עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב: בעיקר ישמש אותי בזמן התואר במדעי המחשב אך גם לגלישה קצת סרטים ולעיתים רחוקות משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מסך 14 אינצ' כדי שלא ישקול הרבה * משקל רצוי? המחשב ישמש אותי ללימודים אז אשמח שיהיה קל (מתחת ל2 קילו) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? חשוב יציאת HDMI למרות שאני מניח שזה כבר בסיסי בכל מחשב כיום * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אם אפשר בתקציב הזה שילוב של שניהם זה יהיה נהדר, אם לא אז לא נורא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מסך מגע לא חשוב לי חשבתי על הדגם DELL VOST…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד לגיימינג. האופציות שלי מגיעות לבחירה בין 2 דגמים שההבדלים בינהם הם שבאחד יהיה מעבד i5-7300HQ ובשני יהיה מעבד i7-7700HQ . לגבי שאר הרכיבים, אני שם מספיק ראם (16GB), כונן SSD מספיק מהיר (2 של סמסונג ברייד 0) וכרטיס גראפי מספיק חזק (1060) כדי שהם לא יהיו צוואר בקבוק. בעתיד אני גם אקנה כרטיס מסך יותר חזק עם הקופסא החיצונית... השאלה שלי אם מעבד ה i5-7300HQ יהיה מספיק ולא יהווה צאוור בקבוק בביצועי משחקים? אני לא מתכוון לשחק על יותר מFHD.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. * מטרות המחשב?לימודים, משחקים קלים וצפייה בסרטים * גודל המסך? "13.3 או "14 .עם מסך מגע * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? באזור 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 6 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מינימום 128 gb * כונן אופטי? ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו או אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מעבד מדור רביעי,8gb זיכרון פנימי ואני אוהב מחשבים שהשלדה שלהם עשויה מתרכובת סיבי פחמןhttp://ksp.co.il/?uin=21316המחשב הזה של לנובו מעניין …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by -impreza-,

יש לי מחשב דל סטודיו 1555 הגיע הזמן שאני אפרמט אותו וצריך את עזרתכם אף פעם לא יצא לי לפרמט מחשב נייד אין לי את הדיסק של הווינדוס לא הביאו לי בחנות מה אני צריך לעשות כדאי לפרמט אותו ושהכל יסתדר לי? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by abale69,

היי, מתלבט בין כמה מפרטים. מה הכי מומלץ למדיה סנטר (+אפשרות לשדרוג בעתיד{הוספת כרטיס מסך אם צריך} על מנת להריץ גם משחקים). כמו כן, האם המאוורר של המארז והספק מספיקים? האם כדאי להוסיף עוד אוורור למעבד? מפרט 1: מעבדי אינטל Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9 זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Mushkin CL9 דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ מארזים Enermax Laguna Micro ATX Black HTPC Case With 300W PSU מחיר 2325 ₪ מפרט 2: מעבדי ‏AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box לוחות אם למעבד…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם, אני צריך המלצה למחשב נייד לסטודנטית, בתקציב עד 2,500ש"ח, יקנה מאייבורי או KSP אילת. עדיפות ל- DELL. * מטרות המחשב? סטודנטית, עבודה משרדית+אינטרנט+סרטים. * גודל המסך? 15.6 אינצ'. * רזולוציית המסך? לא עקרוני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI (או מיני). * Bluetooth? לא עקרוני. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, סוג ושילוב לא עקרוני. * כונן אופטי? צורב DVD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL. * כל דרישה מיוחדת שחשובה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הדרישות מהמחשב: 1. שיעבוד חלק 3-4 שנים לפחות. 2. מסך גדול ואיכותי. 3. דיסק קשיח גדול. 4. הרצת משחקים ברמה בסיסית. מפרט: מעבד: Intel® Core™ 2 Duo Processor T6500 2.1GHz מסך "15.4 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® GMA X4500 זכרון 4096MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA 5400rpm למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11B/G כרטיס רשת LAN 10/100/1000 מודם פקס 56Kb Bluetooth 2.0 יציאות USB 2.0 x 4 ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch אשמח להתייחסות בנושא הכרטיס מסך - למה אפשר לצפות ממנו? מחיר: 2,900 בלי מערכת הפעלה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. קניתי את הרכיבים הבאים : [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 66%] INTEL® CORE I5-4690K PROCESSOR (6M CACHE, UP TO 3.90 GHZ) [/TD] [TD=width: 8%] 1 [/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: CCECFF] SSDSC2BP240G4R5 [/TD] [TD=bgcolor: CCECFF] INTEL® SSD 730 SERIES (240GB, 2.5IN SATA 6GB/S, 20NM, MLC) [/TD] [/TR] [/TABLE] אני רוצה להרכיב לאחי מחשב משרדי.. אשמח להצעה של מפרט שמתאים לשתי אלו.. תודה :-)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי?~5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?להצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כגון BF1 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1600*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1366X768. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, Crysis, משחקים כבדים בעיקרון. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עם פיטרים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Tapeworm,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך- אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בפוטושופ, סרטי HD, תכנות מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, אבל זה יהיה נחמד אם יוכל להריץ Simcity 5 בהגדרות בינוניות או נמוכות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, רכשתי את המחשב הזה מהמבצע של אלקטרה ומשום מה אני לא מצליח להפעיל את המצלמה המובנית שיש בו. הוא הגיע כשמותקנת בו התוכנה CRAZYTALK CAM SUIT וכשאני נכנס אליה היא מודיעה לי שאין שום מצלמה במחשב. וכשאני נכנס בלוח בקרה ל"סורקים ומצלמות" אני גם לא רואה שיש איזושהי מצלמה מותקנת במחשב. איך אני מפעיל את המצלמה במחשב הזה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Kzer-Za,

הי, אני חושב לעשות כמה שינויי חומרה ותוהה כמה אוכל לקבל עם הלוח והמעבד הבאים: לוח: MSI H55M-ED55 מעבד: Intel Core i5-661 3.33GHz 4MB אם כחבילה או אם בנפרד. לשני הרכיבים יש אחריות של עוד כ-6 חודשים. ויש בכלל מה לנסות למכור את הספק הבא: INWIN 450W PowerMan?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by המפרט,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד קטן ויעיל ללימודים. חשבתי על הWIND בעיקר בגלל המשקל. שאלתי היא אם הוא יוכל לתפקד כמו שצריך עם תוכנות כבדות כגון MATLAB, maple, eclipse ותוכנות שכסטונדט להנדסה אפגוש בעתיד? בתודה מראש, אריאל

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מעבד intel core i5 2400 מאוורר למעבד generic cpu cooler לוח אם gigabyte h67m-ud2h-b3 זכרון 4gb kingston דיסק קשיח wd 500mb כרטיס מסך מובנה עדיין לא חשבתי על כרטיס לא יודע אם יש לי צורך אני לא גיימר צורב LG dvd x22 מארז warrior- 18 midi ATX Black with 80mm fan (arctic cooling) (no psu ספק כוח golden tiger 450w 12 cm מחיר: 2050 שח אציין כי אני לא גיימר אבל אני צריך מחשב חזק כי אני עובד עם הרבה אינטרנט בו זמנית וגם אני לא אוהב לסגור חלונות אשמח לשמוע דעות ושיפורים במיוחד לגבי הקירור וסתם בכללי תודה.

16. שלום חברים, כיום משתמשים ב-Boxee ומחפשים להשתדרג מבחינת היכולות ולסייע לניתוק מחברות הכבלים (נעבור לעידן פלוס). נשמח להמלצה למפרט למחשב סלוני, שקט שיריץ XBMC. בנוסף, מכונה זו תשמש גם כ-NAS למשפחה. ישנה אפשרות להביא חלקים מארה"ב (ללא משלוח וכו') אז ניתן לקחת זאת בחשבון מבחינת הערכת עלויות של המפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - נראה שכדאי לנסות לדחוף את המקס' בתקציב הנתון. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב מדיה סלוני ושרת גיבויים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן חבר'ה! חייב להגיד קודם כל שאתם תותחים ועזרתם לי ולחברים שלי כבר הרבה פעמים בעבר.. הפעם אני צריך את עזרתכם למשהו חשוב יש לי מחשב אחלה שקניתי לפני יותר מ4 שנים והוא כבר מתחיל להזדקן (הכרטיס מסך - Nvidia 9800GT שבק חיים) והגעתי להחלטה שהגיע הזמן לפנק במחשב חדש.. אני חושב שהייתה לו בעיית קירור גם שגרמה לו לקיצור חיים.. אבל אני לא מבין יותר מדי בנושא הזה אז אני לא רוצה להגיד סתם.. אקדים ואומר שהשימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקים די כבדים, עריכה גראפית בפוטושופ ועריכת וידאו.. אני מחפש מחשב שיהיה מצוין לתקופה הזאתי וגם ידע להחזיק זמן לתקופה ארוכה.. סומך עליכם שתעזרו לי כמו שצריך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסו…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. . מה התקציב המירבי? 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? לימודים אקדמיים, בעיקר תכנות ועבודה כמתכנת (השאיפה היא להביא את הלפטופ הטוב ביותר כדי שיחזיק כמה שיותר שנים כ Daily Driver) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא בהכרח, אם יש משהו משתלם עם ווינדוס 10 אז זאת אופציה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP / IVORY 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? HDMI כמובן, USB 3 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? עדיפות לאופציה לשדרוג בעתיד (מבחינת כמות זיכרון ה…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by melbeeds,

קראתי בפורומים ואחרי שהתייאשתי מהAMD GAME החלטתי לנסות להרכיב מחשב עד 5K שיוכל להריץ את קרייסיס ב50-60 FPS אבל אני לא יודע על מה אני יכול לוותר במפרט הזה שיצא לי מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤1356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS4 ¤1078 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39420 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤279 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤623 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPK כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1425 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=44050 מארז…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין בקניית מחשב חדש בעיקר למשחקים. התקציב הוא כ6000 ש"ח כולל מסך וציוד הקפי שכולל מקלדת ועכבר, רמקולים, מארז, צורב ונתב (על מנת להקים רשת עם המחשב הישן). קיימת העדפה לחנויות שקרובות לאשדוד (כמו IQPC). בתודה מראש, מייק.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מחפש מפרט למחשב PC שישמש לעבודות גרפיקה בתוכנות Photoshop ו Freehand במחיר של עד 8000 שקל - לא כולל מסך. האם יש כרטיסי מסך שמשפרים בצורה משמעותית את הביצועים של התוכנות הנ"ל ? האם יש מפרט של מחשב שנותן ביצועים כמו של MAC G4 או G5 ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by asa_s1,

שלום, אני מחפש מחשב נייד עמיד/ביטוח ל-X שנים לשבר נזק וכד' * מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית, צפיה בסרטים מיוטיוב ואולי גם כמה משחקים קלים. * גודל המסך: "15.3 מאט. * רזולוציית המסך:" הכי סטנדרטית, רוצה לראות את האייקונים בגודל נורמלי ולא פצפונים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: עדיף מקלדת מוארת אבל לא חובה. * משקל רצוי: לא כבד במיוחד, נועד לבית אבל לפעמים גם לוקחים אותו למקומות אחרים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, סוללה סטנדרטית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:לא * Bluetooth: היום זה סטנדרט. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256G * כונן אופטי: מומלץ שכן, אבל אפשר להסתדר בלי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא, אבל אני רוצה אם אפשר ש…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם,שמי אלי , ואני מחפש לקנות מחשב חדש. אני מעוניין במחשב למטרת תפעולי מדיה השונים (משחקים,מוזיקה,סרטים וכו'),גלישה נוחה באינטרנט,הורדות למיניהם,שימוש בתוכנות לימודיות מדי פעם . הורכב עבורי (באחד מהחנויות שקיבלתי בהן הצעת מחיר) המחשב הבא,אני מעוניין לשמוע חוות דעת על המחשב וכמובן אשמח לשמוע הצעות לשיפור המחשב הנ"ל כדי לספק ביצועים מתאים ונוחים עבורי. PROCESOR: AMD Athlon 64-BIT 3000 Socket 939 VENICE technology Mother Board: "GIGABYTE" GA-K8NMF9 chipset: nForce4 4x - PCI Express, S-ATA , Dual-DDR MEMORY: "DIGMA" DDR 512 mb Dual channel DDR kit: technology 800MHz HDD: "Western Digital" 120gb 7200rpm VGA(כרטיס מסך לא משולב): Geforce 6 FX6200 256MB TURBO CACHE PCI E…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Bakshi1,

שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים(בבאלס,פרוט נינג'ה וכדומה), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6, רצוי מסך מט אך לא חובה. * רזולוציית המסך? אין לי מושג בעניין, משהו רגיל, כמובן שייתמוך ב FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי- 2-2.5 קילו מקסימום עם שאיפה ל 2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות עבודה בסוללה נראה לי סביר למחשב מסוג זה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה HDMI, רשת, USB,Bluetooth אם אפשר גם ESATA. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שאיפה ל ssd אם נכנס במסגרת התקציב ותלוי גם בנפח (רוצה כ 500 ג'יגה זיכ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שניתן אך אפשר לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר, יתמוך בBIT 64 כך שיתמוך בכל הדפדפנים כולל IE11 ווינדוס 8 תוך חווית גלישה מהירה ונוחה. המחשב לא עבור משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך פרט לווינדוס 8 שמותקן על גבי המחשב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם הא…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.