עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זהו הדגם של המחשב הנייד [h=1]HP Pavilion dv7-6135dx[/h]קישור למפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c02845403#N410 קניתי אותו בארה"ב לפני שנה וחצי (אחריות לא תופס בארץ) מצבו מצויין אין שריטות (עשו מאלומיניום) הסוללה מחזיקה בכיף לארבע שעות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני חייבת לקנות מחשב חזק מאוד במיידי שיענהעל הצרכים: אוטוקד 2009 או 2014 / סקצאפ 8 פרו / וירי תוכנת רינדור / ווינדוס 7 בעברית/ אופיס עדכני. אני יודעת שאני צריכה כרטיס מסך חזק וזהמה שקובע ומעבד מעולה של אינטל. קיבלתי הצעות מחיר אבל אני לא יודעת אםהביאו לי את המרכיבים שהכי עדכניים בשוק. בבקשה אני כבר מיואשת ולא מאמינה לאף אחד.יש לי טכנאי אבל אני חוששת שהוא לא מבין לגמרי בגרסאות אבל הוא עוזר לי בכל מה שאניצריכה ואני לא יודעת אם חברת המחשבים שאיתה הוא עובד מציעה לו את הכי טוב בשוק. אני ממש זקוקה למישהו טוב לב שיסתכל על ההצעותשקיבלתי ויגיד לי אם ההצעות טובות? ומה כן צריך לשפר. אני לא יכולה להתפשר על איכות, מבחינתיהלקוח חייב לקבל את הכי טוב שאפשר ומחשב מעולה עוזר לי לבצע …

3. אני צריך לקנות מחשב חדש לעבודה יריץ בעיקר מסמכי אקסל כבדים מאוד ותוכנות פיננסיות שונות תקציב 8-10 דרישות: גודל 14-13, כמה שיותר קל (ישמש לנסיעות בעיקר) אם אפשר אחד גם עם מטען קל וסוללה חזקה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  4. Started by amyu98,

: מעבד:G620 לוח:MSI H61M-E23 4GB RAM DDR3. דיסק קשיח 500GB. כטיס מסך HD 6850 שווה? יריץ BF4 על High? תודה.

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  5. שלום, מעוניין לקנות מחשב לעבודת מעבדה בניתוח נתונים סביבתיים. בעיקר מטלב אבל גם GIS, R וכו'. התקציב סביב 5-6, גודל מסך מועדף 13-15. שאר הנתונים פחות חשובים. בסקירה זריזה, ראיתי את הלנובו Lenovo IdeaPad Y510p ואת האסוס N550JV. בהשוואה הזוhttp://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N550JV-CN201H-Notebook.98311.0.html אומרים שהאסוס מעט יותר יעיל בעיבוד מקבילי אבל שהלנובו לוקח די בגדול בגיימינג. בעיבוד נתונים מספריים - האם אתם חושבים שלאחד יהיה יתרון גדול על השני? אם רוצים להשתמש ב CUDA, הנתמך ע"י הכרטיסים בלנובו - צריך לכתוב אחרת את הקוד או שהמחשב מנתב את הכח הדרוש? האם יש המלצות נוספות במסגרת התקציב? אולי משהו של דל (ניסיון עבר מוצלח)? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, אבקש את עזרתכם בייעוץ: . מה התקציב המקסימאלי? 4.7K-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך בעלויות אולם במידה ומדובר בפגיעה משמעותית אז לא לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (עדיפות נמוכה) והרצת מכונות ווירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - הרצת מכונות ווירטואליות - תדיר/כבד , גיימינג - מזדמן/תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by sdfyuio,

שלום חברים אני מעוניין במחשב All in one שאוכל ליהנות ממנו לאורך זמן ובנוחות. אני לא משתמש כבד אלא סה"כ משתמש די ממוצע. מה יש לכם להמליץ ולייעץ בתחום. ומה דעתכם על המחשב בלינק המצורף http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=1498 תודה רבה.

• 38 תגובות
    • 8.6k צפיות
  8. Started by almor12,

יש לי מחשב נייד של HP מדגם elitebook 2540p. אני מחפש למחשב הנ''ל זיכרונות והארד דיסק חדשים. לפי בדיקה בגוגל הארד דיסק שלו בגודל 1.8", ניסיתי לחפש חנויות שמוכרות הארד דיסקים בגדלים אלה אבל זה היה אפסי. אני מחפש כונן SSD, יש לי כונן SSD מסוג msata שקיבלתי מחבר, לפי הבנה הmsata הוא בגודל 1.8" האם יש לי אפשרות לחבר אותו למחשב? כרגע למחשב יש 1gb זיכרון ואני מעוניין לשדרג לפחות ל8gb. כמה סלוטים יש למחשב? אני יודע שיש אחד בחלק התחתון של המחשב ולפי המפרט של המחשב צריך להיות עוד אחד, איפה הוא נמצא? איזה זכרונות כדאי לקנות? ראיתי שיש DDR3L וDDR3 איזה זיכרונות אני צריך לבחור מהם? בגדול המחשב משמש לתכנות, עיצוב גרפי הרוב פוטושופ, עריכת וידאו פשוטה של הקלטות של שיעורים ופה ושם סרטי י…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, * ההודעה נערכה מחדש בהתאם לחוקי הפורום עקב המלצה של smalul ועקב חוסר בתגובות. אני צריך מחשב לעסק, הצרכים הם אופיס, אימילים ואינטרנט. [TABLE=width: 633] [TR] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD]Intel Core i3 4130 Haswell 3.4Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD]Arctic Alpine 11 GT[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD]Asus H81M-E LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרונות[/TD] [TD]G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיסי מסך[/TD] [TD]On Board Intel HD Graphics 4400[/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסקים קשיחים[/TD] [TD]Western Digital Caviar B…

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  10. אני מייעד את המחשב בסדר עדיפות ראשונה ללימודים לתוכנות כמו מאטלאב וכו׳. משחקים יהיו בסדר עדיפות האחרונה המפרט של הווסטרו שאני מדבר עליו זה זה עם הכרטיס ראם של 8gb, כרטיס מסך 2gb של ג׳יפורס וכונן ssd של 128gb ועם טאצ׳ סקרין. 1) כמה זיכרון נטו יהיה לי כשאקבל את המחשב ? והאם אתם ממליצים על שדרוג ל256 ssd? (סרטים ותמונות יהיו על כונן חיצוני) 2) מה לגבי האחראיות של המוצר במידה וארצה לשדרג לכונן הנ״ל? 3)המחשב יוכל להריץ סרטים של 4k ? (יש לי טלוויזיה שיכולה להציג תכנים ב4k) תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty/battlefield וכדו' משחקי FPS בעיקר מהחדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 22INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אם אפשר גבוהות ביח…

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by gshani,

שלום, חשקה נפשי מאוד מאוד בdell xps 13. התכוונתי לקנות אותו דרך חבר בארה"ב כי המחירים בארץ חסרי כל פרופורציה. העניין הוא שיש הבדל של 450$ בין הדגמים שנמכרים עם אחריות בינלאומית לאלו שלא. ההפרש המטורף גרם לי לחשוב שאולי עדיף לי לחסוך עכשיו את הכסף ומקסימום אם יהיה תיקון הוא יעלה בערך את מה שחסכתי. האם אני צודק ? או שעלויות תיקון של מחשב נייד הרבה יותר יקרות ומצדיקות הבדל של 1,600 ש"ח במחיר ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by idans94,

* המחשב נקנה בארץ. * מטרות המחשב - עבודה משרדית, הצגת מצגות וסרטים על גבי מקרן, עריכת מצגות וסרטים. * גודל המסך - לא קריטי 15" - 17" עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך - אין צורך קריטי ב1080P. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא, הולך לעבוד רוב הזמן עם עכבר חיצוני. * משקל רצוי - לא קריטי, לא יסחב למרחק רב. * זמן סוללה ארוך - כ-5 שעות עבודה יספקו. * צורך ביציאות מיוחדות - vga עקב עבודה רבה עם מקרנים. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח -500GB hdd ושילוב של SSD של לפחות 128GB לא משנה באיזו קונפיגירציה (m-sata או שני 2.5"). * כונן אופט - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא אך רצוי אחריות ל3 שנים. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - העדפה לאחת החברות הגדולות…

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  14. הי חברים - לפני שבוע נתתם לי אחלה ייעוץ לגבי מפרט: מעבד: Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪276 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-B85N כמות: 1 - מחיר: ₪437 מארז: CFI A6819 150W BLACK Slim כמות: 1 - מחיר: ₪189 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select DDR3 1333Mhz 1.5V CL9 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪183 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪415 כונן אופטי: LITE-ON DL-8A9SH-01 x8 Slim DVDRW כמות: 1 - מחיר: ₪139 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי ע…

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by lalamor123,

כבר תקופה אני שוקל לשדרג את המחשב, וזה המפרט שלי: מעבד: QuadCore Intel Core i5 750, 2.67 GHz לוח אם: Gigabyte GA-P55M-UD2 זיכרונות: Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7970 Dual-X 3GB ספק כח: Corsair TX750W Power Supply קירור: קאבוטו רגיל וישן. קשיח רגיל, 500GB WD עכשיו אני שוקל לשדרג מעבד (נראה לי כמו צוואר בקבוק לכרטיס מסך), יש צורך לדעתכם להשקיע גם בלוח אם חדש? בכלל, יש עוד משהו שצריך לשדרג לדעתכם?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by haimamazavs,

שלום אני ממש אשמח לעזרה בהרכבת מפרט מחשב לגיימינג בגלל שהמחשב הקודם שלי מת משיבה טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ותכני hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא שיחקתי המון זמן אז אין לי מושג מה יצא חדש אבל כל המשחקים החדשים שימאו ויצאו, המחשב יחובר למ…

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by galofek,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד asus k53sv ואני מעוניין למכור אותו כדי לקנות מחשב נייח וטוב יותר לגיימינג.. ובשביל זה אני צריך לדעת כמה הוא שווה.. אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה מראש , גל. אנא צרו איתי קשר גם במייל: galofeknew@gmail.com - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שהמחשב עבר החלפת מסך (לאחר שהקודם נשבר קצת) והוא עומד לעבור פירמוט פעם ראשונה. חוץ מזה הוא במצב מצויין והוא בן 3 בערך.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by haimamazavs,

שלום המחשב שלי נפטר לפני כמה ימים אחרי כמעט 7 שנים שהוא שירת אותי כמו שצריך, אבל החיים ממשיכים ואני רוצה לרכוש מחשב חדש. אני צריך את העזרה של אנשים שמבינים בהרכבת מפרט למחשב לגיימרים. עבר המון זמן מאז שהתעסקתי עם זה ואין לי שמץ של מושג בטכנולוגיות החדשות. אוקי אז ככה: התקציב הוא 5000 שקל אם אפשרות לחריגה של גג עד 500. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל וגם לא מסך אני מחבר את המחשב לlcd 37 אינץ' גם מערכת הפעלה אני לא צריך. אני רוצה בעיקר מחשב למשחקים חדשים שיעבדו חלק ברזולציה גבוהה. אני רוצה שהמחשב יחזיק זמן שהחלקים שיהיו בו יהיו טובים גם לעוד כמה שנים. אני גם משתמש בו בתור מערכת קולנוע אז גם שיראו סרטים כמו שצריך. בקיצור מחשב טוב ומהיר. עוד משהו שחכתי להוסיף?

• 56 תגובות
    • 8.9k צפיות
  19. מחפש מחשב נייד לפיתוח עבור סטרטאפ בהקמה (שאין לי שום חלק בו). המחשב ישמש לפיתוח כמחשב, ויהיה מחשב הפיתוח היחידי. 1. קנייה בישראל. 2. גודל - נוח לעבודה אבל כן מתנייד, כך ש15.6". עדיפות למט' אבל לא חובה. רזולוציה לא קריטית. 3. זמן סוללה לא קריטי 4. דרושה יציאת HDMI. 5. חובה 8GB RAM לפחות 6. רצוי מחשב עם שילוב של HDD וSSD. לפי 500GB HDD ועוד 120GB SSD. - חשוב. 7. לא חובה כונן אופטי (יש אפשרות להשתמש בחיצוני). 8. דרוש שיגיע עם WINDOWS 7. 9. אחריות כמה שיותר ארוכה ומנותן אחריות שידוע בשירות טוב ומהיר - חשוב. 10. מעבד חזק ככל הניתן עדיפות לI7 נמרובע עדכני.

20. שלומות לכם, תקציב מקסימלי - 3K. שימושי המחשב - אינטרנט ומשחקים. (מיועד להוריי, כאשר אבי חובב משחקים, אך לא בצורה קיצונית או "כבדה"). ציוד היקפי - אין צורך. רכיבים שאין צורך לכלול - כונן DVD/RW, מארז (CM690). לא מתוכנן OC / אין צורך במערכת הפעלה / רכישה בימים הקרובים - רצוי מחנות באיזור נס ציונה והסביבה (ז"א, רשל"צ / רחובות). אחרי זמן רב מאוד מחוץ לתחום (עד כדי כך ששכחתי את היוזר שלי כאן בפורום ונאלצתי לפתוח חדש), נעזרתי בחברים סביבי (הפעילים בתחום) - וזאת ההצעה שהומלץ לי עליה: מעבד - I3 4130 קירור למעבד - AC Freezer 11 PRO Rev 2 לוח אם - Asus B85M-G זכרונות - G.Skill AGEIS 2X4GB DDR3-1600Mhz ULV כרטיס מסך - AMD Saphhire R7-250 BOOST 2GB DDR3 דיסק קשיח - WD Cabiar Green …

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  21. Started by nizans0,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי במינימום תקציב האפשרי אבל שיוכל להריץ BF4 על הגדרות מקסימליות עם FPS נוח המסך שלי הוא ברזולוציה של 1680x1050 המפרט שלי כיום הוא: I5 760 OC - 3.5GHz 4g ram ddr3 לוח - Gigabyte GA-P55A-UD3 כרטיס מסך GTX 285 ספק כח חזק 750W של Crosair קשיח רגיל לא SSD. עם המפרט הזה אני משחק לדוגמא BF4 על הגדרות הכי נמוכות ועדיין הFPS נמוך יחסית. אני מחפש שדרוג לגיימינג במינימיום תקציב אבל שBF4 ירוץ על מקסימיום הגדרות. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  22. האמת שהכרטיס כבר בדרך אלי (יד שניה, מצב מעולה [בדוק]). ב534 שקל כולל משלוח. אני מתאר לעצמי שזו רכישה סבירה ולכן הלכתי על זה, אבל אם להגיד את האמת יש לי רגשות מעורבים ולכן אני פה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, שיתוף מדיה בייתי באמצעות itunes ו Plex. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב דולק כל הזמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  24. * מטרות המחשב? קצת עבודה משרדית, משחקים לא כבדים במיוחד (minecraft וכאלה), וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומאט * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה כל כך אבל לא כבד ממש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)חובה HDMI * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל מינימלי 500GB סוג אני לא מבינה כל כך.. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?מהחברות הפשוטות, dell, lenovo. hp. אב…

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב להורים שלי - נכון הם לא גיימרים, אבל כן חשוב שהמחשב יהיה חזק שקט ומהיר. ולכן אני מניח שאפשר להתפשר בכרטיס המסך. התקציב למחשב בלבד + רישיונות לאופיס וחלונות ( אין צורך בציוד היקפי, מסך וכדומה). מארז חשבתי על אחד הדגמים של ANTEC . זיכרון של כ- 8 GB. דיסק קשיח של 2 טרה מעבד i5 או i7 אופיס חדש בעברית (כולל אאוטלוק) חלונות - יש לי בעיה עם חלונות 8 (אז אולי עדיף 7 ). תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים