עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חבר שלי רוצה מחשב חדש והוא לא מתפשר ברכיבים, הוא רוצה את המחשב עם הרכיבים הכי טובים שאפשר לקחת בתקציב שלו, הוא אומר שאפשר לעלות טיפה מעל ה-7,000 אבל לא בסכומים גדולים. הוא צריך רמקולים (הוא כנראה לוקח את ה-ATP3) אבל הוא יישאר עם הכ.קול המובנה שיש בלוח, כמו כן הוא צריך מקלדת עכבר וכמובן - מסך. עכשיו, הוא גם רוצה כ.מסך Ati Radeon 9800Pro. על איזה מפרטים אתם ממליצים? (תנו גם של אינטל וגם של AMD ותתנו הערות אם אפשר) תודה רבה מראש ;D

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by amit20038,

היי, תודה מראש על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 4, MGS5, GTA V וכל משחק חדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by cOiNfLiPeR,

שלום, יש לי מחשב שהייתי מעוניין להחליף לו חלקים - מעבד, כ.מסך, לוח אם, זיכרון וספק. יש לי מארז מספיק גדול [להכיל כל חלק שארצה] וכמו כן 2 כוננים של 500GB כל אחד. אני מעוניין להשקיע בערך 3K-3.5K ללא חריגה. אלה החלקים שחשבתי להזמין מהאתר TMS: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪791[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-Z68P-DS3 כמות: 1 מחיר: ₪491[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ספק כוח:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retai…

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, אני צריך למחשב למטרות אינטרנט, סרטים, פוטושופ, מטלב לא למשחקים. ללא OC ללא ציוד היקפי, לא מערכת הפעלה וכולל הרכבה. צריך יציאת DVI למסך ועוד אחת לטלוויזיה (רצוי HDMI) לא חייב שיעבדו בו זמנית. זיכרונות 4GB HD של 2T DVD פשוט חשוב שיהיה שקט (9/10). דרושה יציאת SPDIF או COAX חנויות מעודפות: ק.ס.פ או איבורי לא מכוון לשדרג, רצוי כי יתבסס על אינטל אלא אם זה הפרש כספי גדול מדי. במידה ותוספת כספית קטנה תשפר את יחס עלות/תועלת ניתן לחרוג בכ-300 ₪. תודה מראש ))

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש ברשותי את החלקים הבאים: מעבד intel i7-870 לוח אם intel DH55TC הסיבה שאני צריך את המפרט מאחד מן הסניפים שהזכרתי בכותרת היא שאני לא יודע להרכיב מחשב מאפס לבד, ולכן אני לא יכול להזמין את המחשב באינטרנט - צריך למסור את החלקים לחנות על מנת שהם ירכיבו לי אותה - ואני מניח שאם אני אקנה את שאר הרכיבים דרכם אז המחיר עבור שירות ההרכבה יהיה סביר. תקציב שאר הרכיבים הינו 2100 כולל מסך, זיכרון 4GB, מקלדת ועכבר אלחוטיים, כרטיס רשת אלחוטי וצורב DVD (וכמובן מארז, ספק, הארד דיסק, כרטיס מסך והרכבה) אני הולך להשתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט אבל ייצא לי לא מעט גם לשחק במשחקים חדשים (starcraft2) ומדי פעם קצת גרפיקה (בגלל זה אני רוצה זכרון של 4GB) עכשיו אני אנסה לענות על כמה שאלות שבטח יעלו ב…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום אנשים יקרים, רציתי לקנות מחשב חזק למשחקים שיהיה חזק כמה שאפשר גם בעוד מספר שנים (כמה שאפשר). בימים האחרונים עברתי כמה שיכולתי על הפורומים באתר הזה ונראה לי שאני סוף סוף יודע פחות או יותר מה אני רוצה. השאלה היא אם משהו כאן לא כדאי לחלוטין (או כמעט לחלוטין) מבחינת מחיר לביצועים או שלא אזדקק לו כמעט. חשוב לי מאוד להשקיע עכשיו קצת יותר ולא להתעסק אח"כ עם מספר שדרוגים נוספים חוץ מאחד בודד עוד מספר חודשים שקצת ירדו מחירי ה- DDR3 וה- 4870 (כל החלפה ולא הוספה בעתיד היא מבחינתי בזבוז, גם מבחינה כספית וגם מבחינת שמירה על איכות הסביבה (פחות ייצור = פחות זיהום). להלן המפרט: ‏ Intel Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB‎ ‏ Gygabyte EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by דני אופיר,

עכשיו אני רוצה לבנות את המחשב על ידי קניית כל החלקים מאתרים שונים כדי לבזבז פחות כסף. יש חסרונות לדבר כזה? כמו אחריות או משהו דומה?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום אני יש ברשותי את המחשב הנ"K של HP, http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=769 אני רוצה לקנות לו משטח קירור, אשמח לקבל המלצות למשטחים, ראיתי שהרבה ממליצים על המשטחים האלה: מגש קרור למחשב נייד Cooler Master NotePal W1 R9-NBC-AWBK http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24492 מגש קירור למחשב נייד Zalman ZM-NC1000 Silver http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18620 אשמח לקבל ביקורות על המשטחים האלה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by NRT,

שלום ותודה על ההתייחסות והעזרה. לבן דוד שלי יש מחשב ישן מאוד יחסית וזה המפרט שלו: לוח אם: Gigabyte ga-945gcm-s2l מעבד: Intel core 2 duo @1.83 Mhz (יכול להיות שהתבלבלתי בדגם אבל הוא עובד ב 1.83 Mhz בטוח..) כרטיס מסך: Geforce GTX 550 Ti זכרונות: 2 ג'יגה DDR2 שעובדים ב 800 Mhz למרות שהלוח אם תומך רק ב 667 Mhz. ספק כוח: Huntkey 600W, צירפתי תמונה. כפי שאתם רואים המחשב לא ממש מאוזן מכיוון שהוא נקנה לפני 8-9 שנים כאשר עם הזמן שדרגו לו את הזכרון טיפה ואת כרטיס המסך שלא מממש את הפוטצניאל החבוי בו כל כך בכל מקרה, רציתי לקבל יעוץ לגבי החלפת לוח אם, מעבד וזכרונות ולהשאיר את כרטיס המסך וספק הכוח. כלומר לקנות את שלושת החלקים האלה ע"מ שיתאימו (שיהיו מאוזנים) עם כרטיס המסך הזה…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by whazzah,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 300 יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, FIFA 18, Civilization VI ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מעבד INTEL C2D E7200 2.53GHZ 565 ש"ח לוח אם GIGABYTE P43DS3L 505 ש"ח זכרון פנימי G.SKILL 2GB 800MHZ NT 239 ש"ח כונן קשיח WD 320GB SATAII 7200RPM 16MB Buffer 270 ש"ח כרטיס מסךPalit Geforce 9800GT 512 MB Retail P98T512 633 ש"ח מארז Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 395 ש"ח מסך LG LCD 22 W2242T 5Ms 1:8000 5Ms 1098 ש"ח סך הכל: 3700 ש"ח

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by tom123p,

היי, ברצוני לקנות מחשב נייד, עדיפות לטאבלט, לצורך לימודים באוניברסיטה. התקציב הוא מאוד חשוב - לא יותר מ5000 ש"ח כולל מע"מ קיבלתי איזו הצעה בנוגע ל- Pavilion tx2520ej CJ937EAוHP והייתי שמח לשמוע חוות דעת (במיוחד אם יש מחשבים חזקים יותר במחיר דומה ו/או נמוך). אין חשיבות למשקל הנייד. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גרפיקה בעיקר מאיה ורינדורים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מאיה, אפטר. פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא צריך מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by royi_sh,

שלום, אני רוצה מפרט כאמור בסיביבות 3500-4000 שקל (אפשרות לחריגה, רצוי לא כמובן). הצרכים הם מחשב ביתי ולסטודנט, אבל גם עם אפשרות למשחקים עד כמה שניתן מבחינת הערות והתקציב. -אני רוצה שהתשתית של המחשב תיהיה טובה. כלומר מעבד, לוח אם מארז וכו'... כל אלה שיהיו חזקים. -הכרטיס מסך יכול להיות בינוני מינוס. המטרה היא שאם אני ארצה לשדרג בעתיד את המחשב (שיהיה יותר חזק לצרכי משחקים), אז שהתשתית תיהיה חזקה ואני אצטרך להחליף רק כרטיס מסך ואולי עוד כמה דברים קטנים. -מבחינת מוצרים נלווים - רק עכבר ומקלדת. רצוי שיהיו נוחים ואיכותיים. -אני לא צריך שהמחשב יהיה שקט במיוחד, אבל גם שלא יהיה טרקטור. אני אשמח לקבל רעיונות והסברים. תודה מראש, רועי.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לסרטים, גלישה באינטרנט ועבודות פה ושם. חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ויריץ סרטים עליו וגם על הטלויזיה אם צריך ללא בעיות. חיפשתי,שאלתי בדקתי והגעתי ל Dell inspiron-n5010-370m אני לפני קניה ורציתי לדעת אם יש איזה משהו שאולי עדיף עליו עד 3K שקל.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום רב! אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני שיהיה חזק ויוכל להריץ את רב אם לא את כל המשחקים שקיימים כיום ואת אלה העומדים לצאת... אני רוצה להשקיע בסביבות 8000 ש"ח (אפשר להתגמש בעוד כמה מאות ואפילו עד 9000 ש"ח במידה וההבדל בתמורה הוא ממש גדול) חלק ממליצים לי על אינטל וחלק ממליצים על AMD , חלק ממליצים על גי'פורס וחלק על ATI... אני ממש מבולבל מהנושאים הללו. אני בעיקר חובב משחקי אסטרטגיה ולא אוהד שרוף על משחקי SHOOTER אבל אני רוצה מחשב חזק בכל זאת שיחזיק לי לעוד הרבה זמן ויריץ באופן מכובד מאוד את COMMAND AND CONQUER 3 העתיד לבוא אלינו ב- 2007. (הבנתי שמשחקי EA עובדים טוב יותר עם אינטל - תקנו אותי אם אני טועה). בנוגע למסך - אני מחפש מסך רחב מינימום 19" בטווח מחירים של 2000-3000 בער…

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. * מטרות המחשב? Autocad, עבודה משרדית, עריכה גרפית, אינטרנט וסרטים * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB. לא חייב SSD. * כונן אופטי? כדאי - אך לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או Lenovo, אך אשמח גם להמלצות על מחשבים מחברות אחרות * כל דרישה מיוחדת שחשובה ל…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מחשב שמיועד לילדים בני 12 שרוצים משחקים, וההורים שלהם שאין להם יותר מדי דרישות מלבד אינטרנט. מה דעתכם ? האם המחיר סביר ? מה דעתכם על הכרטיס מסך ? מארז ATX מפואר עם 2 יציאות USB קדמיות לוח אם GIGABYTE 945GCMX-S2 מעבד INTEL CORE 2 DOU E4600 2.4GH דיסק קשיח SATA II 250GB 7200RPM זיכרון DDR II 800MH 2x1024MB כרטיס מסך PALIT 8600GT WITH 1GB DDR-II כרטיס קול O.B 5CH AUDIO כרטיס רשת O.B 10/100/1000 כונן אופטי ASUS DVD/RW X18 מקלדת MICROSOFT/LOGITECH MULTIMEDIA עכבר MICROSOFT/LOGITECH OPTICAL רמקולים CREATIVE INSPIRE 245 סה"כ כולל מע"מ 2900 ש"ח

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. ההתלבטות היא בין 3 המפרטים הללו רק מחינת ביצועים נטו להבדלי המחירים בניהם אין השפעה ככה שזה לא יהוו כשיקול אלא רק הביצועים בבקשה בתשובה לפרט למה דווקא מפרט X מערכת הפעלה 7 עם 64 ביט השימושים הם: הרבה משחקים, הרבה סרטי HD, הרבה הורדות (והעלות), אופייס, מסנג'ר, אינטרנט, מוסיקה, קצת תוכנות תיכנון ועיצוב, וכו' חשוב לי שגם שאני מפעיל כמה דברים בו זמנית כמו וורד, כמה דפי אינטרנט, מסנג'ר, משחק, טורנט, אימיול, מוסיקה וכו' המחשב לא יהפוך לאיטי יותר וגם חשוב לי שהמחשב לא יהיה רועש (7-8) ורצוי שגם לא חם אופק שדרוג בהחלט חשוב OC לא מתוכנן בכללי אבל אם אני לוקח את I7 אז כנראה שאני יעשה מכיוון שראיתי שkrizZje אמר שאפשר לעלות אותו ל3.8 די בקלות (תקנו אם זהו טעות) "ו…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. דרישות: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקי תלת מימד מהשנים האחרונות, רצוי באיכות כמה שיותר טובה. וכן, אני יודע שהתקציב מהווה בעיה. שאר הדרישות די רגילות - אופיס, אינטרנט, סרטים. שום דבר דורשני במיוחד (להוציא את נושא המשחקים כמובן) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 13 עד 15.5. לא חשוב אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף 1366x768 או משהו באיזור. רצוי לא FHD. * דרישות …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by cheat-it,

יש לי מחשב כמה שנים והחלטתי לשדרג אותו, אני בערך מתכוון להשקיע בין 500-1000 ש"ח תלוי עד כמה שווה לי... המפרט: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHZ Asus P5K OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 PCIe Enermax Noisetaker 420W Raidmax Saggita יש למישהו הצעות מה אפשר לשפר פה? (גם OC אם זה יכול לעזור)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני יודע שיש כמה חברים כאן שיש להם את המחשב הזה ולכן אני שואל במידה ומישהו יודע ויכול להמליץ הכונן חייב להיות 1.8 form factor בעל קיבולת של 128 גיגה , זה מספיק , כנראה אני יזמין מאיי ביי אלה אם מישהו יודע על מקום בארץ שאפשר להשיג ממש בזול אגב אם מישהו יודע על איזה אתר עם השוואת כונני SSD 1.8, אני אודה לו כי לא מצאתי משהו ספיציפי ... תודה מראש וחג שמח

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם, אני אשמח לעצתכם והמלצותיכם בנוגע למפרט מדויק (ועלותו) עבור מחשב ביתי חזק. הדרישות/אילוצים - 1. פנטיום 4 3.2 2. ג'יגה זיכרון 3. לפחות 120GB דיסק קשיח 4. מסך 17" LCD בנוסף - * צורב מהיר, כרטיס קול, כרטיס מסך חזק, רמקולים, כונן CD/DVD, עכבר אופטי ומקלדת (שניהם אלחוטיים)... * התקציב הוא 10,000 ש"ח פלוס מינוס * חשוב לי מאוד מחשב אמין ואיכותי. * לא מתוכננת שום פעילות OC, אם זה רלבנטי למישהו. נ.ב. אני לא יודע מה מקובל פה, אבל אם זה אפשרי - אני אשמח אם תוכלו לציין גם מקום לרכוש את המפרט המומלץ (טווח גיאוגרפי הוא מקיסריה ועד ראשון לציון).

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מדובר במחשב שישמש לגיימינג, תקציב של כ- 5K. אחרי הרבה התלבטויות אם לשדרג את המחשב הנוכחי, והרבה שינויי תקציב, עכשיו זה סופי. מחשב חדש בתקציב של כ- 5K שיקנה בתשלומים. זה המפרט שבניתי: מארז: thermaltake chaser mk-1 full tower series black case 790 או antec dark fleet df-85 atx full tower black case 780 לוח אם: asus p8h67-m b3 s1155 core i3/i5/i7 intel h67 ddr3 1333 2xpci-e hdmi 590 ספקי כוח: thermaltake tr2 800w psu active pfc retail מעבד: core i5 2500k 3.3ghz s1155 6mb gpu core tray 1010 כרטיס מסך gigabyte gtx560 ti oc 1gb gddr5 dx11 2xdvi mini nvidia hdmi pci-e 1050 זכרונות: 2x4gb g.skill nt dual channel ddr3 1333mhz 245 דיסק קשיח: western digital caviar blue 500gb 7200…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם התבקשתי ע"י גיסי וגיסתי לבנות מפרט מחשב לבן שלהם, גיימר בן 14. עברתי על המפרטים שמוצעים באתר בטווח של כ-3000 ש"ח והכל מתבסס על מעבדי AMD הייתי רוצה לקבל המלצה בטווח הנ"ל למפרט מבוסס אינטל. אני חושש קצת מ AMD זה לא חברה יציבה וסטנדרטית כמו אינטל. כיוון שמדובר גם על מחשב לא בשבילי ואם מחר AMD יפשטו רגל, סיבכתם אותי עם המשפחה..... (סתם אנקדוטה-אני אדריכל, אכלתי אותה כשסמכתי על מפרטים שהציעו לי חנויות מחשבים בלי שאבין בתחום בכל פעם שקניתי פיסי. בסוף הוצאתי הון קטן על איימק של אפל. לתחום שלי הוא מעולה, איכותי ואמין, בלי וירוסים ובאיכות תצוגה מדהימה על המסך לבן משפחתי יש כמובן צורך במחשב לגיימרים ולא במחשב למעצבים וזה סיפור שונה לגמרי) אנא עזרתכם... תודה

דיונים חדשים בפורומים