עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לנוכחים, שמחתי לגלות את הפורום ושמחתי עוד יותר לקרוא את המדריך המפורט לגבי הרכבת מפרטים. אני פה, כמו רובנו, כדי להתייעץ ולקבל קצת הכוונה לקראת רכישת מכונה חדשה. כל עזרה תתקבל בברכה. :-) אני חוזר לתחביב ישן - סימולטור טיסה של Microsoft. אי לכך - המחשב הנוכחי יימסר כלאחר כבוד, והמכונה החדשה אמורה להריץ את הסימולטור ללא בעיה. בלי קרטועים, 25FPS לפחות ברזולוציה גבוהה. המפרט לא צריך לתמוך בשדרוגים מאסיביים, כלומר - המחשבה שלי היא להישאר עם המפרט הזה ל5-6 שנים הקרובות, שיספק את הסחורה. אני לא מתכוון להתעסק ב-OC, כנ"ל לא SLI - הסימולטור כלל לא תומך בפונקציונליות הזו. אני צריך גם מסך חדש (21"-22" איכותי פלוס), ואם יישאר כסף - גם למערכת שמע סבירה. ולתשובות המלאות: תקציב: עד 5…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by galCool,

שלום רציתי הצעה למפרט ב2700 בלי כרטיס מסך ומעבד יש לי 6800GS ו820.. עם עכבר ומקלדת והרכבה... שיהיה למשחקים! תודה!! [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by liel3,

צריך מחשב עם יכולות לעריכת סרטים, מתלבט בין 2 מחשבים: TOSHIBA A300-17S - מחיר 4500 ש"ח מעבד Intel® Centrino® Duo Processor Technology featuring Intel® Core2 Duo Processor T8100 (3 MB Cache, 2.10 GHz, 800 MHz FSB) מערכת הפעלה Genuine Microsoft® Windows® Vista Home Premium Edition מסך 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT High Brightness display, resolution 1,280 x 800, 200 cd/m² דיסק קשיח 250 GB (5,400 rpm), Serial ATA זיכרון 2,048 MB, maximum expandability: 4 GB, technology: DDR2 RAM (667 MHz) כונן DVD Super Multi (Double Layer) drive כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 3470 supporting HyperMemory technology, 256 MB dedicated VRAM (up to 1,…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Lior4543,

שלום, אני מחפש מחשב לחבר הוא סטודנט להנדסת חשמל. התקציב שלו עד 3500, ככל הנראה הוא יבצע חישובים מתמטיים כבדים. * מטרות המחשב? עבודת סטודנט להנדסת חשמל * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך?לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יספיק * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה יספיקו. אם יש אפשרות לSSD קטן עבור מערכת הפעלה זה יהיה טוב. * כונן אופטי? רצוי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by guy81,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים עריכה גרפית (עוד לא יודע בדיוק במה אעסוק-דו/תלת מימד ואיזה תוכנות..) תכנות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 זה טוב באופן כללי מעדיף מחשב חזק ומהיר מאוד. מוכן להשקיע בסביבות ה-5000(מוכן גם יותר אם יש מחשב ששווה את זה). אשמח לקבל דעתכם על http://wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=788687&cid=5762 מתלבט בעיקר בגלל העניין של המקלדת. אני הולך לתכנת עליו הרבה. השאלה אם החוסר נוחות של המקדלת כפי שטוענים בסקירה זה כזה נורא ואם זה משהו שמתרגלים אליו? והאם המחיר שווה את המחשב?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אז ככה המטרה היא...מכונת משחקים חזקה מאוד...התקציב..עד 7000 (עדיף 6500 ככה..) בלי שום דבר (רק מארז+מה שבתוכו), לא כולל צורב או סידי, או פלופי..!! אז ככה...תתחשבו..מפנדה.. AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray Thermaltake Volcano SilentBoost K8 Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs X 2 Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File server HEC 425VDT PSU Double Fan כל זה ב6511..!! מה אתם אומרים.?...שווה לא שווה?...לשפר איפשהו??.והמחשב בנתיים לא לOC..! ועוד שאלה...הספק יחזיק את כל המחשב??

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אז קצת רקע, תיכננתי לקנות מעבד IVY BRIDGE כשהם אמורים לצאת אבל הגעתי הבנתי שהמעבדים שיוצאים לא נותנים תמורה משמעותית מבחינת ביצועים לעומת SANDY BRIDGE, ובנוסף הם לא שייכים לHIGHEND . אני מתכנן לרכוש (intel core-i7 3930k(3.2 והבנתי שאפשר לעשות לו המהרה ל3.8. מה התקציב המקסימאלי? 9,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית: 3ds Max,Maya2012,PHOTOSHOP cs5 after effects cs5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Kayfun4ik,

שלום רציתי שתבדקו מפרט ל HTPC שבניתי (האם הכל משתלב טוב) דרישות של צפייה ב תוכן HD, גלישה וכד' (לא משחקים ולא עבודה) חיבור לרסיבר. יעמוד בסלון ליד הטלוויזיה מעבד i3 4340 (HD6400 graphics) LGA 1150 לוח אם Gigabyte H97N WiFi מארז Silverstone Milo ML03 כונן ל OS SamsungSSD 128GB 840 Evo 2.5 inch Sata3 כונן לשמירת מדיה (מה יותר מומלץ?) WD 3.5 inch 2TBSata3 64MB cashe Caviar green 5400RPM Seagate 2TB Sata364MB 599RPM for Nas WD 3TB 64MB Sata3Purple, IntelliPower זיכרון RAM(מה מומלץ, 8GB או ש 4GB מספיק מעל ומעבר לדרישות שלי) אני צריף מהירות של 1600 וחברה טובה ספק(גם כאן עזרה בבקשה) Seasonic 350WSS-350BS 80mm Seasonic X-400FL400W Active PFC Passive התקציב בערך 3K תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Ryyd,

היי, אני בדרך לקנות מחשב לעריכת אודיו (CUBASE). בעיקר משתמש בפלאגינים של איקיו, קומפרסור, מדמה טייפ, מדמי פראמפים. אין כמעט כלי MIDI וספריות סאונד. כמה שאלות: 1. קירור טוב למעבד? מארז טוב? מה מיותר ואפשר לחסוך? 2. האם באמת יש יתרון ל-nvme בתור כונן ראשי בסוג העבודה הזה של מיקסים לסאונד? 3. האם הכונן השני יכול להיות SATA, וכמה זה ישנה? 4. מישהו יודע משהו על הקטע של האחריות המוגבלת בTMS? משהו שצריך לשים לב אליו? אני מודע לזה שאין פה כרטיס מסך. אני נוטה לקחת את המחשב כמו שהוא, ואם תהיה בעיה אני אקנה כרטיס מסך. מעבדים: Intel Core i7 10700K / 1200 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1730 קירור למעבדים: be quiet! CPU Cooling Pure Rock…

10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 5000 ש"ח, אפשר חריגה של עד 5500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג, מתכנן להרחיב אופקים בתחום ולא להתקע רק על FPS. המחשב גם ישמש לאפליקציות מסחר במניות אז צריך לפחות 16 RAM זכרון... 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין בעיה עם רעש סביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה ל…

11. Started by m0ti,

מעבד לוח אם זכרון 1G דיסק קשיח 160GB כרטיס מסך צורב DVD הביאו לי את זה: noacomp Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 985 ¤ 1 DFI INFINITY ULTRAII-M2 AM2 580 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 533MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 670 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB JB 390 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX7600 GS TDH Extreme 256MB PCI-E 720 ¤ 1 LG GSA-H10 DVDRW WHITE 250 ¤ 1 סה"כ: 3595 אני צריך קרוב לראשון: זיגזג, KSP, IQPC

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני מת לקנות מחשב חדש כי המחשב שלי מעפן אבל כל פעם שאני רוצה לקנות חלק פתאום אומרים לי שיש חלק חדש למשל אני רוצה לקנות AMD 939 לא משנה איזה סוג העיקר שהוא 939 ופתאום אמרו לי שהולך לצאת ממש בקרוב סוקט חדש 1027 סוקט M2 או שאני רוצה לקנות כרטיס מסך פתאום אומרים לי שכדיי לי לחכות לG80 בפסח בקיצור אני משתגע וגם אמרו לי שעכשיו יש לאינטל מעבד חדש פרסלר וגם יש להם את הלוח 975 אני לא יודע מה לקנות אז אתם יכולים לת לי מפרט

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by omerwsb,

היי, קיבלתי הצעה לרכוש מחשב נטבוק של אוקיטק בעלות של כ1400 ש"ח (מעבד אינטל אטום N270, שני גיגה RAM, כונן קשיח של 160 גיגה, ווינדוז XP - מפרט רגיל פחות או יותר) העניין הוא שאני מתלבט האם ללכת על חברה לא מוכרת או לשלם את 1900 השקלים שרוצים על נטבוק עם מפרט דומה רק של אסוס. אני חייב לציין שיש לי 2 מדפסות של אוקי ומסך מחשב של אוקיטק ואני בהחלט מרוצה. יש בכלל חשיבות ליצרן של הנטבוק? הרי כל הנטבוקים הם בעלי אותו מפרט פחות או יותר... אודה להתייחסות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by FPSbanana,

אני רוצה מחשב למשחקים ב12000 כולל מסך רחב טוב

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by dandul3,

מה התקציב המקסימאלי5500 (חריגות יתקבלו לשדירוג המעבד או כרטיס מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש(מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כבדים FARCRY 4 battlefield וכדומה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)גבוהות5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא אולי קל 8. האם ישנה ה…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. הקניה שלי התעכבה וקיבלה זוית נוספת אחרי שקיבלתי הצעת מחיר חדשה. התקציב עלה קצת לכיוון ה3500 ש"ח. להזכיר את צרכי המחשב: הוא ישמש קצת לכל דבר, קצת עריכת וידאו, יש לנו מצלמת וידאו mini dv, רוצים להעביר סרטים שצילמנו ולערוך אותם לDVD. קצת מצגות פאואר פוינט שישולבו בהן קטעי וידאו. קצת משחקים, בעיקר NBA ודומיהם, אבל גם שאר החדשים. לפי פוסט קודם ועזרה בפורומים אחרים כאן הגעתי בסופו של דבר למפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: ASUS DVDRW …

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי , אשמח לחוות דעת , איזה מחשב מבניהם הכי מתאים לגיימרים ? ( ברמה של סקיירים ,דיאבלו , דיסהונורד וכאלה ..) http://www.amazon.com/Computer-Corp-...ops+for+gaming http://www.amazon.com/MSI-GT683DXR-4...ops+for+gaming http://www.amazon.com/MSI-CX61-0NF-2...ops+for+gaming http://www.amazon.com/Toshiba-Satell...ops+for+gaming * מטרות המחשב? גיימינג ולימודים * גודל המסך? לא חשוב * רזולוציית המסך?FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ? לא * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך?ארוך ואהיה מרוצה? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI זה אקסטרה מעולה . * Bluetooth?לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי?רצוי מאוד * האם דרושה תמיכה ב…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by itay_izra,

שלום אני מתכנן בקרוב לרכוש את ה flex2 i7 1tb.(8gb-ram) 14inch רציתי לדעת אם בעתיד אוכל להוסיף לו כונו ssd 500b בנוסף ל1tb hdd? חוץ מזה המחשב הנ"ל טוב ומומלץ? תודה! *אם יש להן המלצה למחשב טוב יותר באותו תקציב אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. מחפש לקנות מחשב נייד עד 1500 ש"ח לאופיס (וורד) וגלישה באינטרנט. חשוב שיהיה קטן וקל, אבל עם מקלדת נוחה לכתיבה (הייעוד העיקרי של המחשב הוא כתיבה..), ושתהיה לו סוללה חזקה. איך ה-eee? איזה עוד ניידים יש בסגנון שלו? תודה, גיא

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב שיאפשר לי לשחק במשחקים עתירי גרפיקה, כמו Witcher 3, Doom 2016 וכו' עם אפשרויות הגרפיקה הגבוהות ביותר בקצב טוב (60fps לפחות, אם ניתן). בנוסף, אני רוצה שהמחשב יישאר רלוונטי למטרה זו כמה שיותר זמן. יציאת GeForce GTX 1080 נראית כמו הזדמנות טובה להשתדרג. השאלה היא: האם כרטיסי המסך החדשים מבוססי 1080 שייצאו בקרוב מתאימים בכלל למחשב הנוכחי שלי, ואם כן - האם החלפת כרטיס המסך בלבד תיתן לי את התוצאה הנדרשת לעוד זמן מה, עד שאקנה מחשב חדש סביב הכרטיס, או שישנו צוואר בקבוק אחר (CPU?) שלא ניתן להתגבר עליו? מפרט המחשב הנוכחי שלי: Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Intel Pentium 4 2.6Ghz 800Mhz 512K Box 1,539 GIGABYTE GA-8IK1100 - 875P 930 Mushkin 256MB PC3500 941 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 642 Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128MB 2,599 VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 160 3R SYSTEM AIR Cyber Blue 437 ש"ח כל שאר קיים אצלי ואינו זקוק להחלפה נו אז מה דעתכם???

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ag43,

ראיתי את המחשב הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12834 והוא נראה זול יחסית לחלקים שבו. הדבר ביחיד שלא הכרתי בו הוא סוג המסך שלו שמופיע בכותרת. מישהו יודע מה זה? האם זה טוב יותר או פחות טו משאר המסכים שקרויים בשם ANTIGLARE?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by tamam,

בכל הפורומים הנוגעים בדבר (מחשבים ולוחות אם) כאן,והסקירות של הלוחות / מחשבים/ המלצות אחת החברות הבולטות היא Asrock, למה? על פי הניסיון שלי, כאשר קניתי מחשב עם לוח של החברה הזו, וגם חמי שקנה באותה העת לוח אחר של החברה הזו, אני קיללתי את היום שנגעתי והסכמתי לשמוע למוכר לנסות את החברה (מספר חודשים לאחר הקניה החנות נסגרה) הצרות שהיו לי עם המחשב (תושבות הזיכרון, ציפצופים לא ברורים וכו') ובאותו הזמן אני הייתי אחרי כ 15 שנות ניסיון כטכנאי מחשבים (כמובן בעיות שונות גם לחמי) חברת בת של אסוס? למה לאסוס להקים לה מתחרה? אלה אם היא נפתרת מכל הבררה של אסוס דרך אסרוק היה לי נסיון טוב עם MSI, עם INTEL, אסוס, וכמובן gigabyte שאני מאוד מחבב (סוס עבודה אמין לאורך זמן) …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Electrolite,

ברצוני לרכוש מחשב חדש והתקציב שלי עומד על מקסימום של 7000 ש''ח, המחשב מיועד בעיקר למשחקים והתקציב הגבוה הוא בשביל שהמחשב יהיה בעל-ערך גם לטווח הארוך יחסית, כלומר יש צורך גם בבסיס טוב לשדרוגים בעתיד. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by no_way,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 עם חריגה של 200~350 2. מה שימושי המחשב? גיימינג קל (מיינקראפט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? ללא ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 1 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה הרכבה בחנות בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP ירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? סביר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים