עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זקוק למפרט מחשב, השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, הורדות סרטים באיכות גבוהה וצפייה בהם (720p , 1080p). אין צורך במסך עדיפות למפרט של אינטל למרות שאין לי בעיה עם AMD פשוט חוסר נסיון.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי, אני קצת מאבד את עצמי בין כל דגמי המעבדים שיש, והתקשיתי למצוא נתוני בנצ'מרק למעבדים עדכניים. ??? אז רציתי לשאול על ההבדל בין שני המעבדים הספציפיים שבנושא - האם ישנו פער משמעותי בביצועים, בהנחה שיתר נתוני הנייד דומים? אם כן, באילו שימושים יהיה הבדל משמעותי יותר ובאילו פחות? T6400 2.0 GHz, FSB 800 MHz לעומת P8600 2.4 GHz, FSB 1066 MHz *אני יכול לציין נתונים נוספים אם רלוונטי... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by etgar818,

לפני כמה ימים החלטתי שאני משדרג את המחשב אז קניתי מעבד i7 4790 וכרטיס מסך gtx 980 ולוח אם ga-b85m בכל מקרה אני צריך לבנות את המחשב ולא יזיקו לי כמה טיפים אז.... משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מרכיב את המחשב דרייברים כלשהם בעיות כלשהן אולי איזו טעות נפוצה של מתחילים..?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני לא יודע בדיוק איפה אני אמור לרשום הודעה זו , אם אתם יודעים ויכולים להעביר אז בכיף ... התכונות שלו הן כדלהלן : מפרט טכני מעבד: Intel core i5 4440 3GHz מערכת הפעלה: Windows 8 זיכרון: 8GB DDR3 אכסון: 1TB 7200 RPM כונן אופטי: צורב DVD כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GT 640 4GB סאונד: High Definition Audio 7.1 קישוריות: Wi-Fi b/g/n כולל עכבר ומקלדת אלחוטיים מימדים: 38.5 ‏X 17.6 X‏ 36.8 ס"מ (א X ר X ג) משקל: 6.86 ק"ג חיבורים 2 X USB3.0 4 X USB2.0 1 X Audio in 1 X Audio out X 1 Analog Audio in X 2 Analog Audio out 1 X DVI 1 X HDMI 1 X Display Port קורא כרטיסים 6 ב- חוות דעת , כבר קניתי אותו ... עלה 3,696 ש"ח עם המסך 4200 ככה מה אתם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לחברי הפורום אני מבקש חוות דעת על המפרט הנ"ל שהרכבתי מהסתכלות על מס' מפרטים שנתנו לאחרונה. אני רוצה לדעת אם יש רכיב שהוא לא תואם / חזק / חלש מדי ביחס לשאר הרכיבים. בנוסף אני מוכן לשדרג אחד או יותר מהרכיבים האלה בתוספת של 1000 שקל אבל חשוב לי שהשדרוג הזה (אם יהיה) יהיה משמעותי מבחינת ביצועים לגיימינג, מה שנקרא More Bang for your Buck. [TABLE=class: grid, width: 500] [TR] [TD] ₪904[/TD] [TD]Intel Core i5-4570 Processor Trey[/TD] [TD]Processor [/TD] [/TR] [TR] [TD]₪387[/TD] [TD]Gigabyte GA-B85M-D3H LGA 1150 [/TD] [TD]Mainboard [/TD] [/TR] [TR] [TD] ₪340[/TD] [TD]8GB Crucial Original DDR3 1600Mhz 1.5V CL11-With buy new pc only[/TD] [TD]Memory [/TD] …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. טוב, אז אין לי שום ידע טכני, אני מבין ממש קצת. אז אני צריך הסבר ממש מפורט-אני מאוד מצטער שאני עושה לכם את זה . אני מחפש מחשב נייד שיוכל "לעשות" את הדברים הבאים: -עבודה בסביבת אינטרנט מהבחינה שצריך להיות לו WIFI מובנה וגם בלוטות (יש לי מתאם ככה שזה לא חובה-הבלוטות) ובנוסף שיוכל לעבוד עם מספר חלונות של IE (דפדפן) בלי בעית זיכרון. -משחקים: אני לא רוצה אותו כמחשב למשחקים כבדים כמו gta3 וכל המשחקים שבאו אחריו אלא למשחקים פשוטים, (ואם GTA1 ו 2 יצליחו לעלות עליו-עשיתם אותי למאושר באדם) אני אוהב את המשחקים הישנים ככה שזה יתרון בשבילי... זה חוסך לי הרבה מאוד כסף. -גרפיקה: בהמשך לסעיף הקודם אני רוצה לראות עליו סרטים באיכות טובה, (שאם אני מוריד סרט באיכות טובה אז שייראו אותו …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם אחרי ניסיונות רבים למצוא מפרט הולם בכוחות עצמי - מבקש את עזרתכם אני מתכוון להשקיע משהו כמו 4000-5000 ש"ח במחשב ( או בעצם שידרוג למחשב) אז ככה - יש לי מסך סוני 19" טריניטרון אז לא נראה לי שצריך להחליף כמו כן יש הארד דיסק GB40 WD 7200 RPM, צורב , DVD , רמקולים ..... בקיצור מה שאני צריך זה בעצם לוח טוב ( עדיין לא התעסקתי עם אוברקלוקינג אבל רוצה להתחיל) , מעבד חזק !!! זכרון - נראה לי עדיף 512 MB וכרטיס מסך שנראה לי שחייב ללכת על הרדאון 9700 פרו , אם ישאר כסף אז גם אולי מארז פצצתי אבל זה בעדיפות אחרונה כי יש לי מארז נחמד כרגע ובכל מקרה אני מתכוון לבנות משהו אז אני מחכה בקוצר רוח לתגובות אני מת לקנות כבר מחשב אז ממש תודה לכולכם !!!!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by cipher,

שלום, אני זקוק לחוות דעת על מחשב שאיזה חנות הציעה לי. זה בעצם די קומבינה שחבר סידר לי ובגלל זה גם המחיר בהתאם רציתי רק לוודא שהמחיר באמת בהתאם לקומבינה. תודה! מעבד- P4 3Ghz 800Mhz 1mb 775 לוח אם- MSI INTEL-915P 800Mhz זיכרון- TWINMOS 400Mhz DDR 512mb x 2 דיסק קשיח- SATA Western Digital 7200 8mb 120GB כרטיס מסך- Leadtek / Gigabyte FX6600GT DDR3 128mb כונן דיסקטים- 1.44 כונן L.G CD-ROM x 52 מקלדת עכבר אופטי מסך- LCD 17" CMV מארז- ATX סה"כ 5,734 ש"ח

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. האם זה מחשב מספיק טוב למשחקים ובכללי איך הוא ? יש עליו ביקורות טובות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אהלן לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד וקיבלתי מפרטים מאחת החנויות בעירי. לרוע המזל במחשב נייד לא ניתן לבנות מפרט וחייב לקנות מפרט קיים כבר שיש לחברות... בכל מקרה, בחנות בעיר שלי מציעים את המחשבים הבאים ורציתי לדעת אם המפרט שווה את הכסף או שווה בכלל. חשוב לציין שאני מעוניין במחשב חזק למשחקים. מפרט 1: DEll inspiron N5110 3009/3011 [table][tr][td]מעבד[/td] [td]intel core I5 2430M 2.4GHz, 3MB cache'1333MHz[/td] [/tr] [tr][td] זיכרון פנימי[/td] [td]8GB DDR3 1333MHz[/td] [/tr] [tr][td]דיסק קשיח[/td] [td]STA 640GB[/td] [/tr] [tr][td]כונן אופטי[/td] [td]DVD+RW DUAL LAYER[/td] [/tr] [tr][td]מסך[/td] [td]LED 15.6'' 1366*768[/td] [/tr] [tr][td]כרטיס מסך [/td] [td]nVidia G…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אחרי אינספור שיטוטים בפורום, נראה לי שהצלחתי להרכיב את המפרט המתאים בשבילי. תקציב: 2K. שימושים: כלליים, סרטים, פוטושופ חובבני, ומשחקים קלים (הכי אתפרע על NFS). ממש לא על High. מסך: Asus 22 שקט: חשוב, לא קריטי. מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤374 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤395 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4650 SUPER 512MB DDR2 DVI HDMI - RETAIL ¤335 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤242 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤166 מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU ¤166 ספק כוח: SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤284 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי:…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בעצם בעיה פשוטה ש HP לא לוקחת עליה אחריות ואין לה פיתרון, היא שאי אפשר לכבות את האורות שהמחשב יוצר. הלוגו המואר בחלק האחורי של המסך וה LED ים המעצבנים בחלק הקדמי מהבהבים כל הלילה ומאירים את החדר - אי אפשר ללכת לישון עם מוזיקה או אפילו להשאיר את המחשב בלילה להורדה. שלא נדבר על זלילת סוללה מיותרת! בקיצור חברה חרא שכל מה שחשוב לה זה לפרסם את עצמה על הגב של הלקוחות שלה, ולא באמת לתת מענה למה שהלקוחות רוצים וצריכים כדי להנות מהמוצר. לסיכום : להיתרחק כמו מאש ! תגובה של HP תתקבל בברכה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by melbeeds,

קראתי בפורומים ואחרי שהתייאשתי מהAMD GAME החלטתי לנסות להרכיב מחשב עד 5K שיוכל להריץ את קרייסיס ב50-60 FPS אבל אני לא יודע על מה אני יכול לוותר במפרט הזה שיצא לי מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤1356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS4 ¤1078 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39420 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤279 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤623 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPK כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1425 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=44050 מארז…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכם. יש לי מחשב נייד של חברת טושיבה דגם M70-131 (P-M 1.86,512 DDRII ) וברצוני לקנות זכרון 512 נוסף, ראיתי דרך זאפ זכרון 512 DDRII של חברת מושקין במהירות 667 מגהרץ ב 280 שקל בחלק מהחנויות רשום שבדגם שיש לי יש זכרון במהירות 667 וחלק רשום 533, איך אני יכול לבדוק איזה מהירות שלי ? ועוד 2 שרלות קטנות, במידה ואני קונה זכרון יותר מהיר ממה שיש לי כרגע יכול להיות בעיה ? ( חוץ מהמצב שהם יעבדו לפי המהירות של האיטי בינהם ) ושאלה אחרונה, איך אני מרכיב את הזכרון בנייד ? אני יכול לעשות את זה לבד ? מקווה שתעזרו תודה רבה, מתן.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום חברים אחותי רוצה לקנות מחשב והיא עוסקת בעיצוב גרפי היא רוצה מחשב חזק שיוכל להריץ תוכנות כמו פוטושופ ופרי הנד ביחד המפרט אמור לכלול הכל המסך צריך להיות 19 אינץ (רגיל לא LCD) ואם מישהו מכיר עכבר שיותר טוב לביצועי גרפיקה מוזמן להציע, אני מניח שצריך כרטיס מסך חזק וזיכרון טוב (לפחות גיגה השאלה היא של מי), האם צריך גם מעבד חזק במיוחד או AMD 64 3200 יכול להספיק? אני כנראה אקנה מחנות לוגיק אז מי שרוצה מוזמן לעשות מפרט דרך שם אלא אם תמצאו מקום יותר זול שנותן 3 שנים אחריות וכמובן שירות טוב גם לאחר הקניה כמו שאמרתי הסכום הוא בסביבות ה 7000 ש"ח להכל אפשר לזוז בקצת אם יש מפרט שמצדיק זאת תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by maxorize,

מעבד AMD AMD K8 64BIT 1MB Box 3700+ K8 64BIT San Diego 1 $299.00 לוח-אם GIGABYTE GA-K8N ULTRA-SLI 1 $169.00 זכרון KINGSTON DDR 1024MB PC400 $148.00 זכרון KINGSTON DDR 1024MB PC400 $148.00 כונן קשיח WESTERN DIGITAL 250GB - WD2500KS - 7200 RPM 16MB SATAII 1 $139.00 כרטיס מסך GIGABYTE Gigabyte 6800GT PCI-E SLI 256MB 256bit DDR3 1 $241.00 כונן דיסקים NEC NEC ND3540 1 $52.00 אל-פסק SUSTAINER SUSTAINER 600VA + SOFTWARE 1 $72.00 מארז SPL SPL 6092 - special design w/4 fan ! ארוך 1 $36.00 ספק ספק כח 500W 1 $12.00 מסך MAG MAG 19" FLAT 996PFS 1 $197.00 נאמר לי שזה מפרט בזבזני דפוק וג'אנרי(אין לי מושג מה זה.. ) אם למישהו יש הצעות יעילות אני ישמח...המארז דפוק …

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מחשב למשחקים עד 4K המחשב צריך לכלול גם כרטיס טלויזיה..ואם אפשר עוד שתי בקשות: 1.לכתוב מאיפה בניתם את המפרט 2.לעשות תקציר קטן שמסביר על המפרט אם אתם יכולים תודה רבה!! עריכה:אני צריך עוד מפרט כזה באותו התקציב רק עם מסך 17" CRT

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מעוניין בקניית מחשב חדש בעיקר למשחקים. התקציב הוא כ6000 ש"ח כולל מסך וציוד הקפי שכולל מקלדת ועכבר, רמקולים, מארז, צורב ונתב (על מנת להקים רשת עם המחשב הישן). קיימת העדפה לחנויות שקרובות לאשדוד (כמו IQPC). בתודה מראש, מייק.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלומות, אני לפני קניית מחשב. כנראה אני רוצה ללכת על HP, אבל לא שאלתי אם הם אמינים? האם החלקים עצמם אמינים? והאם השירות שלהם אמין? לאחרונה נתקלתי בהמון סיפורים בעודי עושה מחקרים וסקרים לגבי האמינות והאיכות של המוצרים שלהם וגיליתי סיפורים מזעזעים לגבי האחריות שלהם. מה אתם חושבים על HP? האם בטוח לקנות מהם מחשב נייד? מצאתי לא אחד ולא שני סיפורים על זה שלא כדאי להתקרב לניידים של HP. אז באתי לשאול דעות של מומחים. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אהלן חבר הביא אליי את הלפטופ שלו כי תוכנות לא התקינו לו כ"כ בויסטה, אחרי 2 דקות של שיטוט במחשב פתאום הכל קפא ואחרי כיבוי לא מסודר שומדבר לא עובד. המחשב עושה רושם שהוא נדלק אבל המסך נשאר שחור ושום מקש לא מגיב. מישהו נתקל בתופעה ויודע מה לעשות? המחשב הוא HP Pavilion מדגם dv6636nr. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000. אפשר לחרוג, לא יותר מ300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? (1-5, 5 מאוד שקט) - 4.5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני אתקין חלונות ואופיס לבד. הרכבת המחשב תתבצע בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש…

22. Started by roi.vahab,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 , כן (1000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ,מעט עבודה עם פוטושופ (עיבוד תמונות) , מעט עריכת וידאו , תכני HD ,עריכת סאונד ,קיובייס) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בSSD ,ספק כוח יש לי 780W ,מארז אפשרי אבל לא חייב ) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד ,ממוקם בחדר שינה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אולי בעתיד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …

23. שלום לכולם, יש לי מחשב כמעט חדש עם חלקים מהמחשב הקודם ליתר דיוק: דיסק קשיח 1TB של סגייט,סטיק זיכרון 4GB Kingston ומארז. אני רוצה לקנות מארז שקט במיוחד שלא ישמיע רעש בעומס כבד במשחקים ובכללי אם לא ציינתי המחשב ישמש לגיימינג כבד בעיקר. כרגע אני עם מארז ללא חברה שמאוד מפריע לי ולא עושה לי טוב גם בנשמה כי זה על ידי. לגבי המארז כבר יש לי התלבטות מסויימת בין ה P100 של Antec או P280 וה P100 אמרו שיספק אותי או את ה Naoxina Deep Silence 2\3\4\5\6\7. חשבתי גם על ה 500R כי ראיתי שהוא ממש מרווח וחשוב לי שהמארז שאני אקנה יהיה מרווח כי במארז שלי נניח אם באתי לראות ספק כוח להוציא אותו ולהפוך אותו שברתי את הגב ממש ככה. וב 500R של Corsair הוא גדול מאוד וממש נוח, אני לא אתפשר על זה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה רק אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת ישנים כמו cs, enemy territory. זה השימוש העיקרי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך אין לי מושג. צריךגם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Moon-Mage,

שלום, המחשב מיועד לסטודנטית בטכניון ומטרותיו הן: לימודים (משרדי), מטלאב, שפת סי ושימושים בייתים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מטעמי משקל, אבל אם יש דגם טוב עם מסך 15 הוא לא יפסל על הסף * רזולוציית המסך? קשה לי להאמין שאפשר יהיה למצוא מחשב בתקציב ולא 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה נחמד אם יהיה טאצ' אבל ממש לא קריטי * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי מאד SSD אם לא אז לפחות היברידי עם רכיב SSD גדול מספיק למערכת ההפעלה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים