עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. [glow=red,2,300]שלום פורום [/glow] אני משדרג את המחשב בעוד ימים ספורים - אולי אפילו מחר, ואני צריך שתגידו לי מה דעתכם על מה שאני משדרג, הנה המפרט שלי עכשיו: Intel Pentium 4 CPU 2.4 GHz motherboard - ASUS P4S8X -X GeForce 4 MX 440 64MB 256 MB בזיכרון 80GB 7200 RPM - אם זה חשוב.. וזה מה שאני מתכוון לשדרג: את הכרטיס מסך , את הזיכרון ואת הספק, את המעבד אני מתכוון להשאיר לשדרג אותו יותר מאוחר (אולי בעוד כמה חודשים) וזה המפרט שתכננתי: Intel Pentium 4 CPU 2.4 GHz motherboard - ASUS P4S8X -X XFX GeForce 6800 128MB 256BIT 1024 MB - תכננתי לקנות עוד שתי סטיקים - אחד של 256 ועוד אחד של512 וספק של HEC - 475W 80GB 7200 RPM עוד משו חשוב - יש לי רק 2500 שקל לשדרוגים ולא גרוש …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי, דבר ראשון לביוקרטיה: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים - בFHD!, תכנות * גודל המסך - בין 13.3 ל14.1 * משקל רצוי - לא קריטי..אבל בגבולות הסביר, אני חושב שהממוצע הוא בערך 2.3~2.5 (כולל סוללה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה סביר- שוב הממוצע שיש היום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - הייתי רוצה DVI או HDMI, אבל מוכן להתפשר ללא, חשוב שיהיו יותר מ2 USB. ESATA זה גם יתרון (אפילו כקומבו) * בלוטות? - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - לא מעניין * צורב DVD? - נחמד, אבל מוכן לקנות בנפרד * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - קונה רק בארץ ורק מחנויות מוכרות (יבואנים רשמיים!) * האם יש לכם העדפ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by frogman,

שלום לכולם . מפרט למחשב גימינג בתקציב של 10 אלף מבוסס על GB גם ASUS זה טוב יש לי מסך 4K אז לא כולל מסך !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. התקציב שונה מ2000 ש"ח ל3000 ש"ח (עליתי ב1000 ש"ח). בבקשה לקרוא את כל מה שרשמתי. קודם כל אני רוצה שמישהו איכותי ומקצועי שמבין בחומרה ומבין בחלקים (יחס ביצועים למחיר) שירכיב לי את המפרט, אני לא רוצה באשכול זה אנשים שלא מבינים כלום ומרכיבים מפרטים לא קשורים או לא שווים/בזבזניים ולא מומלצים.. ותודה רבה על העזרה לתותחים פה! אתם פשוט מלכים! לא משנה מאיזה חנות, עדיף חנות זולה. לא מתכוון לעשות OC. לא צרך ציוד היקפי. מסך יש לי כבר - 17 אינטש. צריך מחשב למשחקים, על הגדרת בינוניות ולעבודות רגילות. אין אפשרות להעלות את התקציב (אולי ב200 ש"ח אבל אניכמובן מעדיף שלא, רק אם ממש צריך). מעוניין במארז טוב (יפה ושקט).. אם ספק+מארז משולב יוזיל את המחיר אז אני אלך על זה (כמובן רק במ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום!אני רוצה לקנות את המחשב הנ"ל,עולה לי 7000 שח מה דעתכם? מעבד INTEL DUAL CORE2 2.4GHZ לוח אם GIGABYTE GA965P S4 דיסק קשיח SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB זיכרון TWINMOS 1024M X2=2048 צורב LG GSA H22N X16 כרטיס מסך ATI RADEOM X1950XT 256MB מסך LG L1932TG 4ms מארז RAIDMAX SAGITA מאורר FSP 350W מקלדת ועכבר MICROSOFT WIRELESS T100 רמקולים LOGITECH X350 ספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W אל פסק GAMETRONIC I-COMPACT 700VA LINE INTERACTIVE אני צריך את חוות דעתכם על המפרט ואם יש אז גם הצעות מחיר תודה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מעבד: Intel Core i3-550 Tray לוח אם: Gigabyte GA-H55m-USB3 כונן קשיח: Samsung F3 HD103SJ 1000GB Sata2 32MB זיכרון: G.Skill DDR3 (2048MBX2) 1333MHz CL 9-9-9-24 NQ צורב: LG GSA-GH24N x24 Sata DVD מארז ללא ספק: Antec 100 ספק כח: Seasonic S12!! 430W 80+Bronze קרור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 מאורר נוסף למארז: CoolerMaster Life Blue LED Silent Fan 90CFM 120mm מה דעתכם? מה כדאי לשנות/לשדרג? אין מגבלת תקציב מצד אחד, אך מצד שני לא רוצה לבזבז כסף סתם. המטרה של המחשב הוא לשימוש ביתי (ללא משחקים), אינטרנט, חיבור ל-XTREAMER. חשובים לי רכיבים איכותיים שיחזיקו זמן. ההתלבטויות הכי גדולות שלי הן כדלקמן: 1) מארז - האם כדאי לקחת במקום Antec100 את המארז Antec P180 Mini - מארז …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by omerwsb,

היי, קיבלתי הצעה לרכוש מחשב נטבוק של אוקיטק בעלות של כ1400 ש"ח (מעבד אינטל אטום N270, שני גיגה RAM, כונן קשיח של 160 גיגה, ווינדוז XP - מפרט רגיל פחות או יותר) העניין הוא שאני מתלבט האם ללכת על חברה לא מוכרת או לשלם את 1900 השקלים שרוצים על נטבוק עם מפרט דומה רק של אסוס. אני חייב לציין שיש לי 2 מדפסות של אוקי ומסך מחשב של אוקיטק ואני בהחלט מרוצה. יש בכלל חשיבות ליצרן של הנטבוק? הרי כל הנטבוקים הם בעלי אותו מפרט פחות או יותר... אודה להתייחסות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני מרכיב מפרט למחשב עבור החברה שאני עובד בה, המחשב ישמש לעבודות תכנות ו CAD, כל החלקים יירכשו בחו"ל מ NEWEGG.COM. התקציב שאני מכוון אליו הוא אזור ה $2250, אפשר לחרוג במידה ומרוויחים יתרונות משמעותיים, אני אשמח לחסוך במידה ואני מבזבז כסף עבור כלום. המסכים יהיו מסכי ה 22" החדשים של לנובו L220X שירכשו בנפרד, מערכת ההפעלה תהיה XP 32 שכבר נרכשה. הנה המפרט שחשבתי עליו: Antec Mini P182 Black $139.95 ENERMAX Noisetaker II EG701AX VE(W) SFMA 600W $109.99 ASUS RAMPAGE FORMULA X48- $289.99 Intel Core 2 Quad Q9300- $274.99 ZALMAN 9500A 92mm 2 Ball CPU Cooler - Retail $53.99 G.SKILL 4GB (2 x 2GB) DDR31333 (PC3 10600) Dual Model F3-10600CL8D-4GBHK-$249.99 PNY VCQFX1700-PCIE-PB Quadro …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by gilp123,

שלום, רכשתי משחב מסוג Dell Inspiron 1525 ללא מערכת הפעלה. לאחר שהתקנתי מערכת הפעלה של XP , יש לי בעייה בהתקנת הדרייברים של המחשב. קיבלתי את הדיסק המצורף עם דרייברים אבל משום מה הוא לא מעלה לי אותם והתחלתי לחפש דרייברים באתר של DELL . חלק מהם מצאתי וחלק מהם יש לי בעיה : כאשר אני מנסה להתקין אותם הוא מבקש ממני לאת את מנהל ההתקנים. איך אני מאמת את מנהל ההתקנים? והאם מישהו יכול לעזור לי למצוא קובץ של דרייברים על מנת שאוכל בקלות יותר להתקין אותם. זאת פעם ראשונה שאני מתקין מערכת הפעלה בנייד. תודה, גיל

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני רוצה להשיג מחשב מהיר עד 4K עם מעבד מהיר (שיהיה לפחות 2400Mhz תדר בסיס) וזכרון RAM של לפחות 8GB עדיף מסוג חדש. עובד עם בלוטות' ועם WI-FI מכל הסוגים הנפוצים (n g b) ויתרון לכמה מהירים ועתידיים, ומסך בין 14 ל15 אינץ'. רצוי שישקול פחות מ1.6 קילו. אחסון לפחות 128GB SSD. לא חובה גרפיקה טובה (לא גיימר) ומסך 1920x1080 לפחות. המחשב נועד להתחרות ב HP Pavilion 14-al112nj Z3E68EA . עדיף שיהיה מתקפל אבל לא מתפרק. אם הוא לא מתקפל אז גם לא צריך מסך מגע. לפחות 10 שעות עבודה לפני שהסוללה מתרוקנת. שלא יתחממם (מאוד חשוב) תודה רבה לכולם ולעוזרים בפרט. עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמעט כולו ב) במידת הצורך - עד כמה נ…

11. Started by AMIR7710,

1. מה התקציב המקסימאלי?3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה יחסית מאוד נמוכה אבל אני אקנה בקרוב מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. טוב אז ככה אני לפני סגירת העסקה על מחשב דאל סטודיו.. אלו הנתונים: (רק שאני מוסיף זיכרון של 4giga במקום 2G כמו שכתוב במפרט..) http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750.htm אז רציתי לבדוק איתכם פעם אחרונה מה דעתכם עליו.. ביקורות טובות רעות.. תקלות ששמעתם שיש בו ועוד כל מיני דברים לפני הקנייה.. שאלה נוספת שלי היא אם הוא יהיה מספיק טוב בשביל להריץ לי משחקים כמו GTA IV /COD4.. לא חייב על האיכות הכי הכי הכי גבוה אבל שירוץ על איכות נורמלית בלי להתקע ובלי גרפיקה מגעילה..

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by royi_sh,

שלום, אני רוצה מפרט כאמור בסיביבות 3500-4000 שקל (אפשרות לחריגה, רצוי לא כמובן). הצרכים הם מחשב ביתי ולסטודנט, אבל גם עם אפשרות למשחקים עד כמה שניתן מבחינת הערות והתקציב. -אני רוצה שהתשתית של המחשב תיהיה טובה. כלומר מעבד, לוח אם מארז וכו'... כל אלה שיהיו חזקים. -הכרטיס מסך יכול להיות בינוני מינוס. המטרה היא שאם אני ארצה לשדרג בעתיד את המחשב (שיהיה יותר חזק לצרכי משחקים), אז שהתשתית תיהיה חזקה ואני אצטרך להחליף רק כרטיס מסך ואולי עוד כמה דברים קטנים. -מבחינת מוצרים נלווים - רק עכבר ומקלדת. רצוי שיהיו נוחים ואיכותיים. -אני לא צריך שהמחשב יהיה שקט במיוחד, אבל גם שלא יהיה טרקטור. אני אשמח לקבל רעיונות והסברים. תודה מראש, רועי.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by dorosh,

היי חברים, אז לאחר לא מעט זמן שבו אני בודק, מחפש ושואל רכשתי לבסוף חומרה חדשה וכעת אני מחפש זיכרונות וכרטיס מסך אבל את הכרטיס מסך אני יקנה כאשר יגיעו לארץ הסדרה החדשה של Nvidia. להלן המפרט: מעבד - Intel Core i7 10700K / 1200 לוח אם - Gigabyte Z490 AORUS ELITE AC קירור - Antec Mercury 360 AIO Liquid Cooler - הוחלף ל Corsair h150i pro xt בגלל חוסר תאימות של ANTEC בדגם הזה לתושבת 1200 של AORUS. ספק - Gigabyte PSU 750W PFC Gold 80+ Modular מארז - CoolerMaster MasterBox MB511 RGB מסך - Asus VG279QM 27'' LED IPS - (האישה קנתה לי ליום הולדת אז זה מה יש לעתיד הקרוב ) אחסון - Samsung 970 EvoPlus 1TB אחסון - Sa…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מעבד intel core i5 2400 מאוורר למעבד generic cpu cooler לוח אם gigabyte h67m-ud2h-b3 זכרון 4gb kingston דיסק קשיח wd 500mb כרטיס מסך מובנה עדיין לא חשבתי על כרטיס לא יודע אם יש לי צורך אני לא גיימר צורב LG dvd x22 מארז warrior- 18 midi ATX Black with 80mm fan (arctic cooling) (no psu ספק כוח golden tiger 450w 12 cm מחיר: 2050 שח אציין כי אני לא גיימר אבל אני צריך מחשב חזק כי אני עובד עם הרבה אינטרנט בו זמנית וגם אני לא אוהב לסגור חלונות אשמח לשמוע דעות ושיפורים במיוחד לגבי הקירור וסתם בכללי תודה.

16. אז הינה המחשב שאני הולך לקנות מחר, דעתכם בדחיפות בבקשה והצעות לשיפור יתקבלו בברכה!!! מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz 8Mb BOX קירור למעבד: SunBeam TUNIQ TOWER LED 120MM לוח אם: ASUS P5Q PRO Intel® P45 Chipset LGA 775 זיכרון: OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 OCZ2RPR10664GK דיסק קשיח: Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail פלופי: Sony Floppy Drive 1.44 Black מארז: (אני כרגע נמצא בלידמה - קראו את המשך העמוד ועברו גם לעמודים הבאים כדי לעזור לי לבחור מארז, תודה!) Tagan CS-EL Diablo BM ספק כח: Corsair VX Series 550W PSU סכום כולל 6K. (המחיר לא סגו…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by IDan2012,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA,COD MW3,PES2012,BF3 ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Ran B,

היי חברים אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב שיחזיק משחקים חדשים בשוק בצורה טובה, גם יהיה מחשב ביתי לכל השימושים, סרטים, סדרות, HD, משחקים, אינטרנט והכל. צריך בנוסף מקלדת ועכבר אלחוטיים (הסט של מיקרוסופט 3000 בחרתי) ומערכת הפעלה ווינדוס 8. אני בניתי את המפרט הבא : סה"כ 4385 (קצת חורג לי מהתקציב) אשמח להמלצות ושיפורים אם יש לכם איך לחסוך (בדגש על הכ.מסך אם הוא שווה את המחיר והלוח אם) *את המפרט בניתי בKSP, נוח לי כי יש לי ליד הבית. תודה רבה! רן

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן! חבר ביקש ממני עזרה בקניית מחשב חדש למטרת שימוש בתוכנת אדריכלות + גיימינג. הדרישות של תוכנת האדריכלות נמצאות בלינק הבא: https://lumion.com/requirements.html ואנחנו מנסים כמה שיותר לכוון ל High-end requirements. בנוסף, המחשב ישמש לגיימינג ברמה הכי גבוה שאפשר כמובן. ניסיתי לבנות בעצמי כמה אופציות ומאוד התקשיתי לא לעבור את התציב של 9K. לדוגמא: או זה מ starpc: לפי דעתי האישית, 3080 הוא חובה כדי לקבל 4K בצורה איכותית באמת ולפי מה שראתי הדגמים של Asus הם הבטוחים ביותר מבחינת הקריסות של גירסאות ה 3080. אז כמובן שלשים את הדגם היציב ביותר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000 …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Sp0rk07,

http://img525.imageshack.us/my.php?image=39280556qw0.jpg המפרט לא כולל כרטיס מסך, אני ישים כרטיס מסך זמני עד שיצאו החדשים בנובמבר. יש משהו שהייתם משנים? תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by kipi25,

שלום, התבקשתי לבנות לחבר מפרט המיועד כמעט רק לעבודה על תוכנות עיבוד תמונה (Photoshop, Paintshop). צריך לכלול מסך 17 CRT שטוח. כל העסק צריך לעלות 2500 ש"ח עם אפשרות להתגמש ב 200 - 300 שקל (לכיוון מעלה....) אודה על כל עזרה בנושא 8)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לצורך לימודים אינטנסיביים בסינגפור, מחפשת לפטופ טוב שעונה על הדרישות הבאות: קל (פחות מ2ק"ג), עם סוללה חזקה (8 שעות), עם אחריות בינלאומית לשנה לפחות. מסך ''13 יספיק. חוץ מזה אשמח אם המחשב יהיה עמיד לכל מיני תלאות שהוא צפוי לעבור (טלטלות יומיומיות בתיק גב, הזנחה כללית ותחזוק לקוי ) יש באפשרותי גם להביא לפטופ מארה"ב. בנתיים עלו בחיפוש Lenovo ThinkPad Edge ו- Acer Aspire Timeline AS3810TZ אשמח לשמוע על אפשרויות נוספות, כמו גם מה דעתכם על הדגמים המתוארים לעיל. X

23. אני צריך הצעה למפרט מחשב ללא מסך בערך ב - 2500 - 3000 ש"ח. אין שום מטרה מיוחדת למחשב, הוא פשוט הולך לאחים שלי הקטנים למשחקים (לא משהו רציני). * אין צורך גם בהארד דיסק של 80GB ... רק צריך שהמחשב יעבוד ויעבוד טוב : ללא תקיעות וכד' ... תודה רבה מראש !!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by The Ball,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים, צפייה בסרטים. * גודל המסך? מסך מאט 15.6/14.1 * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת * משקל רצוי? לא ממש יודע מה המשקל הממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע. לפי דעתי 5 שעות? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500gb 7200 rpm. אם אפשרי להכניס בתקציב ssd מה טוב. * כונן אופטי? צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה (שמעתי ש dell ו- asus טובים) תודה מראש על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. התלבטתי בין 4 מחשבים: 1) toshiba Satellite L650-10H Intel Core i5-430M 2.26ghz 4GB memory 640gb 5400rpm 15.6 LED radeon HD 5650 1GB שנתיים אחריות מחיר הכי נמוך בחנות הכי אמינה יחסית: 4764 2) toshiba L655-121 Intel Core i5-450M 2.4ghz 4GB memory 500gb 5400rpm 15.6 LED radeon HD 5650 1GB שנתיים אחריות מחיר הכי נמוך בחנות הכי אמינה יחסית: 4949 3) ACER Aspire AS7741G-434G50MN Intel Core i5-430M 2.26ghz 4GB memory 500gb 5400rpm 17.3 LED radeon HD 5650 1GB שלוש שנים אחריות מחיר: 5000 4) ACER Aspire 5740G Intel Core i7-620M 2.66ghz 4GB memory 640gb 5400rpm 15.6 LED radeon HD 5650 1GB שנה אחריות מחיר הכי נמוך בחנות הכי אמינה יחסית: 4969 בחרתי באופציה 3...הרבה בגלל האחריות…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים