עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים ?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית ( דו מימדית , סרטים , או תלת מימד?) וללימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080 , ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI , V…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yossibi12,

מחפש לפטופ עד 4000 ש"ח, כמו כן קיבלתי הצעה למחשב Toshiba Satellite S55T-B5233 מארה"ב ואשמח לקבל חוות דעת. http://www.notebookocean.com/toshiba-satellite-s55t-b5233-specs/ קיבלתי הצעת מחיר של 3100 ש"ח בערך, אני יודע שאין ssd ואני בהחלט מתכוון להוסיף, השאלה היא האם המחיר של המחשב + כונן ssd משתלם או שיש כבר דגם אחר שכבר בא עם ssd ועדיף ללכת עליו? * מטרות המחשב? מחשב לשימוש כללי (אינטרנט אופיס וכו') ואולי גיימינג ממוצע ולא כבד, הכי חשוב שיהיה מחשב ש"יחזיק" לאורך זמן ושלא אצטרך להחליף עוד שנה שנתיים. * גודל המסך? 15.6 ממש לא חשוב טאצ' או לא. * רזולוציית המסך? 1920x1080 ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Phuein,

אני מנסה לקבל טווח מחירים, ורעיון על איזה רכיבים כדאי להשיג, בשביל מחשב שהייעוד המרכזי שלו זה הקלטות סאונד, כמו דיבוב ומוזיקה. מעבר לזה, ההנחה היא שזה מחשב לשימוש רגיל, עם קצת משחקים בקטנה. מדובר על מערכת שלמה, למטרת הדיון. מה שחשוב: המחשב שקט! בלי רעש של מאווררים. גג, צליל איוורור שלא שומעים במיקרופון קונדנסר. כונן קשיח SSD שקט וקר. למחשב יש כרטיס סאונד טוב, או אפשרות להתחבר לכרטיס חיצוני טוב, בלי בעיות. המחיר של המערכת כולל את הכרטיס סאונד. המחשב ייעודי, ככה שהמחיר לא עולה בשביל רכיבים שלא משמעותיים לסאונד ושימוש רגיל, כמו קצת משחקים. שלא יהיה מחשב איטי לאופיס בלבד. לא משנה אם הוא נייח או נייד, בהכרח, אבל מעניין להשוות. אני לא כולל ציוד סאונד היקפי פה, כמו מיקרופון, א…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by barchuk,

* מטרות המחשב? תכנות, משחקים בעיקר קלים למשל פיפא, צפיה בסרטים. * גודל המסך? מעדיף שיהיה קטן 13.3 - 14 כיוון שאני נוסע הרבה במהלך היום ברכבת וכאלה ואני אשמח להשתמש בו האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? משהו סטנדרטי יספיק (4-5 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, אני מעוניין בSSD אז כנראה שאת המדיה אשמור בכונן חיצוני * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או היברידי (בשאיפה להתקין Win8) * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקצי…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Nachum987,

שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב, שעיקר שימושו יהיה למשחקים, צפייה בסרטים ועבודות משרדיות שוטפות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין העדפה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודות משרדיות סרטים ב-HD וצפייה בסרטים באמצעות מסך טלוויזיה שיהיה מחובר למחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן ביישומי אופיס, שימוש שוטף בBS.Player ודומיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed IV Black F…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by BulbuloNi,
    • 0 תגובות
    • 445 צפיות
  7. Started by gilgil2,

שלום אשמח אם תעזרו לי לצאת עם מחשב חדש וחזק תודהל מי שיעזור אני אגיב גם על מה שיכתב 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? משחקים (guild wars 2) , תכנות visual studio 2013, גראפיקה photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. guild wars 2 (לפי מה שהבנתי מצריך CPU חזק) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 22 תגובות
    • 4k צפיות
  8. מעבד: [..] INTEL 4790 : HASWELL, CORE I7, S1150, 3.6Ghz - TRAY ₪1367 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H97-GAMING 3 ₪614 זיכרון: [..] KINGSTON 8GB 1600MHz DDR3 CL10 DIMM HyperX FURY RED ₪419 כמות:2 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA - זמין במלאי ₪108 מארז: [..] ANTEC P280 (FRONT USB3) w/o PSU ₪556 ספק כוח: [..] ANTEC TP-750C - חמש שנות אחריות. ₪528 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER i11 ₪145 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG SSD 840 EVO 250GB 2.5" SATA 3 ₪697 דיסק קשיח 2: SEAGATE Barracuda 7200.14 1TB SATA3 - שלוש שנות אחריות ! - זמין במלאי ₪250 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב מעל 3,500 ש"ח ₪56 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪5187 מפרט…

• 18 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by haim652,

שלום חברים, מזה כמה זמן כבר בקשתי עזרה והתייעצות לקניית מחשב חדש, אבל עד היום לא יצא, אני מקווה שבזמן הקרוב יצא לי להזמין מחשב ולכן רציתי להתייעץ אתכם פעם נוספת. אשמח אם תוכלו לייעץ ולעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעד 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחב מיועד לשמש למשחקים בעיקר החדשים שיצאו, כמובן בצורה הטובה ביותר שאפשר להריץ אותם על פי התכנון…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום יש לי מחשב מסוג asus n550jk חדש עכשיו בגלל שהוא מסך טאצ' ואני משתמש בזה לא מעט ולא רוצה לשרוט וכו אני רוצה משטח הגנה עכשיו מצאתי כמה בebay אשמח להמלצה מה הכי טוב http://www.ebay.com/itm/261377585682 http://www.ebay.com/itm/251403011906 http://www.ebay.com/itm/261353668737 http://www.ebay.com/itm/261327965208

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Eusrr456,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות + גראפיקה 2D/3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio , photoshop , Maya 3D– כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך גדול יחסית ~22inch 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בי…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by kdani,
    • 0 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by xxgalxx,

ספק כח : Seasonic SS-500ET-F3 500W הארד דיסק : Hitachi HD 300GB

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5000 (מחשב + מסך+ מקלדת ועכבר) • חריגה מקסימלית מהתקציב:500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט):autocad architecture • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש:autocad architecture • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית […

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (פיתוח ווב ותכנות), ושימוש כללי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ספציפי לתכנה מסויימת. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Star Citizen, Planet side 2, מיינקראפט עם מודים וshaders. והרבה אמולטורים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות…

• 17 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by avilev,

של מחשב נייד לנובו sl510 פותר הבעיות לא מגיב גם באלחוטי של המחשב וגם חיצוני .אם אני מתחבר בקוי אני מצליח לגלוש תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ddoolev,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. אי אפשר לחרוג מהתקציב. אשמח לחסוך כמה שאפשר 2. מה שימושי המחשב? בעיקר עבודה משרדית וסרטים, לפעמים אני משחק בleague of legend. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אני צריך גם מסך מחשב למרות שזה לא כלול בתקציב. אשמח להצעות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אני חושב שכרטיס מסך לא צריך - פתוח להצעות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5~6. המחשב יהיה בחדר אבל הוא יהיה כבוי רוב הזמן בלילה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? העדפה ל Windows 7. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.…

18. Started by ORrrr,

* מטרות המחשב? סרטים, משחקים ושימוש משרדי * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1920x1080 * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין חשיבות * Bluetooth? איו חשיבות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD אם נכנס בתקציב * כונן אופטי? אין חשיבות * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש, אור.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אהלן חברים, קודם כל תודה רבה על העזרה כאן בהתייעצות שלפני הקנייה. אז ככה, רכשתי ביום חמישי מחשב נייד חדש מדגם HP ProBook 430 G1. ביום שישי לאחר הטעינה הראשונית ישר התקנתי מערכת הפעלה Windows 7 ואז לצערי גיליתי שבפינה השמאלית התחתונה קיימים מספר לא קטן של פיקסלים שחורים, כנראה שרופים (מצורפת תמונה) האם יש פה אנשים שקרה להם מקרה דומה? מה עושים במקרה כזה? האם במקרים כאלה החנות אמורה להחליף לי את המחשב בחדש או להפנות אותי ליצרן (HP) לתיקון במסגרת האחריות? בכל זאת מדובר במחשב שנקנה שלשום, זה לא שבאתי אחרי חודש/חודשיים. האם יש צורך להילחם איתם שיביאו לי מחשב חדש או שהם יהיו צודקים ב100% בזה שהם יגידו לי לפנות ליצרן? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  20. Started by Guy_1710,

אני סטודנט למדעי המחשב ומחפש מחשב נייד חדש * מטרות המחשב? בעיקר לימודים, אז חשוב שיהיה קל ונוח להקליד עליו. סרטים ומשחקים לא כבדים הם מטרה משנית. * גודל המסך? חשוב שיהיה מסך איכותי מאוד, בכל מקרה לא מעל 15.6 ולא מתחת ל13.3 * רזולוציית המסך? 1920x1080 או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מאוד num pad, ובכללי שהמקלדת תהיה programmer friendly. * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אבל לא על חשבון איכות בניה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 3.0 USB לפחות 2 חיבורים. HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD בלבד, לא כונן היברידי. 250 גיגה, אם יהיה 512 אפילו טוב יותר * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתח…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by NRK,

שלום, אני מחפש מפרט מחשב בסביבות 4000 שקלים, בנתיים המפרט הכי מפתה שראיתי נמצא פה: http://www.tms.co.il/product/12224 ואני לא באמת צריך את האחסון פלאש שמציאים שם.. מישהו יכול להציע לי מפרט יותר טוב שלא עובר את המחיר של המחשב בקישור? ולמען הפרוטוקול, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4550 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לעבור את ה4550 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gad57,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 , רק אם יש הצדקה ממשית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כללים(אינטרנט,סרטים,עבודה עם אופיס,מוזיקה,וכד'), גימיינג בינוני+. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משהו ספיציפי, גם לא כ"כ רלוונטי כי כ.מסך לא יוחלף במפרט הנוכחי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1650X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני+ 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by טל משעלי,

שלום בעקבות שדרוג של המערכת רציתי לדעת כמו אוכל לקבל על המערכת שלי היום מעבד : CORE I5 2500 BOX לוח אם : P67A-UD B3 כרטיס מסך: HD 6950 2GB GDDR5 GIGABYTE ספק כוח : HUNTKEY 700W HK700 52-PP תודה מראש טל.

24. Started by lolerxd,

שלום לכולם אני צריך המלצה לנייד שישקול מתחת ל2KG (כמה שפחות עדיף) המסך שיהיה בגודל 13.3-14 אני יודע שרוב הניידים בגדלים האלה בד"כ באים בלי כונן DVD, אם במקרה יש, עדיף המחשב ישמש ללימודים(לכן המשקל חשוב), אבל אין דרישות מיוחדות ואין צורך בחומרה חזקה במיוחד(עדיף חסכונית בסוללה) חובה WIN מותקן רצוי אחריות 3 שנים ומחברה טובה(DELL בעדיפות בגלל השירות..) תקציב עד 3K תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד בעוד כחודש מדעי המחשב ובמקביל אני עובד בפיתוח אפליקציות ואתרים ואני צריך את עזרתכם עם קניית מחשב חדש. אני מחפש מחשב שולחני חזק שאני יוכל לחבר ל 2 מסכים (שקיימים כבר) ולהריץ במקביל הרבה תוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 אלף שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לנסות ולחסוך אך אם זה בא על חשבון דברים חשובים אני מעדיף לשלם קצת יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעוד כחמש מאות שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לתכנות ולצפייה בתכני HD. כנראה גם עריכה גרפית והרצה של VM על המחשב (לטובת הלימודים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ס…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים