עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by assaf897,

קנו לי מחשב של DELL עם intel graphics 3000 HD, והיו גם כאלה עם Geforce 525. רציתי לדעת מה ההבדל בינהם בתכלס? אני רוצה שאוכל לשחק משחקים כמו שצריך, פיפא וכאלה....

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: Scythe Katana 4 CPU Cooler 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Maximus VI Gene LGA1150 Core i3/i5/i7, Intel Z87, DDR3 1600 1 זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III 1 צורבי DVD: צורב פנימי Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata 1 ספקי כוח: ספק כח SeaSonic 850W Bronze Series Active PFC 12cm Fan …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

אהלן לעבדוה משרדית בלבד! P4 2.4G לוח גיגה בייט שאני לא זוכר בדיוק את הדגם שלו אבל יש לו כרטיס מסך כרטיס קול עליו 256 של היטאצ'י (128X2) HD 40GB IDE של WD 1.44 של TEAC מארז מהודר שבטח יבוא עם ספק ג'נרי 350W (חחח) סידירום של ענארף ב2000 שקל

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם ! החלטתי שאני רוצה לבנות מחשב בעצמי ולא לקנות אחד מוכן שבכלל לא עונה לכל הדרישות. אני די מבין בכל החלקים של המחשב, אבל הנה הבעיה: אני לא ממש מבין. יש לי תקציב של 6000 שקל, מה שאומר שלא ממש מומלץ לבנות מחשב בתקציב כזה כשאין לך מושג מהחיים שלך ??? (טוב, אולי קצת ...) חלק אחד כבר קניתי מכיוון שהוא היה במבצע ועלה רק 1560 שקל-כרטיס מסך ASUS GTX 580 (יש לאייסוס כמה דגמים. לחצו כאן כדי לראות פרטים על הדגם הספציפי ). עכשיו נשאר לי לקנות את שאר החלקים. אני רוצה לבנות מחשב שיריץ את המשחקים הכי הכי כבדים בצורה חלקה על מקסימום גרפיקה. (יש לי 6000 שקל תקציב, אז זה אפשרי ) אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חלקים למחשב גיימרים טוב בהתאם לתקציב... תודה לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, ברשותי מחשב די ישן: pentium3 1.13GHz 1GB SDRAM כ.מסך gforce2 עם מאורר קטן שמרעיש. דיסק WD 160 GB IDE מארז ענתיקה, אני משאיר את הצד פתוח כדי שיתאוורר. ספק הכוח גם עם מאורר רועש. Windows XP כרטיס usb2. השימוש שלי בו הוא גלישה, צפייה בסרטים, פיתוח תוכנה ולעיתים עריכה פשוטה בפוטושופ. אין לי שום צורך להרצת משחקים. הבעיה איתו היא: מאווררים רועשים, איטיות כללית, איטיות קשה בהרצת IntelliJ עם תוכנות אחרות או עם הדפדפן, איטיות קשה בהרצת סרטי יוטיוב וגלישה רגילה במקביל, כל צפייה בסרט יוטיוב או דיויקס מאטה את מהירות האינטרנט, סרט סטרימינג מקרטע עקב ביצועים חלשים והאטה בהורדה, חיבור של התקן usb2 כלשהו אל הכרטיס כמעט ומשתק את המחשב. המחשב שורד סבבה וכמעט הכל אפשרי לביצוע איתו, פש…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. * מטרות המחשב?: עבודות משרדיות,הרבה סרטים ומוזיקה,פוטושופ,מעט משחקים(אולי שעה בשבוע) * גודל המסך? 15-16,לא מבריק,לא סובל את זה. * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאות סטנדרטיות HDMI וכו' * Bluetooth? מן הסתם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 750 GB במינימום * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מקלדת גדולה ונוחה,מוארת(לא קריטי אבל בונוס) המליצו לי הרבה על הAsus N56JK-CN028H, האם יש לאן לעלות ממנו בתקציב המדובר?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. pavilion DV5269ea http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=919 Dell Inspiron 6400 www.yhf-tech.com/scripts/prodView.asp?idproduct=31 המחשב לא בשביל משחקים.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by noni7070,

אם כן אז 120GB או 250GB? זה המפרט: מעבד: - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 34 - Gigabyte GA-B85-HD3-A S1150 זכרון: - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 + Rainbow 6: Siege / Assassin's Creed: Syndicate דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): - - Antec GX300 Window + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד:- - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 3931 ₪

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by חיימון1,

שלום לכולם. אני מצרף פה לינק של המפרט שבניתי, רוצה לשמוע מה דעתכם, האם המפרט בסדר? האם החלקים תואמים ויעבדו טוב זה עם זה? האם הייתם משנים או מחליפים חלקים מסוימים שיכולים לעבוד טוב יותר עם המפרט? תודה, חיים https://pcpartpicker.com/list/Db8TPX

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. טוב חברה'ס אני צריך את העזרה שלכם בבנית מפרט לחבר שלי. אז ככה, התקציב הוא באזור 6,000 ש"ח, המטרה של המחשב היא להריץ משחקים כבדים + דגש משני על OC. המפרט הוא לא שלם ואני יתן לכם רשימה של כל החלקים שצריך ושלא צריך. חלקים שצריך: 1) מעבד שטוב 2) לוח אם 3) 2GB זכרונות 4) דיסק קשיח 160GB 5) צורב DVD 6) מארז מרווח וקריר אבל שום דבר מיוחד 7) ספק כוח שיחזיק כרטיס DX10 בינוני בעתיד 8) מסך LCD "17 ציוד אפשרי אבל לא חובה: 1) קירור למעבד חלקים שלא צריך: 1) כרטיס מסך 2) ציוד הקפי- עכבר, מקלדת, רמקולים, אוזניות וכו' כפי שאתם רואים אין צורך בכרטיס מסך בגלל שהוא מתכווין להשתמש בכרטיס מסך שלו ובעתיד הלא כל כך רחוק לקנות כרטיס DX10 באזור ה- 2,000 ש"ח. מתוכנן OC למעב…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by i.k,

טוב יש לי שתי הצאות לקנייה: הראשון. celeron 766 asus cuv4x-c 256mb micron geforce 4ti-4200 64mb s.b live 5.1 maxtor 40gb 7200 ata-133 packard bell 17 16/40 dvd pioneer השני. p-3 800 fsb-133 asus cuv4x 256mb micron ati radeon sdr 32mb sound card apache live maxtor 20gb 7200 ata 100 mag 15 dj530 asus x50 לא לידאוג זה מחשב שני לרשת תנו את הצאות איזה מחשב יותר כדי ליקנות. הראשון עולה 3000 שייח השני עולה 2300 שייח אם אני יקנה את הראשון לא יהיה לי מספיק כסף כדי ליקנות צורב.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מעבד - INTEL P4 530 3.0GHZ 800MHZ HT 755LGA 1189 ¤ לוח - GIGABYTE GA-8I915P DUO 743 ¤ זיכרון - Geil 256 PC 3200 264.37 ¤ זיכרון - Geil 256 PC 3200 264.37 ¤ כרטיס מסך - GIGABYTE NVIDIA FX 6600GT 128 MB 128 BIT 1069.26 ¤ דיסק קשיח - MAXTOR 160GB 7200RPM 8MB SATA 604 ¤ צורב DVD - NEC ND3520A 342 ¤ כונן דיסקטים - Generic 52.29 ¤ ספק כח - ThermalTake W0009R 343 ¤ מארז COMiON BOND II CA032 + Window 209 ¤ 5079 סכום

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Rivking134,

אהלן חבר'ה, יש לי מחשב נייד בן יומיים i7 - 4700MQ SSD 256GB GT 755M SLI 4GB GDDR5 16GB RAM המחשב ממש טוב רק יש בעיה בגיימינג, כשאני משחק BF4 על אולטרא גם עם 40FPS לדוגמא יש לאגים וגליצ'ים מוזרים אני חושב שקורים לזה microstuttering שהורדתי לHIGH הבעיה לא הייתה מורגשת וכמעט לא קיימת, אבל למשל בFAR CRY 3 לא משנה איזה הגדרות אני שם, המשחק לא שחיק בעליל ניסיתי שני סוגי דרייברים 331 ו333.75 שהוא בטא נראה לי, בקיצור קראתי קצת באינטרנט וראיתי שאם מבטלים את הSLI אז הבעיה נעלמת אבל לא ניסיתי כי מה הפואנטה קניתי חיה למשחקים ותוכנות טובעניות. האם מישהו נתקל בבעיה יודע מה עושים עם זה ? אגב ניסיתי אדפטיב וי-סינק דרך הכלי של NVIDIA וגם ניסיתי לעדכן ביוס של הכרטיס השני דרך האתר של לנובו …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי הייתי כבר סגור על ה-LS3000, אבל עכשיו ביררתי את עניין האחראיות עם לנובו, ועד שהדגם לא יגיע לארץ, לא תהיה אחראיות בארץ, כך שבחרתי לוותר על הדגם הזה, אחראיות זה דבר חשוב בשבילי. אז עכשיו מתחילים הבירורים מחדש - על איזה דגם כדאי ללכת בתקציב של 1000 דולר? אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, קבצי אופיס, וסרטים... לא משחקים כבדים, בעתיד משחקים פשוטים כמו דיאבלו 3 וסטארקראפט2. אשמח לכמה המלצות שיש בהם אחראיות גם בישראל.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=899130 אני המון זמן בחיפושים אחר מחשב. נתקלתי במחשב הנ"ל למעלה של אסוס ותהיתי איך המעבד שלו? כי תכלס המפרט שלו נראה מעולה בשבילי והמחיר סביר לאללה. בעיקרון מחפש 8G ראם SSD 256G שיהיה נוח. ורוב הזמן תכלס יהיה מחובר למסך גדול של מחשב. אבל הוא קטן וקומפקטי אז זה נחמד השימושים שלי יהיו בעיקר תכנות וטיפה פוטושופ כדי לערוך אולי קצת תמונות... (לומד WEBMASTER) האם זה יספיק? לא משחק במשחקים ואני לא גיימר. האם הכרטיס מסך המובנה ה 5300 מספיק חזק וכו'... אשמח את דעתכם כי המחשב הזה ממש נראה לי... אולטרה בוק נחמד קטן ועושה רושם שחזק, לפי מה שקראתי על המעבד הזה שלו. עוד אפשרויות: [h=1]Dell Inspiron 13 7348 IN-RD33-8532[/h]http://www.zap.co.il…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אהלן, חברה שלי מחפשת מחשב נייד לצורך לימודים נטו ( מצגות בעיקר ). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14". לגבי המאט או מבריק לא החלטתי, כי ממה שקראתי לדרישות שלה ( לימודים באוניברסיטה בעיקר ) מסך מאט יהיה טוב יותר. * משקל רצוי? 2 ק"ג +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו שהוא לא סטנדרטי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? פיצ'ר נחמד, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB רגיל. * כונן אופטי? אופציה נחמדה, שוב לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל העיקר 3 שנות אחריות. כרגע ההתלבטויות שלנו הם: "14 Asus X450CA X451CA-VX013H http://www.ivory.co.il/catalog.…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Shadowman,

חבר שלי מעוניין במחשב חדש... עד 5000 שח עם מסך... מה עדיף? אינטל או AMD? וגם כל החלקים האחרים!!.... תודה לכל מי שעוזר..... ;D

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכם, אני משנה את המחשב לדגם אחר של דל. אשמח לקבל חוו"ד על המחשב הנ"ל. האם הוא מומלץ? השימושים הם משרדיים / לימודיים (אופיס) ואינטרנט ללא משחקים. אם יש המלצות אחרות אז בבקשה שיהיו על מחשב במשקל דומה. בתודה, אימא של

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני רוצה את המחשב למשחקים קלים וסרטים וגלישה באינטרנט (חשוב לי חיבור אלחוטי טוב ) זה התקציב שיש לי לנושא האם המחשב מומלץ ? - יש מחשב שיותר כדאי במחיר הזה ? העלות שלו היא 3000 שקל.אם מישהו מכיר חנות שמוכרת יותר בזול - אשמח לשמוע מטרות המחשב?למשחקים קלים וסרטים וגלישה באינטרנט גודל המסך 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מאט רצוי * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?- אין * משקל רצוי?- לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חשוב* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - רצוי מאוד SSD ומספיק זיכרון פנימי. גודל SSD 256 ... (מקווה שלא עפתי על עצמי עם המחיר) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי, אני מתחיל ללמוד עכשיו עיצוב בתלת מימד בתוכנות CINEMA4D ובלנדר - מעוניין לרכוש מחשב שיתן לי מענה בשנים הקרובות - יש כבר כרטיס מסך ככה שלא צריך להכניס לשקלול (NVIDIA RTX 3080TI או 3090) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח, עדיף לא לחרוג - אלא אם זה ממש מאסט ועדיף בלא יותר מ 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב גרפי ותלת מימד - סינמה4די, בלנדר אפטר אפקטס ותוכנות ADOBE למיניהן 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by rockbottom,

היי אני מחפש מחשב נייד חדש לתכנות, גיימינג קל ואינטרנט (60% תכנות, 30% גיימינג(Minecraft ומשחקים בסגנון הזה) 10% אינטרנט). הגבול הוא 3000 ש"ח, ואני חייב את זה מ-KSP. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות תיכנות ואבטחת מידע, משחקים קלים כמו MINECRAFT ו-AMNESIA. * גודל המסך? יותר מ-NOTEBOOK מסך רגיל * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא יודע כמה שיותר ככה יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא אבל אם יהיה אז זה יהיה מגניב * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כו…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ido2309,

שלום לחברי הפורום, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט עבור שימושים שיפורטו כאן. אני מעוניין במחשב שיוכל להפעיל מספר גדול של מכונות וירטואליות בו זמנית, דבר שגוזל כמויות RAM גדולות. זה הדבר החשוב לי ביותר! אני לא משחק כלל, בשום משחק, כך שאין צורך בכרטיס מסך שמותאם למשחקים. צופה בהרבה תכני HD. לא ממש חשוב לי נפח איחסון פנימי גבוה, שכן אני משתמש בשרת NAS לצורך איחסון הקבצים שלי, כך ש-1TB מספיק לי לגמרי. בנוסף, אני מעוניין להתקין את מערכת ההפעלה על SSD. מאוד חשוב לי מארז שקט וקריר. (המחשב יעבוד כמעט 24 שעות ביממה) התקציב של 8K הינו תקציב מקסימלי, כך שאם ניתן להרכיב מחשב שעומד בדרישות בסכום נמוך יותר, לא אכעס בנוסף, אני ארכוש את המחשב ב-IQPC, אז אם יש אפשרות להרכיב ל…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את מה שיש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefild 3/diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין אין מסך אבל כנראה שזה יהיה LG 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

24. היי, יש לי מחשב נייד של לנובו (y50-70 עם 860gtx) בזמן האחרון בזמן שאני משחק במשחקים אני שם לב שיש לי צניחות של FPS , למשל משחק כמו cs:go יכול לרות על 190 fps ושנייה אחרי הfps יכול לצנוח ל30-20 לכמה רגעים... ניסיתי לעדכן דרייברים , לנקות אבק ולפרמט את המערכת וכל אלו לא עזרו. האם ייתכן שהחלפת הדיסק הקשיח המכני שלי בדיסק קשיח בטכנולוגיית SSD תפתור את הבעיה? תודה רבה מראש לעונים (:

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, אשמח לקבל מפרט בתקציב מינימלי. אם אפשר לרדת לאיזור ה- 1000 מה טוב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, קצת סרטונים, סקייפ ומייל. המטרה שיריץ ווינדוס 10 בצורה טובה עם השימושים הנ״ל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? א…

דיונים חדשים בפורומים