עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בהמשך לשרשור הקודם שפתחתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=382954.msg3293802#msg3293802 לצערי לא הספקתי לקנות את המחשב אז (צבא), ועכשיו יש לי הזדמנות - ביום חמישי הקרוב. המפרט הוא כזה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤283 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤311 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ¤111 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2201 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ¤394 כמות:1 …

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, אשמח להמלצה למחשב נייד בתקציב 4K עם אפשרות לחריגה (אם החריגה בהחלט משתלמת) למחשב נייד חזק. המחשב הנייד ישמש לעבודה עם תוכנות כבדות והרבה מולטיטאסקינג (תוכנות שרטוט), צפייה בסרטים ועוד. בגדול לשים דגש על כל רכיבי הליבה. עדיפות למקלדת מלאה, גודל מסך 14-15.6, וינדוס 10, מחשב עם צ'יפסט מתקדם. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, יש לי מפרט שאני פחות או יותר סגור עליו אני צריך עזרה בבחירת לוח אם,זכרונות וספק. מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version מארז: Cooler Master Storm Sniper Black - חשבתי עליו רציתי לשמוע קצת דעות, רעש לא מפריע לי אבל חשוב לי שלא יתמלא אבק מהר... בעקרון רציתי את הGigabyte Aurora אבל כבר לא מוכרים אותו ב-TMS.. זיכרונות: אני רוצה 8G, אך לא יודע איזה לבחור. לוח אם: צריך עזרה,לא צריך להיות משהו מטורף,אבל חשוב לי שתיהיה לי אפשרות לחבר אליו אוזניות של 5.1.[600-700 ש"ח גג] ספק כוח: Antec HCG 620W 80Plus Bronze - אני לא כ"כ מבין בספקים אז גם פה אני צריך אישור שהוא באמת טוב…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by erezb84,

שלום, ברשותי מחשב נייח + נייד שאני מגבה בכונן חיצוני 2T שמחובר למחשב הנייח. אני שוקל לעבור לאופציית גיבוי יותר גנרית ובעלת שטח אכסון גדול יותר (ושניתן להגדיל). מה הפתרון המומלץ בשביל המקרה הנ"ל? איזה מפרט אני צריך? אציין שהגיבוי מתבצע אלחוטית מהנייד לכונן החיצוני, ודרך USB בין הנייח לכונן החיצוני. בתודה מראש,

5. Started by Kukishin,

מפרט מתוכנן - I7-7700K SSD M.2-EVO 960 GTX 1080 משחקים כבדים, שימוש שותף.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם. ברצוני לשדרג את מחשבי הנוכחי בעוד כחודש ימים ולכן אבקש את עזרתכם במציאת הרכיבים המתאימים ביותר עבורי. למחשב הנוכחי יש בסיס של חלקים טובים ואפילו חדשים אך הליבה שכוללת את המעבד, לוח האם, זיכרונות, וכרטיס המסך התיישנה עד מאוד. הנה המפרט של המחשב שיש ברשותי כעת ואותו אני מעוניין לשדרג: Motherboard: ASUS P3V133 CPU: Intel Pentiume III 800MHZ Memory: 2X128MB SDRAM 133MHZ Graphics Card: Creative GeForce 2 GTS 32MB Sound Card: Hercules Fortissimo III 7.1 Hard Drive: Westren Digital 80GB Cache 8MB CD ROM: ASUS 50X CD Writter: YAMAHA CRW2200E 40X 20X 10X Keyboard: Logitech Internet Keyboard Mouse: Logitech MouseMan Wheel Optical "Monitor: SONY Multiscan 200ES 17 Networ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Moo,

אני מחפש מחשב למשחקים. אני לא כל כך בעניינים לגבי איזה כרטיסי מסך ומעבדים כדי עבור מחשב שכזה. מהסתובבות פה בפורום זה מה שהצלחתי להרכיב: Intel Core i7 920 Processor 2.66Ghz 8MB Cache BOX LGA 1366 מחיר: 1339 שקל Gigabyte GA-P55M-UD2 מחיר 585 שקל PATRIOT PSD34G1333KH DDR3 4GB Dual Channel 1333MHZ CL9 מחיר: 600 שקל Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103SJ Spinpoint F3 מחיר 425 שקל LG GH22NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem מחיר: 159 שקל Seasonic S12II-500 Active PFC 500W מחיר 396 שקל CoolerMaster Centurion 590 מחיר 320 שקל Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE Model R577D51GD מחיר: 870 שקל סה"כ 4680 שקל חנות: פנדה מה אתם אומרים? חרגתי מהתקציב, בנוסף אני צריך לקנות מסך…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Arik.G,

שלום. קניתי היום מודם סלולרי לנייד שלי, המודם הוא מסוג PCMCIA או משהו כזה. ולהפתעתי הוא לא מתאים לחריץ שיש בנייד? איזה דבר מוזר, אז מה הסוג כרטיסים שמתאימים לשם? שאני ידע למה להחליף ביום ראשון. המפרט של הנייד: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ClassValue=Notebook&ProductID=2503&ProductName=W468N יש לי את המודם הזה: http://www.pelephone.co.il/itemdetails.aspx?token=&pgid=2485 איזה מודם יתאים לי מאלה (חוץ מה U1 שהוא USB): http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אודה לכם אם תבנו לי מפרט בסכום ש כ-4000-4200 ש"ח. כאמור המפרט יהיה מיועד למשחקים בסגנון של פיפא,NFS ואולי בעתיד משחקים כמו קריסייס. המחשב ישמש רבות לשמיעת מוזיקה ולכן חשוב שתהיה שמיעה טובה מהכרטיס קול המובנה/מוסף (איך שתבחרו לנכון). צורב DVD יספיק ולא יהיה צורך בעוד כונני דיסקים ושהכונן הקשיח יהיה של 160 ג'יגה לפחות. שהמחשב יפעל חלק וחלש ובלי בעיות. במסגרת התקציב נדרשים גם מקלדת ועכבר ושהחנות תבנה את המחשב. ככל הנראה במחשב לא יבוצע OC. עדיפות לחנויות: סקיפיסי ופוקספיסי. תודה רבה ונא לא לחרוג מהתקציב!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by roey312,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500. 2. מה שימושי המחשב משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5,AC,Watchdogs המשחקים החדשים שיצאו ב2014. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900 גודל מסך 19'' widescreen -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?יש לי דיסק קשיח בגודל 1TB ומארז של coolermaster haf 932 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכ…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Noldo,

כולל OC לא כולל עכבר\מקלדת\מסך\רמקולים (Just the box ) תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Iniesta,

שלום רב למאסטרים, אחרי אינספור מחקרים ובדיקות הגעתי לשני דגמים שעונים על הצרכים שלי. מצ"ב 2 הלפטופים שאני נעול עליהם ומתלבט ביניהם. במה אתם הייתם בוחרים? השימושים: גיימינג (ברמה בינונית), מולטימדיה (בעיקר סרטים) ועבודה משרדית. אגב, תגיד לי איך יכול להיוות שהאסוס עם מעבד ישן יותר ופחות זיכרון עולה 160$ יותר. רק בגלל המסך (QHD) והכרטיס מסך? הגיוני? http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..442.&list=1&sort=2&glist=1&uin=35852&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..853..542.&list=1&sort=2&glist=1&uin=34945&…

13. שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב נייד שמיועד לסטודנטית לאדריכלות. חשוב שיהיה בעל ביצועים גבוהים ומשקל נמוך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות גרפיות (AUTOCAD ,REVIT,RHINO ;ILLUSTRATOR וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל 15 אינץ' לגבי הרזולוציה לא יודע להגיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Photoshop cs6 + gaming + hd movies א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - Photoshop cs6 - שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - אין משחק ספיציפי אבל שמשחקים ירוצו בהגדרות גבוהות יחסית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?high 3. האם…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by shay1098,

*תקציב: בסביבות ה-4000, אפשר לחרוג אם זה שווה את זה. * מטרות המחשב: עבודה משרדית, סרטים (גם HD), יAutoCad , ושימושים כלליים. * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * בלוטות: בסדר. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 160GB. * צורב DVD: כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. בעצם מה שאני מחפש הוא תמורה טובה למחיר. תודה רבה מראש, שי. [br]פורסם בתאריך: 14.11.2010 בשעה 18:16:55 [br]פורסם בתאריך: 15.11.2010 בשעה 21:20:25

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי אפשרות לקננות נייד בארה"ב מחשב עבור בתי הסטודנטית ראיתי ב Dell Outlet המחשב הוא מדגם XPS-13 עם המפרט הבא כולל אחריות בין לאומית של DELL השאלה הגדולה אם כדאי לרכוש מחשב מחודש אפילו מהיצרן כולל אחריות XPS 13 Ultrabook - 9333 Processor: Intel Core 4th Generation i7-4500U Processor (4M Cache, up to 3.0 GHz) Windows 8.1 256GB mSATA Solid State Drive 8 GB DDR3 1600MHz 13.3 inch LED Backlit Touch Display with Truelife and FHD resolution (1920 x 1080) Intel HD Graphics Dell Outlet XPS 13 - 9333 16:46:03 Romeo Naves Price $ 1309.00 + tax. After discount: $1178.10 + tax 16:46:23 Romeo Naves + $199.00 3 year warra…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. ברשותי מחשב נייח עם מעבד I5 וזיכרון 4GB. המחשב הוא כבין 7 שנים. המחשב החל לעשות בעיות של קריסות וכל מיני בעיות של איטיות בקיצור לא עובד כמו שצריך כפי הניראה יש בעיות של חומרה ותוכנה כי משהו אמר שיש כניראה בעיה בלוח ובזיכרון. שאלתי האם כדאי להחליף את כל המחשב לחדש?או לתקן את הקיים. האם אני יכול כיום להשתמש במעבד הנ"ל במחשב חדש. ושאלה חשובה האם יש הבדל גדול בין המעבד שיש לי כיום מבחינת ביצועים למעבד I5 של היום (I5 750 2.67GHZ-המעבד שיש לי כיום) תודה אשמח מאוד לעזרתכם והמלצתכם לפני החלטה שלי

18. Started by issac,

מחיפוש קצרצר בפורום מצאתי המלצות למפרטי מחשב שנעו בין טווח המחירים: 3000-4000 ש"ח. בדקתי כמה מהם ובניתי מתוכם מחשב שאני רוצה שתתנו את דעתכם עליו. המחשב כמובן לא כולל ציוד היקפי, מיועד למשחקים חדשים שיצאו בשוק או שיצאו (שיריץ אותם ללא דופי) כמו כן סרטים, קצת תוכנות גריות פלאש או פוטושופ וכדומה. תודה לעוזרים. ד"א אני כנראה אבצע את הרכישה מrsm, למישהו יש חווית קניה או נסיון כלשהי עם החנות? בברכה issac Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪982 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2016 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET Socket 1156, יחידות 1 ₪…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום! מחשב לסטודנט בתקציב של עד 4.6K +- מטרות המחשב: לשימוש סטודנט..עבודות משרדיות, עבודה עם מספר רב של תוכניות בו זמנית.. צפייה בסרטים באיכות HD מסך: עדיפות למסך מאט בגודל 13-14 אינץ' דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: עדיפות למקלדת מוארת. משקל רצוי: רצוי לא יותר מ2.3 קילו אך לא קריטי זמן סוללה? עדיפות למינימום חמש שעות סוללה ללא חיבור למקור חשמל האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף לשלב בין כונן קשיח בנפח של 500GB יחד עם SSD mSata בנפח של 128 עד 256 GB. כונן אופטי? רצוי אך לא שובר עסקה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא צריך אחריות בינ"ל (נרכש בארץ) אך אחריות של 3 שנים לפחות "באתר לקוח". האם בתקציב צר…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מגיע לי מזל טוב - תוך חודש אני סוגר על מחשב חדש. הגרוטאה הישנה תמכר לחבר (לא כ"כ גרוטאה). מניסיון אני אוהב מוצרים של אסוס אבל ראיתי הרבה המלצות ללייטון. הדרישות: - ערכתי את ההודעה. המחשב ישמש למשחקים בעיקר. דיסק קשיח 80 גיגה. מעבד של AMD 2400 לוח אם אסוס. מארז עם חלון. כרטיס מסך שיריץ את UNREEL 2 טוב. קטודה אדומה. 256 זיכרון DDR צורב DVD מסך 17 שטוח או LCD 15 - ,תלוי בתקציב.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by omrij,

שלום אני צריך למצוא מחשב בעל המאפיינים הבאים בתקציב של 9000 +/- גודל מסך 14 מעבד דותן 740/750 זכרון 1GB DDR2 כרטיס מסך X600 דיסק קשיח 40-80 כונן DVD אפשר למצוא משהו כזה בתקציב של 9000?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי, יש לי כיום מחשב נייד בן 6 שנים, dell inspirion מעבד i7 דור רביעי וכונן קשיח 4500 RPM ב4 שנים האחרונות היה לי את המחשב של העבודה אז לא ממש התייחסתי למחשב שלי, בגלל הקורונה קרה ואני מחפש עבודה ואני מנסה לעבוד על המחשב הישן.... זה לא זה. אני כבר בן 33, שואל את עצמי האם אני צריך מחשב נייד או נייח ואני לא בטוח שהיתרונות של המחיר והאפשרות לשדרג בקלות זה מספיק סיבה למחשב נייח. אני לא מהאנשים שמורידים סרטים למחשב ואז מחברים לטלווזיה, אז דוגרי אני פחות רוצה להוזיז את המחשב. אני רק יודע שאני רוצה להריץ מספר מכונות וירטואליות על המחשב. חשבתי על מעבד i7, עם לפחות 32 ג'יגה ראם, וכונן SSD של חצי טרה, אני משחק הירוס 3 במחשב ואני לא מתכוון בזמן…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shalev142,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד כמו BF4 וכאלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 GTA V במידה והוא יצא למחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by A.Z.P,

---

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Mendy,

שלום לכולם. לאחר כמעט שבע שנים, הגיע הזמן להגיד שלום לAMD 900 שלי. הייתי מעדיף להישאר עם הספק-כח (350) כונן קשיח (IDE 80G), כונן אופטי והמארז הישנים. לחסוך בהוצאות. בקיצור: אני צריך המלצות על מעבד, לוח אם (כולל כ. מסך), וזיכרון. אני לא גיימר, ולא מתעסק עם עריכה גראפית. מה אתם ממליצים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים