עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מחפש מחשב נייח לגלישה וצפייה בHD, עד 1500 ש"ח עבור אישה מבוגרת. יש ציוד היקפי (מחשב קודם מת). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח, ואין אפשרות חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ותכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אכניס גם את הHDD מהמחשב הקודם, אז לא צריך כונן נוסף מעבר לSSD אחד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלו…

2. Started by avner22,

לפני כשבועיים נבנה לי מפרט, המפרט הבא מהאתר KSP מפרט מעבד: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore מחיר: 640 ש"ח לוח אם: Asus M2N-E AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E מחיר: 525 ש"ח זכרונות DDR II 667 2x1GB Kingstone מחיר 810 ש"ח כרטיס מסך Powercolor X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI מחיר 1085 ש"ח דיסק קשיח WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מחיר: 350 ש"ח מארז HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver מחיר: 240 ש"ח ספק ENERMAX Liberty ELT400AWT 400W מחיר: 420 ש"ח צורב DVD Asus DRW-1814BLT DVD±R x18, DL x8 SATA מחיר: 220 ש"ח מסיבות שונות עדיין לא הספקתי ללכת לקנות את המחשב ואני מתכוון ללכת בשבוע הבא.. עכשיו נכנסתי לאתר www.iqpc…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אחרי אינספור שיטוטים בפורום, נראה לי שהצלחתי להרכיב את המפרט המתאים בשבילי. תקציב: 2K. שימושים: כלליים, סרטים, פוטושופ חובבני, ומשחקים קלים (הכי אתפרע על NFS). ממש לא על High. מסך: Asus 22 שקט: חשוב, לא קריטי. מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤374 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤395 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4650 SUPER 512MB DDR2 DVI HDMI - RETAIL ¤335 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤242 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤166 מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU ¤166 ספק כוח: SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤284 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי:…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אומנם שאלתי לפני חודש לגבי מחשב אך הדרישות השתנו (SSD), התקציב עלה (+1000) ויש לי אופציה לרכוש בארצות הברית (ישירות, בלי משלוח). ולכן הדיון החדש עם הדרישות המעודכנות: * מטרות המחשב: עבודה משרדית, תכנות (סטודנט למדעי המחשב), גיימינג (לא צריך משהו מטורף, אני לא מתכנן לשחק עליו משחקי קצה ובטח שלא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שכן יוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות). * גודל המסך: 14-15.6 * משקל רצוי: זה פחות issue, הגב ישרוד * זמן סוללה: 3-4 שעות של שימוש קל (שימוש משרדי, לא גיימינג). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אני מתאר לעצמי שזה כבר לא נחשב מיוחד, אבל בכל זאת למען הסר ספק, HDMI. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD בגודל של 128 GB לפחות. 500GB אחסון …

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by greencorn,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח - ומעדיפה לחסוך אם יש אפשרות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיפה שקט אם יש לזה משמעות במחשב ניידו 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? סביב 2 ק"ג 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אבקש חו"ד על מפרט מחשב לפיתוח/שימוש כללי חסכוני,שקט ואמין 1.תקציב 2500~ ש"ח 2.שימושים -פיתוח תוכנה(MATLAB,ECLIPSE,VS),לימודים,אחסון. ללא OC 3.רמת שקט - לפחות 9/10 4.חסכוני, אמין. מיועד לעבודה 24/7 Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪534 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1599 מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 ₪141 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=248 Gigabyte GA-H55M-S2H H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪423 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1505 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.co.il/product.aspx…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by picolo,

שלום, אני צריך מפרט בתקציב של 3000 ש'ח.. אני לא צריך את הפריטים הבאים- מסך כונן פלופי מקלדת עכבר רמקולים תודה מראש לעוזרים...

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 758 קירור למעבדים: AMD Wraith PRISM RGB Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 25 לוחות אם: Asus PRIME B450M-A כמות: 1 - מחיר: ₪ 357 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 4000 CL18 DARK Za TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 374 מארזים: Antec Case DP301 ARGB Micro-ATX Dark Phantom כמות: 1 - מחיר: ₪ 191 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 278 מאווררים למארזים: Arctic F12 PWM CO 12cm Ball Bearing case fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 49 כונני SSD: WD SSD 480GB M.2 2280 Green כמות: 1 - מחי…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Yonatan7771,

שלום, אני רוצה למכור את המחשב שלי ביד 2 רציתי לדעת כמה הוא שווה חשוב לציין שיש לי את הקופסאות של כל הרכיבים של המחשב. הנה המפרט: Intel core i5 3470 MSI b75-e33 Crucial 8gb RAM 1x8gb Sapphire HD7870 ghz edition Seasonic 500 watt eco series Samsung 840 evo 128gb Western digital 1tb hard drive LG DVD drive מארז atx ממתכת תודה רבה לעוזרים (:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, היום חבר של דודה שלי החליט לנקות את המחשב שלה, ועל הדרך פירק את המעבד, השפריץ משחה תרמית לכל מקום ושבר חצי מהפינים של המעבד. לכן אני מחפש כרגע תחליף למחשב בין כ-5 שנים, לשימוש כללי "של דודה" שהמקסימום שלו בטח יהיה לראות סרטי HD, ותכנים באתרי סטרימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ500 ש"ח, לסכום כולל של 2000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש את כל הציוד ההיקפי הנדרש. …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K ש"ח על המחשב + 1K על ציוד היקפי שיפורט בהמשך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ומעט עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ומעט BF ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כיוון שאני מתכוון לקנות מסך בקניית המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-ג…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by PuG3o6,

System Information Operating system: Windows 7 Ultimate 64-Bit System memory: 6 GB CPU: Intel® E4800 @ 3.00 GHz Sound system: : SigmaTel Audio VGA Information Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail מסך מחשב Samsung 2233BW LCD ( רזולוציה מקסימלית 1680x1050 ) לא זוכר בדיוק איזה לוח אם יש לי נראה לי P43 יש לי 4000שח לבזבז איפה אתם מעדיפים שאשדרג? חשבתי ללכת על ה HD5970 אבל מפחד שהמעבד יעשה לי צוואר בקבוק ? מה ספק כוח הרצוי לכ.מסך הזה ? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by eey,

שלום, אני סטודנט למדעי המחשב בת"א. אני מחשב מחשב נייח חדש. אני צריך אותו לעבודה משרדית וללימודים. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט, אני מוכן להוסיף עוד כסף כדי שהוא יענה לדרישה זו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, MATLAB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. הרכבה בחנות. ראיתי מחשבים שאני חושב שהם נחמדים בערך ב2000 ש"ח, הנה קישורים: https://www.…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Raanan30,

שלום. הדל שלי שבק חיים והגיע הזמן להתחדש - אשמח לקצת עזרה במספר נושאים, אבל רק לשם הבהרה של מה שאני מחפש - אני סטודנט, לא גיימר ולא גרפיקאי, למרות שיכול לצאת לי פעם בכמה חודשים לשחק פה ושם או לפתוח פוטושופ פעם בכמה שבועות. אני בעיקר גולש, כותב, רואה סרטים, מוריד וכו', אבל כן חשוב לי שיהיה מחשב יציב, אמין, חזק, מהיר, שלא יתקע בכל פעם שאני פותח עוד חלון בדפדפן או עוד תוכנה קטנה ברקע. בנוסף, אני כן חושב שכדאי לי לקנות משהו שהוא קצת מעבר לצרכים הבסיסיים שלי, מכיוון שאני מתכנן שזה יהיה המחשב שלי ל3-4 שנים הקרובות, ובשנות מחשב זה הרבה. אז לשאלותיי: 1. SSD - אני מבין שמדובר ב-HD נוסף (שהוא לא ממש HD "פיזית"), שפשוט מותקנת עליו רק מערכת ההפעלה, וכך המערכת עולה מהר, וה-HD השני …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Master Chief,

אני לא יודע מה יותר טוב AMD או INTEL מכול הבחינות המחיר והביצועים הנה מפרט ל-AMD שהכנתי Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 605.91 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7N8X Deluxe v2.0 nVidia nForce 2 Ultra400 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S-ATA,1394,LANx2,USB 2) [ ¤ 902.37 ] 1 Memory : Kingston HyperX DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory [ ¤ 488.05 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 548.48 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 1895.86 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-RO…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני צריך מחשב גיימינג בסכום של עד 3000 שקל יש לי כבר מעבד I7 8700K ו240GB זיכרון (אני צריך עוד 240GB) אני צריך לבנות מפרט הכולל כרטיס מסך,מארז,לוח אם,ספק כוח,קירור למעבד....... אשמח לעזרה ממישהו שמבין (;

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום חברה, צריך את עצתכם/עזרתם בשדרוג או למעשה בקניית מחשב חדש. ערכתי את ההודעה המובנית למה שרלוונטי מקווה שמובן. תקציב המקסימאלי? 6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה וניתן בלי לחסוך בביצועים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7500 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה משחקים, עריכה גרפית, תכני HD, מולטיטאסקינג. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב כרגע מסך FULLHD - 1920X1080 עם תכנון למעבר לרזולוציה גבוהה יותר / מספר מסכים. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות מאוד. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים מארז Antec 1200 שלדעתי ישאר למערכת הזאת. וספק כוח - C…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by evman007,

חבר שלי קיבל הצעת מחיר לא משהו בכלל לדעתי ורציתי תגובות שלכם עליה: pentium 4 2.8 ghz 775 GIGABYTE 8I915PLG 256MB DDR 400 HYNIX CL3 GEFORCE FX6200 TC 128MB HARD DISK 80 GIGA 8 MEGA צורב LG כונן 1.44 מארז פשוט בטח עם ספק גנרי. כל זה 2690. אני יודע שזה על הפנים ,הוא גם ישחק מידי פעם אבל אין לו מושג מרזולוציות ופילטרים וכל אלה,רק שהמשחק עובד ,וגם זה במשחקים קלים בטח. איך?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלומות, אני לפני קניית מחשב. כנראה אני רוצה ללכת על HP, אבל לא שאלתי אם הם אמינים? האם החלקים עצמם אמינים? והאם השירות שלהם אמין? לאחרונה נתקלתי בהמון סיפורים בעודי עושה מחקרים וסקרים לגבי האמינות והאיכות של המוצרים שלהם וגיליתי סיפורים מזעזעים לגבי האחריות שלהם. מה אתם חושבים על HP? האם בטוח לקנות מהם מחשב נייד? מצאתי לא אחד ולא שני סיפורים על זה שלא כדאי להתקרב לניידים של HP. אז באתי לשאול דעות של מומחים. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? הכיוון הוא בערך 10K אפשר יותר בשביל לשלב 3080 ומסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה צילום גיימינג כבד, הרבה אקסלים וורדים פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 1440P/4K מה שנחשב סטנדרט גבוה יחסית, רמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אהלן, יש לי מחשב די ישן (5 שנים+) והוא כבר לא סוחב כמו שהייתי רוצה שיסחוב. הייתי רוצה שתבנו לי מפרט למחשב חדש, שיוכל להריץ לי משחקים כמו פיפא, פרו אבולושן, קאונטר סטרייק סורס (זה בערך מה שאני משחק) על הגדרות הכי טובות. בנוסף, אני מעוניין במסך חדש. הבנתי שיש המלצה די גורפת על המסך של DELL בגודל 23 אינץ'. אשמח אם תכללו אותו במפרט. זהו, בגדול אין לי יותר מדי דרישות. כמו כל אחד, גולש באינטרנט עם כמה טאבים פתוחים ושימוש די רגיל (יוטיוב, סרטים פה ושם). מבחינת תקציב, שזה הכי חשוב, אין לי הגבלה מיוחדת. כמה שייצא - ייצא. הדרישות שלי לא בשמיים, אז אני לא מאמין שזה יגיע לסכומים גבוהים במיוחד (4000+). סומך עליכם! תודה רבה למי שיעזור

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Sp0rk07,

http://img525.imageshack.us/my.php?image=39280556qw0.jpg המפרט לא כולל כרטיס מסך, אני ישים כרטיס מסך זמני עד שיצאו החדשים בנובמבר. יש משהו שהייתם משנים? תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by amit.w1986,

שלום, יש ברשותי מארז של Antec sonata III + ספק כוח 500W ANTEC בעיקרון אני צריך : לוח אם, מעבד, קירור למעבד, זיכרונות, כרטיס מסך והארד דיסק SSD אין צורך שיהיה כרטיס מסך onboard. ממש קריטי לי שיהיו לפחות 6 אם לא 8 חיבורי USB מאחורה. תודה מה התקציב המקסימאלי - כ 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - עד כ 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב - משחקים, סרטי HD, תיכנות, עריכה גרפית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע יש 19'. בעתיד שדרוג ל כ 22-24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - אין צורך במארז,ספק כ…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. קניתי זה עתה את ה MSI EX300 עם 4GB ראם והוא מגיע ללא מערכת הפעלה, כעת ברצוני לדעת מה להתקין עליו, האם כדאי XP, או VISTA או אולי בכלל WINDOWS 7 ששמעתי שהוא יעיל מוויסטה בהכל ובסוללה. חשוב לי שיחזיק הרבה זמן עם הסוללה, שיהיה מהיר ונוח ואני מאוד אשמח לממשק של וויסטה במידה ועדיף וויסטה או שההבדל אינו גדול (10-20 דקות). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by אורלי78,

מחפשת נייד לבית : I5 SSD 8g 256g, שימוש בסיסי: אופיס, אינטרנט, יוטיוב. ייתכן ויכולה גם לרדת בסטנדרט בגלל השימושים הבסיסיים ( כרגע למשלהמנוצל בהרד דיס 42g, וכל החומרים שלי תופסים נפח של 40g מחיר: עד 2500 - ללא חריגה ואשמח לפחות. אפשרי ללא ווינדוס. גודל מסך 14/15.6 מה שמשפיע על המחיר ליותר זול ולא יהיה כבד ומגושם מדי. משקל: 1.3-2 המחשב יהיה בעיקר על השולחן רכישה: אמזון, אבל לא בהכרח. אזור - תל אביב. טאץ - לא באמת משנה אחריות: הבנתי שאחריות אמזון היא טובה. ולא שמה על כך דגש מיוחד. כך שלא נראה לי הכרחי אחריות ל- 3 שנים אופציות שראיתי: yoga 14 flex מאמזון - ב2400 https://www.amazon.com/gp/prod…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים