ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב ? משרדי, תכנות, VM, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab וכדומה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן, מסך מקלדת+עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט ב…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהמלצות למפרט עבור חבר. להלן הפרטים: מה התקציב המקסימאלי? 6k – 7k ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 10% מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יכולת להרצת מספר Virtual machines במקביל. בניית Linux/Android בניית פרוייקטים גדולים Developer studio – eclipse – ועוד בדיקות אלגוריתמים – שימוש מסיבי בריבוי threads (OpenCV) גיימינג Full HD ציוד היקפי: עכבר ומקלדת טובים. עבודת גרפיקה גבוהה (כולל עריכה גרפית) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 11 – מאד קריטי שיהיה שקט 6. האם מתוכ…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב לחבר מפרט לצרכי עיבוד מתמטי מאסיבי (Matlab ועוד). התקציב - 3000 ש"ח. רכיבים: לוח אם, מעבד, זכרון, דיסק קשיח ומארז+ספק. אשמח לעזרתכם, תודה.
-
- 11 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לא כולל מסך ואביזרים נלווים. לשימוש ילדות בגיל 10-11תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה שלומכם היום? אז ככה.. חברתי מעוניינת במחשב.. התקציב עד 1500 ש"ח, כמובן לא כולל מסך או ציוד היקפי... מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, מוסיקה, אופיס)... השאלה העיקרית.. האם בסכום שכזה - עדיף לחפש מחשב מורכב כבר בעיתונים/אינטרנט (דבר שאני די לא אוהב) או להרכיב לבד, בעזרתכם כמובן, מפרט (דבר שאני מאוד מעדיף בכלליות)? המחשב יקנה ככל הנראה מסקיי.פי.סי (קרובים לבית+ניסיון מאוד טוב איתם) אשמח לשמוע מפרטים מומלצים, לפי מה שראיתי בפורום מצאתי את המפרט הזה (שנבנה ע"י hw_joe ) מארז וספק-כוח : CompuCase 6K60 + HEC 300AR-TF 300W - כ-230ש"ח (מארז קטן-מימדים, ונאה) לוח-ראשי : Gigabyte GA-945GCM-S2L 945GC+GMA_950-Based - כ-300ש"ח מעבד-ראשי - אפשרות 1 : Intel Pentium Dual-Cor…
-
- 10 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כמו שהכותרת מציינת, מחשב לאינטרנט וישומים בסיסים כמו אופיס. ללא ציוד הקפי. תודה
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב משחקים עד עשרת אלפים שקלים, לא כולל ציוד היקפי. אשמח לעזרה! 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 10,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב) אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? UNREAL TOURNAMENT 3 HALF-LIFE 2:EPISODE 2 MASS EFFECT 3 BIOSHOCK 2 FARCRY 2 HALO 3 MODERN WARFARE 3 FALLOUT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). על מסך רחב 24". לא יודע מה הרזולוציה. מקסימלית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי (רמקולים, מסך, מקלדת,…
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט שיכלול את המארז : mozart vcr001sns http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart/vc4001sns.asp אם מישהו יכול לתת לי חות דעת אני נורא אשמח לגבי המעבדים מה יותר מומלץ ומה כדאי המליצו לי על הpentium d 805 2.66 ואני מתלבט בינו לבין 2.8 d920 ובכלל לבין ה amd אני חושב שאני בהמשך יעשה לו oc אז אני מחפש קירור טוב על מסך חשבתי על samsung 960 BF: http://www.samsung.com/he/products/monitor/19lcdmonitor/960bf.asp איפה אני יכול להשיג מידע או שאתם יכולים לעזור לי גם בזה לגבי כל האחריות עם הפיקסלים שמעתי שזה נורא בעייתי בגדול קיבלתי המלצה על כ.מסך x800xl של ati וחברים אמרו לי שבזמן האחרון הם קצת מזייפים והקירור שלהם על הפנים והמאוורים הם מפלסטיק שזה לא הכי ט…
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב לצרכים בסיסיים מוזיקה,קצת סרטים,פייסבוק,אינטרנט יש עדיפות לKSP אבל אם יש מפרטים טובים גם באייבורי או TMS גם טוב. לא אצל RSM בבקשה. אשמח למפרט טוב לצרכים כמו שאתם יודעים
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
חשוב מאוד זה הארד דיסק 1000ג'יגה (גם על חשבון מחשב חלש יותר) ולוח אם עם אפשר עם הכל מובנה (WIFI , BLUETOOT,כ.מסך,כ.קול) ומעבד אינטל בלבד! אין צורך בכונן אופטי (יש ברשותי אחד חדש) תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - עבודה משרדית, רצוי שיוכל להציג גם סרטים בHD אבל לא קריטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מחשב בלבד, לא זקוק למסך או כל ציוד היקפי אחר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אני מסוגל לעשות OC אם יש מפרט שזה כדאי בו. 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 19'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? בינוניות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כולל DVDRW 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שדרוג כרטיס מסך בעתיד
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1850 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא להתפרע(: ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אין צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, קצת פוטושופ (לא עיקר השימוש אבל יש שימוש) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? נראה לי שבגלל הפוטושופ צריך כרטיס מסך נפרד ? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב מאוד! 8 המחשב יהיה בחדר שינה. אין צורך להשקיע במארז בגלל שקט(למעט המאורר שלו). רק בספק ובקירור למעבד (אולי גם בדיסק הקשיח) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג מאלפיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? '' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מפרט בתקציב כזה כמובן לא מיועד למשחקים כבדים, השימושים הם בסיסייים: צפיה בסרטים, שירים, גלישה. הדבר העיקרי שיעמיס זה מולטי-טסקינג, אני בדרך כלל עובד עם הרבה חלונות במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בצורב, ואין צורך בHD של טרה, אפשר עם שטח אחסון מינימלי מכיוון שכונן נוסף יילקח ממחשב אחר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)…
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי, אני לומד תואר ראשון במדעי המחשב ויש הרבה משימות תכנות, כתיבה וכדומה שאני צריך לבצע בבית. דרוש לי מפרט עד 2,500 ש"ח ללא ציוד היקפי כלשהו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה מרובת כרטיסיות, הרבה חלונות פתוחים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, office וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מעד…
-
- 54 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, אני עוזר לחבר להרכיב מפרט טוב לאחר שהמחשב בין ה10 שנים שלו עם רגל וחצי בקבר. הכותרת אומרת הרוב. זה התקציב, ניתן אם באמת תחשבו שזה מומלץ לחרוג עד 3K. המחשב מטרתו היא אינטרנט ואופיס בעיקר, מעט מאוד משחקים בעיקר משחקי הפיפא שירוצו בצורה טובה . לא יהיה OC, יש לו ציוד היקפי ומסך, ייתכן ויחבר את הHDD הישן שלו בנוסף . חשוב שיהיה סופר שקט, מקורר, ומארז קטן ולא צעקני אלא רגיל כמו של פעם . וצריך לקחת בחשבון שהמחשב הבא שהוא יקנה יהיה בשנת 2030 ככה, אז עדיף לבנות לו משהו עמיד ... תודה מראש ! חיים
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן,הרכבת המחשב 8. האם ישנה …
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
1. תקציב 2000K א) לנצל את כל התקציב (גם ככה הוא נראה לי שהוא נמוך ביחס לדרישות שלי) ב) ניתן לחרוג מהתקציב לחרוג עד 500 שח 2. מחשב ינוצל לעריכת מוזיקה וכן משחקים ברמה בסיסית (פיפ"א וכו). רצוי יכולות גרפיות טובות 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. חייב להיות שקט רמה של 8-10? 6. לא מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. יש לכלול מערכת הפעלה WINDOWS של 64 ביט 8. חנות מאיזור השרון תל אביב. 9. צריכה להיות אפשרות לחבר מקלדת שליטה. 10. ייתכן ובעתיד יהיה צורך להוסיף זכרון כך שאופציה זו חשובה. תודה
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מטרת המחשב: משחקים בלבד. לא צריך ציוד היקפי, אלא רק: מעבד + לוח אם + 2gb זכרון + דיסק קשיח + כרטיס מסך + ספק. (בלי מארז וצורב). אני לא מרכיב את המחשב בשבילי. הבחור שמשלם מוכן להוציא עד 2100 בלבד. ומתעקש רק (!) מ-ksp (כי קרוב לבית, בלי סיבה נוספת). תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, תקציב מקסימלי 2100 ,בעדיפות של חיסכון ,יש צורך בציוד הקיפי ,רמקולים בעדיפות עליונה, הכי חשוב,מחשב עם אמינות ואיכות של בניה ורכיבים, מעבד רלוונטי i3 חנות מומלצת עם שירות טוב באיזור פתח תקווה, ואשמח מאוד אם תחוו דעתכם על המחשב הנ"ל- בחישוב של עלות תועלת ואחריות של DELL http://www.imtech.e-shop.co.il/pl_product~invostroD270~2~12.htm המחיר שקיבלתי בהצעת מחיר הוא 2300,(לא בחנות הנ"ל) על אותו המחשב בדיוק, תודה!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה למחשב לשימושים משרדיים ותוכנות מאוד קלות. בנוסף אני מתכנן כן להריץ עליו משחקים מדי פעם, אז חשוב לי שהוא כן יתאים לגיימינג. תקציב כאמור עד 2400 ש"ח, רצוי לא לחרוג.. אין צורך במסך או בציוד היקפי כלל. שקט הוא לא דבר קריטי יותר מדי, אבל אני כן אשמח אם המחשב לא ישמע כמו טרקטור.. הרבה יותר חשוב לי להשקיע כלכלית באופק שדרוג ורכיבים איכותיים מאשר רכיבים שמיועדים להיות שקטים ולכן עולים הרבה יותר.. לא יבוצע OC.. מעדיף מפרטים מsky pc, משם אני אלך לקנות את המחשב בנוסף אשמח למחשבים מבוססים אינטל (סתם כי אני רגיל ואיכשהו אף פעם לא יצא לי להתעסק עם AMD) - זאת אבל באמת לא דרישה קריטית.. אם יש הבדל רציני ועדיף AMD, אז כמובן שאני אלך על AMD.. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הדרישות של תוכנות הדמיה כמו AutoCAD וכדומה? התקציב בסביבות 2000-2500, אני מאמין שעדיף ללכת על Intel. ומה לגבי כ. מסך? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב שלי הוא ברעיון באזור ה-3000 ש"ח אבל כבר יש לי SSD ו-HDD ככה שהייתי אומר שהמקסימום הוא 2500 ש"ח ואם אפשר להוריד טיפה בלי לפגוע אז זה גם יתקבל בברכה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כבד, המון לשוניות אינטרנט, צפיה אונליין בספורט באיכות HD וצפיה בסרטי HD (פה ושם עריכת קבצי אודיו ע"י תוכנת Audacity) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, הוזמנו מאמזון הרכיבים הבאים Seagate 3TB BarraCuda SATA 6Gb/s 64MB Ca…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח מקס'. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יחובר לטלוויזיה בחיבור HDMI בעיקר לצורך הצגת סרטים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר יומיומי, ימוקם בסלון, רצוי שיהיה שקט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מקלדת,עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקלדת, עכבר ואריזת מחשב בעיצוב יפה (ימוקם בסלון משפחתי). 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אהלן למי שמבין במוסיקה אני מחפש מחשב לא כולל ציוד כללי (רק מחשב) עד 2800 שקל ואם אפשר פחות מה טוב, חשוב שיהיה 8gb זכרון שיהיה שקט מאוד , בלי מערכת הפעלה תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-