עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטי FHD, מולטיטסקינג, אופיס... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS2, GTAIV, ובקיצור המשחקים העכשוויים הכבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלומלום לכולם! אחותי קנתה לי מחשב נייד בארה"ב, היא גרה שם. עכשיו, ההורים שלי נוסעים לבקר אותה עוד מעט, והרעיון הוא שהם יביאו לי משם את המחשב. האם יכולים לעשות להם בעיות במכס בחזרה לארץ? יש למישהו איזה טיפ? כי הבנתי שהרבה אנשים עושים דברים כאלה. אגב, למי שרוצה לראות איזה מפרט: 530 דולר!!! פשוט מציאה! HP PAVILION 6406 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8431734&type=product&productCategoryId=pcmcat103700050028&id=1182557418610

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. המחשב הישן שלי התקלקל וע"פ המעבדה צריך להחליף מעבד, לוח אם וספק כוח. זה מוביל אותי ככל הנראה להחלפת המחשב כולו. הרכיבים שאני לוקח מהמחשב הישן לחדש: כונן SSD, כונן קשיח רגיל וככל הנראה גם כרטיס מסך שהוחלף לפני פחות משנה: GTX 750 TI. כרטיס מסך חדש יישקל בהמשך, כרגע זו הוצאה לא מחוייבת המציאות. ביקשתי הצעת מחיר למחשב חדש למטרות גיימינג וזה מה שקיבלתי: מק``ט שם מוצר מחיר מחיר IntI56500-TRAY מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 885 …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. הסכום העומד לרשותי בשביל המחשב הוא בין 4000-5000 ש"ח אני לא ממש מבין בעינייני החומרה, אני אתאר מה שאני צריך ברכיבים ואציין את ההמלצות שקיבלתי. אשמח אם תעזרו לי לארגן את המפרט: מארז: ==== המארז צריך להיות מרווח, שקט, מסוכך היטב נגד חדירת EMI ובעל יכולת אוורור מעולה. מומלץ 3 מאווררים רגילים, או 2 מאווררים גדולים יותר המסתובבים לאט יחסית. ספק הכוח צריך להיות מינימום 400 W באיכות גבוהה ומיוצב. ההמלצה שקיבלתי היא CI-6A19, האם הוא מתאים? צריך להוסיף לו עוד מאווררים ו/או ספק אחרים? לוח אם: ==== הדגם שהומלץ לי עבור intel הוא ה-asus p4p-800delux. העניין הוא שאני מעדיף מחשב עם מעבד amd, כך שאני לא יודע איזה לוח אם מקביל אמור להתאים לי. מעבד מרכזי: ======= המעבד שהומלץ לי פה הוא amd…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, עבר הרבה זמן מאז שנגעתי בנושא המחשבים הנייחים והחלטתי שהמחשב דואל-קור שקניתי לפני 5 שנים (בעזרת הפורום הזה) סיים את תפקידו ויזכר לנצח. עכשיו, כשגדלתי, גדל לי גם התקציב והשתנו במקצת השימושים: אני רוצה לבנות מחשב חזק לגיימינג אבל גם לכל פעולה מתמטית וגראפית שתדרש כולל המרות פורמטים כבדים ועיצוב תלת מימד, אני סטודנט שנכנס לשנה שניה בהנדסת מכונות ובכללי אני רוצה שזה ישאר המחשב שלי לטווח ארוך. חשבתי בכיוון של המפרט הבא (בערך 6500 ש"ח): Processor: Core i7 2600K + Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler Motherboard: ASUS P8Z68 Deluxe Memory: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 GPU: GIGABYTE GTX580 1536MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. אפשרי לחרוג עד 4500 בכיף. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, תכני HD ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב. מעוניין במארז איכותי ושקט. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות כלל עם עדיפות למארז עם מראה נקי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם. קודם כל, אני רוצה להגיד תודה מראש. אתם חבר'ה שנראים לי מאוד מקצועים ומוכשרים וחבר המליץ לי עליכם. אז אני אתן את הפרטים ה"רישמיים": תקציב: 4000 ש"ח נע עד כ 4500 ש"ח במידת הצורך. אני מאוד מבקש לנצל את כל הסכום. אני כבר אומר שאני לא צריך ציוד הקיפי כמו מקלדת, עכבר ורמקולים מכיוון שיש כבר ברשותי. שימושים: גיימינג כבד עד בינוני ותכני HD. המשחקים שבהם אתכוון לשחק הם לדוגמה MW2, BFBC2, GTA IV, JUST CAUSE 2... ועוד משחקים שעתידים לצאת. אני מאוד מצפה שבמחשב החדש אזכה לשחק ברמת איכות בינונית + עד גבוהה. בנוסף לכך, אשתמש במחשב לשימוש ביתי. (אינטרנט, סרטים וכו') עדיין אין לי מסך, אבל אני פונה לפורום מסכים בישביל זה. אני בכיוון של מסך 20" ברזולוציה רגילה. ציוד הקיפי: אין צ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Double-U,

שלום, אנחנו (האחים) רוצים לקנות מתנה להורים מחשב נייד ופה אני צריך את העזרה שלכם. אז ככה התקציב הוא 2000₪ . השימושים הם עבודות משרדיות ( אופיס , אינטרנט , יוטיוב ו ). גודל המסך 15 אינץ ,משקל לא משנה, זמן סוללה סביר, דיסק קשיח סביר (250 gb נראה סביר ), חשוב כונן dvd . חשוב שיהיה מהיר, שלא יתקע, שיהיה נוח( המחשב הוא למבוגרים), עדיפות לאחריות גדולה, אמין, לא חובה מערכת הפעלה מובנית. אני גר ליד אשדוד אז עדיף לקנות מחנויות באיזור אבל אפשר גם בתל אביב. תודה לכל העוזרים ושבת שלום

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by UrKiller,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, משחקים, הרצת מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).vmware מערכת הפעלה GNU+LINUX , ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Dota 2, cs:go, ומשחקים עדכניי, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. בעקרון אני מחפש מחשב, שביום יום ישמש אותי לעבודה (ואני נוטה לעבוד עם מליון מסמכים וחלונות פתוחים, אולי להריץ חישובים מתמטיים כבדים מדי פעם) ולהרגע עם משחק מחשב טוב מדי פעם, ואני רוצה שכשאשחק - זה יהיה יפה וכיף. כמו כן, חשוב לי שהמחשב יהיה *שקט*. כרגע יש לי מנוע של F-15 ליד המיטה ונמאס לי... אני מוכן להוסיף כסף (בגבולות הסביר בשביל זה). אני מתכוון לשלם בסביבות ה 4000 שקל (מוכן להוסיף כמה מאות אם זה כדאי, בנוגע לכל רכיב) הדברים שאני פחות או יותר סגור עליהם (אנא חוו דעתכם): מעבד Intel Core i5-750 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 Intel P55 Core i5 / i7 Nehalem כרטיס מסך Gigabyte GV-R577D5-1GD-B Radeon HD 5770 1GB HDMI PCI-e דיסק קשיח Western Digital WD1002FAEX 1TB SATA3 64MB 7200R…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by DakloN,

שלום.. אני צריך מפרט למחשב חדש.. התקציב הוא 7000 בערך.. שימושים הם משחקים, סרטי HD, ריבוי משימות (ככה שעדיף מרובע ליבה).. המפרט הוא ללא: מסך, ללא דיסקים קשיחים, ללא מקלדת, עכבר רמקולים וכאלה... תודה רבה לכל העוזר..

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by MitzZpeTel,

1. 6.5K לנצל הכל 500 ש"ח 2. משחקים: CRYSIS2, GTA IV, BF3, METRO 2033, BFBC2. רק למשחקים. הכי גבוהות שיש. 3. מסך: אני דווקא חשבתי על DELL 23" 2113 משהו כזה חח.. 4. צורב והרכבה. 5. הכל חוץ ממקלדת עכבר אוזניות ורמקולים חוץ מאלה תרכיבו לי הכל. 6. 9 7. לא יודע אם צריך. 8. לא אבל אני עומד להשתמש במערכת הפעלה WIN 7 Ultimate 64BIT 9. לא אני יכול לאסוף מכל מקום אבל החנות הכי זולה שלכם. 10. אני מתכנן SLI או CFX או SLI או CFX עתידיים. 11. אמרתי שורה למעלה. 12. כן.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני מעוניין בהצעת למחשבים עד 5 אלף שקלים, מחשב למשחקים כבדים. עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?מערכת הפעלה win7 ultimate…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by amikamk,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש, לשימוש ביתי אך גם לעבודה מהבית. תקציב:2000-3000 ש"ח, מעוניין שיהיה חזק דיו לעבודה עם תוכנת POWER PIVOT 2010.... תודה...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Sp0rk07,

http://img525.imageshack.us/my.php?image=39280556qw0.jpg המפרט לא כולל כרטיס מסך, אני ישים כרטיס מסך זמני עד שיצאו החדשים בנובמבר. יש משהו שהייתם משנים? תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by flatlinE,

שלום פורום נכבד, אני מעוניין בהמלצה ללפטופ, למטרת צפייה בסרטים FULL HD לאבא שלי.. חשוב שיהיה משקל עד 2 ק"ג (לנסיעות), ויציאת HDMI. התקציב הוא עד 4K אבל כמובן שעדיף יותר זול... שאלה נוספת בנושא היא אם גודל המסך ישפיע על איכות הצפיה בHD (תקיעות וכו'). תודה מראש על עזרתכם,

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Itzik68,

התבקשתי לתת הצעת מחיר למפרט גיימינג עד 3K ללא חריגה או ממש קטנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות, אולי 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דובר על football manager אבל יכול להיות שיהיו עוד משחקים קצת יותר טובעניים בהמשך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע לי כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום אני צריך ממכם עזרה כי אני נואש השירות לקוחות של KSP פשוט גרוע.. הם לא יודעים כלום אם יש פה מישהו שקנה מהם את הלפטופ הבא: Lenovo IdeaPad G560 M27C2IV 0679-C2G‎ מהקישור הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12230 שסתכל על הלפטופ ויגיד לי אם הוא רואה את החיבור הזה: או החיבור הזה: זה החיבור שמתחבר לכניסות האלה: בבקשה שמישהו יציל אותי מהאי וודאות הזאת.. אני משתדל כמה שיותר לא לקנות חתול בשק אבל זה כנראה פשוט בלתי אפשרי אלה אם כן מישהו מפה שקנה מהם יאשר את זה תודה לעוזרים עריכה: ב KSP כתוב על הדגם הצירוף הבא: SD/SD pro/MMC/MS pro/XD וזה בדיוק הצירוף שיש בתמונה הראשונה מעל הכניסה הזאת! מה המשמעות של זה? האם זה אומר שמדובר בכניסה…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Tilien,

היי, המחשב שלי כבר מבוגר ואני מתכנן שדרוג ומעבר לרזולוצית 4K אני רוצה לנסות להשתמש בחלקים קיימים תוך כדי שדרוג חלקים מהותיים (כרטיס מסך אולי גם השילוש) המפרט הנוכחי: לוח אם: GA-H61M-S2PV מעבד: Intel Core i5 -2400 3.1 כרטיס מסך : גרסת הרפרנס Radeon R9 290 זכרון ראם : 8GB SSD: crucial 256GB הארד דרייב : 1TB WD קייס - אין לי מושג מה הדגם אבל הוא מספיק מרווח כדי לאכלס את הכרטיס מסך ספק : Antec 600W מסך : כרגע FHD מתכנן לעבור ל4K ברגע שהמפרט שלי יהיה חזק מספיק אני רוצה בעיקרון לשדרג לGTX 1080TI רציתי לדעת האם המפרט הנוכחי שלי יספיק בשבילו? ( מבחינת לוח אם תואם/ ספק כוח /הגודל פיזי…

20. Started by Maxx,

אני מתכוון לרכוש את המפרט הבא, לא למשחקים, לא ל-OC. השימוש יהיה לתוכנות כגון Orcad, Matlab וכדומה (עבודה מרובה עם מטריצות). אין הגבלה על תקציב, אבל אני רוצה לקבל מקסימום בצויעם לשקל.. (כלומר ברור ש-2.6G יותר חזק אבל הוא לא משתלם) Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1166.74 ] 1 Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) [ ¤ 726.63 ] 1 DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory [ ¤ 248.12 ] 2 Chaintech Geforce 4 MX440 64MB DDR 128-bit TV-Out VideoCard [ ¤ 283.56 ] 1 Simbadda 201H Grey USB Front 400W Case [ ¤ 189.89 ] 1 Subtotal : ¤ 2863 אשמח לקבל הערות. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני מתלבט בין Zalman ZM-NC2000 לthermaltake Massive23 CS מה יותר יתאים ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by jim972,

שלום, מחפש מפרט להורים מבוגרים 60+ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. opteron 148 DFI Ultra-D nf4 Twinmose 400mhz 512mb X2 FORSA 7800GT NEC 3550A HITACHI 80GB SATA2 HEC Compucase 400W איך זה?

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. http://startpc.co.il/pc/value חשבתי על לקנות את המערכת VALUE 4.המחיר לא זול ומאחר שאני לא מבין כלום במחשבים רציתי לשאול פה האם המפרט הזה משתלם למחיר והאם קיימת אפשרות להוזיל חלקים מסוימים במחשב במידה שלא תפגע משמעותית בביצועים שלו(לדוגמה שמעתי שרייזן של AMD הרבה יותר משתלמים מאינטל.) מאחר שאין לי מושג איך לבנות מחשב, אני אודה לכם מאוד אם תבנו לי מפרט במסגרת התקציב הזה.עדיף שיהיה יותר זול ממחיר המערכת הנ"ל אך עם ביצועים שלא גורעים באופן משמעותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, אינטרנט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL U2312HM 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק, מסך ושאר ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6.…

דיונים חדשים בפורומים