עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב לאחר מספר התייעצות פה בפורום הגעתי לשני מפרטי מחשב שאני מעוניין לקנות אני רוצה לדעת איזה מם הוא הטוב ביותר המחשב הולך לשמש אותי לעריכת ווידאו על תוכנות avid media composer after fx u פוטושופ מפרט ראשון Intel Core i7-2600K 3.4GHz 8MB Cache 95W Quad Core LGA1155 מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 1366/1156/775/AM3/AM2 מאוורר Gigabyte GA-Z67X-UD7-B3 Z68 DDR3 1155 לוח אם Kingston HyperX DDR3 DUAL CHANNEL 8GB (2X4GB) 1600Mhz CL9 זיכרונות Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM כונן קשיח *2 NEC DVDRW AD7260S BLACK X24 DUAL LAYER SATA צורב Gigabyte GeForce GTX560Ti 1GB DDR5 PCI-E כרסיט מסך Coolermaster CM690 II Advance מארז Seasonic S12ll-620 620W Bronze ספק…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Double-U,

שלום, אנחנו (האחים) רוצים לקנות מתנה להורים מחשב נייד ופה אני צריך את העזרה שלכם. אז ככה התקציב הוא 2000₪ . השימושים הם עבודות משרדיות ( אופיס , אינטרנט , יוטיוב ו ). גודל המסך 15 אינץ ,משקל לא משנה, זמן סוללה סביר, דיסק קשיח סביר (250 gb נראה סביר ), חשוב כונן dvd . חשוב שיהיה מהיר, שלא יתקע, שיהיה נוח( המחשב הוא למבוגרים), עדיפות לאחריות גדולה, אמין, לא חובה מערכת הפעלה מובנית. אני גר ליד אשדוד אז עדיף לקנות מחנויות באיזור אבל אפשר גם בתל אביב. תודה לכל העוזרים ושבת שלום

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ElishaBar,

אהלן, שנה טובה! אני מעוניין לקנות מחשב בחול המועד סוכות או כמה ימים אחרי, ואשמח להתייעצות- מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed- כל הסדרה. COD BF3 GTA ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1200*1920 גודל מסך 24'. …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS, COD, CS, NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז סבבה ואם לא לא נורא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות? המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים באיכות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mw3 bf3 וכד' (ואני מעוניין להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות ושירוץ חלק). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - המחשב התחבר לטלוויזיה בחדר שהיא 32 אינטץ LCD FHD של LG.הרצון שהמחשב התחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HD מהכרטיס מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אם הכוונה למשחקים אז הרצון שהם ירצו בהגדרות …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אשמח לקבל המלצה / לינק למחשב נייד (Laptop) בתקציב של כ 4,000 ש"ח. המחשב עתיד לשמש סטודנט, לכן היכולות הנדרשות אינן מפלצתיות : עבודה רבה באופיס, באינטרנט וכו'. לעיתים גם פוטושופ, אך לא במינון גבוהה (קצת עריכת תמונות לפני שילובן במצגת :-)) אשמח מאוד להמלצה על חברה, דגם, רכיבים (מעבד, זכרון וכו'), לינק לרכישה אפילו יהיה טוב עוד יותר :-) תודה וחג שמח !

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. טוב חברה'ס אני צריך את העזרה שלכם בבנית מפרט לחבר שלי. אז ככה, התקציב הוא באזור 6,000 ש"ח, המטרה של המחשב היא להריץ משחקים כבדים + דגש משני על OC. המפרט הוא לא שלם ואני יתן לכם רשימה של כל החלקים שצריך ושלא צריך. חלקים שצריך: 1) מעבד שטוב 2) לוח אם 3) 2GB זכרונות 4) דיסק קשיח 160GB 5) צורב DVD 6) מארז מרווח וקריר אבל שום דבר מיוחד 7) ספק כוח שיחזיק כרטיס DX10 בינוני בעתיד 8) מסך LCD "17 ציוד אפשרי אבל לא חובה: 1) קירור למעבד חלקים שלא צריך: 1) כרטיס מסך 2) ציוד הקפי- עכבר, מקלדת, רמקולים, אוזניות וכו' כפי שאתם רואים אין צורך בכרטיס מסך בגלל שהוא מתכווין להשתמש בכרטיס מסך שלו ובעתיד הלא כל כך רחוק לקנות כרטיס DX10 באזור ה- 2,000 ש"ח. מתוכנן OC למעב…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Or ei,

P35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, DDR2, DDR3, PCI-E- 650 GA-P35-DS3L - 570 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC CL 4-4-4-15- 330 INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX- 1300 CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0- 1240 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II- 510 V1 Copper 110mm Blue Led CPU Cooler- 275 Thermalright Ultra 120 Xtreme - 333.58 ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 490 ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT - 530 CORSAIR HX 520W - 585 סה"כ 4868 צריך את דעתכם על המפרט , תודה עריכה: עשיתי את השינויים בלוח , גוף קרור , וספק כוח

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ARI_ARI,

1. אם אני משתמש בXP MCE אז אני יכול להסתכל ערוץ אחד ובמקביל שהוא יקליט ערוץ אחר? 2. כרטיס הטלויזיה Leadtek WinFast PVR3000 Deluxe הוא טוב? או שיש משהו יותר מומלץ? 3. אם אני מחבר לכרטיס ממיר של הוט אז התמונה תיהיה איכותית יפה ונקייה? או שלא? 4. מעבד AMD ATHLON AM2 4000 מספיק או שצריך משהו יותר חזק? 5. כרטיס מסך GFORCE 7600GS יספיק או שצריך משהו יותר חזק? 6. כדאי לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה בעל יציאת HDMI או שלא? 7. מארז MOZART SX + MEDIA LAB VC7001SNS הוא מארז טוב או שכדאי לי לקנות משהו אחר? 8. מה אני עוד צריך לדעת/לברר לפני שאני קונה HTPC? בעקרון המחשב יהיה בעיקר לטלויזיה, סרטים, DVD וגם קצת אינטרנט. הLCD הוא SONY KDL-32U2000. תקציב עד 4000 ש"ח. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Iniesta,

שלום רב למאסטרים, אחרי אינספור מחקרים ובדיקות הגעתי לשני דגמים שעונים על הצרכים שלי. מצ"ב 2 הלפטופים שאני נעול עליהם ומתלבט ביניהם. במה אתם הייתם בוחרים? השימושים: גיימינג (ברמה בינונית), מולטימדיה (בעיקר סרטים) ועבודה משרדית. אגב, תגיד לי איך יכול להיוות שהאסוס עם מעבד ישן יותר ופחות זיכרון עולה 160$ יותר. רק בגלל המסך (QHD) והכרטיס מסך? הגיוני? http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..442.&list=1&sort=2&glist=1&uin=35852&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..853..542.&list=1&sort=2&glist=1&uin=34945&…

11. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, גלישה וסרטים, משחקים כבדים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15" * רזולוציית המסך? מחפש משהו כמו 1920x1080, שיהיה חד ונעים לעין אבל לא רזולוציה מפלצתית שתפגע בביצועים בעת משחק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שאפשר ממחשב גיימינג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כמה שאפשר ממחשב גיימינג * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מוכן לחרוג באיזה 500~ ש"ח בשביל 1TB + עוד 128GB או יותר SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לטווח ארוך שניתן לממש בארץ …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם השינוי הוא ממש ממש גדול אז אולי 300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לרוב, HD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FALLOUT 4, WITCHER 3, SWTOR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא יודע איך לבדוק, הוא אם אני לא טועה 22 אינצ', רחב AOC מלפני כמה שנים טובות, מחובר ב DVI, אין יציאת HD. -ל…

13. השימושים: בסיסיים, מוזיקה, הקלדת מסמכים ועבודה סטודנטיאלית על מחשב, סרטים כולל חיבור למקרן באמצעות HDMI. הדרישות: אחריות ארוכה כמה שניתן ובאתר לקוח ככה שעדיף אני מניח מחשב מסדרה עסקית. גודל 14 או 15 שיהיה נוח להקליד ולעבוד עליו. משחקים בסיסיים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by poco,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, The Witcher 3, Star Wars: Battlefront, Fallout 4, Assassin's Creed: Syndicate -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Tilien,

היי, המחשב שלי כבר מבוגר ואני מתכנן שדרוג ומעבר לרזולוצית 4K אני רוצה לנסות להשתמש בחלקים קיימים תוך כדי שדרוג חלקים מהותיים (כרטיס מסך אולי גם השילוש) המפרט הנוכחי: לוח אם: GA-H61M-S2PV מעבד: Intel Core i5 -2400 3.1 כרטיס מסך : גרסת הרפרנס Radeon R9 290 זכרון ראם : 8GB SSD: crucial 256GB הארד דרייב : 1TB WD קייס - אין לי מושג מה הדגם אבל הוא מספיק מרווח כדי לאכלס את הכרטיס מסך ספק : Antec 600W מסך : כרגע FHD מתכנן לעבור ל4K ברגע שהמפרט שלי יהיה חזק מספיק אני רוצה בעיקרון לשדרג לGTX 1080TI רציתי לדעת האם המפרט הנוכחי שלי יספיק בשבילו? ( מבחינת לוח אם תואם/ ספק כוח /הגודל פיזי…

16. Started by ShaySaf,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי (אינטרנט, סרטים ותוכנות בסיסיות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך בסביבות ה20 אינצ', מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by shmulik_miata,

אהלן חברים, שמח שהפורום והאתר הזה מחזיקים מעמד ואפילו משתפרים ! אני מתלבט אם לרכוש מחשב חדש או לא והסיבות הן שכרגע יש לי מחשב ממוצע אך משנת 2008 והוא דור אחד או שניים אחורה. כבר מספר שנים לא השקעתי על מחשב ראוי ולאחרונה המחשב הנוכחי שלי עושה לי בעיות. הקונפיגורציה הנוכחית שלי היא : מעבד Q6600 לוח אסוס P5K-E/WIFI 6 ג'יגה זכרון (מעורבב) כרטיס מסך HD7850 דיסק 1TR משנת 2008 שעדיין עובד כמו גדול דיסק SSD 120 של אינטל שלפעמים הלוח אם לא מזהה אותו והוא עושה לי צרות מארז של NZXT KAHOS שרכשתי לפני שנה ב-300 ש"ח והוא דיי נמאס עליי כי הוא מסורבל וכבד מאוד שני ספקי כח (האחד יותר איכותי מהשני אך שניהם לא ג'נרים - שכחתי את המותגים) כיום אני משחק בעיקר BF4 ומידי פעם משחקים אחרים. לאחרו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by TheWingedKiwi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. skyrim, cs:go אם אפשר גם witcher 3 בתקציב הזה אז גם זה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מספיק בשביל להריץ את המשחקים האלה חלק באיכות …

19. שלום לכולם. קודם כל, אני רוצה להגיד תודה מראש. אתם חבר'ה שנראים לי מאוד מקצועים ומוכשרים וחבר המליץ לי עליכם. אז אני אתן את הפרטים ה"רישמיים": תקציב: 4000 ש"ח נע עד כ 4500 ש"ח במידת הצורך. אני מאוד מבקש לנצל את כל הסכום. אני כבר אומר שאני לא צריך ציוד הקיפי כמו מקלדת, עכבר ורמקולים מכיוון שיש כבר ברשותי. שימושים: גיימינג כבד עד בינוני ותכני HD. המשחקים שבהם אתכוון לשחק הם לדוגמה MW2, BFBC2, GTA IV, JUST CAUSE 2... ועוד משחקים שעתידים לצאת. אני מאוד מצפה שבמחשב החדש אזכה לשחק ברמת איכות בינונית + עד גבוהה. בנוסף לכך, אשתמש במחשב לשימוש ביתי. (אינטרנט, סרטים וכו') עדיין אין לי מסך, אבל אני פונה לפורום מסכים בישביל זה. אני בכיוון של מסך 20" ברזולוציה רגילה. ציוד הקיפי: אין צ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, אני חדש, אני יודע, אני DIAF ,n00b וכו' וכו'. אני צריך את דעתכם בקשר למפרט הבא, וכמו-כן אני צריך עוד המלצות לספק ומארז (עד 600 שקל שניהם) שיחזיקו לי בצורה הגונה את המערכת הבאה: (הערונת, אני רוצה לעשות אוברקלוק מזערי לכרטיס מסך, על מנת שיתפקד כאולטרה (עם 400 ליבה ו 400 זיכרונות).

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 1450 1 1450 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NPro (s754),GBL,Fwire 890 1 890 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Kingston CL2 370 2 740 כרטיסי מסך? Gainward Price Units Total GF FX5700 Ultra 128MB AGPx8,TV,DVI 1250 1 1250 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 120GB SATA 610 2 1220 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Toshiba X16 180 1 180 צורבים? Price Units Total Teac 52 x 24 x 52 (bulk) 260 1 260 מארזים? Price Units Total Thermaltake Xaser III VM-3000A midi 720 1 720 מארזים? Power Supply Price Units Total KSP 550W + PFC + SATA + Ext.12V 330 1 330 …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם מחפש סיוע בבניית מפרט מחשב מבוסס אינטל לשימוש ארוך טווח למישהו שמחליף מחשב בממוצע פעם בעשור וחצי (לא צוחק) תקציב כ 3500 ש"ח (אפשר לחרוג) השימושים בעיקר משרדיים אך יכללו פה ושם גם משחקים ותוכנות סטטיסטיות עם צפיית פני עתיד. אין בעיה של רעש לא מתוכנן אוברקלוק וכרגע גם אין צורך בכרטיס גראפי מעבר לזה שבמעבד אבל צריך לשמר אפשרות לשדרוג עתידי. בשורה התחתונה - צריך מפרט חזק ככל האפשר (במסגרת התקציב פלוס) שיאפשר שידרוג עתידי לאורך זמן בלי החלפה של חלקים מיותרים תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by pet4a,

מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 7 3700X Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1480 קירור למעבדים: Noctua NH-D15SE-AM4 CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 372 לוחות אם: Gigabyte X570 Gaming X כמות: 1 - מחיר: ₪ 855 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3200C16 בקניית מחשב חדש כמות: 2 - מחיר: ₪ 995 מארזים: Fractal Design Meshify C Blackout כמות: 1 - מחיר: ₪ 417 ספקי כוח: Corsair RM750x 750W PSU 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 515 כונני SSD: Samsung SSD 500GB 970 EVO Plus NVMe M.2 כמות: 1 - מחיר: ₪ 528 כונני S…

24. Started by meir4321,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש , לצרכים מאוד בסיסיים. זאת אומרת לא למשחקים , לא לתכנות וכדומה. מה דעת המומחים על המחשבים הבאים : https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=989961 https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=989960 מישהו המליץ לי על שניהם..אשמח שתעזרו לי.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by גבי ורך,

שלום לכולם אני מחפש לפטופ לצורך עיצוב גרפי/לימודי אדריכלות בהמשך. אני צריך מחשב שיוכל להריץ את תוכנות העיצוב כמו אילוסטרייטור ופוטושופ. אני רוצה מחשב עם מעבד i7 ו 16gb ram, עדיפות לכרטיס מסך כמה שיותר טוב. גודל מסך 14 אינץ' ומעלה. התקציב שלי הוא עד 1500 דולר. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים