ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה! שוב פעם אני מציק לכם, אלא שהפעם זה סופי סיימתי עם הטירונות ועם הקורס ועכשיו יש זמן פנוי - אז הגיע הזמן לקנות מחשב זה המפרט שחשבתי עליו: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 קירור למעבד: TT Big Typhoon לוח אם: Gigabyte GA-965P DS3 זכרונות: Twinmos/Samsumg/Kingston 1GBX2 667Mhz (האם שווה לשדרג ל-800Mhz, או שההבדל זניח?) דיסק קשיח: WD 200GB צורב DVD: Nec 4550-A (הבנתי שיש צורב X18, מה הדגם ומה מחירו?) כרטיס מסך: PowerColor/Sapphire ATI X1950Pro 256MB מארז/ספק: Compucase 6A19 Black + Hec 450W (האם 450W יספיקו?) עכבר/מקלדת: Logitech/Microsoft לגבי מסך, LCD, בתקציב עד 1300 ש"ח פחות או יותר. אם יש עצות/הערות - אשמח לשמוע.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD עם אופצייה ל4K בעתיד, משחקים וסרטים בתלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD GHOSTS, GTA V , battlefield 4.... יש להתחשב במשחקי העתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920-1080 בעתיד ישתדרג ל 2600-1400 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית עבור אבא שלי. מבחינת החוזק של המחשב לא צריך משהו מיוחד, הצרכים הם הרבה אינטרנט, אופיס ודברים כאלה לא משהו מיוחד, לא פוטושופ או דברים כאלה, אבל כן חזק מספיק כדי לנגן קבצי 1080P. ככה שמבחינת עוצמת המחשב הוא לא צריך להיות משהו מיוחד. במקום זה מה שכן חשוב זה הנוחות והמהירות של המחשב. גודל המסך: נראה לי באזור ה 13-15, זאת אומרת לא קטן, אבל גם לא עצום אורך סוללה: שיהיה ארוך יחסית. לא מבין בדיוק מה זה אומר, אבל שיהיה מעל הממוצע משקל: שיהיה קל יחסית, נח לסחיבה שיהיה דק יחסית ומעוצב יפה. שיעבוד בצורה יעילה ומהירה. מבחינת נפח אחסון לא צריך המון, ברמה של 160 ג'יגה נראה לי ממש מספיק. אולי אופציה ל SSD כדי שהתוכנות תעלנה בצורה מהירה ויעילה יותר. …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
3200 אפשר קצת להתגמש : אני בעיקר גולש רוב הזמן על המחשב, קצת סרטים אבל בשביל זה גם פנטיום 3 500 מספיק, ורוצה קצת לשחק אבל לא גיימר כבד או משהו כזה... ללא מסך,עכבר ומקלדת... לא איכפת לי שיהיה מבוסס amd, רק חשוב לי שיהיה מארז שקט אם יש משהו כזה... ושיהיה צורב...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בתודה מראש ! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מקסימום 4000 ש"ח מעדיפה להישאר באזור ה 3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש בייתי סטנדרטי צפייה בסרטים וסדרות פיתוח תוכנה - miscrosoft visual studio דרישות רלוונטיות: 1.8 GHz or faster processor. Quad-core or better recommended 2 GB of RAM; 8 GB of RAM recommended SQL Server (לצורך פיתוח בלבד, אני לא מארחת בסיסי נתונים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף ל…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הלך לי לוח אם וכרטיס מסך ועקב כך גם הוחלף המעבד (תושבת חדשה) רציתי לדעת אם יש עניין בכלל למכור כרטיס מסך MSI AMD 5850 שאינו פועל. המאווררים רצים והכרטיס מתחמם רק לא מראה תצוגה (בכל היציאות). האם יש עניין למכור אותו? הכוונה היא בגרושים כמובן ולא במחיר של כרטיס מסך פעיל... ואם כן בכמה? מעבד core i7 920 (עם מאוורר למעבד בשווי 150 ש"ח בזמנו, אך זה פחות רלוונטי) כמה שווה והאם בכלל לנסות למכור? הרי התושבת שלו לא קיימת כבר בערך 4 שנים... תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחדש נייד חדש מבזק Lenovo IdeaPad S10e - מחשב מיני נייד אני מעוניין לדעת עם המעבד שלו טוב? אם יש לו כונן דיסקים ואיך הכרטיס מסך שלו? תודה. מעבד: Intel Atom N270 1.6GHz זיכרון: 1GB 533MHz DDR2 כונן קשיח: 160GB 5,400rpm HDD כונן אופטי: אין כרטיס גרפי: Intel GMA 950 מסך: 10.1 אינצ', 1024x576, LED Backlit - מבריק כרטיס רשת: 10/100 Fast Ethernet תקשורת אלחוטית: 802.11 b/g בלוטות' - Bluethooth 2.0 מצלמה - ללא מצלמה חיבורים להתקנים חיצוניים: VGA, מיקרופון קורא כרטיסים: SD, MMC, MS, MS Pro חיבורים נוספים: שני חיבורי USB, 34mm ExpressCard, חיבור לקבל רשת מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP וגם Lenovo QuickStart
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא חושב לבצע אוברקלוק לפחות בההתחלה. השקט דיי חשוב לי. רוצה לשחק במשחקים הכי כבדים שיש על 1920X1080 עם ההגדרות הכי גבוהות חשוב לציין שברשותי מסך BenQXL2420T שמגיע ל120HZ בגלל זה הרשתי לי לבנות מפרט חזק. דעתכם ? מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 1370 ₪ - Intel Quad Core i7 4770 3.4Ghz S1150 430 ₪ - Gigabyte GA-H87M-HD3 S1150 390 ₪ - 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 2230 ₪ - MSI GTX780 3GB DDR5 640 ₪ - SSD Samsung 840 Pro Series 128GB SATA III 299 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 840 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 750W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 160 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hy…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שהיה עיכוב קל ברכישת המחשב עקב חוסר מוחלט בזמן, לבסוף קניתי אותו עכשיו פחות או יותר לפי המפרט שהוזכר כאן... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506379.0 בעקבות ההמלצות בעד TMS ו-RSM ונגד KSP עשיתי טיול עד נתניה ורכשתי אותו בTMS. טוב שזה ממש ליד קיקה, כך שהייתה איזושהי הצדקה נוספת לכל הטיול מחיפה... בכל מקרה אני אנסה לרשום ביקורת על הקנייה והרכיבים במקרה שמישהו אחר יתעניין במחשב דומה, אני לא מומחית בעניין כך שמדובר סך הכל בחוות הדעת האישית שלי בהתבסס על מחשבים אחרים שיצא לי לעבוד איתם... נרכש בTMS: Core i5 2500, Tray Scythe Katana 3 SI GA-P67X-UD3-B3 (התכוונתי לקנות גרסא P67A אבל היה רק את הX וזה נראה לי בערך אותו דבר) 2x4GB Kingsto…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כבר את החלקים האלו: AMD ATHLON XP 1600 + FAN WD 40GB 7200RPM 8 MB Micron 256MB PC266 DDR Triplex Gf2Ti 64MB DDR ומה שאני צריך זה רק לוח אם ומארז מתאים לשאטל. ותגידו יש אפשרות שאני הראה את השאטל על המסך של הנייד?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו אנשים מצד אחד יש את שני המפרטים שהאתר הביא : http://hwzone.co.il/specslist/view/47/ אני מעוניין לקנות מחשב מחנות טובה.. ובתקציב של 2500 ... חריגה קלה כמו 2600 לא תזיק... רק מחשב נטו.. ללא מסך וללא ציוד היקפי ... דיסק קשיח 160gb יספיק ... מחשב למשחקים בעל כרטיס מסך חזק !!! מחשב חזק.. בבקשה שמומחים יענו לי אני ממש רוצה לנצל את הכסף בצורה הטובה ביותר... תודה רבה !!!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://startpc.co.il/pc/value חשבתי על לקנות את המערכת VALUE 4.המחיר לא זול ומאחר שאני לא מבין כלום במחשבים רציתי לשאול פה האם המפרט הזה משתלם למחיר והאם קיימת אפשרות להוזיל חלקים מסוימים במחשב במידה שלא תפגע משמעותית בביצועים שלו(לדוגמה שמעתי שרייזן של AMD הרבה יותר משתלמים מאינטל.) מאחר שאין לי מושג איך לבנות מחשב, אני אודה לכם מאוד אם תבנו לי מפרט במסגרת התקציב הזה.עדיף שיהיה יותר זול ממחיר המערכת הנ"ל אך עם ביצועים שלא גורעים באופן משמעותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע 6300 ש"ח וחשבתי לשדרג את המחשב שלי (אתם יכולים לראות אותו "במפרט שלי") אלה החלקים שחשבתי עליהם: כרטיס קול: Creative Labs Sound Blaster Audigy2 ZS Platinum Pro PCI Sound Card, Model "SB0360" -RETAIL http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=29-102-164&depa=1 כרטיס מסך: ASUS ATI RADEON 9800XT Video Card, 256MB DDR, 256-bit, DVI/VIVO, 8X AGP, Model "9800XT/TVD" -RETAIL http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=14-121-500&DEPA=1 הארד-דיסק נוסף: Western Digital 160GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model WD1600JD, OEM Drive Only http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=22-144-152&depa=1 זכרונות: Corsair X…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי מעוניין לקבל עזרה לגבי רכישה של מחשב נייד חשוב לציין שיש לי חנות מאוד ספציפית שאני מעוניין לקנות בה בגלל יכולת לקבל הנחה וגם בגלל שיכול לעשות שידרוגים שם כגון ssd וכאלה ומשם אני יביא את הלינקים לדגמים.... הצורך שלי במחשב הוא קודם כול וירטואליזציה מה שאומר שאני זקוק למחשב שמינימום יהיו בו 8g עדיף אם אפשרות להרחיב אבל לא חובה עוד פרט חשוב הוא ssd והפרט הנוסף או רזולוציה וזה בגלל נוחות עבודה צוריך לעכב בעוד כמה שנים את המשקפיים http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2180 המחשב הזה יגיע עם 16g http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2516 גם המחשב הזה יגיע עם 16g http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2465 המחשב הזה יגיע עם 12g ו500ssd http://www.pc-online…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. שימושים עיקריים למצגות ופייסבוק בהפסקות. שום משחקים ושום יישומים מלבד וורד, אקסל וכו'. חשבתי על ה-Acer Aspire One 532H, אבל הגיגה ראם מטריד אותי מתוך ידיעה שיותקן ווינדוס 7. למישהו יש דגם טוב יותר להציע? או לחילופין השתמש במחשב דומה עם גיגה ראם ווינדוס 7 ויכול להעיד שהמחשב עובד כמו שצריך?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי 4 שנים שהמחשב החזיק, היום הוא שבק חיים. לכן אני צריך לקנות מחשב כבר ביום ראשון הקרוב. בכללי- זקוק למחשב בעיקר לאינטרנט, אופיס, משחק DOTA 2, חייב NUMPAD. בקרוב אתחיל ללמוד תכנות ושנה הבאה אני כבר אתחיל תואר אז אני צריך מחשב שיחזיק להרבה שנים. יש לי SSD שנשאר מהמחשב הקודם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות בHD, משחק DOTA 2 *תקציב: 4000 ש"ח מקסימום. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 (חייב NUMPAD) אם אפשר יותר קטן אפשרי. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? USB3 * משקל רצוי?…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. המחשב : FUJISIEMENS דגם: AMILO D6500 , פנטיום3, מהירות - 1G 2. במחשב ב"חריץ הרחבה" מותקן כרגע זיכרון של 64MBIT (ביחד עם 128M על הבורד-> 192M ) . ברצוני להרחיב למקסימום - 256MBIT . ?. השאלות:- האם ההרחבה (פי4 ) תורגש בגלישה באינטרנט ?. - איפה ניתן להשיג כרטיסון זיכרון ?.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה ומעט עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (COD, Battlefield3, batman arkham city) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ' של DELL החדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה :-) 3. האם יש צורך…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי היום מחשב דרך חבר של אחי שפתח לא מזמן חנות מחשבים מחשב פצצה במחיר עוד יותר פצצה תקציב שבאתי איתו הוא 4K בלי ציוד היקפי המחשב שהוצאתי: מארז+ספק - Foxconn TLA570 + 400W (ספק לא גנרי ואיכותי!) מעבד E6300 לוח Intel 965LT LEMONT זכרונות NCP 512X2 כמובן DDR2 667 WD 250GB 16MB צורב NEC X18 כ.מסך Albatron 7900GS 256MB סה"כ 4100 שקלים חדשים. אחריות וכאלה סידר אותי כמו שצריך... איך המחשב?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין תקציב כי אני לא מכיר מחירים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב: 4500 ש"ח כולל מסך וכרטיס רשת אלחוטי. הנטייה לחסוך. המחשב הוא למטרת גיימינג כבד (bf4). אין כוונה ל-OC. ואין חשיבות מאוד גדולה לשקט. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1071 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: באנדל - NZXT Source 210 Elite White + FSP 460W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪435 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪358 כרטיס מסך: Sparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDM…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. מדובר על 3 מחשבים נייחים עם מעבדי Pentium 4, בעלי 1 גיגה זכרון, ולוחות אם של אינטל. מריצים XP. האם מישהו מכיר (באזור ירושלים) מקום שאליו אפשר לתרום את המחשבים לטובתם של אלה הזקוקים להם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה נשמע? אני רוצה לקנות לפטופ חדש והתקציב שלי הוא עד 4100 ש"ח. המטרה היא ללימודים, סרטים, אינטרנט ומשחקים (לא רציניים יותר מדי - DOTA..) כבר עשיתי את החיפושים ובסוף החלטתי על המחשב הזה: S551LB-CJ022H - http://ksp.co.il/?uin=20168 הבעייה היא שהוא מגיע עם מסך מגע ואני לא מעוניין בזה. הבנתי שאולי יש את אותו הדגם בשם טיפה שונה בלי המסך מגע. יש מצב שזה נכון? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-