ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את המחשב הנ"ל והוא איטי מאוד . אני יודע שהמפרט שלו דיי עלוב, אבל הוא איטי ברמה של כמה שניות עד שנפתחת תיקיה שלא נדבר על האינטרנט שלא סוחב. אולי כדאי לעשות למחשב שנמוך לXP והוא יעבוד טוב יותר? אני לא מאמין שהמחשב הזה אפילו לא מצליח לעשות את המינימום..
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 7-8 אלף ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, בידור, לימודים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אפשר מסך, לא מעבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בHDD, אך ורק SSD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט כמובן. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? עדיפות למחשב חזק OUT OF THE BOX בלי צורך בOC. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
מעבד AMD דיסק קשיח 160 ג'יגה לא יותר מסך LCD 17 8MS רק קופסה כולל ספק ומארז בלי רמקולים ובלי עכבר וכל אלה... ואם אפשר תכניסו תכרטיס geforce 6800gt או 7800GT תודה רבה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עוד כונן1tb חדש שאחבר למערכת. שימוש ביתי , קצת פוטו שופ קצת משחקים בסוליד לא עבודות כבדות במיוחד.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, מחפש מחשב נייד לאחי שמתחיל ללמוד בקרוב: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,600 ש"ח, רצוי מאוד לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש משרדי - אינטרנט, אופיס (לצורך העניין לא יהיה שימוש בתוכנות גרפיקה/חישובים/תיכנות למיניהן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני פשוט חייב להזמין את המחשב אז שמתי מארז וספק שאני חושב שהם הכי נורמלים למערכת שבניתי: http://www.tms.co.il/preview/cart אם אפשר לתקן פה משהו אשמח שתעזרו, במיוחד בעניין הספק והמארז. לא מצאתי מארז שנראה נורמלי בכל האתר אז הזמנתי את זה. http://www.tms.co.il/preview/cart - - - תגובה אוחדה: - - - [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%]4160T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪601[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF] UCACO-AP111-GBB01SI[/TD] [TD=width: 55%, bgcolor: #F7FCFF]בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Coolin…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך המלצה למחשב נייד חזק שיהיה יחסית דק אין צורך במערכת הפעלה אם זה מייקר גודל 15 ומעלה מקלדת מלאה ומוארת תקציב 4k
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב למשחקים לחבר טוב שלי. אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM, DIABLO 3, CRYSIS 2, PORTAL 2, LOL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050, מדובר במסך בגודל 22 אינץ' של MAG -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
k.s.p: ?Athlon 64 3200+ (S-939)? A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, 2xPCI-E ?xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? ?Thermaltake Sviking VA4000BWS? ?CREATIVE Audigy 2 Value WD 160 GB SATA ?NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4? ?Teac/SONY 1.44?? כל זה עולה 4955 ש"ח... עכשיו בקשר לזכרונות וספק אני לא סגור על עצמי.. תכלס אני לא ממש מעוניין לעבור את ה-6000ש"ח HEC 475W (True Watts שח 370 2x512MB A-DATA /VT שח 640 בתוספת אילו זה יוצא 5965 ש"ח... אבל האם כדאי דווקא את הספק הזה? והזכרונות האילו לא "איטיים" מדי ביחס ל-CL2.5 נגיד... יש צורך לקחת זכרונות טובים יותר על חשבון משהו אחר? או לקחת 2x256 של זכרונות יקרים? אשמח לחוות דעת על המפרט ועיצות למיניהן... (על ה-augidy אני לא אוותר - 250שח, למרות כר…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מעוניין במחשב בסיסי עבור אימי היקרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000 עד חריגה של 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בסיסית וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך בתוספת תשלום מהסכום שצויין 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך מפרט מלא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא עקרוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שלילי 7. האם האם יש צ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט של HP: Model DV5-1160 CPU 2.26 GHz Intel Core 2 Duo Processor P8400, 3 MB Level 2 cache Memory 4096 MB (2 x 2048MB), Up to 8 GB HD 320 GB (5400) Display 15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280X800) GPU NVIDIA GeForce 9200M GS, Up to 1535 MB (256 MB dedicated) Optical Device Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support Sound Altec Lansing speakers 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Wireless 802.11b/g WLAN Bluetooth Yes Card Reader 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory S…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל - אני יודע שפתחתי עוד ת'רד, אבל קיבלתי מפרטים וזה נשמע לי כמו נושא שונה, מצטער אם אני עובר על חוק כלשהוא אז מדובר על מחשב גיימינג כבד, משמע הוא מיועד להרצת משחקי FPS חדשים ב 2K ו 120FPS. כמו כן, אני גם צריך לקנות מסך תואם. אז מה שיש לי עכשיו זה המפרט הזה: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=159921&fbclid=IwAR3jaxgK-hh5GQYZJ8yoz3zOZj5pUrloN0mJHniUUO3__GRcM-DumtgiJpg יש לי כמה שאלות: האם אני צריך את הלוח אם וה RAM ה FANCY האלה? הם נותנים לי משהו בביצועים מעבר לזה שהם נראים מגניב? אם לא, אשמח אם תוכלו להציע לי אלטרנטיבות, אני לא מחפש סתם להוציא כסף, אני רוצה משהו פרקטי. …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, שאלה פשוטה אבל לא הצלחתי למצוא לה תשובה ברחבי הגוגל. איך מודדים את החיבור של השנאי למחשב הנייד? אני רואה פה כתוב 5 מ"מ, פה כתוב 2.5 ... השאלה היא - את מה מודדים? את הרוחב? האורך? אם האורך, אז מאיפה מתחילים למדוד? מהברזל או עוד מהפלסטיק השחור? תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שבחו"ל בחודש הקרוב מעוניין לרכוש מחשב אולטרה בוק איזה מבין השניים יותר מומלץ ? והאם יש למישהו ניסיון לגבי מימוש אחריות פה בארץ? (למחשבים שנקנו בחו"ל ובאחריות בין לאומית או שלא אמור להיות בעיה). סמסונג (הדגם עם ה500G): Samsung Series 5 NP530U3B-A01US 13.3-Inch Ultrabook אסוס: ASUS U36SG-AS51 13.3-Inch Ultraportable Laptop אשמח לעזרתכם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן (כמובן אם זאת מציאה בתוספת 100 ש"ח כן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -משחק בעיקר OVERWATCH וLOL ,הFPS חשוב לי יותר מהגרפיקה . אבל אני רוצה להתנסות במשחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך שהשתלב עם כול זה , בגודל בנוני . -לאילו הגדרות ג…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המלצה למפרט בסיסי לעבודות משרדיות אינטרנט מחשב ביתי מינימום דרישות אך גם חזק,עם נפח של 300-500 gb אם יש מחשבים מוכנים מחנויות גם מצויין תקציב של אלף שקל אפשרות חריגה 100 200 (אם אפשר למצוא משהו במחיר הזה שאולי יריץ משחקים חלשים מה טוב, אם לא לא נורא.) חשוב לי אבל שהמחשב ישמש להרבה מאוד זמן ויותר חשוב שזה, גם אם המחשב יהיה עמוס מפוצץ בדברים שיעבוד מהר. * מצטער שלא שמתי טופס אני פשוט מהנייד ועושה לי בעיות באינטרנט. תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך למחשב למטרות אינטרנט, סרטים, פוטושופ, מטלב לא למשחקים. ללא OC ללא ציוד היקפי, לא מערכת הפעלה וכולל הרכבה. צריך יציאת DVI למסך ועוד אחת לטלוויזיה (רצוי HDMI) לא חייב שיעבדו בו זמנית. זיכרונות 4GB HD של 2T DVD פשוט חשוב שיהיה שקט (9/10). דרושה יציאת SPDIF או COAX חנויות מעודפות: ק.ס.פ או איבורי לא מכוון לשדרג, רצוי כי יתבסס על אינטל אלא אם זה הפרש כספי גדול מדי. במידה ותוספת כספית קטנה תשפר את יחס עלות/תועלת ניתן לחרוג בכ-300 ₪. תודה מראש ))
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב וחשבתי על ההצעה הזאת מארז: 621...............antec high performance 108b amg מעבד: 558..............AMD athlon XP 1800 זכרון: 555...............DDR kingstone 256 333 כרטיס מסך: 580........ASUS GF4 V8170 DDR 64 לוח אם: 710.............GIGABYTE 7VRXP333 בתקציב של 3000 ש"ח לערך. עכשיו אני מתלבט בקשר ללוח אם כי אמרו לי שיש טובים יותר בפחות כסף. האם זאת הצעה טובה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב למשחקים, סרטים וטיפה עבודה בתיכנות כנראה שבלי OC. מה דעתכם על המפרט הבא ? (בזיגזג) כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX 857.00 ש"ח 1 ASUS P5Q PRO (P45) - ATX 754.82 ש"ח 2 G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION 714.00 ש"ח 1 SAPPHIRE HD4870X2 2GB GDDR5 HDMI - RETAIL 2,770.00 ש"ח 1 Thermalright Ultra 120 EXTREME - 6 HEATPIPE VERSION 283.00 ש"ח 1 Seagate 750GB 32MB 7200RPM S-ATA II 463.00 ש"ח 1 ASUS DVD-RW 2014L1T x20 LightScribe (Black/White) - Sata - RETA 159.00 ש"ח 1 LIAN-LI Aluminum Black Case (PC-P60B) Super Mid-TOWER 1,197…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייח למשחקים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משהו מיוחד 6-7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן עם RGB אבל לא מוגזם 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות Asterisk java ועוד, אינטרנט עם הרבה חלונות ZOIPER ועוד כל מיני תוכנות שלא דורשות הרבה, דגש על i7 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יציבות המערכת ויכולותיה בתחום ריבוי משימות קריטיות. ה"דוקטרינה" האישית שלי דוגלת בשימת דגש על אמצעי קלט\פלט איכותיים (6K למחשב שלא מיועד למשחקים\דחיסת וידאו אמורים לספק זאת בקלות יחסית, לפי מיטב הערכתי) ודיסק קשיח מהיר במיוחד, גם אם על חשבון נפח, שכן זהו צוואר הבקבוק העיקרי.
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להזמין נייד מחול? איך זה מתבצע? זה יעלה לי יותר? זה אפשרי בכלל? אם קרוב משפחה שלי באמריקה נניח קונה לי, זה יוצא לי משתלם? אשמח לקבל תשובות!, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר התייעצויות ועזרה רבה מחברי הפורום (תודה לכולם), הוחלט לרכוש את המפרט הבא למחשב HTPC שקט ככל האפשר (במסגרת התקציב), שיעבור OC לצורך חסכון בתקציב על המעבד: מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 419 1 מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2140 1.6Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 355 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Duet No PSU ¤ 387 1 NZXT מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤ 811 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 ספקי כוח Enermax NoiseTaker 370W ¤ 260 1 קירור למארז Zalman F3 120MM Case Fan ¤ 49 2 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤…
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... אני רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט ב- 4000 ש"ח יש לי כרגע מעבד Amd 1600+ וכרטיס מסך Geforce 2 Ti שיספיק לי כי אני לא משחק ואני משתמש בלינוקס אז גם זה יותר מדי... תודה רבה מראש flux!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-