ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
מחשב לפטופ מצוין עם כרטיס מסך חזק:תקציב: עד סביבות 6000-6500 מדינה: ישראל מטרות המחשב: עבודה משרדית כסטודנט (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וכבדים, צפיה בסרטים גודל המסך: 13 - 17 אינץ זמן סוללה סטנדרטי יציאות: כל היציאות הסטדנרטיות למחשב חדש כולל HDMI בלוטות: אפשרי תלוי במחיר (עדיפות אחרונה) כונן: CD DVD כולל צורב כונן BLUERAY כולל לא נדרשת אחריות בינלאומית המחשב יקנה בארץ בתקציב יש להכניס התקנת מערכת הפעלה WIN 7 המחשבים של DELL מרשימים אך לא מחייב מסך מאט (בDELL קיים גם ב VOSOTRO וגם ב INSPIRION) תודה מראש, עודד
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי חבר שמפעיל סטודיו להקלטות, ומעוניין לשדרג את המחשב שלו ממק בן 3 בערך. המחשב שהוא יקנה צריך להפעיל פרוטולס 7.3 LE, עם ערימות של פלאג-אינים. הקיצר, הבחור רוצה מחשב נייד, ונראה לי שמחשב כזה לא יהיה מספיק חזק (מעבד חלש, אין מקום להרבה זיכרון, הרד-דיסק איטי), או יקר מדי. יש למישהו ניסיון בעבודה עם פרוטולס על נייד? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המטרה למשחקים כבדים בלבד !!! אני לא צריך מסך אני לא צריך צורב לא שום סידירומים לא ציוד הקפי אני כן צריך מארז כרטיס מסך מעבד לוח אם זיכרון הארד דיסק מעבד מבוסס amd כרטיס מסך אני מעדיף ותגידו לי עם גם כדאי לי geforce 6800 gt 256 bit ddr 3 תודה לכולם !
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אח של חבר שלי רוצה עכשיו לקנות מחשב למשחקים בעיקר. מה אתם אומרים על המפרט הזה והאם אפשר לשפר אותו בדרך כל שהיא? Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 334.97 ¤ logic pc AMD Athlon XP 2600+ Mobile 512K, 333 Mhz Tray CPU 674.90 ¤ logic ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard 530.00 ¤ logic 512MB A-DATA 630¤ KSP msi RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1250 ¤ KSP Seagate 120GB 7200 rpm Serial ATA HDD 562.42 ¤ logic Sony 16/48 Bulk DVD-ROM 160.00 ¤ LOGIC Zalman CNPS7000A-AlCu Cooler for PIV/AMD 229.98 LOGIC Computer Assembly 160.00 ¤
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מצרף תמונות עם המפרט. מדובר במחשב נייח. Windows 8.1 מקורי שרכשתי לא מזמן. יש שני דיסקים קשיחים - אחד של 500GB, והשני של 1TB, רגילים לא SSD. תודה. [ATTACH=CONFIG]6047[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6048[/ATTACH]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט המוצר: לוח אם דגם: ASUS P4P800MX מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: 64MB עם מאיץ גרפי 3D כרטיס קול משולב: AC97 כרטיס רשת: משולב 10/100 חריץ לכ.רשת אלחוטי (LAN): כלול יציאת S.ATA: שתי יציאות יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 6 סה"כ S\PDIF לחיבור מ.קולנוע ביתי 5.1: כלול תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה ב- Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול דיסק קשיח יצרן: WD טכנולוגיה: IDE נפח איחסון: 80 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 8 MB אחריות: 3 שנים מעבד סוג מעבד: Intel P4 HT Prescott דגם מעבד: INTEL P4 3.0GB 800MHz HT מהירות מעבד: 3 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 1 MB …
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לפני סגירת העסקה על מחשב דאל סטודיו.. אלו הנתונים: (רק שאני מוסיף זיכרון של 4giga במקום 2G כמו שכתוב במפרט..) http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5750.htm אז רציתי לבדוק איתכם פעם אחרונה מה דעתכם עליו.. ביקורות טובות רעות.. תקלות ששמעתם שיש בו ועוד כל מיני דברים לפני הקנייה.. שאלה נוספת שלי היא אם הוא יהיה מספיק טוב בשביל להריץ לי משחקים כמו GTA IV /COD4.. לא חייב על האיכות הכי הכי הכי גבוה אבל שירוץ על איכות נורמלית בלי להתקע ובלי גרפיקה מגעילה..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב הוא 7500 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 200-300 ש"ח (תלוי תכלית). המחשב לא יריץ אובר קלוק וכנראה גם לא ייעשו בו שדרוגים עתידיים משמעותיים. המסך וכלל הציוד ההיקפי (מערכת רמקולים+עכבר+מקלדת) חייבים להיכלל בתקציב. עדיפות לשטח אחסון גדול 1 TB. דרוש מארז שקט. לגבי הכרטיס מסך, צריך להיות אחד כזה שיחזיק הרבה מאוד זמן בשוק. השימושים הם בעיקר גיימינג, סרטים (על כן, מסך איכותי) ומוסיקה (לא עריכה!). המפרט חייב להיות כזה שהורכב מחנויות במרכז הארץ. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד קל משקל במחיר של עד 4,000 ₪ (אפשר לחרוג קצת) דרישות: גודל 13.3" – 14" משקל נמוך מ-1.5 ק"ג מעבד i5 זיכרון 8 GB דיסק קשיח 256 GB SSD עדיפות לדגם עם כניסת VGA לחיבור מסך סטנדרטי סוס עבודה - יצרן וסידרה איכותיים (לדוגמא ThinkPad או Vostro) כולל מערכת הפעלה כרגע מצאתי את הדגמים האלה: Lenovo ThinkPad 13 20GJ0048IV – משקל 1.4 ק"ג – 3790 ₪ HP ProBook 430 G2 P4N89EA 3Y – משקל 1.5 ק"ג – 3978 ₪ Asus ZenBook UX305UA-FB012T – משקל 1.3 ק"ג – 3999 ₪ איזה מבניהם עדיף מבחינת אחריות ואיכות מוצר ? (מבחינת רכיבים הם די זהים) יש דגמים נוספים שיכולים לענות על הדרישות שלי ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הערה :המחיר משוער וזאת משום שלא מצאתי את הלוח שבו אני מעוניין ואני גם לא סגור על פיתרון הקירור למעבד . המפרט מיועד להמהרה אולם אני לא מעוניין לשלם תוספת משמעותית עבור חלקים יקרים שיתנו לי שיפור זניח בביצועים. שקט חשוב מאוד , ואני מוכן לשים עד 500 ¤ עבור קירור שהוא פסיבי\מים , אולם כזה ,שיאפשר המהרה בעזרת מאורר 120 מילימטר שקט ואיכותי שינכנס באופן אוטומטי לפעולה כאשר החום עולה . EP43-DS3R: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349034.msg3016672#msg3016672 ¤ 2x2GB OCZ Vista----ddr2 ---900 ---שימו לב מדובר ב-2 סטים ,כלומר 8gb בסך הכל ש"ח 1390 ¤- Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz 804 ¤ 1TB 7200 RPM, 32MB---hd ש"ח Teac/SONY---flofy 1.4 -- ¤ 40 External BURNER USB 2.0 GSA-E6…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים הייתי רוצה לדעת עם נייד כזה http://ksp.co.il/?uin=17757 יכול להריץ BF3 על HIGH ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי לתוכנות אודיו ומוסיקה ברמת הסקיצות ולגלישה באינטרנט, לא למשחקים. חשבתי על משהו כמו AMD 2600 אם זה זול משמעותית מפנטיום, אני רוצה זכרון 512 ו80 ג'יגה הארד דיסק, אם אפשר בשני דיסקים נפרדים וצורב. כרטיס מסך יכול להיות הכי פשוט שאפשר. כרטיס קול יש לי משלי, וכל זה כולל מסך. האם זה אפשרי? אשמח גם לקבל המלצות על מקומות לקנות אינטרנט או חנות באיזור המרכז. תודה מראש אור.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, קנייתי מחשב חדש של DELL והוא עשה לי הרבה בעיות אז הזדכתי עליו וכרגע אני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות. אז כמו בכותרת אז אני מתלבט בין כמה דגמים של מחשבים והם: (הלינק מחברת אייבורי) http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=12868,12307,11299 קודם כל רציתי לדעת האם כרטיסי המסך שמצויינים בלינק עובדים על DDR3 או DDR5 ? האם NVIDIA® GeForce® GTX 850M 2GB עדיף על NVIDIA® GeForce® GT 750M 4GB למרות שזאת גרסת ה4G ? במידה והם DDR3, האם כדאי לי לחפש דגם אשר כ. המסך הוא DDR5 ? ועד כמה זה משמעותי ? ושאלה נוספת, האם בטווח המחירים שצויין בלינק יש דגם אחר (מחברה אחרת) אשר הוא עדיף עליהם ? תודה רבה ואשמח לתגובות בהקדם, עניין קצת דחוף משום שהזדכתי על המחשב הקודם.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב hp presario cq61 וכבל החשמל הפסיק לעבוד. איפה אני יכול למצוא חלופי במחיר הגיוני? האם משתלם להזמין מחו"ל? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שניתן אך אפשר לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר, יתמוך בBIT 64 כך שיתמוך בכל הדפדפנים כולל IE11 ווינדוס 8 תוך חווית גלישה מהירה ונוחה. המחשב לא עבור משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך פרט לווינדוס 8 שמותקן על גבי המחשב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם הא…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. החלפתי לא מזמן מארז, ספק וHD (מפורט למטה), לכן אני זקוק רק ללוח אם, מעבד, זיכרונות וכ. מסך + הרכבה. המפרט הנוכחי שלי הוא (חוץ מהמארז והספק ששדרגתי): 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. המחשב מחובר למסך 23'' ברזולוציה של 1920*1080. אני מעוניין להריץ משחקים חדשים שיוצאים בהגדרות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך HD, מארז (יש לי …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בין 4000 ל4500 (ללא חריגה מ4500). למזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המשחקים החדשים ביותר שיש בשוק כיום. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך בציוד הקפי כלל. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין צורך בכונן דיסקטים, עדיפות לשני צורבים. (פטיש אישי שלי) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. AMD או INTEL או אנווידיה..…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל , התראד נועד על מנת לתת לכול משתמשי הפורום אפשרות להציג וליראות את הניידים של החברים. כמה בקשות : שהתמונה תהייה בגודל סביר , וברורה. בבקשה בלי תגובות של ''כמה עלה ? , מאיפה הבאת ומזה הרקע הזה?'' שמרו על הגלריה נקייה כמו כן אבקש לא להפציץ ב8 תמונות , שניים שלוש מספיק.. אנא ציינו את הדגם של הנייד , ומה יש בו. שמרו על התראד יפה , ככה שיהיה כייף להיות בגלריה (ואולי היא גם תזכה לסטיקי ) אז הנה שלי: ASUS EEE PC יש עליו XP , 12 ג'יגה , ומסך מגע.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש על המחשב שלי (הישן בעתיד): Thermaltake Big Typhoon X1900XT - לכן לא אקנה כרגע כרטיס מסך (אחכה לדור הבא) Enarmax Liberty 500W W.D. 250GB 16mb 7200 RPM SATA2 Dell 2007FP את הכסף לשני המפרטים הבאים יש (יש לי עד 13K) האם יש צורך (במפרט הזול) ב- 4 ג'יגה זיכרון ? האם יש צורך בקירור יותר טוב (למעבד) ? (הטוניק יותר טוב ?) * המחשב מיועד ל-OC כבד [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא בערך 4K עם אפשרות לחריגה במידה וזה משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) ניתן לחרוג במידת הצורך ואם משתלם ניתן אף להגיע ל4.5K ויותר, מחשב זאת השקעה טובה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) השימוש במחשב יהיה מרובה והוא מיועד לגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע חשוב לי שהמחשב יריץ את The Witcher 3 ואת Dragon age Inquisition אבל בגדול אני רוצה להיות מסוגל להריץ את הקוטרים הגדולים שיצאו בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080X1920 עם אפוציה לעוד מסך בעתיד אם זה משנה -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות, * מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, ועבודה קלה על AutoCad, ARCplus (המחשב משמש כמחשב משני לצורך הצגת עבודות בעיקר, בתדירות של פעם בשבוע- שבועיים). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 14" מקסימום. עדיפות למט. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD או HD+, אך גם HD רגיל במידה והתמורה הולמת. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג, בשאיפה לכיוון 1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ שיכלול סוללה טובה, כ5 שעות, אבל גם 3 שעות יהיה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות שיכלול SSD, 128GB (יספיקו מעל ומעבר). * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך. * …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים!!!! אני חדש כאן ואני עומד לרכוש מחשב חדש התקציב הוא באזור ה 4500 שקל {ללא מסך} המחשב הזה אמור להיות מחשב הקלטות באולפן איך נראית לכם ההצעה הבאה: מעבד: INTEL P IV 3.0GHZ 512KB HT FSB 800 לוח אם INTEL BONNANZA [i875P]+?SB+?LAN +S-ATA זיכרון פנימי MICRON DDR 512MB 400MHZ PC3200 X2 כונן 1.44 MITSUMI כרטיס מסך ATI RADEON 9200SE DDR 128MB[X8]+TV+DV צורב MITSUMI COMBO CD-RW+DVD 52X24X52X16 דיסק קשיח WD 160GB 7200RPM 8MB כמו כן אם מישהו יהיה כאן נחמד ויעזור לי להרכיב מחשב דומה או שעולה על זה של AMD אני אודה לו מאד
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לקנות מחשב לאחות של אישתי, ואני מבקש את עזרתכם. 1. מה התקציב? 5000-6000ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך שום דבר מעבר למה שכן צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן. מעבד - Intel Core 2 Duo / Quatro (נראה לי Duo). כרטיס מסך - GeForce, לא ATI! 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד …
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לילד בן 13 בתקציב באזור של 2200-2300 ש"ח מצאתי את התפריט הבא http://ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= ועם מעט שידרוגים דיסק קשיח ל500G כרטיס מסך NVIDIA GeForce 210 512MB שדרוג למעבד Intel® Core™ i3 540 ושדרוג מארז האם זוהי קונפיגורציה מתאימה במחיר סביר
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, זה המפרט שהציעו לי (בפורום אחר): מעבדי AMD: Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8091 לוחות אם למעבדי AMD: ASUS M4N98TD EVO AM3, nForce 980a SLI, DDR3 1333, 2xPCI-E, GBL http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10645 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8118 כרטיסי מסך: Inno3D GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10702 כרטיסי מסך: Inno3D GTX460 768MB GDDR5 DX11…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-