ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
כפי שהבנתם לפי הנושא - המפרט למשחקים .. לא צריך ציוד היקפי. תקציב 5000 +- חריגות אפשריות אבל לא יותר מדי גבוהות :] ותגידו 8800GTX אפשרי ? בעקרון יש לי מסך 17" (LCD), לא יודע בכלל אם ינצל אותו אבל סתם ... אם אפשר למה לא ? :] לא מתוכנן OC
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהמחשב הקודם שלי שרד את ה6 שנים שלו, הגיע הזמן להוציא אותו לפנסיה ולהתשדרג... עשיתי די הרבה בירורים ואני די סגור על מה שאני רוצה, פשוט חסרים לי הפרטים הקטנים (איזה מארז/ספק, זכרונות וחברות שונות). ולפי חוקי הפורום - 1. מה התקציב המקסימלי? עד 6000, אפשרות חריגה מאוד קלה אם הכרחי... 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים (יחובר למסך 24 אינצ - T240), תכנות (לרוב visual studio, sql manager, flex), קצת פושוטופ, סרטים ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - רק צורב 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אין צורך 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט …
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש לי : מעבד : intel core 2 duo 1860 MHz Conroe לוח אם : Asrock 4coreDual Agp x8 pciExpress X4 (כן יש כאלה) זכרון : 2x1 giga ocz ddr2 667MHz gold Edition קשיח: 320g ווסטרן דיגיטל 7200 rpm כרטיס מסך : Nvidia Geforce Gigabyte 7950 GX2 מארז : גנרי פשוט עם מאורר 80 ומאורר 120 . חסר : ספק כוח,צורב כרטיס מסך. אז ככה - הכרטיס מסך שרשמתי הוא כרטיס שנשאר לי בעקבות שידרוג שעשיתי למחשב אחר. ההתלבטות היא כזאת : שימושי המחשב הם אינטרנט ואופיס ואז השאלה האם לקנות ספק כוח גנרי ופשוט ואז אני צריך לקנות גם כרטיס מסך פשוט כי הוא לא יחזיק את מה שיש לי, או לקנות ספק כוח טוב כמו Seasonic 520 ואז אני לא צריך לקנות כרטיס מסך. בכל מקרה התקציב כולל צורב הוא 400-450 ש"ח. האם …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה יש לי מחשב נייד אני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט,הבנתי שאפשר להיתחבר לרשתות ללא תשלום, האים זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום. אני מתכנן לקנות את המפרט הזה מחר - אז דעתכם המהירה חשובה וקובעת! החנות היא KSP ומשם אני רוצה לקנות (שמעתי שהיא אמינה, תקנו אותי אם אני טועה). [TABLE=class: cms_table, width: 973] [TR=class: cms_table_pcrow] [TD=align: center][/TD] [TD=class: cms_table_pcpm1, align: center][/TD] [TD=class: cms_table_pcpm2][/TD] [/TR] [TR=class: cms_table_pcrow] [TD=class: cms_table_pctyper, bgcolor: #F0F3F1][/TD] [TD=class: cms_table_pctyper, width: 125, bgcolor: #F0F3F1] Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray [/TD] [TD=class: cms_table_pcimgr]מעבד[/TD] [TD=class: cms_table_pcitemr][/TD] [TD=class: cms_table_pcitemr1, align: c…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, קנייתי מחשב חדש של DELL והוא עשה לי הרבה בעיות אז הזדכתי עליו וכרגע אני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות. אז כמו בכותרת אז אני מתלבט בין כמה דגמים של מחשבים והם: (הלינק מחברת אייבורי) http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=12868,12307,11299 קודם כל רציתי לדעת האם כרטיסי המסך שמצויינים בלינק עובדים על DDR3 או DDR5 ? האם NVIDIA® GeForce® GTX 850M 2GB עדיף על NVIDIA® GeForce® GT 750M 4GB למרות שזאת גרסת ה4G ? במידה והם DDR3, האם כדאי לי לחפש דגם אשר כ. המסך הוא DDR5 ? ועד כמה זה משמעותי ? ושאלה נוספת, האם בטווח המחירים שצויין בלינק יש דגם אחר (מחברה אחרת) אשר הוא עדיף עליהם ? תודה רבה ואשמח לתגובות בהקדם, עניין קצת דחוף משום שהזדכתי על המחשב הקודם.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בתקווה שיהיה זמן. תכנות. הרבה מאוד צפיה בסרטים ותוכניות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים כמו WATCH DOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יהיה מחובר למסך טלוויזיה FULL HD 32 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות א…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 1000 מתי מתוכננת הרכישה: עד 23/8/15 מהארץ או מחו"ל: (האם אתם מוכנים לייבא את המחשב? אם מחו"ל-איזו ארץ?) בעיקרון מתכנן לקנות בארץ. אני נמצא בניו יורק ובניו ג'רזי בינואר הקרוב ובשיקגו עוד שנה. אני מוכן לייבא את המחשב משם אם ידוע לכם שהמחשבים שם זולים יותר. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: (חנות מועדפת שתרצו לקנות ממנה) אין יד ראשונה\שניה: (לקנות אחד חדש או משומש) חדש זמן אחריות רצוי: (כמה זמן אחריות והאם רצוי אחריות בינלאומית או לא) כמה שיותר זמן אחריות, לא חשוב לי בינלאומי אבל אני לא אתנגד חברת המחשב הניד המועדפת: (חברה מסויימת שתרצו שהמחשב יהיה שלה) לא משנה לי כל עוד ביצועי המחשב ממצים את התקציב מער…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לשלוח לי אתר שיש בו משלוח לארץ?האם כדאי CELVO מאשר מחשב בארץ?למה באתר שלהם אני לא רואה ישראל?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הבעיה הזאת http://hwzone.co.il/community/threads/539725-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%99%D7%97-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%91%D7%A8-%D7%9CGTA-IV-%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%93%D7%95%D7%A1-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%91-%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7-(%D7%9B%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%A8-HOME-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%92%D7%99%D7%91)?p=4846422#post4846422 כשאני לוחץ על המקש HOME הוא לא מעביר אותי להתחברות הWINDOWS LIVE
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
נרכש בפברואר אשתקד, לא כולל אריזה מקורית, כולל דרייבר, מדריך וקוד למשחק DIRT 2.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב,יש ברשותי מחשב נייח דיי הרבה שנים אני אצרף מפרט בקובץ. השידרוגים שהוא עבר זה זיכרון ל 8 gb, זכרון ssd samsung evo 850 250 gb-מחובר רק ל sata2 מכיוון שאין חיבור sata 3 בלוח אם שלי והוחלף כרטיס מסך ל nvidia geforce gt 730 מכיוון שהכרטיס הקודם נשרף. המחשב דיי ישן נכון? נראה לי שהגיע הזמן להשתדרג והדבר היחיד שאעביר למחשב החדש זה זכרון ה ssd ככה נראה לי. רוב השימושים שלי זה גלישה וצפיה בוידיאו,אני רוצה שתהיה לי את האפשרות לגיימינג פה ושם במידה וארצה,וארצה להקליט מעט אודיו שלפי הבנתי מלבד מיקרופון טוב אצטרך גם כרטיס קול טוב או שזה לא קשור? יש לי מסך 24 דל ורמקולים הרמן קרדון ככה שאצטרך רק מחשב. התקציב הוא 2-3.5 אלף,איזה מפרט ומאיפה כדאי לרכ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות, * מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, ועבודה קלה על AutoCad, ARCplus (המחשב משמש כמחשב משני לצורך הצגת עבודות בעיקר, בתדירות של פעם בשבוע- שבועיים). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 14" מקסימום. עדיפות למט. * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD או HD+, אך גם HD רגיל במידה והתמורה הולמת. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג, בשאיפה לכיוון 1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ שיכלול סוללה טובה, כ5 שעות, אבל גם 3 שעות יהיה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות שיכלול SSD, 128GB (יספיקו מעל ומעבר). * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך. * …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
asus סדרת ROG Processor CPU Intel Core i7-4710HQ (2.50 GHz, 6 MB L3 Cache, up to 3.50 GHz) Chipset Mobile Intel HM86 Express Chipset Graphic System Graphic Card NVIDIA GeForce GTX 850M (4GB GDDR3) Display Size 15.6 inch (1920x1080) Full HD Main Memory Memory 16 GB DDR3L Hard Disk Drive Hard Disk 1 TB 7200 RPM Optical Disc Drive איך המחשב בכללי? האם המעבד ממש חזק? אני שואל בגלל הסדרה שהוא כביכול hq4710 ולא מסדרת 5/6 והאם הוא יריץ כל משחק כיום בקלות? ובקשר לעתיד האם אפשר לשפר לו את הכרטיס מסך? וכמה הוא שווה כיום? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, השימושים הם עיצוב גרפי ובניית אתרים תוכנות אדובי למעט עריכת וידאו סאונד אופן השימוש הוא 90% דריימוויבר ופוטושופ קל/בינוני לתמונות ל-WEB, וה-10% הנותרים אילוסטרייטור אינדיזיין עיצובים לא כבדים לוגו מודכה לעיתון וכו'... אני נמצא בהתלבטות לפני רכישת מחשב, חשבתי על 3 כיוונים: יש לי כונן ssd 128 evo 1. לקנות איימק 27 מודל 2009 יד שניה ב-3K core2dou 3.06 ram 8gb 1tb nvidia 9400 256mb ssd 128gb הסיבה היחידה שאני נוטה לכיוון האיימק, מכיוון שהיה לי אחד עם i7 ללא ssd, המוכר ביד 2 טוען שהמחשב טס, והנוחות של מסך גדול לבניית אתרים זה עולם אחר. 2. לקנות ב-3.5K כולל מסך dell הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - In…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא. לא מבקש מפרט. מציג לכם אחד כזה ! של אפל, אלא מה ? אז להבא, לפני שתתעקשו על נייד באלף שקל, שחררו קצת, תזרמו ..... 😊 https://www.geektime.co.il/apple-mac-pro-ultimate-specs/ כן, פרופורציות .....
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני קונה השבוע מצלמה ועיקר הצילומים יהיו ב4K. עדיין לא יצא לי לערוך קבצים כאלו, אבל במחשב הנוכחי גם קבצי 1080P לא לגמרי עוברים חלק. אז השאלה שלי היא האם אני צריך לקנות מחשב חדש או שמה שיש לי יספיק. זה המפרט של המחשב: Manufacturer Product SerialNumber Version Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97-HD3 To be filled by O.E.M. x.x 16GB RAM Intelcore i7 4970 cpu 3.60 ghz אני לא מבין גדול בלוחות אם וכדומה, אז רציתי לדעת האם המפרט הנוכחי יספיק לי או לא, והאם ניתן לשדרג אותו או שאני אהיה חייב לקנות מחשב חדש. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציב: 3600 ש"ח. מטרה: משחקים נטו אבל כמובן שיהיה VISTA READY על כל מה שמשתמע מכך. OC: בשום פנים ואופן לא. אין חובה לנצל את התקציב במלואו, אבל אני לא צריך לקצץ לטובת רכיבים אחרים, ככה שאם יש צורך, תתפרעו. תודה רבה. נ.ב. אני מתקין את גרסת ה-Ultimate 64 אם זה משנה משהו...
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מומחי הפורום וחובבי המפרטים שלום להלן הצרכים שעל בסיסם אבקש לגבש מפרט: -המחשב ישמש למשחקים חדשים ברמה טובה +. -המחשב ישמש לצפייה/עריכה של סרטים. -תעשה עבודה בפוטושופ. -יעשו צריבות בתדירות גבוהה (למטרות גיבוי). -המחשב יריץ חבילת אופיס. -אין צורך בהרד דיסק מעל 160 ג'יג'ה. -ע"פ התקציב כמובן המערכת תתבסס על AMD. -לא יעשה OC. -דרוש סלוט PCI + מקום במארז ל Audigy 2 platinum שברשותי. -אין צורך במארז יפה. -אין תכנון לשדרוג בשנתיים הקרובות ! המפרט עד כה: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore BOX AM244DCB ¤ 539 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 452 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 425 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 …
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, זהו יום שמח שכן אני הולך סוף כל סוף לקנות את המחשב שאני מפנטז עליו כבר שנתיים כמעט. אני מתכנן לעשות OC למעבד עד בערך 3 GHZ. אשמח לשמוע את דעתכם. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים Compucase HEC 6A19 Black NO PSU ¤ 221 1 קירור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support ¤ 238 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - א…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתכוון לקנות בשבוע הקרוב או שבוע הבא: שימושים: אינטרנט, פיתוח, צפייה בסרטים כולל HD, קצת משחקים לא מתכנן אוברקלוק דרישות: *מעבד i5 מרובע ליבות, קירור בנפרד *זכרון 4GB DDR3 לפחות *דיסק קשיח 1TB לפחות *לוח אם טוב כנראה הולך על גיגהבייט - עם כ. רשת מובנה 1Gb וכ. קול מובנה HD *כ.מסך Mid-End של Nvida שיוכל להפעיל משחקים (לא גיימר) כמו פיפא10 ב-Full HD ועם תמיכה טובה בעיבוד סרטי HD. *מסך איכותי ברזולוציה טבעית FullHD בגודל 20" עד 22" (כנראה יסתפק ב-TN בגלל מגבלות תקציב) - כנראה הולך על סמסונג *שיהיה שקט עד כמה שניתן במגבלות התקציב. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-USB3 ₪614 כמות:1 http://www.skyp…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
PSU: Silverstone SST-ST45NF: 960 ¤. CPU cooler: Scythe Orochi SCORC-1000 CPU Cooler: 365 ¤. CPU: Intel Core 2 Duo E8500: 988 ¤. Motherboard: GIGABYTE GA-EP45T-DS3: 673 ¤. Memory: OCZ DDR3 Platinum 4096MB (2GBx2): 450 ¤. Graphic card: Gigabyte nVIDIA GeForce 9600GT 1GB PCIe: 745 ¤. Hard drive: Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS: 555 ¤. PC remote: Microsoft Remote Control: 196 ¤. PC case: ~200 ¤ Sum 5132 ¤ . ככה הקירור של המעבד יהיה פסיבי, הספק יהיה פסיבי והמערז יהיה פתוח לחלוטין לאוורר, לכן לא חשוב סוג המארז... אבל אם יש למשהו המלצה למארז שוכב זול שייתן השאלה שלי האם זה יעבוד?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 8K, ללא חריגות. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, משחקים, צפיה בסרטים, הורדות, עריכה גרפית (דו מימדית) - מדי פעם. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה למארז Sonata III ולכונן קשיח Samsung SpinPoint 1TB. כמו כן, יש העדפה לQ9550-Q9650 או אפילו I7 אם נכנס בתקציב. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. העיקר שהקירור יספיק ולא תהיה בעית טמפרטורות. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכב…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הבא: http://www.directdial.com/VGNNS150DS.html אני קונה אותו מקנדה ב799$ (דולר קנדי, שזה 2476.9ש"ח) המחשב שווה את המחיר? משתלם? אני צריך את המחשב לעבודות, אינטרנט, סרטים וכו', אולי אולי לאזה משחק פה ושם אבל כעיקרון הוא לעבודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! היום הגעתי למסקנה שהגיע הזמן להיפטר מהגרוטאה שלי שיש כאלה שקוראים לה מחשב ויש כאלה ששואלים אותי למה יש לי משקולת נייר כל כך גדולה על השולחן... הבעיה היא שפעם אחרונה שקניתי מחשב הם הגיעו עם פלופי שבאמת היה גמיש יש לי מסך סביר, הארד דרייב של מקסטור שמתאים לצרכים שלי ושאר אביזרים כגון כרטיס רשת, כרטיס יואסבי, כרטיס פיירוויר מקלדת שאני אוהב ועכבר שאני סוגד לו. אוקיי אז קראתי את המדריך והחלטתי על טווח מחירים: הייתי רוצה לסיים באזור ה3000-3500. אני מחפש: לוח אם מעבד כרטיס גרפי זיכרון על מה תמליצו? אני מתכוון לשחק "חצי-חיים 2" אז כנראה שמומלץ ATI, נכון? תודה על העזרה, כי ממש אין לי מושג מישהו שהציע לי ערכה של כאלה רכיבים ניסה להגיד לי שוידאו אונבורד זה אותו…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-