ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For AM2/AM3 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8290 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE 890GPA-UD3H AM3, 890GX, DDR3 1333, ATI HD4290, HDMI, HD Audio http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10016 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12140 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9444 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=1…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן שלום לכולם, המחשב הקיים שלי התחיל לגמגם במשחקי HIGH END. המפרט כרגע הוא: Intel i5 2.80 4G RAM GeForce 465GTX הציעו לי לשדרג בעוד סטיק של 4 G ולהחליף את כרטיס המסך שלי ב 660GTX OC מבית ג'יגה בייט. על השדרוג הזה דורש ממני טכנאי שאני סומך עליו כ1500 שח. המחיר טוב?והאם זה מה שייתן לי את הקצה הנדרש? תודה רבה !
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אך דא עקא! יש יותר מדי מבחר והדבר גורם לבלבול רציני... כ"כ הרבה דגמים, כ"כ הרבה חברות, טווח המחירים גם הוא מכאן ועד להודעה חדשה... נראה לי שרק בגלל זה לא קנינו עד כה. אני ככל הנראה מתחיל לימודים באוקטובר הקרוב, והדבר גרם לי להתעסק בכל הנושא שוב אבל כל המבחר הגדול הזה מקשה על החלטה על דגם ספציפי וככל שמנסים ללמוד את התחום עוד יותר זה גורם ליותר ויותר תסכול. ממש כמו ביצה טובענית אני צריך סיוע מחברי הפורום היקרים איך לברור מכל האוקינוס הזה, איך להיות סגור על דגם מסוים, מה הכי חשוב שבוחרים. שנהיה כבר מאחורי כל הברדק הזה!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? -4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקי HTC VIVE בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - גיימינג קל עד כבד למשקפי HTC VIVE -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 מסך טלוויזיה + המשקפיים (שניהם ברזולוציה הזו) שישדרו בו זמנית …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום... אני רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט ב- 4000 ש"ח יש לי כרגע מעבד Amd 1600+ וכרטיס מסך Geforce 2 Ti שיספיק לי כי אני לא משחק ואני משתמש בלינוקס אז גם זה יותר מדי... תודה רבה מראש flux!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 630 Box 1x ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset 1x OCZ 1GB (2X512) DDR2 PC2-5400 667Mhz EL Gold Dual Channel 1x Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI 1x Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 1x NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 1x ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 1x Enermax EG465P-VE 430W מה אתם אומרים על מערכת מבוססת אינטל בלבד . עזרה להצאות ושיפורים תקציב :9000ש"ח
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד שלום אני מתעניינת ברכישת מחשב נייד. אני לא מבינה בכל הקריטריונים. השימוש היומיומי הוא באופיס פשוט. רצוי מחשב קטן וקל פיזית אך מהיר וטוב. כמובן עם כמה יציאות USB ודברים בסיסיים שכאלה. זמן סוללה סביר . המחיר הרצוי הוא עד 1500 ש"ח. יש משהו כזה או כמה? אשמח לתשובות מקצועיות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה עוד כמה ימים מחשב ויש לי 6000 שקל הרכיבים שאני רוצה הם: לוח אם+כרטיס קול+כרטיס רשת מעבד (רק איי אמ די ורק 2200 או 2400) זיכרון כרטיס מסך (לא משנה איזה דגם העיקר שיהיה 128 MB וחשבתי על החדש של הרקולס) מארז צורב כונן תקליטורים (1.44) CD-ROOM (לא משנה איזה) מסך רמקולים(לא משנה איזה) עכבר (העיקר שיהיה אופטי ולא משנה איזה סוג) מקלת (מצאתי מקלדת טובה של מיקרוסופט ב-107 שקל אז תכניסו את המחיר לחשבון) מה שאני מצפה מהמחשב הוא: שיהיה מהיר מאוד (יחסית למחיר), לאינטרנט, ושמשחקים יעבדו מצוין!! אני ממש מודה למי שמכין כי זה יהיה המחשב הבא שאני יקנה ! רק עוד משהו קטן: תכתבו לי מאיזה חנות המחירים שאני יידע מאיפה לקנות. תודה רבה למי שמכין!!!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי פה מפרט שהייתי רוצה לדעת מה מיותר בו ומה אפשר לשפר בו על מנת שהמחשב ישמש למשחקי גרפיקה שונים כגון sims gta4 וכו' המפרט הוא כזה: לוח אם: full atx msi p43 neo-f(לא G41) מעבד: intel quad Q9400 זיכרון: 4096MB DDR2 800MHz כרטיס מסך לא משולב: geforce 9500gt 512mb (סידרה 9) דיסק קשיח: 1000GB sata2 32mb כרטיס קול: 8 ערוצים (7.1) עכשיו אני לא צריכה כונן DVD ולא כונן דיסקטים וציוד הקפי מה שכן רציתי לשאול האם אני יכולה לוותר גם על כרטיס רשת כי יש לי בבית אחד (קצת ישן- אבל עובד) רק אם זה לא פוגע בביצועים של המחשב כל המפרט הזה עולה 2520 ש"ח מה יש לכם להגיד עליו?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההורים שלי שיהיו בריאים יצאו לפנסיה. החלום שלהם תמיד היה להשתמש במחשב. כעת החלו הורי בקורס בסיסי להכרת המחשב, לכן הם מעונינים לרכוש מחשב חדש. דרישות מהמחשב: 1.התחברות לאינטרנט. 2.עבודה עם מעבד תמלילים (לא חיב לביות האופיס הכי חדש שיש) 3.כונן קשיח הכי זול שיש עם שלוש שנות אחריות. 4. זיכרון מינימלי (אף אחד לא יריץ משחקים על המחשב פרט לסוליטר או פריסל) 5.לוח אם עם אחריות של שלוש שנים 6.מכיוון שאין להורי הרבה מקום בבית תריך מסך דק מסוג TFT אבל הם מוכנים שלמוע גם על מסך אמין וזול מסוג 17" 7.מכיוון שהקשר של הורי עם המחשב יתבצע דרך המקלדת והעכבר רציתי לשמוע מחברי הפורום מה עדיף, עכבר ומקלדת אינטרנט של מיקרוסופט או של חברת לוג'יטק (יש לקחת בחשבון גם את שקלול המחיר. תודה מראש בשמי…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רבותי רציתי לדעת מה אתם אומרים על הדגם הבא של DELL "17.3 Dell Inspiron N7110 i7-2670QM האמת שאני די סגור עליו, מתאים לי גם מבחינת המחיר (4800 ש"ח באייבורי)... הוא אמור לעשות עבודות גרפיקה, ומעט תלת מימד . בכל אופן הדגש הוא על פוטושופ אילוסטרייטור וכו'... אשמח לדעתכם
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד 14', שיהיה חזק מאוד (מריץ תוכנות וירטואליזציה וכו), שיהיה מהיר, כמובן עדיפוץ לSSD עבור מערכת הפעלה. תוספת טאצ למסך יכולה להתקבל במידה ולא מיקר יותר מדי את מחיר המחשב. המחשב נועד לעבודה יום יומית ולרוב אינטנסיבית. הצעות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבל בהרבה... אז קודם כל מה שאני משאיר זה: שתי דיסקים קשיחים של כל אחד 120Gb SATA זכרון 1024Mb DDR מאוורר למעבד של זלמן כרטיס רשת כונן 1.44 צורב ואולי גם מארז. אני צריך עזרה רק בבחירת מעבד, לוח וכרטיס מסך. השימושים העיקריים שלי במחשב הם אוברקלוקינג, אינטרנט, ומשחקים כמו קאונטר סטרייק (כל הגרסאות), סוואט4, GTA SA, NBA2005 וכדומה...
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של 3K ש"ח. מה שאני צריך מהמחשב זה ככה- גיימינג בינוני- כבד, תכני HD, עבודה משרדית. חבר עזר לי ובנה לי מפרט שנראה לי מעולה, ואשמח לקבל עליו חוות דעת- 1. מה התקציב המקסימאלי? .3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני- כבד, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אססין קריד- כל הסידרה,…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לבאי הפורום, אחרי הרבה בעיות, עושה רושם שהמחשב השולחני שלי עבר מהעולם (לוח אם/מעבד) והגיע הזמן לחדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי סטנדרטי+ (ייתכן ופעם בפרק זמן יידרש להריץ MATLAB ללא סימולציות כבדות. כמו כן, יהיה צורך בכתיבה של מסמכים בעלי מספר רב של עמודים, הכוללים תמונות/גרפיקה.) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אמנם היום אין צורך בד"כ בצורב חיצוני, אך עדיין נדרש. קיימים אצלי שני צורבים תקינים עם חיבורי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מבקש מפרט לסבתא שלי, הצורך שלה הוא בעיקר שיחות ב-Skype ומשחקי בריג' אונליין, הייתי גם מוסיף שרצוי מחשב שיוכל להריץ סרטוני יוטיוב ב-1080p בצורה חלקה לגמרי. אין צורך ב: מסך, מקלדת, עכבר. אם חייבים אז אפשר טיפה לחרוג מה-1500 שקל. אשמח גם לקבל המלצות על חנות טובה ואמינה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד קל אבל חזק שיכול להריץ ישומי וידאו (הדמיות רפואיות) ללא בעיה גודל המסך לא חשוב עדיף גדול יותר מ 12 אינץ אבל קודם כל שיהיה קל משקל רצוי פחות מ 1.5 ק"ג לא נדרש זמן סוללה ארוך יש צורך ביציאת VGA לפחות לא חייב בלוטות כונן קשיח 128 ומעלה עדיף כ 200 צריך צורב DVD אין העדפה לחברה או בעיות אחריות , יקנה באופן רשמי מספק מורשה על המחשב להיות מסוגל להריץ ישומי דו מימד ותלת מימד רפואיים , יש ככול הנראה עדיפות לכרטיסי קוואדרו של NVIDIA חשבתי על ה לנובו X301 אבל כרטיס המסך שלו חלש יחסית (כך נראה לי) האם יש מתחרים אחרים שיכולים להיות קלים אך חזקים וגם זולים מזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רב שלום אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג לפרצוף. למען האמת אין לי שום ניסיון בזה וזה המחשב הראשון שאני מרכיב. רציתי לקבל קצת עצות לגבי דברים שאולי לא לקחתי בחשבון כשבחרתי את החלקים, או שיקולים חשובים שלא עשיתי ובעקבות זאת לא אנצל את מלוא ה"חוזק" של המחשב.. זה המפרט שבניתי עד כה: לוח אם: MSI Z170A GAMING M5 כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 Gaming זיכרונות: HyperX 16GB (2x8GB) DDR4 2400Mhz CL12 מעבד: Intel Core i5 6600 Tray - האם עדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות את ה6600K? אני לא מתכנן OC אבל הוא 3.5GHz והרגיל 3.3GHz. קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev 2 דיסק אס-אס-די: Samsung MZ75E250 250GB כרטיס רשת: Edim…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העדפה לחנות skypc אבל אם יש הפרש גדול במחיר אז לא חייב משם. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לנובו 320-15 15.6מעבד I5 8250U, SSD 256, 8GB דגם א: מעבד גרפי INTEL 620 דגם ב:מעבד גרפי NVIDIA GeForce MX150 2GB מיועד לסטודנט מדעי המחשב, אבל רצוי שאפשר יהיה לשחק משחקים כמו פיפא. שאלות: 1. מה המשמעות וההבדלים מבחינת זמן סוללה בין 2 הדגמים הנ"ל? 2. האם דגם א' יספיק למשחקים כמו פיפא? 3. מה הסיבה/המשמעות שספק הכח בראשון 45W ובשני 65W?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי שלום! אני חדש פה בפורום ורק היום נרשמתי אבל הייתי נכנס ומתסכל מדי פעם.. לעניין אתמול קיבלתי תקציב שרציתי הרבה זמן למחשב 8K למפרט+מסך אז השאלה הגדולה שלי היא מה לעשות?! לקנות חודש הבא את Q6600+HD2900XT או לחכות כחצי שנה או יותר ולקנות את המעבד החדש של אינטל המרובע החדש+9800GTS? מה כדאי לעשות? אני יכול להסתדר עם הזבל שיש לי עכשיו עוד חצי שנה ככה כי המשחק היחיד שלי זה FEAR קומבט וזה מריץ לי דווקא בסדר גמור.. ועוד שאלה האם המחיר יהיו זהים בערך להיום שעוד בחצי שנה אני יוכל לקנות את המעבד החדש של אינטל עם ה9800GTS ב8000 שח? תודה לעוזרים!!
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי ThinkPad X200 ללא כונן DVD המחשב הגיע עם וינדוס ויסטה, אני רוצה להתקין עליו לינוקס מ USB Dock הורדתי Linux מהאינטרנט כקובץ ISO אבל אין לי מושג איך "לצרוב" את הקובץ כ bootable על ה USB Dock כי פתיחת ה ISO וכעתקת הקבצים ל USB Dock כמובן לא מספיקה איך עושים זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני פרילנסר המפתח תוכנה בסביבות Windows ו-Unix בעיקר ב-C++ ו-Java. חוץ מזה אני מתחיל לפתח גם עבור אייפון. כללית, מדובר על מחשב שיריץ Windows 7 64bit במערכת הראשית ועליו יופעלו עוד 4 מכונות וירטואליות - Windows XP 32bit, Ubuntu Linux 64bit, Ubuntu Linux 32 ו-Apple snow leopard. סביבות הפיתוח - Visual studio ו-Eclipse בסביבות Windows, בסביבת ה-Linux יהיה Eclipse ובסביבת המק יהיה XCode. הדבר החשוב ביותר עבורי הוא ביצועי המחשב - קומפילציות מהירות ככל האפשר, boot מהיר (גם למחשב וגם למכונות הוירטואליות) וכו'. חשוב גם להגיד שביום-יום יהיו פתוחים הרבה tabs של chrome , ובשעות הפנאי אני משחק קצת ב-flight simulators. . מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, ללא מסך וללא ציוד הקפי. …
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מחפש לי מחשב נייד בעיקר ללימודים וגלישה באינטרנט, אולי בעתיד שיהיה גם לשימוש בתוכנות גרפיות כמו Solidworks וכו'. לא מעניינים אותי סופר ביצועים לגיימינג וכו', זאת לא המטרה של המחשב. ערכתי את הודעתי לפי השאלון בפורום. * מטרות המחשב? לימודים וגלישה באינטרנט, אולי שימוש בתוכניות שרטוט כמו Solidworks. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' בלבד. * רזולוציית המסך? לא עקרוני ממש, אבל כמובן שכמה שיותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא שאני מבין בזה. * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביבר, שלא ימות תוך שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יכול להיות אחלה אם יהיה HDMI. * Bluetooth? אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום. אני מתכנן לקנות את המפרט הזה מחר - אז דעתכם המהירה חשובה וקובעת! החנות היא KSP ומשם אני רוצה לקנות (שמעתי שהיא אמינה, תקנו אותי אם אני טועה). [TABLE=class: cms_table, width: 973] [TR=class: cms_table_pcrow] [TD=align: center][/TD] [TD=class: cms_table_pcpm1, align: center][/TD] [TD=class: cms_table_pcpm2][/TD] [/TR] [TR=class: cms_table_pcrow] [TD=class: cms_table_pctyper, bgcolor: #F0F3F1][/TD] [TD=class: cms_table_pctyper, width: 125, bgcolor: #F0F3F1] Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray [/TD] [TD=class: cms_table_pcimgr]מעבד[/TD] [TD=class: cms_table_pcitemr][/TD] [TD=class: cms_table_pcitemr1, align: c…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-