עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yan,

מעבדי אינטל Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8Z68-V/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E זכרונות DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance White LP Edition CL9-9-9-24 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כונני SSD Corsair Corsair Force Series GT 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail כרטיסי מסך ASUS - nVidia GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) מארזים CoolerMaster HAF X Full Tower ATX Black Case (No PSU) ספקי כוח Corsair TX 750W V2 Active PFC 14cm Fan מקלדות M…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by My_T,

שלום, קצת רקע: חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותה בכמה שנים הקרובות לעיצוב. היא כרגע חיילת אבל מעוניינת ללמוד את התחום בעתיד, כך שיכול להיות שהמחשב ימשיך לשמש אותה גם בתחילת התואר, אך כרגע היא מעצבת כתחביב בלבד. כבר כמה זמן שאני מחפש מחשב בתקציב כזה שיתאים לה, אך מחשבים עם כרטיסי מסך לעיצוב יקרים מדיי וכיוון ש-adobe נטשו את CUDA הבנתי שהאופציה השניה הכי טובה היא כרטיסי מסך Radeon. בנוסף חשוב לי מסך איכותי שמציג צבעים אמיתיים כמה שניתן (IPS?), עדיפות לרזולוציה גבוהה, וכמובן הרבה RAM. בהתחשב בכל הפרמטרים האלה המחשב הכי טוב שמצאתי הוא Toshiba Satellite P50-B-103 שעונה על הדרישות אבל מעט יקר מהמתוכנן, ובנוסף האחריות שלו אינה של יבואן ואין ביקורות עליו באינטרנט. ועכ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אפשרות ראשונה M3 pro cpu 11 core, gpu 14 core, ram 18gb, ssd 512gb. אפשרות שניה M2 pro cpu 12 core, gpu 19 core, ram 32gb, ssd 1tb. המחיר ממש דומה. תודה רבה לעוזרים!

4. Started by ElroyD,

1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי בערך 2500$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך(אבל לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ! א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 BF4 WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד ! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by שרי הרמבם,

אני צריך לקנות מחשב נייד בשביל פרימייר אפטר אפקט ופוטושופ בשביל עריכת מצגות ותמונות(לא קבוע) איזה תכונות במחשב אצתרך ומה עדיף והאם עדיף מסך 4k(לצפייה בסרטים) והאם יש עדיפות למותג מסויים והאם צרעך סוללה חזקה ושיחזיק לפחות 4 שנים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכל מומחי הפורום, אשמח לקבל את סיועכם בהרכבת מפרט מחשב שעיקרו עבודה ביתית, לצד עבודות גרפיקה מזדמנות בפוטושופ ועריכת וידיאו בסיסית. מאוד חשוב שיהיה מדובר במחשב טוב ומהיר, גם בדרישות היחסית פשוטות הללו. כמו כן, יש ברשותי כונן SSD 128 GB חדש של קינגסטון שארצה להרכיב לתוך המחשב עבור מערכת ההפעלה, לצד דיסק קשיח רגיל סטנדרטי.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10-15%. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ביתית, עריכה גרפית קלה (פוטושופ) ועריכת וידיאו קלה ומזדמנת (edius). אין צורך בגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ליהי,

1. תקציב: עד 6,000 ש"ח אין לי כוונה לבזבז סתם כסף, אם אפשר לחסוך זה יהיה מעולה. אם זה בלתי אפשרי, אז לא. חריגה של עד 500 ש"ח. 2. אני מעצבת גרפית והמחשב משמש אותי לעבודה ולימודים, על בסיס יומי קבוע, שימוש מאוד אינטנסיבי. אני משתמשת בתוכנות adobe cs5: photoshop, illustrator, indesign, flash, dreamweaver 3. בכל הנוגע לציוד היקפי זקוקה רק לרמקולים. עדיפות ל-LOGITECH. לגבי מסך: זקוקה למסך עם פנל IPS. קצת בדקתי וחקרתי בנושא ומצאתי את ה-DELL U2311H שצריך להיות מסך מעולה במחיר שפוי לחלוטין. אשמח להמלצות נוספות. 6. השקט חשוב לי ברמה של 5. 7. לא מתוכנן OC 8. יש צורך בהרכבת מחשב בחנות, לא במערכת הפעלה. 9. אין העדפה לחנות מאחר ואני לא מכירה חנות אמינה באזור השרון, אשמח…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by flux,

שלום... אני רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט ב- 4000 ש"ח יש לי כרגע מעבד Amd 1600+ וכרטיס מסך Geforce 2 Ti שיספיק לי כי אני לא משחק ואני משתמש בלינוקס אז גם זה יותר מדי... תודה רבה מראש flux!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. הי! אני עמודת לקנות מחשב לצרכי גרפיקה לעבודה עם התוכנות: פוטושופ, אלוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש ודרימוויבר CS3 ואולי בהמשך CS4. וכמובן לשימושים בייתים אחרים כגון סרטים, מוזיקה וכו' תקציב- בסביבות ה-3000 ש"ח. אשמח לחוות דעת על הצעת המפרט שקיבלתי או הפניה למפרט קיים בתקציב שלי. תודה! מעבד Intel Core i5-760 Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4350 Silent LP 512MB DDR2 PCIe צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD מארז כולל ספק CoolerMaster Elite 310 Blue 460W קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 מאורר למארז CoolerMaster Low Noi…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by diablo4u,

אהלן, בהנחה שאני לא רוצה 17 או 18 אינץ'. אלא 15. יש מחשב מועדף? שמעתי דברים לא טובים על הALIEN WARE 14X (רעש, חום). האם יש מחשב 15 אינץ' שעולה על האחרים באשר למשחקים? רשמתי DELL כי יש לי אופציה להביא ללא מכס. אז אלא אם כן תחדשו לי כאן ממש - אלך על אחד הXPS. עוד כמה שאלות: 1. ראיתי במפרטים מומלצים פה שכמעט ואין I7 למשחקים אלא I5. פשוט הI7 אין צורך בו והוא סתם יקר? סיבה אחרת? 2. כל מיני חברות בארה"ב שבכלל לא שמעתי עליהן. Schenker Notebooks Clevo widow זה דברים רלוונטיים?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מחפש מפרט למחשב לגיימינג באזור ה5000 כולל מסך. אין צורך בSSD. מחפש עם אופציה לשדרג בעתיד הרחוק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

12. Started by orei,

שלום לכל המומחים פה, לאחר ניסיון די כושל להריץ פיפא על המחשב בצורה טובה החלטתי לשדרג את המחשב שלי. קודם כל חשוב לי לדעת אם יש טעם לנסות לשדרג או לוותר לנסות למכור ולקנות אחד חדש. המפרט של המחשב הינו: מעבד i5 750 לוח intel wb55 זכרון 8gb כרטיס מסך 660gtx ספק fsp600-80ghn מארז coolermaster cm690 בנוסף יש לי עוד מחשב פחות חזק אבל יותק חדש שכולל: מעבד i3 2100 לוח ga-ph67a-ud3-b3 זכרון 2gb כרטיס מסךgts450 1gb הספק ג'נרי ומארז אין לו. עכשיו אני רוצה לשדרג את אחד מהם בלא יותר מ2500 שח ככל האפשר לרמה שיריץ פיפא מצויין ומשחקים אחרים ברמה סבירה וללא תקיעות. חשוב לציין שאין לי בעיה לקנות חלקים ביד 2 ואשמח לשמוע את דעתכם בעניין ובנוסף חלקים מיותרים א…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Adam Ben Simon,

שלום לכולם,אני יודע שהתקציב נמוך למחשב גיימינג אבל אני בטוח שאפשר לארגן משהו מינימלי,בכל זאת אני חייל ופעם בכמה שבועות שאני חוזר שיהיה לי מחשב בבית להתעסק איתו 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. חברים אני צריך המלצה לשני מפרטי מחשב ללא מסכים וללא ציוד היקפי. תקציב של 4,500ש"ח לשניהם (סה"כ, לא לכל אחד). אחד ישמש לעבודה משרדית בלבד. השני ישמש למשחקים (כרגע לא זוכר את הרזולוציה של המסך, כמדומני 1680x1050) עד כמה שאפשר בגבולות התקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אחד עבודה משרדית, השני משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. במחשב למשחק…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מחשב גיימינג ועריכה כולל מסך מקלדת עכבר ווינדוס ומדפסת תקציב-7500

16. אני צריך מחשב גיימינג בסכום של עד 3000 שקל יש לי כבר מעבד I7 8700K ו240GB זיכרון (אני צריך עוד 240GB) אני צריך לבנות מפרט הכולל כרטיס מסך,מארז,לוח אם,ספק כוח,קירור למעבד....... אשמח לעזרה ממישהו שמבין (;

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד Intel Core i3-2105 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16400 כמות: 1 מחיר: 647 ש"ח ( למזומן:634 ש"ח ) GIGABYTE GA-HA65M-D2H-B3 (H65) - mATX - 951H6500 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15456 כמות: 1 מחיר: 444 ש"ח ( למזומן:435 ש"ח ) זיכרון Samsung DDR3 4GB (2x2GB) 1333MHz 9-9-9-27 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11907 כמות: 1 מחיר: 169 ש"ח ( למזומן:166 ש"ח ) כונן Samsung 830 2.5" 7mm 64GB SATA3 SSD http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15547 כמות: 1 מחיר: 657 ש"ח ( למזומן:644 ש"ח…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS, COD, CS, NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לנוכחים, שמחתי לגלות את הפורום ושמחתי עוד יותר לקרוא את המדריך המפורט לגבי הרכבת מפרטים. אני פה, כמו רובנו, כדי להתייעץ ולקבל קצת הכוונה לקראת רכישת מכונה חדשה. כל עזרה תתקבל בברכה. :-) אני חוזר לתחביב ישן - סימולטור טיסה של Microsoft. אי לכך - המחשב הנוכחי יימסר כלאחר כבוד, והמכונה החדשה אמורה להריץ את הסימולטור ללא בעיה. בלי קרטועים, 25FPS לפחות ברזולוציה גבוהה. המפרט לא צריך לתמוך בשדרוגים מאסיביים, כלומר - המחשבה שלי היא להישאר עם המפרט הזה ל5-6 שנים הקרובות, שיספק את הסחורה. אני לא מתכוון להתעסק ב-OC, כנ"ל לא SLI - הסימולטור כלל לא תומך בפונקציונליות הזו. אני צריך גם מסך חדש (21"-22" איכותי פלוס), ואם יישאר כסף - גם למערכת שמע סבירה. ולתשובות המלאות: תקציב: עד 5…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אוקיי אז ככה אני צריך מפרט למחשב גיימרים... כרטיס מסך טוב, ספק,מעבד,לוח אם. זכרונות יש לי 512 ו256 ראם אצלי במחשב עכשיו, אז אולי אני ישים אותם במחשב החדש?, לא יודע אם אתם חושבים שכדאי לקנות זכרונות את תוסיפו למפרט... סך הכל 5000 ש"ח בערך

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי כולם, אני מחפש מפרט למחשב שייעוד לעבודה + משחקים. עבודה=אינטרנט, אופיס, פיתוח אפליקציות פשוטות (לא קימפולים של שעות). משחקים: דגש על starcraft2 שעומד לצאת. מהבטא של starcraft2 אלו הדרישות המינימליות (כאשר יכול להשתנות בגרסה הסופית: Intel Pentium D * AMD 64 X2 * (Windows 7) 2048mb * 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 128 MB VRAM such as an ATI Radeon X1600 or NVIDIA GeForce 7600 GT class card or better המטרה שלי היא למצוא את המחשב הטוב ביותר במסגרת התקציב, שיתאים לדרישות. השאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניצול של הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שקל חריגה במידת הצו…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by fuckzone,

בעיקר למשחקים מפרט AMD חשוב! בלי ציוד הקפי NO מסך ;D תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Gritzman,

אני מעוניין לשדרג את המחשב וחשבתי על ההצעה הזאת מארז: 621...............antec high performance 108b amg מעבד: 558..............AMD athlon XP 1800 זכרון: 555...............DDR kingstone 256 333 כרטיס מסך: 580........ASUS GF4 V8170 DDR 64 לוח אם: 710.............GIGABYTE 7VRXP333 בתקציב של 3000 ש"ח לערך. עכשיו אני מתלבט בקשר ללוח אם כי אמרו לי שיש טובים יותר בפחות כסף. האם זאת הצעה טובה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by galigola,

בשעה טובה הגיע לי היום המחשב. מה אתם אומרים ע המפרט: AMD Athlon XP 2700+ (333 Mhz) Tray CPU-NIS 2,272.76 Gigabyte GA-7VAXP Ultra KT400 Motherboard (AGPx8,S.ATA,5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2)-NIS 765.84 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD -NIS 697.93 CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory X 2-NIS 1400 Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard-NIS 2,012.90 Creative AUDIGY 2 Retail Sound Card-NIS 838.58 Logitech Z-560 TNX/400W 4.1 Speaker System -NIS 1,880.21 CD-ROM LG x 52 -NIS 140.14 Lite-On 52/24/52 Black Retail CD-RW-NIS 505.06 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive -NIS 56.31 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front U…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. יום חמישי רציתי להתקין ווינדוס ויסטה , הלכתי לאתר של HP כדי לראות איזה דרייברים קיימים. ראיתי שיש עידכון ביוס כדי להתאים את המחשב לויסטה . תוך כדי העדכון קיבלתי מסך כחול והמחשב לא נכבה, הייתי צריך לנתק את החשמל ואת הסוללה. אחרי שכיביתי אותו, ניסיתי להדליק אבל לא עלה כלום. אחרי בדיקות בפורומים באינטרנט מסתבר ששידרוג ביוס בניידים של HP רוב הסיכויים לא מצליחה והמחשב מת . רק מחר אני ישלח את הנייד למעבדות שלהם ואני מקווה לא יעלה לי כסף.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.