עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rtirti,

שלום, אשמח לקבל המלצה על מפרט בתקציב של כ3000 ש"ח.. השימושים הם בעיקר משרדי אבל בהחלט יתכנו שימושים נוספים כמו צפייה בסרטים, ואולי אפילו מעט משחקים.. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב ה3000.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב, אם כי אם לא צריך אז לא סתם להוסיף רכיבים אבל אין בעיה לנצל את התקציב.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, מעט וידאו וייתכן שאולי מעט משחקים קלים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ואינטרנט באופן תדיר, השאר מזדמן.. ב)…

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  2. Started by bar2133,

. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולטורים FSX , FALCON (כבדים) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב 6. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור חיפה 7.…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by sddc,

אני זקוק למחשב בסיסי לסטודנט, לא צריך מחשב למשחקים, רק לתוכנות אופיס, אינטרנט, סרטונים וסרטים. כעיקרון יש לי מחשב שמת לפני חודשיים ויש בו הארד דיסק 160gb, צורב, כרטיס זיכרון 1gb ddr2 וכרטיס מסך geforce 7100. אם אפשר להוסיף אותם למחשב אז בכייף.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני בקרוב קונה מחשב חדש והתקציב שלי הוא 4500 אם אפשרות לחריגה קטנה אז בניתי 2 מפרטים אחד AMD והשני הוא אינטל אני מאונין שתגידו לי איזה מפרט יותר טוב השימושים שלי הם משחקים מוזיקה וכל סוגי הערכיה בקיצור כל דבר אפשרי על המחשב המפרטים: amd phenom II X6 six cor 1055t socket am3 2.8Ghz box gigabyte 890gpa-ud3h am3 890GX ddr3 1333 ati HD4290 hdmi hd audio DDR3 1600Mhz 2X2gb g.skiil Ripjaws Xedition dual channel sapphire HD 6950 2Gb gddr5 DX11 2XDVI HDMI Mini 2XDP PCI-e sansung 1TB 7200RPM 32MB SATA II HD103SJ LG DVD+_ RW GH22NS X22 Black sata (oem( Artic Freezer 7 PRO Rev.2 SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (oem( coolermaster CM 690 black ב4465 או Core i5 2500…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Lethal_Acid,

שלום, אני מבקש המלצה למפרט למחשב נייח לישומי אופיס אינטרנט ומשחקים קלים. התקציב הוא 2000 ש"ח אם אפשר פחות עוד יותר טוב (אין צורך בציוד הקפי). אשמח לקבל המלצה למפרט ולחנות בצפון. אני לא רוצה להתעסק עם הרכבה מעדיף להשאיר את זה לחנות כך שיש צורך גם להכליל עלות ההרכבה. תודה וסופ"ש מעולה!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. הלכתי לאיבורי ובנו לי את המחשב הזה: Intel® Core™ i5 650 Gigabyte H55M-D2H לוח Gigabyte דגם H55M-D2H צ'יפסט H55 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 Western Digital 1000GB Kingston/Ceon 4GB DDR3 צורב Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 Gigabyte NVIDIA GeForce 460GT ספק HEC WIN+ 500W זה יצא בסביבות 3.500 אלף אני לא מתכוון לעשות OVERCLOCK על המחשב. מיועד למשחקים! מסך מחשב LG E2350T LCD סוג המסך: LCD , LED , חיבור HDMI: לא כולל , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , Pivot: ללא , גודל מסך: 23 אינטש , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1920x1080 פיקסלים , יצרן: LG , זמן תגובה: 5 מילי שניה. יש צורך במקלדת ועכבר אלחוטיים השקט חשוב מאוד!!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. בס"ד שלום לכולם, ידידי מעוניין לבנות מפרט מחשב לצרכים כלליים\משרדיים אך עם אפשרות לשדרוג עתידי (כרטיס מסך, זכרונות). שוב, עיקר הדגש הוא על צרכים כלליים, יום-יומיים. אינני עוקב בזמן האחרון לפיכך הגעתי לכאן, לעזרתכם. אם כך, יש צורך בספק בעל הספק גדול מן הנצרך לשעתו או שעדיף להשאיר פתח להוסיף ספק חדש בשלב מאוחר יותר? קצת מסורבל, אבל אשמח לשמוע עוד דעות בנושא. המחשב צריך לכלול גם מסך (אין עדיפות לגודל מיוחד). אין צורך במקלדת, עכבר ורמקולים. אני חוזר, תקרת התקציב הינה 3,000 ש"ח. אם יש אפשרות, עדיף לחסוך בכסף (גם חריגה יכולה לבוא בחשבון). אני מניח כי ציינתי את כל הפרטים הנחוצים. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים וקצת עריכה וגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים כלל המשחקים הכי חדשים כמו קירסיס 2 וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. לפני כמה ימים הייתי סגור על ה-Dell אבל ממה שקראתי פה הרמה שלהם נמוכה ביחס למחשבים אחרים. כרגע אני מתלבט בין שלושת המחשבים האלה, כאשר הצרכים שלי הם כללים (אין צורך במשחקים), בעיקר שימוש לסרטים ולנסיעות. המחשבים הם: Dell N3010 - http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-380m.htm יתרונות - Dell (אמין), אחריות 3 שנים חסרונות - זמן סוללה, התחממות Asus U35f - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKU35F יתרונות - מקלדת, זמן סוללה, בניה טובה חסרונות - השירות של האחריות בעייתי, אין כונן דיסקים, יקר Samsung Q330 - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKNPQ330JS01IL אני חושב שאני קצת לכיוון ה asus אבל אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם, תודה מראש (: יתרונות - כונן …

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by extremex,

היי , אנחנו בקרוב קונים מחשב חדש לאחי הקטן ואני צריך מפרט לגיימינג עד 2,500 ש"ח אני יודע שזה סכום מועט אבל אם אפשר להוציא את המקסימום מזה לגיימינג חוץ מזה זה גם יהיה לשימושים רגילים בישביל גלישה באנטרנט וכדומה 1.לנצל את כל ה 2,500 ש"ח אי אפשר לחרוג מהתקציב השימושים הצפויים של המחשב : משחקים , גלישה באנטרנט , צפייה בסרטים וכדומה מחשב ביתי אבל כעקרון לגיימינג משחקים של שנת 2009~2011 כמו PROTOTAYPE , Singulatiy , DARKSDIER וכדומה 2.אין צורך בציוד הקיפי ובמסך - יש מסך 23 אינץ , אין צורך בעכבר / מקלדת / רמקולים / WINDOWS / אבל צריך כונן DVD שהוא גם צורב 3.השקט של המחשב חשוב בדרגה 8 שיהיה נוח ולא יעשה רעשים חזקים שיפריעו לשינה ומהלך היום 4.אין צורך ב OC 5.לא צריך מערכת הפעלה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מחפש מפרט שיתחבר על LCD 32' אינץ של סאנסוי מסדרת סאקורה ( אני לא מאמין שזה FHD אלא רק HDR ) מעדיף AMD-ATI מאשר NVIDIA. מחפש מפרט טוב למשחקים. עם אפשרות לשדרוג, לגבי OC אני כן מעוניין רק שאני לא יודע איזה חנויות תומכות באפשרות כזו במרכז ( אין לי רצון או אפשרות לסוע לחלקים אחרים בארץ ששם שמעתי שיש חנויות טובות ) אכפת שיהיה לא רועש. אבל זה לא סוף העולם. נפח הארד דיסק לא כזה חשוב. לא צריך מערכת הפעלה. יש לי מהמחשב הקודם. דיי עיקש לגבי מארזים. ככה שלא הייתי רוצה שתכלילו אותו אלא רק לציין איזה תקן צריך בשביל החלקים המוצאים כלומר MIDI TOWER או FULL TOWER וכו'. למרות שיש לי בבית CM690 של קולר מאסטר אני מאמין שזה מארז טוב לא? בכל אופן תודה רבה לעוזרים מקווה שזה מספיק מידע כדי ליצ…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בניו יורק בקרוב. אני מעוניין להוציא כ-1000$, אם כי אני לא לחוץ על המחיר. הייתי רוצה להשתמש בו לתוכנות חישוביות כמו Matlab,Mathematica וכו'. לכן נחוצות לי יכולות חישוב גבוהות וזיכרון RAM יחסית גבוה (לפחות 4GB). חוץ מזה אני לא רוצה שיהיה כבד מדיי, לכל היותר 2 ק"ג בערך. אשמח להמלצות, אסף

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by nvered,

הי, מצ"ב מפרט מחשב שהרכבתי לטובת מחשב משרדי חזק (בעיקר לעבודה עם אופיס, אינטרנט עם אופציה לראות סרטים). 1. מעוניין לדעת האם כל הרכיבים מתאימים אחד לשני. 2. האם נכון לשדרג רכיב אל מול עלות תועלת. תודה! ------------------------------------------------ מעבד AMD Phenom II X6 1055T Box ₪990 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDT55TFBGRBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H ₪354 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950755 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪270 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪133 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBN…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by blof,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3200 + 900 למסך, אפשר לחרוג עד 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב נועד לשימוש של מפתח עם תוכנות כמו ויזואל סטודיו 2010, אקליפס. וגם למשחקים כמו סטארקראפט2 ודיאבלו3 כשיצא, בהם אני מעוניין לשחק במאפיינים גרפיים גבוהים. אני בהחלט לא טיפוס שמשחק בשוטרים כבדים. בנוסף אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך עד 900 שקל 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אני מניח שאין צורך בצורב, או כונן דיסקטים כיום.. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by wncrazy,

. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אם יש משהו שהוא לא בגדר החובה ניתן לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וסרטים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני נותן אקסטרה 1000 ש"ח +\- 22 אינץ ומעלה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?יריות וכדומה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רצוי גבוהות 3. האם יש צורך…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nush,

אני מחפש מפרט למחשב בסכום של 2500-3000 ש"ח, חפשתי בפורום מפרטים, וראיתי שכל המפרטים בסכומים האלה הם עם מעבדי AMD, ואני רוצה מפרט עם מעבד INTEL(מודע לזה שהמחיר משחק לטובת ה AMD). המחשב יהיה לשימוש יום יומי, פייסבוק אינטרנט ומשחקים. לא צריך מסך, לא ציוד היקפי, לא עושה OC תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  17. היי, בניתי מפרט גיימינג מתוקצב (עד 3000 ש"ח) ללא כונן קשיח. אבקש את דעתכם, מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 965 (3.4GHz) - BLACK EDITION - BOX - זמין במלאי ₪761 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 - זמין במלאי ₪281 זיכרון: [..] G.SKILL "RL" 4096MB (4096MBX1) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS ₪251 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪864 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7260S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - זמין במלאי ₪290 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪2795 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il האם יש צורך בשינוי כלשהו? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by manshush,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 3500 רק אם זה ממש שווה את זה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנטף מוסיקה וכל זה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא הבנתי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל מיני, גם כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אפשר להסתפק בבינוניות. 3. האם…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה/תכנות/גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע זה מסך 19" של 1280X1024, המסך ישודרג בעתיד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היק…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2160 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪219 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪196 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1150 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2386 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Cooler Master Elite 370 Plus + FSP 550-80GHN(85) 80PLUS…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. כיוון שאני לא מבין במחשבים ניידים בכלל אין לי מושג בחברות או כל עניין אחר באמת שקשור לניידים אז אצטרך לסמוך עליכם, אני מחפש נייד ב 3000 שח עם אפשרות חריגה של עד 500 (לא יותר). התעסוקה המרכזית שלי תהיה משחקים (בעיקר WoW) חשוב שהוא יוכל להריץ אותו טוב. אני לא נוטה לשום דבר ספציפי אלא רק מחשב שיענה לדרישה שרשמתי למעלה (לא חושב שהסוללה שלו תחזיק המון זמן כי כנראה אחבר אותו לחשמל תמיד). לפני שאודה לכם מראש אשמח לדעת אם יש צורך בקירור מיוחד למחשב בשביל הצרכים והפעולות שלי (משחקים) ואם כן אז ארצה לדעת על איזה קירור אתם ממליצים (ורצוי שיכנס במסגרת התקציב) תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. שלום מעוניין לקנות מחשב חדש, אין צורך במסך מקלדת ועכבר. * הסרתי סעיפים לא קשורים אליי - אשמח לעזרה, אני מעדיף שהלוח והמעבד והקירור יהיו סבירים, כ.מסך מה שנכנס בתקציב כי כל כמה חודשים יוצא דגם חדש ולשדרג לוח ומעבד הרבה יותר מסובך מלשדרג רק כ.מסך 1. מה התקציב המקסימלי? 3500ש"ח עם חריגה של 100ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים 50%, גלישה 30%, סרטים 10% רזולוציית מסך 1920X1080 FULLHD גודל 23" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים, קרייזיס 2 וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? בינוניות, גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכ…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. בעקרון אני משחק רק בStarCraft2 אז אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את המשחק אפילו על Low בגרפיקה. תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא משנה כל כך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך וזה קריטי, רק בכמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר, אבל מאוד חשוב שיעבוד מהר ויחזיק כמה שיותר זמן. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). בתדירות גבוהה מאוד, ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אפשר לומר שלא צריך שיריץ הכל על ההגדרות הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי, לאחרונה המחשב שלי טיפה התפרק (ה-8800 שלי הלך לעולמו ), והגעתי למסקנה שאחרי 3 וחצי שנים הגיעה הזמן למחשב חדש... ישבתי אתמול וקראתי המון, והגעתי למפרט הבא: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX ₪1106 לוח אם: [..] ASUS P8P67 B3 ₪900 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 2048MB DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪135 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL למזמיני מערכת מחשב! ₪1479 דיסק קשיח: [..] WD BLACK 1TB SATA3 - זמין במלאי ₪435 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪4190 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il חשוב לציין שזה סוג של חצי מפרט, שהרי אין פה מארז וספק כוח וקירור. זה תחום שאין לי בו שום מושג. עד עכשיו,…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים