ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,345 דיונים בפורום זה
-
הדגם חייב להיות HP מטעמי סיבות אישיות (פיצוי החברה עקב חוסר עמידה באחריות). והחברה מפצה בדגם איכותי יותר. חשבתי על ה-DV6860 או על ה-1060EJ אולי ה-1190? הדגם יכול להיות כל דגם מה-DV PAVILION שלהם. הצעות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
שלום. הבנתי שהפורום הזה הוא המקום המקצועי ביותר לקבל בו עזרה בנושא מחשבים, אז הנה קצת פרטים על מה שאני מחפש: תקציב של 4500 בערך, אין צורך לחסוך ואפשר לחרוג עד 500 בערך. שימוש עיקרי לגיימינג, רזולוצית המסך שלי היא 1900 על 1200. משחק בעיקר Starcraft 2 בימים אלו, אבל הייתי רוצה להיות מסוגל להריץ כל משחק שיצא בשנתיים הקרובות בהגדרות גבוהות. יש צורך בעכבר ומקלדת טובים. כנראה גם מאוספד טוב. לא רואה צורך בכונן דיסקטים, מחשב שקט זה נחמד אבל לא קריטי. ללא OC וללא מערכת הפעלה. קשה לי לענות לגבי שדרוגים לעתיד, נשאיר את זה פתוח כרגע. המלצות על חנות אמינה באזור רמת השרון גם יעזרו. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש סוללה של 9 או 12 תאים למחשב נייד. חיפשתי בפורום בfaq-ים ובגוגל ולא הצלחתי להבין איך בדיוק אני מתאים סוללה למחשב נייד. כלומר כרגע יש לי acer 5738zg עם הסוללה המקורית של ה6 תאים שהדגם שלה הוא as07a31 אני מרגיש שאני בתוך בלאגן שלם ושום דבר לא ברור ויש לי מלא שאלות, מקווה שתוכלו לעזור לי: האם יש דגמים אחרים של סוללות שגם יתאימו למחשב? או שאני חייב לחפש את אותו דגם בדיוק אבל עם 9 תאים? האם יש אתר או מקום שאתם ממליצים באזור המרכז לקניית סוללות מקוריות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.6Ghz 800Mhz 512K Box 1,539 GIGABYTE GA-8IK1100 - 875P 930 Mushkin 256MB PC3500 941 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 642 Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128MB 2,599 VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 160 3R SYSTEM AIR Cyber Blue 437 ש"ח כל שאר קיים אצלי ואינו זקוק להחלפה נו אז מה דעתכם???
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בניתי כבר מפרט בסיסי: הסר כמות מוצרים סה"כ 1GB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,289.91 ש"ח ASUS A8N-SLI Premium (nForce4 SLI) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,131.13 ש"ח Coolermaster Centurion 5 CAC-T05 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 402.71 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,823.75 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 2,739.04 ש"ח לזה מצתרף 3800+ X2 שאני עדיין לא יודע כמה עולה אבל לא עובר את ה2400 מבדיקה בחניות אחרות. וכרטיס מסך 7800GT - תלוי במחיר, יכול להיות גרסא מוחלשת. השאלה אם יש מקום לשיפורים או למשל לוח אם אחר כי בלוחות אני לא מבין. כרגע לא מתוכנן אובר, כן אני מודע לזה שהזיכרון שבחרתי גרוע לזה אבל הייתי …
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע 6300 ש"ח וחשבתי לשדרג את המחשב שלי (אתם יכולים לראות אותו "במפרט שלי") אלה החלקים שחשבתי עליהם: כרטיס קול: Creative Labs Sound Blaster Audigy2 ZS Platinum Pro PCI Sound Card, Model "SB0360" -RETAIL http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=29-102-164&depa=1 כרטיס מסך: ASUS ATI RADEON 9800XT Video Card, 256MB DDR, 256-bit, DVI/VIVO, 8X AGP, Model "9800XT/TVD" -RETAIL http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=14-121-500&DEPA=1 הארד-דיסק נוסף: Western Digital 160GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model WD1600JD, OEM Drive Only http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=22-144-152&depa=1 זכרונות: Corsair X…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, בשעה טובה אני מחליף את המחשב שלי ואני צריך את עזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 רק במידה וזה נותן שיפור רציני 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים אבל יהיה גם שימוש בתוכנות מקצועיות כמו Solidworks וAutocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים למינהם שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920X1080 -לאילו הגדר…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודה משרדית, ועריכת סרטונים של רחפן , איכות הצילום של הרחפן והסרטונים היא 4k * גודל המסך? עדיפות ל13.3 אבל 15.6 גם מתקבל * רזולוציית המסך? לא מבין כלכך אבל הבנתי שאני חייב פאנל ips * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא קריטי לי המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 זה סבבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא מעניין * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd יהיה מעולה אבל במידה והתקציב חורג אז גם רגיל זה בסדר מבחינתי * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל עד סוף אבל אם ניתן לחסוך מעולה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלא יותר מ300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/סרטים וסדרות / עבודה משרדית (מצגות עם הרבה תמונות למשל ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכל הפורומים הנוגעים בדבר (מחשבים ולוחות אם) כאן,והסקירות של הלוחות / מחשבים/ המלצות אחת החברות הבולטות היא Asrock, למה? על פי הניסיון שלי, כאשר קניתי מחשב עם לוח של החברה הזו, וגם חמי שקנה באותה העת לוח אחר של החברה הזו, אני קיללתי את היום שנגעתי והסכמתי לשמוע למוכר לנסות את החברה (מספר חודשים לאחר הקניה החנות נסגרה) הצרות שהיו לי עם המחשב (תושבות הזיכרון, ציפצופים לא ברורים וכו') ובאותו הזמן אני הייתי אחרי כ 15 שנות ניסיון כטכנאי מחשבים (כמובן בעיות שונות גם לחמי) חברת בת של אסוס? למה לאסוס להקים לה מתחרה? אלה אם היא נפתרת מכל הבררה של אסוס דרך אסרוק היה לי נסיון טוב עם MSI, עם INTEL, אסוס, וכמובן gigabyte שאני מאוד מחבב (סוס עבודה אמין לאורך זמן) …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לפטופ לעבודה (עובד כסוכן נדל"ן), יש לי ידע במחשבים ואני יודע לזהות מחשב חזק, אני בדרך כלל קונה את הלפטופים שלי דרך גרופון, או וואלה שופס כאשר יש דילים טובים. פה מצאתי מספר מחשבים זהה לחלוטין בחומרה אך עדיין במחירים שונים, אשמח אם תוכלו לומר לי מה באמת ההבדלים בין המחשבים (כי על פניו זה נראה שיש בהם אותה חומרה... פה ושם שינוי קטן במעבד), למה ההבדלים במחירים ואיזה מן המחשבים הכי טוב לדעתכם? יש את האופציה הזו שבמחיר ממש משתלמת. מעבד A10 ומחשב חזק ביותר של DELL http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-Dell-%D7%96%D7%9B-8GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-1TB-%D7%95-Win8-1/pi5SS40493 אופציה שניה, נראה שזה אותו מחשב לחלוטין ר…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, זה ההודעה הראשונה שלי כאן אז מתנצל אם היא לא בנוסח המקובל. אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי לגיימינג. המחשב שקיים אכשיו: Asrock H55M I5 650 Ram 2X2Gb מהירות לא ידוע Hard-drive 750Gb Wd blue קירור למעבד גינארי, ספק גינארי ששבק חיים התקנתי שתי מאווררי 120 שמכניסים אוויר אחד מלפנים והשני מפתח צד מעל מרכז הלוח אם. אחרי עייון כאן חשבתי על המפרט הבא לשידרוג: ספק: SilverStone 600W Active PFC 80+ SST-ST60F-ES PSU ב-299 ש"ח זיכרון: Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-G ב-365 ₪ כרטיס גראפי: 7950 950MHZ ב-710 ₪ קירור למעבד: Antec Copper Tiger C20 Cpu Cooler ב-75 ₪ בנוסף אני חושב לשדרג את הנייד שלי מ-SSD של 160 בן 4 (מתמלא לי) לאחד חדש של 256, Transcend SSD370 TS256GSSD370 ב-…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב חדש לשימוש אישי ויש לי הזדמנות להזמין אותו מחו"ל, אשמח אם תעזרו לי ובכלל, האם יש טעם לקנות מארה"ב או לקנות בארץ?? * מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים (המחשב חלק מהזמן יהיה מחובר לטלוויזית LCD) * גודל המסך? לפחות 14" עדיפות ל15.6 * משקל רצוי? משהו שאפשר יהיה לסחוב בתיק, לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום 3 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? וכו) המחשב יהיה מחובר לטלוויזית LCD לדעתי חובה HDMI * בלוטות? ממש לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח[, או שילוב - דורש mSata)אין צורך בSSD * כונן CD/DVD? צורב? ממש לא צריך כונן בכלל כונן Bluray?לא האם נדרשת…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בה שלום וברכה, קיבלתי מפרט של מחשב בקורס גרפיקה ואנשים אמינים ומומחים במחשבים אמרו לי שזה קצת מוגזם... יש לי תקציב של עד 3500... יש כזה דבר? מחשב טוב לגרפיקה במחיר כזה? כולל מסך... או בלי מסך.... וכמה אמור לעלות תוכנות וכו? על מה אפשר להיתפשר ועל מה אסור? תודה מראש! ענקית!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תציעו את האפשרויות אם זה יוצא דופן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות, עבודות משרדיות, ומדיה (מוזיקה וסרטים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - כתבנים בעיקר - VisualStudio, Webstorm, Pycharm וכו', יכול להיות שיהיה צורך במכונה וירטואלית אז מעבד טוב ו-RAM יתקבלו בברכה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אאלץ לקנות נייד חדש בחודשים הקרובים. 12.5 אינטש מכס' "13 עם דגש עם סוללה ומשקל קל לצרכים משרדיים בלבד. [מכוון לlatitude "12.5 של דל] בהנחה שהניידים שלי לרוב מחזיקים 5 שנים ויותר, ושהמחשב עשוי גם להחליף בעוד שנה-שנתיים את הביתי המתיישן שלי באמצעות תחנת עגינה, האם כדאי להמתין לדור מעבדי ה - ice lake או שלמעבדי דור 8 יש מספיק אופק ל -5 שנים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב. ספק הכח שלי, מסוג DR-300TFX שבק חיים. חיפשתי ארוכות באינטרנט ולא מצאתי מקום שמציע ספק זה למכירה. אשמח לעצה איזה ספק כח אוכל לקנות במקום, שיתאים במקום ספק זה. לוח האם שלי מסוג GA-H61M-S2PV. אציין שחיפשתי באינטרנט ולא מצרתי מידע מתאים. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשרות לחריגה של כ500 או 600 שקל במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ולימודים (משחקים ספציפיים - RUST) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, אני רוצה שהביצועים של המחשב יהיו בחשיבות הכי גבוהה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מתלבט על נטבוק בסביבות ה 1500-1800 ושמתי את עיני על הasus eee. יש שני דגמים בעלי תג מחיר כמעט דומה, ומפרט זהה לחלוטין, רק השם שונה. http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=eee יש את הAsus 1005p ו הAsus 1015p מה ההבדלים בינהם? במה לבחור..
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד Intel Core i3-380M 4GB 500GB ”15.6 תוצרת Dell דגם Inspiron IN5010BKi38 אתמול נסתי לחלק את הארדיסק. דרך הויינדוס ב-Manage ולעשות SHRINK הוא עשה את הפעולה אך לאחר שעשיתי RESTART המחשב לא רוצה לעלות הוא מנסה כל הזמן לעשות תיקון אך מראה כאילו שהמערכת הפעלה על ארדיסק בנפח 0 ניסיון נוסף לעלות את המחשב מ-LINUX גם הוא לא נחל הצלחה וניתקע באמצע. ב-PARTITION MAGIC הוא מזהה ארדיסק אבל רושם שהוא דפוק.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה חברס ברצוני לקנות מחשב אולטרה בוק - טבלט לצורכי הלימודים, אשמח לשמוע תגובות והמלצות מכם בתקווה להיסגר על דגם מסויים. 1) תקציב-3000 עם חריגה של 500 * מטרות המחשב? לימודים ואינטרנט,ומעט צפייה בסרטים,דרוש חיבור hdmi על מנת לחבר את המחשב לטלויזיה, כמובן שאני מתכוון להפעיל עליו את כל תוכנות האופיס (וורד אקסל..) * גודל המסך? 13 (עדיף מט) * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי - עד 1.5 ק״ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן כמה שיותר- יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא משנה * כונן קשיח - לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף 3 שנים - לא חובה * האם בתקציב צרי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב המצ״ב והייתי רוצה (אם אפשר) לנסות לשפר אותו 1. בהגדלת נפח הHD לאחד של 4 טרה ( או הוספה של עוד 2 בנוסף לקיים) 2. שיפור במהירות קריאה וכתיבה אל הHD ובכלל המהירות של טעינת התוכנות (כולן שמורות על הssd) האם בכלל ניתן בשיפור רכיב כזה או אחר לשפר משמעותית את המהירות של המחשב (וכפי שרשמתי אני מחפש שיפור כללי במהירות, גם של טעינת התוכנות עצמן וגם של השמירה אל ההארדיסק וקריאה ממנו) אני מחפש הגדלה ושיפור היות ואני צלם ועובד עם כמות גדולה של תמונות דרך לייטרום/פוטושופ ואני רוצה שהכל (שמירה של התמונות בהארדיסק/טעינת התמונות/ מעבר בין תוכנה לתוכנה וכ״ו) יטוס. התקציב עומד על עד 2000₪ תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני כבר הרבה זמן מחפש מפרט לגיימינג, ועכשיו אחרי התלבטות עם כמה מומחים וטכנאי המחשבים שלי, רציתי לשאול אותכם אם זה המפרט הכי טוב שאפשר למצוא בחיר של כ- 5200? לי חשוב שיהיה לוח אם, מעבד וכרטיס מסך חזקים במיוחד. אשמח אם תגידו לי אם המפרט שווה אם המחיר או אם אתם יכולים להציע הצעות יותר משתלמות במחיר. הינה המפרט: 1140 ₪ - Intel Quad Core i5 4670K 3.4Ghz LGA1150 765 ₪ - MSI Z87-G45 LGA1150 GAMING 309 ₪ - Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1310 ₪ - NVIDIA GeForce Gigabyte GTX760 Windforce X3 2GB 530 ₪ - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 749 ₪ - NZXT Phantom 410 White + FSP Raider 650W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-