ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מאחר וממש לפני מס' ימים קיבלתי את הסוללה הנטענת החיצונית כדי שאוכל להטעין את הפלאפון/טאבלט וכו' עלתה לי מחשבה - מאחר והסוללה הזו מספיק "חזקה" או יותר נכון בעלת קיבולת מספקת, למה לא להטעין איתה את המחשב הנייד? ופה עזרתך נדרשת - האם הדבר בכלל אפשרי מבחינת מתחים וכו'? (לא כ"כ מבין בתחום). במידה וכן, האם מישהו מכיר מתאם שמתחבר לכזה דבר? זה קישור לסוללה. המחשב שלי די ישן והדגם הוא Samsung RV511 עם מעבד I3
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, כיום משתמשים ב-Boxee ומחפשים להשתדרג מבחינת היכולות ולסייע לניתוק מחברות הכבלים (נעבור לעידן פלוס). נשמח להמלצה למפרט למחשב סלוני, שקט שיריץ XBMC. בנוסף, מכונה זו תשמש גם כ-NAS למשפחה. ישנה אפשרות להביא חלקים מארה"ב (ללא משלוח וכו') אז ניתן לקחת זאת בחשבון מבחינת הערכת עלויות של המפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - נראה שכדאי לנסות לדחוף את המקס' בתקציב הנתון. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב מדיה סלוני ושרת גיבויים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למחשב נייד לסטודנטית, בתקציב עד 2,500ש"ח, יקנה מאייבורי או KSP אילת. עדיפות ל- DELL. * מטרות המחשב? סטודנטית, עבודה משרדית+אינטרנט+סרטים. * גודל המסך? 15.6 אינצ'. * רזולוציית המסך? לא עקרוני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI (או מיני). * Bluetooth? לא עקרוני. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, סוג ושילוב לא עקרוני. * כונן אופטי? צורב DVD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL. * כל דרישה מיוחדת שחשובה…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא משנה מה אני עושה תמיד הhdmi בהגדרות קול מראה שהוא לא מחובר הקטע הוא שאני מחבר אותו לטלויזה הוא מעביר תמונה מצויין אבל לא מעביר קול ניסיתי כבל אחר עידכנתי את כרטיס המסך עידכנתי את ההתקן עצמו בהגדרות במנהל ההתקנים הכול תקין ואין שגיאות מה עושים?? המחשב הוא asus n550 וכרטיס המסך הוא 750m gt מצרף תמונה התמונה צולמה שהטלויזיה מחוברת ויש תמונה של המחשב בטלויזיה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו החלטתי לשדרג את המחשב הישן שלי למשהו יותר טוב כמו מפנטיום 3 ל Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2600+ (333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 690.45 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 598.14 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 389.9 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5600 Ultra MyVIVO 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1369.29 ] 1 Cases : Enermax CS-3181L-BBS Case w/Neon Lighting (P/S not included) [ ¤ 353.4 ] 1 Power Supplies : HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply [ ¤ 177.65 ] 1 Subtotal : ¤ 3578.83 Discount : ¤ -0 Delivery Mode : NO DE…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דוד שלי צריך מחשב אך ורק לאינטרנט. הוא מעדיף לא לקנות יד שנייה אלא אחד חדש עם אחריות, אבל מעוניין לשלם כמה שפחות כסף. דרוש כל הציוד מלבד: רמקולים, עכבר, CD וFloppy. זה המפרט שאני בניתי: Motherboards for AMD : Elitegroup K7SOM SIS740 Motherboard w/CPU Duron 2000+ (VGA 64Mb, Sound, LAN, Modem) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : DDR-RAM 128MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 145.38 ] 1 Hard Discs : Nikimi 30GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 290.75 ] 1 Monitors : LG CRT 15" - 563N - Studioworks Monitor [ ¤ 578.50 ] 1 Keyboards : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard [ ¤ 29.18 ] 1 Cases : Compucase-HEC Micro Tower CI-6K27 Front USB 300W Case [ ¤ 257.32 ] 1 הערות, הארות והמלצו…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא: Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 1MB 800MHz HT 530 Box GeIL 512MB (2x256MB) PC2-4300 DDRII 533 Dual Channel Kit Abit RX600 XT-PCIE PCIe ATi Radeon X600XT 256-bit 128MB ASUS P5GD1 Intel 915P LGA 775 WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk Sony Floppy Drive 1.44 Black A-top X-Blade Gaming Case 400W Black זה יוצא בערך 5438 שקל בפנדה הערות? עריכה: החלטתי ללכת על המפרט הבא: 1 Albatron GeForce 6600GT AGP 128MB DDR III 1,550 ש"ח 1 HP scanjet 3530c scanner - USB 651 ש"ח 1 Epson Stylus Photo R200 748 ש"ח 1 A-top X-Blade Gaming Case 400W Black 484 ש"ח 1 Sony Floppy Drive 1.44 Black 95 …
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים וחברות אני רוצה לרכוש מחשב, תקציב של כ 7K למעבד QUAD Q660 אני משחק משחקים שלא דורשים גרפיקה בשמיים (AOM וכאלה) אני בעיקר מתכנת ומשתמש בכלים כבדים של JAVA WebSphere - שלבד לוקח כ 1.5 גיגה כדי לרוץ. אם יש לכם הערות \ הצעות לשיפור אשמח לשמוע! [table] [tr][td]INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX [/td][td] מעבד[/td][/tr] [tr][td]KINGSTON HyperX DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL4 DUAL CHANNEL KIT [/td][td] זכרון[/td][/tr] [tr][td]ASUS P5WD2-E PREMIUM (S775) Intel® 975X GBLX2 SOUND SATA II [/td][td]לוח אם [/td][/tr] [tr][td]GIGABYTE NX73G256D-RH GEFORCE 7300GS 256MB DDR2 PCI-E BULK [/td][td] כרטיס מסך[/td][/tr] [tr][td]W.D WD1600AAJS 160GB SATA II 720…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור וכד'), התקציב של (בלי מסך) הוא 2700-3300, אני אשמח אם חברי הפורום יעזרו לי לדעת אם המפרט הזה שקבלתי מומלץ. הנידון : הצעת מחיר למחשב לצרכי גרפיקה מעבד Intel® Core™ 2 Duo IE8400 -Bit Lga 775 PKG 3.0 Ghz HT 6 Mb L2 Cache 45nm Bus 1333 Mhz ,3 Yrs Warranty מאוורר Igloo 5080 Light, Speed 2600Rpm, Noise 25dBA לוח אם ASUS P5KPL-AM FSBus 1333 Mhz Chipset Intel® G31+ICH7 8 usb 2.0 ( 2 Front 6 back) , Ethernet card Intel® Gb, 2 Pci slots , DDRII upto 4Gb, 1 PciEx x 16, 1 PciEx x 1, Com + parallel ,3 Yrs Warranty זכרוןSilicon-Power 2 Gb DdramII Bus 800 Mhz ,Life Time Warranty דיסק קשיח WD 500 Gb Jd 7200 Rpm 8 Mb Cache S…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני חושב לעשות כמה שינויי חומרה ותוהה כמה אוכל לקבל עם הלוח והמעבד הבאים: לוח: MSI H55M-ED55 מעבד: Intel Core i5-661 3.33GHz 4MB אם כחבילה או אם בנפרד. לשני הרכיבים יש אחריות של עוד כ-6 חודשים. ויש בכלל מה לנסות למכור את הספק הבא: INWIN 450W PowerMan?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, לאור זה שהמחשב הנייח שלי עושה בעיות משמעותיות, ולאור זה שגם ככה תוך מספר חודשים אהיה סטודנט ואזדקק ללאפ-טופ, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב נייד שיתאים לצרכי. השימושים העיקריים והכמעט בלעדיים שלי במחשב הם כאלה: - גלישה באינטרנט (הרבה פייסבוק...) - אני פותח הרבה פעמים הרבה חלונות במקביל. - צפייה בסרטים (בד"כ אונליין). אני לא משחק במחשב כמעט בכלל. מבחינת גודל המסך, ארצה שיהיה לפחות 15". משקל פחות משנה. בנוגע לזמן סוללה אני לא מבין (מה זה ארוך? מה זה קצר? כדאי שהוא יעבוד לי באוניברסיטה למשך פרק זמן ראוי...). יש צורך בכונן CD/DVD. אין צורך במערכת הפעלה ורישיון. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על המאפיינים העיקריים שצריכים להיות במחשב. כסף הוא כן אישיו מבחינתי כרגע, לצ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב דל סטודיו 1555 הגיע הזמן שאני אפרמט אותו וצריך את עזרתכם אף פעם לא יצא לי לפרמט מחשב נייד אין לי את הדיסק של הווינדוס לא הביאו לי בחנות מה אני צריך לעשות כדאי לפרמט אותו ושהכל יסתדר לי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? לימודים אקדמיים, בעיקר תכנות ועבודה כמתכנת (השאיפה היא להביא את הלפטופ הטוב ביותר כדי שיחזיק כמה שיותר שנים כ Daily Driver) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא בהכרח, אם יש משהו משתלם עם ווינדוס 10 אז זאת אופציה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP / IVORY 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? HDMI כמובן, USB 3 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? עדיפות לאופציה לשדרוג בעתיד (מבחינת כמות זיכרון ה…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב למשחקים עד 4K המחשב צריך לכלול גם כרטיס טלויזיה..ואם אפשר עוד שתי בקשות: 1.לכתוב מאיפה בניתם את המפרט 2.לעשות תקציר קטן שמסביר על המפרט אם אתם יכולים תודה רבה!! עריכה:אני צריך עוד מפרט כזה באותו התקציב רק עם מסך 17" CRT
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם,שמי אלי , ואני מחפש לקנות מחשב חדש. אני מעוניין במחשב למטרת תפעולי מדיה השונים (משחקים,מוזיקה,סרטים וכו'),גלישה נוחה באינטרנט,הורדות למיניהם,שימוש בתוכנות לימודיות מדי פעם . הורכב עבורי (באחד מהחנויות שקיבלתי בהן הצעת מחיר) המחשב הבא,אני מעוניין לשמוע חוות דעת על המחשב וכמובן אשמח לשמוע הצעות לשיפור המחשב הנ"ל כדי לספק ביצועים מתאים ונוחים עבורי. PROCESOR: AMD Athlon 64-BIT 3000 Socket 939 VENICE technology Mother Board: "GIGABYTE" GA-K8NMF9 chipset: nForce4 4x - PCI Express, S-ATA , Dual-DDR MEMORY: "DIGMA" DDR 512 mb Dual channel DDR kit: technology 800MHz HDD: "Western Digital" 120gb 7200rpm VGA(כרטיס מסך לא משולב): Geforce 6 FX6200 256MB TURBO CACHE PCI E…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט בתקציב של 3000 ש'ח.. אני לא צריך את הפריטים הבאים- מסך כונן פלופי מקלדת עכבר רמקולים תודה מראש לעוזרים...
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים והתועלת משמעותית אפשר להגדיל את התקציב ב-500-1000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (סטילס ווידאו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש לעריכת סטילס ווידאו, בעיקר בתוכנות אדובי (פוטושופ, לייטרום, פרימייר, אפטר אפקטס) בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות 4 מחשבים לצורך משרד יותקן אליהם וינדוס או xp או 7 את המחשב צריך לשימוש משרדי בלבד ומשתמש רק בתוכנה אחד לא כבדה אני מחפש מחשבים מבחינת מחיר הכי זול מה המפרט שתוכלו להציע לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קבלו מפרט של המחשב הנייד שהזמנתי Area-51® m15x Display: 15.4" WideXGA+ 1440 x 900 LCD (720p) with Clearview Technology System Lighting: Alienware® AlienFX® System Lighting - Aqua Video/Graphics Card: 512MB NVIDIA® GeForce® 8800M GTX Processor: Intel® Core 2 Duo T7700 2.4GHz (4MB Cache 800MHz FSB) Memory: 4GB Dual Channel DDR2 SO-DIMM at 667MHz 2 x 2048MB Turbo Cache Memory: Intel® Turbo Memory (1GB) Accelerate Data Transfer Speed Operating System (Office software not included): Windows Vista® Home Premium Notebook Tuners and Remotes: Without Media Center Remote Control or TV Tuner System Drive: 200GB 7200RPM (16MB Cache) Optical Drives : 8x Du…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד intel core i5 2400 מאוורר למעבד generic cpu cooler לוח אם gigabyte h67m-ud2h-b3 זכרון 4gb kingston דיסק קשיח wd 500mb כרטיס מסך מובנה עדיין לא חשבתי על כרטיס לא יודע אם יש לי צורך אני לא גיימר צורב LG dvd x22 מארז warrior- 18 midi ATX Black with 80mm fan (arctic cooling) (no psu ספק כוח golden tiger 450w 12 cm מחיר: 2050 שח אציין כי אני לא גיימר אבל אני צריך מחשב חזק כי אני עובד עם הרבה אינטרנט בו זמנית וגם אני לא אוהב לסגור חלונות אשמח לשמוע דעות ושיפורים במיוחד לגבי הקירור וסתם בכללי תודה.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה למפרט לצרכים הבאים: אני רוצה לשים בבית מחשב PC שישמש כשרת ESX (שרת למחשבי VM), הוא לא צריך מסך או ציוד היקפי אחר - הוא פשוט צריך להיות חזק, מספיק חזק כדי שיריץ 5-6 מכונות VM במקביל בלי לקרטע. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. אלמנטים חשובים: 1. כח עיבוד חזק מאוד 2. זכרון ואחסון גדולים מאוד 3. כרטיס מסך לא צריך (אני אשתמש ב-OnBoard) תודה רבה על העזרה! נמרוד.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב שבוע שעבר ואני רוצה לבדוק את האיכות של המפרט ;D אז ככה: - מארז PS03B ATX SILVERSTONE שחור - ספק כוח THERMALTAKE 12CM A.PFC LITEPOWER 700W - לוח DZ68DB B3 Z68 SATA3 USB3 DDR3 INTEL - מאוורר למעבד CORE i5 LGA 1155/1156 - מאוורר למעבד AM3/1366/1155/ HEAT-PIPE COLD BIT - זיכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 כמות 2 - כרטיס מסך Nvidia GeForce 560GTX 1G-5 P.O VIEW - דיסק קשיח פנימי 2TERA SATA3 LP 64MB SEGATE - צורב AD7260 שחור SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DLS - מסך H2400 LCD LED 1:5000000DCR 5MS 24" MAG סה"כ 5,829 ש"ח מה אתם אומרים שווה? ;D ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב יעמוד על 4.5K, חריגות קלות למטה או למעלה לא יפריעו. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, אינטרנט ומוזיקה באופן יום-יומי. אני מעוניין במחשב שיחזיק את המשחקים הכבדים ביותר ויחזיק גם את המשחקים החדשים של השנים הבאות. אין צורך בציוד הקפי, כמו כן את המסך הנוכחי שלי אני לא מעוניין להחליף, מדובר במסך LG 1900. השקט של המפרט חשוב, החדר שלי הוא פחות או יותר המקום הכי חם בבית ולכן חשוב שיהיה קירור טוב ויעיל. לגבי מערכת הפעלה אני מתלבט בין להשאר עם XP שאיתה אני עובד כבר שנים או להתחדש ב-Windows 7 אשמח לעצות בנושא. ככל הנראה אני ארכוש את המחשב מסניף KSP הקרוב למקום מגורי. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לעזרה מילאתי את השאלון של האתר * מטרות המחשב? משחקים כבדים וסרטי HD * גודל המסך? 15.6+ * משקל רצוי? עד 3.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, ארבע שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אבל אני לא אתנגד * בלוטות? לא הבנתי את השאלה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 720 * צורב DVD? כן וכמה שיותר מהיר * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חייב בינלאומית רק שתהיה 2 או 3 שנים לרכיבים + עבודה של יבואן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חייב חברה שמקבלת צ'קים ויכולה לעשות תשלומים בצ'קים. לא חובה להשתמש בכל התקציב, יהיה נחמד אם יהיה אפשר למצוא מחשב בפחות (6500~). בתודה, יגאל.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-