ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום, אנחנו (האחים) רוצים לקנות מתנה להורים מחשב נייד ופה אני צריך את העזרה שלכם. אז ככה התקציב הוא 2000₪ . השימושים הם עבודות משרדיות ( אופיס , אינטרנט , יוטיוב ו ). גודל המסך 15 אינץ ,משקל לא משנה, זמן סוללה סביר, דיסק קשיח סביר (250 gb נראה סביר ), חשוב כונן dvd . חשוב שיהיה מהיר, שלא יתקע, שיהיה נוח( המחשב הוא למבוגרים), עדיפות לאחריות גדולה, אמין, לא חובה מערכת הפעלה מובנית. אני גר ליד אשדוד אז עדיף לקנות מחנויות באיזור אבל אפשר גם בתל אביב. תודה לכל העוזרים ושבת שלום
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצערי הרב עבר הרבה זמן מאז שאני מעודכן בידיוק במה שרץ כרגע בפלחי שוק החומרה... ולכן אני צריך את עזרתכם חבריי היקרים !!! אני מעוניין להרכיב לחברה שלי מחשב אשר תכלית שימושו תהיה לצורכי עבודה גרפית לרוב, כמו כן חשוב לי לציין שרצוי מאוד גם כרטיס מסך סולידי לשם עבודה מול תוכנות כגון מאיה או 3DSTUDIO אני לא מבקש איזה קווארדו מטורף אבל כרטיס מסך MID-LOW END כזה אשר יאפשר עבודה קלילה ויקל על העומס יחסית מול תוכנת מימד שלישי כבדה. דגשים חשובים: כוח עיבוד חזק! חשוב לי שהמערכת תבוסס על מעבד חזק במיוחד אשר יחזיק את המערכת לאורך שנים (שיחס המחיר לתמורה יהיה כדאי ולא מעבד במחיר אסטרונומי ) כמו כן שתהיה האפשרות אם היא תרצה לרנדר בתלת מימד אז שיהיה מעבד חזק לעבודה שוטפת +. זיכרון…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב נייד עד 2800 ש"ח שיהיה מעבד i5 ומעלה, סאונד טוב, (המחשב הקודם שלי היה עם אוידיו של beats) לא משנה לי חברה, גודל מסך מינימום 13, סוללה כמה שיותר טוב, לא חייב ווינדוז ,שירציץ משחקים (כמו דיאבלו וכאלה). משתשמת במחשב בעיקר לגלוש, סרטים, משחקים, ופוטושופ. תודה מאוד אשמח להמלצות!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד:Intel i5-3330יתרת אחריות: 23 חודשים בארץ קרור למעבד:Intel Original Cooling for socket 1150-1155 up to 95Wיתרת אחריות: ללא אחריות לוח אם:Gigabite Z68P-DS3יתרת אחריות: 23 חודשים זכרונות:1x Corsair 4GB DDR3 1600MHZ CL11יתרת אחריות: 23 חודשים בארץ 1X Crucial 4GB DDR3 1600MHZ CL11יתרת אחריות: 24 חודשים דיסק קשיח:Samsung 250GB SATAII 7200RPMיתרת אחריות: ללא אחריות כרטיס מסך:Sapphire HD 7870 2GB GDDR5 XT WITH BOOSTיתרת אחריות: 30 חודשים ספק כח:Seasonic SS-600BT 600W ECיתרת אחריות: 30 חודשים מארז:CoolerMaster 690 כולל חמישה מאוורריםיתרת אחריות: ללא אחריות בקר מאווררים:Scythe Kama Meterיתרת אחריות: ללא אחריות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מתכנן לקנות בארץ בשביל שימוש יומיומי בלימודים (הנדסה) * מסך 15.6' עדיפות למט * רזולוציית מסך - לא מבין בזה... מניח שעדיף לגבוהה כמובן. * משקל לא פרמטר... הכל הולך * עדיפות לזמן סוללה ארוך * מינימום 500GB * מעבד וזכרונות שיחזיקו את התוכנות של לימודי ההנדסה בקלות אלו הפרמטרים הרלוונטיים ^ תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה שתעזרו לי לבנות מחשב בעיקר למשחקים.התקציב שלי הוא בין 4500-5000 בשביל המחשב לא כולל ציוד היקפי ומסך.הייתי מעדיף שבמפרט שאתם בונים תשתמשו הכרטיסי מסך של NVIDIA. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו dark souls,borderlands 2,dota 2,bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה בבניית מפרט למחשב אשר יהיה כמה שיותר שקט (כרגע אני עובד עם מחשב נייד אשר שקט לחלוטין ברוב הזמן ומכיוון שזה חדר שישנים בו גם המחשב חייב להיות שקט כמה שיותר) השימושים הם צפייה ב 720p/1080p MKV X264/H264 , אופיס+אינטרנט. אין צורך במשחקים. חשוב לי שתהיה יציאת HDMI 1.3 הארד דיסקים, עכבר אלחוטי, צורב DVD ומסך מועברים ממחשב אחר אז אין צורך בהם. התקציב הוא בין 2000 ל3000 כמובן שאני אשמח להוציא כמה שפחות. התשלום יהיה תשלום רגיל (לא מזומן) אני צריך חשבונית מס. התקציב גמיש במידת הצורך אבל אני חושב שכן אפשר להגיע לתוצאות שאני מבקש בתקציב הנל, אם לא אנא תקנו אותי. אני לא צריך מארז מיוחד ל HTPC מארז רגיל ושקט יספיק. מקלדת אני רוצה מקלדת בעלת זווית (מה שלוג'יטק ומיקרוסופט…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 1280X1024 LCD ו-LCDTV FHD שהמחשב החדש יחובר אליו ובעוד חודשיים קונה את ה-U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני בונה מפרט למחשב מקצועי-תחנת עבודה(הדמיות תלת מימד, עיבודים ורינדורים,דפוס שלטי ענק+משחקים וסרטים) +שקט כמה שאפשר+מקורר בהתאם את המפרטים בניתי לפי הביקורות וההמלצות בפורומים ובאתר אני זקוק לדעתכם במיוחד מהמקצוענים- מעבד: pentium 3.2 800-2mb s775-64bit או pentium D 830 dual core 3.0 lga 775 איזה מהמעבדים עדיף? שמעתי שפנטיום D לא משהו והוא מתחמם, זה נכון? ------------------------------------------------------------------------------ לוח אם: gigabyte ga-81945g pro intel 945p ---בשביל הפנטיום D או ABIT AW8-MAX --- בשביל הפנטיום 3.2 ------------------------------------------------------------------------------ כרטיס מסך: fx6800gt agp או ששווה בהתאם לדרישות לשלם עוד…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, טוב אני חייב לציין שהתייאשתי לחלוטין, בזמנו היה מאוד קל להבין איזה מחשב נייד מתאים לך כי לא היו כל כך הרבה ומגוון אפשריות, היום אני מבין שצריך תואר ראשון בשביל למצוא את הנייד שמתאים לך אז קודם כל נתחיל עם התקציב, יש לי 7 אלף להשקיע במחשב נייד אבל אם אפשר בפחות אז למה לא? (גם דיי מומלץ) השימושים של המחשב נייד מתחלקים ל2, בבית ובחוץ שאני מתנייד איתו ולכן עשיתי רשימה. בבית: • גלישה באינטרנט • עבודה משרדית • קריאה וכתיבה של טקסטים (חשוב מאוד שיהיה בעל מסך איכותי ונעים לעיניים, נתקלתי לא פעם במסכים שאחרי חצי שעה עבודה עליהם במיוחד עם טקסטים יש לך כאב ראש...) • הצגת תמונות ולכן חשוב שיהיה חיבור HDMI. בחוץ: • אינטרנט • משחקים קלים (לדוג' Worms, PES10 וכו'...) …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט בין שתי אופציות. זה מעט מורכב. אני מגביל את התקציב ל4500 בערך. ואני רוצה מחשב של עד 14 אינץ'. ההתלבטות היא בין דל 7348 עם המפרט הבא http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=15000 לבין לנובו flex 2 הבאhttp://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=14026 יש לציין שאם אני לוקח את הלנובו אני מחליף את ההארדיסק לssd 256 gb מה שיעלה את המחיר של המחשב לאיזור ה4300 שקל כולל הרחבת אחריות ל3 שנים כמו זאת של דל. ההתלבטות שלי נובעת מכך שבדל לא ניתן להרחיב זיכרון מעל ל8 גיגה ואין לי מושג כמה זה יפריע לי בעתיד. גם יש לו כרטיס מסך מובנה פחות טוב מבפלקס2. אני רוצה מחשב שיחזיק לזמן יחסית רב ככל הניתן. מנגד אני חושש לגבי טיבו של הפלקס. אני מכיר אנשים שיש להם אותו ב…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מתעסק באופן קבוע בתוכנות הנ"ל בעיקר, ומחפש כרטיס מסך שיענה על הצרכים שלי. עם זאת, אני לא בטוח שיכול לקנות כרטיס במעל 1000 ש"ח (כמו רוב הכרטיסים בסדרת ה- quadro). השאלה שלי היא אם עדיף לי לקנות משהו כמו Quadro 600 1GB GDDR3 DX11 DP DVI PCI-E של PNY או משהו של ASUS-NVIDIA כמו: GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E שהם בערך באותו מחיר. חשוב לי מאוד שיראו מאוד טוב צבעים (לגרפיקה) ושהכרטיס יעמוד באופן סביר ואף טוב ברינדורים בתוכנת התלת מימד SOLIDWORKS אם לממישהו יש הצעות אחרות כמובן שמתקבלות על הדעת.... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדרישה העיקרית היא משקל באיזור ה- 1.2 ק"ג. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי היום E8400 עם כרטיס מסך HD6950. אני רוצה להיות מסוגל לשחק את המשחק על ULTRA SETTINGS ההתלבטות שלי היא AMD או אינטל האם מספיק להחליף את המעבד והלוח ל : מעבד - AMD 970 Phenom II X4 לוח אם - GA-970A-UD3 או לשדרג בעלות יקרה יותר של כ 500 שקל ל : מעבד i5-2500K INTEL לוח אם - GA-Z68X-UD3H-B3 גם ככה הכרטיס מסך עושה את רוב העבודה , לא ?! בנוסף 2 שאלות : 1. אילו זכרונות מומלץ לקנות ? 2. איזה ספק ? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ללא מסך וללא כוננים(CDRW,CDR -מעביר ישנים) להרצת הרבה תוכנות במקביל. אבל גם משהו שלא יבאס אם אני אריץ איזה משחק פה ושם. יכול להיות גם AMD וגם INTEL . תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב המצ״ב והייתי רוצה (אם אפשר) לנסות לשפר אותו 1. בהגדלת נפח הHD לאחד של 4 טרה ( או הוספה של עוד 2 בנוסף לקיים) 2. שיפור במהירות קריאה וכתיבה אל הHD ובכלל המהירות של טעינת התוכנות (כולן שמורות על הssd) האם בכלל ניתן בשיפור רכיב כזה או אחר לשפר משמעותית את המהירות של המחשב (וכפי שרשמתי אני מחפש שיפור כללי במהירות, גם של טעינת התוכנות עצמן וגם של השמירה אל ההארדיסק וקריאה ממנו) אני מחפש הגדלה ושיפור היות ואני צלם ועובד עם כמות גדולה של תמונות דרך לייטרום/פוטושופ ואני רוצה שהכל (שמירה של התמונות בהארדיסק/טעינת התמונות/ מעבר בין תוכנה לתוכנה וכ״ו) יטוס. התקציב עומד על עד 2000₪ תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גם גרפיקה, אבל שום דבר יותר מידי מסובך. קיצר, בדיוק כמו השרשור הקודם, רק שהפעם אני רוצה את חוות דעתכם על מחשב של HP, שהייתי די אנטי, עד שראיתי DV6 ונדלקתי ומצאתי אחד במחיר שפוי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=769 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?PID=DV61330EJ&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=36 מה דעתכם? בהשוואה ל: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש לפטופ חדש. הצרכים הם: אינטרנט, מוזיקה, סרטי HD, אופיס, עבודות סטודנטיליות, קצת משחקים (COD\GTA\PES וכו'..). מחשב שיחליף את הנייח. אני מעוניין לרכוש את המחשב הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3610_3578&products_id=33759 Intel Core i7 M2630 2.0 Ghz 8GB DDR3 1333Mhz 640GB5400RPM Nvidia GeForce GT525 1GB - איך הכרטיס מסך הזה? שווה משהו? יש לו יציאת HDMI? כי למחשב עצמו יש יציאת HDMI. מה דעתכם? איך המפרט שלו? שווה את המחיר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לסבתא שלי.. לא משהו רציני או טוב במיוחד.. אבל הכי חשוב שיהיה עם מסך 17 אינצ' TFT המחשב צריך לכלול הכל.. חשבתי על הדבר הזה מנעה מחשבים: AMD SEMPRON 2800 256KB BOX 754 64BIT 490 ¤ 1 GIGABYTE K8VM800M 430 ¤ 1 PQI DDR 512MB 400MHZ 330 ¤ 1 WD 80GB 7200RPM 8MB JB 365 ¤ 1 DVD TOSHIBA X16X48 150 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE 6K29 290 ¤ 1 MAG MS776 12MS 1545 ¤ 1 סט מקלדת ועכבר חלונות 45 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מחיר סופי: 3750 למזומן יש המלצות למחשב זול יותר אולי?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש אישי ויש לי הזדמנות להזמין אותו מחו"ל, אשמח אם תעזרו לי ובכלל, האם יש טעם לקנות מארה"ב או לקנות בארץ?? * מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים (המחשב חלק מהזמן יהיה מחובר לטלוויזית LCD) * גודל המסך? לפחות 14" עדיפות ל15.6 * משקל רצוי? משהו שאפשר יהיה לסחוב בתיק, לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום 3 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? וכו) המחשב יהיה מחובר לטלוויזית LCD לדעתי חובה HDMI * בלוטות? ממש לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח[, או שילוב - דורש mSata)אין צורך בSSD * כונן CD/DVD? צורב? ממש לא צריך כונן בכלל כונן Bluray?לא האם נדרשת…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם . מפרט למחשב גימינג בתקציב של 10 אלף מבוסס על GB גם ASUS זה טוב יש לי מסך 4K אז לא כולל מסך !
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גודל מסך: 15" משקל: עדיף שיהיה 1KG-2KG זמן סוללה ארוך: לא ארוך במיוחד אבל רצוי לא יזיק DVI (אבל לא חובה) בלוטות - חובה אינטרגלי גודל מינימלי של כונן קשיח - 160GB צורב DVD - אינטרגלי ובהחלט האם נדרשת אחריות בינלאומית? - [glow=red,2,300]לא יודע מה זה, מבקש הסבר[/glow] הבנתי ש HP ו LG הם הכי טובות,זה נכון? מצאתי 2 דגמים: מה דעתכם? HP Pavilion DV-6789 LG R405
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1035 ש"ח לוח אם- DFI LanParty ut NF4 ULTRA-D 790ש"ח זכרון- GeIL 512MB*2 DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory 680ש"ח כרטיס מסך-Leadtek Winfast PX 7900GT 256MB 256bit PCI-E VIVO 2070 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמוכר להגיד ""T7K250"" שם דגם חדש חשובבבבב 580 ש"ח צורב- NEC 3550a -290ש"ח מארז- Compucase 6A19-2F Midi 300 ש"ח ספק-HEC 550W WIN550 485 ש"ח 6230 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן פתחתי נושא, אבל מאז גיליתי שאני יכול לקנות מעבד ולוח אם במחיר זול (מאד) ולכן התקציב השתנה. אני מתנצל על פתיחת נושא נוסף. 1. התקציב - 2,500 שח. חריגה של עד 500. עדיף לנסות לחסוך. 2. שימושים -משחקים - שירוצו חלק על הגדרות בינוניות ומעלה. בפרט starcraft2. מסך "22, רזולוציה 1680X1050. 3. ציוד היקפי - לא צריך. 4. יש לי כרטיס מסך 9800GT שניתן להשתמש בו 5. שקט - 7 מ - 10 . 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך באף תוכנה. 8. חנות - כל חנות טובה באזור חיפה, נשר, רמת ישי. אפשר בנועה מחשבים למשל. 10.שדרוג - אפשרי - פירוט למטה. המחירים עבור לוח אם ומעבד: i5 2500 (6M chache, 3.3 GHz): 380 NIS i7 2600K - 608 NIS Intel® Desktop Board DZ68DB - 410 NIS (כלומר עבור i7 ולוח אם, …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מחשב all in one לשימוש ביתי. מטרת המחשב היא גלישה באינטרנט ולימודים (של ילד בעיקר) חשוב לי מאוד שיהיה מהיר עם זיכרון מספק. אשמח להמלצות על מפרט מומלץ ועל סוג המחשב. תודה רבה מראש!!!! (תקציב סביבות 4000)
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-