ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע מה יותר טוב AMD או INTEL מכול הבחינות המחיר והביצועים הנה מפרט ל-AMD שהכנתי Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 605.91 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7N8X Deluxe v2.0 nVidia nForce 2 Ultra400 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S-ATA,1394,LANx2,USB 2) [ ¤ 902.37 ] 1 Memory : Kingston HyperX DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory [ ¤ 488.05 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 548.48 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard [ ¤ 1895.86 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-RO…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב חברה'ס אני צריך את העזרה שלכם בבנית מפרט לחבר שלי. אז ככה, התקציב הוא באזור 6,000 ש"ח, המטרה של המחשב היא להריץ משחקים כבדים + דגש משני על OC. המפרט הוא לא שלם ואני יתן לכם רשימה של כל החלקים שצריך ושלא צריך. חלקים שצריך: 1) מעבד שטוב 2) לוח אם 3) 2GB זכרונות 4) דיסק קשיח 160GB 5) צורב DVD 6) מארז מרווח וקריר אבל שום דבר מיוחד 7) ספק כוח שיחזיק כרטיס DX10 בינוני בעתיד 8) מסך LCD "17 ציוד אפשרי אבל לא חובה: 1) קירור למעבד חלקים שלא צריך: 1) כרטיס מסך 2) ציוד הקפי- עכבר, מקלדת, רמקולים, אוזניות וכו' כפי שאתם רואים אין צורך בכרטיס מסך בגלל שהוא מתכווין להשתמש בכרטיס מסך שלו ובעתיד הלא כל כך רחוק לקנות כרטיס DX10 באזור ה- 2,000 ש"ח. מתוכנן OC למעב…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4100שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה המקסימום (אם ממש צריך: 100 שח) 2. מה שימושי המחשב: משחקים, ועבודה גראפית (קצת פחות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop\ae - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -arma III, Dayz standalone, bioshock inf -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני נשאר עם SyncMaster 2243BW -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוקה להמלצה למפרט מחשב. תקציב: 5,000 ש"ח. אין בעיה לנצל את מלוא הסכום, אך אין אפשרות לחרוג מסכום זה. המחשב מיועד לגיימינג. ללא ציוד היקיפי. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד עד 1500 ש"ח לאופיס (וורד) וגלישה באינטרנט. חשוב שיהיה קטן וקל, אבל עם מקלדת נוחה לכתיבה (הייעוד העיקרי של המחשב הוא כתיבה..), ושתהיה לו סוללה חזקה. איך ה-eee? איזה עוד ניידים יש בסגנון שלו? תודה, גיא
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב כמה שנים והחלטתי לשדרג אותו, אני בערך מתכוון להשקיע בין 500-1000 ש"ח תלוי עד כמה שווה לי... המפרט: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHZ Asus P5K OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 PCIe Enermax Noisetaker 420W Raidmax Saggita יש למישהו הצעות מה אפשר לשפר פה? (גם OC אם זה יכול לעזור)
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות. * גודל המסך: 13.3 * רזולוציית המסך: גבוהה מספיק למטרות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שיותר קל, רצוי מתחת ל1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עדיפות לכמה שיותר זמן סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות לssd. * כונן אופטי: * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן תקציב 3.5-4.5.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם התבקשתי ע"י גיסי וגיסתי לבנות מפרט מחשב לבן שלהם, גיימר בן 14. עברתי על המפרטים שמוצעים באתר בטווח של כ-3000 ש"ח והכל מתבסס על מעבדי AMD הייתי רוצה לקבל המלצה בטווח הנ"ל למפרט מבוסס אינטל. אני חושש קצת מ AMD זה לא חברה יציבה וסטנדרטית כמו אינטל. כיוון שמדובר גם על מחשב לא בשבילי ואם מחר AMD יפשטו רגל, סיבכתם אותי עם המשפחה..... (סתם אנקדוטה-אני אדריכל, אכלתי אותה כשסמכתי על מפרטים שהציעו לי חנויות מחשבים בלי שאבין בתחום בכל פעם שקניתי פיסי. בסוף הוצאתי הון קטן על איימק של אפל. לתחום שלי הוא מעולה, איכותי ואמין, בלי וירוסים ובאיכות תצוגה מדהימה על המסך לבן משפחתי יש כמובן צורך במחשב לגיימרים ולא במחשב למעצבים וזה סיפור שונה לגמרי) אנא עזרתכם... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה שווי השוק של זכרונות יד שנייה 2X4GB מסוג CMX4GX3M1A1600C9? שימו לב שמדובר בזכרונות 1600MHz במתח של 1.65V בדגם שנחשב לאיכותי, שכמעט כבר לא נמכרים היום. כמו כן, ישנה אחריות Lifetime מהיצרנית.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעתד ללמוד תכנות בקרוב, מחפש נייד עם מקלדת מלאה, שיהיה נוח להקלדות מרובות. שאר המפרט הוא מעבד i5, 16gb ram, ומסך "15.6 לפחות. ראיתי מספר דגמים של דל לנובו וHP אני מתקשה לבחור ביניהם. אשמח להמלצה. מילאתי גם את השאלון: . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח. אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי תכנות. שימוש משני צפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ל…
-
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-surface-pro-4-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-core-m-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤522 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1379 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD מארז ללא ספק NZXT Hush Silver ¤407 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=HUSH ספק כח ThermalTake ToughPower 600W ¤446 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=W0103R סה"כ מחיר לכל ה…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי, אחרי חרישה של פורומים הגעתי לפרטים הבאים: מעבד 3800+ AMD דואל קור כרטיס מסך 7800GT (מתלבט בין לידטק/XFX/אסוס/גיג'ה בייט) הארד דיסק 200 SATA 2 צורב DVD (יש לי כבר אחד, אבל אני לא מתכוון לקנות סתם כונן CD... אז אם אפשר אז LIGHTSCRIBE) זיכרון 1GB בסטיק אחד לוח אם אני מתלבט בין הA8N לאינפינטי של DFI בכל מקרה צ'יפ סט NF4 ULTRA אני צריך ממש עזרה בספק/מארז (די רוצה את הסופראנו) אבל כנראה יעדיף קומפיוקייס בגלל המחיר. מישהו יכול להרכיב לי מפרט אם כל הפרטים הקטנים, כי אני ממש לא מבין בספקים וברכיבי זיכרון וכאלה. אני לא מתכנן לעשות OC, אבל אין לי התנגדות לקנות OC מהמפעל (כמו לדוגמה XFX) בבקשה תציינו גם את שם החנות וחובה שתהיה מאיזור המרכז ( אני לא מתכוון ליסוע שעתיים כל פעם ש…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד ממוצע פלוס. האפ למישהו יש המלצות על דגמים אן חברות ? איפה כדאי לקנות ? לדרוש אחריות לשלוש שנים או להסתפק בשנה ? האם בניידים יש עונות ? כלומר תאריכים שהדגמים החדשים יוצאים ואז כמובן מוזילים את הדגמים של שנה שעברה. אודה על תשובה לכל חלק מהשאלות הרבות.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לשימוש משרדי. אין צורך בכרטיס מסך\ספק כח\ציוד הקפי\כונן DVD(אבל יש צורך במארז). יש לי בנפרד. (ספק ליברטי 500, כרטיס מסך geforce8800gt (למרות שלא מעניין אותי גיימינג)). אין צורך במערכת הפעלה או תוכנה כלשהי. כונן קשיח מספיק 500GB. הדגש שיהיה מהיר ביותר לאפליקציות משרדיות (אינטרנט,PDF,WORD,סרטים,תכנות) ושיוכל להריץ הרבה תוכניות כאלו במקביל בלי להתקע. חשוב לי שלא תהיה התפשרות במעבד, שיהיה מהיר ככל האפשר. (אשמח לשמוע כמה מעבדים, והאם הפרש המחירים שווה את הפרש הביצועים). אני דיי קצר בכסף אז עדיף לחסוך כמה שיותר (עם זאת, במידה והפרש של עד 500 ש"ח נותן הפרש גדול מאד בביצועים אז זה עדיף). תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קיבלתי את שתי ההצעות הבאות: הצעה 1 הצעה 2 האם תוכלו לתת חוות דעת מי מהן עדיפה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לראשונה בישראל: מחשב נייד מסדרת Z60m עם ציפוי טיטניום כסוף. כולל צורב DVD, קורא טביעות אצבע, קורא כרטיסי זיכרון, זיכרון 512MB, דיסק קשיח 80G ומסך Widescreen המחשב כולו - 8000 ש"ח = שווה המחשב הזה?? גם כשכתוב 56K - זה אומר שהאינטרט במחשב הנייד הוא לא מהיר? מעבד: Intel Sonoma 750 P-M 1.86Ghz/2MB cache מסך רחב: "15.4 WXGA Widescreen 1280x800 כרטיס מסך: ATI Mobility RADEON PCI Express x300 64MB זיכרון: 512MB (512x1) DDR2 533MHz עד 2GB דיסק קשיח: (Serial ATA 80GB (5400 Rpm כונן אופטי: DVD צורב סוללה: 6Cell Lithium-Ion 6.0Hrs / 3.5Hrs מודם 56K כרטיס רשת Gigabit/100/10 מובנה כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g FireWire Infrared BlueTooth IEEE 1394 RJ-11 RJ-45 …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אפשר בבקשה המלצה למחשב? אני משתמשת במצלמת PANASONIC HDC-5D60 ומעוניינת לערוך בתוכנת פרמיאר! [CS3 או 5. איזה שנראה לכם שעדיף לי להשתמש בו עם המצלמה הספציפית הזו] 1. מה התקציב המקסימלי? ♥ 4,500 - ללא חריגה מהתקציב ובהחלט אשמח לאף פחות ממנו! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ♥ בעקר עריכת וידאו בתוכנת Premiere! ♥ מחשב שיהיה גם לא רע למשחקים 3. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? ♥ אין צורך ב: - רמקולים - מסך - כרטיס קול - מקלדת, עכבר - ווינדאוס - יש לי XP 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? ♥ חשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית כי אני גם מקליטה בבית והרבה. 6. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לצורכי עבודה משרדית,לימודים,גלישה. מסך 13'. חשוב לי יציאת HDMI ויציאות USB (אם SS אז מה טוב). קראתי ביקורות על הDELL V131 והתלונה העיקרית שלו היא על הצג ,אישית לא יצא לי לראות אותו. ישנם אלטרנטיבות אחרות בשוק בטווח מחירים הזה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי רשת קלילים בעיקר,קצת מוסיקה,אני לא מתכנן להריץ עליו משחקים כבדים בשביל זה יש לי XBOX,רק שיריץ לי משחקים בצורה חלקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.World of Warcraft,Call of Duty 4,League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני פרילנסר המפתח תוכנה בסביבות Windows ו-Unix בעיקר ב-C++ ו-Java. חוץ מזה אני מתחיל לפתח גם עבור אייפון. כללית, מדובר על מחשב שיריץ Windows 7 64bit במערכת הראשית ועליו יופעלו עוד 4 מכונות וירטואליות - Windows XP 32bit, Ubuntu Linux 64bit, Ubuntu Linux 32 ו-Apple snow leopard. סביבות הפיתוח - Visual studio ו-Eclipse בסביבות Windows, בסביבת ה-Linux יהיה Eclipse ובסביבת המק יהיה XCode. הדבר החשוב ביותר עבורי הוא ביצועי המחשב - קומפילציות מהירות ככל האפשר, boot מהיר (גם למחשב וגם למכונות הוירטואליות) וכו'. חשוב גם להגיד שביום-יום יהיו פתוחים הרבה tabs של chrome , ובשעות הפנאי אני משחק קצת ב-flight simulators. . מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, ללא מסך וללא ציוד הקפי. …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אפשר לחרוג ל 2500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סבא בעקר גולש באינטרט, ומדי פעם צפיה בתכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כדאי שיגיע כבר עם Wind…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חברה שלי רוצה לקנות מחשב לצרכי לימודים: אופיס, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ושיתוף קבצים (לא כל כך קשור ללימודים אבל גם כן חשוב...) המחשב לא ישמש למשחקים. מה צריך? הכל חוץ ממסך הכיוון הכללי: סמפרון 2800, עדיף עם תמיכה ב-64 ביט (או המקבילה של סלרון) - כמובן שזה גמיש ותלוי בהמלצותיכם חובה צורב DVD עדיף הארד-דיסק גדול זיכרון - לא פחות מ- 512 בעתיד כנראה יתחבר אל המחשב מסך LCD, אז צריך כרטיס מסך שיכול לתמוך בצורה סבירה ברזולוציה של 1280*1024 (עדיף תומך גם ביציאת DVI) מקלדת, עכבר, רמקולים - משהו פשוט התקציב - 2500 ש"ח. ניתן לחרוג קצת (עד 2800 ש"ח יהיה בסדר) החנות: חנות שהיא בסדר באיזור רחובות. (אם לא רחובות אז נס-ציונה או ראשון לציון או משהו כזה). - אולי KSP ? תודה מרא…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המחשבים האלו. המחיר שלהם נע סביב 2000 ש"ח. האסוס: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110119 הלנובו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C4153121 ההבדלים הם שבאסוס יש מסך 10 אינץ לעומת 12 אינץ'בלנובו. באסוס יש מעבד N280 ובלנובו יש מעבד N270. באסוס זמן הסולל מספיק עד 10 שעות לפי היצרן, ובלנובו פחות. באסוס יש לי אפשרות לשדרג ל-2GB כשבלנובו לא מצאתי איך לשדרג. אני יותר נוטה לאסוס, אבל האם מסך 12 הוא עד כדי כך משמעותי לעומת מסך 10? האסוס לוקח בכל הפרמטרים, פרט למסך... האם זו סיבה לשנות את הבחירה ללנובו?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני הצעה למחשב לאח שלי השימושים במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, כבר יש לו מסך וכרטיס מסך אז אני צריך מפרט לשאר הדברים. הכי חשוב שיהיה ממש זול אבל שלא יהיה מעפן ושיחזיק מעמד לעוד שנים ארוכות. לקחתי את הטופס מהנעוץ ומחקתי כל מה שהייתי רושם בו 'לא משנה'. אשמח אם תעזרו לי בהרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקרון המשחק היחיד שככל הנראה יורץ במחשב זה HALF LIFE 2 כך שלא צריך משהו מדהי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-