ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
QUAD CORE 6600 2.4GHz Gigabyte ga p35 ds3l Corsair 2GB GT 240 (* בן שנתיים, החליף 8800GT שנשרף ): ) Antec Sonata 3+ Earthwatts 500W (מארז+ספק, אל תשאלו אותי איך הספק מחזיק שש שנים כבר). WD 500GB מיושן, כבר לא זוכר את הדגם הספציפי. דיסק+רשיון מקורי של XP home edition להערכתי אין פה כלום, במיוחד לאור גיל הרכיבים (למרות שכולם מתפקדים בסדר גמור עדיין), מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/GC7XJ52C40HHVF9CNLD2 היי חושב לקנות מחשב תקציב: תקציב עד 9000 חריגה של 1000 שקל ייעוד המחשב: המחשב מיועד למשחקים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אשמח לדעת אם יש לכם פידבקים כלשהם על המחשב הזה: https://www.tms.co.il/notebooks-tablets/notebooks?product_id=17990 הוא נועד בגדול לשימושים ביתיים אבל בעיקר לצפייה בסרטים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום , רוצה להתייעץ בקניית מערכת מבוססת נוק . בקושי מוצא סקירות ברשת לשימושים משרדיים ועבודות גרפיקה קלה ורינדור של סרטונים קטנים שזה ייעודו של המחשב . חשוב שהמחשב יכלול SSD איכותי ואמין של כ 256GB ואם זה אפשרי גם כונן 2.5 של 1T ( לא הבנתי אם אפשר להכניס את שניהם למארז ?) הבנתי שיש שני סוגי מארזים . כמו כן צריך גם מסך 23 אינצ' ( עדיפות למותג ) איכותי IPS שיתאים לחיבור המחשב ב VESA בגב המסך . פרטי המפרט הנדרש : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל 2. מה שימושי המחשב ? משרדי , אקסל , גרפיקה קלה , אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : גרפיקה קלה בתדירות נמוכה-בי…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
של chieftec full tower DA01BLD עם דלת שקופה עם המארז יש 5 מאווררים של Thermaltake מאוד חזקים זרימת אוויר מאוד גדולה (אפשר לחבר להם חיישני חום או דימר לכל אחד) + בקר מאווררים ל 3 מאוררים כמה הוא שווה ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לעצמי את המפרט הבא למחשב בתקציב של עד 2000 ש"ח: מארז: Gigabyte MIB T5140 לוח אם: Asus AT3N7A-i זיכרון: Corsair/OCZ 2*1GB CL5 עם קירור פסיבי דיסק קשיח: WD3200AAKS צורב: Asus DRW-24B1ST הדילמה היא שהמארז מגיע עם ספק כוח חיצוני של 60W ואני חושש שההספק של הספק לא יספיק כדי להפעיל את המחשב בצורה תקינה. האם החששות שלי מוצדקים?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עריכת הנהלה: לינק לת'רד המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=481634 השוואת מפרטים שהוצעו לי. הראשון נבנה כאן באתר. השניים האחרים ע"י נציג מ RSM. תודה מראש על דעתכם. ראשון -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX 750.00 ₪ 1 750.00 ₪ Scythe Mugen 2 Rev B 216.00 ₪ 1 216.00 ₪ Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET 404.00 ₪ 1 404.00 ₪ Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9 177.00 ₪ 2 354.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 288.00 ₪ 1 288.00 ₪ צורב LG GH22 SATA x 22 Black 100.00 ₪ 1 100.00 ₪ LanC…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייח, עבור שרת קטן 2003 או 2008 השרת אמור לשמש לכ 15 מחשבים ואמור לשמש בשביל DHCP DNS תקייה משותפת ומדפסות האם מחשב בסיסי כמו זה זה מספיק?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 15,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HTC VIVE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 10. קריטי שיהיה שקט ככל האפשר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. המחשב של סבתא שלי נכון להיום כבר בן בערך 14 שנים ולא עובד טוב. גם וינדוס 7 שכבר לא נתמך. אנחנו רוצים להחליף לה למחשב חדש, אפשר גם לרכוש באמאזון. משהו ממש פשוט עם וינדוס 11 , שיהיה כבר רלוונטי ל10 שנים הבאות וכמובן שלא יהיו לו בעיות (יכול להיות ש10 לא יהיה רלוונטי עוד כמה שנים). עם ווינדוס. ותמיכה בשפות, כנראה נחליף לה לרוסית. (אבל זה כבר משהו שניתן לעשות בווינדוס, רק רציתי לציין ליתר בטחון) עד 1000 ש"ח עם המשלוח (אפשרי גם בפחות). כל השימושים שלה זה גלישה באינטרנט,יוטיוב, שיחות סקייפ, בדיקת מיילים ומשחק סוליטר. חשבתי על מחשבי מיני שראיתי שהם לא ייקרים אבל אני לא מבין בזה ואם זה שווה את זה. אשמח להמלצה למה כדאי. תודה מ…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום, צריכה המלצות לקניית מחשב לסטודנטית. בעיקר עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ואולי קצת תכנות. חשוב שהמחשב יהיה קל -עד 2ק"ג ועמיד. שלא יתחיל לקרטע אחרי שנה-שנתיים. חשבתי על מחשבים האלה: http://wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=837175 או http://www.speed4u.co.il/pl_product~IN-RD33-6645~65~137.htm מה דעתכם? דרישות המחשב: * גודל המסך? לפחות 13' * משקל רצוי? פחות מ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. לפחות 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 G כדאי שילוב * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה, אבל טוב אם יהי…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם כדי לדעת כמה שווה המחשב שלי, רוצה למכור אותו לאחר מעבר לHTPC. מארז: Gigabyte Poseidon ספק: EZCOOL 420W מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 (עובד עם אוברקלוק קבוע ויציב על 3200.0 MHz (8.0 x 400.0 MHz)) קירור: ARCTIC Freezer 7 Pro לוח: GIGABYTE P35-DS3P זכרון: 2X2GB OCZ OCZ2RPR10662G 2GB DIMM DDR2 PC2-8500U כרטיס מסך: ATI Radeon HD 2400 PRO הרד דיסק: WD2500AAJB 250GB צורב: LG DUAL LAYER X 12 או 16 תודה, דור
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב ACER Aspire V3-572G-7609 מפרט מהאתר הרשמי: http://us.acer.com/ac/en/US/content/model/NX.MNJAA.002 על פניו, המפרט שלו נראה לא פחות ממושלם, ואני מעוניין מאוד לקנות אותו. מישהו יכול להגיד לי למה לא כדאי לי לקנות אותו? אני מצפה ממנו מן הסתם להתמודד יפה עם משחקים בין היתר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז קצת רקע, תיכננתי לקנות מעבד IVY BRIDGE כשהם אמורים לצאת אבל הגעתי הבנתי שהמעבדים שיוצאים לא נותנים תמורה משמעותית מבחינת ביצועים לעומת SANDY BRIDGE, ובנוסף הם לא שייכים לHIGHEND . אני מתכנן לרכוש (intel core-i7 3930k(3.2 והבנתי שאפשר לעשות לו המהרה ל3.8. מה התקציב המקסימאלי? 9,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית: 3ds Max,Maya2012,PHOTOSHOP cs5 after effects cs5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש ברשותי את החלקים הבאים: מעבד intel i7-870 לוח אם intel DH55TC הסיבה שאני צריך את המפרט מאחד מן הסניפים שהזכרתי בכותרת היא שאני לא יודע להרכיב מחשב מאפס לבד, ולכן אני לא יכול להזמין את המחשב באינטרנט - צריך למסור את החלקים לחנות על מנת שהם ירכיבו לי אותה - ואני מניח שאם אני אקנה את שאר הרכיבים דרכם אז המחיר עבור שירות ההרכבה יהיה סביר. תקציב שאר הרכיבים הינו 2100 כולל מסך, זיכרון 4GB, מקלדת ועכבר אלחוטיים, כרטיס רשת אלחוטי וצורב DVD (וכמובן מארז, ספק, הארד דיסק, כרטיס מסך והרכבה) אני הולך להשתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט אבל ייצא לי לא מעט גם לשחק במשחקים חדשים (starcraft2) ומדי פעם קצת גרפיקה (בגלל זה אני רוצה זכרון של 4GB) עכשיו אני אנסה לענות על כמה שאלות שבטח יעלו ב…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. קניתי היום מודם סלולרי לנייד שלי, המודם הוא מסוג PCMCIA או משהו כזה. ולהפתעתי הוא לא מתאים לחריץ שיש בנייד? איזה דבר מוזר, אז מה הסוג כרטיסים שמתאימים לשם? שאני ידע למה להחליף ביום ראשון. המפרט של הנייד: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ClassValue=Notebook&ProductID=2503&ProductName=W468N יש לי את המודם הזה: http://www.pelephone.co.il/itemdetails.aspx?token=&pgid=2485 איזה מודם יתאים לי מאלה (חוץ מה U1 שהוא USB): http://www.pelephone.co.il/catalog.aspx?token= תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בעקבות שרשור בפורום אחר (מארזים וספקים) אני מבקש עזרה בהמלצה על מפרט למחשב משרדי שקט במיוחד. הייתי שמח גם אם מישהו יכול להמליץ על חנות שאפשר לראות בה את המחשב מורכב לפני שקונים אותו בשביל לוודא שהוא באמת שקט - יש לי כמה ניסיונות רעים עם מוכרים שאמרו שהמחשב הולך להיות שקט אבל בסוף הוא לא היה כה שקט. הבעיה המרכזית שלי היא שאני לא יודע איך לבחור קומבינציה של ספק כוח\מעבד\לוח אם שיחדיו יגרמו לכך שהספק כוח יפעל בשקט. מנסיון שלי המאווררים של המארז עצמו ושל המעבד לא מאוד מרעישים וניתן בקלות להחליף אותם לשקטים חדשים, כך שהבעיה המרכזית שלי היא המאוורר של ספק הכוח. אני גם יודע מנסיון שאותו ספק כוח ממש יכול להרעיש בצורה שונה כשהוא מחובר למחשבים שונים, ולכן אני צריך המלצה למפרט…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של HP דגם:HP PAVILION DV4-1190EJ עכשיו היה לי מותקן עליו ויסטה ובא ביחד איתו שלט כזה קטנצ'יק של MEDIA CENTER שיש לו אפילו SLOT בצד שמאל של הלפטופ עכשיו כשויסטה מותקן אז כל הדרייברים מותקנים אוטומטית לא אמור להיות בעיות לקולטן של הINFRA RED עכשיו השלט לא עבד אמרתי לעצמי שויסטה זה חרא(וזה באמת וזה לא סוד) אז התקנתי וינדוס 7 הכל עובד כל הדרייברים מצאתי גם לINFRARED ועדיין השלט לא קולט את המחשב (או להפך) בקיצור אני לא מצליח להשתמש בשלט של המדיה סנטר וכן למתחכמים יש סוללה והיא בתוך השלט אז אולי למישהו יש אותה הבעיה והוא הצליח לפתור אותה או שיש למישהו עצות?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבטת בין שני מחשבים ניידים. אני מחפשת מחשב לסטודנטים עם זמן סוללה ארוך ומשקל קל. מה עדיף? ASUS X301A-RX015V או האולטרהבוק של לנובו u310? להלן המפרטים: lenovo http://ksp.co.il/?uin=16008 asus http://ksp.co.il/?uin=16754 אודה לכם אם תתנו לי תשובה מפורטת. אני מאוד מתלבטת כי לא הצלחתי למצוא review על הasus
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב אחרי תקופה ארוכה שהמחשב לא עבר שדרוג והתלבטות האם לעבור לקונסולות הוחלט להשאר עם מחשב ולנסות לבנות את הטוב ביותר בתקציב הנתון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 עד 500 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בתקופה האחרונה, כשאני רואה סרטון ביוטיוב, וגם בקובץ שמע במחשב - הסאונד לא צלול. וגם יש עליות וירידות בווליום. מישהו יודע למה?? אשמח לעזרה :-) שריה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי, צריך מפרט גיימינג בתקציב 3600-3800. ישלי מסך 19' אז כמובן שאני משחק ברזולוציה קטנה יחסית. אין צורך בציוד הקפי בשום אופן. לא מתכנן לבצע OC בזמן הקרוב וגם אם כן (ונראלי שלא) הוא היה קל. כמובן שהמחיר אינו כולל מערכת הפעלה אמממ רק מSKYPC או KSP כל חנות אחרת לא באה בחשבון בכלל D: זהוא... חשוב שיהי מארז טוב עם זרימת אוויר טובה וכמה שיותר LED'S חח שיהיה זוהר ויפה אבל לא הכרחי אממ זהוא, תודה D:
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר ביקש ממני מפרט למחשב. התקציב 3000 ש"ח ללא חריגה. המחשב בעיקר לסרטים. בניתי מפרט כללי שלדעתי מספיק, אשמח לשיפורים. (בעיקר ברמת השקט של המחשב) מזמן לא התעסקתי עם מפרטים ואני קצת חלוד בחומרה עדכנית. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסןך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושים כלליים , סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין 3 המפרטים הללו רק מחינת ביצועים נטו להבדלי המחירים בניהם אין השפעה ככה שזה לא יהוו כשיקול אלא רק הביצועים בבקשה בתשובה לפרט למה דווקא מפרט X מערכת הפעלה 7 עם 64 ביט השימושים הם: הרבה משחקים, הרבה סרטי HD, הרבה הורדות (והעלות), אופייס, מסנג'ר, אינטרנט, מוסיקה, קצת תוכנות תיכנון ועיצוב, וכו' חשוב לי שגם שאני מפעיל כמה דברים בו זמנית כמו וורד, כמה דפי אינטרנט, מסנג'ר, משחק, טורנט, אימיול, מוסיקה וכו' המחשב לא יהפוך לאיטי יותר וגם חשוב לי שהמחשב לא יהיה רועש (7-8) ורצוי שגם לא חם אופק שדרוג בהחלט חשוב OC לא מתוכנן בכללי אבל אם אני לוקח את I7 אז כנראה שאני יעשה מכיוון שראיתי שkrizZje אמר שאפשר לעלות אותו ל3.8 די בקלות (תקנו אם זהו טעות) "ו…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז אולי ראיתם את האשכול שלי שהתחרפנתי עם המחיר של המחשב , אז גיליתי עכשיו שהתקציב לא כזה גדול (זה אולי נשמע לכם מוזר אבל זה לא אני משלם על המחשב , וגם לא ההורים . לא קיבלתי גבול לכן הצבתי רף גבוה) , התקציב הוא 6 אלף זה סכום מאוד מכובד דווקא , זה הסכום שכמעט קניתי בו מחשב. אוקיי אז אני צריך מפרט לגיימינג , יש מצב אערוך סרטונים אבל אם זה בא על חשבון כרטיס מסך או משהו אחר שעוזר לי בחוויית גיימינג טובה אז אני מעדיף חוויית גיימינג כמה שיותר טובה. i7 הייתי ממש רוצה אבל כנראה שזה כבר לא נחוץ , תראו אם אפשר לסדר משהו מקסימום i5 . כרטיס מסך זה החלק שהייתי רוצה הכי פחות להתפשר עליו! GTX 980 משהו כזה אפילו אם אפשר TI יהיה נחמד. אז הנה הטופס : 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א)…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-