ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
לשימוש משחקים כבדים בעיקר, גלישה באינטרנט ועוד כמה תוכנות... אבל רוב השימוש הוא למשחקים כאמור. חייב להיות AMD 3000 לפחות (מעבד חזק עם 2.0GHZ לפחות) סוקט 939 לוח אם חזק תואם כרטיס מסך סופר איכותי שיתאים לכל המערכת, חשבתי על6600GT או 6800 אבל אני צריך דגם ספציפי שיתאים להכל (PCI E או AGP??) זיכרון פנימי של 512, בסטיק אחד, למה? כי אני מתכנן בעתיד הקרוב לקנות עוד סטיק אחד (שיירד קצת הלחץ בבנק : ) מארז טוב + קירור למעבד + ספק כוח (משהו שנחשב לאמין וטוב) כונן קשיח 120G SATA צורב די וי די של NEC בקיצור המחשב הכי איכותי,מהיר וטוב שאפשר להשיג ב6000 ש"ח - לא צריך להוסיף מסך או ציוד היקפי עוד משהו חשוב - אני -ל-א- עושה אוברקלוקינג מה אתם אומרים? יש הצעות?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרה עיקרית משחקים ועבודה על תוכנת auotcad חג שמח חברים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים מעבד 1m 800mhz 3.0ht intel pentium 4 prescott לוח אם INTEL 865PE DUAL CHANNEL זיכרון 512MB DDR טכנולוגית BGA עד 500MHZ כרטיס מסך ATI RADEON 9800 128MB DDR + DVI + TV OUT דיסק קשיח 120GB 7200RPM SATA 8MB מארז ATX + שתי יציאות USB - לא ברור לי מה זה אומר אז תמליצו לי על משהו טוב ולא יקר. צורב DUAL X8 DVD+R/RW DVD כרטיס קול מתקדם 6 ערוצים כרטיס רשת 10/100 כולל הכנה לחיבור אינטרנט מהיר ויש עכבר ומקלדת אלחוטיים של מיקרוסופט סה"כ 3799 ש"ח מה דעתכם? תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצורפת תמונה של מפרט שבניתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן ב 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לא כבדים, סרטים ובעיקר מולטיטסקינג כבד. ניתן לראות את המפרט הנוכחי שלי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל, counter strike. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full HD. טלויזית פלזמ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם למישהו יש הצעות להחלפת פריטים כמו לוח אם שאני לא כל כך מבין בו אז שלא יעבור את ה 5300 + - תודה. לוחות אם Asus P5B-VM SE GREEN ¤695 1 מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T ¤1087 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 ¤660 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤448 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤183 1 קירור למעבד Thermaltake TMG i1 775 CL-P0370 ¤149 1 כרטיסי מסך XFX Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Extreme Edition ¤1777 1 (נראה שזה עם O.C) מארזים + ספק Mustiff M6099-CA Black 450W Screwless E6099CA ¤266 …
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי, צריך מפרט גיימינג בתקציב 3600-3800. ישלי מסך 19' אז כמובן שאני משחק ברזולוציה קטנה יחסית. אין צורך בציוד הקפי בשום אופן. לא מתכנן לבצע OC בזמן הקרוב וגם אם כן (ונראלי שלא) הוא היה קל. כמובן שהמחיר אינו כולל מערכת הפעלה אמממ רק מSKYPC או KSP כל חנות אחרת לא באה בחשבון בכלל D: זהוא... חשוב שיהי מארז טוב עם זרימת אוויר טובה וכמה שיותר LED'S חח שיהיה זוהר ויפה אבל לא הכרחי אממ זהוא, תודה D:
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
*דגמי היי מה ההבדל בין Lenovo Z50 לבין Lenovo Flex 2 למה הפלקס יקר יותר? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מחשב גיימינג בסכום של עד 3000 שקל יש לי כבר מעבד I7 8700K ו240GB זיכרון (אני צריך עוד 240GB) אני צריך לבנות מפרט הכולל כרטיס מסך,מארז,לוח אם,ספק כוח,קירור למעבד....... אשמח לעזרה ממישהו שמבין (;
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד Intel Core i3-2105 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16400 כמות: 1 מחיר: 647 ש"ח ( למזומן:634 ש"ח ) GIGABYTE GA-HA65M-D2H-B3 (H65) - mATX - 951H6500 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15456 כמות: 1 מחיר: 444 ש"ח ( למזומן:435 ש"ח ) זיכרון Samsung DDR3 4GB (2x2GB) 1333MHz 9-9-9-27 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11907 כמות: 1 מחיר: 169 ש"ח ( למזומן:166 ש"ח ) כונן Samsung 830 2.5" 7mm 64GB SATA3 SSD http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15547 כמות: 1 מחיר: 657 ש"ח ( למזומן:644 ש"ח…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים שלום, החלטתי להתחדש במחשב חדש וכרגע אני מתלבט בין היתרונות/חסרונות של נייד/נייח בתקציב 5000. לימודים - מסמכים/אקסל. תכנות בסביבות מטלב וVB (בעיקר מטלב). יישומי אינטרנט - גלישה בנפח גבוה. אני אוהב לעבוד עם הרבה לשוניות פתוחות במקביל (20,30 לשוניות), כאשר התוכן בלשוניות מגוון - החל מטקסט פשוט ועד סרטי פלאש באיכות גבוהה. סרטי וידאו באיכות גבוהה (HD 1080p ומעלה) - למטרה הזו אני מתכוון לקנות טלוויזיה או מסך גדול (לא חלק מהתקציב), אבל חשוב לי שהמחשב יוכל להתמודד עם הוצאה של סרטים באיכות הזו.חשוב לי להדגיש שהנייד הנוכחי שלי נמצא בתהליכי גסיסה מתקדמים, משמע כל ניסיון להפעיל יותר מ5 לשוניות במקביל או שני יישומים במקביל יגרום לקיפאון. הדבר הכי חשוב לי במחשב הזה הוא מהירות ת…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? Autocad, עבודה משרדית, עריכה גרפית, אינטרנט וסרטים * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB. לא חייב SSD. * כונן אופטי? כדאי - אך לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או Lenovo, אך אשמח גם להמלצות על מחשבים מחברות אחרות * כל דרישה מיוחדת שחשובה ל…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו שמה על האתר הזה ? http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?ProductID=210635&aff=Ret הוא מוכר את המחשב בהכי זול במצאתי וגם נותן 5 שנים אחריות .. מישהו ממליץ עליו ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, השימוש שלי במחשב הוא גלישה באינטרנט, סרטים, וקצת MATLAB. חשוב סוללב חזקה כי אני כל יום 3 וחצי שעות ברכבת. וחשוב שיהיה קל.. הדגם ששמתי עליו עין הוא ASUS U36 קישור מחירו בארץ 4999 ש"ח הבעיה היא שבביקורת רשמו שאולי שווה לחכות לדור החדש של המעבדים SANDY BRIDGE רציתי לדעת האם יש מחשבים בארץ 13.3 אינץ עם המעבדים החדשים ואם לא מתי צפוי להגיע? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט להנדסת חשמל, ומשתמש במחשב Asus דגם UX310U עם הרכיבים הבאים: i7 6500U 940mx 16gb ram 120gb MVMe 520gb HDD SATA 2 לאחרונה המחשב שלי נהיה איטי מאוד, הוא כבר עמוס בקבצים, רובם חשובים עבור הלימודים, ואני שוקל לשדרג לו את גודל הזכרון. אני לא מצליח למצוא מידע באינטרנט על הדגם הזה ועל המגבלות חומרה של הדגם הספציפי הזה כי הוא כבר בן שש, ולכן אני פונה אליכם כאן, אולי מישהו יודע: - האם יש הגבלה על כמות ה RAM שאפשר להוסיף, ולמהירותו? - האם אפשרי להחליף את הHDD בSSD בנפח גדול יותר? מה המגבלה? - האם אפשרי להחליף את ה MVMe לנפח גדול יותר? מה המגבלה? אם דעתכם היא שכדאי לי לקנות מחשב חדש במקום לשדר…
-
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום יש לי פה מפרט שבניתי עד 4K ואני הולך לסגור מחר צריך חוות דעת עליו .. המפרט ישמש להכול משחקים תוכנות אופיס אינטרנט מוסיקה סרטים בקיצור הכול.. מחשב כולל הכול ללא יוצא מן הכלל הנה המפרט: מה אתם אומרים??
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לראשונה בישראל: מחשב נייד מסדרת Z60m עם ציפוי טיטניום כסוף. כולל צורב DVD, קורא טביעות אצבע, קורא כרטיסי זיכרון, זיכרון 512MB, דיסק קשיח 80G ומסך Widescreen המחשב כולו - 8000 ש"ח = שווה המחשב הזה?? גם כשכתוב 56K - זה אומר שהאינטרט במחשב הנייד הוא לא מהיר? מעבד: Intel Sonoma 750 P-M 1.86Ghz/2MB cache מסך רחב: "15.4 WXGA Widescreen 1280x800 כרטיס מסך: ATI Mobility RADEON PCI Express x300 64MB זיכרון: 512MB (512x1) DDR2 533MHz עד 2GB דיסק קשיח: (Serial ATA 80GB (5400 Rpm כונן אופטי: DVD צורב סוללה: 6Cell Lithium-Ion 6.0Hrs / 3.5Hrs מודם 56K כרטיס רשת Gigabit/100/10 מובנה כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g FireWire Infrared BlueTooth IEEE 1394 RJ-11 RJ-45 …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב במסגרת של 5500 עם חריגה מאוד קטנה אולי אני צריך כרטיס קול טוב שיהיה טוב להקלטות ומעבד חזק אבל כרטיס מסך טוב גם לא יזיק הא וכן, צורב DVD איכותי נב ללא מסך וציוד הקיפי
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי בחמש שנים האחרונות עבדתי עם לנובו יוגה 2 עכשיו הוא מת לי ואני מחפשת מחשב חדש התסכלתי קצת על ה lenovo yoga c930 המחשב שהכי אהבתי היה ה microsoft surface laptop 2 אבל הוא מגיע בלי אחריות בארץ וזה בעייתי.. והאחרון שהסתכלתי זה ה hp x360 מישהו יכול לעזור לי להבין מה תהיה ההשקעה הכי טובה? או אם יש עוד מחשב שאני צריכה לשקול בהתלבטות ? אני כנראה אקנה i5 8gb 512
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש באמת תועלת משמעותית לנצל (כנ"ל לסעיף הבא) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (הרבה חלונות במקביל), צפייה בסדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. בהנחה שזה נחשב לציור היקפי יש צורך בצורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב חדש עד סכום של 3000 ש"ח(+/-),שישמש רק לגלישה באינטרנט,כולל הורדת סרטים ושירים וצריבתם וכן למשחקים מול גולשים אחרים ברשת.ברשותי מחשב נוסף אשר עליו חומר חשוב שכבר ניזוק מספר פעמים מהחיבור לאינטרנט.(הכוונה שרק המחשב הפשוט יהיה מחובר לרשת) אז כך:המחשב אמור לדלוק באופן קבוע(חום,אמינות הספק וכו),יכולת לגלוש/לשחק ברשת בזמן והורדת סרטים במקביל,כרטיס מסך לא מובנה אך פשוט יחסית(לא משחק כבד). לגבי כל שאר המפרט אשמח לקבל רעיונות.(אוליי עדיף לרכוש מחשב מוכן מאחת החנויות?) תודה מראש לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, בעוד כמה חודשים אתחיל תואר משולב במתטיקה ומדעי המחשב ולצורך כך אני מעוניין לקנות לפטופ. השימושים במחשב יהיו בעיקר כתיבת עבודות, תכנות, שימוש בתוכנות מתמטיות וכו' בנוסף מעוניין שהמחשב יריץ סרטי FHD כמו שצריך, ושיהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזיה כדי לצפות בסדרות/סרטים באיכות גבוהה דבר נוסף הוא שאני מצלם מדי פעם ומשתמש בתוכנות העריכה LIGHTROOM ו PHOTOSHOP לכן אשמח למחשב שידע להתמודד עם התוכנות האלה בהתאם (מצד שני לא עושה שימושים מאוד כבדים או בתדירות גבוהה) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ואף לכיוון ה 1000 אם יש שיפור…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField 4 כרגע.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח, לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בשום דבר מעבר למחשב עצמו. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - יש לי במחשב הנוכחי כרטיס מסך של NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB, הוא עושה עבודה לא רעה לפי דעתי, אשמח לדעות האם אפשר לזרום איתו עוד איזה כמה שנים ולהשאיר מקום להחלפה בהמשך או להחליף (מעדיף שלא). 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב כל עוד זה לא טרקטור. …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקניית מחשב שולחני לעבודה משרדית, לצרכי עבודה מהבית. אני ממש לא מעודכן במחירים של חומרה וציוד היקפי היום, אז אם אפשר לחסוך חצי מהתקציב או לחלופין צריך להוסיף כסף, מוזמנים להגיד - התקציב גמיש. מה שכן - אני מתכוון שהמחשב יהיה חזק ויוכל להחזיק כמה שיותר שנים קדימה לצרכים הללו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K אך גמיש, כפי שכתבתי למעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך, אבל נראה לי שמעבר ל8K כולל מסך לצרכים האלו זה מוגזם מאד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (רוב העבודה עם מעבד תמלילים), צפייה בתכני HD …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, היי, אני מעוניין לקנות לפטופ למעצבת פנים (אוטוקאד וכו') כאשר בשק הדרישות יש: * מעבד Core i7 * ssd 250gb * 16gb ram * כרטיס גרפי הולם * אחריות (3 שנים? אבל שלא נזדקק...) ושירות טובים אשמח לקבל המלצה על מחשב כזה (התקציב סביב 6-7 אלף - אפשר יהיה למתוח קלות). וכן אשמח לשמוע גם על חנות טובה שממנה אפשר לקנות מחשב שכזה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-