עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MitzZpeTel,

1. 6.5K לנצל הכל 500 ש"ח 2. משחקים: CRYSIS2, GTA IV, BF3, METRO 2033, BFBC2. רק למשחקים. הכי גבוהות שיש. 3. מסך: אני דווקא חשבתי על DELL 23" 2113 משהו כזה חח.. 4. צורב והרכבה. 5. הכל חוץ ממקלדת עכבר אוזניות ורמקולים חוץ מאלה תרכיבו לי הכל. 6. 9 7. לא יודע אם צריך. 8. לא אבל אני עומד להשתמש במערכת הפעלה WIN 7 Ultimate 64BIT 9. לא אני יכול לאסוף מכל מקום אבל החנות הכי זולה שלכם. 10. אני מתכנן SLI או CFX או SLI או CFX עתידיים. 11. אמרתי שורה למעלה. 12. כן.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by snail22,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by MODI,

Athlon64 4600+ (S-939) X2 DUAL CORE 256mbX2 3CL & 512mbX2 2.5CL K8N-SLI s939, NF4, PCI-E HD WD 80GB IDE ?250GB SATA II 7200RPM 8MB? GeForce 7950 GX2 570MHZ Dual GPU 1GB 1.4GHZ GDDR3 PCI-E ?Enermax Liberty ELT500AWT 500W? G5 Sunbeam Transformer BLUE *חודש הבא אחרי יציאת המעבד החדש של אינטל וירידת המחירים *איזה חברה כדאי לקנות את ה7950? אמרו לי BFG אבל גם אמרו לי שBFG באים עם OC מובנה וזה לא טוב בשבילי... *האם הכול יכנס למארז Sunbeam Transformer BLUE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3700 חח הגודל של ה7950 מפחיד אותי *לא להיתחיס למחיר העדכני של המעבד כי המחירים עדיין לא ירדו *זוג הסטיקים של של ה512 קניתי לפני איזה חודש שניים וה256 לפני כמה שנים אז הם לא כל…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by noel,

שלום לכולם! הייתי שמח לשמוע חוות דעת על המפרט הנ"ל: מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.4GHz 1MB CACHE - ADA4600CUBOX - BOX מחיר: ¤647 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤520 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD מחיר: ¤258 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤174 אחריות: שנה. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤709 אחריות: ללא הגבלת זמן. כונן תקליטורים: SAMSUNG CD-ROM X52- BULK מחיר: ¤83 אחריות: שנה. מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF מחיר: ¤279 אחריות: שנה. סט מקלדת ו…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. חברה תגידו מה אתם חושבים על המפרט הבא - אני אשמח לקבל ביקורת בונה אם יש , אני ממש לפני הקניה.... השימושים העיקריים של המחשב הם סרטים , מוסיקה , קצת משחקים(אם יהיה זמן) - לא מתוכנן OC כרגע. לוח אם:Gigabyte GA-P35-DS3 מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 מאורר: Thermaltake Maxorb זכרון: Kingston 2Gb 800Mhz CL4 -Kit דיסק: 500Gb-7200Rpm-16Mb-WD5000KS צורב: Asus DRW1814BLT x 18 כרטיס מסך: Gigabyte Gv-NX88T512Hp כרטיס קול: Auzentech Prelude 7.1 ספק כח: Enermax Liberty ELT500A 500W מארז:Thermaltake DH101 כולל שלט ומסך (הייתי הולך על ה102 - אבל הוא מקפיץ את המחיר באיזה 1200ש''ח) הכל ביחד(עם הרכבה ומע''מ) יוצא 8200 ש"ח (תסלחו לי שלא רשמתי ליד כל רכיב כמה הוא עולה - פשוט החנות ש…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by itaysk,

טוב אנשים פתחתי כבר כמה דיונים על כל מיני שאלות והתפלצפויות ושטויות ובסוף לא החלטתי מה אז יש לי 3500 שקלס לקנות: לוח אם - שיכלול כרטיס קול , הסתבכתי בשאלת ה NFORCE2 : יעיל לא אקפטיבי וכו'.... תחליטו אתם מעבד - חשבתי על AXP2000+... זכרון - 333 DDR נפח כמה שיספיק בתקציב אבל כמו שאמרתי התסבכתי על DUAL DDR וכו... מארז - חשבתי על CI-6919 צורב - משכתב לא ממש עקרוני לי מה כמה ולמה... הכי זול שיש. דיסקשיח- WD 8MB BUFFER 40GB מספיק לי... התקציב בעקרון הוא גמיש אבל רק אם זה שיפור משמעותי וכדאי ולא מוגזם. אם אתם חושבים שכדאי לחכות מאיזושהיא סיבה...זה גם אפשרי אה ו OC לא מתוכנן... תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by manbot,

יש לחברי 5000 ש"ח לבזבז על: לוח אם-משהו עם פיצ'רים בסיסיים לפחות וסאונד טוב. (לא להגזים) מעבד (חשבתי על 64-3000 או PIV3.0) זיכרון (הוא לא אוברקלוקר אבל צריך ביצועים טובים למשחקים) כרטיס מסך (הוא גיימר אבל לא אחד של יותר מ1000 שקל) הרד דיסק של 80GB כונן DVD מארז (אם במפרט יהיו אחד מהמעבדים שהזכרתי למעלה אז בבקשה יותר מ300W ולא ג'נרי. בתודה מראש, Manbot. ד"א מישהו יודע איפה אני יכול לקנות Heatpipeים?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי אני מעוניין לעזרה בבניית מפרט מחשב למשחקים.. המשחקים שאני משחק הם בעיקר פיפ"א וכאלה.. אבל אחי מכור לFLIGHT SIMULATOR מה שדורש הקפצה של התקציב.. צריך להריץ את המשחק (X) על הגדרות טובות (אפילו גבוהות אם זה הגיוני לדרוש את זה בתקציב הזה) ברזולוציה הטבעית של המסך. בתקציב יש לכלול את המחשב עצמו, מקלדת חוטית (אני משחק על המקלדת רק פיפא.. אז לא צריך משהו מטורף.. יש לשאר הדברים גיים פד/הגה/ג'ויסטיק ואפילו שלט לטיסנים חח), עכבר אלחוטי טוב (אני לא משחק בעכבר בכלל, אבל אני רוצה שהעכבר יקלוט למרחק של 2 מטר ויהיה עמיד ויהיה טוב חסר בעיות ותקיעות, אם זה בעייתי אפשר להתפשר על חוטי (שוב לא משהו מוגזם)), מסך.. אני מניח שאחד מהDELLים בתקציב שלי לא?, וכרטיס רשת אלחוטי... בקשר ל…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by dashayan,

שלום לכולם אני מתכוון לרוש מחשב שולחני. מאחר ואני לא מבין גדול במחשבים מבקש להיעזר בכם. התקציב שלי = עד 6.500 כולל מסך דק "LC 19 מטרת השימוש במחשה: גלישה מהירה באינטרנט, הורדת סרטים, מוסיקה, תוכנות. מבקש לעזור לי להרכיב את המחשב לפי פירוט הבא: 1. מארז 2. מעבד 3. לוח אם 4. זיכרון 5. כרטיס מסך 6. כונן קשיח 7. כרטיס קול 8. צורב DVD 9. מסך "LCD 19 תציינו גם שם של החברה ושם הדגם שמתייחס לכל חלק וחלק תודה מראש יאן

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 2K 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא בעדיפות עליונה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, בעוד מספר שבועות אני טס לשיקגו ויש באפשרותי לקנות שם מחשב. רציתי את המלצתכם לקניית מחשב עד לתקציב 3700 ש"ח או כ- $900. *מטרות המחשב: עבודת משרדיות (אינטרנט ואופיס), הייתי רוצה שיריץ משחקים קלים (לא משהו רציני), כמו גם צפייה בסרטי HD *זמן סוללה: 3-4 שעות *יציאות: חשוב לפחות HDMI אחד, ושאר היציאות הסטנדרטיות (USB3 אינו קריטי אך USB2 כן) *גודל מסך 15.6" * בלוטות? רצוי - לא על זה תיפול עסקה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רצוי בנפח של 750GB (גמיש) * כונן CD/DVD? צורב? כן - צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לפחות שנתיים אחריות ורצוי 3, כיוון שאהיה בחו"ל מספר חודשים - רצויה אחריות בינלאומית אך לא תפול על זה עסקה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אז אם רציתם הוכחות שהם מכרו לי מחשב דפוק - הנה ההוכחה האולטימטיבית: למי שלא יודע את הסיפור, רכשתי מחשב נייד בשווי 3000 ש"ח משניידר מחשבים לפני כשבועיים. מהרגע הראשון המחשב עשה בעיות, היה איטי להחריד והיו לו קריסות. חלק מהבעיות הסתדרו לאחר שהחלפתי את מערכת ההפעלה המקורית למערכת הפעלה צרובה שהייתה לי על דיסק. הבעיות אכן הסתדרו, למרות שהוא עדיין לא היה במיטבו. אז מה קרה היום? החלטתי לתומי להתקין Adobe Premiere Pro כי הייתי צריך לערוך איזה סרטון. בעודי עורך את הסרטון, התוכנה פתאום נתקעה ושמעתי את המאוורר מתחיל לעבוד חזק, וגם אחרי שסגרתי את התוכנה הוא לא הפסיק לעבוד - עד שכיביתי את המחשב. ומה אז? המחשב לא נדלק יותר. בכל פעם שאני מדליק אותו, הוא טוען כרגיל, ואז מופיע לי מסך שחו…

13. Started by Roeebaeloha,

שלום בימים אלו אני עוסק בעבודת כתיבה אך אני מתנייד הרבה ולא יכול להיות מול המחשב בבית כל הזמן לכן אני מחפש מחשב נייד ככל הניראה אולטרהבוק,קטן וזול שמספק לכל צרכיי: ש-WORD יעבוד מעולה גלישה אינטרנטית קלה-מיילים,סרטונים ביוטיוב ב-1080 זה הכי רחוק שאגיע סוללה טובה ושלא יהיה מהמתפרקים,2-1 הופכים לטבאלטים כול זה, פשוט מחשב נייד זול כמה שאפשר אין לי בעיה שזה יהיה מחשב עם מעבדי סלרון/אטו/קור-מ כל הוא כל הצרכים יענו. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מותג המעבדים הארגוניים של אינטל מתרחב על העולם הנייד, ונוחת במחשבי ה-ThinkPad החדשים אשר מבטיחים להיות סוסי העבודה הנישאים המתקדמים ביותר שנוצרו לכתבה: http://hwzone.co.il/המחשבים-הניידים-החדשים-של-לנובו-הם-הרא/

15. Started by kletsman,

שלום האם ניתן למצוא דגם מקביל לדגם "15.4 LENOVO ThinkPad SL500 2746-4EG שמפרטו: http://ivory.co.il/product.asp?productid=2434&CatCode= של חברת Dell בעל ביצועים דומים במחיר פעוט יותר? המחשב נועד לצרכי עבודה, autocad matlab וכדומה תודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ]אני צריכה לקנות מחשב נייד ללימודים ואני לא כ"כ מבינה בעניין, כל השמות, הסוגים והדגמים די בלבלו אותי אני מאוד אשמח אם אחד מכם-אנשים טובים יוכל לעזור לי מטרות המחשב? לימודים-אדריכלות ועיצוב פנים. שימוש בתוכנות כבדות שדורשות גרפיקה טובה AUTOCAD,ו- REVIT דרישות החומרה לתוכנות אוטקאד : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=13784795 2.רוויט : http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/pc/index?siteID=123112&id=12431819 * גודל המסך?15.6 עדיפות למט * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף זמן ממוצע ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא בהכרח * גודל מינימלי של כונן …

17. הרכבתי לי את המפרט הנ"ל : לוח אם: Asus Striker Extreme מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 Box זכרון: Corsair DDR2 1024MB 800MHZ CL4 X 2 כ.קשיח: Western Digital WD2500YS X 2 כ.מסך: Asus nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB PCIe צורב DVD: LG GSAH42N x 18 מארז: Antec 900 ספק: Enermax Noisetaker II EG701AX-VE 600W Dual Fan מסך: LG L1970HR מקלדת: Logitech G15 Gaming Keyboard עכבר: Logitech G5 רמקולים: Logitech X530 הערות: * המפרט הנ"ל צפוי לעלות לפי סקרים אינטרנטים בין 12K ל 18K. * השאיפה שלי היא ליצור חיית משחקים שלא תוגבל בשום משחק, תחזיק תקופה יפה בטרם תתיישן (קרי יצא המשחק שיגרום לי להתפשר באיכות הצפיה), ותהווה בסיס נאה (ואפשרי) לשדרוגי טכנולוגיה עתידיים. * א…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by mariag.bm,

זה המפרט שלו... http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9273 מה אתם אומרים על המחשב הזה? הוא חזק מספיק בשביל לנגן סרטים חלק? האם LG היא חברה אמינה יחסית? אשמח גם לקבל הצעות למחשבים עד 3000 ש"ח....רצוי לקטנים מ15 אינץ'... תודה....

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by The Dom,

מעבד Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray 1 ₪1488 קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪43 לוח אם Gigabyte GA-H170M-D3H for 1151 1 ₪526 מארז Fractal Design Define R4 Black Pearl 1 ₪539 קירור למארז Fractal Design Fan R3 Series 120mm 1 ₪49 ספק כוח Antec 550W Modular 80+ Bronze NE550M 1 ₪286 זיכרון DDR4 16G 2133Mhz CL15 Kingston 1 …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם! אני מחפש מחשב למשחקים כבדים (אך לא מחפש את המקסימום גרפיקה האפשרית - כלומר לא בוער לי 8800GTS ) הציוד ההיקפי שאני זקוק לו כולל מסך (19 אינץ'), רמקולים איכותיים וראוטר אלחוטי + 3 כרטיסי רשת. אני מעדיף שהמעבד בסיס יהיה Intel Core Duo 6750. ראיתי את המחשב הבא באייבורי: http://ivory.co.il/product.asp?productid=270&CatCode= חשבתי על האפשרות הבאה: אני מחליף את המעבד (105) את הלוח לMSI (90) את הזכרון (140) ש"ח ואת הכרטיס המסך ל8600GTS , השאלה שלי האם ניתן להשיג מחיר ל8800 ככה שבאופן של עלות / תועלת לא יהיה כדאי לקחת את ה8600? והאם כדאי להחליף את המארז? תודה לכולם

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by SyRenity,

מחפש חדש, תודה. * מטרות המחשב? תכנות ותוכנות QA * גודל המסך? 13 או 15, עדיף מט * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, 128GB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, צריך Windows 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם 8GB RAM

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני קונה את המפרט הזה (תמונה מצורפת), ויש לי התלבטות בין הלוח אם שבחרתי ללוח EPOX 8RDA3+ אומנם לפי כמה השוואות שראיתי כמו זאת : http://www.tomshardware.com/motherboard/20030721/nforce2_ultra_400-01.html הביצועים של ה-ABIT טובים יותר, בעיקר בכל מה שקשור לזכרון: http://www.tomshardware.com/motherboard/20030721/nforce2_ultra_400-01.html אבל ברוב הבנצ'מארקים ההבדלים ממש זניחים. לעומת זאת מבחינת פיצ'רים ובאנדל, ה-EPOX לוקח (שני כרטיסי רשת - משהו שאני צריך, כבלי IDE מעוגלים, כבלי חשמל ל-SATA ועוד כמה דברים, שחוסכים לקנות אותם בנפרד אח"כ) השאלה שלי היא אם יצא למישהו פה להתעסק מספיק עם שני הלוחות כדי לדעת האם באמת מרגישים הבדל בביצועים, או שאפשר לקחת את ה-EPOX רק בשביל הפיצ'רים ו…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה סנטר לטלוויזיה ומשחקים לילדים קטנים, לא צריך להריץ משחקים כבדים כמו witcher 3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, מירוצי מכוניות לדוג' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך טלוויזיה יהיה בין 50-65 אינטש, עוד לא קניתי את הט…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by itay na,

היי, לפני קצת פחות משנה קניתי את המחשב הזה:https://ksp.co.il/?uin=41568&select=.268..271..347..466. הרצתי איזו תוכנה שאמורה לבדוק אם ניתן לשדרג אותו, וזה היה הפלט שלה בנוגע לזיכרון: Your Dell Vostro 15 (3568) system specs as shipped memory Maximum Memory:16GB Standard Memory:4 or 8GB removable Slots:2 (2 banks of 1) *Not to exceed manufacturer supported memory. כלומר, אם הבנתי נכון - יש לי 2 מקומות לזיכרון, וכל אחד מהם יכול להחזיק עד 8GB. השאלות שלי הן כאלה: 1.כיום אני מתכנת באנדרואיד במחשב, ובכללי השימושים יהיו תיכנות ושימושים יומיים. …

25. Started by bd,

יש לי עוד כונן1tb חדש שאחבר למערכת. שימוש ביתי , קצת פוטו שופ קצת משחקים בסוליד לא עבודות כבדות במיוחד.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים