עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by joni69,

בלי מסך מקלדת והשאר מסביב..רק המחשב... לא יודע מה בדיוק מתאים לי..עובד הרבה בתוכנות עריכה פטושופ פלאש והשאר... רוצה מחשב מהיר וחזק שירוץ כמו שצריך 250 ג'יגה בקשיח ו2 ג'יגה זיכרון אני חושב שזה המנימום לפחות..וכרטיס מסך בסיביבות ה500 600 שח אני מניח טוב אתם המומחים כאן תעזרו לי תודה תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by hag911,

מה אתם אומרים על המפרט שלי! רק שבארצות הברית זה עולה 7,000 DELL מסכי DELL 2407WFP 24'' LCD 6MS 1:1000 DVI WIDE SCREEN 3884.00 3884.00 מחק LOGITECH מקלדות LOGITECH CORDLESS OPTICAL DESKTOP EX110 180.00 180.00 מחק אוזניות ומיקרופונים LOGITECH CORDLESS INTERNET HANDSET FOR SKYPE 552.00 552.00 מחק ASUS M.B FOR INTEL ASUS STRIKER EXTREME (LGA775) NFORCE 680I SLI GBLX2 1394X2 1774.00 1774.00 מחק CORSAIR DDR2 CORSAIR TWIN2X2048-10000C5DF DDR2 2GB (1GBX2) 1250MHZ CL5 XMS D 4490.00 4490.00 מחק CORSAIR ספקי כוח CORSAIR CMPSU-620HX 620W DUAL 12V RAILS DUAL 6PIN ACTIVE PFC 959.00 959.00 מחק GIGABYTE מארזי מחשב GIGABYTE AURORA (570) SILVER/BLACK TOW…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by King Kong,

CPU AM2 940 3500 SINGLE CORE BOX MB ECS + ATI RS485 MEMORY TWINMOS 512MB 667 DVDRW H12 BLACK WD 160GB SATA2 CASE BLACK LINKWORLD סה"כ 1900 ( עיגלתי ) . מחשב חמוד לא חזק חזק אבל ממש נחמד ... לא יודע אם הלוח פוגם בביצועים כי הבנתי גם מהחנות של זיג זג שזה לוח דיי נחמד [: טמפרטורות = מעבד נע בין 30 ל 40 מעלות ..גוף קירור סטנדרטי של AMD .

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by liranman,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישרת אותי לפחות 3 שנים בלי צורך לשדרג. מטרות המחשב: OFFICE, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, תיכנות, משחקים, ואולי גם קצת קידוד. אין שום כוונה לבצע OC. התקציב המירבי: 6500 ש"ח. חשבתי על המפרט הבא: מעבד: 990 ש"ח - Athlon 64 3000+ 939PIN לוח אם: 1240 ש"ח - Gigabyte GA-K8NXP-9 זיכרון: 960 ש"ח - A-Data 2 * 512MB 3200/400MHz DDR הארד דיסק: 580 ש"ח - WESTERN DIGITAL 160GB 7200RPM 8MB Cache SATA כרטיס מסך: 1155 ש"ח - Gigabyte 6600GT 128MB PCI-EXPRESS (GV-NX66T128D) פלופי: 60 ש"ח - TEAC Floppy Drive 1.44MB 3.5" צורב: 430 ש"ח - NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X מארז (כולל ספק) - 720 ש"ח - ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SO…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by SOLIDUS SNAKE,

מחשב ללא מסך לשימוש כללי - ביתי ולא לביצועים בעיקר.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Ksapy,

שלום, דוד שלי מארצות הברית הוא מליונר, והוא עשה איתי דיל שאם אני יבנה מפרט הכי טוב בעולם לבן הקטן שלו הוא יקנה לי מחנויות בארץ את המפרט הזה גם כי הוא בישראל השבוע ויביא לי במתנה את אותו מפרט ! אני צריך מפרט חזק ביותר עד עלות של 43 אלף שקל זה התקציב שהוא נתן לבן שלו למחשב ! מפרט למשחקים דרישות: 1). המעבד הכי חזק למשחקים בשוק כרגע. 2). שני כ.מסך 7800GTX שעובדים בSLI או יותר טוב אם קיים 3). הרידסיקים עם רייד איכותי 4). ראם הכי איכותי שיש בשוק 2 ג'יגה ראם בדיול 5). מערכת קירור גז 6). מארז הכי איכותי וקר בשוק אלומניום או עם צלעות קירור 7). מסך LCD הכי טוב שקיים בשוק למשחקים רצו מסך 22אינץ + עם זמן תגובה נמוך ופיקסלים ורפרש רייט איכותי 8). ציוד היקיפי - רמקולים 7.1 א…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. כפי שכתוב בכותרת- מעוניין למכור את הכרטיס, כמה הוא שווה? נקנה ב-Iqpc. נמצא אצלי שנה ו-5 חודשים. AMD SAPPHIRE HD 7970 3GB GDDR5 DUAL-X

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם, הייתי שמח לעזרתכם בהרכבת מחשב לעבודה משרדית פשוטה עד 1000 ש"ח. אני יודע שאם אחפש פה בפורום אמצע המון המלצות - אני מבקש סיוע בבחירת הרכיבים האמינים ביותר שאפשר במסגרת המחיר. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by golanbendor,

היי למישהו יש מושג אם מוכרים את המחשב בארץ? לא מוצא בשום מקום מוכר...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by itay127,

אני צריך מפרט לדוד שלי במקסימום 2000 שקל! השימושים בסיסיים מאד, בלי משחקים, רק משחקים של וואלה כיף.. אבל עדיין צריך כ.מסך טוב כי הוא רוצה ויסטה, אז צריך להכניס גם כ.מסך שיריץ ויסטה.. וזהו.. רק אינטנרנט אופיס ודברים כאלה.. לא צריך ציוד נלווה..

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by henz12345,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים (CS1.6/CSS) לא חושב על משחקים נוספים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך (: * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין לי בעיה שהמחשב יהיה מחובר כל הזמן לחשמל, אך אני רוצה מחשב עם זמן סוללה סביר שיהיה ניתן לשבת איתו בחוץ/בסלון/אצל חבר ולא יכבה אחרי שעה של עבודה, אני רוצה סביב ה3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - המחשב לפעמים יהיה מחובר למסך 32" HD READY דרך חיבור HDMI כך שיש צורך בחיבור HDMI. * בלוטות? יש צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB - כמה שיותר, יותר טוב. * צורב DVD? יש צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות, לא יוד…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by R99,

איך ההתרשמות מה מידת החום שהוא פולט?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, ברשותי מחשב LG R410-L225 מחשב יחסית ישן וחלש בעל מעבד: Intel® Pentium Dual Core T3400, 1MB L2 Cache, 2.16GHz, 667MHz FSB לאחרונה התחלתי לעבוד עם תוכנות עריכה כגון lightroom ופוטושופ והמחשב ממש איטי וכבד. אני מחפש מחשב חזק ומהיר, ואני אנסה להיות כמה שיותר ספציפי בכדי שתוכלו להמליץ לי עברתי, ראיתי וקראתי והעדיפות היא למעבד i7 הארד דיסק יחסית גדול, אבל בנקודה הזאת אני יכול להתפשר כי אני עובד עם HD חיצוניים. מבחינת משקל - עדיפות למשקל נמוך, אך אני יכול להתפשר על משקל עבור מחיר נמוך. חיבורים של USB 3 - חייב לפחות אחד. זיכרון - עדיפות ל 8MB. אין לי שום צורך במחשב למשחקים. גודל מסך - לא פחות מ 13.1. תקציב - בסביבות 4000, עדיף פחות, במידה ויש משהו ממש …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by alexo360,

בניתי מפרט למחשב גיימינג ב6k ורציתי דעות/עצות,חשוב לציין שזכרונות וספק כבר יש לי וגם כן שאני מעוניין להוסיף עוד כרטיס מסך עוד כמה חודשים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Zarquon,

הצעות שיפור יתקבלו בברכה. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920401[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920401 - Intel - i5-6600 Skylake Quad core CPU - 3.3 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪1009/989[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]ASUS[/td] [td]B150M-A-M-2[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1151 B150M-A-M-2 - ASUS - LGA 1151 - 4x DDR4 up to 64GB at 2133 MHz - M.2 (M2 with PCIe® 3.0 x4 NVMe) - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 3.0 x1 - 6x SAT…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ShaySaf,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי (אינטרנט, סרטים ותוכנות בסיסיות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך בסביבות ה20 אינצ', מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by gtx980sli,

שלום. ברצוני לקנות מחשב נייד גימינג שיסתדר עם רוב המשחקים הנוכחיים. התקציב שלי הוא עד 3500 וקצה היכולות היא 4000 אני מצאתי את הacer v15 nitro black edition בNEWEGG מחודש ב800 דולר, יש לי משהו בח"ול שיכול לקנות לי. האם שווה לי לקנות מחודש בחול? האם יש מחשב יותר משתלם ממנו? האם יש מקום בארץ שמוכר בכאלא מחירים? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Shadow of Mordor, The Witcher 3, DA:Inquisition -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות - במטרה להגיע קרוב ל-60FPS ברזולוציה סבירה/גבוהה (ללא AA) 3.…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם, קניתי לפטופ של דל לפני שנה בדיוק בארה"ב, מדגם XPS 1330M, עם אחריות ל-3 שנים מסוג NBD (Next Business Day). כשהגעתי לארץ העברתי את ה-service tag שלי לארץ, ושכחתי מכל העניין. לפני שבועיים התחילו בעיות עם הלפטופ, ככל הנראה בגלל הכרטיס מסך של nvidia 8400, ולפני שבוע הוא קרס לחלוטין (לא עלה, אפילו הביוס לא עלה). התקשרתי למספר התמיכה של דל, שאמנם היו חבר'ה קצת לא מבינים מהחיים שלהם ולקח לי איזה שעתיים להסביר להם מה קורה, אבל בסופו של דבר הם אמרו לי שתוך יום-יומיים יגיע אלי טכנאי הביתה לתקן את הבעיה. הייתי קצת מופתע כי לא ידעתי שיש להם שירות כזה עד הבית. אפילו קצת התקשיתי להאמין :-) בכל אופן, תוך יום התקשר אלי טכנאי, ולמחרת הוא כבר היה אצלי, ותוך חצי שעה החליף לוח אם …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Judas Iscariot,

שלום לכולם, אחותי הגדולה אוטוטו עוברת לדירה משלה וכן מתחילה לימודים במכללה. לכן, היא צריכה לפטופ. השימושים הכי "מעפנים" שיש - אופיס(אני עדיין מתלבט אם לקנות רגיל או כבר להתקין לה אופן אופיס), אינטרנט אלחוטי ואולי טיפה מוזיקה - זהו. קיבלתי לפני כמה זמן מ"נועה מחשבים" "מבצע": המחשב הבא: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4100ב1,990 ש"ח. האם שווה מבחינת Bang for Buck? האם יספק לצרכים של אחותי? אם לא - אנא הביאו הצעות טובות יותר ומתאימות יותר תודה מראש לעוזרים!

21. Started by ElishaBar,

אהלן, שנה טובה! אני מעוניין לקנות מחשב בחול המועד סוכות או כמה ימים אחרי, ואשמח להתייעצות- מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed- כל הסדרה. COD BF3 GTA ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1200*1920 גודל מסך 24'. …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by CraXeD,

אם תוכלו לעזור לי בבנית מפרט עד 10K לשימושים הבאים: 1. עריכת תמונות בפוטושופ בלבד ! 2. מסך 22" דרוש ! 3. עד 10K 4. 4 GB ראם זכרון דרוש! 5. מעבד מרובע ליבה או כפול ליבה 6.ללא בעיה של שקט יכול להיות רועש 7. עדיף חנות מאזור הצפון (TMS) 8. כולל ציוד הקפי (מקלדת עכבר , לא כולל רמקולים) 9. ללא מערכת הפעלה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by realy,

אני מתכנן לקנותמחשב באיביי.. הוא יעלה לי 1000 דולר.. הוא יגיע לי עם משלוח (אונייה) לארץ.. ואני משלם על זה.. אני אמור להוסיף עוד כסף גם למיסים או משהו כזה בארץ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אהלן חברים. כבר שנים שאני לא כתבתי כאן ואני לא מגזים. מה אתם אומרים על ההצעה הזו? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5160 אני חייל כבר שנתיים וחצי וממש מנותק מעדכניות וכדאיות המוצרים אני מעוניין במחשב שמתאים לשימוש כללי הכולל משחקים עבודה משרדית וסרטים באיכות גבוהה. מולטי-טאסקינג חשוב ביותר. מה אומרים? נ.ב היציאות שלי ממש גרועות. אם תוכלו לענות מהר/לחכות שאחזור לענות אני אודה לכולכם

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אשמח ליעוץ לגבי מחשב חדש לגרפיקה. עבודה על תוכנות אדובי החדשות. פוטושופ, אלוסטרייטור ואינדיזיין. עיצובים גם לפורמט רחב. לא כולל עריכת וידאו. היכן כדאי לקנות ואיזה מיפרטים. כמו כן יעוץ לגבי מסך מעולה. תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.