ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, אשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט למחשב ביתי עד 1500 ש"ח. מדובר במחשב לאשה מבוגרת שבסך הכל גולשת טיפה במיילים, אופיס, סקייפ עם הילדים שלה, והנכדים מידי פעם מתקינים משחקים.. אין צורך בכרטיסי מסך משוגעים וכד'.. מה שחשוב שהמחשב יהיה עמיד, שקט, עם רכיבים מחברה טובה שיחזיק כמה שנים טובות.. תודה רבה לכולם!!!!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חברה שלי זקוקה לנייד 15' בתקציב של עד 3500 ש"ח. מה המחשב הכי טוב ואמין בטווח המחיר הזה? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לאחרונה אני שוקל לעבור למערכת חדשה יותר, ועלה בדעתי לשדרג את הקיימת, במקום לקנות מערכת חדשה לגמרי שתעלה לפחות פי 2 יותר. כרגע יש לי: i5 750 / P55 seasonic 550w 4GB RAM HD5750 השאיפה היא לשדרג ל: 8-16 GB RAM SSD 240GB GTX1060 לחדש מאוורים עבור המארז שברשותי: antec three hundred ובשביל למקסם את הניצול של המערכת, להחליף את מאוורר הסטוק של המעבד במשהו טיפה יותר רציני ולעשות OC לאזור ה-3.5GHZ. לפי שאתחיל בתהליך, רציתי לברר כמה דברים טרם התחלתי להוציא כסף על דברים שאולי בסוף לא ישתלמו לי. מדובר במערכת לא חדשה כלל, שמתוכננת לעבור OC קל למעבד. האם יש טעם לטרוח לעשות את …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולכם. אני רוצה לרכוש מחשב נייד. לצורך כך אני מעוניין לשמוע המלצות מאנשים שיש להם מחשבים ניידים ומרוצים/לא מרוצים מהם. כמו כן, הייתי רוצה לשמוע מכם המלצות בקשר למה לשים לב כאשר אני רוכש את המחשב. האם יש איזה מותג ודגם ספציפיים שמומלצים במיוחד (Compaq, IBM, NEC וכולי)? ראיתי שלחלק מהמחשבים אין זיכרון לכרטיס המסך ובמקום זה הוא Shared עם הזיכרון הכללי. האם יש לזה השפעה משמעותית על הביצועים? על איזה מפרט אתם ממליצים? המחשב מיועד בעיקר לתכנות וחיבור לאינטרנט, כדאי שיהיה לו TV-OUT לצורך נגינת סרטי Divx לטלוויזיה. התקציב עצמו לא הוחלט ממש. לא קבעתי איזה גבול עליון, אבל אני לא רוצה להשתגע ולהוציא סכומים מטורפים. אני מחפש את יחס המחיר לביצועים הטוב ביותר. כתבתי 6000-7…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשרות אחת מעבד AMD עם כרטיס מסך 6800 רגיל עם 128 מגה? או אינטל עם כרטיס 6600 256 מגה? מחשב למשחקים לא בעיה מחיר. אני פשוט רוצה כרטיס עם 256 מגה כי 128 זה איכסה. ?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימאלי הוא 4,200 ש"ח, כולל עכבר חוטי ניתן לנצל את כל התקציב, אך כמובן שאשמח לחסוך. אני מעריך שניתן לחרוג ב100-200 ש"ח, לא מעבר. 2. שימושי המחשב: בעיקר ללימודים, לראות סרטים, ושיוכל להריץ משחקים: TF2 Call of Duty: Black Ops Mass Effect 3 FarCry 3 Serious Sam: BFE GTA V מסך 15.6 ומעלה 1920X1080 הגדרות בינוניות ומעלה 3. ציוד היקפי: עכבר גיימינג (חוטי בלבד) עם לחצנים בצד (ולא בלמעלה) 4. "האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?" סיבכתם אותי עם השלילה.. לכלול הכל בבקשה 5. מבחינת רעש: אני מניח ש4 ומטה..שלא יהיה ר-ו-ע-ש, אבל אין צורך באיזה חמקן של הצבא האמריקאי 6. לא מתוכנן OC …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב שולחני לגיימינג - אודה להמלצות תודה להלן שאלון לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 13000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD בעתיד אולי 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות - מאוד …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הסתכלתי על המפרט ונראה לי פצצה בשבילי. מגיע גם ללא מערכת הפעלה, אפילו יותר טוב. 2 שאלות. יש אופציה לקחת עם מעבדים שונים. האם יש הבדך ממשי מהחלש לחזק?(7100,7300-7700). השאלה השניה היא קצת בעיה. כפי שכולכם יודעים, ל GIGABYTE אין שם במחשבים הניידים(בארץ לפחות, וככל שידוע לי). אני מפחד לקנות מחשב ולהדפק מבחינת חומרה, המחשב עצמו ואפילו מבחינת השירות. מישהו יכול להרגיע בקשר לזה? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל מה שיהיה בכמה השנים הקרובות פחות או יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר לראות את כל הנתונים שלו - http://www.toshiba.co.uk/discontinued-products/satellite-c650-1ct/ המחשב בן 3 שנים ואין לו אחריות והוא נמצא במצב מצוין כמה הוא שווה לפי דעתכם? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! עד 2,500 ש"ח עם חריגות קטנות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13.3" האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? 1366x768 או Full-HD * משקל רצוי? נמוך במידת האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - מסך מט אם אפשר. אם אפשר SSD אז נהדר(לא חובה). כבר ביצעתי רכישה של Lenovo E31-70 80KX0008IV בחנות שהתחייבה…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות מחשב חייתי אני הולך לסגור חשבון שיש לי עם 4500 דולר (כן בדולרים) אני רוצה להרכיב את המחשב הכי טוב שאפשר בכסף הזה מטרה עיקרית משחקים (כל הסוגים- כבדים קלים וכל מה שבאמצע) סרטים (קידוד וידאו פחות מעניין אותי) אני מעדיף להשקיע יותר במחשב עצמו ולא במסך מסך 19 LCD מחברה טובה יספיק לי אני לא רוצה את המסכים של ה 500" המיותרים האלה :lol: ועוד דבר די חשוב אני צריך להזמין את המחשב הזה מהאתר הבא בלבד WWW.NEWEGG.COM זה אולי יהיה קצת מגביל אבל באתר הזה יש הכל מהכל ומאוד זול!! תודה רבה לכולם מקווה שיצא מחשב טוב
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי, לפי מה שראיתי עלי לציין את שימושיו העיקריים של המחשב. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג אך לא רק, מכן שאני מבקש כי לא כל ההשקעה תיהיה על כרטיס המסך ואיתו מעבד יחסית בינוני. חשיבות השקט אמנם גבוהה נגיד 9/10 אבל איננה באה על חשבון קירור או איכות. אינני מתכנן OC כלל וכלל. עכשיו לאחר חיפושים ארוכים בפורום הגעתי למפרט שאני מקווה שהוא טוב, בכל מקרה אשמח אם תגיבו עליו ספציפית ואם יש משהוא דרסטי שלא נכון בו אז לשנות הכל. אבל בגדול אני רוצה גם ללמוד ולכן אשמח לתגובות עליו: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WG Warrensburg ₪537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WG כונן קשיח Samsung Spinp…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש חוות דעת על הנייד DV3660 של חברת HP או נייד בסגנון בתקציב של עד 5.6K המחשב ישמש ללימודים ותיכנות, קצת משחקים (COD4) וסרטים. יש לי כול יום נסיעה של שעה כול כיוון ברכבת ככה חשוב לי מחשב קל. Model DV3660 CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4096 MB (2 x 2048 MB), Up to 8 GB DDR2 HD 250 GB SATA (5400 rpm) Display 13.3'' Diagonal WXGA High-Definition HP LED BrightView Widescreen Display (1280 x 800) GPU NVIDIA GeForce 9300M GS, Up to 1790 MB Optical Device Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support Sound Altec Lansing speakers 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Wireless 80…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3200 ללא חגיגה! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים! שיעבדו על HIGH א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 20 אינץ' 1650*1680 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים וכבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדרישות: תקציב 3-3.5k. ייעוד מרכזי: HTPC אשר צריך להיות מסוגל להוציא 1080P בהאצת חומרה בנוסף לתמיכה בפורמטי האודיו החדשים (אודיו HD למיניו ולא רק בפורמט LPCM 7.1). שקט: המחשב צריך להיות כמובן כמה שיותר שקט בהקרנת סרטים ומוסיקה. המחשב יהיה במזנון סגור כך שזה אולי מקל קצת על עניין הרעש והמארז. בעניין הזה אני צריך גם מאוורר נוסף מחוץ למארז כדי להסיע את החום אל החלק התחתון של המזנון שם נמצאים חורי האוורור. המחשב יהיה בתוך מזנון בעל חורי אוורור, ולכן מאוורר נוסף יותקן מחוץ למארז בסמוך לחורי האוורור של המזנון. כרטיס טלוויזיה: דרוש כרטיס הטלוויזיה שישמש כממיר. שדרוג עתידי (עוד שנה?): כרטיס מסך למשחקים. לא יודע כמה כבדים המשחקים יהיו. אקססוריז: שלט לשליטה על תוכנת המדיה סנטר ומק…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, למען טובתי הלימודית בזמן שנשאר לי בבית ספר, החלטתי לקנות נטבוק, ראיתי בעיתון הבוקר לדוגמא את הACER ASPIRE ONE D150 ב1700 שקל, קראתי כמה ביקורות שרובם היו בנימה לא טובה כל כך, ואני לא מאוד מבין בניידים, חשוב לי מאוד הנוחות והמשקל וחיי הסוללה, ז"א לשבת יום לימודים עם כמה שפחות צורך לטעון, ושלא יכאב לי הידים אחרי 40 דקות של הקלדה כמעט רצופה. גם, שלא יהיה ענק, המשקל חשוב כי אני אסתובב איתו המון! תודה רבה. נא לא לחרוג, כבר ככה זה די הרבה בשבילי, אם אתם רוצים להציע מחשב שעולה "קצת" יותר, אל, אני כבר אומר לכם, זה יותר ממה שאני יכול להרשות לעצמי בבריאות כבר כמה שלום ותודה, מתן
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום עם I3 דור2 ו2GB RAM. סוחב בקושי במישור. משחק קצת CSS רוצה לנסות אולי CSG או GTA5. הפרטים בכותרת, צריך רק מחשב בלי ציוד. עדיף מKSP כי יש להם סניף בעירי.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
מה יותר מומלץ מבחינת קלות מערכת ההפעלה? כעיקרון השימושים שלי זה גלישה באינטרנט ואופיס. אז לכן סדר העדיפויות שלי הם בראשונה קלות מערכת ההפעלה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד. דגשים: קל משקל - פחות מ 2 קילו סוללה חזקה במיוחד - 4-5 שעות לכל הפחות לא מסך הקטן מ 14 אינץ שיהיו ביצועים טובים לא פחות. תודה לעוזרים!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המחשב הנ"ל והוא איטי מאוד . אני יודע שהמפרט שלו דיי עלוב, אבל הוא איטי ברמה של כמה שניות עד שנפתחת תיקיה שלא נדבר על האינטרנט שלא סוחב. אולי כדאי לעשות למחשב שנמוך לXP והוא יעבוד טוב יותר? אני לא מאמין שהמחשב הזה אפילו לא מצליח לעשות את המינימום..
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים והתקציב הוא 3000ש"ח!! אני מעדיף שיהיה AMD Athlon64 3000 ומעלה!! שהלוח אם יתמוך ב DDR400 (כי יש לי 2 זכרונות חדשים של 512מ"ב) וחריץ PCI-E ושהכרטיס מסך יהיה איכותי!!!(חשבתי 6600GT אבל לא חייב) ועוד שאלה קטנה המארז הזה Sunbeam Samurai SILVER מתאים לכל הלוחות אם החדשים והישנים?? הנה קישור אליו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3535 תודה לעוזרים
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי המלצה חמה ובאתי להתייעץ, אני יושב בוועדה של חברה שרוכשת כמות גדולה של מחשבים בשנה, המחשבים משמשים למטרות שונות הנה לדוגמה אפליקציות שמריצים המחשבים הללו: 1. MATLAB 2. ORCAD 3. MultiSim 4. פוטושופ - משמש לעיבוד תמונות חלקן לדפוס וחלקן לאינטרנט 5. Visual Studio 2005 6. AutoCad לא כל המחשבים מריצים את כל האפליקציות , אלא ישנן קבוצות של משתמשים. מה לדעתכם צריכה להיות הקונפיגורציה המומלצת למחשבים כאלה? בהנחה ויש להציע מפרט אחד חלק מהסניפים מבקשים לרכוש מעבדי סלרון (שעד עכשיו אסור היה להם לרכוש) האם יש לאפשר רכישה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב-3250 שח לא amd כולל מסך תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך עזרה בבנית מחשב ללא מסך מבוסס על מעבד אינטל אם אפשר אז לוח אם כולל כרטיס קול ואם אפשר לתת גם תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-