עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by the-f-master,

כמובן לא אכפת לי להשקיע פחות... חשוב לי כמה דברים: ויסטה עם מדיה סנטר כונן בלו ריי(לא חובה שיהיה צורב) לפחות 1TB איכסון(לא כולל מערכת הפעלה) דיסק קשיח נפרד למערכת הפעלה יציאות וידאו:DVIX2 HDMIX2 אם אפשר אז גם DISPLAY PORT אבל לא חובה... יציאות אודיו:5.1 אם אפשר אז BALANCED אבל לא חובה... כרטיס מסך, קול וטלויזיה(חשוב-עם שלט) טובים... חשוב שיהיה שקט וקר בזמן מאמץ אני הולך לחבר אליו מקרן HD ומערכת קולנוע ביתי 5.1 כדי להפעיל את ספריית הבלו ריי שחבר שלי הביא מאמריקה תודה לעוזרים :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by noMachine,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב על מנת לעבוד עם אוטוקאד מה דעתכם על המחשב הנ"ל ? http://www.espir.co.il/pl_product~Espir6~6~16.htm אשמח לחוות דעת האם כדאי לשדרג רכיבים ? מה איכות המעבד ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by דיוגנס,

מבקש המלצה למחשב נייד קומפקטי, קל משקל, בעל סוללה חזקה ואמין. שימושים : אינטרנט, סרטים, מוזיקה (אין צורך ברמקולים טובים, מספיקה יציאה לאוזניות ) וכתיבת מסמכים וחומרי לימוד. שמתי עת עיני על סדרת asus eee אך יש כעשרים סוגים שונים בלי שינויים של ממש ( חוץ מסדרת המעבד) ואם יש אלטרנטיבה אחרת - מה טוב. אז שוב, התקציב עד 1500 עם אפשרות לחריגה קטנה. תודה וערב טוב.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  4. Started by hararim,

שלום לכולם אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב?בגדול שימושים קלים אך מעדיף שתהיה אפשרות גם להריץ תוכנות של תכנות(מטלב visul וכו') * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טוב אך זה לא הדבר הכי חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא עקרוני * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לפחות 1T , האם כדאי גם SSD לטובת מערכת הפעלה? * כונן אופטי?עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשה DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה ל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום ברצוני לשאול על מחשב נייד DELL Inspiron דגם 17R-N7110, http://dealhayom.buy2.co.il/m-Jerusalem/DailyDeal/Offer/12f46e3a-a8b5-4424-8d27-8ddc39b38675 אני סטודנט לעיצוב אינטראקטיבי ועוסק בגראפיקה המון, אני משתמש רבות באילוסטרייטור ופוטושופ יחד, רציתי לשאול אם מחשב זה יכול לענות על הצרכים הלימודים שלי אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה שי.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. זה ללא מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים אני מחפש מחשב שמתאים גם למשחקים... תודה

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan - 1Y Warranty 250¤ AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX 789.00¤ Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA II HDD 274.00¤ Gigabyte GA-K8NMF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 420.00¤ Twinmos 512MB DDR 3200 Memory x2 540 ¤ NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW צריך המלצה לכרטיס מסך בכ- 500 ש"ח סה"כ כ- 3000 ש"ח. או (מתוך מדור מפרטים מומלצים באתר הזה): מעבד Intel Pentium D 805 (S775) - 2.66Ghz Dual-Core , 1MB(x2) Cache - 533MHz FSB - BOX Fan - 3Y Warranty 850 לוח אם LGA775 Intel945P - Gigabyte GA-8I945P-G - 3Y Warranty 620 זיכרון פנימי DDR-2 - 512mb PC4300 - Twinmos 533mhz - 3Y Warranty 255 זיכרון פנימי - מודול שני DDR-2 - 512mb PC4300 -…

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by maor-a-,

כמה לדעתכם שווה מחשב כזה? דגם: LG R405-A.C2CDE/2G מעבד סוג: Intel® Core Duo Processor מהירות המעבד: 1.6 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T2330 BUS SPEED: 533 MHz מסך גודל המסך: 14.1 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: ATI Xpress 1250 מסך: WXGA זכרון נפח: 2048 MB הרכב: (2048MB (1024MB X 2 מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 2048 MB כוננים כונן: DVD ד.קשיח נפח איחסון: 120 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: 24bit High Definition Audio רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מצלמת אינטרנט מובנת: 1.3 מגה פיקסל קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי : כלול קורא כרטיסי…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. שלום רב, צריך עזרה בבחירת מחשב נייד תקציב בסביבות 2600 ש"ח , מבולבל מרוב הדגמים והאפשריות ולא בטוח מה מתאים ומשתלם עבורי * מטרות המחשב? עבודות משרדיות ועבודה עם תוכנות גרפיות כגון : אוטוקאד , סקצאפ, פוטושופ, ויריי, ראומפלן. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שפחות , בסביבות 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך : כן לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא בטחח אולי HDNI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * זיכרון: לפחות 4GB * כונן CD/DVD? צורב? DVD צורב * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ziko,

שלום לכולם התחדשתי בטלויזית 48PFS6909 של פיליפס חיברתי את הנייד שלי DELL XPS 13 באמצעות כבל חדש שרכשתי HDMI to HDMI Mini אך למרות כל הניסיונות איני מצליח לראות את מסך המחשב בטלויזיה. ניסיתי במסך הטלויזיה את כל החיבורי הסתכלתי באתר של DELL להם יש מתאם של Mini HDMI , ולא כבל ישיר (מצ"ב מאפייני המתאם מאתר DELLׂ האם יש משהו מיוחד במתאם הזה שהוא מתפקד שונה מכבל רגיל של HDMI to HDMI Mini ? נא עזרתכם המהירה והאדיבה

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. היי , אני מחפש לאחרונה מפרט טוב למחשב משרדי ללא שימושים כבירים - אינטרנט , אופיס , צפייה בסרטים , מוזיקה ומשחקי דפדפן(מעט מאוד). חשבתי על ההרכב הזה: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ASROCK AM2V890-VSTA (באם עם כרטיס מסך מובנה ) G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT COMPUCASE CI-6A19-2F ATX SUPER MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF סה"כ 1700 ש"ח אני מוסיף חיצונית כונן DVD PLEXTOR הרדיסק WD 80GB IDE 8MB Buffer אשמח לקבל חוות דעת הדילמה בעיקר היא על הלוח האם כדאי לקחת לוח אחר עם VGA מובנה? תודה , יום טוב.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  12. Started by zanza,

מיועד להריץ "שרת טביעת אצבע" תוכנה מאוד קלה מן הסתם כנראה שיותקן עליו WIN7..

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by asta,

המפרט המופיע כאן משקף את כל החלקים החסרים במערכת . יתר החלקים שלא מופיעים כאן (כמו כרטיס מסך,ספק וכיוצא בזה ) כבר נרכשו ,כך שאני לא רואה טעם לפרט לגביהם. מעבד : 1385 Q9300 קירור מעבד: 359 XTREME 120ULTRA לוח אם: 593 EP35-DS3R זיכרון: 538 G.SKILL 800MHZ CL4 דיסקים קשיחים: 670 * 2 ‏ 750gb 32mb ST3750330AS seagate מטרת המפרט היא להרצה אופטימאלית של משחקים כבדים כשברקע מופעלים יישומים כבדים נוספים במקביל (הקלטה מכרטיס DVR +הקלטה מכרטיס טלוויזיה + הורדות מהאינטרנט) בכוונתי לעשות over clocking מתון של כ-20 אחוז . המחשב ימוקם בחדר שינה ויעבוד רצ…

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מעולה, אם לא לא נורא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד, גיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מכיר מספיק משחקים האמת.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך DELL U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מעבדי אינטל - אחריות לכל החיים Core 2 Duo E4500, Bus800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-VM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות - אחריות לכל החיים DDR II 800Mhz 1GB Samsung דיסקים קשיחים Seagate - חמש שנות אחריות 250GB 7200RPM, 16MB SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 3450 256MB (1GB Hyper Memory) DX10.1 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-215DBK DVD±RW x20 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI Black, PSU 480W 12cm Fan מקלדות Logitech Value 100 Keyboard עכברים Logitech SBF90 Optical Wheel Black רמקולים, אוזניות ומיקרופונים CREATIVE SBS A30, 2.0 מסכים None מחיר …

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  16. Started by danieleto,

שלום לכולם קניתי לפטופ חדש יחסית פשוט של HP 620 במחסני חשמל ....אז ככה שקניתי אותו אמרו לי שאני מקבל אותו עם מערכת הפעלה הכל טוב פתחתי להנאתי את המחשב והיה כמובן וינדוס 7 אבל שבאתי לחפש את הדיסק של הוינדוס והדריברים לא היה התקשרתי אליהם אמרתי לה במידה ואני רוצה לפרמט את המחשב איך אני בדיוק מתקין את הוינדוס ודריברים ואמרו לה שם בנציגות שהכל דרך אינטנט רק מכניס קוד שכתוב לי במדבקה של היצרן. אז ככה זה יכול להיות הגינוי באמת או שזה סתם קטע מלכולך שלהם ??ועם כן איך אני בדיוק עושה את זה כי לא נראה לי וינדוס שבע מכיל גם את הדריברים של המחשב?!!!!! תודה לכל העוזרים!!

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  17. מחשב all in one חדש של SAMSUNG יעבוד מבחינת מהירות כמו LEPTOP או כמו DESKTOP ? תמיד DESKTOP יהיה יותר מהיר מ LEPTOP עם הם אותו מפרט פחות או יותר,איך זה עובד עם המחשב הזה לדוגמא : http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+23%22+Touch-Screen+Series+7+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/3424662.p?id=1218401492145&skuId=3424662&cmp=RMX&ky=2oh0NrwOl4j1qjMx3Oy2gXfVGhMUl0WiJ&utm_campaign=bazaarvoice&utm_medium=SearchVoice&utm_source=RatingsAndReviews&utm_content=Default

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. תקציב: 5500 מטרה: מחשב חזק למשחקים, מהיר, יחזיק לשנים הבאות.. צריך ככה: מסך "LCD 17 כ. מסך GeForce 7600GT ^^^^ שני אלו כאן למעלה זה העיקר.. כל השאר לפי הצעתכם.. מהחנות KSP.co.il --> זו האפשרות היחידה שלי ואני אוהב את החנות הזאת. תודה!

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  19. כמו שאמרתי בכותרת, המפרט מיועד לחבר שבעיקר מוריד כל היום שטויות מהרשת (P2P), מידי פעם מגבה איזה DVD ועובד עם אופיס. ללא משחקים או OC. ללא ציוד היקפי. חשוב לו שתהיה אפשרות לTVOUT. אז הנה מה שהרכבתי עד עכשיו: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX ¤574 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤484 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - SP2504C ¤381 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤576 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF ¤272 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤2375 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il יש לי 3 שאלות: 1. איזה צורב לקחת? 2. האם הזיכרון שבחרתי מומלץ או שעדיף את זה: KINGST…

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by bigdady,

איפה יש מעבדות אחריות של GIGABYTE בארץ? ואם למישהו יש ניסיון איתם? (שירות,טיפול,מענה) כמו כן כמה צריך לעלות שידרוג מדיסק קשיח 160g ל-250g ? ושידרוג מ-2gb ל- 4gb ? (הבנתי שחייבים vista כד שיזהה את ה-4) כמובן במחשב נייד(GIGABYTE) במעמד בקנייה....

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  21. Started by Gal300,

אני רוצה המלצות למחשב נייד בסכום של עד 4000 שח שימושים עיקריים: אופיס(אקסס) וג׳אווה. רצוי שיגיע עם אופיס מלא. נדרש חיבור HDMI. שיהיה מחשב טוב, מהיר, עם רזולוציה טובה. מסך לא יותר גדול מ15. עדיף של חברת HP אבל כל חברה מתקבלת. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by Mr. Writer,

שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב, התקציב הוא 5000 ש"ח היעוד הוא למשחקים חדשים, כי לדעתי מחשב שמסוגל להריץ משחקים כבדים מסוגל לעשות הכל. תאכלס אני לא מתעסק עם אוברקלוקינג או עיצוב. אין צורך בציוד הקפי, רק צורב.לא צריך Cd-rom. לא ידעתי עד כמה המפרטים באשכול המפרטים מעודכנים. אז החלטתי לשאול כאן. תודה

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום אנשים אני קונה מחשב חדש בחופש הגדול אמא שלי אמרה לי מעכשיו לחשוב על איזה חלקים אני רוצה והכל אז אני יכתוב לכם איזה ציוד אני צריך ויחכה לתגובות שלכם אם תרצו לעזור לי ומי שירצה לעזור תודה. מחשב - ממ כל מה שיש בקופסא הזאת אני לא מבין בזה אתם מבינים אחים שלי מסך דק - 17 אינץ אני אל צריך יקר אפילו הכי זול יספיק לי [ אם אין מתחת ל 900 אז תוותרו על המסך ] מקלדת עכבר רמקולים - לא חייב הכי סוסים אפילו רגילים יתאימו אבל רמקולים רצוי ממ קצת ברמה. וזהו ניראה לי אם שחכתי משהו תזכירו לי המחשב מיועד למשחקים קאונטר סיליקרון מייפל סטורי ג'יטיאי ועוד משחקים שדורשים מחשב חזק רק אני לא זוכר תשמות שלהם. התקציב: 3500 לא יכול לחרוג מהמחיר אם יהיה בפחות אפילו עוד יותר טוב * אני לא מזמ…

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by Lior4543,

שלום, אני צריך את העזרה שלכם בזיהוי מחשב נייד, הדבר היחיד שאני יודע שהוא HP.. מצטער על האיכות הגרועה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  25. אהלן, בחמש השנים האחרונות שירת אותי נאמנה מקבוק סטנדרטי של אפל, אך לצערי גם אותו תפסו מחוגי הזמן והחבר מתחיל לזייף ולהתנשף כל אימת והוא נאלץ להתמודד עם שתי תוכנות כבדות. הייתי שמח להמשיך ולשרג עצמי למקבוק פרו חדש, אך משכורת הסטודנט מתנגדת לכך בתוקף. דרישותי מהמחשב החדש אינן תובעניות - בסופו של יום עיקר עיסוקי הוא בעיבוד תמלילים, פעולות אינטרנט שיגרתיות, צפייה בסרטים ועבודת פוטו-שופ לעיתים. יחד עם זאת, חשוב לי כי המחשב יהיה חזק (ואמין) מספיק כך שאוכל לסמוך על השארותו בסביבה למשך מספר שנים. גודל המסך הרצוי הוא 13-"-14", דיסק קשיח בגודל מינימלי של 500 ג"ב. כיוון והמחשב הנוכחי שלי הוא למעשה מוצג ארכיאולוגי, הוא לא התהדר בסוללה מרשימה במיוחד. לכן, אשמח למחשב שביכולתו לסחוב כ-…

• 4 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.