עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום כולם, בשעה טובה אני מחליף את המחשב שלי ואני צריך את עזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 רק במידה וזה נותן שיפור רציני 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים אבל יהיה גם שימוש בתוכנות מקצועיות כמו Solidworks וAutocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים למינהם שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920X1080 -לאילו הגדר…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי, אני צריך מחשב משרדי לאופיס, אינטרנט - תקציב באזור 4000 גמיש כולל ציוד היקפי: צורב מקלדת עכבר, מסך LCD 19 פשוט, ראוטר תואם ADSL עם חייגן יכיל מידע חשוב לעבודה, אז חשבתי אולי כדאי RAID 1 למטרות גיבוי? (לא צריך דיסקים גדולים במיוחד) יריץ XP PRO - אני מניח שאקנה OEM - אז צריך להוסיף לתקציב... תודה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אהלן חברה בלי יותר מידיי בלבולי סכל אני רוצה לקנות מחשב חדש ב4000 שקל והגעתי למפרט הזה: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1042[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer i11[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪140[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Asus B85M-G for 1150[/TD] [TD=width: 10%, ali…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ag43,

ראיתי את המחשב הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12834 והוא נראה זול יחסית לחלקים שבו. הדבר ביחיד שלא הכרתי בו הוא סוג המסך שלו שמופיע בכותרת. מישהו יודע מה זה? האם זה טוב יותר או פחות טו משאר המסכים שקרויים בשם ANTIGLARE?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by originall,

מה שווי השוק של זכרונות יד שנייה 2X4GB מסוג CMX4GX3M1A1600C9? שימו לב שמדובר בזכרונות 1600MHz במתח של 1.65V בדגם שנחשב לאיכותי, שכמעט כבר לא נמכרים היום. כמו כן, ישנה אחריות Lifetime מהיצרנית.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מחשב שישמש כמדיה סנטר (עיקר השימוש הוא בגלישה, אופיס וכמובן סרטים) ויחובר לטלויזיה. חשוב לי שזה יהיה מחשב שיחזיק לכמה שנים טובות - אין לי צורך מיוחד במארז HTPC, אבל אם זה לא מעלה את המחיר בצורה משמעותית אז עדיף כי בכל זאת המחשב יישב בסלון. אשמח לתגובות!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אהלן, אני מתייעץ אתכם בשביל אבא שלי. הוא צריך מחשב נייח למשרד שלו בעבודה, והשימושים שלו הם לעבודות גרפיקה בפוטושופ וכד', וצריך הרבה מקום בכונן קשיח כדי לשמור את כל העבודות. הציעו לו את המפרט הבא ב-2,750 ש"ח. האם הוא טוב? האם אתם יכולים להציע לי מפרט טוב יותר לעבודות גרפיקה במחיר דומה? (אפשר להשלים ל-3,000) מעבד INTEL i5 2300 לוח אם Gigabyte H67M זכרון קינגסטון 4, 1333HMD דיסק קשיח: טרה בייט WD1 DVD+צורב מארז מקצועי של Cooler Master, 500W כרטיס מסך HD 5760, DD45AT תודה רבה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני צריך הצעה למפרט מחשב ללא מסך בערך ב - 2500 - 3000 ש"ח. אין שום מטרה מיוחדת למחשב, הוא פשוט הולך לאחים שלי הקטנים למשחקים (לא משהו רציני). * אין צורך גם בהארד דיסק של 80GB ... רק צריך שהמחשב יעבוד ויעבוד טוב : ללא תקיעות וכד' ... תודה רבה מראש !!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Sapphire Mini PC Edge-HD3 [table][tr][td]CPU‎[/td][td]AMD Dual-Core Processor E-450 (1.65GHz, 1MB Cache)‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ Memory‎[/td][td]4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096MB), Up to 4 GB‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ HD‎[/td][td]320GB SATA 2.5'' Hard Drive‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ GPU‎[/td][td]AMD Radeon™ HD 6320M 512MB Graphics‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ Optical Device‎[/td][td]No‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ Wireless‎[/td][td]Yes, 802.11b/g/n Built-in Wireless Network‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][/tr] [tr][td]‎ Network card‎[/td][td]Yes, 10/100/1000 Mbps Built-in Ethernet‎[/td][/tr] [tr][td]‎[/td][…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by 2Fluffy4U,

ממש מתסכל לראות איך מעלים מחיר של כונן מ - 230 לפני חודש ל - 437/474 (תלוי חנות) עכשיו..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by fadiae,

שלום חברה, אני כבר הרבה זמן מחפש מחשב נייד לצרכי לימודים , משחקים, סרטים באיכות גבוהה ועבודה ממושכת של אינטרנט. אחרי כל החיפושים וקריאת סקירות באינטרנט התרשמתי משני המחשבים בכותרת . חיפשתי בפורום פה ולא מצאתי תשובה מספקת עד כה ולכן אני מבקש את חוות דעתכם. נתחיל בזה ששני המחשבים נראים לי ממש טובים , המחיר של שניהם נע בין 5K ל 5300 . ל ASUS אני מוסיף כ.זיכרון של 4GB כך שהוא יהיה שווה לDELL מבחינת זיכרון . כמובן לשני הניידים יש את אותו מעבד CORE I7 . ההבדל היחידי בין שניהם מבחינה חומרתית לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה) זה הכרטיס הגרפי , ולפי מה שקראתי נשמע כאילו ההבדל הוא לא כזה גדול . להגיד את האמת אני נוטה יותר לכיוון הASUS מכמה בחינות , הראשונה מבינהם זו אי…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. רציתי לקנות מחשב נייד ללימודים וביגלל שזה תואר שקוראים בו הרבה(משפטים) חשבתי להביא לפטופ עם מסך מגע אבל המון אנשים אמרו לי שזה לא שווה את זה ואני לא באמת ישתמש עכשיו בהתחלה רציתיי להביא איזה דגם של dell: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31273 אבל עכשיו אני מתלבט כי אמרו לי שמיותר ועדיף פשוט להביא משהו יותר טוב ובכללי אמרו לי שדל הם לא מה שהם היו פעם ועדיף לי כבר להביא hp/lenovo/asus השאלה מה אתם חושבים או ממליצים לי לקנות התקציב שלי הוא עד 3500 מעדיף באיזור ה3K מה אתם אומרים? חשוב לי שיהיה 512GB או יותר

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום. הבנתי שהפורום הזה הוא המקום המקצועי ביותר לקבל בו עזרה בנושא מחשבים, אז הנה קצת פרטים על מה שאני מחפש: תקציב של 4500 בערך, אין צורך לחסוך ואפשר לחרוג עד 500 בערך. שימוש עיקרי לגיימינג, רזולוצית המסך שלי היא 1900 על 1200. משחק בעיקר Starcraft 2 בימים אלו, אבל הייתי רוצה להיות מסוגל להריץ כל משחק שיצא בשנתיים הקרובות בהגדרות גבוהות. יש צורך בעכבר ומקלדת טובים. כנראה גם מאוספד טוב. לא רואה צורך בכונן דיסקטים, מחשב שקט זה נחמד אבל לא קריטי. ללא OC וללא מערכת הפעלה. קשה לי לענות לגבי שדרוגים לעתיד, נשאיר את זה פתוח כרגע. המלצות על חנות אמינה באזור רמת השרון גם יעזרו. תודה מראש.

14. Started by 1nstall,

היי יש לי כרגע 6300 ש"ח וחשבתי לשדרג את המחשב שלי (אתם יכולים לראות אותו "במפרט שלי") אלה החלקים שחשבתי עליהם: כרטיס קול: Creative Labs Sound Blaster Audigy2 ZS Platinum Pro PCI Sound Card, Model "SB0360" -RETAIL http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=29-102-164&depa=1 כרטיס מסך: ASUS ATI RADEON 9800XT Video Card, 256MB DDR, 256-bit, DVI/VIVO, 8X AGP, Model "9800XT/TVD" -RETAIL http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=14-121-500&DEPA=1 הארד-דיסק נוסף: Western Digital 160GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model WD1600JD, OEM Drive Only http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=22-144-152&depa=1 זכרונות: Corsair X…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by e-d-a,

יש לי מחשב כזה: לוח אם: סולטק מעבד:איטל מקורי 866 זיכרון: 256 sdram כרטיס מסך:ריוה טי אן טי 2 32 מגה דיסק קשיח: 30 gb אני מעוניין לעשות שדרוג למחשב הזה: מעבד 1245- AMD athlon XP 2400 + fan - לוח אם - 495-Gigabyte GA-7VAX KT 400 זכרון - 549- SAMSUNG/Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz כרטיס מסך -1180- ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM כונן קשיח - 691 - WD 80GB 7200RPM 8MB special version המחיר הכולל של החלקים הוא 4160 אז יש לי כמה שאלות והם: 1.האם החלקים ששמתי טובים ושווים את המחיר? 2.כמה אני אמור לקבל על החלקים הישנים? 3.המחיר של amd 2400 ו-intel 2400 הוא בדיוק אותו דבר אז מה כדי לי יותר amd או intel. ??? בתודה רבה רבה מראש !

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by yotam.m,

הדגם חייב להיות HP מטעמי סיבות אישיות (פיצוי החברה עקב חוסר עמידה באחריות). והחברה מפצה בדגם איכותי יותר. חשבתי על ה-DV6860 או על ה-1060EJ אולי ה-1190? הדגם יכול להיות כל דגם מה-DV PAVILION שלהם. הצעות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by doryeshua22,

לא רוצה אוברקלוק , חשוב לי היה השקט , מיועד לגיימינג כבד BF4 CALL OF DUTY GTA WOLFINSTEIN אשמח לחוות דעת. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1345/1318 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 467/458 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V... כמות: - 1 - 329/322 ₪ …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by alergic,

בלי מסך בלי כלום רק הקופסה בעיקר ליישומים כמו אופיס וגלישה באינטרנט תחליטו ביניכם מה עדיף AMD או INTEL (ממה שאני יודע AMD הישנים חמים מאוד יחסית ל INTEL...) לא משנה אם מחנות אחת או יותר..אפשרות להרכבה עצמית אם תביאו בחלקים נא לציין קישור לחנות מהימנה וטובה 1500 בלי חריגה גדולה מידי ז"א 100-200 ש"ח יותר אולי... תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. ב e6400 latitude מערכת הפעלה win7 אני לא מצליח להשמיש את המקשים המובנים של הקול וכו איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Adam Ben Simon,

שלום לכולם,אני יודע שהתקציב נמוך למחשב גיימינג אבל אני בטוח שאפשר לארגן משהו מינימלי,בכל זאת אני חייל ופעם בכמה שבועות שאני חוזר שיהיה לי מחשב בבית להתעסק איתו 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. הי, ברור לי ש 4K זה לא ממש למשחקים אך הרעיון הוא לשים דגש על כרטיס גרפי טוב. אפשר לחרוג מ 4K אך לא יותד מדי, לדוגמא, 4300 זה גם סביר. נא לשים לב לצורת התשלום, יש חנויות שמראות מחיר נמוך, אבל כשפורסים לתשלומים המחיר קופץ. הנה מחשבים שראיתי,המחיר הרלוונטי הוא ל 4 תשלומים (המחשבים מ KSP) ‎RD510-K.AD23E T5800 2.0GHz של LG מחיר 4132 - עם 2GB זיכרון או ‎RD510-K.AD24E T5800 2.0GHz מחיר 4336 - עם 4!! GB זיכרון ‎Lenovo 3000 N500 NS73DIV‎ - במחיר 4092, משום מה נראה לי הבחירה המועדפת וכן ‎Dell Inspiron 1525 V5800‎ של DELL במחיר 4232 (נראה לי שהכרטיס שלו חלש - X3100) תודה, אופיר

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, אני לומד הנדסת חשמל ומדעי המחשב, לא כל כך בטוח באילו תוכנות נשתמש בהמשך הדרך, אבל הרעיון של הצרכים שלי בטח ברור (מאטלב, פייטון, מערכות הפעלה וירטואליות וכו') אני מחפש לקנות מחשב נייד, כשהכיוון הכללי והאידיאלי (אם כי חורג מהתקציב) הוא: מסך 13", SSD 128GB, קילו וחצי, רזולוציה גבוהה. פנטזיה נחמדה, אבל בתקציב של כ-3000 שקלים אני נאלץ להתפשר על מס' מאפיינים כמו הרזולוציה והדיסק. לאחר חיפושים בפורום, ראיתי שלשימושים שלי תמיד ממליצים מעבד I5 עם סיומת M, היות והוא חזק יותר מ-U החסכוניים. הנייח שלי רץ עם מעבד core 2 duo E6300 @ 2.80GHz והוא מעל ומעבר לצרכים שלי ממה שאני רואה. אני מבין שמעבד שולחני לרוב יהיה חזק יותר מהמקביל שלו בניידים. אבל - במבחני השוואה של אתר http://www…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by שריה 24,

שלום בתקופה האחרונה, כשאני רואה סרטון ביוטיוב, וגם בקובץ שמע במחשב - הסאונד לא צלול. וגם יש עליות וירידות בווליום. מישהו יודע למה?? אשמח לעזרה :-) שריה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום חברים, אני מחפש laptop חדש (ראשון שלי) שישמש אותי לעבודה ולמידה מהבית. כלומר השימושים העיקריים: הרבה אינטרנט והרבה קריאת מסמכים, כתיבת קוד, מיילים וכדומה. אני מעוניין במסך בגודל סטנדרטי כלומר 15.6 אינץ'. לא מעוניין בקטן, וגם לא בגדול ומפלצתי למרות שהניידות פחות חשובה לי. אני מנסה להחליט האם לקנות laptop עם רזולוציה 1920X1080 או 1366X768. באופן כללי איכות וחדות התמונה מאוד חשובים לי, אני בדרך כלל בן אדם ששם לב להבדלים כאלו ומוכן לשלם את ההפרש כדי לקבל איכות טובה יותר. (לא שאני משווה, אבל אתמול ראיתי mac נייד עם רזולוציית ratina גבוהה מאוד והכל היה נראה ממש חד ומדהים, היה תענוג לראות את זה). הסיבה שאני חושש לקנות FullHD היא שאני מפחד שהכול יהיה קטן מדי ולא קריא. המוכר…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היי אז אחרי הרבה שבירת ראש, מסמן שזה הכיוון למחשב שיורכב ויצטרף ל GEFORCE RTX3090. אני תוהה אם הקירור במפרט מתאים, אשמח לחוות דעת המומחים. וכמו כן, האם לוח האם מספיק טוב למפרט גם כן. תודה רבה המחשב ישמש כתחנת עבודה לעבודה בתלת מימד - סינמה ובלנדר תודה! מעבד - AMD Zen3 Ryzen9 5950X 16 Core/32 Threads - With New PC Only - Base Clock: 3.4GHz - Max Boost Clock: 4.9GHz - Without Fan - 105W TDP - Zen 5000 Series - Tray לוח אם- TUF-GAMING-X570-PRO-WIFI-II - ASUS - AMD AM4 socket - X570 Chipset 3rd Gen AMD Ryzen™ Processors - 4x DDR4 - ATX SSD - MZ-V8P2T0BW - Samsung - 2048…

דיונים חדשים בפורומים