ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
אהלן, איני משתמש "כבד" - אני בעיקר מחפש מחשב שקט. האם אני צריך להחליף את הקירור המקורי? בחרתי לוח אם ללא קירור אקטיבי וכך גם כרטיס המסך. בגדול אני והמשפחה משתמשים במחשב לצפיה בסרטים, עריכת מסמכים, גלישה, הורדות.. הישומים המעט יותר "רציניים" - לעיתים אני עורך תמונות ווידאו. חשוב לי גם שהמחשב שאני קונה עכשיו יהיה כמה שפחות מיושן ולא-שימושי בעוד כמה שנים (רציתי לכתוב "שלא יהיה" אבל אני יודע שאין סיכוי שזה יקרה..). Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX 891.00 ש"ח GIGABYTE GA-P35-DS3L (P35) - ATX 447.22 ש"ח 2X2GB NCP DDR II - 800 - NCP Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 394.00 ש"ח ASUS Radeon EAH3650 SILENT HTDI 512MB DDR3 - RETAIL 528.90 ש"ח Seagat…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט הוא לאחי שלא משחק במשחקים אלא בעיקר לשימוש אינטרנט , תוכנות קלות , מוזיקה וסרטים לכן אני צריך גם למשל שלכרטיס מסך תהיה יציאה לטלויזיה.. צריך מפרט שלם חוץ מההרדיסק שכבר יש של 500 ג'יגה חדש.. מה שפחות או יותר בחרתי עד עכשיו זה ככה : מעבד : Core 2 Duo E8400 לוח אם : לא יודע איזה השמח לקבל הצעות זכרונות : אני רוצה שני סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד ביחד 4 ג'יגה ואני לא יודע של מי לבחור כרטיס מסך : לקחתי HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 2.0 לא יודע אם הוא כזה מומלץ צורב : DVD±RW GH20NS ( לא נראה לי גם ככה כזה קריטי הוא לא צורב כזה הרבה ) ואני צריך לבחור גם מארז שזה אפשרי משהו ממש פשוט וגם ספק כוח שאני לא יודע כמה צריך משהו רציני לכזה מפרט רגיל ולא רציני..
-
- 11 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ביקשתי לפני כשבועיים מפרט ב-5000, אך אני רוצה לבדוק אם לצרכים שלי, מפרט זול יותר גם יתאים. אז ככה: דגש גדול מאוד על שקט. אם אפשר לא לשמוע תנועת אוויר מהמחשב, אז זה מה שאני רוצה. המחשב מיועד בעיקר למשחקים הכבדים ביותר, צפייה בסרטים, עבודות גראפיות (Photoshop, 3D Studio Max)... לא צריך ציוד הקפי, לא מתכנן OC. מתכנן לקנות מסך 22" מחוץ למסגרת התקציב, ככה שזה לא משנה, לא להכליל אותו. רק שתדעו לצורך העניין (כ.מסך 4870 הוא מה שאני רוצה נכון לעכשיו). מארז, מעבר לשקט, העיצוב חשוב לי. לא רוצה איזה בלוק שיהיה תקוע לי בחדר, מספיק שיש לי אחד כזה עכשיו ואני רוצה להעיף אותו. שיהיה מקורר היטב, החדר חם. אה כן, שלא יקרוס לי במולטיטסק. שלי בקושי שורד פעולה אחת. (אני מאמין שזה לא יה…
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב נייד לאחותי שמושים אינטרנט,הורדות ברשת שיתוף, צפיה בסרטים מדי פעם, מוזיקה תקציב בין 3500-4000 ניתן כבר להבין שצריך מסךWIDESCREEN רמקולים באיכות בינונית פלוס נפח כונן קשיח מעל לממוצע וזיכרון 2G אם צריך בגלל עלות אפשר גם 1G כרטס מסך לא מובנה טווח של בין ENTRY ל MIDRANGE הבנתי שמחשב נייד תחליף שולחני עונה על רוב הדרישות הערות, הצעות, הארות, יתקבלו בברכה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא בערך 3300 ש"ח, וזה המפרט שהצלחתי להרכיב בסוף: (מיועד למשחקים, הולך לבצע OC די משמעותי, מעדיף כמה שיותר שקט ויפה) http://tms.co.il/preview/spec/9lzj4qx5 האם אני מוציא את המקסימום מהכסף בקניית המפרט הזה? מה כדאי להחליף? אני סומך עליכם, עיזרו לי.
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מחשב נייד חדש במחיר של עד 2500 ש"ח משהו פשוט וטוב שיהיה רק ללימודים תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות משחב חדש, הוא מחפש מפרט בכ-3000¤ למשחקים בלבד! המשחקים לא חייבים לרוץ ברזולוציות הכי גבוהות ובהגדרות עצומות, אלא בסיסיות, למשחקים כמו GTA:SA , NFS וכל החבר'ס... התקציב הוא למחשב בלבד ללא ציוד היקפי דברים שצריכים להכלל : - לפחות 2 ג'יגה בייט של זיכרון - כרטיס מסך די טוב - עדיפות למעבד Intel - שם החנות שממנה המפרט הורכב + פירוט של כל חלק ומחיר תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מפרט לגיימר חזק ביותר אממ... תפציצו וד"א המפרט רק מ-TMS
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אחרי התלבטויות החלטתי לעצור על דגם מסויים שמתאים לי בפרמטרים, מדובר בדגם הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2181_2740&products_id=20206 מה דעתכם עליו?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר מספר חודשים אני מנסה להחליט איזה נייד מתאים לי, כיוון שאני נוסע לארה"ב בעוד פחות מחודש ומתכוון לקנות שם. חבר המליץ לי מאוד על הפורום הזה, אז הנה אני כאן. הדבר החשוב לי ביותר הוא ניידות, משקל וחיי סוללה. אני נוטה ללכת על ה-12.1 למיניהם, או משהו בטווח הזה, אם כי אני פתוח להצעות ולדעות אחרות. מעבר לזה המחשב ישמש לא למשחקים (למרות שלא אכפת לי שהמחשב יוכל להריץ אותם), אלא לעבודה משרדית אינטנסיבית, קצת תכנות ברמה נמוכה (חובבנית), וכן עריכת תמונות ברמה נמוכה (חובבנית). קישוריות מאוד חשובה לי (כיוון שאני לא נמצא הרבה בבית), ולכן wifi, שן כחולה וכדומה דרוש גם כן. מבחינת זכרון בוודאות לא פחות מ-1 ג'יגה, אבל אולי 2. חשוב גם שהמסך לא ישתקף בשמש (יש לי חברים שפשוט אי א…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך את המחשב למשחקים ,סרטים , אינטרנט לא גיימר אבל אוהב שמשחקים עובדים חלק.
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בתשלומים לפחות איזה ללא ריבית יש כאלה?
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, חברי הפורום! אני מחפש לקנות לפטופ, וניתקלתי בדגם הנ"ל בזמן ששוטטתי באינטרנט ואומרים שהוא מומלץ מאד! אני אקנה את גרסת ה-6 תאים (כך שזמן הסוללה לא יהיה בעייתי!) (אני קונה בארה"ב) השימושים שלי יהיו : 1. Office ו - Open Office 2. אינטרנט 3. משחקים פשוטים (Red Alert 2 ו- Defcon) 4. סרטים ב - DIVX 5. צפייה בתכנים של של 720p (אם צריך, ישנה אפשרות לקנות coreavc) שאלות : 1. איך הוא יתפקד בשימושים הנ"ל? 2. האם נוח לסחוב אותו בתיק? 3. האם גודל המסך מגביל אותכם בצורה כלשהי? 4. האם גודל המקלדת או הtrackpad מגביל אותכם בצורה כלשהי? 5. איך הקליטה של האינטרנט האלחוטי? 6. האם מומלץ להגדיל את ה ram? 7. האם צריך לקנות לו dvd drive חיצוני? האם ישנן אלטרנטיבות ראויות …
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, הזמנתי את המחשב סוף סוף, אחרי שחפרתי פה בפורום הגעתי לזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤862 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS4 ¤875 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ¤1358 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤390 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI ¤507 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 ספק כוח: CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤461 מחיר סופי: ¤4906 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il איך?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3GHZ, לוח אם ABIT IG-80, כרטיס מסך של NVIDIA 6200 (כניסת PCIE) ספק כוח של סנשיין 520W. הייתי רוצה לשדרג את המחשב, אני חשבתי בעיקרון לשדרג רק את הכרטיס מסך ואת הספק. אבל אז כנראה יהיה יותר עומס על המעבד בגלל הסרטים והמשחקים אז צריך גם קירור חדש אז אולי במקום זה עדיף מעבד חדש אבל אז צריך להחליף לוח אם ובקיצור מחשב חדש אז מה דעתכם? מה כדאי לשדרג? זה יהיה מחשב לסרטים HD ומשחקים ואינטרנט ומוזיקה והכל תודה מראש, גיל
-
- 11 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מדובר במפרט הזה- מעבד Intel Core 2 Duo E8400 (S775) 3GHz 1333MHz FSB 6MB Cache - Box 980 לוח אם Gigabyte GA-P31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 360 זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty 450 דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 330 צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 170 כרטיס מסך Geforce 9800GTX 512MB 256bit - Leadtek, Palit, Gigabyte, Asus, Sparkle, Club-3D... 1600 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מארז Antec Sonata 3 + 500W Smartpower PSU - Silent Case 680 סה"כ 4570¤ בעיקרון המפרט מוצא חן בעיני …
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם,דבר ראשון תודה. אני מחפש מחפש שיספק לי את כל הדרישות שאני צריך , אני לא עושה אוברקלוקינג(אין לי מושג מה זה,פשוט ראיתי הרבה בפורום תמושג הזה) או כל דבר אחר. אני צריך את המחשב למטרות משחקים וסרטים,בעיקר משחקים. יש לי מסך בבית ככה שאני לא צריך מסך,או מערכת הפעלה. אני מעדיף חנות שאפשר להזמין את המחשב וזה יגיע במשלוח עם עדיפות לכמות גבוהה של תשלומים(אפשר להזמין באינטרנט). אני גר באזור של אשדוד ככה שאם יש חנות באשדוד או משהו בסביבה זה גם יהיה מצויין (לא אייבורי). אין לי כל כך מושג במחשבים חלקים של מחשבים וכו'. ולכן אם אפשר פירוט על חלקים וכו' אשמח לשמוע. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני קונה זאת לאמא שלי, וזקוק רק למארז, מעבד, זכרון ולוח אם. מהמפרטים באתר, אפשר לקבל מפרט ב-1,000 ש"ח לחלקים הללו, אבל זה יקר לי. לוח אם עדיף עם AGP כי יש לה כרטיס AGP. תודה
-
- 11 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולכם.. אני מחפש- מפרט למשחקים, מולטימדיה, לימודים ושימוש ביתי (מסיבי יחסית) תקציב-4500 (ללא מסך) המסך שכבר רכשתי הוא SAMSUNG T220 22" תודה...
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי אנשים! אני מתכוון לקנות חלקים ולבנות ולהתקין מחשב לבד (זה הנסיון הראשון שלי) המחשב בעיקר לעבודת אודיו. אני די סגור לגבי המפרט (רק אם תשימו לב למשהו חשוד אשמח אם תגידו) והשאלה העיקרית שלי כרגע זה איפה אני קונה. אני מוגבל בתקציב לכן אני חייב שזה יהיה יחסית זול אבל גם קניה בטוחה. אומרים שאפשר לקנות ישירות מיבואן אבל איך עושים את זה? למשל מחיפוש בגוגל לא הצלחתי למצוא את היבואן של אינטל. ואם אני כן אצטרך לקנות מחנות, אני קצת חושד לגבי חנויות זולות כמו אייבורי. יש נסיון חיובי איתם (מדובר על חלקים בלבד)? השאלה זה למה כל כך זול אצלהם? בגלל שהם קונים כמויות או בגלל שאולי לא הכל כל כך "נקי" שם? קיצור אני אשמח אם תמליצו איפה כדאי לקנות את הדברים הבאים ( אני מפרט רק את ה…
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אחר הצהרים טובים לכולם. שלום לכולם אני בן אני חדש פה מקווה להתרשם ולחלוק עמכם את המפרט. אז ככה: המחשב שאני ירכוש יהיה לביצוע מחשב ביתי-כלומר אינטרנט תוכנות מוזיקה סרטים וכו'+ משחקים שהם דיי כבדים כמו קריסס call of duty 4 ושאר המשחקים הכבדים למינהם. לפני שאני יציג את המפרט שמולי לצורך שאתם תעזרו לי מה כן לשפר מה לא מה להוריד וכו' ברצוני להגיד שכרגע אני יבנה את המערך החשוב שזה מעבד,לוח אם,כרטיס מסך,זכרון-ולאחר החלטה נמשיך ליעוץ כוננים והציוד הנלווה. כמו כן חשוב לי לציין שהמעבד והלוח אם יתאימו אחד לשני וישתפו פעולה את רב האחוזים.והכי חשוב לי לציין זה שבמחשב זה לא יתבצע\יבוצע oc/ המפרט: מעבד:q6600 או q6700 .ומה יש לכם להציע שיהיה טוב? לוח אם: ep35-ds4 של גי'גביט או max furmol…
-
- 11 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שבת שלום , ותודה שנכנסתם. אני מעוניין לבנות 2 מערכות : * משחקים * מוזיקה הסכום הניתן , הינו עד 4000 ש"ח התחלתי בבניה , להלן הפרטים: מערכת I: *מערכת למשחקים תקציב: 4000 ש"ח אין צורך במסך / ציוד נלווה. מעבד: Core 2 Quad Q9450 Box לוח: Intel DX38BT זכרון פנימי( כפול 2): DDR3 2048MB 1600MHz CL7 OCZ הארד דיסק: Seagate ST3500320AS 500GB 32MB הערות: * אני כמעט בטוח שהלוח איננו תומך ב CROSSFIRE , דבר שאני מעוניין בו , ולכן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אחר. * אין לי עדיין דעה סגורה על מאיץ גרפי טוב. * ספק + מארז , חשוב שהמארז יהיה עם חזית שקופה , שנוכל לשים בו נורות + שהספק יהיה בהתאם לחלקים. * חשוב שהמערכת תהיה מקוררת היטב , ושקטה. הערות נוספות: עוד בעיה שי…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בן 13מחפש מחשב למשחקים שיחזיק הרבה שנים. שיהיה אם הרבה זכרון ושהמסך יהיה בעל גרפיקה גובוה למשחקים ושיהיה שקט וקר ושלא יהיה בעיות אם האיטרנט. יש לי תקציב של 4000 ש"ח עד 4300 ש"ח
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום אני צריך שפעם אחת ולתמיד יהיה לי סדר בראש ואני אשמח אם מישהו יעשה לי אותו חח אז ככה: כבר הרבה זמן שאני רוצה לשדרג את המחשב שלי בעיקר בגלל בעיות של הכרטיס מסך(FPS נמוך במשחקי רשת,cod4) המפרט של המחשב הקיים שלי הוא זה: מעבד - Dual Core Intel Pentium D 820, 2800 MHz לוח אם - Gigabyte GA-8I945GZME-RH זכרון - Kingston 512MBx2 DDR2 כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7300GS 512 MB ספק כח - ATX480 כל השאר לא חשוב.. קיבלתי הצעה מעניינת מספק שאני מכיר על - Manli Geforce 9600GT 512MB ב550 ש"ח עכשיו אני רוצה לדעת כמה דברים: * מה אני צריך לשדרג כדי לקבל את המקס' מהנתונים שיש. אני יודע בוודאות שאני יחליף זכרון השאלה המרכזית שלי האם אני צריך לקנות גם לוח אם, מעבד וספק חדשים? *איך הח…
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קיצר אז ככה אני צריך שתבנו לי מפרט טוב למשחקים דרך אגב רק מחשב ללא שום ציוד היקפי. עכשיו רציתי לדעת המחיר של HD 4870 כי אני ממש מעוניין בכרטיס, אמור לרדת בזמן הקרוב עקב השקה של כרטיסי מסך אחרים בטווח של שבועיים מהיום ידוע לכם אם המחירים ירדו. תודה
-
- 11 תגובות
- 763 צפיות
-