ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,450 דיונים בפורום זה
-
https://www.tms.co.il/187163 זה המפרט המטרה היא לשחק ב4K על 60FPS משחקים כבדים התקציב לא כולל הכרטיס מסך הוא 3.5K אי אפשר לעלות עזרה מתכנן אוברקלוק רק אם חייב לא בוער לי לקבל יותר FPS מ 60 תודה מראש על כל שניה לכל מי שהקדיש זמן
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
אני צריך מפרט לדוד שלי במקסימום 2000 שקל! השימושים בסיסיים מאד, בלי משחקים, רק משחקים של וואלה כיף.. אבל עדיין צריך כ.מסך טוב כי הוא רוצה ויסטה, אז צריך להכניס גם כ.מסך שיריץ ויסטה.. וזהו.. רק אינטנרנט אופיס ודברים כאלה.. לא צריך ציוד נלווה..
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשדרג את המחשב שלי (בן 3 בערך) מכיוון שהוא מתחיל לקרטע לי במשחקים שאני משחק (פיפא, פרו אבולושן, קאונטר סטרייק סורס) וגם כי הגיע הזמן לחדש קצת 1. מה התקציב המקסימאלי? מאמין ש-3000 ש"ח יענה על הצרכים שלי, אבל אם ייצא יותר וזה יצדיק את זה אז סבבה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה ממש ממש מצדיק - 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (HD), משחקים (פרו אבולושן, פיפא, קאונטר סטרייק סורס), אינטרנט ואופיס בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, התחלתי ללמוד מדעי המחשב, אני באמצע שנה א' ואחרי שמשכתי את זה כמה שהצלחתי אני מרגיש שלקראת סמסטר ב' אני צריך לקנות לפטופ. השימוש המרכזי הוא כמובן ללימודים וגם לשימושי פנאי כמו עריכות תמונות (לא משהו מקצועי, אבל שיהיה מספיק זיכרון כדי שלא ייתקע כל הזמן) ומשחקים לא כבדים. 1.התקציב המקסימאלי: 7000 ש"ח א) לנסות ולחסוך ב) בשאיפה לא לחרוג מהתקציב 2. שימושי המחשב: בעיקר ללימודים (לומד מדעי המחשב) אך גם לעיסוקי פנאי כגון משחקים לא כבדים ממש (DOTA2 זה בערך הכי כבד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): עד עכשיו עבדנו רק עם VISUAL STUDIO, לא יודע עדיין עם אילו תוכנות נעבוד בלימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מחפש מחשב מפלצת שיוכל לערוך ב-4K, אבל כן מחשב שיוכל להחזיק את עצמו לשנים הקרובות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אפטר (גם 3D Elements), פרמייר, פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר/פרמייר, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הקלטת פודקאסטים (שימוש בתוכנות הקלטה כמו סוני וגאס וחיבור מיקסר חיצוני). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בעדיפות למחשב קל, שיהיה קל לניידו ממקום למקום 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה מפרט למטרות מולטיטסקינג, לא משחקים, לא אוברקלוקינג, קידודי וידיאו מידי פעם. הסכום בערך 4000 ש"ח. רגע לפני הרכישה, אנא חוו דעתכם והציעו תיקונים לשילוב בין החלקים הבאים (חשוב לי שהמחלקים מתאימים מבחינת מהירויות FSB וכודומה): P5LD2 DELUXE (FSB 800MHz) - 1100 NIS Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit (FSB 800MHz) - 1185 NIS PQI TURBO DDRII 512MB x2 (667MHZ) - 880 NIS Asus RADEON X300 SE 128MB TvOut - 420 NIS WD 200GB SATA II 7200RPM 8MB - 595 NIS סה"כ: 4180 המפרט ישב על מארז דמוי ANTEC עם ספק של ENERMAX 425W ועם מאוורר זלמן 7700 למעבד. שאלות שאודה אם תתייחסו אליהן תוך כדי: 1. האם אני צודק לגבי נ…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שהיה עיכוב קל ברכישת המחשב עקב חוסר מוחלט בזמן, לבסוף קניתי אותו עכשיו פחות או יותר לפי המפרט שהוזכר כאן... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506379.0 בעקבות ההמלצות בעד TMS ו-RSM ונגד KSP עשיתי טיול עד נתניה ורכשתי אותו בTMS. טוב שזה ממש ליד קיקה, כך שהייתה איזושהי הצדקה נוספת לכל הטיול מחיפה... בכל מקרה אני אנסה לרשום ביקורת על הקנייה והרכיבים במקרה שמישהו אחר יתעניין במחשב דומה, אני לא מומחית בעניין כך שמדובר סך הכל בחוות הדעת האישית שלי בהתבסס על מחשבים אחרים שיצא לי לעבוד איתם... נרכש בTMS: Core i5 2500, Tray Scythe Katana 3 SI GA-P67X-UD3-B3 (התכוונתי לקנות גרסא P67A אבל היה רק את הX וזה נראה לי בערך אותו דבר) 2x4GB Kingsto…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה בלי יותר מידיי בלבולי סכל אני רוצה לקנות מחשב חדש ב4000 שקל והגעתי למפרט הזה: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1042[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer i11[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪140[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Asus B85M-G for 1150[/TD] [TD=width: 10%, ali…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש חוות דעת על הנייד DV3660 של חברת HP או נייד בסגנון בתקציב של עד 5.6K המחשב ישמש ללימודים ותיכנות, קצת משחקים (COD4) וסרטים. יש לי כול יום נסיעה של שעה כול כיוון ברכבת ככה חשוב לי מחשב קל. Model DV3660 CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4096 MB (2 x 2048 MB), Up to 8 GB DDR2 HD 250 GB SATA (5400 rpm) Display 13.3'' Diagonal WXGA High-Definition HP LED BrightView Widescreen Display (1280 x 800) GPU NVIDIA GeForce 9300M GS, Up to 1790 MB Optical Device Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support Sound Altec Lansing speakers 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Wireless 80…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום לכם, לפני יומיים קניתי מחשב נייד חדש עם הדגם HP שרשום בנושא. הנה מפרט שלו: ) שלוש שנים אחריות Processor: I3 -2330 M 112.4 GZ Hard disk\; 320 GB DVD DL drive 15.6 LED (flat screen) Wi-fi and camera built-in. כתבתי באנגלית כי זה העתק מהודעה. עכשיו שעתיים עשיתי לו הפעלה מחדש כי עכבר האלחוטי שלו זוהה ע"י מחשב. הפעלתי מחדש את המחשב והוא התחיל להתקין עדכונים ולא הצלחתי להפסיק את זה וגם הוא עשה מאוד לאט זה לא אופייני למחשב כ"כ חדש. לחצתי על כל מיני מקשים וגם ניסיתי להזיז עכבר מובנה והוא לא הגיב.1) יש איזשהו כפתור אחר שיכול להפסיק את המחשב. 2) ובעניין של עכבר אלחוטי - קניתי אותו בבלוקבסטר רחובות ב-50 ש"ח - הוא עובד על סוללה, יש לו חיבור USB (עכשיו הוא עבד אתמול) ועכשיו ה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים חדשים, עריכות למיניהם, סרטי HD.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ(תדיר/כבד)אילוסטרייטור,פלאש,VS לתכנות, סוני וגאס,קיובייס(או סטודיאו ואן),תכנות תחזוקה למשחב(כל התוכנות שציינתי חוץ מפוטושופ הם לצורכי לימוד בלבד, וזה לא באופן מקצועי או פרנסתי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, BF4, WATCH DOGS, AC BLACK FLAG, משחקים חדשים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, The Witcher 3, Star Wars: Battlefront, Fallout 4, Assassin's Creed: Syndicate -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם,אשמח לקבל בבקשה חוות דעת על המפרט הבא.ישמש לגיימינג (אין לי דרישות מטורפות, רק שיריץ משחקים חדשים על הגדרות שמאפשרות הנאה, וימשיך לעשות כך גם בשנים הקרובות).אני בונה מפרט סביב הלוח אם הבא:GIGABYTE GA-EX58-UD3R ומעבד Intel Core i7-920 בנוסף קיים כונן קשיח HDD בנפח 500GB של WD ו-3 כרטיסי זיכרון, 4GB כל אחד, של G.SKILL Ripjaws (סדרה DDR3).http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3265מארז:Antec VSP-5000http://ksp.co.il/?uin=26216ספק:SeaSonic SSP-550RT 550W Gold Activehttp://ksp.co.il/?uin=18382SSD:Corsair Force LE CSSD-F 240GB LEBhttp://ksp.co.il/?uin=29521כרטיס מסך:Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming 6GBhttp://ksp.co.il/?uin=35277תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות אותו ב5333 ש'ח בקנייה קבוצתית בוואלה ...יש המלצות אחרות ? המפרט שלו מעולה יחסית למחיר ... * המעבד החדש Intel Core i5 520M 2.4GHz * דיסק קשיח בנפח 500GB במהירות 7200RPM * כרטיס מסך מתקדם ATI Mobility Radeon HD 5650 עם זיכרון ייעודי 1024MB DDR3 * חבילת זיכרון (6144MB DDR3 (4096MB+2048MB * צורב DVD תומך LIGHTSCRIBE - צריבת תמונות בלייזר על גבי הדיסק * כרטיס רשת 10/100/1000 GIGABYTE * תומך תקשורת אלחוטית Wi-Fi, BlueTooth, קורא כרטיסים 5 ב-1 * חיבורים ויציאות מיוחדת - HDMI, Esata * קורא טביעות אצבע * מצלמת אינטרנט מובנית ומקלדת בגודל מלא עם ריווח גדול בין המקשים * מחשב נייד בצבע כסף סמוק עם דפוס זרימה - אלומיניום מוברש * מערכת הפעלה W…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את המחשב hp dv6-2155dx רציתי לדעת פרטים על המחשב הזה מבחינת ביצועים,חי סוללה ולאיזה פעולות הוא מתאים וכו' אז מישו? מפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&docname=c02029512
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב ללא מסך לשימוש כללי - ביתי ולא לביצועים בעיקר.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין אחרי 8 שנים בערך לשדרג את המחשב שלי . המפרט שלי כיום הוא: i5 2500k 16gb gtx 980 ti קירור mugen 3 256sdd+1tb seasonic 750w (לא זוכר בדיוק את הדגם) מארז haf 932 בגדול אני רוצה לשדרג את המעבד,לוח אם וקירור. זיכרונות חבר מביא לי, SSD גם לא צריך,ספק כח מספיק לי ולגבי מארז אני עדיין לא בטוח כי בגדול הוא טוב אבל הוא בלי פילטרים בכלל והוא ממש מושך אבק:D כן הייתי רוצה לבדוק גם מארז טוב שתציעו לי, או שכן כדאי להשאר איתו? המחשב יהיה בשביל משחקים. תודה. בכל מקרה אני מוסיף את השאלון שאתם מבקשים: . מה התקציב…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדגם חייב להיות HP מטעמי סיבות אישיות (פיצוי החברה עקב חוסר עמידה באחריות). והחברה מפצה בדגם איכותי יותר. חשבתי על ה-DV6860 או על ה-1060EJ אולי ה-1190? הדגם יכול להיות כל דגם מה-DV PAVILION שלהם. הצעות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז אני לא רוצה מסך אבל אם אפשר תסדרו שיהיה מארז יפה עם ספק כוח. מה שאני הכי רוצה שתשימו עליו דגש זה מעבד חזק+לוח אם טוב ומתאים למעבד ולכרטיס מסך. אממ...זהו, תשתדלו לתת לי מפרטים או מפנדס, או מנועה קומפ או מעוד חנויות מחיפה. למי שלא יודע הינה הכתובת של נועה קומפ http://www.noacomp.co.il/ ממש תודה למי שייעזור לי.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לשלוח לי אתר שיש בו משלוח לארץ?האם כדאי CELVO מאשר מחשב בארץ?למה באתר שלהם אני לא רואה ישראל?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מה יותר טוב מבחינת גיימינג מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪749 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Biostar H61MH H61 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪255 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪154 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כרטיס מסך: Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI Ov…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט למחשב בעיקר לעבודה משרדית ( גם קצת משחקים) מעוניין בכרטיס קול טוב שתומך במערכת seround מלבד זאת הכל בידכם. מבקש עצה\הסבר איזה מחשב עדיף מבוסס AMD או Intel תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח בעזרה למפרט שיתאים לתוכנה גרפית NX (דומה לסוליד וורקס), אינטרנט וOFFICE וצפייה בסרטים במסך (אשמח אם תהיה אפשרות לחבר לטלוויזיה-לא חובה). יש לי העדפה למעבד של Intel אבל אני לא פוסל כלום. מבחינת התוכנה הגרפית אין שום יתרון לארבע ליבות כיוון שהיא לא מסוגלת לנצל זאת. מסך: חשבתי על 24'' עם ניגודיות של 50000:1 שעולה 1029 שח: http://www.skypc.co.il/pl_product~SyncMaster2494LW~9~0.htm כך שנשאר פחות או יותר 3.5K. לגבי המחשב, אני זקוק ל 4GB זכרון ודיסק קשיח של 500GB לפחות. לגבי כרטיס מסך - אין לי מושג מה מתאים. לא נראה לי שאני צריך משהו יקר. אני גר במקום חם מאד ומלא באבק כך שקירור חשוב לי מאד. אנ אצטרך קירור למעבד וכן מארז עם 3 מאווררים טובים - אם יש צורך בתוספת קלה בעק…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שקל, עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 10 …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-