עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by David Ell,

* מטרות המחשב? פיפא נטו * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל בגדול לא חייב נוצה אפשר משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? בלותוס * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא הבנתי... * כונן אופטי? מה זה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע מה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל עדיף משהו מוכר ואמין * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: סה"כ מחשב נייד סבבה שיריץ פיפא, לא חייב משהו עילית

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by shalev142,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד כמו BF4 וכאלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 GTA V במידה והוא יצא למחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

3. Started by urich,

אני רוצה מפרט למחשב למשחקים ועבודה גראפית. עם כרטיס מסך ati radeon 9500 pro oem\retial עם כרטיס קול מלוח אם בלי רמקולים, עם מסך 19 אינץ איכותי אבל בפחות מ2000 שקל, הארד דיסק בין 40-80 גיגה מהיר ואמין בנוסף רק dvd יש לי צורב, מארז קטן עם ספק כוח איכותי אבל זול אני חושב על הcompucase עם הhec300 מקלדת, עכבר רצוי אופטי, עכשיו ההתלבטות העיקרית שלי היא amd או אינטל אפשר לדחוס מפרט כזה על בסיס מערכת amd או intel בפחות מ7000 אלף שקל.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by AmitDanan,

יש לי שאלה קטנה יש לי מחשב נייד אני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט,הבנתי שאפשר להיתחבר לרשתות ללא תשלום, האים זה נכון?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by eran1243,

שלום... המפרט הזה בשביל סבא שלי אז כמה בקשות... * חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד * המחשב צריך להריץ פוטושופ CS4 או CS5 (משימות קלות בפוטושופ) * התקציב עד 3500,אם אפשר לכלול מסך 22-24" אני אשמח מאוד. (ניתן לחרוג ב 100 שקלים) הנה הטופס: 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך בבקשה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ ואינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). כנראה תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 22-24",כלול בתקציב. במידה וממש צריך ח…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מחשב שאמור לשמש בעיקר לעבודה גרפית ויהיה גיימינג מנימלי. מעבד: I7-2600k tray מחיר:1350 לוח אם: ASUS P8Z77-V DELUXE s1155 מחיר:1390 זיכרונות: Corsair CMZ 8GX3M1A1600C10כפול 3 מחיר:1095 או Corsair CMX4GX3M1A1333C9l אני לא סגור אם לקנות 3 סטיקים של 8 גיג'ה או 6 של 4, יש הבדל מבחינת ביצועים\חום או שאולי איאפשר להרכיב 6 סטיקים ביחד בכלל? כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX560 Ti 1GB מחיר:1090 SSD: OCZ Vertex 3 120G מחיר:890 הארד דיסק: …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by valorien,

שלום אנשים טובים. אני זקוק למפרט בסכום המדובר (7240 ש"ח) שיכלול בתוכו כרטיס ALL IN WONDER של ATI ושיהיה כמובן רלוונטי למשחקים המתרגשים ובאים לעולם בזמן הקרוב (במידת האפשר). התקציב המקורי היה 10000 שקלים טבין ותקילין והסכום הנוכחי התקבל לאחר קיזוז של 2760 ש"ח שהולכים לטובת EIZO 1910 שחור ונחמד. בקיצור, מה עושים עם 7240? תודה לכל העוזרים ויום נעים כמובן.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by sollito,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לגרפיקה בעיקר תלת מימד , התקציב קצת נמוך , אבל בהתחשב שהמחשב הנוכחי שלי (toshiba satellite l300) הוא dual core בן 4 והוא מצליח להחזיק את התוכנות (קצת איטי) * מטרות המחשב? גרפיקה, תלת מימד solidworks, 3dmax, rhino דו מימד פוטושופ וחבריהם... * גודל המסך? 17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 20 דקות חובה (לשירותים) כל דקה נוספת ברכה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעדיף מעל 500 (מהיר, 7200) * כונן CD/DVD? צורב? מישהו עוד משתמש בכאלה? לא חבל על המקום? בכל מקרה אני יקבל אחד הא? * כונן Bluray? לא …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by gal_il50,

זה המחשב שאני הולך להזמין:איך הוא? הצעות ייעול? AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card CD-ROM Liteon x 48 Black ! Teac Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case Logitech Z-560 TNX/400W 4.1 Speaker System סה"כ 6000 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by picolo,

שלום, אני צריך מפרט בתקציב של 3000 ש'ח.. אני לא צריך את הפריטים הבאים- מסך כונן פלופי מקלדת עכבר רמקולים תודה מראש לעוזרים...

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. השאלה בכותרת קיבלתי מייל מהרשימת תפוצה של פנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3121&products_id=26739 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3121&products_id=26740 לא ידעתי שדל נותנים 5 שנים אחריות לסדרת XPS, או אפילו אופציה לשדרוג אחריות ל5 שנים לסדרה הזאת

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה לנייד בתקציב של עד 800$ (חריגה של 50$ אפשרית עם זה מוצדק..) הקניה תתבצע בארה"ב דרישות: מסך- "14.1 זיכרון- 2GB כונן קשיח - 160-250GB משקל - עד 2.5 ק"ג (רצוי כמה שפחות...) עם צורב דיוידי אחריות בינלאומית שמתי עין על DELL inspiron 1420 ו HP pavilion dv4t מה דעתכם? איזה עוד אפשרויות קימות? איזה מעבד מומלץ? האם מספיק Doul core? או שכדאי Doul 2 Duo? תודה על העזרה, רועי

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מסוף 2008 אני משתמש ב- GA-EP43-DS3L + E8400 + Geil 2x2GB + Geil Black Dragon 2x2GB. המארז והספק שלי Antec Sonata III + EarthWatts EA-500D כרטיס מסך MSI R4850-T2D512 כרטיס קול Creative Sound Blaster X-Fi Titanium (קניתי ב- 500 ש"ח בשביל DDL, כדי שיהיה לי סראונד במשחקים). זהו בגדול. אני מעוניין להתחדש בשילוש עד 1500 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות.

14. החלטתי לרכוש היום את ה-SC3 ,שהוא לדעתי האישית ,הנייד האופטימאלי שמאפשר את מירב היתרונות ואת מינימום החסרונות. אפשר לומר שהוא מגלם את הטוב מכל העולמות בכך שמצד אחד הוא קל משקל (800 גרם) ובעל מימדים של קופסת סרט DVD,כך שאפשר להכניס אותו לתוך תיק צד קטנצ'יק ומצד שני הוא מאפשר ביצוע סביר(גם אם לא אופטימאלי) של כל אותם דברים שניתן לעשות עם ניידים ששוקלים פי כמה וכמה, ושמחייבים היסחבות עם תרמיל גב או תיק ממש. יתרון משמעותי נוסף הוא שיש לו חריץ - ExpressCard/34 slot שמאפשר לחבר לו בקלות ובנוחות מגוון רחב של אביזרים שמשדרגים את הפונקציונאליות שלו בצורה משמעותית (לדוגמא מודם סלולארי- 3G , כרטיס TV ,בקר דיסקים חיצוניים וכיוצא באלו) כמו כן הוא מגיע מובנה עם GPS . הסוללה הבסיסית ש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by itamarg11,

אני מתלבט אם לקנות אותו ב5333 ש'ח בקנייה קבוצתית בוואלה ...יש המלצות אחרות ? המפרט שלו מעולה יחסית למחיר ... * המעבד החדש Intel Core i5 520M 2.4GHz * דיסק קשיח בנפח 500GB במהירות 7200RPM * כרטיס מסך מתקדם ATI Mobility Radeon HD 5650 עם זיכרון ייעודי 1024MB DDR3 * חבילת זיכרון (6144MB DDR3 (4096MB+2048MB * צורב DVD תומך LIGHTSCRIBE - צריבת תמונות בלייזר על גבי הדיסק * כרטיס רשת 10/100/1000 GIGABYTE * תומך תקשורת אלחוטית Wi-Fi, BlueTooth, קורא כרטיסים 5 ב-1 * חיבורים ויציאות מיוחדת - HDMI, Esata * קורא טביעות אצבע * מצלמת אינטרנט מובנית ומקלדת בגודל מלא עם ריווח גדול בין המקשים * מחשב נייד בצבע כסף סמוק עם דפוס זרימה - אלומיניום מוברש * מערכת הפעלה W…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by srulikg,

ידידה שלי צריכה לרכוש מחשב חדש לצרכי תוכנות גרפיקה. שאלון למפרט שמיועד בשביל גרפיקה: 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000-6000 לנסות לחסוך כמובן.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, הדמיות ותוכניות לעיצוב ואדריכלות. למשל, לתוכנה Visoft Premium שהדרישות שלה מאוד גבוהות: http://3dplan.visoft.de/recommendations/en_visoft_premium_systemanforderungen.pdf א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: אוטוקד, סקצ׳אפ ויריי לסקצ׳אפ, תוכנות תלת מימד 3d ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by digitalseeker,

אהלן, לא ידעתי לאן זה שייך פה או לגאדג'טים...כי זה פה ופה. ראיתי את הביקורת http://www.gadgety.co.il/17986/%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1-%D7%9E%D7%A9%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%94-eee-pad-transformer-%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98-%D7%94-honeycomb-%D7%94%D7%A8/#more-17986 ואני חייב לציין שפשוט נדלקתי בכל אופן....מוצא חן בעיני העובדה שזה גם מקלדת , כי לדעתי אין טעם להחזיק גם לאפטופ וגם טאבלט. השאלה - האם יש תחליף מכיוון הPC בנושא ? האם כבר יצא המכשיר של מוטורולה שבתור טאבלט הוא עובד על ANDROID וכשמחברים למקלדת הוא הופך לWINDOWS ? שאלה נוספת היא - אני רוצה לאפטופ ללימודים - בתור מחברת. האם יש תוכנה מקבילה לWORD לANDROID שתומ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by snoamsai,

אז ככה יש לי : מעבד : intel core 2 duo 1860 MHz Conroe לוח אם : Asrock 4coreDual Agp x8 pciExpress X4 (כן יש כאלה) זכרון : 2x1 giga ocz ddr2 667MHz gold Edition קשיח: 320g ווסטרן דיגיטל 7200 rpm כרטיס מסך : Nvidia Geforce Gigabyte 7950 GX2 מארז : גנרי פשוט עם מאורר 80 ומאורר 120 . חסר : ספק כוח,צורב כרטיס מסך. אז ככה - הכרטיס מסך שרשמתי הוא כרטיס שנשאר לי בעקבות שידרוג שעשיתי למחשב אחר. ההתלבטות היא כזאת : שימושי המחשב הם אינטרנט ואופיס ואז השאלה האם לקנות ספק כוח גנרי ופשוט ואז אני צריך לקנות גם כרטיס מסך פשוט כי הוא לא יחזיק את מה שיש לי, או לקנות ספק כוח טוב כמו Seasonic 520 ואז אני לא צריך לקנות כרטיס מסך. בכל מקרה התקציב כולל צורב הוא 400-450 ש"ח. האם …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by cipher,

שלום, אני זקוק לחוות דעת על מחשב שאיזה חנות הציעה לי. זה בעצם די קומבינה שחבר סידר לי ובגלל זה גם המחיר בהתאם רציתי רק לוודא שהמחיר באמת בהתאם לקומבינה. תודה! מעבד- P4 3Ghz 800Mhz 1mb 775 לוח אם- MSI INTEL-915P 800Mhz זיכרון- TWINMOS 400Mhz DDR 512mb x 2 דיסק קשיח- SATA Western Digital 7200 8mb 120GB כרטיס מסך- Leadtek / Gigabyte FX6600GT DDR3 128mb כונן דיסקטים- 1.44 כונן L.G CD-ROM x 52 מקלדת עכבר אופטי מסך- LCD 17" CMV מארז- ATX סה"כ 5,734 ש"ח

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. עריכה: קיבלתי הצעת מחיר לנייד הנ"ל, אשמח אם תחוו דעתכם (דפדפו למטה). זהירות חפירה! שלום לכולם, לאחרונה התחלתי בסקר שוק בטרם קניית מחשב נייד חדש. אשמח אם תוכלו להמליץ על דגמים ספציפיים בהתאם לשימושים ולתקציב להלן: אני עושה במחשב מגוון גדול של שימושים החל מדברים בסיסיים כגון אינטרנט ויישומים משרדיים דרך מוזיקה ווידאו ועד שימוש ביישומים "כבדים" יחסית כגון Visual Studio .NET ומעט מאוד יישומי גרפיקה. יש לציין שאני לא גיימר ולכן המחשב לא צריך להריץ משחקים עתירי גרפיקה. המחשב נמצא במרבית הזמן בבית (מחובר למסך, מקלדת, עכבר ושאר התקנים) אך משמש אותי גם בלימודים ולכן אינני רוצה מסך גדול במיוחד. בכל אופן לא יותר מ- 15.6" ועדיף אפילו באזור ה- 14". מעבד בעדיפות i7. זיכרון פנ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, עקב בעיות עם TMS (הם בחיפה ורחוקים מאוד), מצאתי חנות שלפי תגובות שראיתי פה, גם טובה לא פחות. FOXPC, בניתי אצלם מפרט דומה לזה שרציתי מ-TMS. אני יודע שמרובע ליבות לא מומלץ לי כי המחיר שלו נורא גבוהה, ועדיף לקחת דו ליבתי זול אם אותם ביצועים במשחקים, אבל אני מתעקש על מרובע ליבות והכרטיס מסך שלקחתי, השאלה שלי היא: 1. האם המארז שלקחתי יוכל להכיל את כל הרכיבים? 2. האם ספק הכוח יספיק? 3. האם כל הרכיבים הנ"ל מתאימים זה לזה? 4. האם הקירור של המעבד BOX מספיק, או שלהשאיר את ה FREEZER שלקחתי 5. האם יש משהו שכדאי לי לשנות (חוץ מהמעבד וכרטיס המסך) 6. ובכללי האם אתם יכולים לחזק את אמינותה של FOXPC הנה המפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1579 http://w…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני צריך בבשקה עזרה חבר שלי רוצה לקנות מחשב הוא רוצה מחשב יחזיק לו לפחות 3 שנים שאהיה חזק מהיר חשוב לו שאהיה 500 גיגה*2 המטרות העקריות של המחשב זה משחקים, תוכניות גרפיות(פוטושופ,וכו' , סרטים HD על מסך 22או 24 שהוא קונה העדפה היא מי TMS או מאזור הקריות חשוב לו שאהיה קירור על הכרטיס מסך וגם על הספק כוח חשוב לו שהמחשב אהיה שקט ושהמארז אהיה איכותי וגם ויסטה חדשה תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. נרכש בארה"ב, תחת אחריות (בארה"ב), אבל לא מכובדת בארץ :-( המסך המדובר הוא FHD ברזולוציה 1920X1080 (בניגוד לסטנדרט). מישהו יודע/יכול להמליץ היכן ניתן לתקן או למצוא מסך זהה/תחליפי עם אותם נתונים? כמה דבר כזה עשוי לעלות? כמובן, אשמח להמלצות על מעבדה אמינה. שאלה נוספת: אייבורי (למרות שאני לא מעריץ שלהם) מחזיקים ניידי לנובו עם מפרט דומה. האם הם מציעים שירותי מעבדה בתשלום (כלומר, האם יש אפשרות להחליף דרכם את המסך שלא במסגרת אחריות?) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי! אשמח לעזרה וחוות דעת בבניית מחשב חדש. אני משתמש במחשב בצורה מגוונת, אבל שלושת השימושים העיקריים שלי בסדר יורד הם גיימינג, תכנות ווירטואליזציה (מעט VMs). המטרה היא לקנות מחשב שיריץ בזמן הקרוב (נגיד חצי שנה עד שנה) משחקים ב-1080p 60hz, ולאחר מכן אשדרג למסך ברזולוציה וקצב רענון גבוהים ול-GPU מתאים (ואולי יתווסף גם VR 🙏). שורה תחתונה - כרגע אני רוצה לקנות מחשב עם GPU זול יותר ובעתיד אשדרג אותו, ולכן חשוב ששאר המפרט יהיה מספיק חזק כדי לתמוך בכרטיס העתידי. ספציפית, חשבתי כרגע על GTX 1660 ובעתיד לשדרג ל-RTX 2070S, אבל פתוח לשמוע חוות דעת בנושא. הנה השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, אפשר לחר…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כ 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, משחקים לא מאוד כבדים, אבל כן רוצה הגדרות גבוהות, הורדות,מעט תכנות ומעט מאוד פוטושופ 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המח…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.