עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by galalala,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי\משרדי, עם כוונה שיחזיק כמה שיותר זמן ציוד היקפי נדרש: מקלדת, עכבר, רמקולים תקציב: עד 3000 ש"ח דרישות בסיסיות: 1. מעבד אינטל, לא AMD. 2. לוח עם כמה שיותר יציאות USB(כולל USB3), יציאת 1394 3. כרטיס מסך עם יציאת HDMI. לא משולב. 4. מחשב שקט בזמן השהייה\לילה. ללא פשרות בספק ובמארז. 5. דיסק 1 טר"ב. 6. זיכרון 4 ג"ב DUAL CHANNEL. אשמח לקבל הצעות תואמות תודה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by X-BLADE,

שלום, אני צריך מחשב לשימוש משרדי. אין צורך בכרטיס מסך\ספק כח\ציוד הקפי\כונן DVD(אבל יש צורך במארז). יש לי בנפרד. (ספק ליברטי 500, כרטיס מסך geforce8800gt (למרות שלא מעניין אותי גיימינג)). אין צורך במערכת הפעלה או תוכנה כלשהי. כונן קשיח מספיק 500GB. הדגש שיהיה מהיר ביותר לאפליקציות משרדיות (אינטרנט,PDF,WORD,סרטים,תכנות) ושיוכל להריץ הרבה תוכניות כאלו במקביל בלי להתקע. חשוב לי שלא תהיה התפשרות במעבד, שיהיה מהיר ככל האפשר. (אשמח לשמוע כמה מעבדים, והאם הפרש המחירים שווה את הפרש הביצועים). אני דיי קצר בכסף אז עדיף לחסוך כמה שיותר (עם זאת, במידה והפרש של עד 500 ש"ח נותן הפרש גדול מאד בביצועים אז זה עדיף). תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יום חמישי רציתי להתקין ווינדוס ויסטה , הלכתי לאתר של HP כדי לראות איזה דרייברים קיימים. ראיתי שיש עידכון ביוס כדי להתאים את המחשב לויסטה . תוך כדי העדכון קיבלתי מסך כחול והמחשב לא נכבה, הייתי צריך לנתק את החשמל ואת הסוללה. אחרי שכיביתי אותו, ניסיתי להדליק אבל לא עלה כלום. אחרי בדיקות בפורומים באינטרנט מסתבר ששידרוג ביוס בניידים של HP רוב הסיכויים לא מצליחה והמחשב מת . רק מחר אני ישלח את הנייד למעבדות שלהם ואני מקווה לא יעלה לי כסף.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי, אני מתכנן לקנות נייד בארה"ב. מחפש 13" לשימושים משרדיים וקצת לעריכה גראפית ולבניית אתר אינטרנט. מצאתי את Vostro 3300 Laptop http://www.dell.com/us/business/p/vostro-3300/pd?oc=bvcs31a&model_id=vostro-3300 i3 370M , חלונות 7 וזיכרון של 3GB עולה 640$ = 2330ש"ח אהבתי את המסך המט ואני חושב שאחריות של מחשב עיסקי תקפה גם בארץ. האם לדעתכם זו בחירה טובה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by timac,

שלום יש לי פה מפרט שבניתי עד 4K ואני הולך לסגור מחר צריך חוות דעת עליו .. המפרט ישמש להכול משחקים תוכנות אופיס אינטרנט מוסיקה סרטים בקיצור הכול.. מחשב כולל הכול ללא יוצא מן הכלל הנה המפרט: מה אתם אומרים??

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by KoDkOd,

היי, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לצורכי עבודה משרדית,לימודים,גלישה. מסך 13'. חשוב לי יציאת HDMI ויציאות USB (אם SS אז מה טוב). קראתי ביקורות על הDELL V131 והתלונה העיקרית שלו היא על הצג ,אישית לא יצא לי לראות אותו. ישנם אלטרנטיבות אחרות בשוק בטווח מחירים הזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ליהי,

1. תקציב: עד 6,000 ש"ח אין לי כוונה לבזבז סתם כסף, אם אפשר לחסוך זה יהיה מעולה. אם זה בלתי אפשרי, אז לא. חריגה של עד 500 ש"ח. 2. אני מעצבת גרפית והמחשב משמש אותי לעבודה ולימודים, על בסיס יומי קבוע, שימוש מאוד אינטנסיבי. אני משתמשת בתוכנות adobe cs5: photoshop, illustrator, indesign, flash, dreamweaver 3. בכל הנוגע לציוד היקפי זקוקה רק לרמקולים. עדיפות ל-LOGITECH. לגבי מסך: זקוקה למסך עם פנל IPS. קצת בדקתי וחקרתי בנושא ומצאתי את ה-DELL U2311H שצריך להיות מסך מעולה במחיר שפוי לחלוטין. אשמח להמלצות נוספות. 6. השקט חשוב לי ברמה של 5. 7. לא מתוכנן OC 8. יש צורך בהרכבת מחשב בחנות, לא במערכת הפעלה. 9. אין העדפה לחנות מאחר ואני לא מכירה חנות אמינה באזור השרון, אשמח…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב מדיה סנטר שיחובר לטלויזיה בסלון. הייעוד העיקרי הינו סרטים, אבל שיתמוך גם במשחקים החדשים שיש. בנוסף אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטיים שיתחברו למחשב. להלן הפירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 500 ש"ח אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD 4K + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות סטרימינג בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 15.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימינג כבד ב 4K (מסך כבר קיים samsung u28d590d) מיועד גם לעריכת וידאו (השימוש העיקרי גימינג ). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. the witcher 3/ gta 5 /metro last light/battlefield 4 בקיצור מכול הבא ליד (: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

10. Started by Raanan30,

שלום. הדל שלי שבק חיים והגיע הזמן להתחדש - אשמח לקצת עזרה במספר נושאים, אבל רק לשם הבהרה של מה שאני מחפש - אני סטודנט, לא גיימר ולא גרפיקאי, למרות שיכול לצאת לי פעם בכמה חודשים לשחק פה ושם או לפתוח פוטושופ פעם בכמה שבועות. אני בעיקר גולש, כותב, רואה סרטים, מוריד וכו', אבל כן חשוב לי שיהיה מחשב יציב, אמין, חזק, מהיר, שלא יתקע בכל פעם שאני פותח עוד חלון בדפדפן או עוד תוכנה קטנה ברקע. בנוסף, אני כן חושב שכדאי לי לקנות משהו שהוא קצת מעבר לצרכים הבסיסיים שלי, מכיוון שאני מתכנן שזה יהיה המחשב שלי ל3-4 שנים הקרובות, ובשנות מחשב זה הרבה. אז לשאלותיי: 1. SSD - אני מבין שמדובר ב-HD נוסף (שהוא לא ממש HD "פיזית"), שפשוט מותקנת עליו רק מערכת ההפעלה, וכך המערכת עולה מהר, וה-HD השני …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אוקיי, צריך מפרט גיימינג בתקציב 3600-3800. ישלי מסך 19' אז כמובן שאני משחק ברזולוציה קטנה יחסית. אין צורך בציוד הקפי בשום אופן. לא מתכנן לבצע OC בזמן הקרוב וגם אם כן (ונראלי שלא) הוא היה קל. כמובן שהמחיר אינו כולל מערכת הפעלה אמממ רק מSKYPC או KSP כל חנות אחרת לא באה בחשבון בכלל D: זהוא... חשוב שיהי מארז טוב עם זרימת אוויר טובה וכמה שיותר LED'S חח שיהיה זוהר ויפה אבל לא הכרחי אממ זהוא, תודה D:

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום רב. בניתי מפרט קטן למחשב גיימינג. רציתי רק שתמליצו לי על לוח אם טוב שיתמוך בזכרונות, על מארז טוב שישמור על כמה שיותר שקט ועל מאוורר ומערכת קירור טובה. ובכללי חוות דעת על המפרט. התקציב כאן לא כ''כ קריטי אבל אשמח אולי להצעות שיפור או ייעול והוספה. דבר נוסף,המסך קצת יקר אז אני מאמין שאולי בפחות אפשר להשיג משהו גם ברמה טובה. מקסימום 24 אינץ' אבל אפילו 22 יהיה מעולה. אשמח להצעות. רק קחו בחשבון שאני מזמין חלק מהחלקים באמזון ואת המסך בטוח אני מזמין משם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10 אלף כולל מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך אז עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב. בממש קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמ…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי מפרט מחשב שאני וחברים בנינו העניין שהגענו לסכוך של 7,500 פחות או יותר ואני לא כל כך מרוצה אפשר עוד לשפר אותו משמעותית ! התקציב פלוס החריגה הוא 9,500 ש"ח לא יותר ! הנה המפרט: מעבד : Intel Quad Core I7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray(כמות 1) קירור למעבד : Scythe JAPAN MUGEN 2 1155 + 1366 SUPPORT(כמות 1) לוח אם : Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 for socket 1155(כמות 1) מארז : Cooler Master HAF 932 Black(כמות 1) ספק כוח : Seasoninc 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin(כמות 1) זיכרון : Corsair 8GB Kit (4GBX2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24(כמות 1) קשיח למחשב שולחני : Samsung 1TB Sata II 32 MB SpinPoint F3(כמות 1) כרטיס מסך : Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI (כמות 2) כונן אופטי : SONY NEC …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי, לא התעסקתי עם חומרה ומפרטים שלא לצרכי עבודה קרוב לעשור. איבדתי את עצמי בין כל הסדרות החדשות. יש ברשותי מחשב נייח (ATX) עם המפרט הבא: מעבד Intel Core i5-2310 @2.9Ghz לוח אם GA-H67M-D2-B3 זכרון 4GB בסטיק יחיד במהירות 1333Mhz (לא בטוח של מי) דיסק קשיח מגנטי 5400rpm של WD (לא זוכר את הנפח, אבל מספיק בשבילי). ספק כוח Powerman S450BQ3 -450W המסך יהיה טלוויזיה 55" של סמסונג UE55MU8000 מחוברת בHDMI (אין לה DP או usb-c) מטרה ראשית: שדרוג למפרט המומלץ לdiablo3 Intel® Core™ 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8GHz NVIDIA® GeForce® GTX™ 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better …

15. Started by ddoolev,

היי חברה שלי רוצה לקנות לפטופ לגיימינג ואשמח להמלצות D: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין גבול בגדול אבל רוצים משהו שיהיה הכי שווה למחיר. אני חושב מקסימום 5k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר. היא לא הולכת הרבה עם המחשב אז משקל לא כל כך משנה. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך קריטי, אבל עדיף לא רועש מדי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.…

16. שלום לנוכחים, שמחתי לגלות את הפורום ושמחתי עוד יותר לקרוא את המדריך המפורט לגבי הרכבת מפרטים. אני פה, כמו רובנו, כדי להתייעץ ולקבל קצת הכוונה לקראת רכישת מכונה חדשה. כל עזרה תתקבל בברכה. :-) אני חוזר לתחביב ישן - סימולטור טיסה של Microsoft. אי לכך - המחשב הנוכחי יימסר כלאחר כבוד, והמכונה החדשה אמורה להריץ את הסימולטור ללא בעיה. בלי קרטועים, 25FPS לפחות ברזולוציה גבוהה. המפרט לא צריך לתמוך בשדרוגים מאסיביים, כלומר - המחשבה שלי היא להישאר עם המפרט הזה ל5-6 שנים הקרובות, שיספק את הסחורה. אני לא מתכוון להתעסק ב-OC, כנ"ל לא SLI - הסימולטור כלל לא תומך בפונקציונליות הזו. אני צריך גם מסך חדש (21"-22" איכותי פלוס), ואם יישאר כסף - גם למערכת שמע סבירה. ולתשובות המלאות: תקציב: עד 5…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. הלכתי היום לחנות מחשבים ובניתי מפרט למחשב לבית... המחשב מיועד למשחקים אבל לא כבדים טורבו אלא למשחקים שאוכל להריץ אותם חלק ולאו דווקא ברזולוציה הגבוהה ביותר. המחשב גם מיועד להפעלת תוכנות רבות ועבודות. חשוב שיהיה מהיר... לא הלכתי על AMD מכל מיני סיבות... אז אל תגידו לי לשנות לAMD תודה דבר שני - בניתי גם מפרט על AMD שאותו אני אעלה אחרי זה... המפרט הוא זה: http://img318.imageshack.us/img318/...151214966qs.jpg (העלתי את זה כתמונה שניתן להגדיל) זה מלא והכל שם זה הקובץ למי שרוצה להוריד: http://s64.yousendit.com/d.php?id=U...KG14O6Q71GD0O0O כמה שאלות: בהתחלה רציתי AMD אבל המוכר אמר שנכנס לו לוח חדש שאמור להיות יותר טוב... הוא לא מוכר לי אבל נראה טוב... מה אתם אומרים? האם זיכרון ש…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מחשב שישמש כמדיה סנטר (עיקר השימוש הוא בגלישה, אופיס וכמובן סרטים) ויחובר לטלויזיה. חשוב לי שזה יהיה מחשב שיחזיק לכמה שנים טובות - אין לי צורך מיוחד במארז HTPC, אבל אם זה לא מעלה את המחיר בצורה משמעותית אז עדיף כי בכל זאת המחשב יישב בסלון. אשמח לתגובות!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-surface-pro-4-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-core-m-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91/

20. Started by din264,

שלום אז אני רוצה מחר בבוקר לרכוש את הלפטום ההחלטה הסופית שלי אני מצרף קישור מחפש המלצה על מה שהבאתי http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=878847,886977,866967,882589

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי, קיבלתי את שתי ההצעות הבאות: הצעה 1 הצעה 2 האם תוכלו לתת חוות דעת מי מהן עדיפה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by gggilad13,

כיום יש לי את המחשב הזה כבר 3 שנים: מעבד P4 1.5 GHZ לוח MSI 128 MB RDRAM כרטיס מסך GFORCE 2 מה אתם אומרים? כדאי לשדרג כבר עכשיו או שלחכות עוד קצת עד שיצאו דברים חדשים? (אני צריך את המחשב בעיקר בשביל משחקים, סרטים, מולטימדיה וכו'...)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. בקצרה: מדובר יותר במחשב עם כרטיס אדי מאשר שדרוג (יעני לקחת ממנו כל חלק שעוד מתפקד ויציל חיים, או את חשבון הבנק) המחשב בן 6 שנים שעבר לאחרונה שדרוגים: כרטיס מסך, הארד דיסק ssd, זכרונות. כרטיס המסך הקודם קרס לפני שבוע, ועכשיו גם הכונן הקשיח (1T - WD), מה שמצריך שדרוג דחוף. בשנה, שנה וחצי הקרובות, המחשב מיועד בעיקר לצורכי גרפיקה, אך יש כוונה לשדרג אותו בעתיד. השאלה העיקרית היא, מה להחליף? המארז קטן יחסית לחומרה החדשה שבשוק, הספק כח הוא איכותי (700w של חברה טובה), וגם המעבד ( i5 750, 2800 MHz ), והרבה מהרכיבים בו חדשים דנדשים. ומה לגבי המאווררים בכל העסק ביש הזה? 1. מה התקציב המקסימא…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Zippopo,

אני מתלבט בין 2 המחשבים האלו. המחיר שלהם נע סביב 2000 ש"ח. האסוס: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110119 הלנובו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C4153121 ההבדלים הם שבאסוס יש מסך 10 אינץ לעומת 12 אינץ'בלנובו. באסוס יש מעבד N280 ובלנובו יש מעבד N270. באסוס זמן הסולל מספיק עד 10 שעות לפי היצרן, ובלנובו פחות. באסוס יש לי אפשרות לשדרג ל-2GB כשבלנובו לא מצאתי איך לשדרג. אני יותר נוטה לאסוס, אבל האם מסך 12 הוא עד כדי כך משמעותי לעומת מסך 10? האסוס לוקח בכל הפרמטרים, פרט למסך... האם זו סיבה לשנות את הבחירה ללנובו?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Ivan,

סקר איכות של יצרנים. על פי 30000 נידים. HP במקום אחרון (כצפוי ....) מצורף כקובץ וזה באנגלית ! ומי זה SQUARE TRADE ? http://www.squaretrade.com/pages [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים