ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני צריך למצוא מחשב בעל המאפיינים הבאים בתקציב של 9000 +/- גודל מסך 14 מעבד דותן 740/750 זכרון 1GB DDR2 כרטיס מסך X600 דיסק קשיח 40-80 כונן DVD אפשר למצוא משהו כזה בתקציב של 9000?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט שלי עכשיו: Pentium 4 2.4GHZ Asus P4P800 GAINWARD Geforce 6800GT 256MB GDDR3 TwinMos 256MBx2 PC3700 466mhZ ספק ומארז ג'נריים 450W המחשב נועד בעיקר למשחקים ולפעמיים קידודים. (הדבקת תרגום וכו'..) אני מרגיש שהכרטיס מסך לא מנצל את המערכת, ולכן אני רוצה מחשב חדש, המפרטים: 1: 2: **יש לציין שהמארז כולל ספק Antec TruePower 430w . - אם למישהו יש להציע מפרטים יותר טובים - :] תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה למחשב נייד בתקציב 4K עם אפשרות לחריגה (אם החריגה בהחלט משתלמת) למחשב נייד חזק. המחשב הנייד ישמש לעבודה עם תוכנות כבדות והרבה מולטיטאסקינג (תוכנות שרטוט), צפייה בסרטים ועוד. בגדול לשים דגש על כל רכיבי הליבה. עדיפות למקלדת מלאה, גודל מסך 14-15.6, וינדוס 10, מחשב עם צ'יפסט מתקדם. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מתכוון לרכוש מחשב משומש בן שנה, וזהו המיפרט שלו, מקווה לשמע דעתכם בנושא : AMD 1333 Abit Motherboard 256 MB sdram Geforce MX400 64 MB CDrom רגיל מקלדת + עכבר Terratec Sound Card + Digital Input/Output מסך 15 ACER שטוח לגמרי LCD במחיר של 2500 שקלים! מה אתם אומרים??
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב, אבל בדגש על כך שיהיה כמה שיותר שקט. מכיוון שאין לי כל כך ידע בנושא הזה, רציתי לשאול על מה בעצם צריך להקפיד, או במילים אחרות - איזה רכיבים עושים את ההבדל בין מחשב רועש למחשב שקט? (האם המארז הוא זה שיקבע את מידת הרעש, מאווררים מסוימים, וכו' וכו') חשוב לציין כי אני לא מתכוון לעשות OC למחשב.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין Dell : http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm לבין HP : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=522856 שימוש למחשב - צפיה בסרטים ומשחקים תודה רבה, אורן.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפטופ 17" אך ורק למטרת אינטרנט, אופיס וסרטים. האם לנובו ideapad הוא טוב בשביל זה, כמו למשל מה שכאן: https://ksp.co.il/?uin=40992&select=.268..271..413. האם יש משהו יותר טוב?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם :-) הופנתי לכאן על ידי חברים טובים לעזרה בבניית מפרט למחשב. אציין ואומר כי אני יודע שהדרישות הן גבוהות והתקציב למחשב גיימינג יחסית דל אך אני מאמין שבעזרתכם נוכל למקסם את היכולות ולמצות את הכסף למטרות הנדרשות. כעקרון, אני סטודנט למדעי המחשב ואנחנו משתמשים בתוכנות קלות יחסית לתכנות וזה החלק הפחות בעייתי כי רוב המחשבים הישנים גם מריצים אותן. כן אני רוצה שהמחשב החדש יריץ בצורה טובה מאוד משחקים כגון: GTA V, FIFA 15, MCX א) מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש״ח. ב) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ג) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אוכל למתוח את התקציב בעוד 500 ש״ח. ד) מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי 3 שנים עם לפטופ בלבד (לימודים) החלטתי להתחדש בנייח שאני אוכל לשחק עליו. 1. התקציב הוא סביב 4K. אפשר לנצל הכל. במידת הצורך, אפשר לחרוג ב-500-600 ש"ח. 2. המחשב מיועד לגיימינג קל - משחקים שאין להם דרישות מטורפות לדוגמא - L4D2, Assassin's Creed, Just Cause 2. האתגר הכי גדול שאני צופה לו כרגע זה GTA. כמו כן, הייתי רוצה לשחק אותם עם הגדרות גרפיות גבוהות וברזולוציה של 1920X1200. חוץ מזה המחשב מיועד גם לצפייה בסרטים ב-HD ומדי פעם חישובים כבדים. 3. המפרט שהרכבתי כולל מסך, חוץ מזה אין צורך בציוד היקפי נוסף. 4. אין צורך לכלול גם כונן SSD וכונן אופטי. כבר יש לי. 5. חשוב שהמארז יהיה די שקט (נגיד, 7) ואסתטי, עדיף כמה שפחות נורות וחלונות. 6. לא מתוכנן OC. 7. לא חשוב לי לשמור על אופ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הוצע לי מחשב נייד חדש במחיר של 2000 ש"ח. הדגם הוא Fujitsu A544 בזאפ זה מתחיל מסביבות 2.500 ש"ח. להלן המפרט: CPU מעבד: Intel® Core™ i3-4000 processor Chipset ציפסט: Intel® Memory זכרון: 4GB DDR3 HDD דיסק: 500 GB SATA Display מסך: 15.6 " LED + Camera HD + Card Reader Graphics: Intel® HD Graphics 4600 סוללה: Li-Ion battery 6-cell Optical Drive: DVD Super Multi Wireless Wi-Fi תקשורת אלחוטית : WLAN, Bluetooth®v4.0 HDMI FULL Keyborad מערכת הפעלה: NO OS משקל: 2.5 kg אחריות: 3 שנים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב מביני ענין השאלה הבנאלית עם תוספת אנא הרכיבו לי מחשב איכותי למשחקים (לא גיימר רציני אבל לא עגלה) כולל כרטיס לערכית וידאו (אפשרות לשילוב בכרטיס מסך אם יש אחד כזה טוב) כמובן כולל מסך באיזור ה 1300$ תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. המחשב הוא INSPIRON 1545. win7 home premium ככה, אני מנסה להיכנס ב- logon ולא מצליח. הוא רושם לי את ההודעה הבאה: The User Profile Service service faild the logon. User Profile cannot be loeded. מה אני עושה? יש על המחשב הזה המון חומר לימודים חשוב. אני הולך לאבד אותו? בבקשה אני אשמח לכל עזרה, עצה, רעיון.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניהול של העסק והקופה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר ומסך(עם רמקולים מובנים) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים לא 9. מתי מתוכננת ק…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לא חזק במיוחד אבל שיהיה חזק מספיק להריץ משחקים לא הכי כבדים. פרטים למטה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש קריטי אפשר לחרוג בעד 200 אני מניח. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים ווידאו, אבל לא משחקים כבדים וחדשים במיוחד. ככה שלא צריך כרטיס מסך חזק. המטרה העיקרית זה World of Warcraft שאמנם מיושן אבל דורש משאבים רבים יחסית. ושיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? אני מעוניין גם במסך בתוך המחיר הזה, עדיפות ל20". לא צריך יותר מזה. גם לא צריך איכותי מדי, משהו שיספיק להראות משחקים בצורה ס…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין core duo ל core 2 duo . תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטי FHD, מולטיטסקינג, אופיס... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS2, GTAIV, ובקיצור המשחקים העכשוויים הכבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קהילת HWZONE, היום רכשתי מחשב עם כרטיס מסך, כאשר לא היה כתוב את שם החברה של הכרטיס עצמוץ התקשרתי לברר וגם בקופסא ראיתי שרשום Inno3D GeForce GTX1060...... אני לא מכיר את החברה כלל ומחיפוש קצר בגוגל ראיתי שזאת חברה שיותר נפוצה ברוסיה, סין, יפן. מישהו יכול לשפוך טיפה אור על החברה והכרטיס? האם יכול להיות שהביצועים שלו פחות טובים מהחברות המוכרות כמו Sapphire, gigabyte ושאר המוכרים? אשמח לדעת גם האם יש שיפור ניכר מה960 GTX או שהביצועים לא רחוקים אחד מהשני? אשמח לתשובתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. התקציב שלי מאוד גבוה ואני מעוניין בחלקים הכי טובים. (ומשום כך הכי יקרים) אני מעוניין שתציצו במחשב לגיימרים באתר KSP שעולה איזה 13 אלף ותגידו לי מה דעתכם על המפרט ואם כדאי להחליף חלקים לחברה אחרת או למשהו יותר טוב. האתר: ksp.co.il תלחצו על "מחשבים נייחים" באמצע ואז בצד ימין מהרשימה תבחרו ב"מערכות מחשב לגיימרים" ואז יופיעו כמה אפשרויות. תבחרו באפשרות הכי יקרה שעולה 13615. אני מודה לכם מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני די סגור על המחשב הבא שלי, רק צריך את המומחיות שלכם. מחשב דל Dell Vostro 5459http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=24535 במחיר 3384 ש"ח. מפרט טכני מערכת הפעלה: Windows 10 מעבד: Intel core i5-6200U 2.3 GHz up to 2.8 GHz מסך: LED 14” רזולוציה: HD 1366 X 768 זיכרון: 8GB כונן קשיח: 1TB מאיץ גרפי: AMD R5 M335 עם זיכרון ייעודי בנפח 2GB קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.0 סוללה: ליתיום בהספק 43 Wh ממדים: 340 X 240 X 18.5 מ"מ משקל: 1.66 ק"ג חיבורים USB 3.0 x 2 USB PowerShare HDMI RJ45 שקע משולב למיקרופון ואוזניות 3.5 מ"מ קורא כרטיסי SD אחריות אחריות לשלוש עם טכנאי עד בית הלקוח…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה רבה על העזרה פה... אז אני מתקין את הווינדוס זה בא עם ויסטה יש משהו שאני צריך לדעת?? זה מחשב נייד ראשון..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך המפרט הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=5461 של חברת GIGABYTE והאם החברה עצמה מוכרת כחברה 'טובה' ואמינה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לידידה שלי מחשב נייד, ACER ASPIRE 5735Z. נשבר לה המסך. לא הפלסטיק, אלא הLCD עצמו. ה WINDOWS עולה והכל עובד כמו שצריך פרט לכך שחלק מהמסך לא עובד וממש רואים שהLCD שבור מבפנים. מישהו יכול להמליץ לי על מקום זול לקנות רק את ה LCD ואני כבר אחליף אותו בעצמי? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-