עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by the_lighting,

צריך מפרט ללא ציוד הקיפי למטרות משחקים וOC של בערך 3.2 אולי יותר! שיהיה בו p180, ללא ספק, 4G ומרובע ליבות GO.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Dr. Hardware,

אני מתכנן לקנות מחשב נייד כבר זמן מה פשוט כואב לי הלב מהמחירים פה בארץ לעומת ארה"ב, חבר שלי טס לסין בקרוב מאד רציתי לדעת אם מישהו יודע פה אם זול שם? כאילו אני בטוח שיש שם מקומות אמינים עם מוצרים מקוריים. השאלה מה המחירים שם? כמו ארה"ב? יותר זול? איפה קונים ?? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. קניתי זה עתה את ה MSI EX300 עם 4GB ראם והוא מגיע ללא מערכת הפעלה, כעת ברצוני לדעת מה להתקין עליו, האם כדאי XP, או VISTA או אולי בכלל WINDOWS 7 ששמעתי שהוא יעיל מוויסטה בהכל ובסוללה. חשוב לי שיחזיק הרבה זמן עם הסוללה, שיהיה מהיר ונוח ואני מאוד אשמח לממשק של וויסטה במידה ועדיף וויסטה או שההבדל אינו גדול (10-20 דקות). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני (שני) להוריי. מסך וציוד היקפי כבר יש (והמסך בסדר). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח, מוכן לחריגות אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים מזדמנים של הוריי, שלי בביקור, של אורחים. סוג השימושים: גלישה באינטרנט, דוא"ל, עריכת מסמכים, צפיה במדיה (לא 4K וכנראה גם לא 2K). המטרה כאן היא שהמחשב יחזיק מעמד לפחות 5 שנים, אולי יותר, בלי שיהיה צורך להתעסק עם החומרה שלו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג…

5. Started by אורלי78,

מחפשת נייד לבית : I5 SSD 8g 256g, שימוש בסיסי: אופיס, אינטרנט, יוטיוב. ייתכן ויכולה גם לרדת בסטנדרט בגלל השימושים הבסיסיים ( כרגע למשלהמנוצל בהרד דיס 42g, וכל החומרים שלי תופסים נפח של 40g מחיר: עד 2500 - ללא חריגה ואשמח לפחות. אפשרי ללא ווינדוס. גודל מסך 14/15.6 מה שמשפיע על המחיר ליותר זול ולא יהיה כבד ומגושם מדי. משקל: 1.3-2 המחשב יהיה בעיקר על השולחן רכישה: אמזון, אבל לא בהכרח. אזור - תל אביב. טאץ - לא באמת משנה אחריות: הבנתי שאחריות אמזון היא טובה. ולא שמה על כך דגש מיוחד. כך שלא נראה לי הכרחי אחריות ל- 3 שנים אופציות שראיתי: yoga 14 flex מאמזון - ב2400 https://www.amazon.com/gp/prod…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by GLP,

שלום, נפל לי המחשב, קיבל מכה קטנה ויש עכשיו בעיות עם כונן הCD. אני מחפש מדריך איך ניתן לפרק אותו, יש לי את הכלים המתאימים לדעתי והאחריות נגמרה מזמן. למישהו יש ניסיון בזה? המחשב המדובר הוא LG-LS50. כל מידע יתקבל בברכה, רצוי בהקדם...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום. אבא שלי ביקש ממני לקנות לו מחשב נייח חדש. לשימוש ביתי: אופיס וגלישה באינטרנט. תקציב: כ-2,000 ש"ח. מעדיף חנות בפתח תקווה כדי שאם תהיה בעיה יהיה לו לאן לגשת. אני מבקש עזרה כאן כי מדור המחשבים המומלצים לא מעודכן ומכיל רכיבים שכבר לא קיימים. תודה מראש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח. אפשר לחרוג אם יש צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב ביתי: אופיס וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדו…

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:במיוחד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO STRFIE LEAGUE OF LEGENDS BATTLEFIELD 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 22INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by bennnn,

http://cgi.ebay.co.uk/7-Touch-screen-Tablet-PC-WiFi-Google-Android-2-0-MID_W0QQitemZ270658502587QQcategoryZ177QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m8QQ_trkparmsZalgo%3DMW%26its%3DC%26itu%3DUCC%26otn%3D4%26ps%3D63%26clkid%3D5903498463092302502 מה דעתכם על המכשיר???אני מבין שזה לא אייפד ,אבל בשביך 420 שח האם הוא שווה???. הבנתי שהבטרייה מחזיקה כ 3 שעות. מישהו יכול קצת לתת עוד פרטים? האם המכשיר משתלם כמובן ביחס לסכום הנמוך.... תודהההה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. הרכבתי לי את המפרט הנ"ל : לוח אם: Asus Striker Extreme מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 Box זכרון: Corsair DDR2 1024MB 800MHZ CL4 X 2 כ.קשיח: Western Digital WD2500YS X 2 כ.מסך: Asus nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB PCIe צורב DVD: LG GSAH42N x 18 מארז: Antec 900 ספק: Enermax Noisetaker II EG701AX-VE 600W Dual Fan מסך: LG L1970HR מקלדת: Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר: Logitech G5 רמקולים: Logitech X530 הערות: * המפרט הנ"ל צפוי לעלות לפי סקרים אינטרנטים בין 12K ל 18K. * השאיפה שלי היא ליצור חיית משחקים שלא תוגבל בשום משחק, תחזיק תקופה יפה בטרם תתיישן (קרי יצא המשחק שיגרום לי להתפשר באיכות הצפיה), ותהווה בסיס נאה (ואפשרי) לשדרוגי טכנולוגיה עתידיים. * א…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, מחפש המלצות לשדרוג כרטיס מסך GTX-260 256GB. משחק בעיקר Battlefield הכרטיס מסך צריך להתאים ל- PCI-EX 16. מפרט קיים: לוח אם- GS-965-DS4 מעבד- Core 2 Duo E6600 2.4 זכרון- 2X 4GB תודה רבה !

12. Started by yair33,

אז ככה אני חדש כאן אנשים ואני מאוד השמח לקבל דעה לגבי המחשב שלי ואים יש לי צורך לשדרג משהו אז ככה אני מקווה שהצלחתי להעתיק טוב--------[ EVEREST Home Edition © 2003, 2004 Lavalys, Inc. ]----------------------------------------------------------- Version EVEREST v1.10.106/he Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer EECDDF4RQN3V2X2 Generator Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Date 2005-06-03 Time 19:39 --------[ Summary ]----------------…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי, הרבה זמן לא הייתי פה אשמח אם מישהו יעזור לי בהרכבת מחשב נייח (סוףסוף) לאבא שלי לעבודה שלו. השימושים שלו זה בעיקר מיילים, התעסקות עם PDF, המרת סרטים, צפייה בסרטים (הוא מפיץ סרטים- don't ask..) אז חשבתי על זה- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137589 בנוסף הייתי רוצה להוסיף הארד דיסק מאסיבי, אולי 2TB.. הקטע עם כרטיס המסך המובנה.. צריך לדאוג לגבי זה? הוא אוהב לפתוח הרבה טאבים ותוכנות בו זמנית, הזיכרונות יספיקו? הייתי רוצה שהמחשב הזה יישמר להרבה זמן.. האם הקירור למעבד טוב? הוא נראה מושך אבק.. איזה מארז יתאים? פשוט עם סירקולציה טובה ונוח? הרבה הרבה תודה. זה ממש חשוב!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום אני יש ברשותי את המחשב הנ"K של HP, http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=769 אני רוצה לקנות לו משטח קירור, אשמח לקבל המלצות למשטחים, ראיתי שהרבה ממליצים על המשטחים האלה: מגש קרור למחשב נייד Cooler Master NotePal W1 R9-NBC-AWBK http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24492 מגש קירור למחשב נייד Zalman ZM-NC1000 Silver http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18620 אשמח לקבל ביקורות על המשטחים האלה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום אני מחפש מעבד-לוח אם-זיכרון לשלב עם כרטיס מסך GTX 1080 TI העיקר שלא יגביל את הGTX 1080 TI... יש לי מסך 144MHZ G-SYNC ואת GTX 1080 TI יש המלצות ???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אפשרות אחת מעבד AMD עם כרטיס מסך 6800 רגיל עם 128 מגה? או אינטל עם כרטיס 6600 256 מגה? מחשב למשחקים לא בעיה מחיר. אני פשוט רוצה כרטיס עם 256 מגה כי 128 זה איכסה. ?? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Elad87,

* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט שימש אותי גם בלימודים אבל לא רק. מחשב שיחליף את המחשב הנייח אצלי בדירה, סרטים HD, מוזקיה, אינטרנט, חשוב לי שאני אכול לעבוד במקביל במספר תוכנות שונות. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין חשיבות אבל רצוי כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB-3 יתרון HDMI חובה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה שיותר, אפשר גם במחשב עצמו קצת ולקנות דיסק קשיח חיצוני * צורב DVD? לא חייב, יש לי צורב חיצוני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות טובה פה בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell ASUS HP אז ככה בגדול יש לי התלבטות קשה בין 3 מחשבים ובי…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by tomermu,

אני ממש לפני קנייה של DV6-1260. צד את עיני ה DV3-2150 שיש לו מסך קטן יותר אמנם אבל נתונים סה"כ לא רעים. מישהו מכיר את המחשב הנ"ל ויכול לחוות דיעה? חסרונות/יתרונות? ייעוד-עבודה משרדית רציפה במשך כל היום. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7730&perur=4

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. המחשב הוא לאחותי ולבעלה. המחשב הוא לצורך משחקים בינוניים שיריצו משחקים שיצאו עד היום. ובעיקר זה למשחקים באינטרנט. בנוסף המחשב ישמש גם להעברת וידאו ממצלמת וידאו למחשב. הם לא מתעסקים עם תוכנות כבדות לעריכת וידאו, רק לקודד לצרוב/לצפות וזהו. אז כרטיס מסך 7600GT נראה לי מספיק לא? עשיתי מפרט חלקי מ-KSP(מצורפת תמונה של המפרט) איך הוא בינתיים? את השאר לא הוספתי כי אני צריך את ההמלצות שלכם לגבי: ספק כוח(איזו חברה וכמה וואט דרוש?), מארז(מעדיף גדול עם הרבה מקום) + מאווררים, מקלדת + עכבר, צורב DVD(אין שם NEC), כרטיס מסך(איזה חברה לקחת?) ונראה לי זהו. תוסיפו לי את מה שאני צריך עד 4200 ש"ח. אם יש בעיה תקציבית, אין בעיה להוסיף עוד 300-400 ש"ח(אני מקבל הנחה מ-KSP) תודה רבה. [attachment …

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by raviv1989,

אני פשוט חייב להזמין את המחשב אז שמתי מארז וספק שאני חושב שהם הכי נורמלים למערכת שבניתי: http://www.tms.co.il/preview/cart אם אפשר לתקן פה משהו אשמח שתעזרו, במיוחד בעניין הספק והמארז. לא מצאתי מארז שנראה נורמלי בכל האתר אז הזמנתי את זה. http://www.tms.co.il/preview/cart - - - תגובה אוחדה: - - - [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%]4160T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪601[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF] UCACO-AP111-GBB01SI[/TD] [TD=width: 55%, bgcolor: #F7FCFF]בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Coolin…

21. ,1394 מסך מחשב LG 19" L1953TR 2ms LCD L1953TR 75 סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GKM-10S 35453 168 רמקולים למחשב Logitech R-20 970153-0914 910 מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box INT-CP-E6550 615 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 39211 572 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 OCZ2P800R22GK 1,579 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe LV380 355 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB 2500AAKS 172 צורב LG GSA-H62N X18 DVD GSA-H62N 443 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W VX450W 370 מארז ללא ספק Raidmax NINJA 918WB-NOPS 251 קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ המפרט נבנה ב SKYPC

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מחשב גיימינג ועריכה כולל מסך מקלדת עכבר ווינדוס ומדפסת תקציב-7500

23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.7K a. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל b. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ₪ 2. מה שימושי המחשב: משחקים, עבודה משרדית a. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: (לא מצפה להגדרות גבוהות) League of legends, MMORPG games, Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך (בין 22-24 אינץ") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונית (לפי התקציב), אם אפשר יותר אז בכיף 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלומות, אני לפני קניית מחשב. כנראה אני רוצה ללכת על HP, אבל לא שאלתי אם הם אמינים? האם החלקים עצמם אמינים? והאם השירות שלהם אמין? לאחרונה נתקלתי בהמון סיפורים בעודי עושה מחקרים וסקרים לגבי האמינות והאיכות של המוצרים שלהם וגיליתי סיפורים מזעזעים לגבי האחריות שלהם. מה אתם חושבים על HP? האם בטוח לקנות מהם מחשב נייד? מצאתי לא אחד ולא שני סיפורים על זה שלא כדאי להתקרב לניידים של HP. אז באתי לשאול דעות של מומחים. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. המחשב מיועד לאחי, משחק בעיקר League of Legends, Fortnite, אבל כן מעדיף שהמחשב יהיה מספיק חזק כדי להריץ גם דברים קצת כבדים יותר במידת הצורך. הרכבתי מחשב מכל מיני מפרטים שראיתי פה ומהאינטרנט בכללי עם כרטיס מסך / מעבד שהבנתי שנותנים תמורה טובה למחיר. אשמח לחוות דעת / הצעות לשינוי מאנשים שמבינים קצת יותר ממני מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9400F / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 815 קירור למעבדים: Arctic Cooling Alpine 11 PRO Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 48 לוחות אם: Gigabyte H310M A כמות: 1 - מחיר: ₪ 316 זכרונות RAM: DDR 4 8G / 2666 TSP (Korea) כמו…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים