ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,450 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים (CS1.6/CSS) לא חושב על משחקים נוספים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך (: * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין לי בעיה שהמחשב יהיה מחובר כל הזמן לחשמל, אך אני רוצה מחשב עם זמן סוללה סביר שיהיה ניתן לשבת איתו בחוץ/בסלון/אצל חבר ולא יכבה אחרי שעה של עבודה, אני רוצה סביב ה3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - המחשב לפעמים יהיה מחובר למסך 32" HD READY דרך חיבור HDMI כך שיש צורך בחיבור HDMI. * בלוטות? יש צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB - כמה שיותר, יותר טוב. * צורב DVD? יש צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות, לא יוד…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום. אני מתכנן לקנות את המפרט הזה מחר - אז דעתכם המהירה חשובה וקובעת! החנות היא KSP ומשם אני רוצה לקנות (שמעתי שהיא אמינה, תקנו אותי אם אני טועה). [TABLE=class: cms_table, width: 973] [TR=class: cms_table_pcrow] [TD=align: center][/TD] [TD=class: cms_table_pcpm1, align: center][/TD] [TD=class: cms_table_pcpm2][/TD] [/TR] [TR=class: cms_table_pcrow] [TD=class: cms_table_pctyper, bgcolor: #F0F3F1][/TD] [TD=class: cms_table_pctyper, width: 125, bgcolor: #F0F3F1] Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray [/TD] [TD=class: cms_table_pcimgr]מעבד[/TD] [TD=class: cms_table_pcitemr][/TD] [TD=class: cms_table_pcitemr1, align: c…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל, אני רוצה להגיד תודה מראש. אתם חבר'ה שנראים לי מאוד מקצועים ומוכשרים וחבר המליץ לי עליכם. אז אני אתן את הפרטים ה"רישמיים": תקציב: 4000 ש"ח נע עד כ 4500 ש"ח במידת הצורך. אני מאוד מבקש לנצל את כל הסכום. אני כבר אומר שאני לא צריך ציוד הקיפי כמו מקלדת, עכבר ורמקולים מכיוון שיש כבר ברשותי. שימושים: גיימינג כבד עד בינוני ותכני HD. המשחקים שבהם אתכוון לשחק הם לדוגמה MW2, BFBC2, GTA IV, JUST CAUSE 2... ועוד משחקים שעתידים לצאת. אני מאוד מצפה שבמחשב החדש אזכה לשחק ברמת איכות בינונית + עד גבוהה. בנוסף לכך, אשתמש במחשב לשימוש ביתי. (אינטרנט, סרטים וכו') עדיין אין לי מסך, אבל אני פונה לפורום מסכים בישביל זה. אני בכיוון של מסך 20" ברזולוציה רגילה. ציוד הקיפי: אין צ…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי במפרט המחשב? אני רוצה לקנות מחשב חזק וטוב למשחקים כבדים אולי זה מתאים? למחשב חזק כרטיס מסך:ATI Radeon HD4850 512MB RAM:4.0GB דיסק קשיח :320GB/500GB מעבד:Intel Core 2 Duo E8400 Box מארז מחשב:Raidmax Sagitta
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני קצת בלבטים לפני קניה של מסך, אני לא יודע אם לבחור ב-4K או במסך רחב 21:9.אני מוכן להשקיע עד 4500 ש"ח במסך ואין לי בעיה גם לקנות משומש (רק בתנאי שמי שהשתמש בו יודע לשמור על רכושו)עכשיו, שאלה נוספתמה אתם אומרים על Dell UltraSharp UP3214Q יש כזה ביד 2 במחיר 4500 ש"ח.תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלום, אני בקרוב רוצה לרכוש מחשב. יש ברשותי מחשב נייד של DELL, (של אמא שלי) ואני רוצה לקנות מחשב נייד יד 2. השאלה שלי, האם המחשב שאציג עוד מעט, עולה בביצועיו על מחשב הדל (שאציג גם)? אני קונה אותו ב-1000 ש"ח. ומאוד מאוד חשוב לי לדעת האם בכלל זה משתלם לי, כי הDELL מבחינתי קצת צולע, ואני דיי זקוקה לקצת יותר ביצועים. [זה התקציב שיש לי. 1000 ש"ח, ומאוד קשה לי להשיג כסף ולכן חשו בלי לקנות את המחשב הנכון, בסכום הזה. ואני רוצה לדעת אם זה ישתלם לי] [glow=red,2,300]מחשב הנייד של הDELL :[/glow] General Features: Color: Black Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit pre-installed w/CoA Intel Pentium Dual-Core T4400 2.2 GHz processor 3 GB DDR2 SDRAM (supports up t…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? לימודים אקדמיים, בעיקר תכנות ועבודה כמתכנת (השאיפה היא להביא את הלפטופ הטוב ביותר כדי שיחזיק כמה שיותר שנים כ Daily Driver) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא בהכרח, אם יש משהו משתלם עם ווינדוס 10 אז זאת אופציה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP / IVORY 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? HDMI כמובן, USB 3 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? עדיפות לאופציה לשדרוג בעתיד (מבחינת כמות זיכרון ה…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC עד 4.5 בערך. איך הזכרונות והקירור למעבד שקניתי ל-OC? לקנות אולי את ה-Dominator GT במקום ה-XMS3? הלוח אם תומך ב-1600Mhz זכרונות? כי זה קופץ מ1333 ל2200 בפירוט שלו.. מעבד Intel Core i7-950 Tray ₪1359 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-950ay לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R ₪1140 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39426 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪330 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Corsair DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 7-7-7-20 XMS3 ₪1219 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C6G1600C7 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5870 Vapor-X 1024MB DDR5 PCIe ₪2353 כמו…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , אני חדש כאן בפורום וצריך את עזרתכם..ואני מקווה שאני בפורום הנכון , למרות שזה קשור קצת לחלקים וקצת למעבד וקצת לאובקלוק ,אז שמתי בפורום מפרטים...אם צריך אולי לפצל. בשבוע האחרון עברתי על הרבה הודעות כאן להמלצה לקניית מעבד D805 של אינטל . אז ככה , מהמפרטים המומלצים החלטתי לקנות את הלוח של ג'יגהבייט 81945PG +מעבד 805 (זה כבסיס) . אני מציין שאני כמעט לא משחק במחשב (לכן מוותר גם על AMD 3200 ...וגם מכל הסיבות שציינתם) אבל אני מוריד הרבה עם האימיול הבנתי שמומלץ מאוד לעשות ל-805 אוברקלוק ולהעלות את ה BUS מ-133 ל-166 . הבנתי שזה אוברקלוק שדי פשוט להגיע אליו ומכאן יש לי כמה שאלות לפני קניית המחשב : 1) מעבד 805 - האם אני אראה ביצועים משופרים (בהשוואה למעבד ה-…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היכן אוכל להתייעץ לגבי רכישת שרת חדש למשרד? 8 יוזרים+ 3 מדפסות+ ראוטר לווי פיי שימוש המרכזי תוכנות הנהלת חשבונות עם עומסים מינימליים ביותר אני רוצה שיהיה שרת שיאפשר התעסקות/התקנות בזריזות ומצד שני הדרישות חומרה המינימליות 32 גיגה זיכרון מעבד 4 ליבות יספיק? זוג רייד SSD למערכת הפעלה WINDOWS SERVER 2016/2019 זוג RAID SSD לDATA זוג ספקי כוח כרטסי RAID חומרתי ההצעות הן גבוהות מאוד DELL T440 בטווחים של 3000 דולר ואני רוצה לתקצב גג 6000 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?: התקציב המקסימלי הוא 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: המשחקים שישוחקו יהיו בסביבות ה-borderlands החדש league of legends, guildwars2. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: יש לי 2 מסכים, אחד 1440x900 השני: 1920x1080 (הראשי זה הגדול) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA2 , וכל החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. ה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בניתי לי מפרט מסויים שאני רוצה אבל הוא חורג מהתקציב שלי שהוא 4,500 ש"ח (ללא מקלדת, עכבר ורמקולים) המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 BOX לוח אם: MSI P43T-C51 צ'יפסט P43 כונן קשיח: Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון: Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe צורב: LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ספק: Seasonic S12II 500W מסך: LG W2253TQ *הוא מיועד לשימוש רגיל ברוב הזמן אבל גם למשחקים *בחרתי את המסך הזה כי הוא ה2MS הכי זול של LG/SAMSUNG שראיתי אבל אין לי בעיה לקחת דגם אחר יותר זול אם יש במקום אחר לי אין לאייבורי הכל במלאי *השקט לא כ"כ חשוב, ובנתיים אני לא יודע גם עם איזה מארז זה מגיע, אני אערוך פה כשאני א…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי כבר מבוגר ואני מתכנן שדרוג ומעבר לרזולוצית 4K אני רוצה לנסות להשתמש בחלקים קיימים תוך כדי שדרוג חלקים מהותיים (כרטיס מסך אולי גם השילוש) המפרט הנוכחי: לוח אם: GA-H61M-S2PV מעבד: Intel Core i5 -2400 3.1 כרטיס מסך : גרסת הרפרנס Radeon R9 290 זכרון ראם : 8GB SSD: crucial 256GB הארד דרייב : 1TB WD קייס - אין לי מושג מה הדגם אבל הוא מספיק מרווח כדי לאכלס את הכרטיס מסך ספק : Antec 600W מסך : כרגע FHD מתכנן לעבור ל4K ברגע שהמפרט שלי יהיה חזק מספיק אני רוצה בעיקרון לשדרג לGTX 1080TI רציתי לדעת האם המפרט הנוכחי שלי יספיק בשבילו? ( מבחינת לוח אם תואם/ ספק כוח /הגודל פיזי…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי HP 8460P עם מעבד I5 2520M המחשב משמש בעיקר לתכנות והרצת פרויקטים, אבל גם להרצאות בתור סטודנט (יותר זמן עבודה על פרויקטים). מבחינת זמן סוללה, הזמן מעולה, אבל בכללי אם מחובר לחשמל (ומוגדר HIGH PERFORMANCE) ובין אם לא, עובד מאוד לאט בצורה בלתי נסבלת . אני דיי בטוח שעיקר הצוואר בקבוק זה מערכת הפעלה נוראית (ויסטה) עם טוויקים ושינויים שנעשו שמאטים אותו עוד יותר, אבל אין באפשרותי להחליף מערכת הפעלה (בלי קשר לתקציב). מה אפשר לעשות? חשבתי אולי לקנות SSD שייתן בוסט, זה שווה את זה? מלבד זאת, מה הייתם ממליצים לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה לנייד בתקציב של עד 800$ (חריגה של 50$ אפשרית עם זה מוצדק..) הקניה תתבצע בארה"ב דרישות: מסך- "14.1 זיכרון- 2GB כונן קשיח - 160-250GB משקל - עד 2.5 ק"ג (רצוי כמה שפחות...) עם צורב דיוידי אחריות בינלאומית שמתי עין על DELL inspiron 1420 ו HP pavilion dv4t מה דעתכם? איזה עוד אפשרויות קימות? איזה מעבד מומלץ? האם מספיק Doul core? או שכדאי Doul 2 Duo? תודה על העזרה, רועי
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1.Xaser II A6000A Plus Tower Case 2.Gigabyte GA-8INXP intel E7205 3.Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz 4.Corsair CMX512-2700C2 X2 5.WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 6.Enermax 350W EG 365P VE 7.LG DVD 16x48 OEM 8.Hercules 3D Prophet 9700 PRO סה"כ 8,500 ללא פלופי.ללא כרטיס סאונד,ללא ציוד הקפי. האם השילוב בסדר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת קוד ועריכת וידאו ותמונות (premiere Photoshop lightroom) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במקלדת ועכבר אשמח גם להמלצה למסך (המסך הוא בנוסף לתקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קבילתי היום הצעת מחיר על שני מפרטים , ואני רוצה לדעת מה אתם אומרים עלהים ועל המחיר! infinity nf4 ultra dfi athlon 64 3000 venice 512MB DDR cl 2.5 digma wd 160gb sata2 giga byte 6600gt המחיר שהציעו לי 3755 כולל הרכבה אבל ללא מארז , כי לא היה להם את מה שרציתי והמפרט השני : giga byte ga k8nf 9 athlon 64 3000 venice 512mb adata giga byte 6600gt 160gb sata WD ומארז ג'ינרי במחיר 3567 בשביל לשדרג ל nf4 ultra צריך להוסיף ~250 שקל שתי הצעות המחיר כוללות הרכבה ובעתיד אני מעוניין לקנות עוד סטיק של 512 לכן אני רוצה כרגע רק סטיק אחד של 512
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר! הבאתי לי מחשב חדש מחו"ל איך הופכים את המקלדת לאנגלית+עברית?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג, אך זה לא דחוף. מנסיונכם, אם אחכה לבלאק פריידי, יש סיכוי לירידת מחיר משמעותית (10% ויותר) במחיר רוב חלקי המחשב השונים? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט מחשב (לא כולל שום ציוד היקפי) בסביבות ה5-6 אלף ש"ח, כמה שפחות יותר טוב... יש לי כמה דרישות: *המחשב הוא בעיקר למשחקים ומולטימדיה וגם כל שאר הדברים היומיומיים *אני רוצה מחשב מבוסס NFORCE 4 (בשביל הPCIE) *המארז חייב להיות בגובה של 43 ס"מ או פחות, הוא צריך להיכנס למקום בשולחן וזה הגובה המקסימלי שאפשר להכניס... (הקומפיוקייס לא מתאים)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי alienware m11x ואני רוצה להפוך אותו לקונסוליית משחקים, בשביל זה אני צריך לקנות: 1. 2 ג'ויסטיקים 2.כבל HDMI אני מתכנן לקנות דרך EBAY ולא יודע על מה כדאי לי ללכת (אני לא מבין לא בג'ויסטיקים ולא בHDMI)-מישהו יכול לעזור? עוד שאלה, הג'ויסטיקים אמורים לעבוד עם הBLUETOOTH, נכון? אם כן, אני לא צריך לקנות עוד משהו כדי שהBLUETOOTH יקרא את הג'ויסטיקים, איזה DONGLE או משהו כזה, נכון? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתחיל אוניברסיטה בקרוב והציעו לי את המחשב הבא אשמח לשמוע חוות דעת עליו.: https://ksp.co.il/?select=.268..271..211..2185..2639..7751..5531..347..442.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=71107&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אחרי כמה לילות ללא שינה הגעתי למפרט המנצח?! (קשה להגיד שכן וקשה להגיד שלא ) יש להשים לב שהמחירים הם בתור אילתי (לא כולל מע"מ) עכשיו השאלה היחידה היא החנות והמחיר שהיה לי הכי מישתלם .. ישמח לתגובות והמלצות לחנות .. ויקבל הערות על המפרט אם יש כאלה .. עוד ערה קטנה צירפתי את הדרישות שלי כשבניתי את המפרט עם יש איזה ערות על המפרט אחרי קריאת הדרישות שלי ישמח לתגובות.. יש אופציה לחגור בתקציב אבל בשביל זה צריכה להיות סיבה טובה .. אם הולך לצמצם איפשהו קצת ישמח גם להערות... מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray שלוש שנים אחריות מחיר 1424 קירור למעבד Scythe Mugen MAX SCMGD-1000 משך אחריות חודש מחיר 195 לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 LGA1150, In…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-