ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
[ltr]ok, I just ordered my v.card from ebay (slightly used x1800xt 256mb for 175$+25$ S&H). now all I need is the rest of the rig, which I'll buy locally since the price difference isn't worth the hassle. I'm on a tight budget so I'm taking the e6300. what I need is a motherboard and 2gb ram. there will be as much oc as possible on high end air. I heard good things about the asus P5B (965) also I saw a DFI 975 infinity, what's better? do you have any better suggestions? (the mobo budget is up to 1.1k nis, less is better) as far as memory I'm open to suggestions, but it's definitely 2gb. will there be a big difference between 800 and 667? also will my PSU (enermax 365 …
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני צריך מחשב נייד וחשבתי למכור את הנייח בן ה 7.5 כדי לכסות חלק, גם אם קטן, מהעלות. אלה הם פרטי המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo 4500 לוח אם: Asus GA-P-35-S3 כרטיס מסך: Palit 9600 1GB DDR III זיכרון: Kingston DDR II 800 2GB דיסק קשיח: Western Digital 160GB SATA II (1600JS) - חשוב לציין: הדיסק לא במצב מעולה מבחינה טכנית. כונן אופטי: Asus DRW 1814BLT SATA כרטיס הרחבה: IEEE 1394 FireWIRE חלקים נוספים (שהוחלפו בשידרוג): Kingston DDRII 667 1GB ASL GeForce 7300 GT 256MB DDR II המסך זה XEROX 20" עם כיסוי זכוכית למסך שבתקופת קניית המחשב עלה 1,600 ש"ח. אולי אמכור אותו גם. תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כבדים: The devision, forbes,batmen arkham וגם יותר חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב אבל 3 פריטים ספציפיים שהם לוח אם , כרטיס מסך ומעבד. הדילמה שלי היא כזו כרגע יש ברשותי לוח אם gigabyte ga 990xa ud3 כתובת ללוח http://www.gigabyte.com/PRODUCTS/product-page.aspx?pid=3901#ov השאלה היא אם לשדרג למעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3 וכך לחסוך כסף על לוח אם חדש ועוד כסף על מעבד של אינטל בלפחות עוד 300 שקל . ובאיזה כרטיס מסך לבחור שיריץ את כל המשחקים החדשים שיוצאים עם דגש על gta v בנוסף לתקציב צריך גם ספק כח של 550W תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 3, Crysis 3, AC3,Metro 2033....בקיצור כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צו…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מעבד: Intel Core i7 4790K 169 קירור למעבד:Arctic Freezer i30 1662 כרטיס מסך:gigabyte gtx970 g1 * כונן קשיח: 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD 479 ספק: Seasonic M12II-750 Bronze 750W 322 מארז: Corsair Carbide 300R Compact נקנו זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600 746 לוח אם: Gigabyte GA-Z97MX-Gaming 5 *מעבד וכונן קשיח נקנים ב1900 ש"ח מחבר *כל השאר מתכנן לקנות בKSP אילת אני מתכנן לעשות oc ובעתיד גם sli אשמח לחוות דעת על המפרט, עצות לשיפור וכ'ו
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם זה לא גורע מאוד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו, קול, גרפיקה ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PREMIER החדש, CUBASE ועוד כמה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים ברזולוציה FULL HD עם אפקטים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט של HP: Model DV5-1160 CPU 2.26 GHz Intel Core 2 Duo Processor P8400, 3 MB Level 2 cache Memory 4096 MB (2 x 2048MB), Up to 8 GB HD 320 GB (5400) Display 15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280X800) GPU NVIDIA GeForce 9200M GS, Up to 1535 MB (256 MB dedicated) Optical Device Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support Sound Altec Lansing speakers 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Wireless 802.11b/g WLAN Bluetooth Yes Card Reader 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory S…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודה משרדית, ועריכת סרטונים של רחפן , איכות הצילום של הרחפן והסרטונים היא 4k * גודל המסך? עדיפות ל13.3 אבל 15.6 גם מתקבל * רזולוציית המסך? לא מבין כלכך אבל הבנתי שאני חייב פאנל ips * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא קריטי לי המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 זה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd יהיה מעולה אבל במידה והתקציב חורג אז גם רגיל זה בסדר מבחינתי * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, סרטים, תכני HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיצליח להריץ גם סרטים באיכות 1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר אלחוטי איכותי בצבע ורוד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט למשחקים בסיסיים ולאינטרנט, ללא ציוד הקפי וללא OC. אני מעוניין לקנות את המחשב מחברת skypc מחשבים כי הם נראים לי חברה מאוד אמינה ואני לא רוצה להתעסק עם KSP ואייבורי (אני גר בבאר שבע ) אז נראה לי שהכי טוב יהיה לקנות מSKYPC אני צודק? הנה מפרט שאני הרכבתי : מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤603 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤347 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB SATA2 8MB ¤202 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 667MHz CL 5-5-5-15 ¤107 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51…
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פעם קודמת שקניתי מחשב גם נעזרתי בכם ויצא ממש טוב. אז הנה אני פה שוב התקציב הוא בסביבות ה- 6500 ש"ח למחשב + מסך ורמקולים. הוא מיועד בעיקר למשחקים, אבל גם להורדות, צפייה בסדרות/סרטים ושמיעת מוזיקה. חשוב שיהיה יחסית שקט ושיהיה ניתן לשדרוג אותו במידת הצורך. חשבתי על המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137603§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D ולקחת את המסך והרמקולים מהמפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137861§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D ראיתי גם שבמפרט הראשון יש 2 כרטיסי מסך. אם אני אלך על כרטיס מסך אחד במקום מה יהיו ההבדלים ואיזה ספק אני צריך לקחת? אשמח לשמוע גם הצעות אחרות אם י…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה , אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב מחשב נייד , עד 4000 שקל , אם באמת יש צורך אז יש אפשרות לחרוג בעוד 500 שקל אם זה באמת יעשה שינוי עצום של המחשב שבאמת שווה להשקיע עוד 500 שקל . עכשיו , מתחת לבית שלי יש חברת KSP , והבנתי שהם חברה ממש זולה , ככה שדיי עדיף שזה יהיה משם , אלא אם כן שוב , יש איזה מציאה בחברה אחרת שלא כדאי לפספס. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות כן , משחקים גם כן , בעיקר שיוכל להריץ אותם בצורה חלקה ובלי בעיות , אין לי בעיה שגם זה יהיה באיכות הנמוכה ביותר למשחקים הכבדים שיש ... אבל מקווה שבסכום הזה זה יוכל להריץ באיכות טובה את רוב …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב הוא כ-5K עם אפשרות לחריגה השימושים היו גיימינג קל כמו COD\CRYSIS ועבודות אקדמיות בEXCEL בתדירות גבוה. רזולוצית מסך 22" מקסימלית היא 1920X1080 לגבי ציוד היקפי, אשמח להמלצה למקלדת אלחוטית עם תאורה (לא אדומה!) בחושך. אין צורך בספק כח (seasonic 620W) וזכרונות RAM (קיט Kingston HyperX KHX1866C9D3/4GX) או דיסק קשיח. לעומת זאת להבנתי SSD אני צריכה. חשוב שהמחשב יהיה מאוד שקט 3-4\10 במידה ותיהיה השפעה רצינית על מהירות המחשב יש אפשרות לשקול OC. על המחשב כנראה יותקן WIN 8.1 העדפה לחנות במרכז הארץ, חשוב שהמארז יהיה קטן ויותר חשוב שיהיה מאוד מאוד מהיר בתגובה וכמובן USB 3.0 מקדימה. תודה ח'ברה (ואני מוחא על כך שאין סמיילים נשיים בפורום הזה )
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שרכשתי מחשב HTPC חדש (בהזדמנות זו, תודה לכל אלה שעזרו לי בבחירת רכיבי החומרה) שמיועד לסלון, מתברר שהמחשב הישן שלי מתחיל לקרטע ולכן אני שוקל לרכוש מחשב חדש ליישומים ביתיים פשוטים כמו גלישה באינטרנט, מולטימדיה, כתיבת מסמכים וכדומה. דרוש לי גם ציוד היקפי-רמקולים, עכבר ומקלדת, ללא מסך. שקט ואסטטיקה לא חשובים לי הפעם, כי זה מחשב שמיועד לחדר שלי. בקטלוגים של "באג" צדו את עיני מחשבי HP Pavilion. הייתי מבקש לדעת מה חושבים המומחים על מחשבי מותג כאלה? האם יש להם חסרונות/מגרעות כלשהם, שחשוב לי לדעת לפני שאני קונה? הכוונה שלי, האם יהיה ניתן לשדרגם בעתיד? האם ניתן לבצע בהם שינויים כגון הוספת דיסק קשיח מהמחשב הישן? האם מחשב כזה יוכל לקבל בלי בעיות כל מני תוספות PLUG IN? ו…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם לבניית מפרט בתקציב 6-7k. ללא ציוד הקפי. השמוש העקרי הוא עבודה על קבצי פוטושופ גדולים (בערך 1 גיגה), המענה העקרי הוא לצורך זה. "על הדרך" הוא יעסוק בהורדות ואני רוצה שיוכל להריץ אותן ברקע בלי לפגוע בעבודה. שאלותי: 1)מה חשוב יותר לעיבוד קבצים בגודל כזה: כרטיס המסך או הזכרון? 2)האם כרטיס המסך הזה: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10, יתאים למשימה? 3)האם זכרון 2gb יספיק או שכדאי ללכת על 4gb? ודבר אחרון, חשובה לי אפשרות השדרוג ל3-4 השנים הבאות, חשוב שהמפרט יקח את זה בחשבון.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה נייד לשומוש רגיל (משחקים סרטים, הכול) אפשר למצוא במחיר כזה?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מיני PC כמה שיותר חזק ומהיר, אך אני לא צריך אותו למשחקים ועריכת וידאו. השאלה - האם מיני PC יכול להיות תחליף מלא למארז רגיל ולשמש להכל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שקל, עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 10 …
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל מי שיעזור, אני מעריך את זה מאוד. אני צריך מחשב שמטרתו היא אחת ויחידה, להציג סרטים 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע באולם תצוגה על 4 מסכים שמחוברים יחדיו (צמודים) והמחשב יחבר את התמונה בין ה4 מסכים, המחשב צריך להיות מספיק עמיד כדי להציג את הוידאו 24 שעות ביממה ללא הפסקה על 4 מסכים, חשוב שהמפרט יהיה מחלקים שקיימים בKSP כי אני אוהב לקנות שם. התקציב גמיש - העיקר שהמחשב יעשה את העבודה ויעמוד בעומס תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש מפרט למשחקים בסביבות ה4500 , ללא מסך, שיהיה דיסק קשיח של 80GB . עדיף שלא יהיה מארז COMPUCASE CI-6A19. מבוסס קונרו. ללא ציוד היקפי. איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות מבחינת הביצועים 7900GS או 1950PRO? תודה
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
CPU AM2 940 3500 SINGLE CORE BOX MB ECS + ATI RS485 MEMORY TWINMOS 512MB 667 DVDRW H12 BLACK WD 160GB SATA2 CASE BLACK LINKWORLD סה"כ 1900 ( עיגלתי ) . מחשב חמוד לא חזק חזק אבל ממש נחמד ... לא יודע אם הלוח פוגם בביצועים כי הבנתי גם מהחנות של זיג זג שזה לוח דיי נחמד [: טמפרטורות = מעבד נע בין 30 ל 40 מעלות ..גוף קירור סטנדרטי של AMD .
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט עבודות משרדיות ופוטושופ. בשום פנים ואופן לא משחקים * גודל המסך? 14-15 * רזולוציית המסך? משהו איכותי... שיהיה משטח עבודה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המחשב צריך להיות קל כי הרבה מן העבודה תהיה בחוץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרתי. לא קצר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא אבל אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא גדול. עדיף מאוד SSD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא קונה בארץ תקציב עד 4000
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב נייד חזק שיהיה יחסית דק אין צורך במערכת הפעלה אם זה מייקר גודל 15 ומעלה מקלדת מלאה ומוארת תקציב 4k
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מפרט של עד 6000 ש''ח ושלא יהיה כולל בו: מסך , כרטיס קול , מקלדת ועכבר אבל אם אתם יכולים לרשום לי מפרט עם מארז שיש בו הרבה מקומות למאווררים של 120MM וגם 80MM תרשמו כמה המחשב עולה בסה''כ עם המארז ובלי המארז אם אתם יכולים .... אהה ושבמחשב יהיה מעבד של Intel וכרטיס מסך של'GeForce לא AMD או ATI ותסבירו לי גם בדרך למה אנשים שמים שתי כרטיסי מסך על אותו מחשב שמעתי שיש שתי מעבדים אבל כרטיסי מסך לא הבנתי את זה אם מישהו שם שתי כרטיסי מסך במחשב שלו אז הוא צריך ליבה כפולה ?!?!? (דרך אגב ליבה זה ביוס נכון !?!?!?) תודה לכולם אוהב אותכם אחים שלי תעזרו למה אני חייב משהו מטורף........
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-