ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
אז קצת רקע, תיכננתי לקנות מעבד IVY BRIDGE כשהם אמורים לצאת אבל הגעתי הבנתי שהמעבדים שיוצאים לא נותנים תמורה משמעותית מבחינת ביצועים לעומת SANDY BRIDGE, ובנוסף הם לא שייכים לHIGHEND . אני מתכנן לרכוש (intel core-i7 3930k(3.2 והבנתי שאפשר לעשות לו המהרה ל3.8. מה התקציב המקסימאלי? 9,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית: 3ds Max,Maya2012,PHOTOSHOP cs5 after effects cs5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Sapphire Mini PC Edge-HD3 [table][tr][td]CPU[/td][td]AMD Dual-Core Processor E-450 (1.65GHz, 1MB Cache)[/td][/tr] [tr][td][/td][/tr] [tr][td] Memory[/td][td]4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096MB), Up to 4 GB[/td][/tr] [tr][td][/td][/tr] [tr][td] HD[/td][td]320GB SATA 2.5'' Hard Drive[/td][/tr] [tr][td][/td][/tr] [tr][td] GPU[/td][td]AMD Radeon™ HD 6320M 512MB Graphics[/td][/tr] [tr][td][/td][/tr] [tr][td] Optical Device[/td][td]No[/td][/tr] [tr][td][/td][/tr] [tr][td] Wireless[/td][td]Yes, 802.11b/g/n Built-in Wireless Network[/td][/tr] [tr][td][/td][/tr] [tr][td] Network card[/td][td]Yes, 10/100/1000 Mbps Built-in Ethernet[/td][/tr] [tr][td][/td][…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד שלום אני מתעניינת ברכישת מחשב נייד. אני לא מבינה בכל הקריטריונים. השימוש היומיומי הוא באופיס פשוט. רצוי מחשב קטן וקל פיזית אך מהיר וטוב. כמובן עם כמה יציאות USB ודברים בסיסיים שכאלה. זמן סוללה סביר . המחיר הרצוי הוא עד 1500 ש"ח. יש משהו כזה או כמה? אשמח לתשובות מקצועיות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב כבר כמה שנים שפועל לא רע אבל מתחיל לעשות בעיות עם משחקים חדשים. המפרט של המחשב הנוכחי: מעבד: E8400 קירור מעבד: Scythe MUGEN 3 כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 560 Ti זכרונות: 4GB מארז: CM 690 + 5 Fans ספק: Thermaltake Toughpower 600W לוח אם: P35-DS3L דיסק קשיח: יושן כלשהו עכשיו לפני שתקטלו אותי עם המפרט הישן שלי אני מודע לזה שאני אצטרך להחליף את רובו. בכל זאת אני מנסה לחסוך בהוצאה. אני מקווה שאת הפרטים הבאים יהיה אפשר להשאיר: מארז, מאווררים, קירור מעבד, ספק. לגבי הכרטיס מסך אם אין משהו שאפשר לקנות ב400 שקל בערך עם הבדל משמעותי אני מעדיף לחכות עם הקנייה כי בינתיים הוא עושה רושם שהוא מחזיק. הראייה היא שאם אני אחכה קצת עם שדרוג הכרטיס אני אוכל לקנות בעתיד הלא מ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי, לפי מה שראיתי עלי לציין את שימושיו העיקריים של המחשב. המחשב מיועד בעיקר לגיימינג אך לא רק, מכן שאני מבקש כי לא כל ההשקעה תיהיה על כרטיס המסך ואיתו מעבד יחסית בינוני. חשיבות השקט אמנם גבוהה נגיד 9/10 אבל איננה באה על חשבון קירור או איכות. אינני מתכנן OC כלל וכלל. עכשיו לאחר חיפושים ארוכים בפורום הגעתי למפרט שאני מקווה שהוא טוב, בכל מקרה אשמח אם תגיבו עליו ספציפית ואם יש משהוא דרסטי שלא נכון בו אז לשנות הכל. אבל בגדול אני רוצה גם ללמוד ולכן אשמח לתגובות עליו: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪951 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WG Warrensburg ₪537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WG כונן קשיח Samsung Spinp…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
להלן המפרט שאני די סגור עליו. 1. אני יודע שהלוח הנ"ל לא תומך SLI. ולא ממש איכפת לי 2. מעוניין להרחיב זיכרון בעתיד ל 6 GB (כשממש נצטרך) 3. משתמש בתוכנות תלת מימד אבל אני מעדיף כרטיס למשחקים ולא QUDRO FX בכל מקרה NVIDIA מעבד Intel Core i7-920 D0 Tray ¤1314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Asus P6T SE ¤1219 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31304 כונן קשיח Samsung HD642JJ 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-640SATA16M זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤362 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9T-3GBNQ כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GTX…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיעו 2 מחשבים מבחינת צרכיי לישורת האחרונה: DELL 3350 Lenovo ThinkPad Edge 13 0217-3yG 4GB החסרון של הדל- סוללת 4 תאים ומשקל כבד (2 ק"ג) אך מאידך כולל צורב החסרון של הלנובו- מראה חיצוני לא משהו- לא מכיר מספיק את המוניטין של לנובו לעומת דל. אודה לקבלת הערותיכם והארותיכם בטרם ארכוש אחד מהם. לציין כי חשוב שהמחשב יהיה קל ואמין תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מסך קונה בנפרד ממקום אחר אבל הוא ברשימה. המחשב האחרון שאני סגור עליו . מחיר: רכיב: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE PROSECCOR 3800+(2GHZ) BOX 2120 DFI LAN Party UT RDX200 CF-DR 1450 LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO 256MB 256BIT 3090 SAMSUNG DDR 1024 X2 1300 WD 200GB 7200RPM 8MB SATA II 645 CREATIVE L-TRIGUE 3200SE 590 ANTEC TX1050B 500W 850 THERMALTEK BIGTYPHOON 235 ADVICE 700VA 460 LG 1750HQ ' 1…
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר חרישה מעמיקה בתחום החומרה אני גאה להציג את יצירת המופת שתעמוד אצלי בחדר. אם למישהו יש הצעות לשיפור או דעות אשמח לשמוע אותם. די סגור על רוב המפרט יתכנו כמה שינויים קטנים אבל הבסיס ישאר איתן.. המפרט כוון למחשב שקט ותקציבי עם יכולת לHD, שימוש כללי ומעט משחקים עם מארז קטן שיתכן שיוסב למחשב סלוני בעוד תקופה. מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.7GHz 1MB CACHE - ADO5200DOBOX - BOX ¤498 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤453 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤969 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤379 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N X18 - SATA - BLACK ¤131 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש, לשימוש ביתי אך גם לעבודה מהבית. תקציב:2000-3000 ש"ח, מעוניין שיהיה חזק דיו לעבודה עם תוכנת POWER PIVOT 2010.... תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה פירמטתי את המחשב הנייד שלי lenovo b560 ואין לי את הדיסק שקיבלתי איתו עם הדרייברים. חיפשתי באין סוף מקומות לאיזה PACK של כל הדרייברים אבל כלום לא עבד. אשמח אם מישהו פה יוכל להציל אותי. תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה חבר'ה אני מעוניין לדעת בשלב זה לא בכדי למכור אלה כדי לדעת הוא די ישן אבל מתפקד כחדש amd athlon 2 645 X4 gigabyte GA 880m ud2h DDR3 1600mhz 8gb thermaltake litepower 460w DUAL X saphirre radeon r9 270x sandisk SSD 128gb hiatachi 1tera sharkoon mask atx case לגבי הSSD לא זוכר איזהדגם בידיוק זה מהפשוטים כמה בערך שווה מחשב שכזה ואם הוא טוב למשחקים עתיידים כגון GTA 5?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לחבר הוא סטודנט להנדסת חשמל. התקציב שלו עד 3500, ככל הנראה הוא יבצע חישובים מתמטיים כבדים. * מטרות המחשב? עבודת סטודנט להנדסת חשמל * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך?לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יספיק * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה יספיקו. אם יש אפשרות לSSD קטן עבור מערכת הפעלה זה יהיה טוב. * כונן אופטי? רצוי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות לפטופ חזק שיחזיק לי לתקופת הלימודים ולמשחקים. אני מתכוון לקנות את המחשב מאילת כדי להוזיל עלויות * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים * גודל המסך: 15.6 מעדיף מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעעדיף מקלדת מלאה הכוללת numpad * האם נדרש זמן סוללה ארוך?: כן, מיועד ללימדים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רוצה שילוב של SSD למערכת הפעלה וHDD של לפחות 500GB * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, חמתי מבקשת המלצה למחשב לשימוש באינטרנט (הרבה טאבים), אופיס ועריכת וידאו בסיסית ב-Windows movie maker (לא דברים גדולים, בעיקר לחתוך ולשלב קטעים של וידאו) היא מתעקשת לקנות רק בחנות פיסית קרובה, כלומר רק ב-Ivory. ראיתי את המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11103 חשבתי לבחור ספק FSP, לשדרג את המארז ב-95 ואת הקשיח ב-60, מה שמביא לסכום של 2035. האם זאת הצעה משתלמת? (תזכרו שאפשר לקנות רק ב-Ivory). הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל פלוס מינוס 100-150. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יביא לשיפור בביצועים או אמינות. אחרת לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות ה-100-150 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. קישור למפרט המחשב : http://ksp.co.il/?uin=19407 2. מחיר: 3500 3. שימושים : מחשב ללימודים שיהיה לי נוח לכתוב בשיעור שיהיה נוח לכתוב שהמחשב יהיה לי במקום מחברת... דבר אחד בעייתי עם מתמטיקה שאני לא יודע מה לעשות בקשר לזה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בטווח מחירים של 2500 עד 3000 ש"ח עם מסך גדול יותר מ13 אינץ'. כיוון שזה לא עבורי, אם יהיה צורך להגדיל את התקציב אני אבדוק ואעדכן. העדיפות היא לחסוך כמה שניתן. אשמח להמלצות, תודה מראש! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ושימוש בקונטרולר Vestax Typhoon (שימוש בתוכנות: Serato DJ Intro ו- Virtual DJ) * רזולוציית המסך? לא ממש משנה, אני מניח ש1920x1080 זה מספיק (גודל מסך שיהיה גדול מ13 אינץ') * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? לא ממש משנה, כי השימוש יהיה בעיקר בבית, אבל קל ככל שמתאפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני חושב שרק HDMI * Bluetooth? כן אם שאר הדרישות מא…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, אשמח לקבל מפרט בתקציב מינימלי. אם אפשר לרדת לאיזור ה- 1000 מה טוב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, קצת סרטונים, סקייפ ומייל. המטרה שיריץ ווינדוס 10 בצורה טובה עם השימושים הנ״ל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? א…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?5,000 ש"ח, לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב בייתי, תוכנות אופיס, משחקים קלים, סטרימינג, וצפייה בסרטי full hd-מתנה לבת מצווה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. צריך מסך 23-24 אינץ. וגם מקלדת ועכבר אלחוטי. וגם רמקולים 2.1. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל. מחשב מסך מקלדת עכבר רמקולים מערכת הפעלה ואופיס 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בגבול הטעם הטוב, אין עדיפות לשקט מופתי.. 6. האם…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יותר מומלץ מבחינת קלות מערכת ההפעלה? כעיקרון השימושים שלי זה גלישה באינטרנט ואופיס. אז לכן סדר העדיפויות שלי הם בראשונה קלות מערכת ההפעלה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השימושים הם: יש לי חדר עם מערכת סטריאו 5 ערוצים (יעני 5 רמקולים) וטלוויזיה 52 אינטץ' FULL HD של סמסונג. איכותית ממש. ואני רוצה לשחק על המחשב משחק גיימינג כבדים באיכות גבוהה ובלי תקיעות. המפרט מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 - TRAY ₪977 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55A-UD3R ₪826 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪471 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1479 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] THERMALTAKE ELEMENT S (BLACK) VK60001N2Z w/o PSU ₪531 סט מקלדת ועכבר: [..] MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 : BV3-00014 - זמין במלאי ₪172 ספק כוח: [..] CORSAI…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב טאבלט עם הדרישות הבאות: שיהיה בעל הרבה שעות עבודה. בעל חיבור USB (לזכרונות ניידים או עכבר ומקלדת וכ'ו) מיקרוסופט ווינדוס (לא לינוקס או MAC או תוכנות האפל למיניהן) יעוד: אופיס, אינטרנט, סרטים. חייב שיהיה בו חיבור WIFI. העדפה לסביבות ה10 אינצ'. מחיר עד 2000 ש'ח לפי הדרישות הללו הטאבלט של אפל די נפל.. ראיתי את הארכוס 9 אבל אני אשמח לעוד חוות דעת! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3200 ללא חגיגה! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים! שיעבדו על HIGH א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 20 אינץ' 1650*1680 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים חדשים וכבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אך אם יש רכיב טוב יותר שייתן תמורה טובה יותר בהפרש קטן נא להציע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בעיקר, צפייב בסרטי HD ומשחקים חדשים שיפעלו לא חייב על הגדרות גראפיקה מקסימאליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 22 רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מחפש מחשב מפלצת שיוכל לערוך ב-4K, אבל כן מחשב שיוכל להחזיק את עצמו לשנים הקרובות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אפטר (גם 3D Elements), פרמייר, פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר/פרמייר, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-