ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח להערכת שווי של המחשב שלי: Dell Latitude E6530 Intel i5-3360m Nvidia NVS-5200m 1GB RAM- 8GB (4x2) DDR3 1600Mhz 256GB SSD Samsung 830 series סוללה 9 תאים עם אחריות ל-3 שנים כמו המחשב עצמו (מאריכת ימים), מחזיקה כיום 5-6 ש"ע ללא טעינה. מסך Anti- Glare (מט) ברזולציה של 1080P- כלומר FHD. מקלדת עם תאורת מקשים אחורית ומתקן הצבעה כפול. המחשב באחריות (שירות באתר הלקוח- תוך יום עסקים אחד) עד לתאריך 09.2015, כלומר לעוד שנה ו-4 חודשים (המחשב בן שנה ו-8 חודשים). המחשב שמור היטב, ללא מכות, שימש לצורכי לימודים בעיקר, לא משחקים. הכל עובד ותקין. אשמח להערכת השווי הריאלי של המחשב הנ"ל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב עדכני, זריז, מהיר, שקט ולטווח עבודה ארוך. אצטרך את עזרתכם לגביי הפריטים הבאים: מעבד אינטל, לוח אם, מאורר למעבד, זכרונות, ספק כוח, ומארז. יש ברשותי כבר הארד דיסק SSD+SATA III, כרטיס מסך, מסך, מקלדת עכבר. טיילתי קצת באתר של KSP, זה מה שיצא לי: מעבד אינטל : Intel Core i7 4820K 3.7Ghz 10MB L3 Cache s2011 - Box מאוורר למעבד : Antec Kuhler H2O 1250 Liquid Cooling System לוחות אם למעבדי אינטל : Gigabyte X79-UD3 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 2133Mhz, 4xPCI-E זכרונות : Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2133MHz ספקי כוח : Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC 13.5cm P…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1102[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Scythe MUGEN 3 REV B[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪190[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪55…
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום, אני מקווה שאני לא עובר על חוק מסויים. אני מחפש לקנות מחשב נייד לאשתי. היא פתחה עסק וכרגע העבודה שלה מהבית אך היא תהיה גם ניידת. קניית המחשב היא בארץ. במקום שאפשר לעשות משלוח. תקציב, עד 2500 ש"ח גמיש. מטרת המחשב: עבודה משרדית, משחקים-לא. (צפיה בסרטים-כן, פרמטר בעדיפות נמוכה). גודל מסך: 15.6 או משהו דומה. שיהיה גם נוח לשאת אותו. מסך: אני חושב שמסך מט יותר מתאים. רזולוציית מסך: אין לי מושג. מה שמתאים לגודל מסך כזה. משקל: כמה שיותר קל. יציאות: HDMI וכמובן כל שאר הבסיסים. מערכת הפעלה עם רישיון. הרד-דיסק בנפח של 500GB זמן עבודה על המחשב יהיה כזמן עבודה כמו בעסק, כך שהוא צריך להיות נוח. אשמח להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מדיה סנטר לסלון שלי (LCD 60') אני מוכן להשקיע לא מעט כסף אבל בסך הכל כל מה שאני רוצה זה את היכולת להריץ סרטים באיכות FHD\BLURAY סרטים של בין 4 ל20 GB בצורה חלקה לגמרי. אני לא מתכוון לשחק במשחקים או לעשות שימושים אחרים למעט uTorrent וסרטים וכמו כן אני צריך מארז שוכב עם כרטיס WIFI וכונן 2TB. על המחשב לא יבוצע אוברקלוק והוא לא זקוק לאופק שדרוגים, מה שירכש זה מה שישאר, כמו כן אין צורך במערכת הפעלה. אז מה אתם אומרים, כמה יעלה המפרט שכל השימוש שלו זה סרטים בFHD אמיתי (20GB) או בלו ריי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? - 2,300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- חסכון לא יזיק ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- בעוד כמה מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- בעיקר אופיס (הרבה הקלדה)ואינטרנט, והצגה של הרבה מסמכים סרוקים לpdf שפתוחים על המסך במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). =כנ"ל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). = על מסך חשבתי על דל P2214H . חשוב לי מאוד שהמסך יהיה נוח לצ…
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם כרטיס מסך ATI 7970 GHZ מומהר ל 1230\1600 מעבד I5 3750K יש לי בעיה במשחקים של נפילות FPS מוזרות עכשיו זה משום מה במשחקים שלא דורשים יותר מדי לדוגמא COD עובד לי פחות טוב מ BF משחקי תפקידים יש לי נפילות אפילו בדיאבלו 3 קראתי קצת בפורמים עם אנשים שיש להם אותו מפרט כמו שלי שמדברים על סוג של צוואר בקבוק למרות שזה לא הגיוני כי לפני שקניתי את המפרט עשיתי מליון בדיקות כולם מדברים על OC ל 4.3 והכל נפתר כמעט הקטע שהלוח אם שלי לא תומך ב OC לא היה לי כסף באותו זמן. עכשיו החשיבה שלי היא לקחת את המחשב ל TMS לתת להם להחליף לי לוח אם וקירור והם יעשו לי המהרה (אמרו שזה אפשרי) עכשיו השאלה היא כזאת מישהו פה יודע אם זה יפתור חלק מהבעיות ? או שאני סתם עושה טעות.. חשבתי להשקי…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. חברה שלי כרגע בספרד בגרנדה ואיבדה את המחשב נייד שלה והיא זקוקה לאחד דחוף לרכוש שם אחד בימים הקרובים. הצרכים שלה הם בעיקר תוכנת תרגום לא תובענית (trados 2011) אופיס, יוטיוב ואולי קצת עריכת וידאו. רצוי שיהיה לא גדול במיוחד, כי היא אוהבת לשבת איתו בבתי קפה וגם רצוי זמן סוללה סביר + לפחות I5 ורצוי גם יותר מ 4 גיגה זכרון. תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את מוצרי אדובה כמו פוטושופ, אילוסטריטור ודריימוויבר(לא התוכנות לוידאו) ישמש בעיקר לתיכנות ועיצוב גרפי. מחפש משהו בין 2k ל3k עם עדיפות לחלק התחתון של הסקאלה. לא מחפש משהו לערוך איתו וידאו או לשחק באטלפילד 4. מעוניין במסך 15 אינץ׳. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אפתח בדרך קצת פחות סטנדרטית. כרגע אני משתמש ב- Lenovo X1 Carbon והוא די טוב לצרכים שלי. לצערי אני צריך להחזיר אותו, ולכן אני מחפש מחשב דומה. מה אהבתי ב- Lenovo? * גודל מסך - 14" * משקל- קל * מהיר - בזכות 8 GB של זיכרון, דיסק SSD של 256 GB ומעבד i5-3427U מה לא אהבתי? * אין חיבור לרשת קווית, צריך לסחוב מתאם * אין יציאת VGA, צריך לסחוב מתאם * יש רק 2 יציאות USB לכן אני אשמח אם יש משהו דומה שאולי עונה גם על חלק מהחסרונות (ברור לי שלא הכל, וברור שהוא גם לא יהיה קל כמו ה- X1 Carbon). ועכשיו לרשימה: מטרות המחשב: עבודות משרדיות, תכנות ב- C++ וב- Java, צפיה בסרטים. * גודל המסך: 14", מאט. * רזולוציית המסך? כרגע אני עם 1600x900 ומסתדר מעולה. אפשר קצת פחות, אבל לא יו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך : עדיף לחסוך אם זה לא משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: 500 2. מה שימושי המחשב : משחקים, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ; fhd . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במארז, דיסק קשיח, כונן דיסקים וכנראה גם בספק( יש לי ספק של thermal take 500w בן 3 שנים, השאלה אם צריך להחליף אותו. דרישות נוספות הם שיהיו לפחות 6 כניסות USB ו חיבור ל Sata3. המפרט שיש לי כרגע הוא- E8400 4gb ram Thermal take 500w ati hd6850. התקציב שלי מספיק כדי שאוכל להריץ את גל המשחקים החדשים על האיכות הכי גבוהה?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה על עזרתכם . מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ;-) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג (אני בדרך כלל מחזיק מחשבים נייחים דיי הרבה זמן אז לא איכפת לי להשקיע קצת יותר... גם עד 8K ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג יחסית קל (בעיקר משחקי אסטרטגיה CIV5, Starcraft וקצת WOW ו Diablo3 ) מעבר לזה המחשב הנוכחי מתחבר ב HDMI לטלוויזיה ואנחנו רואים המון תכני HD דרכו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לקרובת משפחה ואשמח לעצתכם. התשובות לשאלון: *תקציב : 3000 ש"ח. גמיש ב500 ש"ח. * מטרות המחשב - צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט * גודל 17. מאט או מבריק לא משנה. * רזולוציה הכי גבוהה שהתקציב מאפשר אם אפשר FHD מצוין. * משקל לא משנה בכלל. * זמן סוללה לא משנה בכלל. * לגבי יציאות מיוחדות רק שיהיה HDMI * Bluetooth עדיף לא קריטי. * נפח - 500GB נראה לי מינימום סביר. אם אפשר SSD קטן מצוין. * כונן אופטי דרוש. * מערכת הפעלה צריך. לא הכי קריטי איזו WIN7 ומעלה יהיה טוב. * אין העדפה לחברה כלשהיא *עדיפות לקנות מאחד השמות הגדולים. ivory ksp bug tms הדגשתי את הדברים היותר חשובים, המחשב ישמש לצפייה בתכני וידאו בעיקר וגם אינטרנט. בעדיפות עליונה זה האיכות מסך , מיד א…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי thinkpad e330 שעבד כמו שצריך וגם ראיתי בו את הגמר היום. ברגע שנגמר המשחק וסגרתי את המסך החיבור האל חוטי הפך להיות "לא זמין". ניסיתי לשחזר לנקודת שחזור אחרונה, עשיתי "רענון" למערכת הפעלה (מה שהחזיר אותי לwin8 במקום 8.1). בדקתי דרך ה intel proset והופיע שם שהרדיו כבוי. אז הפעלתי מחדש את המחשב ושחזרתי את הBIOS לברירת מחדל ככה שמופיע שהרדיו במצב ON ושום דבר לא עוזר. יש הצעות מה עוד אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק מחשב ללא מסך מקלדת וכו' צריך כרטיס מסך עם כמה שיותר CUDA או שעדיף ללכת כבר על הMAC PRO? תודה
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב dell מדגם [h=3]Inspiron N5010[/h][h=3][/h]במשטח הפד של המחשב נייד בגליליה למטה ולמעלה / ימינה ושמאלה הוא לא עבוד לי עם האצבע למרות שהמשטח של הפד תקין ז"א על ידי הכפתורים אני כן יכול לגלול למטה למטה ולמעלה נכנסתי להגדות עכבר אבל זה לא קיים שום דבר בהגדרות האלה מה יכול להיות הבעיה? אולי חסר לי דרייבר משום שזה עבר לפי לפני מספר ימים
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן חברים. מפרט המחשב נעשה באתר של KSP. אך איני רוצה לעשות את הקנייה אצלהם. את המפרט הכנתי בעזרת חבר ושנינו לא מקצועיים לחלוטין בנוגע לבניית מחשביםכל ביקורת או שינוי יתקבלו בברכה. המפרט זקוק גם למסך. אם ישנן אלטרנטיבות למפרט גם זה יתקבל בברכה. עוד פרט מאוד! חשוב זו החנות ממנה יקנה המחשב, זקוק לחנות אמינה ולא כזו שמנסה "להיפטר" מלהקוח לאחר הקנייה. המפרט מצורף בקובץ לפוסט. המון תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 7000 אם חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת מדיה, עובדה באפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיוע…
-
- 24 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שבוע טוב (: * מטרות המחשב? עבודה משרדית וגיימינג. * גודל המסך? 13.3/14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא משנה כל כך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות, עדיף לא לעבור את ה-2.4 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 7 שעות בשימוש קל-בינוני (גלישה באינטרנט, אופיס וכו'). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? לא חובה, אבל עדיף שיהיה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, Lenovo, HP. * כל דריש…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן לפטופ משולב טאבלט של lenovo yoga 2 13.3' ולא אהבתי את הווינדוס 8.1. לכן ביצעתי הורדת גירסה לווינדוס 7 וכעת יש לי בעיית התחברות לWIFI. המחשב לא מאפשר לי להתחבר גם כשאני מתקין מגוון דרייברים לווייפי. הסמל בicon tray הוא של אינטרנט חוטי מנותק. האם יש למישהו מושג איך לתקן?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה זמן שלא התעסקתי בתחום המחשבים והמחשב הנוכחי שלי התפגר סופית, לכן אצטרך את עזרתכם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים עד 6000₪ בלי חריגות אבל גם לא צריך לחסוך. המחשב צריך להריץ את המשחקים החדשים (BF4, COD, CoH, קריסיס וכו׳) על הגדרות גבוהות על מסך ברזולוציה של 1280 על 1024 HD. אין לי בעיה שהמחשב יהיה רועש. את כל הציוד ההקפי יש לי, אז אני צריך לקנות רק מארז ותכולתו: 1. מארז 2. לוח אם 3. כרטיס מסך 4. מעבד 5. זכרונות 6. הארד דיסק 7. ספק 8. קירור למעבד החנות הכי קרובה לבית שלי היא KSP טבריה אז משם אעשה את הקניה. תודה לכל העוזרים, יותם.
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש, רצוי אולטרבוק בתקציב של גג 5500 ש"ח מטרת המחשב היא ללימודים, סרטים ואולי קצת פוטושופ כ מו שכתבתי למעלה אני מעוניין באולטרבוק אז חשוב לי שהוא יהיה קל והמסך עד 14" ברזולוציה FHD הבנתי שאם המסך הוא טאצ' אז הוא מבריק ואם לא אז הוא מאט הייתי כן רוצה שהוא יהיה טאצ' אז כנראה מסך מבריק כל היציאות הרגילות כמובן.. בהקשר של הכונן הייתי רוצה שיהייה SSD אמיתי, 256G זה סבבה לגמרי בשבילי חשוב לי שהביצועים יהיו מהירים ושהמחשב יעלה מהר כונן אופטי לא קריטי בכלל טוב נראה לי עברתי על כל הדברים החשובים.. בהתחלה חשבתי לקנות ZENBOOK של אסוס http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=864636 אבל הבנתי שהוא בלי SSD אמיתי וגם שהוא מתחמם קצת מהר מה אתם אומר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=19766
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי נפטר לפני כמה ימים אחרי כמעט 7 שנים שהוא שירת אותי כמו שצריך, אבל החיים ממשיכים ואני רוצה לרכוש מחשב חדש. אני צריך את העזרה של אנשים שמבינים בהרכבת מפרט למחשב לגיימרים. עבר המון זמן מאז שהתעסקתי עם זה ואין לי שמץ של מושג בטכנולוגיות החדשות. אוקי אז ככה: התקציב הוא 5000 שקל אם אפשרות לחריגה של גג עד 500. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל וגם לא מסך אני מחבר את המחשב לlcd 37 אינץ' גם מערכת הפעלה אני לא צריך. אני רוצה בעיקר מחשב למשחקים חדשים שיעבדו חלק ברזולציה גבוהה. אני רוצה שהמחשב יחזיק זמן שהחלקים שיהיו בו יהיו טובים גם לעוד כמה שנים. אני גם משתמש בו בתור מערכת קולנוע אז גם שיראו סרטים כמו שצריך. בקיצור מחשב טוב ומהיר. עוד משהו שחכתי להוסיף?
-
- 56 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב 10.1" של סמסונג. הוא נפל לי לפני כמה ימים מגובה מתניים ומאז הוא לא עולה.. כנראה שלא מזהה את הדיסק הקשיח. בהתחלה הוא היה עולה והwindows היה מתחיל להטען אבל אז המסך היה הופך לשחור עכשיו הוא לא מגיע לזה.. הצלחתי להעלות את windows repair ושמה קיבלתי הודעה שהדיסק הקשיח לא קיים. ניסיתי להעלות גם את samsung repair וקיבלתי הודעה דומה (שקובץ שהוא צריך לא קיים). יש מה לעשות? המחשב הזה די חלש וישן (כמעט 4.5) ככה שלתקן אותו כנראה יהיה לא כלכלי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-