ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200, חריגה 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עבודה משרדית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות uvu3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנחנו רוצים להשתדרג ולקנות מחשב עבור שימושים כללים וגם גרפיקה (ADOBE לסוגיו) תודה לעוזרים יניב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - ADOBE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות ג…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של אסוס, עם כרטיס מסך לא מובנה של ניבידיה ג'יפורס 310M 1G, בנוסף יש למחשב כרטיס מסך מובנה INTEL HD, משום מה המחשב מזהה רק את הכרטיס מסך מובנה, גם ב EVEREST לא הצלחתי למצוא איזכור לכרטיס מסך הלא מובנה, הוא מראה שם רק את ה INTEL HD, מה אפשר לעשות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
זה מה שאני הולך להזמין מחר,לא מתוכנן O.C ,המחשב מיועד בעיקר למשחקים(קצת),אינטרנט והרבה סרטים. מה אתם אומרים? AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer 000886 DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory Asus A7N8X Deluxe NVIDIA nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) 002138 Asus Geforce FX 5600 V9560 VS DVI VIVO 128MB DDR Retail Video Card 000272 Logitech Z-560 TNX/400W 4.1 Speaker System 000286 CD-ROM LG x 52 Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW - 000245 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower Case Enermax 350W (EG365P-VE FCA) Fan Speed Adjust…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לקבל חוות דעת על המחשב הנייד בנ"ל: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 אשמח לעזרה , בתודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש מחשב ישן (כנראה פנטיום 2) עם 64MB זיכרון פנימי, דיסק קשיח 20GB ו-DVD קומבו. הוא רוצה לשדרג את המחשב כדי שהוא יעבוד יותר מהר בגלישה באינטרנט, באימיול ובעבודה בתוכנות אופיס (יש לו חלונות 98), והוא צריך גם דיסק קשיח יותר גדול. הוא מוכן להשקיע בשדרוג 1,000 ש"ח (מקסימום 1,100 ש"ח). במידה וזה לא אפשרי, אז הוא יחכה עם השדרוג עד שיהיה לו יותר כסף. בעיקרון, הוא רוצה מעבד יותר חזק (לא למשחקים), 512MB זיכרון פנימי, דיסק קשיח 120GB וכרטיס רשת שמן הסתם מגיע מובנה על לוח-אם חדש. צורב DVD הוא לא צריך, וגם לא מסך, מקלדת ועכבר. לגבי מארז וספק כוח, אני מניח שהוא יסתפק במה שיש לו, אלא אם כן אפשר להכניס בתקציב משהו נחמד. תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה ואין לו שום ניסיון או ידע בנושא המחשבים. אשמח שאם תשובה תביאו גם הסבר למה זה טוב. תודה. 1. תקציב מרבי 4000, בלי חריגות. 2. שימוש במחשב הוא לצורכי מסחר בבורסה ולימודים. 3. יש צורך במסך כפול. 4. מחשב נבנה מאפס. 5. לא משנה. 6. לא יודע מה זה. 7. כן, יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס והרכבה תתבצע בחנות. 8. אזור רכישה הוא באר שבע, אין העדפה לחנות (אלא אם כן תמליצו על חנות מסוימת מטעמי מחיר/אמינות). 9. בספטמבר. 10. מה שתמליצו שכדאי שיהיה, דברים הכי נפוצים. 11. כן, מאמין שעם הזמן המחשב ישתדרג. 12. אין. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב hp presario cq61 וכבל החשמל הפסיק לעבוד. איפה אני יכול למצוא חלופי במחיר הגיוני? האם משתלם להזמין מחו"ל? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, האחים בבית רבים על המחשב כל הזמן צריך להביא מחשב חדש ואמא רוצה שנביא לה מפרט... המחשב ישמש למשחקים בעיקר, חדשים גם כן, המסך המשומש על המחשב הוא 20 אינץ' של BENQ 1680*1050 ואין מטרה להחליף כרגע או צורך אפילו. OC כבד לא יבוצע על המחשב, אולי אולי אולי..בעתיד הרחוק שנה שנתיים מעכשיו. מה ממליצים? אני עם העדפה למעבדי I5 או I7 אבל אני יודע שהציוד הנלווה שלהם יקר, כמו לוחות אם וכדומה. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1066 לוח אם: Gigabyt GA- P67A-UD4 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪960 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black + SeaSonic 620 S12II-620 כמות: 1 - מחיר: ₪790 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪97 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪273 כרטיס מסך: HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 כמות: 1- מחיר: ₪1450 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - מחיר: ₪97 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה כמות: 1 - מחיר: ₪75 סה"כ: ₪4,730 מסך DELL U2311 ב-1,150 שקלים סה"כ כולל מסך: 5,880 ₪
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום, רציתי דעה נוספת לגביי המפרט הבא לפני שאני ניגש להזמין: עזר לי בבנייה בחור תותח מפורום HomeTheater, אפשר לראות את השרשור המלא פה: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=122667&postdays=0&postorder=asc&start=0 השרת ישמש אותי בתור שרת: הורדות, קבצים, סטרימינג של מדיה כולל DVB-S, ווירטואליזשיין (יש מצב ללינוקס ברקע בשביל OSCAM). בהמשך גם שרת לבית חכם לשליטה על תאורה וכו'... מכיוון שהמחשבים צוברים אצלי הרבה אבק בבית, אשמח לפתרון קירור פסיבי או מארז אטום עם פילטרים לאבק. עדיף כמה שפחות חום וצריכת חשמל מצד שני אצטרך ספק כוח חזק מאוד, מכיוון שזה שרת אני עוד לא יודע כמה רכיבים חשמליים הוא יפעיל עוד …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בגלל קריסת המחשב שלי אחרי התקנת כרטיס מסך חדש שכנראה כבד מדי עבורו, ולאחר שכנראה צריך כנראה להחליף את כל מערכת ההפעלה- אני מעוניינת לקנות מחשב נייח חדש. הדרישות שלנו: עבודה עם חלונות מרובים פתוחים. משחקים כמו מיינקראפט לילדים. עיבוד תמונות. שיתפקד טוב עם תוכנות לעריכת וידאו, עריכת סרטים כולל שתילת תמונות, הורדת אפקטים, התאמת קבצים מוסיקליים- לצורך הכנת סרטים לבר מצוות, חתונות, ארועים משפחתיים - ברמה אומנותית גבוהה עם אפשרות לחיבור לגליון ציור ידני שמוריד דמויות קריקטורות לתוך הסרטים. יש לנו תמונות וסרטים משפחתיים בכמות מאוד מאוד גדולה. לכן אחסון מאוד גדול לפחות 2T עם אפשרויות להגדלת האחסון והוספת דיסק קשיח. (כיום יש במחשב לפחות…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש ממי שיכול להציע שידרוג למפרט מחשב קיים, המחשב אותו אני רוצה לשדרג הוא משנת 2005. התקציב עד אליו אני מבקש להגיעו הוא מ- 1000 עד 1500 ש"ח (מפרט למשחקים). מפרט המחשב הינו- מעבד: +AMD Athlon 64 Processor 3000 קיבולת: 1800 MHz זיכרון: 2048 =512x4 קיבולת: 200 MHz כרטיס מסך: RADEON X800GT הערות לשדרוג המפרט- האם אני אוכל להחליף כרטיס זיכרון אחד מה- 4, שלא בקיבולת של 512 ? נניח אחד של 1 GB ? ושהכרטיס מסך יתאים למעבד בבקשה, שיהיה כמה שיותר טוב. אם צריך לפרט יותר בדרך כולשהי, רק תכתבו. מה שאני רוצה הוא שהמחשב לפחות יוכל להריץ את המשחק Cod6: Modern WarFare 2 . הערה לבקשר למשחק- משום מה, את המשחק Cod4: ModernWarFare הצליח להריץ, אך את המשחק Cod5: World At War לא…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סופ"ש אני משתמש בדל ווסטרו 3300, עם כ. מסך מובנה של אינטל (כחלק מהCore i5 460) וכרטיס נוסף של נ'וידיה. הכרטיס המובנה משתמש ב1147MB זיכרון משותף. איך אני יכול לשנות את הכמות? לא מצאתי אפשרות בBIOS. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב מבוסס אינטל למשחקים אבל בתקציב יחסית נמוך. 1. מעבד 3ghz 800mhz s775 מה בדיוק אומר הs775 ? והאם המעבד טוב ? 2. לוח אם איזה לוח יש בטווח מחירים נמוך ללא יכולות המהרה או פיצרים מיוחדים אבל שיעשה את העבודה ? בהצעה יש asus p5s800 או p5p800. 3. דיסק קשיח 80GB 8MB לקנות SATA ? 4. אני צריך כרטיס מסך טוב למשחקים הכי חדשים אבל עם מחיר ממוצע לא צריך להגזים. 5. הצעה לצורב די וי די ? 6. מסך הבנתי שכדאי amsung 795df בטווח מחירים האלו. יש משהו יותר טוב ? תודה מראש,
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האלן חברה, המחשב שלי ישן כבר, ונתקע כבר יותר מדי וחשבתי להוסיף לו זכרון. כרגע יש לי שתי סטיקים של חצי ג'יגה. חקרתי קצת ובדקתי, אך לפני שאני קונה רציתי לוודא שאני קונה את הדבר הנכון, וכמובן לשמוע את דעתכם מה כדי או מה אתם חושבים. לוח האם שלי: [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD=class: cms_table_subhd]Intel® Desktop Board D946GZIS כאן נמצאים הפרטים לפי חברת היצרן: http://www.intel.com/support/motherb...is+motherboard[/TD] [/TR] [/TABLE] באיבי מצאתי את זה: http://www.ebay.com/itm/4GB-Crucial-...item4612fa1b0c ובזאפ מצאתי את זה:http://pc2.co.il/items/128581#BigBuyNow ממש תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אחרי המון חיפושים גם בפורום וגם באינטרנט ננעלתי על הG550 אבל דיברתי עם הרבה חנויות ואין אותו כרגע במלאי והמחיר שלו צפוי לעלות בגלל ווינדוס 7 (שאין לי צורך בו כי יש לי גרסה חוקית משלי). חיפשתי עוד קצת ומצאתי את ה5738G שגם עליו יש ביקורות לא רעות ויש אותו במלאי. השאלה שלי היא כזו: האם הG550 כל כך טוב ששווה לחכות או שהאייסר ייספק גם כן...ההבדל ביניהם הוא שהמעבד של האייסר יותר חזק אבל הזיכרון שלו הוא DDR2 שלפי מה ששמעתי פחות חסכוני בחשמל. הייתי שמח אם תעזרו לי בבחירה תודה,רן
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יותר מומלץ מבחינת קלות מערכת ההפעלה? כעיקרון השימושים שלי זה גלישה באינטרנט ואופיס. אז לכן סדר העדיפויות שלי הם בראשונה קלות מערכת ההפעלה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב נייח התקציב שלי הוא: 4.5 אלף שקל שימוש המחשב: בעיקר תכנות, עריכת גרפית, משחקים SSD 1 TB ברצוני שיהיה 6 יציאות ומעלה של USB (בעיקר USB 3 ומעלה) כמו כן יש לי מסך Dell 24 Monitor: P2419H: Model: Dell P2419H 1920x1080, 60Hz Input Source: HDMI תודה רבה לכל ההמלצות !!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום!אני רוצה לקנות את המחשב הנ"ל,עולה לי 7000 שח מה דעתכם? מעבד INTEL DUAL CORE2 2.4GHZ לוח אם GIGABYTE GA965P S4 דיסק קשיח SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB זיכרון TWINMOS 1024M X2=2048 צורב LG GSA H22N X16 כרטיס מסך ATI RADEOM X1950XT 256MB מסך LG L1932TG 4ms מארז RAIDMAX SAGITA מאורר FSP 350W מקלדת ועכבר MICROSOFT WIRELESS T100 רמקולים LOGITECH X350 ספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W אל פסק GAMETRONIC I-COMPACT 700VA LINE INTERACTIVE אני צריך את חוות דעתכם על המפרט ואם יש אז גם הצעות מחיר תודה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בשמחה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 250₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וירטואליזציאה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים כמו Middle earth shadow of mordor GTA V Titan Fall Call of duty advanced warfare battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -אולטרא גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב הנ"ל הומלץ ע"י חבר. 1. אני צריך כרטיס מסך שיש במלאי של TMS אשר שווה +- לביצועים של הASUS 6670 http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH6670DI1GD3/ 2. אם יש משהו אקוטי שצריך לשנות אשמח לשמוע. 3. ממה שהבנתי TMS זאת חברה שבסך הכל ממליצים עליה בפורום כאן. הבנתי נכון? *אני לא גיימר ולא מתכוון להשתמש במחשב מעבר לסרטים אינטרנט ועבודה עם הרבה מאוד חלונות במקביל וכל מיני תוכנות כבדות(לכן יש צורך ב8GB זיכרון פנימי) [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב הזה, לפי הפרטים הטכניים שלו נראה טוב + המחיר נמוך יחסית וזה קצת מוזר.. מה אני מפספס פה? http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7746856 תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב או Streamer שיישב בסלון ויריץ קודי. אני מתכנן להשקיע עד 500 שקל. השימוש יהיה ביתי בלבד - יותר נכון המכשיר יהיה מחובר ב-HDMI לטלוויזיה. אין דרישות מיוחדות חוץ משיתמוך בעברית ויהיה אפשר להתקין עליו הרחבות של קודי או יותר נכון להתקין עליו גרסה מלאה של קודי יש לכם אולי איזה מכשיר שאתם ממליצים לצורך הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-