עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי.. אני חדש כאן=] אממ אני רוצה לשדרג את מפרט המחשב שלי, וזקוק להמלצות! תודה רבה לעוזרים=] המפרט הנוכחי: מעבד: E2160 1.80GHz של אינטל לוח אם: msi p6ngm-fd 775 1glan ספק כוח: אין לי מושג אבל משו נורמלי מינוס כ.מסך: GeForce 8500GT 512MB ראם: 3GB 667MH המפרט שברצוני לשדרג: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ספק כוח: Thermaltake Toughpower QFAN 500W Cable Management כ.מסך: GeCube Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe קירור: Thermalright Ultima 90I CPU Cooler + Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm ראם: Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit מארז: NZXT APOLLO BLACK NO PSU יצא לי 4265 שקל... יש לי XP …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם. אני זקוק להמלצות ולחוות דעת מנוסות ומקצועיות עבור מחשב נייד שנועד לשימוש ביתי ולהרצת SOLIDWORKS ותוכנות CAD דומות. לא ברמה של תכנון פרוייקטים מלאים שאולי דורשים חישובים מסובכים אבל לעבודה שוטפת בתכנה. בלי קשר, להלהן מפרט המחשב ואשמח לקבל דעה - על המעבד, זכרון, כרטיס המסך, וכו'.... האם זהו המעבד, כפול הליבה מהסדרה החדשה בדומה לC2D השולחני? (קראתי איפשהו שהדיזיין של הC2D הגיע מהניידים קודם) כמו כן, איך הניידים של HP בכלל? האם השירות שלהם בארץ טוב אם הניידים זקוקים לשירות בכלל באופן שוטף? מחשב נייד HP , Pavilion DV5282EA גודל מסך 15.4" WXGA LCD 1280X800 דיסק קשיח 80GB 5400RPM EIDE SATA זכרון פנימי 512MB DDR2 667Mhz כוננים צורב DVD+/-RW Dual Layer wi…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, אשמח בעזרה למפרט שיתאים לתוכנה גרפית NX (דומה לסוליד וורקס), אינטרנט וOFFICE וצפייה בסרטים במסך (אשמח אם תהיה אפשרות לחבר לטלוויזיה-לא חובה). יש לי העדפה למעבד של Intel אבל אני לא פוסל כלום. מבחינת התוכנה הגרפית אין שום יתרון לארבע ליבות כיוון שהיא לא מסוגלת לנצל זאת. מסך: חשבתי על 24'' עם ניגודיות של 50000:1 שעולה 1029 שח: http://www.skypc.co.il/pl_product~SyncMaster2494LW~9~0.htm כך שנשאר פחות או יותר 3.5K. לגבי המחשב, אני זקוק ל 4GB זכרון ודיסק קשיח של 500GB לפחות. לגבי כרטיס מסך - אין לי מושג מה מתאים. לא נראה לי שאני צריך משהו יקר. אני גר במקום חם מאד ומלא באבק כך שקירור חשוב לי מאד. אנ אצטרך קירור למעבד וכן מארז עם 3 מאווררים טובים - אם יש צורך בתוספת קלה בעק…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. * מטרות המחשב? שימושים כלליים- אינטרנט אופיס וסרטים * גודל המסך? עדיף 13.3 ואם יש משו טוב אז 14 אינץ' גם אפשרי * רזולוציית המסך? אין לי מושג, שיהיה רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל סביר של דיסק קשיח * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שהמחשב יהיה אמין עד כמה שאפשר * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- אין

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. המחשב הזה, לפי הפרטים הטכניים שלו נראה טוב + המחיר נמוך יחסית וזה קצת מוזר.. מה אני מפספס פה? http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7746856 תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=139037 מה אומרים על המפרט הזה , החלקים יתאימו אחד לשני , זה יעבוד טוב? האם זיכרון corsair vengance lpx עדיף? מה יותר אמין? האם ספק RM750x עדיף על הTX? שווה את ההפרש? (בכללי אני חושב שcorsair וantec הכי עדיפים ברגיל(CWT ו DELTA...), וסיסוניק רק הפלטינום סבבה) בדקתי גם בKSP אבל נראה לי בפלונטר יהיה עדיף :

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. לאחרונה אני רוצה לבנות מחשב גיימינג ובניתי מפרט שנראה לי מתאים לי לפי התקציב שלי. הנה השאלון הזה שצריך כנראה 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים סטרימינג וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אלה המשחקים המקסימליים Fallout 4 ,ark:survival evolved, d…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מישהו שמה על האתר הזה ? http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?ProductID=210635&aff=Ret הוא מוכר את המחשב בהכי זול במצאתי וגם נותן 5 שנים אחריות .. מישהו ממליץ עליו ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Overlocker,

1035 ₪ - Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz LGA1150 475 ₪ - Gigabyte GA-H87M-D3H LGA1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1450 ₪ - *חדש* Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC *חדש* 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 380 ₪ - CoolerMaster - Storm Scout 390 ₪ - M12II-620 620W Modular 90 ₪ - LG DVD-RW X24 מחיר סופי: 4470 ₪

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Tamirwig,

אהלן. מה זאת אומרת Docking Station מלאכותי? כלומר כמה האבים (האב של USB 2.0 זה קל למצוא - אבל חוץ מזה) שירכזו כמה דברים בסיסיים ויחסכו ממני לקרוע את התחת (ואת הארנק) למצוא אחד רשמי של Dell. מלבד האב של USB (שכבר ציינתי שקל להשיג), הייתי שמח למצוא עוד האב (או שניים אפילו - מקסימום אם הם מתחברים בUSB אפשר לחבר אותם להאב USB הראשי) לAudio Out, מיקרופון, גם חיבור PS2 אחד או שניים (יש לי עכבר BT, אז רק למקלדת אם יש כזה דבר בכלל) לא היה מזיק. הייתי מעוניין גם בVGA או DVI - אבל אני יכול לחלום למצוא האב נורמלי כזה מחוץ לDocking station - וגם מכיוון שלInpsiron 6400/E1505 אין יציאת DVI (לצערי הרב), בטח גם בDocking station המקורי של Dell אין לו. למישהו יש הצעות? או יותר טוב, אפילו פ…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב שיאפשר לי לשחק במשחקים עתירי גרפיקה, כמו Witcher 3, Doom 2016 וכו' עם אפשרויות הגרפיקה הגבוהות ביותר בקצב טוב (60fps לפחות, אם ניתן). בנוסף, אני רוצה שהמחשב יישאר רלוונטי למטרה זו כמה שיותר זמן. יציאת GeForce GTX 1080 נראית כמו הזדמנות טובה להשתדרג. השאלה היא: האם כרטיסי המסך החדשים מבוססי 1080 שייצאו בקרוב מתאימים בכלל למחשב הנוכחי שלי, ואם כן - האם החלפת כרטיס המסך בלבד תיתן לי את התוצאה הנדרשת לעוד זמן מה, עד שאקנה מחשב חדש סביב הכרטיס, או שישנו צוואר בקבוק אחר (CPU?) שלא ניתן להתגבר עליו? מפרט המחשב הנוכחי שלי: Operating System Windows 10 Pro 64-bit CPU Intel Core i5 3470 @ 3.20GHz …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ktm620,

מבקש המלצות למפרט הנ"ל עבור משחקים כמו( קול אוף דיוטי) . ניתן לחרוג מהתקציב ב-500 ש"ח לערך. מעבד: Intel® Core 2 Quad Q6600 לוח אם: MSI G31M3-F צ'יפסט G31 : 1333MHz דיסק קשיח 250GB SATA II 7200 RPM 16MB זכרון פנימי (2GB) DDR II 800MHz צורב LG DVD X20 Light Scribe סה"כ 1700 ש"ח כולל מארז פשוט. האם כדאי לי להוסיף כרטיס מסך או לשדרג את הלוח? בתודה ד'

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכל חברי הפורום הנכבדים. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהתלבטות די רצינית שמדירה את שיניי בחודשיים האחרונים. אני סטודנט שצריך מחשב נייד למשחקים,סרטים,אינטרנט,תוכנות לא חזקות במיוחד.. לאחר שיטוט נכבד באתרי מחשבים ובזאפ ננעלתי על הדגם של HP מהכותרת,במיוחד בכך שיש לו כרטיס גרפי די חזק ובנוסף יתרונות המולטימדיה שלו..הכי זול שמצאתי בזאפ זה את DV6186 ב6075 ש"ח ואת הDV6282 ב6134 ש"ח שסה"כ ההבדל בינהם זה שבראשון יש XP ובשני יש ויסטה מה שכרגע אני מעדיף זה את הראשון בגלל הXP שכרגע די עדיף על הויסטה מבחינת תאימות מערכת מי שחולק עליי בעניין זה אשמח לשמוע..בנוסף יש איזשהיא בעיה שמסתובבת בפורומים על רעש מהמחשב בדגם של 6186,בעיה שלא נתקלתי בדגם 6282 אם מישהו יכול לאשר זאת גם אשמח,…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מטרות המחשב? עבודה משרדית, ועריכת סרטונים של רחפן , איכות הצילום של הרחפן והסרטונים היא 4k * גודל המסך? עדיפות ל13.3 אבל 15.6 גם מתקבל * רזולוציית המסך? לא מבין כלכך אבל הבנתי שאני חייב פאנל ips * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא קריטי לי המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 זה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd יהיה מעולה אבל במידה והתקציב חורג אז גם רגיל זה בסדר מבחינתי * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Eyal Younger,

היי אני לקראת נסיעה לארצות הברית, ואני מעוניין לחזור משם עם MACBOOK פרו או אייר, ורציתי לשאול אתכם על מה אתם ממליצים למחשב נייד ששימושו הוא יהיה שימוש סטנדרטי, אינטרנט, אופיס, עריכת תמונות וסרטים באופן חובבני (פוטושופ וסוני ווגאס), שימוש ביתי רגיל. אודה להמלצותיכם תודה, אייל

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by uzana2004,

בס"ד שבוע טוב לכולם איך המפרט הזה לסכום של 4200 ש"ח(מיועד למשחקים כבדים ולשדרוג בעתיד...) P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוח אם: Intel d915avl dual זכרונות?X2 DDR 400 256MB USI כרטיסי מסך? ATI GIGABYTE X600 XT דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 80GB SATA צורבים? CD Recorders Toshiba 52 x 32 x 52 (bulk) מארזים? casetek רמקולים? CREATIVE SBS 370 sub + 2sp

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by TheWingedKiwi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim, cs:go אם אפשר גם witcher 3 בתקציב הזה אז גם זה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מספיק בשביל להריץ את המשחקים האלה חלק באיכות …

18. Started by DGV,

סופ"ש אני משתמש בדל ווסטרו 3300, עם כ. מסך מובנה של אינטל (כחלק מהCore i5 460) וכרטיס נוסף של נ'וידיה. הכרטיס המובנה משתמש ב1147MB זיכרון משותף. איך אני יכול לשנות את הכמות? לא מצאתי אפשרות בBIOS. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סטודנטיאליות בסיסיות : אופיס וכו'. בנוסף לצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם win10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by shloosh3,

מדובר במקבוק אלומיניום דגם LATE 2008. מעבד CORE 2 DUO P8600 2.4GHZ 4GB DDR3 1066 כרטיס מסך NVIDIA 9400M 256MB הארד דיסק משודרג W.D 320GB 7200RPM סוללה תקינה. מערכת הפעלה הכי עדכנית -OSX MAVERICKS פועל נהדר. הכל פועל נהדר בעיה טכנית אחת- רק הלחיצה הפנימית(לא הנגיעה) של הTRACKPAD קצת דפוקה ולא נלחצת פעמים רבות. http://www.notebookreview.com/assets/38168.jpg כמה לדעתם שווה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. ב e6400 latitude מערכת הפעלה win7 אני לא מצליח להשמיש את המקשים המובנים של הקול וכו איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Style_Shachar,

ערב טוב, יש לי שאלה, יש הבדל משמעותי בין הכרטיס מסך הזה: Nvidia geforce 540m לבין nvidia geforce 525m? תודה לעוזרים..=]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ועבודה עם blender (מידול גראפי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש לי מסך של דל עם חיבור HDMI רגיל רזולוציה 1920x1080 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב אבל כמובן שיהיה רועש במידה הגיונית. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by RadeonXt,

אהלן חבר'ה! שוב פעם אני מציק לכם, אלא שהפעם זה סופי סיימתי עם הטירונות ועם הקורס ועכשיו יש זמן פנוי - אז הגיע הזמן לקנות מחשב זה המפרט שחשבתי עליו: מעבד: Intel Core 2 Duo E6400 קירור למעבד: TT Big Typhoon לוח אם: Gigabyte GA-965P DS3 זכרונות: Twinmos/Samsumg/Kingston 1GBX2 667Mhz (האם שווה לשדרג ל-800Mhz, או שההבדל זניח?) דיסק קשיח: WD 200GB צורב DVD: Nec 4550-A (הבנתי שיש צורב X18, מה הדגם ומה מחירו?) כרטיס מסך: PowerColor/Sapphire ATI X1950Pro 256MB מארז/ספק: Compucase 6A19 Black + Hec 450W (האם 450W יספיקו?) עכבר/מקלדת: Logitech/Microsoft לגבי מסך, LCD, בתקציב עד 1300 ש"ח פחות או יותר. אם יש עצות/הערות - אשמח לשמוע.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by andrei21,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD עם אופצייה ל4K בעתיד, משחקים וסרטים בתלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD GHOSTS, GTA V , battlefield 4.... יש להתחשב במשחקי העתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920-1080 בעתיד ישתדרג ל 2600-1400 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.