עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ddaann57,

שלום, רציתי להתייעץ עם המומחים שביניכם לגבי מפרט אפשרי ללפ טופ של dell או hp. אני מחפש מחשב שיחזיק ל3-4 שנים, עם חיי סוללה ארוכים. השימושיים הכמעט בלעדיים של המחשב יהיו לטובת מסמכי word וגלישה באינטרנט, ולא שימוש בתוכנות עיצוב או עריכה. מעדיף מחשב עמיד ועם זאת בעל משקל קל. עדיפות לssd, כרטיס מסך ברמה טובה, וזיכרון פנימי של 500gb או יותר. תודה לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. אני יודע תקציב דיי עלוב יש אישור לחרוג מעבר ל 3500 אם זה באמת שווה את זה . ( אבל חריגה לא גדולה ב100-200 שח , ושוב אם זה באמת שווה את זה)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים והתועלת משמעותית אפשר להגדיל את התקציב ב-500-1000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (סטילס ווידאו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש לעריכת סטילס ווידאו, בעיקר בתוכנות אדובי (פוטושופ, לייטרום, פרימייר, אפטר אפקטס) בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. המחשב הנוכחי שלי הוא בן 9 חודשים. מאז שרכשתי אותו לא היה לי צורך לבקר בפורומי החומרה השונים וכעת, משהיצצתי בחזרה אני רואה שההמלצות דומות מאד למה שרכשתי! מן הסתם, מוצרים חדשים נכנסו לשוק אך עם זאת ההתקדמות - כלומר מה שביכולתי לרכוש היום בתקציב זהה - איננה משמעותית כפי שציפיתי... המפרט שלי מבוסס על הקומבו Athlon 3200/NF4/6600GT שעד היום נחשב up-to-date באופן יחסי! בהסתכלות אחורה, מסתבר שהרכישה שלי באה בתזמון מושלם - בדיוק כשלוח ה-NF4 הראשון נחת בארץ ואני הייתי בין קוניו הראשונים יחד עם 6600GT PCI-e ו-Athlon Winchester 3200. היום הרכיבים ירדו ב-1000 ש"ח, שהם 1/6 מהמחיר ששילמתי. הרכישה כמובן בוצעה בגלל "צורך השעה" ולא בגלל תכנון מוקדם, כך שאיני יכול לקחת קרדיט... האם לדעתכם ה…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מסתכל על 2 המחשבים האלה, ולא מבין מה ההבדל ביניהם למעט גדלי המסך, אולי אחד מהם הוא דגם יותר חדש ? ובכללי, האם המחשבים טובים טובים לעריכה ? ( after effects , premiere ? ) המחשבים הם : 1. http://ksp.co.il/?store=kspnaharia&uin=26716 2. http://ksp.co.il/?store=matam&uin=27031 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, סטודנט בכל מקרה... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ומשחקים בבית בזמן הפנוי (fps וrpg פשוטים לא הכי חדשים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - דיאבלו 3 הרחבה, פרו, באטלפילד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ', רזולוציה שתרשה לי לעבוד עם כמה חלונות פתוחים בנפרד לסביבת עבודה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות עד גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by tidan31,

שלום! חיברתי את כבל החשמל למטען ובלי כוונה המטען נפל לי על הריצפה לאחר מכן חיברתי אותו למחשב והמחשב ניטען האם קרה נזק כלשהו בגלל שהוא נפל על הריצפה למרות שהוא מטעין את המחשב באופן תקין?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by avatar123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?חריגה קטנה לכיוון ה3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio 2010 בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).17 אבל אני כנראה אשדרג ל22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. טוב מה שאני רוצה לימכור זה מעבד Q6600 גירסת GO לא עבר OC אף פעם זיכרון DDR2 3X1 ועוד 1X2 (ביחד 5 גיגה ) בנוסף לוח אם של אסוס אבל הלוח עושה בעיות בבוט זה כניראה בעית חומרה אבל אחרי כמה ניסיונות הדלקה המחשב פועל אני כמובן יראה למוכר שהמחשב פועל לפני הקניה בכל מיקרה אני רוצה לימכור את זה כחבילה זיכרונות מעבד ולוח אם ןרציתי לדעת בכמה לימכור אז זה שזה ימכר יחסית מהר אחרי המכירה אני כניראה יקנה מעבד זיכרונות ולוח חדשים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Taya,

טוב אני עורך את ההודעה. אני מבקש שתכינו לי מפרט למחשב גיימינג כבד 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למצות את כל התקציב אבל לא על משהו מיותר, אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קונה את המחשב במיוחד כדי לשחק Planetside 2 משחק מאוד מאוד כבד, הכי כבד שאני מכיר, מאות שחקנים יכולים להילחם על אזור קטן, הרבה פיצוצים כלי רכב בק…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by e-d-a,

יש לי מחשב כזה: לוח אם: סולטק מעבד:איטל מקורי 866 זיכרון: 256 sdram כרטיס מסך:ריוה טי אן טי 2 32 מגה דיסק קשיח: 30 gb אני מעוניין לעשות שדרוג למחשב הזה: מעבד 1245- AMD athlon XP 2400 + fan - לוח אם - 495-Gigabyte GA-7VAX KT 400 זכרון - 549- SAMSUNG/Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz כרטיס מסך -1180- ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM כונן קשיח - 691 - WD 80GB 7200RPM 8MB special version המחיר הכולל של החלקים הוא 4160 אז יש לי כמה שאלות והם: 1.האם החלקים ששמתי טובים ושווים את המחיר? 2.כמה אני אמור לקבל על החלקים הישנים? 3.המחיר של amd 2400 ו-intel 2400 הוא בדיוק אותו דבר אז מה כדי לי יותר amd או intel. ??? בתודה רבה רבה מראש !

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בצער רב המחשב נייד הישן הלך לעולמו, אני צריך עזרה במציאת חלופי. מטרת המחשב: הצגת עבודות מתוכנת autocad ו- sketchup, ולפעמים שינויים קלים בעבודות. בנוסף כמובן עבודות משרדיות קלות. לא יבוצעו שינויים כבדים, לשם כך יש מחשב נייח. גדול המסך: 13.3 או 14 משקל רצוי: עד 2KG זמן סוללה: רצוי ארוך לפחות 4 שעות כונן קשיח סביר לפחות 500GB סדר גודל של מחיר כפי שנרשם 2500 ש"ח עם חריגה של עד 200 ש"ח. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by rami367,

קניתי מחשב שבוע שעבר ואני רוצה לבדוק את האיכות של המפרט ;D אז ככה: - מארז PS03B ATX SILVERSTONE שחור - ספק כוח THERMALTAKE 12CM A.PFC LITEPOWER 700W - לוח DZ68DB B3 Z68 SATA3 USB3 DDR3 INTEL - מאוורר למעבד CORE i5 LGA 1155/1156 - מאוורר למעבד AM3/1366/1155/ HEAT-PIPE COLD BIT - זיכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 כמות 2 - כרטיס מסך Nvidia GeForce 560GTX 1G-5 P.O VIEW - דיסק קשיח פנימי 2TERA SATA3 LP 64MB SEGATE - צורב AD7260 שחור SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DLS - מסך H2400 LCD LED 1:5000000DCR 5MS 24" MAG סה"כ 5,829 ש"ח מה אתם אומרים שווה? ;D ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Surf306,

אהלן, לא מזמן פתחתי נושא, אבל מאז גיליתי שאני יכול לקנות מעבד ולוח אם במחיר זול (מאד) ולכן התקציב השתנה. אני מתנצל על פתיחת נושא נוסף. 1. התקציב - 2,500 שח. חריגה של עד 500. עדיף לנסות לחסוך. 2. שימושים -משחקים - שירוצו חלק על הגדרות בינוניות ומעלה. בפרט starcraft2. מסך "22, רזולוציה 1680X1050. 3. ציוד היקפי - לא צריך. 4. יש לי כרטיס מסך 9800GT שניתן להשתמש בו 5. שקט - 7 מ - 10 . 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך באף תוכנה. 8. חנות - כל חנות טובה באזור חיפה, נשר, רמת ישי. אפשר בנועה מחשבים למשל. 10.שדרוג - אפשרי - פירוט למטה. המחירים עבור לוח אם ומעבד: i5 2500 (6M chache, 3.3 GHz): 380 NIS i7 2600K - 608 NIS Intel® Desktop Board DZ68DB - 410 NIS (כלומר עבור i7 ולוח אם, …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by לביא2112,

שלום, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד אמין ללימודים, הדברים הכי חשובים לאחותי במחשב הם מסך 14-13 אינץ' , אחרי זה זמן סוללה כמה שיותר ארוך ורק אחרי זה ביצועים, היא לא צריכה מחשב שיטוס לה, היא כמעט לא עושה משהו שמעמיס על ביצועיו של המחשב, היא בסך הכל צריכה מחשב ללימודים ולגלישה שהוא נוח לסחיבה (קטן וקל) ושורד כמה שיותר שעות של הקלדות בכיתה. אשמח להמלצות על מחשבים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניצול תקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב? לימודים וגלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: זמן שימוש ארוך, בעיקר הקלדת …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Qman,

אני מתכנן לקנות מחשב ואני אשמח אם תעזרו לי Smiley 1.התקציב הוא 3000 בלי חריגות, עדיפות לנצל את כולו. 2. השימוש של המחשב הוא גיימינג, עבודות לבית ספר, סרטים ואינטרנט. ב. למשחקים כמו GTA IV עם עדיפות שירוצו על HIGH. עכשיו יש לי מסך חרא שאני עוד לא יודע את הרזולוציה כי הוא לא מחובר, אבל אני מתכנן בעתיד לקנות FULL HD אבל יש עוד זמן. 3. אין צורך בציוד היקפי. 6. רמת השקט שאני רוצה שיהיה 5/10 לא רועש מדי. 7. לא מתוכנן אובר קלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה אני יתקין לבד WINDOWS 7 אבל אני צריך שהם ירכיבו לי בחנות את המחשב, למה אני לא מסוגל להרכיב לבד. 9. העדפות שלי מחנויות KSP או IVORY הן הכי קרובות לבית שלי. 11. בנתיים לא מתוכנן שידרוג, בזמן הקרוב. 10. בקשות מיוחדות * מארז שיש…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by סלרי,

1 INTEL P4 1.8AGHz 478PIN 512k 910 ש"ח 1 ABIT IT7 MAX 916 ש"ח 1 Corsair CMX256A-2700C2PT 651 ש"ח 1 WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version 527 ש"ח 1 Lite on x 52 OEM black 143 ש"ח 1 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 435 ש"ח 1 TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 137 ש"ח סה"כ 3,719 ש"ח אני משדרג את מחשבי למפרט שהוספתי למעלה המפרט נבנה לאוברקלוקינג כרטיס מסך יש שנים חדשים ששוכבים בבית ולא צריך מסך כנ"ל צורב לא צריך יש במחשב השני,את המארז והכוננים אני לא רוצה לשנות ואני לא צריך עוד מקום באהרדיסק. הזיכרון ישונה ל512 כרגע פשוט עשיתי טעות בקיצור מה דעתכם על החלקים אללו -לוח אם,זיכרונות,מעבד וספק כוח. תודה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by kfir91,

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464802 - Intel - i5-4430 Quad core CPU - LGA1150 - 3.0 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Series - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 910/892 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B95M-DGS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 4 SATA3 6Gb/... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 269/264 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by פנחס:),

לא משנה מה אני עושה תמיד הhdmi בהגדרות קול מראה שהוא לא מחובר הקטע הוא שאני מחבר אותו לטלויזה הוא מעביר תמונה מצויין אבל לא מעביר קול ניסיתי כבל אחר עידכנתי את כרטיס המסך עידכנתי את ההתקן עצמו בהגדרות במנהל ההתקנים הכול תקין ואין שגיאות מה עושים?? המחשב הוא asus n550 וכרטיס המסך הוא 750m gt מצרף תמונה התמונה צולמה שהטלויזיה מחוברת ויש תמונה של המחשב בטלויזיה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by SPONER,

יש לי ניתוקים מאתמול ברשת האלחוטית במחשב הנייד. הניתוים אתמול אחר הצהריים היו רצופים כל כמה דקות , עשיתי הפעלה מחדש למחשב וזה הסתדר. היום הערתי את המחשב מהשינה והיה כעבור שעתיים ניתוק. בזק אמרו שבקו שלי לא היה שום ניתוק. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Bentel,

היי, מחפש מחשב לאשתו של חבר עבור גרפיקה - פוטושופ, אילוסטרייטר וכדו'.. 1. מה התקציב המירבי? 5000 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה כנ"ל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 8. …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by avivboker,

צריך המלצה למחשב נייד חזק שיהיה יחסית דק אין צורך במערכת הפעלה אם זה מייקר גודל 15 ומעלה מקלדת מלאה ומוארת תקציב 4k

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי, אני מתחילה ללמוד השנה מדעי המחשב ומחפשת מחשב נייד. חשובה לי איכות המסך, שיהיה לפחות 14", כרטיס גרפי סביר, לא להרצת משחקים כבדים (רציתי יותר אבל הבנתי שזה גם עולה הרבה יותר), ומשקל נמוך ככל הניתן. ניתקלתי במחשב הזה- http://www.behatsdaa.org.il/uploads/PDF/LepTop_LG.pdf נראה שהוא דיי תואם את צרכיי,אבל אני לא בטוחה לגבי הכרטיס מסך. חשבתי על תקציב של 3000 והמחשב עולה 3400 אבל אני אוכל להתגמש בגלל המסך והמשקל. מה אתם אומרים? ותודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. קראיתי בעיתון גם פה כותבים סוללות 24 שעות בחנות מחשבים בארץ http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=FL494AW&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=17&aff=Zap〈=HE אבל לא כותב סוללות 24 שעות אני לא יודע אם זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by liranman,

המחשב מיועד למשחקים, אינטרנט 24 שעות ביממה, סרטים (צפיה, הורדה, עריכה), עבודה משרדית-ביתית (תוכנות OFFICE למיניהם, תוכנות גרפיקה, תוכנות עריכת AUDIO ו - VIDEO). מערכת ההפעלה: WINDOWS XP PRO SP1 מסך: כנראה 19 אינץ'. המערכת תתבסס על מעבד אינטל, ויהיה צורב. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.