עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי אני מחפש מחשב נייד להורים שלי. בעיקר גלישה באינטרנט, עריכת מסמכים, אולי משחק קטן או שניים (לא משהו אמיתי, סטייל ZOMA). בגדול מה שחשוב זה גודל מסך 15.6 (ורזולוציה נורמאלית), 6+ RAM, דיסק קשיח 750GB+ (עדיף 7200RPM) וכמובן חיי סוללה סבירים (נניח 3-4 שעות עבודה רגילה בלי חיבור לשקע). התקציב הוא סביב ה3.3K. עלה באופציות המחשב הבא: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=26110&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap אחרי קריאה קצרה (מאוד קצרה) ראיתי שחיי הסוללה שלו לא מדהימים. אם יש למישהו המלצה על מחשב (או על המחשב שרשמתי פה) אשמח לעדכון תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. צריך עזרה בבנית מחשב ללא מסך מבוסס על מעבד אינטל אם אפשר אז לוח אם כולל כרטיס קול ואם אפשר לתת גם תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם, הייתי שמח לעזרתכם בהרכבת מחשב לעבודה משרדית פשוטה עד 1000 ש"ח. אני יודע שאם אחפש פה בפורום אמצע המון המלצות - אני מבקש סיוע בבחירת הרכיבים האמינים ביותר שאפשר במסגרת המחיר. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by King Kong,

CPU AM2 940 3500 SINGLE CORE BOX MB ECS + ATI RS485 MEMORY TWINMOS 512MB 667 DVDRW H12 BLACK WD 160GB SATA2 CASE BLACK LINKWORLD סה"כ 1900 ( עיגלתי ) . מחשב חמוד לא חזק חזק אבל ממש נחמד ... לא יודע אם הלוח פוגם בביצועים כי הבנתי גם מהחנות של זיג זג שזה לוח דיי נחמד [: טמפרטורות = מעבד נע בין 30 ל 40 מעלות ..גוף קירור סטנדרטי של AMD .

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני רוצה לשדרג את המחשב אבל 3 פריטים ספציפיים שהם לוח אם , כרטיס מסך ומעבד. הדילמה שלי היא כזו כרגע יש ברשותי לוח אם gigabyte ga 990xa ud3 כתובת ללוח http://www.gigabyte.com/PRODUCTS/product-page.aspx?pid=3901#ov השאלה היא אם לשדרג למעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3 וכך לחסוך כסף על לוח אם חדש ועוד כסף על מעבד של אינטל בלפחות עוד 300 שקל . ובאיזה כרטיס מסך לבחור שיריץ את כל המשחקים החדשים שיוצאים עם דגש על gta v בנוסף לתקציב צריך גם ספק כח של 550W תודה רבה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by mazinya,

אני שוקל לקנות את המחשב הנ"ל אך עפ"י שיטוט באתר זאפ המחיר שלו הוא מעל 3000 ש"ח. 1. האם כדאי כבר לרכוש בחו"ל? החנויות בארץ נותנות אחריות בינלאומית לשנה בלבד שזה גם ככה מה שמקבלים גם בחו"ל ככה שמבחינת האחריות אני לא רואה שזה משנה משהו. 2. האם יש אתרים מומלצים להזמין מהם את המחשב מחו"ל ומה המיסים שאצטרך לשלם על המחשב בארץ? (מכס/מע"מ) תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אהלן אני מחפש מחשב נייד * מטרות המחשב? לצורכי לימודים בעיקר * גודל המסך? 11.6 * משקל רצוי? ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? lenovo זו חברה ששמעתי עליה דברים טובים, אבל אני לא מקובע אני יודע שהמחיר מאד גבוה יחסית למחשב שאני צריך, אבל זה בשביל לא להגביל את עצמי. כי אני לא רוצה מחשב קטן שכל שניה יתקע תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מישהו מצא פטרון לבעית הצליל הצורם מצד שמאלי של מחשב נייד שיש בו מעבד CORE 2 DUO ? High pitched buzzing sound from Core2Duo ואל תגידו שאתם לא יודעים על מה אני מדבר. נכון שהצליל הזה לא מאוד חזק ובמשך היום יש רעשי רקע וכמעט ולא שומעים את הצליל הזה וגם כשיש עומס על מעבד הצליל נעלם. אבל כשאני יושב בשעות הערב והלילה בסביבה שקטה וסתם גולש מבלי להעמיס את המעבד הצליל הזה די מעצבן. מה שעוד יותר מעצבן שהחברות הגדולות כנראה לא ממהרות לספק פטרון. ובכלל אני לא מבין למה עדיין אין תביעה ייצוגית נגד אינטל ויצרניות הניידים על העניין הזה. מדברים על זה כאן http://forum.rightmark.org/topic.cgi?id=6:852 וכאן http://forum.notebookreview.com/showthread.php?p=1652387#post1652387 ובעוד הרבה…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Liavbak,

יש לי כ.מ gefroce 9300 וספק 300W שאותם ארכיב במפרט החדש. בבקשה תעזרו לי למצוא מפרט נורמלי למחשב בלי ספק וכרטיס מסך, תודה. המחשב מיועד בעיקר להורדת שירים ותוכנות כמו ICQ, MSN, skepy לא צריך יותר מדי זיכרון בדיסק קשיח. (בערך 150 GB) תודה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח אם תוכלו להציע לי מפרטים אפשריים, להלן מה שאני צריך במחשב: - מחשב מבוסס INTEL עם מעבד חזק (חשבתי על משהו בסגנון Intel Pentium 4 3.0GHz E Prescott 1MB 800MHz BOX ) - לוח עם עם כרטיס רשת וכרטיס קול שיהיה באיכות טובה - כ.מסך לא צריך להיות משהו חזק מאוד אבל משהו שיוכל להריץ משחקים בכבוד אם יש חיבור לכבלים זה יהיה מעולה... - דיסק קשיח יש לי כרגע 60GB IDE ואני די מרוצה ממנו. האם החלפה ל SATA תהיה משמעותית? - זכרון 512MB - צורב\DVD יש לי כבר אז לא צריך - מארז אני יבחר לבד (וגם מקלדת ועכבר) - אין צורך במסך בעקרון מה שאני צריך זה הצעה ל מעבד\לוח אם\כ.מסך\זכרון.. תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. המחשב החדש הגיע... הנה המפרט שהזמנתי

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by aaalon,

אני צריך המלצה למחשב לחבר. התקציב הוא 3000 שקל בלי מסך מעבד amd והשימושים הם למשחקים (בינוני) ואינטרנט. והוא צריך חנויות אמינות וזולות באיזור גוש דן זה יחסית דחוף הוא רוצה לקנות יום א.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש. המטרה לקנות מחשב איכותי שמתאים לצרכים שלי עם תקציב המינמלי ביותר הנדרש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לגלישה באינטרנט, כמדיה סנטר, לעריכת וידאו ביתית לעתים, למשחקים ולתכנות(סטודנט למדעי המחשב). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- המחשב ישמש להרצת משחקים בכ-100 שעות בשנה. משחק עתידי שהמחשב ידרש להריץ אותו יהיה כנראה gta v, בנוסף למשחקי אסטרטגיה איכותיים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב- עד 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם י…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Imtheman,

קיבלתי נייד די ישן שיש עליו מדבקה של ווינדווז ויסטה אבל הסיריאל נמחק יש דרך לשחזר את את הקוד או שזה אבוד ? כרגע מותקן עליו אובונוט

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by omri4,

תבנו לי מפרט טוב אני גם גיימר ואני רוצה אותו לעתיד שיהיה בנוי טוב תודה בלי מסך ובלי ציוד הקפי וחשוב לי היופי של המארז

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Graver88,

שלום חברים, אני צריך מחשב נייד לעבודה בתוכנות גרפיקה כבדות כמו ,AUTOCAD, Scetchup, Photoshop , כאשר חשוב לי גודל מסך 15.6 ומשקל כמה שיותר נמוך (לא יותר מ-2.05). חשוב גם שההארדיסק יהיה SSD לפחות 250GB. אני שואף למחשב עם i7 וכרטיס גראפי של Geforce 4GB. התקציב הוא כפי שאמרתי עד 6500 כאשר שאלה נוספת האם כדאי לקנות מחנויות באילת או בחול (יש לי חברים שטסים בקרוב לארה"ב). כרגע מה במצאתי זה: Asus Zenbook Pro UX501VW-FJ114T http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358.&list=1&sort=2&glist=1&uin=30672&txt_search=&buy=&minprice=5606&maxprice=0 מודה מראש על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום אני מעוניין לקנות מחשב כרגע יש לי כרטיס מסך במחשב הישן GTX1070 שקניתי ב1100 שקל עם אחריות ככה שלא צריך לקנות. 1. מה התקציב המירבי? 3600 בלי חריגה! 2. מה שימושי המחשב: משחקים הורדות סרטים שירים הכל בעצם! 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? בעיקרון פלונטר. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בעוד יומיים גג. 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? לא חושב שיהיה צריך לשדרג חוץ מכרטיס מסך כלום בעתיד. זה מפרט שיצא לי להרכיב היום אשמח להצעות שינויים שידרוגים העדפות שונות, כרגע לא הוספתי לוח כי אני עדיין בודק מה עדיף לכן המפרט עומד על 3200 לפני הוספת לוח-אם. הצעת מחיר למערכת מחשב …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מבקש חוות דעת על מפרט מאיבורי למחשב לשימוש כללי כולל אינטרנט אופיס וכו': [TABLE=width: 569] [TR] [TD]מארז מארז איכותי CASECOM כולל מאוורר 90MM (לא 80MM) ניתן לרכישה עם מגוון מארזים ממיטב היצרנים המובילים בעולם. ספק כח ספק כח מותג IN-WIN 350W בטכנולוגיית Active PFC וכולל מאוורר 12 ס"מ או ספק כח מותג FSP 350W בטכנולוגיית Active PFC וכולל מאוורר 12 ס"מ יתרון חשוב: ספק כח מותג הכולל Active PFC שידרוג לספק כח מותג Enermax 450W A. PFC-ו95 ש"ח שידרוג לספק כח מותג FSP 400W A. PFC -ו30 ש"ח שידרוג לספק כח מותג IN-WIN 450W A. PFC -ו45 ש"ח שידרוג לספק כח מותג Seasonic 500W A. PFC -ו140 ש"ח ניתן לרכישה עם מגוון ספקי כח ממיטב היצרנים המובילים בעולם. מעבד Intel® CoreTM i3-4130 3.4GHz…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום רב למומחי HWzone, אני מתכנן לרכוש מחשב או חלקים ולהרכיב לבד. הכנתי מפרט שבחרתי על פי אתר שמצאתי בפורום. אשמח לקבל דעתכם על התאמת הרכיבים והאם יש דרך להוזיל את הקניה. כמו כן בחרתי קירור למעבד וספק עקב חוסר ידע בנושא. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים מהתקופה האחרונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת וידאו - אחת לתקופה ב) במידה והמחשב …

20. Started by acoustic,

שלום, הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להזמין נייד מחול? איך זה מתבצע? זה יעלה לי יותר? זה אפשרי בכלל? אם קרוב משפחה שלי באמריקה נניח קונה לי, זה יוצא לי משתלם? אשמח לקבל תשובות!, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני קונה את המפרט הזה (תמונה מצורפת), ויש לי התלבטות בין הלוח אם שבחרתי ללוח EPOX 8RDA3+ אומנם לפי כמה השוואות שראיתי כמו זאת : http://www.tomshardware.com/motherboard/20030721/nforce2_ultra_400-01.html הביצועים של ה-ABIT טובים יותר, בעיקר בכל מה שקשור לזכרון: http://www.tomshardware.com/motherboard/20030721/nforce2_ultra_400-01.html אבל ברוב הבנצ'מארקים ההבדלים ממש זניחים. לעומת זאת מבחינת פיצ'רים ובאנדל, ה-EPOX לוקח (שני כרטיסי רשת - משהו שאני צריך, כבלי IDE מעוגלים, כבלי חשמל ל-SATA ועוד כמה דברים, שחוסכים לקנות אותם בנפרד אח"כ) השאלה שלי היא אם יצא למישהו פה להתעסק מספיק עם שני הלוחות כדי לדעת האם באמת מרגישים הבדל בביצועים, או שאפשר לקחת את ה-EPOX רק בשביל הפיצ'רים ו…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. איך המחיר למחשב הזה? שכחתי לציין שהמחיר הוא לפני ההנחה(18אחוז) אז המחיר הוא בעצם 1640ש"ח אני מחפש מחשב לשימוש בסיסי של אינטרנט\אופיס קצת סרטים לא יותר מזה... תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Tall-Guy,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אפשר לחרוג ל 2500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סבא בעקר גולש באינטרט, ומדי פעם צפיה בתכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כדאי שיגיע כבר עם Wind…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד השימוש יהיה בעיקר לפיתוח תוכנה , עבודה משרדית , אינטרנט וממש מעט משחקים ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. visual studio 2008 , sql server , office 2007 , ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בצורה כבדה בכל כלי הפיתוח - לפרנסה ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. שוב אציין כי משחקים זה ממש לא השימוש העיקרי אבל רק לידיעה - גודל המסך שלי הוא 22" ברזולוציה 1680X 1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמק…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מה דעתכם על המפרט הבא : PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL ASUS P5ND2-SLI Intel® Pentium® D 830 Dual Core 3.0Ghz LGA 775 7600gt עד 7K

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים