ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי לא כבד ושימושים בסיסיים (אופיס, אינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד …
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אשמח לקבל את המפרט הכי טוב שאפשר בתקציב שצוין עפ"י מה שעניתי למטה. הדגש הוא על מעבד הכי טוב שאפשר (אם יש אפשרות של 6 ליבות זה יהיה מעולה) וכרטיס מסך חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בדגש על התוכנות הבאות: Cinema 4D, After Effects, Photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט למחשב שישמש לעריכה גרפית דו מימדית (פוטושופ, פיינטר, אופן קאנבאס, וכד' תוך שימוש בטאבלט WACOM INTUOS3), עיצוב אתרים, עריכת סרטים (פרמייר, אפטר אפקטס), ובאופן כללי ניגון מדיות HD. אני לא מתכוון לשחק על המחשב הזה. התקציב הוא 6K, אפשר לחרוג אם זה משתלם. בנוגע לציוד היקפי, אני רק צריך סט של עכבר ומקלדת (עדיפות ללוג'יטק). I'm a sucker for Thermaltake cases, אז אני מעדיף אחד שלהם - אני רוצה מחשב כמה שיותר שקט ויפה. אני לא מתכוון לעשות OC בכלל, ואני יודע של-TT יש מארזים עם קירור מים מובנה, אם זה קירור נורמלי ושקט אני לא אגיד לא לאחד כזה, אבל מן הסתם אני לא מגדיר את זה כחובה. אבל, שהמחשב יהיה שחור בבקשה. אם זה משנה, המחשב ירוץ על הרזולוציה המקורית של המסך, שה…
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם~ אני רוצה לקנות מחשב נייח, מיועד בעיקר לגרפיקה ברזולוציה גבוהה (עבודה בפוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש ותלת מימד) משהו שלא יקרוס אם אני אפעיל כמה תוכנות כבדות בו זמנית ואעבור בינהן יהיה נחמד ;D צריך להכיל כרטיס רשת אלחוטי כלשהו (ראוטר ארור) וללא מסך (יש מסך CRT חביב~ ) המ... חוץ מזה שיהיה אפשר לשחק קצת ולראות סרטים באיכות גבוהה. oh, and can you make it look pretty too? ;D
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, לצערי איני מבין כלל בחומרה ולכן אני מבקש את עזרתכם בהרכבה של מחשב לשימוש בתוכנות גרפיקה כגון AutoCAD, Indesign ופטושופ בעיקר. התקציב עומד על 4K ש"ח אך חשוב לי שהמחשב, שנועד לחברה שלי ללימודים, יהיה כמה שיותר מהיר וחזק ולכן אם יש צורך בחריגה הדבר אפשרי עד 1000 ש"ח. עם זאת, אם ניתן לחסוך במשהו אשמח אם תוכלו לתת אפשרויות כאלו גם. שימושי המחשב כמו שכבר אמרתי הם בעיקר לעריכה גרפית, אך בנוסף, גם לצפייה בסרטי HD והאזנה למוזיקה - יש ברשותי כרטיס קול מדגם Xonar Essence STX שארצה להשמיש, לתשומת ליבכם. אני מעדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט במסגרת התקציב. אין צורך בהתקנה של מערכת הפעלה/אופיס, יש צורך בהרכבה, עדיפות לחנות באזור תל אביב. אני מחליף מחשב לעתים …
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לעבודה של עריכת תמונות ווידאו, התקציב הוא 6500-7000 ש"ח (צריך לכלול מסך, ציוד היקפי.. הכל). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
1. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אם ממש חייבים אז במעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב עריכת וידאו 4k באוויד ופרימייר, עריכה גרפית בפוטושופ ולייטרום, מידול תלת קל, משרדי בסיסי ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בצ…
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ואפטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. AVID MEDIA,PREMIER,AFTER AFFECT ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד כ500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ועריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Ableton Live, Cubase, Soundforge. שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. planetside 2, skyrim, battlefield3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן!@ אני מעוניין במחשב חזק לעריכת מוזיקה, שיהיה אינטל,אם אפשר לוח של אסוס יהיה מעולה. וגם המארז שיהיה כזה מדליק של nzxt משהו בסגנון דרוש גם כרטיס קול בינוני, משהו שיספק את היצרים! בתודה מראש חברים, התקציב 2500 שח"ים!
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקציב של עד 1500 ש"ח, ללא אפשרות לחרוג ועם רצון לחסוך כמה שיותר. שימושים - אך ורק עריכת תמונות (Raw של 10-20 מגה עם Nikon NX2 ו-JGP של 5-10 מגה עם Lightroom ו-photoshop) בשימוש מזדמן של חובב עם גישה לאינטרנט. במידה והמפרט יאפשר לצפות בסרטים באיכות של 720P, נהדר. אם לא - זה בעדיפות שנייה ואני לא מעוניין להוציא על זה סכום נוסף. אני עובד עם Dell 2209 IEPS ואין צורך בשום ציוד היקפי וגם לא בכונן דיסקים. השקט אינו חשוב בכלל, לא יודע מה זה אוברקלוק ולא בונה על התעסקות מיותרת עם המחשב. חיבור DVI או HDMI יהיה מצויין, כי יש לי נטבוק נוסף שמתחבר עם כניסת VGA רגילה (ומשמש למעשה לכל השאר). לא מתוכנן שדרוג, ולא חשוב לי אופק השדרוג בעתיד... שורה תחתונה - אני צלם חובב, אני צ…
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, אני מברר בשביל אחותי בקשר למפרט למחשב נייד לשימושי גרפיקה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב נע סביב 5000 ש"ח, יש אופציה לחריגה עד 6000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית. בדגש על הרצת 2-3 תוכנות ADOBE במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? צריך מפרט מלא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כמחשב פיתוח וגיימינג משחקים כבדים כמו Mass Effect, Gears of War, Crysis, Assassin's Creed, משחקי רשת כמובן כגון Guild Wars 2 צריכים לעבוד חלק על נתוני הגרפיקה הגבוהים ביותר המחשב יהיה מחובר ל 3 מסכים (יש לקחת את זה בחשבון ביציאות של כרטיס המסך), 2 מסכי עבודה בגודל 23/24 אינטצ' ברזולוציה 1080p ומסך נוסף הוא מסך טלויזיה בגודל 50" גם כן ברזולוצית 1080p המסכים יהיו מחוברים בו"ז למחשב בתצורת Extend Desktop, בהרצת משחקים כמובן שרק מסך אחד יהיה שמיש, הטלוי…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני סטודנט ללימודי IT (נמצא בחו"ל) אני צריך את המחשב לצורך ביצוע הדמיות דרך VMWARE של שרת וקליינט ואני אצטרך להרים לפחות שני שרתים ושני קליינטים לדמות רשת בנוסף בשעות הפנאי גיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000$ דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -20 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -לימודי IT וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -כבד - vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות,עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD (המחשב יחובר לטלוויזיה 42") א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). נטבינס,אקליפס,ויזואל סטודיו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלנסות לחסוך.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר ( Photoshop, Lightroom ..) לעיתים רחוקות עריכת וידאו. שימושים כלליים נוספים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב - 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך…
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב ישמש לקולנוע ביתי וצריך להיות מסוגל לנגן קבצי וידאו (גם סטרימינג וגם מתוך הארד דיסק) ב-4K ו-HDR בצורה חלוקה. 1. מעדיף לנסות לחסוך ובהתחשב בזה שבעיקר הורדתי פריטים ממפרט של 3K, אני מאמין שגם אפשר. במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב ב-500 ש"ח. 2. המחשב יתחבר למגבר Denon AVR-X1200W שתומך ב-4K ובפורמטי אודיו רבים ואליו מחוברים רמקולים של Tannoy. 3. המחשב יתחבר -כרגע- למסך Samsung UA58H5200AR ברזולציה של 1920x1080 אך ייתכן ובעתיד הקרוב המסך יוחלף ל-4K. 4. אין צורך בציוד היקפי - יש כבר מקלדת משולבת מעולה Logitech K830. 5. השקט חשוב בסולם של 1 עד 8: 6 (מניח שהרמקולים יגברו על רעש מהמחשב). 6. לא מתוכנן אובקרקלוק. 7. צ…
-
- 34 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD, טלוויזיה, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות\בנוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 14 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, כן, אני יודע שעל פניו המפרט שאני מחפש לא חריג וכן, בדקתי את עמוד המפרטים המוצעים. אבל יש לי כמה בקשות מיוחדות לכן בכל זאת פתחתי את השרשור הזה. קודם כל תשובה לשאלות החשובות לפי חוקי הפורום: 1. תקציב מקסימאלי: 2.5K, עדיף לחסוך ועדיף לא לחרוג (לא נראה לי גם שיהיה צורך). אין צורך בציוד היקפי. 2. שימושי המחשב: קולנוע ביתי HTPC (בעיקר סרטים full HD, סדרות טלוויזיה, צפייה בתמונות, האזנה למוזיקה). גם גלישה מזדמנת באינטרנט, שיחות סקייפ. 3. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך LED 46 אינטש 1920:1080. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. המחשב נמצא בסלון ועדיף שלא ירעיש בזמן האזנה למוזיקה קלאסית עדינה, נניח. לכן עדיף רכיבים שלא מרעישים וקירו…
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
זה המחשב נכון להיום : מארז Lancool PC-K62 כ.מסך Gigabyte R9 290 Windforce 4 GB ספק SeaSonic S12II-620Bronze מסך Dell U2311H קניתי כ.מסך חדש ואז התחיל לי צוואר בקבוק במעבד והFPS במשחקים ממש נמוך תקציב 2000 ש"ח עם חריגה 200 ש"ח מעוניין לקנות בTMS תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. כרגע יש לי (בזכות הפורום, אגב ): מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤758 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB ¤562 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤309 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996640 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤1472 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤173 כמות:1 http://www.sk…
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
אחרי שהשלמתי עם העובדה שהמחשב שלי זוחל ומתיישן החלטתי לשדרג אותו: כרגע המפרט שלי הוא זה: HP Pavilion a6420.is Pegatron Benicia mainboard Mid-Size ATX Intel Core 2 Duo e4600 2.4ghz 2gb DIMM DDR2-666 NVIDIA Gefore 8500 GT WD Caviar 320GB המפרט כמעט זהה לזה שמוצג כאן: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01479758&cc=us&dlc=en&lc=en&product=3728844#N859 4 אני רוצה להחליף את ה motherboard ואת המעבד + להתקין זיכרון DDR3 4GB, בנוסף להתקין Corsair GT Series 60GB SSD שכבר קניתי עליו תהיה המערכת ההפעלה וה-WD הישן ישמש לאחסון. מסקירה קצרה שעשיתי, קיבלתי את הרושם שעדיף לקנות כבר מעבד Core i5 ולא את i3 או שאולי אני טועה. בכל אופ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרוש שידרוג - אני משאיר: מארז הק + ספק 400W , צורב DVD , דיסק קשיח(160 גיגה) יש לי מסך 19 די חדש (סמסונג 971P) , מקלדת, עכבר וכו' דרוש לוח + מעבד + זכרונות, אולי קרור ? ו כרטיס מסך שיוציא 2 יציאות בו זמנית אחת לצג ואחת לטלויזיה. אני מעדיף אינטל. לא בונה על OC שימושי המחשב בעיקר הם: לכמה חלונות אופיס במקביל ( וורד+אאוטלוק+ אכסל) ביחד עם אקספלורר - אינטרנט, ביחד עם צפיה בסרטים. לפי התשובה אדע אם אני בתקציב, או שיש צורך גם בשידרוג התקציב, או אולי יהיה עודף להחלפת דיסק? בתודה מראש י.
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב לשימוש ביתי - לא כולל גיימינג, אני אשמח ליותר מכרטיס מסך מובנה (במידה וזה מתאפשר בתקציב) אבל המחשב מיועד בעיקר לסרטים, מוזיקה, גלישה, עבודות (לא גרפיקה). בעצם הדבר הכי חשוב שהמחשב ירוץ חלק ומהר. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מפורט למעלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-