עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אבקש חו"ד על מפרט מחשב לפיתוח/שימוש כללי חסכוני,שקט ואמין 1.תקציב 2500~ ש"ח 2.שימושים -פיתוח תוכנה(MATLAB,ECLIPSE,VS),לימודים,אחסון. ללא OC 3.רמת שקט - לפחות 9/10 4.חסכוני, אמין. מיועד לעבודה 24/7 Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪534 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1599 מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 ₪141 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=248 Gigabyte GA-H55M-S2H H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪423 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1505 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz, יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.co.il/product.aspx…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by idandl,

היי, נתחיל במילוי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לדוגמת פיפא 15,ושימוש בייתי, kodi, word ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 15 , nba 15 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מחובר לטלוויזה 5000d למשחקים ולמסך פשוט ש 17 אינצ לשימוש רגיל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Esther Malul,

בה שלום וברכה, קיבלתי מפרט של מחשב בקורס גרפיקה ואנשים אמינים ומומחים במחשבים אמרו לי שזה קצת מוגזם... יש לי תקציב של עד 3500... יש כזה דבר? מחשב טוב לגרפיקה במחיר כזה? כולל מסך... או בלי מסך.... וכמה אמור לעלות תוכנות וכו? על מה אפשר להיתפשר ועל מה אסור? תודה מראש! ענקית!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by yotamavi,

שלום לכולם, אני מחפש ultrabook חדש בגודל 13-14. עד היום הייתי די סגור על המאקבוק אייר שבכל סקירה שיבחו אותו כאולטרהבוק אולטימטיבי אבל עכשיו יצאו המחשבי ווינדוס 8 עם מסך מגע ומניסיון עם טאבלטים עם מקלדת זה נוח בטירוף. אשמח לעזרתכם בקבלת החלטה היות וטרם יש השוואות מקצועיות באינטרנט

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by rbeny10,

1. המחשב : FUJISIEMENS דגם: AMILO D6500 , פנטיום3, מהירות - 1G 2. במחשב ב"חריץ הרחבה" מותקן כרגע זיכרון של 64MBIT (ביחד עם 128M על הבורד-> 192M ) . ברצוני להרחיב למקסימום - 256MBIT . ?. השאלות:- האם ההרחבה (פי4 ) תורגש בגלישה באינטרנט ?. - איפה ניתן להשיג כרטיסון זיכרון ?.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by boaz_aha,

שלום, אבקש את עזרתכם לבניית מפרט בתקציב 6-7k. ללא ציוד הקפי. השמוש העקרי הוא עבודה על קבצי פוטושופ גדולים (בערך 1 גיגה), המענה העקרי הוא לצורך זה. "על הדרך" הוא יעסוק בהורדות ואני רוצה שיוכל להריץ אותן ברקע בלי לפגוע בעבודה. שאלותי: 1)מה חשוב יותר לעיבוד קבצים בגודל כזה: כרטיס המסך או הזכרון? 2)האם כרטיס המסך הזה: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10, יתאים למשימה? 3)האם זכרון 2gb יספיק או שכדאי ללכת על 4gb? ודבר אחרון, חשובה לי אפשרות השדרוג ל3-4 השנים הבאות, חשוב שהמפרט יקח את זה בחשבון.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by -Sky_Lord-,

שלום, אני עומד לקנות מחשב בארה"ב ולהביא אותו ארצה, הייתי מאוד רוצה להביא Dell XPS ולהזמין ישירות מהאתר שלהם, הבעיה שלוקח יותר מדי זמן, מי שאני מכיר בארה"ב מגיע עוד 10 ימים. למישהו יש המלצה על חנות להזמין ממנה? אני מכיר את bestbuy, אבל עד כמה שאני יודע הם מביאים אחריות מלשהם ולא בינלאומית... תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Style_Shachar,

ערב טוב, יש לי שאלה, יש הבדל משמעותי בין הכרטיס מסך הזה: Nvidia geforce 540m לבין nvidia geforce 525m? תודה לעוזרים..=]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by frenzy,

אהלן חבר'ה! יש לי 2900 שקל ואני רוצה לקנות מעבד + לוח + זיכרון + כ.מסך חשבתי על משהו בסגנון כזה: AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU Asus A7N8X Deluxe v2.0 nVidia nForce 2 Ultra400 Motherboard GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory Powercolor Radeon 9500 128MB DDR Retail Video Card מה שמוזר זה, שלא מוכרים בPCH את ה9500 פרו, מה הקטע?! תודה על העזרה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by imprezaSTiWRx,

עריכה : בהתחלה חשבתי לשדרג ת'מחשב אבל שיניתי את דעתי והחלטתי לחכות עוד כמה חודשים ולקנות מחשב חדש בתקציב של 5500 ש''ח,אני מתכוון לקנות ת'מחשב למשחקים כבדים החדשים התחלתי במפרט של מעבד סדרת i5 עם לוח אם של Asus P7P55D אז אני רוצה שתמליצו לי על שאר הדברים (כרטיס מסך,ספק כוח,דיסק קשיח,זכרונות) פשוט לבנות מפרט על המעבד הזה או אם יש לכם הצעות להחליף,ראיתי בחוקים שאם יש צורך בOC אני לא ממש מבין בזה אם יש הסבר מלא אשמח,וישלי מסך של LG W2261V Full HD. המחשב שיש לי: מעבד Intel® Pentium® Dual CPU E2200 @ 2.20GHz, 2199 MHz לוח אם MSI P965 Neo2 (MS-7235 v2) זיכרון פנימי 1GB דיסק קשיח 300 GB כרטיס מסך 9600GT ספק כוח EZcool 450W המפרט שאני בונה : Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 B…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי אני יושב כבר שנים רבות עם מחשב ישן ומבאס וכיום כשיש לי את התקציב זמין אני צריך מפרט למחשב חזק במיוחד לצורכי גראפיקה אינטרנט ומשחקים. מה אתם אומרים יש מצב? והוא עם מקלדת ועכבר ומסך ללא רמקולים וכו' עם צורב ודיוידי לחוד...כלומר שניהם אני רוצה אבל לא קומבו... *אני מתלבט בין אינטל לAMD*

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=139037 מה אומרים על המפרט הזה , החלקים יתאימו אחד לשני , זה יעבוד טוב? האם זיכרון corsair vengance lpx עדיף? מה יותר אמין? האם ספק RM750x עדיף על הTX? שווה את ההפרש? (בכללי אני חושב שcorsair וantec הכי עדיפים ברגיל(CWT ו DELTA...), וסיסוניק רק הפלטינום סבבה) בדקתי גם בKSP אבל נראה לי בפלונטר יהיה עדיף :

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by pordorat,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב - הרכיבים שחסרים לי הם 1. מעבד 2. לוח אם 3. זיכרונות 4. כרטיס קול 5. כרטיס מסך 6. צורב DVD המטרה של המחשב היא למשחקים, מוזיקה וסרטים. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה אחלה. תודה, Por

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ב"ה היי קניתי lenovo ideapad u160 , מה אתם חושבים עליו? http://www.engadget.com/2010/08/03/lenovo-ideapad-u160-review/ מפרט: http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=11837 (חיפשתי מחשב נייד קטן שיהיה קל וחמוד.. אני מודה שקניתי אותו בגלל העיצוב..) המוכר לא המליץ לי עליו וזה מלחיץ אותי קצת.. ??? :s05: שאלה בקשר למאווררים: יש לי עוד מחשב נייד בבית, בו הטמפרטורות לפי התוכנה הם בסדר, התוכנה היא SPEEDFAN והיא מסנמת חץ כחול או סימן של V ירוק.. במחשב הנייד החדש, הרבה פעמים אני רואה שהטמפרטורות הם סביבות ה 50 , והתוכנה מסמנת לי סימן אדום או סימן של אש והמחשב חם וזה מלחיץ .. :s05: ??? אבל יש משהו טוב: במחשב החדש הקטן , הטמפרטורה של הארדיסק היא טובה (33C), ובישן היא תמיד…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אז קודם כל תודה - לפני בערך חצי שנה הזמנתי בעזרתכם מחשב לשימושים שונים (עריכת וידאו, תלת מימד, תכנות, מכונות וירטואליות...) והמערכת עובדת בצורה מושלמת עד עכשיו - אז שיחקתם אותה. אם זה מעניין מישהו אני יכול לפרסם את המפרט הסופי שהגעתי אליו כי לא היה אז צורך להעלות אותו. ולענייננו - כעת אני מתכנן לאחיין שלי מחשב - הפעם לא מילאתי את הטופס במלואו כי הדרישות דיי פשוטות: * 3000 ₪ כולל הכל (מחשב, צג, מקלדת, עכבר, רמקולים) == סביב ה-2300 ₪ ללא צג. * צריך להריץ משחקים כמו שילדים אוהבים. כלומר, פשוט להריץ משחקים חדשים, גם אם על הגדרות נמוכות. למשל SPORE, ורצוי גם יותר רציניים כמו CIV5 על הגדרות מצ'וקמקות, הוא פשוט דיי התלהב מהמשחק. * מן הסתם, תוספות מתקדמות לא רלוונטיות - כלומר אי…

16. אוקיי אז ככה אני צריך מפרט למחשב גיימרים... כרטיס מסך טוב, ספק,מעבד,לוח אם. זכרונות יש לי 512 ו256 ראם אצלי במחשב עכשיו, אז אולי אני ישים אותם במחשב החדש?, לא יודע אם אתם חושבים שכדאי לקנות זכרונות את תוסיפו למפרט... סך הכל 5000 ש"ח בערך

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Amit Ronen,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 ש"ח, ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה(בעיקר עם אופיס), שימוש רגיל באינטרנט וצפיה ובסדרות וסרטים, חיבור למחשב מרחוק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שלא ירעיש יותר מידי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שימוש ביתי לכן עדיף מסך גדול כל עוד לא מכביד על המחיר …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. שלום כולם, בשעה טובה אני מחליף את המחשב שלי ואני צריך את עזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 רק במידה וזה נותן שיפור רציני 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים אבל יהיה גם שימוש בתוכנות מקצועיות כמו Solidworks וAutocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים למינהם שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920X1080 -לאילו הגדר…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yoramns,

תודה מראש לכול העוזרים מחפש מחשב לשמוש כללי שזה אומר קצת משחקים גלישה אופיס ממש קצת עריכה עד 2500 שקל ללא ציוד הקפי וללא מסך השמח לקבל הצעות על מחשב מבוסס אינטל וגם AMD דרך הגב לא יעשה OC (מחוסר ידע) בתודה מראש לכול העוזרים יש לציין את המחשב הקודם שלי קניתי על סמך המלצה מהאתר מקווה לכבל שוב עזרה

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי, סוףסוף מתכננים מחשב חדש לאולפן!! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5גג. או בעצם 4, פשוט הכרטיס מסך מחוץ למחפרט (מתכנן רכישה של משומש) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? FL STUDIO ABLETONE ADOBE PHOTOSHOP PREMIER ואולי קצת גיימינג דגש על עריכת סרטים ממצלמה מקצועית ב- 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי. למרות שחייב אבל זה יבוא בסיבוב הבא כי כרגע המחשב הוא בעדיפות ראשונה מאחר והלך הלפטופ. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני חושב שכרטי…

21. Started by makopolok,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ממוצע פלוס. האפ למישהו יש המלצות על דגמים אן חברות ? איפה כדאי לקנות ? לדרוש אחריות לשלוש שנים או להסתפק בשנה ? האם בניידים יש עונות ? כלומר תאריכים שהדגמים החדשים יוצאים ואז כמובן מוזילים את הדגמים של שנה שעברה. אודה על תשובה לכל חלק מהשאלות הרבות.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by OhayoNB,

היי, אני מעוניין לדעת כמה אוכל לקבל עבור הכרטיס מסך הזה: [h=3]MSI GeForce GTX 680 Lightning[/h] קיימת עדיין אחריות בארץ. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן שלום לכולם, המחשב הקיים שלי התחיל לגמגם במשחקי HIGH END. המפרט כרגע הוא: Intel i5 2.80 4G RAM GeForce 465GTX הציעו לי לשדרג בעוד סטיק של 4 G ולהחליף את כרטיס המסך שלי ב 660GTX OC מבית ג'יגה בייט. על השדרוג הזה דורש ממני טכנאי שאני סומך עליו כ1500 שח. המחיר טוב?והאם זה מה שייתן לי את הקצה הנדרש? תודה רבה !

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, בעקבות שרשור בפורום אחר (מארזים וספקים) אני מבקש עזרה בהמלצה על מפרט למחשב משרדי שקט במיוחד. הייתי שמח גם אם מישהו יכול להמליץ על חנות שאפשר לראות בה את המחשב מורכב לפני שקונים אותו בשביל לוודא שהוא באמת שקט - יש לי כמה ניסיונות רעים עם מוכרים שאמרו שהמחשב הולך להיות שקט אבל בסוף הוא לא היה כה שקט. הבעיה המרכזית שלי היא שאני לא יודע איך לבחור קומבינציה של ספק כוח\מעבד\לוח אם שיחדיו יגרמו לכך שהספק כוח יפעל בשקט. מנסיון שלי המאווררים של המארז עצמו ושל המעבד לא מאוד מרעישים וניתן בקלות להחליף אותם לשקטים חדשים, כך שהבעיה המרכזית שלי היא המאוורר של ספק הכוח. אני גם יודע מנסיון שאותו ספק כוח ממש יכול להרעיש בצורה שונה כשהוא מחובר למחשבים שונים, ולכן אני צריך המלצה למפרט…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום. הבנתי שהפורום הזה הוא המקום המקצועי ביותר לקבל בו עזרה בנושא מחשבים, אז הנה קצת פרטים על מה שאני מחפש: תקציב של 4500 בערך, אין צורך לחסוך ואפשר לחרוג עד 500 בערך. שימוש עיקרי לגיימינג, רזולוצית המסך שלי היא 1900 על 1200. משחק בעיקר Starcraft 2 בימים אלו, אבל הייתי רוצה להיות מסוגל להריץ כל משחק שיצא בשנתיים הקרובות בהגדרות גבוהות. יש צורך בעכבר ומקלדת טובים. כנראה גם מאוספד טוב. לא רואה צורך בכונן דיסקטים, מחשב שקט זה נחמד אבל לא קריטי. ללא OC וללא מערכת הפעלה. קשה לי לענות לגבי שדרוגים לעתיד, נשאיר את זה פתוח כרגע. המלצות על חנות אמינה באזור רמת השרון גם יעזרו. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.