך המובנים עדיין לא הושלמה אז נותר לחכות רק לתשובה מ- NVIDIA. אודה לתגובות או מידע נוסף בהקשר זה.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  11. Started by Dimikand,

שלום השאלה שלי היא - האם כדאי לחכות 1-2 חודשים להשקות חומרה חדשות שיגרמו לירידת מחירים ? המחשב הוא לגיימינג+סרטים.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. האם יצא לי יותר זול לקנות מחשב גיימינג באמזון?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  13. AMD ATHLON 64 3500+ RETAIL BOXED 64-BIT SOCKET 939 W/COOLING FAN (3 YEARS WARRANTY)* GIGABYTE GA-K8NSNXP939 nVIDIA nFORCE3 250* CORSAIR TWINX1024-3200XL 2X64X64 400MHZ 2X512MB (MATCHED PAIR) 2-2-2-5 DDR DIMM W/HEAT SPREADER* LEADTEK GEFORCE 6800GT 256MB DDR 8XAGP W/TV,DVI & HARDWARE MONITORING # A400TDH יש לי אפשרות להביא את החלקים האלו בתחילת ינואר במחיר של בערך 1100$ שזה בערך 4900ש"ח אבל, לא תהיה לי אחריות על המוצרים....האם זה שווה את הסיכון? האם כדאי לשלם את הפרש המחיר בארץ בשביל האחריות? אשמח אם תוכלו לענות לי, ולפרוש בפני עוד סיכונים שאולי לא לקחתי בחשבון! בתודה ניר

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by idofr,

היי שלום לכולם, אני שוקל להרחיב את הזיכרון בנייד שלי מ2 גיגה ל4 המפרט הוא: i5-430m ati mobility radeon hd 5470 עם כמובן 2 גיגה של ראם בתדר 667mh יוצא לי לעבוד איתו לא מעט ברמה שנשאר לי משהו כמו 300-500 מגה פנוי שאני יודע שזה לא מעט ולכן השאלה היא כמה הבדל יהיה אם אני יוסיף עוד 2 גיגה או לחלופין יחליף את ה2 הקיימים ב2 בתדר של 1066? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Gigiben,

אני בזמן האחרון מנסה (נואשות) לקנות מחשב וכל פעם מסיבה אחרת כלשהי אני לא מצליח (דבר אישי, שלצערי פגע בממון שלי ומנע ממני את היכולת לקנות כבר את המחשב...) בכל מקרה חשבתי אולי לחפש דרכים שיוזילו לי את הערך של המחשב וחבר אמר לי שדרך amazon יהיה הרבה יותר זול לאותם חלקים, ובכן הלכתי לאתר וחיפשתי את כל החלקים ומסתבר שחבר שלי צדק חלקית. אומנם כל החלקים יחדיו שווים בערך 3600 שקל (קצת יותר מ1000 דולר) אך שמעתי שיש מכס וכל מיני מסים אחרים שיעלו את המחיר הרבה יותר (מחיר המפרט בארץ קצת מעל 5000 במחיר הכי זול שמצאתי) עכשיו לגבי זה יש לי כמה שאלות, הראשונה היא מה אחוז המכס מהמחיר של הפריטים (אני אצור רשימה שלהם למטה) האם זה בכלל שווה לי לקנות והאם אני יכול לצפות שהפריטים יגיעו לבי…

• 54 תגובות
    • 15.3k צפיות
  16. שלום, יש לנו לפטופ די ישן (dell insprion 1545) והוא כבר די "עגלה" אנחנו לא מעוניינים (אלא אם אין ברירה) לקנות לפטופ חדש אלא מעדיפים להחליף לו הארד דיסק לSSD. האם זה כדאי או שזה לא יעזור במיוחד? (השימוש בלפטופ הוא אינטרנט אופיס וכו'). תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 758 קירור למעבדים: AMD Wraith PRISM RGB Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 25 לוחות אם: Asus PRIME B450M-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 357 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 4000 CL18 DARK Za TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 374 מארזים: Antec Case DP301 ARGB Micro-ATX Dark Phantom כמות: 1 - מחיר: ₪ 191 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 278 מאווררים למארזים: Arctic F12 PWM CO 12cm Ball Bearing case fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 49 כונני SSD: WD SSD 480GB M.2 2280 Green כמות: 1 - מחי…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי, אני רוצה לשפר את אחד המחשבים שאני משתמש בו. הייתי קונה כבר אחד חדש אבל אני חייל וזה בעיה בשבילי להוציא הרבה כסף בבת אחת. בכל מקרה המחשב משמש בעיקר לגיימינג ואני גם אוהב לפעמים לכתוב כמה שורות בג׳אווה לרענן את הזיכרון. המפרט של המחשב הנוכחי(הדברים שאני רוצה להחליף בכל מקרה) הוא: זיכרון 2gb ddr2 מעבד pentium dual core e5200 2.5 ghz כרטיס מסך geforce 9400 gt 1gb (החוליה הכי חלשה) עכשיו לפי מה שבדקתי המעבד הוא החלק הכי פחות בעייתי, לא כל כך בוער לי להחליף אותו. חשבתי עכשיו לקנות עוד סטיק של 2gb זיכרון וכרטיס מסך gerorce 650 gtx ti 1gb שלפי מה שראיתי הוא אמור לתת ביצועים טובים יחסית למחיר. אחרי חודשיים בערך אני יקנה לוח אם ומעבד חדשים ועוד כמה עזרים אם אני אצטרך(מארז חדש…

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  19. ברשותי Inspiron 1520 ואני עובד איתו בעיקר כאשר הוא מחובר לרשת החשמל (מועטים הפעמים בהם אני מנתק אותו ומשתמש בסוללה). השאלה האם עבודה במצב כזה פוגמת בסוללה? האם כדי לנתק את הסוללה בזמן זה? אני חייב לציין שהמחשב אינו מודלק רוב היום אלה דווקא מכובה, אני עובד עליו בין 2-3 שעות ביום סך הכול. בנוסף האם כדי לקבוע "תרגולת פריקה" כלומר לפרוק אותו פעם בשבוע על מנת לא לפגוע בסוללה?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  20. הזמנתי נייד של HP עם מעבד T5800 הצרכים שלי זה גלישה שירים סרטים אופיס משחקים לא כבדים במיוחד וסרטי HD חבר שלי אמר לי לשנות את ההזמנ ולקחת את המעבד P8400 . לא בגלל הביצועים אלה בגלל חיסכון בחשמל והורדת התחממות של המחשב האם הוא צודק?התוספת למעבר למעבד סדרה P הוא 700ש"ח אין לי בעיה להוסיף אם הרעיון הזה הוא אמיתי מה אתם אומרים בנושא

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by adamkat,

אני צריך את המחשב בעיקר לאינטרנט אבל רוצה שהוא יהיה זריז. שום משחקים או תוכנות כבדות. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by rnyu123,

כדאי לקנות במחיר הזה את הנייד E5430 : http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/Dell%20zap/L065430105E.htm הוא מגיע ללא מערכת הפעלה. המחשב מיועד לשימוש בסביבות פיתוח תוכנה. אם יש מחשב אחר של חברת דל שיותר עדיף במחיר הזה אני אשמח לדעת. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by foxil,

דבר ראשון לפני שאני מפרסם את השאלה, אני מצטער אם נכנסתי לקטוריגיית פורום לא נכונה, כי אני לא רואה איזה נושא לשאלה מתאים לקטרוגיית פורומים אחרים. ואני כבר מאוד קרוב לקניית מחשב, אבל חשבתי משהו שאם כדאי לי לחכות עם זה. וחשבתי על שתי דברים שעלה לי בראש, דבר אחד שעלה לי שדצמבר הקרוב יהיה סוף השנה וייתכן תיהיה מבצעים הטובים מאוד לסוף השנה? ודבר שני חשבתי לחכות קניית מחשב חודשיים - שלושה חודשים יהיה מוצרים משופרים עם מחירים טובים. מה המלצתכם? התקציב שלי 3000 או יותר לא כלל עכבר, מקלדת, רמקולים וצג. בוחר ב-NVIDIA תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  24. http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122658 האם זה מחיר טוב לדעתכם? אני צריך את המחשב לצורך גלישה באינטרנט בלבד עבור הורי.

25. Started by Assaell972,

מחשב נייד של אסוס מסך - 15.6" (1920x1080) Full HD LED מעבד - i-7 2670QM Quad Core (2.2GHz) זכרון - 12GB DDR3 RAM כרטיס מסך - Nvidia GTX 560M 2GB GDDR5 כונן קשיח - 750GB 7200 כונן דיסק - DL DVDRW CDRW מצלמת אינטרנט - 2.0M Pixel Bluetooth 3.0 סוללה - 8 Cell Battery HDMI Port 1 USB 3.0 Port 3 USB 2.0 Ports המחיר של המחשב הנייד הזה הוא כ1400$ , מה אתם חושבים? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים