עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. השאלה היא השאלה שבכותרת

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  2. Started by drumtroll85,

בינתיים מצאתי את זה: IBM Thinkpad R40 Intel Pentium-M 1400 MHZ 256MB "15 Screen DVD x8 40 GB HD רציתי לדעת אם יש עוד אופציות מעניינות במחיר הזה. תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. מפרט 1 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 7500 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪823 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪31 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2V כמות: 1 - מחיר: ₪211 מארז: Antec VSK-3000B-U3 + HP500S כמות: 1 - מחיר: ₪325 זיכרון: DDR4 8G / 2133 CL15 Crucial Single Ranked כמות: 1 - מחיר: ₪234 כרטיס מסך: Palit GTX 1050Ti StormX 4GB DDR5 PCIE HDMI DP כמות: 1 - מחיר: ₪652 קשיח למחשב שולחני: Corsair SSD 120G Force Series LE200 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪263 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Ziv_o,

שלום, אני מקווה שזהו הפורום הנכון לרשום בו את השאלה הזו.. אז ככה- מה ההבדל בין 2 כרטיסי המסך הנ"ל 1) Gigabyte 8800GTS 320 MB DDR3 OC 2) BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDVI נ.ב כבר יש לי עוד שאלות אז נרשום גם אותן פה.. מה מבין שני יחידות הקירור למעבד יותר טובות ושקטות?- 1) Zalman 9700 2) Asus Silent Square איזה מבין הזכרונות יותר טוב? 1) 2 יחידות של - 1Gb / 800 Kingston 2) Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-675 CL4-4-4-12 מה ההבדל בין שתי לוחות האם הבאות? : 1)Gigabyte GA-P35-DS3 2)Gigabyte GA-P35-DS3L תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by Galit Baram,

שלום לכולם אשמח לעזרתכם . מחפשת מחשב גיימינג . תקציב עד 4000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי או בתוכנה .

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  6. 1. מה התקציב?5000 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים+פעולות בסיסיות(מסנג'ר אייסי מוזיקה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?מעבד INTEL כ.מסך ATI עדיף שיהיה 4870 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?די חשוב וחשוב שיהיה שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?די חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?בנתיים לא ממש אבל שתהיה אפשרות לבינוני עד משמעותי(יש אפשרות בSKYPC-אני מעוניין בהמהרת המעבד) 11. במפרט למשחקים -משחקים כמו CRYSIS,RACE DRIVER GRID ויש לי מסך 1…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  7. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לא חובה לחסוך אבל אם אפשר אז למה לא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג כלל אלא אם כן יהיה פספוס רציני ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - שימוש תדיר לגיימינג ולצפייה בסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - לכלל המשחקים בשוק, שיפעיל את כולם באיכות הטובה ביותר שהתקציב מרשה. אם צריך לתת דגש אז שיפעיל את SC2 הכי טוב (ואני יודע שמדובר במשחק קל יחסית אז אל תתנו להערה זו חשיבות גדולה מדי). * לאילו הגדרות גרפיו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by rb024,

אני סטודנט שחוזר ללימודים אוטוטו ומחפש נייד, אחרי כל התשלומים לאוניברסיטה נשאר לי פחות מ-3K ש"ח להשקיע על מחשב... לא מצפה למחשב מפלצת- רק שיעמוד בכבוד בשימוש בתוכנות אופיס, בגלישה ובסרטים מדי פעם. מעדיף לא להתעסק עם יד שניה! מצאתי את הדבר הזה: http://www.odeco.co.il/default.asp?catid=%7BFC704F52-0DBF-48E6-A23F-650EFA687FDC%7D מישהו יכול לספר לי קצת על מעבדי VIA? ובסה"כ האם המחשב שווה את הכסף? אם יש לכם הפניות להצעות אטרקטביות יותר במסגרת המגבלות אשמח לקבלן, אם מדובר בעסק שמאפשר מס' תשלומים מה טוב. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by trxman,

אהלן כולם אוקיי מכיוון שהידע שלי במחשבים ניידים שואף לאפס וחבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד, אז אתם פה ^^ התקציב חמש אלף והשימושים הם אופיס\אינטרנט . חשוב שיהיה נוח לקרוא , כי הוא קורא המון טקסטים וגרפים תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by tomerA,

אני קונה מחשב שיש לו 4GB DDR3 1600MHZ. (בכרטיס אחד) יש לי כרטיס זכרון 2GB DDR3 1066MHZ. השאלה שלי האם עדיף לי לחבר את הכרטיס השני ואז יהיה לי 6GB DDR3 1066MHZ או שעדיף להשאר עם 4GB DDR3 1600MHZ תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by JohnClark,

היי, אני צריך מחשב שיתאים למשחקים, אבל עם כרטיס מסך חלש או כרטיס מסך מובנה בלוח הסיבה היא שאני קונה את המחשב לבני הדודים הקטנים שלי, שעדיין לא משחקים אבל צריכים מחשב. אני אני קונה מחשב עם רכיבים טובים, שבבוא הזמן אני אקנה לו גם כרטיס מסך רציני לא צריך מסך חשוב מאד שכל הרכיבים יהיו מKSP התקציב הוא 3000 ש"ח אבל אם שווה להגדיל אותו אני מוכן להגדיל, הייתי שמח אם תתנו לי מספר אפשרויות תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  12. מחשב שהולך לשמש להתקנת hackintosh ולכן הלוח חייב להישאר בנתיים נראה לי שאלך על החלקים האלה Gigabyte GA-EP45-UD3L Intel® P45 Express Chipset LGA 775 מחיר :540 ש"ח Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box tray 45nm מחיר:755 ש"ח OCZ 4GB Kit DDR2 PC2-8500 1066Mhz Gold 5-6-6-15 OCZ2G10664GK מחיר:358 ש"ח איזה קירור עדיף לקחת למעבד? (OC) הצעות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  13. שלום לכולם בבקשה תעזרו לי כי אני לא מבינה כלום במחשבים ניידים. אני מחפשת מחשב שהשימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים ואולי גם קצת משחקים. הציעו לי את המפרט הבא (ב-5000 ש"ח) מה דעתכם עליו? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=184&CatCode=132 תודה רבה לכולם

14. אני מעוניין להחליף את ווינדוס 8 ב 7 ultimate בנייד חדש ideapad z500 , האם צפוייה בעיית דרייברים ?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  15. 1. מה התקציב? 4800 שקלים, מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, צריך רק את המחשב. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן וצורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך של ATI, מעבד של Intel. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חייב להיות שקט ויכול להיות מכוער. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב שקט. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על…

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by 00Amir,

קיבלתי מתנה נייד של HP פאבילון , מעבד פנטיום M במהירות של 1.5Ghz.. המחשב נועד לגלישה באינטרנט ועבודה קצת (טיפה) בפוטושופ.. המחשב עובד לאט - כמצופה מענתיקה כזאת... מותקן לי חלונות XP על כונן 120GB וחשבתי לשדרג ל SSD או לסיגייט מוטנט XT כדי לשפר את העבודה הרציפה של המחשב... דבר נוסף שמעצבן זה שאין חיבור SATA .. יש חיבור כלשהו שאני לא מכיר... בבדיקה ברשת - IDE Ultra ATA100 / ATA-6 ... לא נראה לי שיש כונן חדש בתומך בחיבור הישן הזה מה עושים? תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Y.k,

שלום רציתי לדעת מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל .. אם יש משהו לשנות אני אשמח לדעת .. בעיקרון התקציב הוא 5000 אפשר חריגות קטנות אבל לא משהו רציני.. תודה מראש (מצורף קובץ של המפרט למקרה שלא שמתם לב חחח) [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם, מבקשת עזרה וייעוץ! אני סטודנטית שמחפשת נייד איכותי אבל לא תחליף שולחני, אלא כזה שאפשר להסתובב איתו בכיף, לכן התפשרתי על המסך... מחפשת הכרעה בנושא- איזה נייד עדיף? הפרובוק או הפביליון.. ההבדלים בינם ברורים, הפרובוק הוא עם מסך lcd שאינו מבריק, והפביליון בעלי עיצוב יפה יותר ומעט יותר קלילים (בסדרת 13) אני מתלבטת בין 14-13 אינץ'. מה שחשוב לי הוא בוודאות המשקל. לגביי שני הדגמים (4420 זה פשוט 14 אינץ' וה4320 זה 13.3) - הפרובוק מול הפביליון לא ברור לי איך הם עומדים מול השני מבחינת התחממות, ולמי יש סוללה טובה יותר? בזה מאוד תעזרו לי אם תספקו לי מידע בנושא... ודבר אחרון, לגביי הכרטיס מסך, לפי מה שהבנתי, לפביליון יש כרטיס מסך נפרד מה שמצביע על ביצועים טובים... השאל…

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש מפרט מחשב נייד לאחי הקטן. לשימוש לימודים בסיסי (אופיס, סטרימינג), ושיחזיק כמה שיותר זמן מבלי צורך להחליף. אענה על הסעיפים הנדרשים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 לאחר תשלום נוסף על אחריות ל-3 שנים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך עד 500 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפילו לא אגורה מעבר למה שציינתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, אינטרנט, תוכנות קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לג…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. Started by dbraun,

אני מעוניין לקנות את המחשב הזה, ולפני שאני מחליט סופית שאני קונה אותו, רציתי לדעת מה דעתכם עליו ואם הוא שווה את המחיר. CPU : AMD 3000 64 BIT Venice MotherBoard : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Memory : 512MB DDR 400 DUAL PC3200 HDD: Maxtor 120GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem DVD-RW: ASUS BLACK 52X32X52 Case : RAIDMAX Scorpio 868 PSU : RAIDMAX 420 WATT Audio Card : ON BOARD Lan Card : ON BOARD כל זה ב 3,388 ש"ח. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6987 ידוע לי שאין כרטיס מסך, וזה בסדר כי יש לי את הכרטיס הנוכחי שלי. עוד שאלה, מה זה אומר DDR 300 DUAL? זה אומר שני צ'יפים= 1024? תודה

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  21. היי חבר שלי רוצה מחשב, שיהיה למשחקים - חזקים ככל שאפשר במסגרת התקציב וסרטים. הוא לא מתכנן לעשות OC, והוא לא צריך שום דבר פרט לקופסא. הוא טוען שהחדר שלו חם מאוד, יתר על המידה.. אולי זה משפיע על קירורים וכו'? עדיף שיהיה כמה שיותר שקט, אבל יותר עדיף קר.. 3000 ש"ח, אפשרי לחרוג טיפה אם זה לא תופסת של כמה מאות שקלים (3+) תודה. (:

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  22. דרישות: "Ultrabook 12-14 - לא חייב שיהיה באיזור הקילו וקצת, אפשר גם 2 קילו וקצת אם יש דגם כזה שכדאי לקנות אותו. כונן SSD - רצוי שלא יהיה 20-30GB (כמו אסוס ועוד חברות שמציעות כונן מאוד קטן וכונן HD רגיל גדול) אלא 128/256, אין לי בעיה להשתמש בכונן חיצוני בשביל סרטים/סדרות. 8GB RAM או לפחות אופציה לשדרג ל-8 במחיר סביר. מעבד i7 (למרות שאני לא מאמין שזה יכנס במחיר) או i5 ivy bridge. אם צריך עוד קצת תקציב כדי לקבל משהו ממש טוב אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by hit-me,

הציעו לי את המפרט הבא לגימינג עד 4 אלף ש"ח יש לי מסך 19" http://i27.tinypic.com/s4vz1k.jpg איך הוא? כדאי ?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by werp,

http://www.tms.co.il/preview/spec/rsel7hgf מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  25. מה שחשוב שיהיה 1TB ומעבד 4 ליבות (אני צריך גם צורב הכי זול שיש תשימו) 1. מה התקציב המקסימלי? 3100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?משחקים וקצת עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 24 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כמו Call of Duty : Black Ops * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד ?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צור…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.