ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,404 דיונים בפורום זה
-
דרוש לי מחשב נייד, אני אלך לפי הסדר של ההוראות בסטיקי כדי שיהיה מובן לכולם.. * מטרות המחשב - עבודה משרדית, אינטרנט, אימיילים - אופיס וכו'. * גודל המסך? 14-12"" בלבד! * משקל רצוי? לא עולה על 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 160GB לפחות * צורב DVD? - רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - LENOVO, TOSHIBA, DELL בנוסף, BLUETOOTH, WIFI ותחנת עגינה - חובה! אני רק אוסיף שאני לא מעוניין בMSI WIND על אף התגובות הטובות עליו, מסיבה מסויימת אני לא סומך על המחשב הזה מבחינת אמינות. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤926 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 ¤382 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39250 כונן קשיח Westren Digital 1600AVJS 160GB ¤274 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AVJS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Special Ops ¤409 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE6672GK כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe ¤1925 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381 מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA3052 ¤370 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ECA3052-BS ספק כח Enermax Liberty 400W ¤396 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ELT400AWT כרטיס קול Creative Sound Blaster 5.1 ¤103 http://skypc.co.il/…
-
- 13 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי ששמתם לב זוהי הודעתי ה"ראשונה" פה, מכיוון שאיני זוכר מה היה היוזר הישן שלי :] בכ"א, התרשמתי מרמת הדיונים והתוכן, והנה אני שואל לעצתכם. אני מחפש מפרט טוב למערכת Medium-High End, אני גיימר , משחק בעיקר CS ולפעמים Farcry, מעט UT או CoD כשמזדמן כאשר עוד מעט יגיעו HL2 \ D3 \ CS Source התובעניים. בנוסף לכך, ארצה פוטנציאל מסויים לאוברקלוקינג בעתיד כדי להגיע לגבול היכולת של המערכת. הרכבתי מפרט בסיסי\התחלתי שלדעתי משרת את המטרה. זכרון: לא מצאתי זכרון מתאים במחיר מציאותי, אבקש את עזרתכם ~ 512 MBRAM עם תזמונים \באס סבירים. בנוסף, ארצה לדעת איזה HD מומלץ, ה SATA10K או ה 7200 120GB. * האם כדאי לקנות לוח וכרטיס מבוסס PCIEX במחיר כזה, והאם יהיו הבדלי ביצועיים מ…
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , תכנות , תכני HD ועבודה כבדה בכללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פשוט רצוי שה-MultiTasking יה אישו רציני פה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים איכותיים שיצאו עד 2020 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה ייעוד ל-4K/UHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אהלן, אני מחליף מחשב, וצריך המלצה למפרט הכולל מעבד, זיכרון, לוח אם, כרטיס מסך, צורב DVD, מארז וספק. הארד דיסק כבר יש לי. לא מתוכנן אוברקלוק, המארז לא צריך להיות יפה. לא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד, כיוון שמשחקים לא יהיו הייעוד העיקרי של המחשב. תודה מראש, עדי.
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה/הצעת מחיר למפרט מחשב העונה על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7000 ש"ח (אבל גמיש) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל עוד מדובר ביחס מחיר:תמורה אופטימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל עוד מדובר על ניצול מקסימלי של יחס:תמורה, אפשר לחרוג עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אתרים ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דרמיויבר, פוטושופ, תוכנות עריכת וידאו, לצורכי פרנסה ושעות פנאי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה …
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אהלן, התחלתי בכרטיס מסך GTX 260 והשלב הבא הוא הרכבת שאר רכיבי המחשב. אני יודע שצריך להתחיל עם יעד מחיר ולפני שאני מוציא יותר מהמתוכנן - רציתי לדעת שזה כדאי. ההתלבטות שלי היא בין מעבדי הקוואד המוכרים לבין הI7 920... אם אני הולך על המעבד החדש, אני צריך גם לוח מבוסס X58 וזכרון DDR3 ששניהם מעמיסים עוד המון על המחיר. שני שלבים אחורה. המטרה הינה מחשב למשחקים (shooter) כמו far cry2 , crisis ו COD...בהרבה פחות מזה גם עריכת ווידאו (ממש הרבה פחות - משהו כמו 5% מהפעילות על המחשב). הלאה, אין לי שום צורך ביציאת HDMI מלוח האם...גם לא יציאה לשני מסכים ויעזור לי אם כן תהיה יציאת FIREWIRE. להשלמת המפרט, כל מה שאני צריך זה בחירה של מעבד, זכרון, לוח אם, קרור, מארז, ספק כח, דיסק קשיח וצורב …
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000-3000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. כרגע מסך 17". די יישן ואין לי מושג מה הרזולוציה המקסימלית שלו. אולי אשקול לקנות מסך רחב גדול יותר אך שיקול זה יהיה בנושא אחר אם יהיה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמ…
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 BF4 CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, לא צריך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K בכיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה (Visual Studio וכו'), משחקים חדישים בהגדרות גבוהות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24", 1980X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד לסטודנטית לשימוש בסיסי של אופיס, אינטרנט וגם עריכת סרטים בוידאו בתוכנות פרמייר, ברמה בסיסית/סטודנטיאלית. תקציב הגג הוא 4K, אך השאיפה היא לא להשתמש בכולו, אלא לחסוך כמה שאפשר) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים (אופיס, אינטרנט) ועריכת וידאו בתוכנת פרמייר. * גודל המסך? לא מוחלט, אבל כנראה 15" * משקל רצוי? כמה שפחות... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות לנפח אחסון גבוה, אם כי הוספת אחסון חיצוני ג…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15'-13' * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ואם אפשר אז גם USB3 * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הערות - המחשב חייב להיות בצבע לבן - לפחות 4GB RAM - המחשב מיועד לסטודנטית לשימושים משרדיים וצריך להחזיק כל התואר, אין חובה להשתמש בכל התקציב - אין הגבלה על גודל המסך אלא על המשקל - רצויה אחריות של שלוש שנים, …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מתכנן לקנות נייד לגיימינג בארהב. אני מכוון לעלות תועלת הכי מיטבי. לא צריך יותר מGTX1060 תכלס. אני מתלבט בעיקר בין החברות: asus, acer, dell,msi,lenovo, hp או gigabyte. יש למישהו ניסיון עם המחשבים של החברות הנל מבחינת אחריות בינלאומית ואיכות המוצר? חשוב לי קירור טוב וchasis טוב עם 16GB פנימי. חשוב SSD קטן. מעדיף 17". אני יודע שזה עוד מוקדם לפני שכל החברות שיחררו את דגמי הפסקל שלהן אבל אני רוצה לקבל עזרה מבעלי ניסיון לפני שאצטרך להכריע בבלאק פריידיי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי חבר שלי צריך נייד ללימודים, שלא יהיה כבד וגדול מדי, ושהסוללה שלו תספיק להרבה זמן. מעבר לזה אין ממש דרישות. שלא יהיה HP ושהאיכות בניה תהיה טובה. טנקס :-*
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. אני יודע מה אני רוצה מהמחשב די בפרטים, אבל חסר לי הניסיון והידע של איזה מחשב הוא אמין, איזה הוא איכותי. מסגרת תקציב 4000-6000 ש"ח. שימושים עיקריים: פיתוח תוכנה ב- Visual Studio. לפעמים הרצה של כמה Visual Studio במקביל יחד עם IIS ו- Firefox. אין דרישות למשחקים או לסרטים. המחשב נועד לשרת אותי שנה וחצי-שנתיים ואז אני אחליף שוב. לכן אין צורך להשקיע באפשרויות לשדרוגים. משקל: אין דרישה מיוחדת (אפשר כבד) גודל מסך: 15", אשקול גם 17" או 14". עדיפות למסך מט. בטריות: שיעבדו שעתיים לפחות וזה בסדר. מעבד: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz, אלא אם כן זה נראה לכם מעט ואז אפשר 2.4GHz. זיכרון DDR2 3GB מערכת הפעלה Vista 32bit תוספות למיניהם: הכל פה בגדר העדפה א…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
??? אני מחפש מחשב נייד חזק וטוב לשימוש במהלך יום עבודה הכולל נסיעות רבות - המחשב יהיה רוב היום באוטו ובתזוזה ועל כן חשוב משקל נמוך ובטרייה חזקה, וכן עמידות בטלטולים, אם יש דבר כזה. אשמח לקבל גם המלצות על עמדת טעינה למחשב נייד המתאימה לרכב. המחשב יישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט, מעט קבצי מדיה ברמת שימוש ביתית, דרוש חיבור למצלמה דיגיטלית וצורב. בנוסף ישמש בזמנו הפנוי כמחשב ביתי למשתמשים יחסית בסיסיים- בלי תוכנות עתירות גריפיקה ובלי המון סרטים. מעדיף פירמה מוכרת ואחריות ארוכת טווח. אשמח לקבל המלצות למחשבים בטווחי מחיר שונים- עד 9000 או מעט יותר והחל מהרבה הרבה פחות... טווח מחיר רצוי באזור ה- 6000. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד לשימוש ביתי-משרדי (אינטרנט, אופיס וכו') רצוי עם כונן קשיח גדול (תמונות+סרטי וידאו). התקציב - 3-3.5K (אם אפשר להתקרב לגבול התחתון אז עדיף - אבל מוכן לשים עוד כמה גרושים על אמינות, שירות ואחריות כמו שצריך). תודה,
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8 אלף גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית לאנימציה, רוצה להריץ תוכנות תלת כמו מאיה וזיבראש, אפטר אפקטס וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף ווינדוס, אם מייקר אפשר לוותר 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש, בדקתי דגמים וקצת נאבדתי בדרך. אשמח מאד לעזרתכם בנושא. מחפש נייד קל משקל (ככל שיהיה קל יותר כך יותר טוב, אבל אפשר לחרוג מעט למשקל "בינוני" אם ההבדלים מהותיים מבחינת המפרט) לשימוש שוטף של סטודנט, ללא דגש על תוכנות מיוחדות. תודה רבהההה . מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אזור ה-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש שוטף – לימודים (סטודנט) אינטרנט, Office, מוזיקה, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הכותרת פחות או יותר אומרת הכל ואם אתם חושבים שעדיף לחפש יד שניה בשביל השימושים האלו, אני ארצה לשמוע. אם פספסתי משהו תשאלו ואשמח לענות. תודה מראש, חן. פורמט לשאלות מהסטיקי... 1. מה התקציב? אין תקציב. שיהיה כמה שיותר זול + שביצועי המערכת יענו על הדרישות בצורה טובה (על אף שהן דיי מינימליות). הרי ברור שגם פנטיום 3 500מגהרץ יכול לעשות זאת, אז מן הסתם שיעשה את הפעולות הפשוטות בצורה מהירה. אני לא דורש יותר מידי. (משחקים/עריכת גראפיקה-סאונד או משהו דומה.) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. 3. גודל המסך? יותר גדול יותר טוב כי אחד השימושים הוא גם צפיה בסרטים, אבל שתהיה גם התחשבות בגודל על פני הסוללה שתחזיק יותר זמן. 4. משקל רצוי? אין לזה שום חשיבו…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב חדש מכוון שלשדרג את מה שיש לי כרגע יהיה רק בזבוז כסף. אני לא יודעת מה נחשב לתקציב טוב למחשב גיימינג חזק, והכוונה שלי בחזק, זה אחד שיריץ את כל המשחקים שיש נכון לעכשיו ב-ULTRA. אין פשרות, חשוב לי ביצועים מאוד. אני יכולה לתת עוד פרטים לגבי מה המחשב צריך לכלול, כמו SSD, קירור טוב, מארז FULL TOWER.. אני עדיין לא רוצה מפרט מכוון שאני כנראה אקנה עוד הרבה זמן מחשב, אני פשוט רוצה לדעת מהוא התקציב המומלץ למחשב גיימינג טוב, שישאר טוב גם עוד ארבע שנים. עוד משהו שיכול להיות חשוב.. אני מתכוונת ללמוד בעתיד תכנות, C sharp וכול', אז אני מניחה שצריך מחשב עם מעבד חזק. תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בסוף השאלון (בסעיף 12 )צירפתי את השמות והקישורים למכשירים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5 K אין אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבה והכי עריכת וידאו 1080 אם אפשר גם 4K אז מעולה - תוכנות פרימייר או דוינצ'י עדיין לא בטוח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצערי הרב עבר הרבה זמן מאז שאני מעודכן בידיוק במה שרץ כרגע בפלחי שוק החומרה... ולכן אני צריך את עזרתכם חבריי היקרים !!! אני מעוניין להרכיב לחברה שלי מחשב אשר תכלית שימושו תהיה לצורכי עבודה גרפית לרוב, כמו כן חשוב לי לציין שרצוי מאוד גם כרטיס מסך סולידי לשם עבודה מול תוכנות כגון מאיה או 3DSTUDIO אני לא מבקש איזה קווארדו מטורף אבל כרטיס מסך MID-LOW END כזה אשר יאפשר עבודה קלילה ויקל על העומס יחסית מול תוכנת מימד שלישי כבדה. דגשים חשובים: כוח עיבוד חזק! חשוב לי שהמערכת תבוסס על מעבד חזק במיוחד אשר יחזיק את המערכת לאורך שנים (שיחס המחיר לתמורה יהיה כדאי ולא מעבד במחיר אסטרונומי ) כמו כן שתהיה האפשרות אם היא תרצה לרנדר בתלת מימד אז שיהיה מעבד חזק לעבודה שוטפת +. זיכרון…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבוסס C2D 2GB זיכרונות (אם אפשרי אז DDR2-800) כרטיס מסך סביר - למשחקים, אבל ממש אין צורך ב-high-end ולא ברזולוציות מטורפות מסך LCD טוב ספק יציב וכל שאר הדברים אחת המטרות המרכזיות שהוא לא יצלע בהרצת ויסטה באופן מלא, עם כמה יישומים במקביל/משחקים.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-