עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Photoshop cs6 + gaming + hd movies א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - Photoshop cs6 - שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - אין משחק ספיציפי אבל שמשחקים ירוצו בהגדרות גבוהות יחסית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?high 3. האם…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג באיזור ה1500 שקל במידה וזה ייתן שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג פיתוח תוכנה ועריכת תלת-מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שייצאו \ יצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 4K בסביבות ה30-28" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by AMIR7710,

1. מה התקציב המקסימאלי?3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה יחסית מאוד נמוכה אבל אני אקנה בקרוב מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שבת שלום חברים! אני מחפש מחשב נייד לצרכים בסיסיים של אינטרנט, אופיס וכיוצא בזה, וללימודים אני מעוניין שהמחשב יהיה 14" או יותר ושיהיה די קל נוסף על כן חשוב לי ביצועי המחשב, עדיפות לIVY BRIDGE אולי ואם אפשר בתקציב אולי גם SSD בתור דיסק למ"ה אשמח לעזרה מכם, ולכל עצה שהי! תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by HilaX3,

שאלום, אני בקרוב רוצה לרכוש מחשב. יש ברשותי מחשב נייד של DELL, (של אמא שלי) ואני רוצה לקנות מחשב נייד יד 2. השאלה שלי, האם המחשב שאציג עוד מעט, עולה בביצועיו על מחשב הדל (שאציג גם)? אני קונה אותו ב-1000 ש"ח. ומאוד מאוד חשוב לי לדעת האם בכלל זה משתלם לי, כי הDELL מבחינתי קצת צולע, ואני דיי זקוקה לקצת יותר ביצועים. [זה התקציב שיש לי. 1000 ש"ח, ומאוד קשה לי להשיג כסף ולכן חשו בלי לקנות את המחשב הנכון, בסכום הזה. ואני רוצה לדעת אם זה ישתלם לי] [glow=red,2,300]מחשב הנייד של הDELL :[/glow] General Features: Color: Black Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit pre-installed w/CoA Intel Pentium Dual-Core T4400 2.2 GHz processor 3 GB DDR2 SDRAM (supports up t…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אז הינה המחשב שאני הולך לקנות מחר, דעתכם בדחיפות בבקשה והצעות לשיפור יתקבלו בברכה!!! מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz 8Mb BOX קירור למעבד: SunBeam TUNIQ TOWER LED 120MM לוח אם: ASUS P5Q PRO Intel® P45 Chipset LGA 775 זיכרון: OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 OCZ2RPR10664GK דיסק קשיח: Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail פלופי: Sony Floppy Drive 1.44 Black מארז: (אני כרגע נמצא בלידמה - קראו את המשך העמוד ועברו גם לעמודים הבאים כדי לעזור לי לבחור מארז, תודה!) Tagan CS-EL Diablo BM ספק כח: Corsair VX Series 550W PSU סכום כולל 6K. (המחיר לא סגו…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by kayuda,

אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט בין שתי אופציות. זה מעט מורכב. אני מגביל את התקציב ל4500 בערך. ואני רוצה מחשב של עד 14 אינץ'. ההתלבטות היא בין דל 7348 עם המפרט הבא http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=15000 לבין לנובו flex 2 הבאhttp://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=14026 יש לציין שאם אני לוקח את הלנובו אני מחליף את ההארדיסק לssd 256 gb מה שיעלה את המחיר של המחשב לאיזור ה4300 שקל כולל הרחבת אחריות ל3 שנים כמו זאת של דל. ההתלבטות שלי נובעת מכך שבדל לא ניתן להרחיב זיכרון מעל ל8 גיגה ואין לי מושג כמה זה יפריע לי בעתיד. גם יש לו כרטיס מסך מובנה פחות טוב מבפלקס2. אני רוצה מחשב שיחזיק לזמן יחסית רב ככל הניתן. מנגד אני חושש לגבי טיבו של הפלקס. אני מכיר אנשים שיש להם אותו ב…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Nevo,

[move]מחשב עצבני ב14,000[/move] אני רוצה מחשב עם מעבד של AMD טוב כרטיס קול טוב שאני יכול לחבר איזה 6 רמקולים טובים ... כרטיס מסך טוב שאני יוכל לשחק משחקים חדשים בשקט. זיכרון 2 של 512.. ( אם זה זול וטוב אז 3) מארז פצצה אני רוצה עצבני (חשוב) רמקולים טובים... עכבר לא אלחוטי מקלדת אלחוטית מסך "19" אם אפשר של סמסונג... ועוד כמה דברים שאפשר להוסיף תודה רבה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי, המחשב שלי מת ולכן אשמח לעזרתם לעזור ולמצוא לי מחשב חדש התקציב המקסימלי הוא 6,500 אשמח לא לנצלו עד הסוף אבל במידה וזה המחיר למחשב שישמש אותי כראוי אני אשלם בשמחה. השימוש של המחשב רוב הזמן הוא לאינטרנט/אופיס/משחקים בקטנה - אבל אני צריכה שהוא יהיה מתאים לעבודה גראפית בתוכנות אדובי כמו פוטושופ ואילוסטרייטור ולעתים רחוקות מאוד לוידאו (פרימייר, אפטר אפקטס) כי לפעמים אני גם עושה עבודות עצמאיות כמעצבת גראפית, לכן חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר וחזק ועם תצוגה טובה. מבחינת רזולוציה המחשב הנוכחי שלי הוא 15.6 אינצ' כי בזמנו היה חשוב לי מסך גדול אבל היום זה פחות חשוב לי אם זה אומר שהמחשב יהיה יותר קל משקל (מבלי להתפשר על הביצועים) במקרה הכי גרוע אני יכולה לחבר או…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. שלום לחבריי הפורום, רציתי דעה נוספת לגביי המפרט הבא לפני שאני ניגש להזמין: עזר לי בבנייה בחור תותח מפורום HomeTheater, אפשר לראות את השרשור המלא פה: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=122667&postdays=0&postorder=asc&start=0 השרת ישמש אותי בתור שרת: הורדות, קבצים, סטרימינג של מדיה כולל DVB-S, ווירטואליזשיין (יש מצב ללינוקס ברקע בשביל OSCAM). בהמשך גם שרת לבית חכם לשליטה על תאורה וכו'... מכיוון שהמחשבים צוברים אצלי הרבה אבק בבית, אשמח לפתרון קירור פסיבי או מארז אטום עם פילטרים לאבק. עדיף כמה שפחות חום וצריכת חשמל מצד שני אצטרך ספק כוח חזק מאוד, מכיוון שזה שרת אני עוד לא יודע כמה רכיבים חשמליים הוא יפעיל עוד …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by shira steinitz,

שלום בגלל קריסת המחשב שלי אחרי התקנת כרטיס מסך חדש שכנראה כבד מדי עבורו, ולאחר שכנראה צריך כנראה להחליף את כל מערכת ההפעלה- אני מעוניינת לקנות מחשב נייח חדש. הדרישות שלנו: עבודה עם חלונות מרובים פתוחים. משחקים כמו מיינקראפט לילדים. עיבוד תמונות. שיתפקד טוב עם תוכנות לעריכת וידאו, עריכת סרטים כולל שתילת תמונות, הורדת אפקטים, התאמת קבצים מוסיקליים- לצורך הכנת סרטים לבר מצוות, חתונות, ארועים משפחתיים - ברמה אומנותית גבוהה עם אפשרות לחיבור לגליון ציור ידני שמוריד דמויות קריקטורות לתוך הסרטים. יש לנו תמונות וסרטים משפחתיים בכמות מאוד מאוד גדולה. לכן אחסון מאוד גדול לפחות 2T עם אפשרויות להגדלת האחסון והוספת דיסק קשיח. (כיום יש במחשב לפחות…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by mokisho,

זקוק למפרט עד 12000 מה שבטוח שאני קונה לוח אם P5W DH ומארז סטאקר 830 ומעבד E6600 מעוניין לקנות את הכל מפנדה אז בבקשה תמליצו לי מהחנות הזאת

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ichi&,

שלום לכולם הייתי מעוניין לקבל עזרה לגבי רכישה של מחשב נייד חשוב לציין שיש לי חנות מאוד ספציפית שאני מעוניין לקנות בה בגלל יכולת לקבל הנחה וגם בגלל שיכול לעשות שידרוגים שם כגון ssd וכאלה ומשם אני יביא את הלינקים לדגמים.... הצורך שלי במחשב הוא קודם כול וירטואליזציה מה שאומר שאני זקוק למחשב שמינימום יהיו בו 8g עדיף אם אפשרות להרחיב אבל לא חובה עוד פרט חשוב הוא ssd והפרט הנוסף או רזולוציה וזה בגלל נוחות עבודה צוריך לעכב בעוד כמה שנים את המשקפיים http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2180 המחשב הזה יגיע עם 16g http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2516 גם המחשב הזה יגיע עם 16g http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2465 המחשב הזה יגיע עם 12g ו500ssd http://www.pc-online…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by J0HNiE,

PC Specs: ------------------- CPU: Intel Core i5 3570K 3.4GHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 Motherboard: Gigabyte G1.Sniper M3 RAM: G.SKILL 8GB Ripjaws 1600MHz DDR3 GPU: EVGA GTX 680 2GB PSU: SeaSonic 850W Gold X-Series SSD: OCZ Vertex 4 256GB (~400MB/s Write/Read) HDD: Seagate Barracuda 2TB (~170MB/s Write/Read) Case: Lian-li - פרטים בהמשך אני רוצה לדעת כמה בערך אפשר למכור אותו אני רוצה למכור אותו בערך עוד חודשיים, אני מעדיף למכור אותו קומפלט יש לי משטח של סטילסירס 4HD מקלדת CM STORM TRIGGER לא במצב הכי טוב המחשב נמצא אצלי בערך שנתיים, לרוב החלקים אני מאמין שאין כבר אחריות אבל אני יבדוק המחשב נקנה ב KSP בסניף נתניה נמצא אצלי בשימוש של איזה שנתיים, המעבד היה ב OC…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. לכבוד השנה העברית שזה עתה התחילה והשנה הלועזית שתיכף נגמרת (וגם בגלל שמתחשק לי 8) ), התחלתי לחשוב על מחשב חדש. המחשב ישמש לפחות-או-יותר הכל: אינטרנט, משחקים, עיבוד אודיו ומה לא. התקציב עליו אני חושב הוא 6,000 ש"ח, אבל אפשר לעבור אותו אם צריך. חשוב ביותר - מאחר שהמחשב יפעל כל הזמן (בין השאר אני מריץ שרת דואר), אני מחפש מחשב שקט. לא בלתי נשמע, אבל שקט. המהרה תיתכן בעתיד הלא-רחוק, אבל לא יהיה ניסיון לסחוט את הרכיבים עד למקסימום הביצועים האפשרי. הרכיבים עליהם חשבתי (רכיבים שלא מופיעים אינם דרושים): מעבד - AMD Athlon 64 3200 מחיר ~ 900 ש"ח בנועה למה כן: חזק ולא מאוד יקר, כמעט אידאלי מבחינת יחס ביצועים/מחיר (רק ה- 3000 עדיף) למה לא: אני רוצה מעבד חזק יותר... קירור למעבד - עוד …

16. שלום, עקב בעיות עם TMS (הם בחיפה ורחוקים מאוד), מצאתי חנות שלפי תגובות שראיתי פה, גם טובה לא פחות. FOXPC, בניתי אצלם מפרט דומה לזה שרציתי מ-TMS. אני יודע שמרובע ליבות לא מומלץ לי כי המחיר שלו נורא גבוהה, ועדיף לקחת דו ליבתי זול אם אותם ביצועים במשחקים, אבל אני מתעקש על מרובע ליבות והכרטיס מסך שלקחתי, השאלה שלי היא: 1. האם המארז שלקחתי יוכל להכיל את כל הרכיבים? 2. האם ספק הכוח יספיק? 3. האם כל הרכיבים הנ"ל מתאימים זה לזה? 4. האם הקירור של המעבד BOX מספיק, או שלהשאיר את ה FREEZER שלקחתי 5. האם יש משהו שכדאי לי לשנות (חוץ מהמעבד וכרטיס המסך) 6. ובכללי האם אתם יכולים לחזק את אמינותה של FOXPC הנה המפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1579 http://w…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. צריך מפרט ל-OC למעבד בשביל משחקים , לגבי המפרט עצמו אני צריך שיכיל מספר דברים חשובים בעיניי 1.שיהיה לו כרטיס מסך 8800GTS דבר שני: שהמארז יהיה טוב לכל הרכיבים שתכינו לי אבל שלא יהיה מושך עיניים (כי באים אצלי כמה פעמים אנשים ולא הייתי רוצה שידפקו לי עיניים או משהו בסגנון) 3.שהמפרט יתן OC הכי גבוה שאפשר לפי התקציב שנתתי ושכמובן יהיה לי יציב כי אני ירצה להשאיר אותו ככה -(-איך שהוא יצא ב-OC) , אפשר להתגמש קצת במחירים ועוד דבר שהוא מאוד מאוד חשוב שרק מי שיודע ובטוח במה שהוא יכתוב לי אז הוא יגיב לגבי המפרט ל-OC כי הייתי בכמה מקומות וכל אחד אומר שהמפרט הזה לא טוב וזה לא ממש ובמקום אחר אני שומע שזה אחלה ,ומה שקורה שאני לא יודע מה לעשות אם אני יקנה את המפרט בסוף וזה לא ילך טוב אז…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by primo,

המפרט: מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 2800+ (S-754) 1 910 910 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8KDA3J S-754 sata, gbl 1 570 570 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 1 470 470 כרטיסי מסך? MSI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1230 1230 דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות מחיר סה"כ 80GB (8MB) SATA 1 470 470 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD כמות מחיר סה"כ Toshiba X16 1 170 170 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 1 190 190 מארזים? כמות מחיר…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, אומנם זאת לא בקשה למחשב חדש אבל אין פה נושא לשידרוגים ולכן פתחתי את הנושא הזה פה... המחשב שדורש שידרוג הוא בעל המפרט הבא: מעבד Pentium 4 2.66Ghz LGA 775 לוח אם : ASUS P5S800-VM זיכרון : DDR1 512MBX2 כרטיס מסך מובנה חלונות XP אני רוצה לשדרג את XP ל 7, אך החומרה שיש לי לא מספיקה... תוכנת השידרוג של מייקרוסופט אומרת שהכל בסדר חוץ מהכרטיס מסך המובנה שלא תומך ב AERO... אך גם הזיכרון הוא גבולי, 1GB ומעבד חלש... גם מצלמת הרשת לא תומכת ב 7 וצריך לקנות חדשה. השאלה היא, מה צריך לשדרג כדי שחלונות 7 יעבוד לי ? האם צריך לשדרג את הזיכרון הגבולי לאיזור של 1.5GB ? איזה כרטיס מסך תומך ב AERO ? צריך ממשק AGP ולא PCIe האם המעבד מספיק חזק ? והאם זה בכלל שווא ? כי צריך להוסיף עוד מצלמת…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. המחשב הזה, לפי הפרטים הטכניים שלו נראה טוב + המחיר נמוך יחסית וזה קצת מוזר.. מה אני מפספס פה? http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7746856 תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Jcs,

ללא מסך, לא מתוכנן OC. תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. דרישות עיקריות: משחקים כבדים הרבה עבודה בפלאש, MAYA ופוטושופ. 2 מסכים דקים טובים. רמקולים 2.1 סבבה למוזיקה ושאר הציוד ההיקפי... תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by arami,

קניתי מחשב סלוני חדש אלוףףף!!! ואני רוצה לשים לו כרטיס רשת אלחוטי השאלה היא האם ללכת על חיבור PCI או על USB ולמה??? לדוגמא: PCI - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7557&CatCode= USB - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6863&CatCode= שאלת הרחבה: מה עדיף? 1. חיבור אלחוטי כמפורט למעלה. 2. חיבור קווי ארוך מאוד - 15 מטר כבל (כמה עולה?) 3. PLC של הוט - אינטרנט על חשמל. תודה רבה, תומר. 8)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, מחפש לקנות מחשב נייח למטרות גיימינג. הכי חשוב לי תמורה ביחס למחיר. דגמים, מראה חיצוני או מותגים לא חשובים לי כל כך. אני רוצה לקנות גם כונן קשיח רגיל וגם כונן SSD עבור מערכת ההפעלה, משחקים ותוכנות. ראיתי בהרבה מקומות שמתעלמים לגמרי מכונני SSD ולא מכניסים אותם למפרטים, אשמח לדעת מה הסיבה לכך? מצורף מפרט לדוגמא מstartpc שנראה לי בכיוון. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | חדרה | תל-אביב | קריית מלאכי מעבד: 889 ₪ - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 310 ₪ - * מבצע * - Asus B85M-G (4xDDR3 + Front USB3) S1150 זכרון: 290 ₪ - * מבצע עד ה 14.7 * - 8GB Crucial Ballistix Sport DDR3 1600Mhz CL9 כרטיס מסך: 1649 ₪ - * מבצע עד ה 14.7 *…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום חברים, ובכן לאחר כשימוש של כ 8 שנים במחשב הנוכחי החלטתי שזהו נמאס לי לחכות לעלייה של דפדפן כ 15-30 שניות... אני מכוון לתקציב של 5.5K ומחשב שישרת אותנו ל 5 שנים הקרובות לפחות... כמובן בלי ירידה בביצועים. המחשב צריך לתמוך במשחקים הבן הגדול שלי בן 9 והוא כבר נכנס לעניין GTA , CALL OF DUTY וכו... אני מניח שהדרישות שלו מהמשחקים רק יעלו עם הזמן... אין ספק שארצה כונן SSD שיקצר את הזמן משמעותית... כמו כן אשמח לקבל את המלצתכם למקום בו אוכל לבצע את ההזמנה (רק לא KSP או אייבורי.. קצת קראתי באתר והבנתי שהם לא מומלצים בעליל... קצת עצוב אני זוכר את החנות הראשונה של KSP בחיפה... אח איזה מקום זה היה ממש עלייה לרגל...) זהו ... תודה רבה מראש לכל העוזרים וני מניח שזה יעזור למשתמ…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים