ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני שיהיה חזק ויוכל להריץ את רב אם לא את כל המשחקים שקיימים כיום ואת אלה העומדים לצאת... אני רוצה להשקיע בסביבות 8000 ש"ח (אפשר להתגמש בעוד כמה מאות ואפילו עד 9000 ש"ח במידה וההבדל בתמורה הוא ממש גדול) חלק ממליצים לי על אינטל וחלק ממליצים על AMD , חלק ממליצים על גי'פורס וחלק על ATI... אני ממש מבולבל מהנושאים הללו. אני בעיקר חובב משחקי אסטרטגיה ולא אוהד שרוף על משחקי SHOOTER אבל אני רוצה מחשב חזק בכל זאת שיחזיק לי לעוד הרבה זמן ויריץ באופן מכובד מאוד את COMMAND AND CONQUER 3 העתיד לבוא אלינו ב- 2007. (הבנתי שמשחקי EA עובדים טוב יותר עם אינטל - תקנו אותי אם אני טועה). בנוגע למסך - אני מחפש מסך רחב מינימום 19" בטווח מחירים של 2000-3000 בער…
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר במחשב פשוט לחלוטין שישומש לגלישה באתרי אינטרנט, שימוש בתוכנות אופיס למיניהן,צפיה בסרטים וזהו סך הכל.. כמו כן, יש צורך בכל האביזרים הנלווים..כמו עכבר, מקלדת וכ'ו. אין צורך בתוכנות ומערכת הפעלה. מעבד דו ליבתי פשוט, אין צורך בשום מרובעי ליבות ובטח שלא I3\5\7. 500 GB זכרון בהארד דיסק וכמות נכבדה של זכרון RAM רצויים..בשביל מולטיטסקינג.. יש צורך גם במסך..22 אינץ איכותי של סמסונג עם פאנל TN זה מצויין, אם זה יכנס לתקציב.. אם לא, אסתפק במשהו פחות רציני.. אוברלקלוקינג לא מתוכנן. רצוי מחשב שקט למדי.. התקציב הוא 2500 שקל, אם יש צורך מוצדק, ניתן לחרוג מעט. הרכישה תתבצע באייבורי מחשבים אלפי תודות!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשדרג את המחשב שלי (בן 3 בערך) מכיוון שהוא מתחיל לקרטע לי במשחקים שאני משחק (פיפא, פרו אבולושן, קאונטר סטרייק סורס) וגם כי הגיע הזמן לחדש קצת 1. מה התקציב המקסימאלי? מאמין ש-3000 ש"ח יענה על הצרכים שלי, אבל אם ייצא יותר וזה יצדיק את זה אז סבבה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה ממש ממש מצדיק - 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (HD), משחקים (פרו אבולושן, פיפא, קאונטר סטרייק סורס), אינטרנט ואופיס בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן בקרוב לרכוש את ה flex2 i7 1tb.(8gb-ram) 14inch רציתי לדעת אם בעתיד אוכל להוסיף לו כונו ssd 500b בנוסף ל1tb hdd? חוץ מזה המחשב הנ"ל טוב ומומלץ? תודה! *אם יש להן המלצה למחשב טוב יותר באותו תקציב אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה שלי רוצה לקנות לפטופ לגיימינג ואשמח להמלצות D: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין גבול בגדול אבל רוצים משהו שיהיה הכי שווה למחיר. אני חושב מקסימום 5k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר. היא לא הולכת הרבה עם המחשב אז משקל לא כל כך משנה. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך קריטי, אבל עדיף לא רועש מדי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה. יש לי בעיה במחשב הנייד שלי. יש לי וינדוס 8. i7 של asus. בזמן האחרון החלונות הפתוחות על המחשב מתחילות להתחלף בינם ולבין עצמם בלי שאני נוגע בהן. זה מאוד מעצבן... אשמח אם תוכלו לעזור תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה תגידו מה אתם חושבים על המפרט הבא - אני אשמח לקבל ביקורת בונה אם יש , אני ממש לפני הקניה.... השימושים העיקריים של המחשב הם סרטים , מוסיקה , קצת משחקים(אם יהיה זמן) - לא מתוכנן OC כרגע. לוח אם:Gigabyte GA-P35-DS3 מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 מאורר: Thermaltake Maxorb זכרון: Kingston 2Gb 800Mhz CL4 -Kit דיסק: 500Gb-7200Rpm-16Mb-WD5000KS צורב: Asus DRW1814BLT x 18 כרטיס מסך: Gigabyte Gv-NX88T512Hp כרטיס קול: Auzentech Prelude 7.1 ספק כח: Enermax Liberty ELT500A 500W מארז:Thermaltake DH101 כולל שלט ומסך (הייתי הולך על ה102 - אבל הוא מקפיץ את המחיר באיזה 1200ש''ח) הכל ביחד(עם הרכבה ומע''מ) יוצא 8200 ש"ח (תסלחו לי שלא רשמתי ליד כל רכיב כמה הוא עולה - פשוט החנות ש…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מחשב שישמש כמדיה סנטר (עיקר השימוש הוא בגלישה, אופיס וכמובן סרטים) ויחובר לטלויזיה. חשוב לי שזה יהיה מחשב שיחזיק לכמה שנים טובות - אין לי צורך מיוחד במארז HTPC, אבל אם זה לא מעלה את המחיר בצורה משמעותית אז עדיף כי בכל זאת המחשב יישב בסלון. אשמח לתגובות!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-surface-pro-4-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-core-m-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף מעבד אינטל או מעבד AMD ומה ההבדלים בינהם. לא מכיר כל כך את ה - AMD מה ההבדל בין אתלון לסמפרון וכיצד הם מקבילים לאינטל תודה למשיבים
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השתנה לי התקציב מ6000 לכן אני רוצה שיהיה גם amd 3800 כפול ליבה וגם 7800gt ותעשו את השאר כי לי היה בנוי מפרט בתקציב אחר אז תודה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח + 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו, עריכת תמונות, תכני HD ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, AfterEffect- שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -BF, COD,Withcer 2 ומשחקי רשת RPG למינהם. -Dell 2410 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, אני בכיוון של שדרוג ה Dell Ultrasharp 24 (המסך העיקרי מבין שניים) למסך גדול יותר. המטרה של המסך היא גיימינג (Dirt, FIFA, BF, COD, SniperElite) ולימודים (קריאה של הרבה טקטס). הייתי שמח לשמוע את דעתכם לגבי Alienware AW3418DW: 1. האם יש מישהו מהחברים שעבר למסך זה ממסך מסדרת Ultrasharp של DELL (להבנתי דיוק הצבעים בסדרת Ultrasharp עולה על מסך זה). האם ההבדל מורגש? 2. האם יש מקום כלשהו בו אוכל לראות את המסך בתצוגה? אני פחות אוהב את העניין של להשקיע סכום כזה במסך בלי לראות אותו לפני כן. אין לי בעיה להגיע (כמעט) לכל מקום בארץ. 3. האם מישהו כאן בעלים של מסך זה ויש לו תובנות/הערות לגבי המסך? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למשחקים בסיסיים ולאינטרנט, ללא ציוד הקפי וללא OC. אני מעוניין לקנות את המחשב מחברת skypc מחשבים כי הם נראים לי חברה מאוד אמינה ואני לא רוצה להתעסק עם KSP ואייבורי (אני גר בבאר שבע ) אז נראה לי שהכי טוב יהיה לקנות מSKYPC אני צודק? הנה מפרט שאני הרכבתי : מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤603 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤347 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB SATA2 8MB ¤202 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 667MHz CL 5-5-5-15 ¤107 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51…
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה בימים הקרובים לקנות מחשב, אשמח מאד לעזרה! אני מוכן להשקיע סכום בשביל מחשב טוב, רכיבים איכותיים ושיחזיק כמה שנים. תודה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיהיה מחשב טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 כלפי מעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה, אופיס, הקרנה וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני משוכנע שרובכם לא עוקבים, אבל התחבטתי כמה שבועות בשאלה איזה מחשב 13.3 חזק וקל בטווח המחירים של עד 4000 ש"ח לקנות. לפני שבועיים החלטתי וקניתי את הAcer3820TG. הדרישות שלי מהמחשב היו קלות משקל, זמן סוללה סביר (4 שעות+) ועוצמה. אני רוצה להתעכב רגע על העוצמה כי אני רואה שבדרך כלל שמתכנתים מבקשים מעל דפים אלו להמלצות למחשבים בד"כ ממליצים להם על מחשבים Low voltage למיניהם, לדעתי זאת טעות מרה. כמו הרבה מתכנתים, אני עובד הרבה עם VM ואני ממש לא בטוח שמעבדים שהם לא State of the art לפחות של לפני שנה שנתיים לא יעמדו בכך. כמו כן, קיוויתי שאני אוכל להריץ איזשהם משחקים על המחשב, יש לי פינה חמה לזוללי הזמן הקטנים גם אם אין לי זמן עבורם. בכל מקרה, אחרי הרבה בדיקות באינטרנט וכו' החלטת…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב הוא לאחותי ולבעלה. המחשב הוא לצורך משחקים בינוניים שיריצו משחקים שיצאו עד היום. ובעיקר זה למשחקים באינטרנט. בנוסף המחשב ישמש גם להעברת וידאו ממצלמת וידאו למחשב. הם לא מתעסקים עם תוכנות כבדות לעריכת וידאו, רק לקודד לצרוב/לצפות וזהו. אז כרטיס מסך 7600GT נראה לי מספיק לא? עשיתי מפרט חלקי מ-KSP(מצורפת תמונה של המפרט) איך הוא בינתיים? את השאר לא הוספתי כי אני צריך את ההמלצות שלכם לגבי: ספק כוח(איזו חברה וכמה וואט דרוש?), מארז(מעדיף גדול עם הרבה מקום) + מאווררים, מקלדת + עכבר, צורב DVD(אין שם NEC), כרטיס מסך(איזה חברה לקחת?) ונראה לי זהו. תוסיפו לי את מה שאני צריך עד 4200 ש"ח. אם יש בעיה תקציבית, אין בעיה להוסיף עוד 300-400 ש"ח(אני מקבל הנחה מ-KSP) תודה רבה. [attachment …
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בתקופה האחרונה, כשאני רואה סרטון ביוטיוב, וגם בקובץ שמע במחשב - הסאונד לא צלול. וגם יש עליות וירידות בווליום. מישהו יודע למה?? אשמח לעזרה :-) שריה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לעצמי את המפרט הבא למחשב בתקציב של עד 2000 ש"ח: מארז: Gigabyte MIB T5140 לוח אם: Asus AT3N7A-i זיכרון: Corsair/OCZ 2*1GB CL5 עם קירור פסיבי דיסק קשיח: WD3200AAKS צורב: Asus DRW-24B1ST הדילמה היא שהמארז מגיע עם ספק כוח חיצוני של 60W ואני חושש שההספק של הספק לא יספיק כדי להפעיל את המחשב בצורה תקינה. האם החששות שלי מוצדקים?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייח, עבור שרת קטן 2003 או 2008 השרת אמור לשמש לכ 15 מחשבים ואמור לשמש בשביל DHCP DNS תקייה משותפת ומדפסות האם מחשב בסיסי כמו זה זה מספיק?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין 3 המפרטים הללו רק מחינת ביצועים נטו להבדלי המחירים בניהם אין השפעה ככה שזה לא יהוו כשיקול אלא רק הביצועים בבקשה בתשובה לפרט למה דווקא מפרט X מערכת הפעלה 7 עם 64 ביט השימושים הם: הרבה משחקים, הרבה סרטי HD, הרבה הורדות (והעלות), אופייס, מסנג'ר, אינטרנט, מוסיקה, קצת תוכנות תיכנון ועיצוב, וכו' חשוב לי שגם שאני מפעיל כמה דברים בו זמנית כמו וורד, כמה דפי אינטרנט, מסנג'ר, משחק, טורנט, אימיול, מוסיקה וכו' המחשב לא יהפוך לאיטי יותר וגם חשוב לי שהמחשב לא יהיה רועש (7-8) ורצוי שגם לא חם אופק שדרוג בהחלט חשוב OC לא מתוכנן בכללי אבל אם אני לוקח את I7 אז כנראה שאני יעשה מכיוון שראיתי שkrizZje אמר שאפשר לעלות אותו ל3.8 די בקלות (תקנו אם זהו טעות) "ו…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המפרט שלי עכשיו: Pentium 4 2.4GHZ Asus P4P800 GAINWARD Geforce 6800GT 256MB GDDR3 TwinMos 256MBx2 PC3700 466mhZ ספק ומארז ג'נריים 450W המחשב נועד בעיקר למשחקים ולפעמיים קידודים. (הדבקת תרגום וכו'..) אני מרגיש שהכרטיס מסך לא מנצל את המערכת, ולכן אני רוצה מחשב חדש, המפרטים: 1: 2: **יש לציין שהמארז כולל ספק Antec TruePower 430w . - אם למישהו יש להציע מפרטים יותר טובים - :] תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד למטרות לימודים וגיימינג קל, NBA 2K14 לדוגמא. הגעתי ל2 מחשבים: http://www.newpc.co.il/items/295357 ו- http://www.newpc.co.il/items/248318 שניהם בסה"כ נראים לי טובים ומתאימים לצרכים ולמחיר. רציתי לדעת איזה מביניהם עדיף, מבחינת המעבד והכרטיס הגרפי, שהם די דומים בסה"כ אבל בכל זאת... או אם למישהו יש המלצה למחשב טוב מאלו בסביבת המחיר הזה אני אשמח מאוד לשמוע להמלצתו. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אני מחפש מחשב נייד לבית. השימוש הביתי הוא שגרתי - אינטרנט, מסמכים, סרטים, אך נדרשת יכולת שמאפשרת עבודה משפטית מהבית - (וורד ודפדפן, ריבוי חלונות). חשובה לי המהירות, ולכן אני מעדיף כונן SSD (כחצי ג'יגה לפחות). בעיני מינימום של זיכרון למחשב חדש זה 8GB. חשוב לי שתהיה אחריות ל-3 שנים (רצוי עם איסוף והחזרה). אני מנסה להגיע למקסימום שאפשר להשיג ב-3200 ש"ח. כרגע ההצעה הכי מעניינת מבחינתי היא זו: https://www.pc365.co.il/product-13948-מחשב_נייד_HP_15_bs014nj_1ZL11EA?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap זה כולל - מעבד מהיר ועדכני, זיכרון DDR4, כונן SSD, והכל במחיר שפוי. הבעיות: לא מצאתי אף ביקורת של הדגם הספציפי הזה, …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-