עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by iSolt,

i7 12700 / i5 12400 1500 שקל / 735 שקל 64gb ddr4 3200mhz (דגם: Kingston FURY Beast 16GB 3200MHz DDR4 CL16) 980 שקל Arctic freezer 34 duo 180 שקל [נקנה] SSD - 1tb samsung 980 pro nvme m.2 680 שקל לוח אם GIGABYTE Z690 AORUS Elite AX DDR4 1080 שקל סהכ 4400 שקל

2. שלום לחברי הפורום בקרוב אני הולך לרכוש כנראה את המחשב הזה: קודם כל אשמח אם תתנו לי תגובות על המפרט ועל הכרטיס (x800 gto2) בפרט. ודבר שני רציתי לדעת על כמה fps בערך ירוצו לי משחקים כבדים כמו doom3 call of duty2 ut וכו' והאם ירוצו חלק. תודה לעונים, groovy.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by flowmeter,

שלום לכולם, כבר כיקשתי מפרט אך הצלחתי למתוח את התקציב, ופה דרושה עזרתכם. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920X1200 DELL U2410 * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן יש צורך ברמקולים כמה שיותר איכותיים, ובסט מקלדת ועכבר איכותיים. 4. האם יש רכיב ש…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי אני צריך להרכיב מפרט הכי זול שיש, בלי מסך, למשרד. אני מחפש את המפרט הכי זול שיש, לא משנה לי אינטל או AMD, העיקר המחיר חיפשתי ומצאתי שהמפרט http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=office&price=2500&monitor=17 שיש באתר הוא ניראה לי די זול (בלי מסך). השאלה שלי היא ככה: האם ניתן להרכיב מפרט יתור זול? (ממה שראיתי החנויות האינטרנט לא ממש..). האם הספק כוח של אינט ושל AMD זה אותו ספק או ספקים שונים? האם AMD יכול לשבת על מארז של אינטל (שוב, האם ש שוני במארזים?)? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Ketty V,

היי חברה, אני רוצה לקנות מחשב שיהיה בעלות סבירה והרכבתי לעצמי כזה בעלות של 4290 שקלים, מודה שרכשתי גם מערכת הפעלה כי אני לא רוצה משהו פרוץ וה-XP שלי לא בא בחשבון. אתם יכולים להסתכל לומר האם יש דברים שאני יכולה לשפר? חשוב לי לדעת להריץ משחקים ברמה בינונית/טובה (לא צריך מקסימלית) ושהעלות לא תהיה בשמיים, אני רואה שכרטיס המסך שבחרתי מסומן באדום ולצערי לא מבינה מספיק, למרות שקראתי המון. מצורף צילום של כל מה שבחרתי, האם יש המלצות לשינויים או דברים שלא ישתלבו טוב? בבקשה תעזרו

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם במציאת מחשב מתאים לעבודה עם המאפיינים הבאים: מטרות מחשב: תכנות בלבד. ללא התחשבות כלל במשחקים / מולטימדיה. המחשב ישמש לקמפול קוד רב ולבדיקות ב VM-ים כך שחייב להיות חזק. גודל מסך: בעקרון כמה שיותר גדול (15-17), אבל לא קריטי. מעבד: כמה שיותר חזק (i7 כלשהו) זכרון: כמה שיותר (8-16 ג'יגה) כונן: SSD, 120GB או יותר (לא צריך כונן נוסף) כונן אופטי: כן, צורב CD/DVD (או לפחות אפשרות להוסיף) יציאות מיוחדות: USB, ethernet (זה מיוחד?) משקל: לא חשוב זמן חיי סוללה: לא חשוב כרטיס מסך: לא חשוב Bluetooth / wifi / cellular modem: לא חשוב אחריות בינלאומית: לא חשוב רשיון מערכת הפעלה: לא חשוב העדפה לחברה: אין אני מעריך שמחשב איכותי שיענה לצרכים הנ"ל יעלה בסביבות 5-…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by headg,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, חשבתי על המפרט הבא: AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty Socket939 - nVIDIA nForce4 DFI LANPARTY UT Ultra-D Twinmos 512MB DDR400 PC3200 Westren Digital SATA 160GB 8MB 7200 RPM WD1600JD Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III Bulk Compucase 6A19 Black - NO PSU - 1x120mm fan אולי אקנה שני זכרונות של 512 שאלתי: 1. מה דעתכם על המפרט ? האם כדאי לשנות ולמה? 2. האם הספק המובנה מספיק או שאלי להחליפו? ואם כן באיזה מתח? 3. האם אפשר/כדאי לקנות זכרון 512 בSIM אחד ובעתיד לקנות עוד SIM של 512 מאותו סוג? 4. האם צריך/ חובה להוסיף מאוררים ? …

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ronili2,

יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. קליטת האלחוט היא די טובה אבל במצבים מסויימים אני שם לב שאין לי קליטה או שיש לי קליטה נמוכה. שאלתי היא .. 1. האם יש אפשרות לקנות מגבר לכרטיס הרשת ? ( אני ידוע שיש אפשרות להגביר את עוצמת הגל של הראוטר .. אבל לא את זה אני מחפש מאחר ולא תמיד יש לי גישה לראוטר ( למחשב כשאני משתמש באותו מחשב נייד במסגרת עבודתי ) ) האם אפשרות לחבר כרטיס רשת נוסף ( כמו למשל בחיבור USB ) שיקלוט טוב יותר את האות מהראוטר ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, יש לי מחשב (כבר די זקן) שעובד לי מצויין בשימושים יום יומיים וגם מעבר, אבל הייתי מעוניין לנסות לשפר מעט את ביצועי הגיימינג שלו. אני משחק היום בעיקר GTA Online. המשחק עובד סבבה לגמרי אבל הייתי מעוניין באיזשהו בוסט כדי להרים קצת את ההגדרות ושעדיין יעבוד חלק. המפרט היום: MB: Gigabyte GA-H77-D3H CPU: Intel Core i5-3570 RAM: CORSAIR 16GB (2 x 8GB) GPU: AMD Radeon HD 7850 2GB GDDR5 PSU: Seasonic X-660W השאלה שלי היא האם אצליח לקבל שיפורים (לא צריכים להיות מטורפים) בביצועים ע"י החלפת כרטיס מסך בלבד? או שאני צריך להחליף גם מעבד (ואז כדי לקבל שיפור ביצועים משתלם סביר להניח שלא תהיה לי ברירה אלא לשדרג גם לוח אם ואולי…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. מומחי הפורום וחובבי המפרטים שלום להלן הצרכים שעל בסיסם אבקש לגבש מפרט: -המחשב ישמש למשחקים חדשים ברמה טובה +. -המחשב ישמש לצפייה/עריכה של סרטים. -תעשה עבודה בפוטושופ. -יעשו צריבות בתדירות גבוהה (למטרות גיבוי). -המחשב יריץ חבילת אופיס. -אין צורך בהרד דיסק מעל 160 ג'יג'ה. -ע"פ התקציב כמובן המערכת תתבסס על AMD. -לא יעשה OC. -דרוש סלוט PCI + מקום במארז ל Audigy 2 platinum שברשותי. -אין צורך במארז יפה. -אין תכנון לשדרוג בשנתיים הקרובות ! המפרט עד כה: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore BOX AM244DCB ¤ 539 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 452 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 425 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 …

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שיהיה גם דיסק קשיח 80 ג'יגה, מסך שטוח עדיף 19, עם צורב, וכרטיס רשת תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אבא שלי קנה אתמול מחשב נייד של VISION יד שנייה בן 10 חודשים נראה במצב מצויין, ב2300 שקל . הנתונים הם : מעבד 1.5 INTEL CELERON זיכרון -512 כרטיס מסך מובנה הארד דיסק 80 ג'יגה כרטיס רשת אלחוטי מה אתם אומרים שווה תהשקעה ? או שלהחזיר את הכסף? ויש אולי מחשב אחר שאפשר לקנות בסכום הזה? הוא צריך תמחשב רק לעבודה עם מסמכים, גלישה באינטרנט ,ההאזנ למוזיקה וצפייה בתמונות. תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by LazyBurger,

שווה לי לקנות מסך שיהיה כלול במפרט שעושה מקסימום 7K? כי אז בלי יהיה לי כסף לכ. מסך יותר טוב, ואם מסך כנראה שלא... ועוד אלטרנטיבה: יש זכרון של 2GBX2 במהירות 667MHZ? כמה עולה ואם אפשר אתר של חנות שפועלת בסביבות באר שבע תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני לא מבין בזה ממש אני צריך המלצות לבנתיים הבנתי שכדיי לקנות מעבד של sampron אם 6600GT אבל אני לא יודע אם המעבד לקנות socket 754 or socket A וגם לגבי כל שאר החלקים אין לי מושג מה לקנות <_< תודה רבה לכל העוזרים...למיניהם... אהה ויש לי כבר את כל הציוד ההיקפי מסך עכבר מקלדת וסאונד

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, טוב אני חייב לציין שהתייאשתי לחלוטין, בזמנו היה מאוד קל להבין איזה מחשב נייד מתאים לך כי לא היו כל כך הרבה ומגוון אפשריות, היום אני מבין שצריך תואר ראשון בשביל למצוא את הנייד שמתאים לך אז קודם כל נתחיל עם התקציב, יש לי 7 אלף להשקיע במחשב נייד אבל אם אפשר בפחות אז למה לא? (גם דיי מומלץ) השימושים של המחשב נייד מתחלקים ל2, בבית ובחוץ שאני מתנייד איתו ולכן עשיתי רשימה. בבית: • גלישה באינטרנט • עבודה משרדית • קריאה וכתיבה של טקסטים (חשוב מאוד שיהיה בעל מסך איכותי ונעים לעיניים, נתקלתי לא פעם במסכים שאחרי חצי שעה עבודה עליהם במיוחד עם טקסטים יש לך כאב ראש...) • הצגת תמונות ולכן חשוב שיהיה חיבור HDMI. בחוץ: • אינטרנט • משחקים קלים (לדוג' Worms, PES10 וכו'...) …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. שלום ברשותי מחשב בין 6 שנים שמקרטע בזמן האחרון , כרטיס המסך שבק , ולעיתים הוא פשוא לא עולה לאחר כיבוי... בהתחלה חשבתי לקנות משומש עם מעבד דוגמת i5-6400 או i 5-4460 אבל אני חושש שהוא יתיישן מהר לכן חשבתי להשתמש במארז +ספק הקיימים שהם טובים לדעתי , וכך להגיע לתקציב אשמח להמלצתכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש רגיל בתוספת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מי…

17. שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מחשב עם מסך (אין צורך ברמקולים, עכבר ומקלדת) בעיקר לעבודה גרפית ובין היתר לאינטרנט, סרטים, הורדות, אופיס... התוכנות בהם יהיה שימוש אינטנסיבי הם: PhotoShop Illustrator Flash Premiere InDesign Dreamweaver בגדול התקציב 4-5K אם יצא פחות..אז מצויין. אין צורך להשתגע.. בגדול מחשב לעבודה אינטנסיבית, שקטה (ברמה סבירה). תודה לעוזרים ~עריכה~ שכחתי לציין עבודה עיקרית בדו מימד, אך גם קצת בתלת מימד.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by kayuda,

אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט בין שתי אופציות. זה מעט מורכב. אני מגביל את התקציב ל4500 בערך. ואני רוצה מחשב של עד 14 אינץ'. ההתלבטות היא בין דל 7348 עם המפרט הבא http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=15000 לבין לנובו flex 2 הבאhttp://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=14026 יש לציין שאם אני לוקח את הלנובו אני מחליף את ההארדיסק לssd 256 gb מה שיעלה את המחיר של המחשב לאיזור ה4300 שקל כולל הרחבת אחריות ל3 שנים כמו זאת של דל. ההתלבטות שלי נובעת מכך שבדל לא ניתן להרחיב זיכרון מעל ל8 גיגה ואין לי מושג כמה זה יפריע לי בעתיד. גם יש לו כרטיס מסך מובנה פחות טוב מבפלקס2. אני רוצה מחשב שיחזיק לזמן יחסית רב ככל הניתן. מנגד אני חושש לגבי טיבו של הפלקס. אני מכיר אנשים שיש להם אותו ב…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by yonatangold3,

אהלן אני מחפש לקנות מחשב בתקציב של עד 5500 שח. אני משתמש בתוכנות אופיס + גם להריץ עליו מידי פעם תוכנת עריכה ( אביד/פרימייר). חשוב לי שהמחשב יהיה שקט וקטן (עד 14 אינצ') ושתהייה לו חיי סוללה ארוכים. שיגיע עם מערכת הפעלה windows10. תכלס הדבר הכי חשוב זה שיהיה חזק ואמין ויחזיק לי הרבה זמן, שלא אצטרך לקנות מחשב חדש עוד 3 שנים. מצרף שני מחשבים שנראו לי מתאימים הייתי שמח לשמוע את דעתכם או לשמוע המלצה על משהו אחר... כמו כן הייתי שמח לדעת לגבי האחריות בין דל ללנובו. הבנתי שלדל יש 3 שנים אחריות אבל שהאחריות שלהם היא לא משהו, ללנובו יש אפשרות לשדרג את האחריות ל 3 שנים. השאלה אם הם יותר אמינים במידה וקורה משהו למחשב. Dell Vostro 14 5000 5…

20. המפרט למסך 22". חלק מהרכיבים הם בעיקר בשביל המראה, למרות שאני יודע שיש רכיבים יותר טובים/איכותיים, קחו בחשבון. הצעות ותגובות יתקבלו בברכה. מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray ¤852 פתרונות קירור למעבד THERMALTAKE X5 ORB FX2 GOLDEN ¤171 לוחות אם Gigabyte GA-EP45-UD3L ¤567 מארזים NZXT GUARDIAN 921 ¤290 ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus ¤235 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI Black Dual Chanel CL5-5-5-15 ¤380 כוננים קשיחים Western Digital 500GB SATA II CAVIAR GREEN 8MB ¤267 כרטיסי מסך NVIDIA Gainward nVidia GeForce GTX260 Golden Sample 896MB 216SP PCie ¤975 כוננים אופטיים LG GH22NS X22 Sata Black ¤117 רמקולים Logitech LS21 2.1 Speakers ¤…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by sitzikbs,

שלום, מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום ( אני חדש כאן וקראתי את החוקים) אני מחפש המלצה למפרט של מחשב סלוני. ראיתי את המומלצים פה באתר https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113639 https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113625 אני מחפש משהו ביניהם ( גם מבחינת מפרט וגם מבחינת עלות - למשל אני לא חושב שנאי צריך 4 טרה הארד דיסק וצורב BR) . בניתי את המפרט הבא ואשמח לדעת אם : א. כל החלקי םבאמת מתחברים ( אני לא באמת מבין את ההבדל בין כל המספרים וחושש שיש דברים שאולי לא מתאימים אחד לשני). ב. האם הוא עונה לצורך. להלן המפרט : מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 7100 3.9Ghz …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ooosss,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי לתוכנות אודיו ומוסיקה ברמת הסקיצות ולגלישה באינטרנט, לא למשחקים. חשבתי על משהו כמו AMD 2600 אם זה זול משמעותית מפנטיום, אני רוצה זכרון 512 ו80 ג'יגה הארד דיסק, אם אפשר בשני דיסקים נפרדים וצורב. כרטיס מסך יכול להיות הכי פשוט שאפשר. כרטיס קול יש לי משלי, וכל זה כולל מסך. האם זה אפשרי? אשמח גם לקבל המלצות על מקומות לקנות אינטרנט או חנות באיזור המרכז. תודה מראש אור.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מחשב שאמור לשמש בעיקר לעבודה גרפית ויהיה גיימינג מנימלי. מעבד: I7-2600k tray מחיר:1350 לוח אם: ASUS P8Z77-V DELUXE s1155 מחיר:1390 זיכרונות: Corsair CMZ 8GX3M1A1600C10כפול 3 מחיר:1095 או Corsair CMX4GX3M1A1333C9l אני לא סגור אם לקנות 3 סטיקים של 8 גיג'ה או 6 של 4, יש הבדל מבחינת ביצועים\חום או שאולי איאפשר להרכיב 6 סטיקים ביחד בכלל? כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX560 Ti 1GB מחיר:1090 SSD: OCZ Vertex 3 120G מחיר:890 הארד דיסק: …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום אנשים היני הגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות מחשב חדש עד 6000 ש"ח אני מעוניין לשחק במשחקים חדשים (וגם כמה ישנים) , מוסיקה סרטים וגם הרבה גרפיקה בתוכנה 3D STUDIO MAX אני צריך רק לוח אם ,מעבד, כרטיס מסך, זכרונות מארז, הרק דיסק וספק אנא עיזרו לי להרכיב מחשב שיכול להחזיק לפחוט שנתיים 3 תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. טוב אז הינה מגיע לו התאריך ה22.4 והירידת מחירים בפתח זה התאריך שבן דוד שלי חיכה לו כדי לקנות את המחשב החדש שלהם [אחרי שהם כבר 4 חודשים בלי מחשב] אני צריך מפרט שיהיה בעיקר טוב למשחקים ואינטרנט לא מתוכנן OC... חשוב שתשימו את המחיר שיהיה לאחר הירידת מחירים של אינטל [חשוב שהמעבד יהיה של אינטל ולא משנה עד כמה AMD יותר זול הם רוצים אינטל והם חיכו לזה הרבה זמן] רצוי מפנדה [החנות הכי קרובה ומוכרת ושירות טוב] צריך רק מקלדת עכבר ורמקולים [סטנדרטים, לא משהו יקר] עריכה: טוב אז ככה, תבנו לי מפרט הכי טוב שאפשר ב 4 אלף שקל רק עם עכבר מקלדת ורמקולים לא משנה עם AMD או אינטל רק כמה שיותר טוב. אני הולך לקנות מחר אז אני צריך מהר תודה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים