עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by natan805,

זה לחבר שלי, והוא פשוט מחפש משהו אמין שנותן תמורה למחיר. שימוש לתקליטיה ואלי קצת למשחקים, ולכן נראה לי שצריך נפח גבוהה לאחסון וכן עדיפות למסך כמה שיותר גדול מינימום 15.6.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. i5 Haswell 4570 / 4670 / i7 Haswell 4770K- ASUS Z87 Sabertooth / Maximus VI Hero - GTX 770 / 780 (ASUS//GIGABYTE) / R9 290/290x (GIGABYTE)- Kingston 4x2GB // 8GBx2 - Crucial m4/ Samsung 840 SSD 128/250GB CM 690/STORM MID TOWER // NZXT Phantom 410(Mid) / 530(Full) 650W Power Supply Zalmam//Thermaltake Operatic RW חשוב להבין, הרכבתי את זה לפני שבכלל נכנסתי לפורום, ככה שהמפרט יכול להיראות מוזר לחלקכם, וגם לא בתקציב של 5 (מהסיבה הפשוטה שאני קונה את המחשב לא כולל מארז, בחו"ל, שיוצא במחיר הכולל כ25-30%~ יותר זול מבארץ) וככל שהתקציב גבוהה יותר ככה החסכון גדול יותר, אבל בסדר גודל הזה אנחנו מדברים כאן על 1000+~ אני לא רוצה לקפוץ למסקנות לגבי מה יקרה עוד בקיץ אבל זה סתם מפרט ר…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אתמול התקשרתי לשתי חנויות שונות כדי לבצע הזמנה של מחשב נייד Lenovo Y50-70 59440924 ונאמר לי שאזל המלאי וכרגע כדי לחכות כי בשבוע-שבועיים הקרובים צריכים להגיע דגמים מחליפים עם מעבדי i7 דור חמישי HQ. למישהו יש פרטים על כך או יכול לאשר את זה? האם כדי לחכות לדגמים החדשים? דבר נוסף, באחת החנויות המליצו לי בחום שלא לקנות את ה Lenovo Y50-70 כי הוא מתחמם והאיכות בנייה שלו ירודה ובמקום הציעו לי לקנות מחשב של טושיבה שבנוי אומנם מאלומיניום אבל המפרט שלו נמוך בהרבה והמחיר שלו זהה ללנובו.. האם יש בסיס לדברים אלו?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. אהלן חברים.. אז אני מתכנן להרכיב תמחשב בעצמי ואני רוצה להתחיל להזמין חלקים בנפרד . 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? gaming and workstation א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware והרבה ! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT1 GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 1920 -לאילו הגדרות ג…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חשוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , תכני HD , שימוש במספר תוכנות במקביל ומספר רב של לשוניות אינטרנט , שיהיה אפשר לטפל בקבצי וידאו ביתיים לפעמים כאשר צריך לשימוש ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). p2770 סמסונג (27 אינץ) …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Felixess,

אני מחפש מחשב נחמד כזה קומפקטי ללימודים, לכתוב איתו בעקרון. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא, עדיף מ 14 אינץ ומטה אבל אתם מוצאים אחד טוב אז אני אקח אותו. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מותג המעבדים הארגוניים של אינטל מתרחב על העולם הנייד, ונוחת במחשבי ה-ThinkPad החדשים אשר מבטיחים להיות סוסי העבודה הנישאים המתקדמים ביותר שנוצרו לכתבה: http://hwzone.co.il/המחשבים-הניידים-החדשים-של-לנובו-הם-הרא/

8. Started by Nevo Gefen,

אהלן, אני קונה השבוע מצלמה ועיקר הצילומים יהיו ב4K. עדיין לא יצא לי לערוך קבצים כאלו, אבל במחשב הנוכחי גם קבצי 1080P לא לגמרי עוברים חלק. אז השאלה שלי היא האם אני צריך לקנות מחשב חדש או שמה שיש לי יספיק. זה המפרט של המחשב: Manufacturer Product SerialNumber Version Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97-HD3 To be filled by O.E.M. x.x 16GB RAM Intelcore i7 4970 cpu 3.60 ghz אני לא מבין גדול בלוחות אם וכדומה, אז רציתי לדעת האם המפרט הנוכחי יספיק לי או לא, והאם ניתן לשדרג אותו או שאני אהיה חייב לקנות מחשב חדש. תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. העדפה לחנות skypc אבל אם יש הפרש גדול במחיר אז לא חייב משם. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Delver,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. המחשב ישמש בעיקר לתוכנות עיבוד גרפי (פוטושופ, אוטוקאד, ריינו) ושימוש שוטף. מגבלת התקציב - 5000 ש"ח, אם כי עדיף שמחירו יהיה סביב ה- 4000 אם ההבדלים אינם משמעותיים. התעניינתי במחשב הבא: Dell Inspiron N5110-26308G6N שמחירו 4090 ש"ח לינק: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&cat=4747 מה אתם אומרים עליו? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by SOLIDUS SNAKE,

מחשב ללא מסך לשימוש כללי - ביתי ולא לביצועים בעיקר.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by kokolada,

שלום לכולם אני מתלבט בין 3 מחשבים ניידים שישמשו אותי לאינטרנט אופיס משחקים קלים וכד' המחשבים שמצאתי הם: 1. ‎Lenovo G550 NTDK3IV‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8621 יתרון: מעבד T6600 חסרון : WINDOWS VISTA 2. ‎Lenovo G550 NTD92IV‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9357 יתרון: WIN 7 חסרון: מעבד קצת יותר חלש T4300 3. ‎Compaq CQ61-280EJ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8265 ואני משדרג אותו בעוד 50 דולר (180 ש"ח) לWIN7 דרך תוכנית שדרוג חסרון: אין בלוטוט,כונן קשיח יותר קטן. כרטיס מסך מעט יותר חלש 103 במקום 105 שיש בLENOVO יתרון: מעבד T6500 סה"כ כולם פחות או יותר זהים במחיר בגלל שלא ניתן "לשדרג" את המחשב בניגוד למחשב ביתי אני מאוד מתלבט תודה על העזרה......

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם, רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שטני מעוניין לקנות בימים הקרובים ואם הספק והמארז מתאימים לחומרה המפרט הורכב בחנות tms.co.il מק"ט מוצרים כמות מחיר C4570T Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray 1 ₪911 GB85MD2V Gigabyte B85M-D2V LGA1150 1 ₪333 UCACO-AP111-GBB01 Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 1 ₪65 R928XOC3GD GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB 1 ₪1594 D38G1600CRN Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪340 GH22NS70 LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black 1 ₪106 COMPASSM הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה 1 ₪0 ST1000DM003 Seagate B…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לפני כמה זמן קיבלתי תמחשב החדש שלי המפרט למטה בחתימה מה אומרים? החלקים נקנו בארה"ב דוד שלי דייל באל על ככה שאין לי בעיה עם האחריות

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by boaz_aha,

שלום, אבקש את עזרתכם לבניית מפרט בתקציב 6-7k. ללא ציוד הקפי. השמוש העקרי הוא עבודה על קבצי פוטושופ גדולים (בערך 1 גיגה), המענה העקרי הוא לצורך זה. "על הדרך" הוא יעסוק בהורדות ואני רוצה שיוכל להריץ אותן ברקע בלי לפגוע בעבודה. שאלותי: 1)מה חשוב יותר לעיבוד קבצים בגודל כזה: כרטיס המסך או הזכרון? 2)האם כרטיס המסך הזה: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10, יתאים למשימה? 3)האם זכרון 2gb יספיק או שכדאי ללכת על 4gb? ודבר אחרון, חשובה לי אפשרות השדרוג ל3-4 השנים הבאות, חשוב שהמפרט יקח את זה בחשבון.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אז אני לא רוצה מסך אבל אם אפשר תסדרו שיהיה מארז יפה עם ספק כוח. מה שאני הכי רוצה שתשימו עליו דגש זה מעבד חזק+לוח אם טוב ומתאים למעבד ולכרטיס מסך. אממ...זהו, תשתדלו לתת לי מפרטים או מפנדס, או מנועה קומפ או מעוד חנויות מחיפה. למי שלא יודע הינה הכתובת של נועה קומפ http://www.noacomp.co.il/ ממש תודה למי שייעזור לי.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by DaniVegeta,

היי, אני צריך המלצה למפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים (VR), עריכה גאפית ואנימציה תלת מימדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, מאיה, זיבראש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FSX/Prepar3D - VR (FlyInside) Iracing/Assetto Corsa - VR Skyrim SE - VR (VorpX) with MODS Fallout 4 VR ומשחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by phantomII,

שלום. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12996 או לחילופין המלצה על מחשב בעל ביצועים דומים. המחשב ישמש למשחקים. אני יודע שלא ממש מומלץ לקנות לפטופ למשחקים, אבל אין לי ברירה אני טס לחו"ל הרבה במסגרת העבודה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מעוניין ברכישת נייד קל לנשיאה, עם סוללה חזקה. אם אפשר לכלול בתקציב מסך מגע זה יתרון, תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה אם זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, office 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רועש מדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב שיהיה ק…

20. בדיקה אחרונה לפני הקניה של המחשב. בנוי מ-3 חנויות ( החנות העיקרית היא זיגזאג ): Zigzag 1 AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- TRAY 795.34 ש"ח 2 A-DATA 512MB DDR PC3200/400 581.91 ש"ח 1 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 695.97 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA - קירור לדיסק הקשיח PRIMECOOLER HARD DISK DRIVE WAVE FAN 389.48 ש"ח 1 SONY DVD-ROM 16X48 - BLACK 137.68 ש"ח 1 HEC-350W (350TRT) - ATX 2 237.94 ש"ח 1 Samsung LCD 17" - SyncMaster 730B - 8ms 1,716.73 ש"ח 1 Logitech® Deluxe Keyboard 67.27 ש"ח 1 Thermaltake Ultra UV Fan 80mm - blue 39.12 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,661.42 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,521…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by massinvallus,

אשמח לעזרה...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. מעוניין לקנות מחשב נייד בסביבות 5000 ש"ח דרישות מיוחדות: - זיכרון :לפחות 3 ג'יגה. ((יכול להיות גם 2 ג'יגה). - כרטיס מסך טוב יחסית (לא X3100 למינהם) שיריץ משחקים לא כבדים אבל שיהיה נורמלי למחיר.(NVIDIA או ATI). -תומך HD -מסך מט (אם לא תהיה ברירה אז מסך מבריק) "15.4" - ללא מערכת הפעלה (אם כן אז XP PRO). מקווה שתעזרו לי למצוא נייד לפי הדרישות שלי. ראיתי מחשב של DELL אשמח לעוד רעיונות. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510-Nvidia.htm

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yoramns,

תודה מראש לכול העוזרים מחפש מחשב לשמוש כללי שזה אומר קצת משחקים גלישה אופיס ממש קצת עריכה עד 2500 שקל ללא ציוד הקפי וללא מסך השמח לקבל הצעות על מחשב מבוסס אינטל וגם AMD דרך הגב לא יעשה OC (מחוסר ידע) בתודה מראש לכול העוזרים יש לציין את המחשב הקודם שלי קניתי על סמך המלצה מהאתר מקווה לכבל שוב עזרה

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, בעוד מספר שבועות אני טס לשיקגו ויש באפשרותי לקנות שם מחשב. רציתי את המלצתכם לקניית מחשב עד לתקציב 3700 ש"ח או כ- $900. *מטרות המחשב: עבודת משרדיות (אינטרנט ואופיס), הייתי רוצה שיריץ משחקים קלים (לא משהו רציני), כמו גם צפייה בסרטי HD *זמן סוללה: 3-4 שעות *יציאות: חשוב לפחות HDMI אחד, ושאר היציאות הסטנדרטיות (USB3 אינו קריטי אך USB2 כן) *גודל מסך 15.6" * בלוטות? רצוי - לא על זה תיפול עסקה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רצוי בנפח של 750GB (גמיש) * כונן CD/DVD? צורב? כן - צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לפחות שנתיים אחריות ורצוי 3, כיוון שאהיה בחו"ל מספר חודשים - רצויה אחריות בינלאומית אך לא תפול על זה עסקה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אז אם רציתם הוכחות שהם מכרו לי מחשב דפוק - הנה ההוכחה האולטימטיבית: למי שלא יודע את הסיפור, רכשתי מחשב נייד בשווי 3000 ש"ח משניידר מחשבים לפני כשבועיים. מהרגע הראשון המחשב עשה בעיות, היה איטי להחריד והיו לו קריסות. חלק מהבעיות הסתדרו לאחר שהחלפתי את מערכת ההפעלה המקורית למערכת הפעלה צרובה שהייתה לי על דיסק. הבעיות אכן הסתדרו, למרות שהוא עדיין לא היה במיטבו. אז מה קרה היום? החלטתי לתומי להתקין Adobe Premiere Pro כי הייתי צריך לערוך איזה סרטון. בעודי עורך את הסרטון, התוכנה פתאום נתקעה ושמעתי את המאוורר מתחיל לעבוד חזק, וגם אחרי שסגרתי את התוכנה הוא לא הפסיק לעבוד - עד שכיביתי את המחשב. ומה אז? המחשב לא נדלק יותר. בכל פעם שאני מדליק אותו, הוא טוען כרגיל, ואז מופיע לי מסך שחו…

דיונים חדשים בפורומים