ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם שמי אבי ואני בן 26 מהמרכז. קודם כל אני חדש בפורום נכנסתי להמון נושאים בפורום קראתי הרבה ואני רואה שיש כאן המון מקצוענים בתחום ואני שמח שהגעתי למקום הנכון ובכן, אני עובד עם לפטופ סטודנט ב4 שנים האחרונות , לא קניתי PC כבר קרוב לעשור, החלטתי להתפנק במחשב גיימרים בתקציב של 8000 ש"ח (לא כולל מסך וציוד היקפי). נקודות חשובות: קראתי המון ואני מעדיף מעבד IVY BRIDGE במחשב, אני תמיד מעדיף לקנות חומרה חדשה. חובה SSD שעליו אתקין מערכת הפעלה + תוכנות חשובות ומשחק. לגבי כרטיס מסך, כאן אני לא מבין הרבה, המליצו לי עלGTX 580 ו 680 כל אחד טוען שהאחר טוב יותר לגיימינג. חשוב שבעתיד הרחוק אני אעשה OC למחשב כדי להימנע משדרוג עתידי. המחשב צריך להריץ משחקים על הגדרות ה…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט בתמונה המצורפת. המחשב הוא מחשב לכל דבר , כולל משחקים. שאלה: איך זה יוצא 6470 ? , אם מחברים את כל הרכיבים בנפרד זה יוצא פחות מ6000!... על מה ksp לוקחים עוד 500 ש"ח? תיקון מוזר: שיניתי מפרט מוכן באתר של KSP לאותו מפרט בדיוק (החלפתי רכיב באותו רכיב) , והמחיר קפץ ב200 ש"ח , מה נסגר עם האתר הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי, צריך מפרט גיימינג בתקציב 3600-3800. ישלי מסך 19' אז כמובן שאני משחק ברזולוציה קטנה יחסית. אין צורך בציוד הקפי בשום אופן. לא מתכנן לבצע OC בזמן הקרוב וגם אם כן (ונראלי שלא) הוא היה קל. כמובן שהמחיר אינו כולל מערכת הפעלה אמממ רק מSKYPC או KSP כל חנות אחרת לא באה בחשבון בכלל D: זהוא... חשוב שיהי מארז טוב עם זרימת אוויר טובה וכמה שיותר LED'S חח שיהיה זוהר ויפה אבל לא הכרחי אממ זהוא, תודה D:
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עריכה : בהתחלה חשבתי לשדרג ת'מחשב אבל שיניתי את דעתי והחלטתי לחכות עוד כמה חודשים ולקנות מחשב חדש בתקציב של 5500 ש''ח,אני מתכוון לקנות ת'מחשב למשחקים כבדים החדשים התחלתי במפרט של מעבד סדרת i5 עם לוח אם של Asus P7P55D אז אני רוצה שתמליצו לי על שאר הדברים (כרטיס מסך,ספק כוח,דיסק קשיח,זכרונות) פשוט לבנות מפרט על המעבד הזה או אם יש לכם הצעות להחליף,ראיתי בחוקים שאם יש צורך בOC אני לא ממש מבין בזה אם יש הסבר מלא אשמח,וישלי מסך של LG W2261V Full HD. המחשב שיש לי: מעבד Intel® Pentium® Dual CPU E2200 @ 2.20GHz, 2199 MHz לוח אם MSI P965 Neo2 (MS-7235 v2) זיכרון פנימי 1GB דיסק קשיח 300 GB כרטיס מסך 9600GT ספק כוח EZcool 450W המפרט שאני בונה : Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 B…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב אני מבקש את חוות דעתכם על מפרט שבניתי בשביל גלישה באינטרנט ובעיקר משחקים חדשים וגם ישנים = SAN ANDREAS ! וכל מיני תוכנות אחרות ללא HD נוסף ! תודה רבה לכל העוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב הוא לאחותי ולבעלה. המחשב הוא לצורך משחקים בינוניים שיריצו משחקים שיצאו עד היום. ובעיקר זה למשחקים באינטרנט. בנוסף המחשב ישמש גם להעברת וידאו ממצלמת וידאו למחשב. הם לא מתעסקים עם תוכנות כבדות לעריכת וידאו, רק לקודד לצרוב/לצפות וזהו. אז כרטיס מסך 7600GT נראה לי מספיק לא? עשיתי מפרט חלקי מ-KSP(מצורפת תמונה של המפרט) איך הוא בינתיים? את השאר לא הוספתי כי אני צריך את ההמלצות שלכם לגבי: ספק כוח(איזו חברה וכמה וואט דרוש?), מארז(מעדיף גדול עם הרבה מקום) + מאווררים, מקלדת + עכבר, צורב DVD(אין שם NEC), כרטיס מסך(איזה חברה לקחת?) ונראה לי זהו. תוסיפו לי את מה שאני צריך עד 4200 ש"ח. אם יש בעיה תקציבית, אין בעיה להוסיף עוד 300-400 ש"ח(אני מקבל הנחה מ-KSP) תודה רבה. [attachment …
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
*תקציב: בסביבות ה-4000, אפשר לחרוג אם זה שווה את זה. * מטרות המחשב: עבודה משרדית, סרטים (גם HD), יAutoCad , ושימושים כלליים. * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * בלוטות: בסדר. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 160GB. * צורב DVD: כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. בעצם מה שאני מחפש הוא תמורה טובה למחיר. תודה רבה מראש, שי. [br]פורסם בתאריך: 14.11.2010 בשעה 18:16:55 [br]פורסם בתאריך: 15.11.2010 בשעה 21:20:25
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחיפוש קצרצר בפורום מצאתי המלצות למפרטי מחשב שנעו בין טווח המחירים: 3000-4000 ש"ח. בדקתי כמה מהם ובניתי מתוכם מחשב שאני רוצה שתתנו את דעתכם עליו. המחשב כמובן לא כולל ציוד היקפי, מיועד למשחקים חדשים שיצאו בשוק או שיצאו (שיריץ אותם ללא דופי) כמו כן סרטים, קצת תוכנות גריות פלאש או פוטושופ וכדומה. תודה לעוזרים. ד"א אני כנראה אבצע את הרכישה מrsm, למישהו יש חווית קניה או נסיון כלשהי עם החנות? בברכה issac Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪982 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2016 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET Socket 1156, יחידות 1 ₪…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. הבנתי שהפורום הזה הוא המקום המקצועי ביותר לקבל בו עזרה בנושא מחשבים, אז הנה קצת פרטים על מה שאני מחפש: תקציב של 4500 בערך, אין צורך לחסוך ואפשר לחרוג עד 500 בערך. שימוש עיקרי לגיימינג, רזולוצית המסך שלי היא 1900 על 1200. משחק בעיקר Starcraft 2 בימים אלו, אבל הייתי רוצה להיות מסוגל להריץ כל משחק שיצא בשנתיים הקרובות בהגדרות גבוהות. יש צורך בעכבר ומקלדת טובים. כנראה גם מאוספד טוב. לא רואה צורך בכונן דיסקטים, מחשב שקט זה נחמד אבל לא קריטי. ללא OC וללא מערכת הפעלה. קשה לי לענות לגבי שדרוגים לעתיד, נשאיר את זה פתוח כרגע. המלצות על חנות אמינה באזור רמת השרון גם יעזרו. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני יושב כבר שנים רבות עם מחשב ישן ומבאס וכיום כשיש לי את התקציב זמין אני צריך מפרט למחשב חזק במיוחד לצורכי גראפיקה אינטרנט ומשחקים. מה אתם אומרים יש מצב? והוא עם מקלדת ועכבר ומסך ללא רמקולים וכו' עם צורב ודיוידי לחוד...כלומר שניהם אני רוצה אבל לא קומבו... *אני מתלבט בין אינטל לAMD*
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את המפרט הבא, לא למשחקים, לא ל-OC. השימוש יהיה לתוכנות כגון Orcad, Matlab וכדומה (עבודה מרובה עם מטריצות). אין הגבלה על תקציב, אבל אני רוצה לקבל מקסימום בצויעם לשקל.. (כלומר ברור ש-2.6G יותר חזק אבל הוא לא משתלם) Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1166.74 ] 1 Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) [ ¤ 726.63 ] 1 DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory [ ¤ 248.12 ] 2 Chaintech Geforce 4 MX440 64MB DDR 128-bit TV-Out VideoCard [ ¤ 283.56 ] 1 Simbadda 201H Grey USB Front 400W Case [ ¤ 189.89 ] 1 Subtotal : ¤ 2863 אשמח לקבל הערות. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, בשבוע שעבר כ. המסך במחשב שלי שבק, ובהתחשב בזה שהמחשב עתיק שקלתי להחליף אותו. אני יודע שבקרוב אמור לצאת הדור החמישי של ה-core i, ותהיתי אם שווה לי להמתין עם קניית המחשב עד שהם יצאו או לא לחכות ולקנות עכשיו מחשב. עוד פרט חשוב זה שהמחשב הולך להיות מחשב למשחקים אבל אני מתכוון להוציא עליו בסביבות ה3K. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך היום לקנות נייד לשימוש ממש קל של שמיעת מוסיקה וחיבור לטלוויזיה ל1080p... שמתי עין על הניידים הקטנים עם המסכים הקטנים . הם באמת מגיעים ל10 12 שעות עבודה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי הלך לעולמו. חייב נייד חדש. חשוב שיהיה קל משקל כי אני סוחב אותו איתי רוב הזמן, 13.3 הכי טוב. הוא בעיקר ללימודים, עבודות וכו'. רואה גם סרטים, אז העדפה לאיכות מסך טובה, וחשוב לי מערכת קול איכותית גם כן. אשמח לתשובות בהקדם, כי אני כבר חייב לקנות חדש השבוע. אני גר בת"א אז אשמח גם להמלצות לחנויות זולות. תודה מראש מוראד
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי 4 שנים שהמחשב החזיק, היום הוא שבק חיים. לכן אני צריך לקנות מחשב כבר ביום ראשון הקרוב. בכללי- זקוק למחשב בעיקר לאינטרנט, אופיס, משחק DOTA 2, חייב NUMPAD. בקרוב אתחיל ללמוד תכנות ושנה הבאה אני כבר אתחיל תואר אז אני צריך מחשב שיחזיק להרבה שנים. יש לי SSD שנשאר מהמחשב הקודם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות בHD, משחק DOTA 2 *תקציב: 4000 ש"ח מקסימום. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 (חייב NUMPAD) אם אפשר יותר קטן אפשרי. * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? USB3 * משקל רצוי?…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני בספטמבר תכננתי לרכוש מחשב שולחני חדש. המעבד שרציתי לקנות הוא 5960x עד כאן הכל טוב אבל מסתבר שאינטל אמורים עד אז להוצאי את המעבדים של skylake השאלה שלי היא האם שווה לי קנות את את זה על חשבון ה 5960x כי בגלל שעדין לא ברור אילו מעבדים ישוחררו עד אז, אני לא בטוח שזה היה מעבד יותר חזק מהברוודוול הנוכחי ראיתי שדלפו חלק מהמעבדים החדשים של skylake הכי חזק שראיתי זה 6700K והוא כמובן לא היורש של ה5960x אבל על פי מפת הדרכים של אינטל עד ספטמבר אמורים להשתחרר עוד מעבדים מאותה סדרה הבעיה שאני רק בספטמבר יכול לקנות מחשב חדש אז אני לא יודע במה להחליט (את ההזמנה של המחשב אני יאלץ לעשות באוגוסט) השאלה היא האם היה הבדל כזה רציני ששווה בשבילו לקחת אותו על פני ה5960x? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים (לא יותר מדי כבדים , סגנון League Of Legends, Counter Strike ושאר משחקי הרשת הפופולריים שיהיו על FPS גבוה ועל מקסימום דרישות..) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? כמה שיותר קטן יותר טוב, לא יודע את ההבדל בין מבריק למאט. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה הרבה אבל כמה שיותר, יותר טוב. כל מה שישפר לי את הביצועים והגרפיקה במשחקים הרי הוא מבורך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה כל כך, כמה שפחות יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות שעתיים כאשר יש סרט מתנגן ברקע כשהוא לא מחובר לחשמל על מקסימום בהירות. יותר מזה לא (רוב הזמן הוא יהיה מחובר לשקע חשמלי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא משהו מחוץ לנורמה, עדיף כמה שיותר כניסות …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים, תוכנות, סרטים, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield, BattleFront, המשחקים הכי חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בינתיים 1080p, אם ניתן 4k בתקציב זה גם טוב.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לדעת כמה אוכל לקבל עבור הכרטיס מסך הזה: [h=3]MSI GeForce GTX 680 Lightning[/h] קיימת עדיין אחריות בארץ. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד מדגם HP DV7 פה יש את המפרט המלא http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c02845403
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימושים כלליים- אינטרנט אופיס וסרטים * גודל המסך? עדיף 13.3 ואם יש משו טוב אז 14 אינץ' גם אפשרי * רזולוציית המסך? אין לי מושג, שיהיה רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל סביר של דיסק קשיח * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שהמחשב יהיה אמין עד כמה שאפשר * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- אין
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם חשוב להקדים שלעולם לא היה לי מחשב נייד אני בור ועם הארץ בנושא לכן אזדקק לעזרתכם חשיבות עליונה למחשב מהיר אין צורך בנפח גבוה כל כך בקשיח. גם בניידים יש כונני SSD? אם כן אז רצוי שיהיה לביצועים מיטבים * מטרות המחשב: לימודים, צפייה בסרטים , חשוב שהמחשב יהיה מהיר, משחקים ממש בקטנה למשל להריץ בכבוד PES 13 * גודל המסך? 15.6,לא משנה מאט או מבריק. *רזולוציה Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? הבנתי ש3 קילו זה הסטנדנט אבל המשקל פחות מטריד אותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיהיה זמן ארוך אבל מוכן להתפשר על ביצועים מהירים וטובים במקום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Blu…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה / לינק למחשב נייד (Laptop) בתקציב של כ 4,000 ש"ח. המחשב עתיד לשמש סטודנט, לכן היכולות הנדרשות אינן מפלצתיות : עבודה רבה באופיס, באינטרנט וכו'. לעיתים גם פוטושופ, אך לא במינון גבוהה (קצת עריכת תמונות לפני שילובן במצגת :-)) אשמח מאוד להמלצה על חברה, דגם, רכיבים (מעבד, זכרון וכו'), לינק לרכישה אפילו יהיה טוב עוד יותר :-) תודה וחג שמח !
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגם מחיר כמות Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 890 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I915G Pro 815 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 660 ¤ 1 SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM 495 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 2150 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 240 ¤ 1 ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W 595 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מחיר כל תשלום: ¤ 5834.55 מחיר סופי: ¤ 5834.55 יש משהו שהיתם מחליפים ? המחשב בעיקר לגלישה ומוזיקה ופה ושם משחקים לא כבדים הכל מנועה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-