עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by super77,

מדובר במחשב נייד מדגם HP DV7 פה יש את המפרט המלא http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c02845403

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Overlocker,

1035 ₪ - Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz LGA1150 475 ₪ - Gigabyte GA-H87M-D3H LGA1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1450 ₪ - *חדש* Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC *חדש* 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 380 ₪ - CoolerMaster - Storm Scout 390 ₪ - M12II-620 620W Modular 90 ₪ - LG DVD-RW X24 מחיר סופי: 4470 ₪

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. ב"ה היי קניתי lenovo ideapad u160 , מה אתם חושבים עליו? http://www.engadget.com/2010/08/03/lenovo-ideapad-u160-review/ מפרט: http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=11837 (חיפשתי מחשב נייד קטן שיהיה קל וחמוד.. אני מודה שקניתי אותו בגלל העיצוב..) המוכר לא המליץ לי עליו וזה מלחיץ אותי קצת.. ??? :s05: שאלה בקשר למאווררים: יש לי עוד מחשב נייד בבית, בו הטמפרטורות לפי התוכנה הם בסדר, התוכנה היא SPEEDFAN והיא מסנמת חץ כחול או סימן של V ירוק.. במחשב הנייד החדש, הרבה פעמים אני רואה שהטמפרטורות הם סביבות ה 50 , והתוכנה מסמנת לי סימן אדום או סימן של אש והמחשב חם וזה מלחיץ .. :s05: ??? אבל יש משהו טוב: במחשב החדש הקטן , הטמפרטורה של הארדיסק היא טובה (33C), ובישן היא תמיד…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לחברי הפורום: אני מחפש לקנות מחשב להורי שישמש בעיקר לשימוש משרדי וקצת גיימינג (בשביל הנכדים ואפילו בשבילי- בהגדרות בסיסיות) חשוב שהמחשב יהיה אמין ועמיד לשנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים קלים או בהגדרות נמוכות, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב לשימושה של אימי המבוגרת, רובם בסיסיים מאד כמו אופיס ואינטרנט. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by shalev142,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים מאוד כמו BF4 וכאלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 GTA V במידה והוא יצא למחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by 00Amir,

אני עומד להתחיל לעבוד הרבה עם פרימייר ואולי אפטר אפקט, יש לי מחדש חזק אבל יחסית ישן, אני רוצה לשאול אם אני צריך להחליף את כל המחשב או אפשר להסתפק רק בכמה חלקים.. המחשב שברשותי: מעבד I7 - 860@4Ghz לוח אם - P55-UD3a קירור Mugen2 זיכרון : 16GB 1600Mhz - kingston hiperX כרטיס מסך GTX460 1G - קירור I-chill ספק - קרוסייר HX650W כונני מערכת - OCZ vertex2 זוג במערך רייד0. כונני עבודה - זוג 2GB סיגייט ברקודה.. השאלה שלי: אם אני מחליף את הכרטיס מסך לכרטיס מתקדם יותר זה יספיק? או שאני חייב להחליף מעבד ועוד.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. . מה התקציב המירבי? 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? לימודים אקדמיים, בעיקר תכנות ועבודה כמתכנת (השאיפה היא להביא את הלפטופ הטוב ביותר כדי שיחזיק כמה שיותר שנים כ Daily Driver) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא בהכרח, אם יש משהו משתלם עם ווינדוס 10 אז זאת אופציה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP / IVORY 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? חודש הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? HDMI כמובן, USB 3 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? עדיפות לאופציה לשדרוג בעתיד (מבחינת כמות זיכרון ה…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by tzay,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד 15.6 המיועד להחליף מחשב נייח לצרכים בסיסיים כגון תוכנות אופיס, אינטרנט, סרטים וכד' בתקציב 2,000-2,500 ש"ח שיספיק גם למערכת הפעלה. אני יודע שבתקציב כזה אני לא אמור לצפות ליותר מידי אבל מצאתי כמה אפשרויות ואשמח לשמוע חוות דעת עליהן (מותג, דגם, מרכיבים שונים) או המלצות אחרות, כמובן. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה אמין ולא מיושן מידי. DELL #1- http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-i3-4GB-500GB-W8/pi1OK3521283 DELL 2#- http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7755731 DELL 3#- http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7754978 ASUS #1- http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=77563…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני מפרסם ב3 פורומים נוספים - ובאף אחד אני לא מוצא את הקונצנזוס. איי גיב אפ , אין לי מושג מה לקנות. אז החלטתי לתת לכם להתפרע וללכת עם האינטואיציה שלכם - רק חשוב לי שיהיה לו גיגה זכרון לפוטושופ ואני אקנה כנראה את זה שיהיה הכי מנומק והגיוני

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. א. מה התקציב? שאלה טובה. כעקרון מדובר בסכום הנע בין 5000-6000 ש"ח, אבל כמובן שאני אשמח להוציא פחות, אבל לא באופן שישפיע בצורה דראסטית על הביצועים של המחשב. ב. מטרות המחשב? המחשב מיועד בראש ובראשונה למטרת משחקים כבדים יחסית, כדוגמאת fear ו/או call of duty 2, ככה שירוצו בצורה חלקה ונעימה לעין כעקרון המחשב אמור גם לשמש אותי לגלישה (והורדות) ברשת, צפייה בסרטים (dvd) וכתיבת עבודות אוניבסיטאיות. אני לא מתעסק בכלל ב-OC או מודינג, ככה שאני מעדיף להשקיע את הכסף באיזורים אחרים במפרט. ג. האם אתה צריך ציוד הקפי? כעקרון אין צורך בציוד היקפי כי יש את כל הדברים הבסיסיים. הייתי שוקל אולי להחליף את המסך 19 אינץ' שלי (brother) כי אני חושב שמהירות התגובה שלו נמוכה מדי וכך גם הרזולו…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום הנכבדים. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהתלבטות די רצינית שמדירה את שיניי בחודשיים האחרונים. אני סטודנט שצריך מחשב נייד למשחקים,סרטים,אינטרנט,תוכנות לא חזקות במיוחד.. לאחר שיטוט נכבד באתרי מחשבים ובזאפ ננעלתי על הדגם של HP מהכותרת,במיוחד בכך שיש לו כרטיס גרפי די חזק ובנוסף יתרונות המולטימדיה שלו..הכי זול שמצאתי בזאפ זה את DV6186 ב6075 ש"ח ואת הDV6282 ב6134 ש"ח שסה"כ ההבדל בינהם זה שבראשון יש XP ובשני יש ויסטה מה שכרגע אני מעדיף זה את הראשון בגלל הXP שכרגע די עדיף על הויסטה מבחינת תאימות מערכת מי שחולק עליי בעניין זה אשמח לשמוע..בנוסף יש איזשהיא בעיה שמסתובבת בפורומים על רעש מהמחשב בדגם של 6186,בעיה שלא נתקלתי בדגם 6282 אם מישהו יכול לאשר זאת גם אשמח,…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Eyal Younger,

היי אני לקראת נסיעה לארצות הברית, ואני מעוניין לחזור משם עם MACBOOK פרו או אייר, ורציתי לשאול אתכם על מה אתם ממליצים למחשב נייד ששימושו הוא יהיה שימוש סטנדרטי, אינטרנט, אופיס, עריכת תמונות וסרטים באופן חובבני (פוטושופ וסוני ווגאס), שימוש ביתי רגיל. אודה להמלצותיכם תודה, אייל

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by 0xIDE,

בניתי לי מפרט מסויים שאני רוצה אבל הוא חורג מהתקציב שלי שהוא 4,500 ש"ח (ללא מקלדת, עכבר ורמקולים) המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 BOX לוח אם: MSI P43T-C51 צ'יפסט P43 כונן קשיח: Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון: Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe צורב: LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ספק: Seasonic S12II 500W מסך: LG W2253TQ *הוא מיועד לשימוש רגיל ברוב הזמן אבל גם למשחקים *בחרתי את המסך הזה כי הוא ה2MS הכי זול של LG/SAMSUNG שראיתי אבל אין לי בעיה לקחת דגם אחר יותר זול אם יש במקום אחר לי אין לאייבורי הכל במלאי *השקט לא כ"כ חשוב, ובנתיים אני לא יודע גם עם איזה מארז זה מגיע, אני אערוך פה כשאני א…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. טוב אז הינה מגיע לו התאריך ה22.4 והירידת מחירים בפתח זה התאריך שבן דוד שלי חיכה לו כדי לקנות את המחשב החדש שלהם [אחרי שהם כבר 4 חודשים בלי מחשב] אני צריך מפרט שיהיה בעיקר טוב למשחקים ואינטרנט לא מתוכנן OC... חשוב שתשימו את המחיר שיהיה לאחר הירידת מחירים של אינטל [חשוב שהמעבד יהיה של אינטל ולא משנה עד כמה AMD יותר זול הם רוצים אינטל והם חיכו לזה הרבה זמן] רצוי מפנדה [החנות הכי קרובה ומוכרת ושירות טוב] צריך רק מקלדת עכבר ורמקולים [סטנדרטים, לא משהו יקר] עריכה: טוב אז ככה, תבנו לי מפרט הכי טוב שאפשר ב 4 אלף שקל רק עם עכבר מקלדת ורמקולים לא משנה עם AMD או אינטל רק כמה שיותר טוב. אני הולך לקנות מחר אז אני צריך מהר תודה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מבקש לקנות מחשב ליצירה ועריכה מקצועית של מוזיקה. על מה כדאי לשים את הדגש מבחינת החומרה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 5000, לא חובה להשתמש בכולו, והתשלום בויזה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)בעיקר למשחקים אך גם לשימוש בסיסי בתוכנות סגנון CAD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.לא, יש לי כל מה שאני צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותיאני צריך צורב DVD, ואם הלוח אם יהיה בעל כרטיס קול טוב, זה יהיה מעולה 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, העיקר שתהיה …

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש דבר כזה מחשב נייד עם יציאה אופטית כדי לחבר לרסיבר ולשמוע סאונד DTS או DD? ובנוסך שיהיה מספיק חזק כדי לנגן סרטי FHD? התקציב שלי הוא 3000-3500. יש חיה כזאת?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. חבר שלי רוצה לקנות את המחשב הבא AMD XP 2400 ASUS A7V8X SAMSUNG 256 DDR 333 WD 40 GB 8 MB CACHE BUFFER ASUS GEFORCE 4 MX 440 TASK E-STAR ואת כל שאר החלקים הוא לא צריך... ואני מציע לו שיקנה את המחשב הזה תגידו לי אם אני צודק או לא.. AMD XP 2000 ASUS A7V8X SAMSUNG 256 DDR 333 WD 40 GB 8 MB CACHE BUFFER LEADTEK GEFORCE 4 TI 4200 64 MB DDR TASK E-STAR כפי שאתם רואים ההבדל היחיד הוא המעבד והכרטיס מסך... וכמובן יש בעיה של תקציב אז הוא צריך לבחור אחד מהמערכות הבאות... ועוד דבר הוא לא מכיר ממש את LEADTEK והוא מעדיף ASUS אז תכתבו פה איזה מהחברות האלה יותר טובה... תודה לכל העונים!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by noambaum,

שלום לכולם, הרכבתי מפרט שאני חושב שיתאים לגיימינג ב-2K ב-144HZ. אשמח למשוב שלכם : מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 7 2700 Processor Box (Gen 2) כמות: 1 - מחיר: ₪ 1277 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS ELITE כמות: 1 - מחיר: ₪ 477 זכרונות RAM: DDR4 16G 3000 CL15 Corsair Vengeance LPX Black CMK16GX4M1B3000C15 כמות: 1 - מחיר: ₪ 524 מארזים: Corsair Carbide 275R Tempered Glass Gaming Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 297 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 379 מאווררים למארזים: Antec Prizm KIT 3X120mm ARGB fan+2…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by rbeny10,

1. המחשב : FUJISIEMENS דגם: AMILO D6500 , פנטיום3, מהירות - 1G 2. במחשב ב"חריץ הרחבה" מותקן כרגע זיכרון של 64MBIT (ביחד עם 128M על הבורד-> 192M ) . ברצוני להרחיב למקסימום - 256MBIT . ?. השאלות:- האם ההרחבה (פי4 ) תורגש בגלישה באינטרנט ?. - איפה ניתן להשיג כרטיסון זיכרון ?.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד למטרת עריכת גרפיקה *דו-ממדית* ולימודים. על המחשב לעמוד בקריטריונים הר"מ: 1. כמה שיותר קל - אני אמור לסחוב אותו רוב השבוע. 2. תומך בטכלוגיות ובארכיטקטורת התקשורת העדכניות - מאחר במוסד הלימודים שלי יש תמיכה באינטרנט אלחוטי ובכלל כדי שאוכל להשתמש בו גם בעוד 5 שנים. 3. אבא ואמא - חברה טובה עם קבלות (כלומר: לא HP). אשמח לקבל עצות לשיפור / שינוי וכן עצות לדגמי מחשב שונים. תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. 1. מעבד intel pentium D 920 2.8 2MB X 2 2. לוח אם intel sorento(945) , lan + raid + firewire 3. כרטיס מסך gigabyte 7600GT 4. זכרונות samsung 1024 (512 X2) 667 mhz 5. דיסק קשיח WD 160GB SATA II 8MB וזאת בתמורה לסכום נאה של 4200 מה אתם אומרים.? שווה? נ.ב. אני יודע שלא כולם ימליצו על הלוח אם אבל הרבה מאוד אנשים אמרו לי שהבקרים בלוחות של אינטל עדיפים על GB במיוחד על ה- PG

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. * מטרות המחשב? שימושים כלליים- אינטרנט אופיס וסרטים * גודל המסך? עדיף 13.3 ואם יש משו טוב אז 14 אינץ' גם אפשרי * רזולוציית המסך? אין לי מושג, שיהיה רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל סביר של דיסק קשיח * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שהמחשב יהיה אמין עד כמה שאפשר * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- אין

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי אנחנו רוצים לקנות לפטופ שישרת אותנו למטרה משרדית, אך גם למשחקים בעלי דרישות בסיסיות יחסית (לדוגמא League of legends). נתקלנו בחיפושינו בלפטופ הזה http://ksp.co.il/?uin=22962 ונשמח לשמוע חוות דעת עליו, כמו גם אפשרויות נוספות בטווח המחיר הזה. 3,500 ש"ח הוא רף עליון עבורנו, ולא נרצה לעלות מעל. נשמח להערות והארות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by danezeq,

שלום לכולם. אני רוכש בקרוב מחשב חדש ושוקל לרכוש כונן קורא וצורב בלו ריי. אני מניח שזה נח מאוד לצרוב על דיסק אחד 50 ג'יגה ושבקרוב לא נוכל בלי זה, כמו הדיווידי כיום. אני מתכוון לקנות את המחשב בעוד כחודש. האם בתקופה זו כדאי לרכוש כונן בלו-ריי או שבקרוב תיהיה נפילת מחירים? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים