ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
למה ישמש אותי המחשב? סה״כ מחשב שני. ( סטודנט) חשוב לי שיריץ אופיס, pdf . והאיכות של המסך תהיה טובה ( אני רגיל לאיכות של האייפד ואני לא רוצה לרדת ברמה יותר מידי) . סביר מאוד שהמחשב לא ישמש כטאבלט אלא כמחשב נייד. וחשוב שלא יהיה איטי מידי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם! אני מחפש מחשב קטן וקל משקל כמחשב שני דרישות: קטן קל מטען קל / המון שעות עבודה סגנון עבודה: מסמכים , חיבור מתמיד לWIFI, מדייה (כמובן) , תכנות חישוב כמו MiniTab / Jump עד 13' עלות: עד 2000 ש'ח חשבתי על: Asus X200CA-CT120H שהוא בראש מעינותיי בגלל המעבד. בנוסף חשבתי על הטרנספורמר T100 בגלל המשקל ההזוי שלו, אבל המעבד כנראה שלא יספק אותי בכלל. לא מצאתי הרבה על ה X200 כאן בפורום לכן אני מעלה את הנושא בשביל לקבל יותר חוות דעת. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FIFA15 PES15 NBA2K15 NFS CRYSIS WATCH DOGS ועוד... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).MAG 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray לוח אם Asus B85M-G LGA1150, Intel B85, DDR3 1600 זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III צורב פנימי Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 290 TRI-X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E מארז מחשב NZXT Phantom 530
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
רכשתי דרך גוף ממחזר מחשב מסוג HP dx7400 שיפרתי אותו דרך החלפת מעבד מE7400 לQ6600 והוספתי 2 גיגה זיכרון. כל הרעיון היה לתרגל על המחשב את לימודי ניהול הרשתות. אממה , מסתבר שHP החכמים נעלו את הBIOS ובכך אי אפשר לאפשר את טכנולוגית VT של אינטל דרך הביוס (אין אפשרות כזו !). ככה שכרגע השקעתי יחסית במוצר שלא כל כך עוזר לי . חשבתי על לקנות לוח אם יד שנייה של ג'יגהבייט GA-P35 DS3L ב200 ומשהו שקל ובכך לעבור את המכשול הזה. אבל יוצא שהשקעתי כבר כמה מאות שקלים במחשב יחסית ישן. האם המהלך הוא נכון ? או שהיה עדיף להוציא קרוב ל-2000 שקל על מחשב I3 חדש מהחברה ? אשמח להמלצות וחוות דעת
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 5500 אפשר לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לכלול הכל אין צורך בציוד הקיפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? סביר -5 6. הא…
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים, כבדים ככל האפשר (למרות שאני מניח שבסכום הזה הביצועים יהיו מוגבלים) * גודל המסך? עד 15.6 אינץ'. * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDDת לפחות 0.5TB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בקיצור, שיהיה אופטימלי למשחקים בתחום המחירים הזה. כמו כן, עדיף מחנות שיש לה סניף באילת. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודה משרדית, תכנות (סטודנט למדעי המחשב), גיימינג (לא צריך משהו מטורף, אני לא מתכנן לשחק עליו משחקי קצה ובטח שלא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שכן יוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות). * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: זה פחות issue, הגב ישרוד * זמן סוללה: 3-4 שעות של שימוש קל (שימוש משרדי, לא גיימינג). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אני מתאר לעצמי שזה כבר לא נחשב מיוחד, אבל בכל זאת למען הסר ספק, HDMI. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB לפחות * כונן אופטי: לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: אני לא מבין בנושא של תחנות עגינה, אבל אני מאוד אשמח לאופציה כזו בעתיד (לא כלול בתקציב!). זה משהו שצריך מראש לקחת בחשבון? או שתכלס א…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות + גראפיקה 2D/3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio , photoshop , Maya 3D– כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך גדול יחסית ~22inch 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בי…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, אני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב מחשב עבור קולנוע ביתי לסלון, אחרי כמה סבבים והתלבטויות (בפורומים אחרים. כן, כן, אני רועה בשדות זרים) הרכבתי מפרט שנראה לי עונה על כל הדרישות (ומעבר) ונכנס לתקציב, הייתי שמח לשמוע (או לקרוא) חוות דעת, הערות והמלצות. הדרישות: מחשב במארז HTPC, שקט במיוחד, נפח אחסון גדול (2-4TB) ועם יכולת להתרחב בעתיד, המחשב ישמש למשימות בסיסיות כמו גלישה באינטרנט או הפעלת מדיה אבל חשוב מאוד שהוא יוכל להריץ סרט באיכות HD (מהכונן האופטי ו/או מהקונן הקשיח) בצורה חלקה לחלוטין ובלי להתאמץ (אני לא רוצה לשמוע את המאוורר באמצע הסרט). המחשב לא מתוכנן להיות מכונת גיימינג (למרות שאולי הוא יריץ משחק כזה או אחר מדי פעם) אבל יכולת שדרוג עתידית היא…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט + HD + עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
המחיר הרצוי הוא 2000 ש"ח, עד כמה שאני מבין זה די נמוך - אבל גם הדרישות שלי. במידה ויש דרישה ספציפית שמפריעה להשיג את טווח המחיר, אשמח לדעת מהי כדי לשקול אותה מחדש תודה! * מטרות המחשב? == מטרות פשוטות יחסית של עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (אני בדרך כלל לא רואה סרטים בHD, אבל בהחלט יהיה נחמד אם זה יוכל להריץ חלק..) . אין צורך גדול בניידות, אבל אני מעוניין באפשרות. * גודל המסך?== 12 עד 15 אינץ' נשמע לי טוב - לא חושב שמשנה לי אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? == 1366x768 בהחלט מספיק לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? == לא * משקל רצוי? == 2 קילו, עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? == לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? == VGA ו HDMI יהיה נחמד,…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
הלןן חברים, לפני זמן מה קיבלתי את הדגם הזה מחשב, בלי יותר מידי פרטים, הגעתי למצב שמדפק הביוס תוך כדי עדכון, הזמנתי פלאשר וציפ ביוס חדש, לצערי איכשהו הרסתי כמה מההלחמות, למרות הניסיון שלי, בכל מקרה המפרט שלו: 2GB DDR2 667 250 GB HDD מעבד T5XXX, לא זוכר דגם מדוייק כרטיס מסך nvidia 8600 או 8400 החלקים תקנים, פרט ללוח אם, אין לי כוח יותר להתעסק איתו, מעדיף פשוט למכור לחלקים, המסך תקין. לא חושב שיש סיכוי למכור בארץ, אבל הוא בטוח שווה משהו, תמיד יש דרישה לחלקי חולוף לניידים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD וסרטי תלת מימד משחקים בנוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אני לא גיימר כבד קונטר סטרייק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קונטר סטרייק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42 אינץ 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקשה אני רוצה מחשב שיהיה חזק מאוד בעיקר עבור עריכת וידאו (Premier, אולי Avid) ועריכת סאונד (שאוכל לחבר קלידים וכד' ולהשתמש בתוכנת עריכה כמו cubase). מפרט כרטיס עריכת וידאו כרטיס מסך וכרטיס קול טובים(!) לעריכת וידאו וסאונד מעבד חזק לוח אם טוב ספק כח זיכרונות 16 או 32 שלושה הארדיסקים: SSD של 120 + 2 הארד דיסקים של 2 טרה. צורב דיוידי מגרה נשלפת להארד דיסקים מארז טוב שיגרום למחשב לא להתחמם והאם יש צורך בחומרה נוספת? התקציב שלי לזה הוא בין 7 ל-9 אלף (לא כולל עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך, שבכוונה לא כללתי פה. רק עבור המארז). השמח לקבל מפרט אם מחירים ושמות היצרנים. בתודה מראש על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
Intel מעבד i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte לוח אם Socket LGA1150 KVR16N11-8 - Kingston זיכרון ראם 8GB DDR3 1600MHz Sapphire כרטיס מסך AMD Radeon HD7950 Crucial (SSD) 256GB MX100 Series Seagate כונן קשיח 2TB - 3.5 inch [TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD]GX900-550 - Antec מארז+ספק כוח Antec GX900 550W Army Edition MidiTower 3x120mm Fans included - Fan controller - USB3.0 Front ports - Dust Filters - With Antec VP-550P Arctic קירור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 Samsung צורב SAMSUNG DVD-RW Burner DELL מסך 24 inch LED AH-IPS - FullHD 1920x1080 resolution התקציב המקסימלי הוא 5K לנצל את כול …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני חדש בפורום ואשמח לעזרתכם! מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר * גודל המסך? 15.6 ו14 לא מתחת להם האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק * רזולוציית המסך? סטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? בסביבות 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות לסוג ונפח מעל 250 * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני מעדיף אחריות של היצרן וכמובן לכמה שיותר זמן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי אבל חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אבל לא נעול על זה. כל חברה שנחשבת טובה תתקבל בברכה * כל דר…
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מתעד ללמוד באוניברסיטה בחו"ל שנה הבאה ולכן אני "מכין את השטח". מטרות המחשב: עבודות משרדיות - אופיס, סביבת אינטרנט וקריאה מרובה של טקסטים, לכן איכות המסך סופר חשובה! סרטים - כמובן FHD. גודל המסך: 15.6", מעדיף מט, כיוון שמסך מבריק מגביל את נוחות הצפייה, בבקשה הצעות רק למחשב עם גודל מחשב כזה, מאוד חשובה לי נוחות הצפייה ושטח עבודה גדול לכן 15.6". מעדיף שמקלדת המחשב תהיה מוארת, אני מרבה ללמוד גם בלילה וזה פיצ'ר חשוב מבחינתי. יתרון שיכול להיות, זה ריבוי קיצורים במקלדת, לעבודה קלה וחלקה יותר במחשב. עדיפות למחשב כמה שיותר קל, היות ואני אצטרך להתנייד אתו וכמובן זמן סוללה ארוך כמה שאפשר במגבלות התקציב וכו' חייבת להיות לפחות יציאת USB3 אחת וחיבור HDMI (עדיף…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 , רק אם יש הצדקה ממשית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כללים(אינטרנט,סרטים,עבודה עם אופיס,מוזיקה,וכד'), גימיינג בינוני+. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משהו ספיציפי, גם לא כ"כ רלוונטי כי כ.מסך לא יוחלף במפרט הנוכחי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1650X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני+ 4. האם יש רכיב שאין צור…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לוח אם - כלשהו (בהתאם לזיכרון והמעבד) - 300 מעבד - Intel Core i3 2120 LGA1155 (בערך 450) קירור למעבד - CNPS8000T (בערך 60) זיכרון - 8GB כלשהם (400) כונן קשיח - SSD 120GB (בערך 300 שקלים לסטנדרטי, ו-400 לאחד שמומלץ תמיד בפורום - EVO 840) מארז - Antec 300 v2 (בערך 250 שקלים) נראה לי שהמארז שלי גדול מדי. יש לכם המלצה למארז שקט קטן יותר? (הלכתי על מארזים מומלצים במדור, אבל רק אחרי זה שמתי לב שמדובר במארז ממש גדול) ותוכלו לעזור לי למלא זיכרון ולוח אם מתאימים? האם המעבד הוא overkill? (בהנחה שרוב מה שהמחשב יעשה הוא עריכת מסמכים וגלישה באינטרנט) תודה!
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
כמה שווה הקירור הנוזלי שלי? Antec Kuhler H2O 950 המוצר חדש ונקנה רק אתמול (18.08.14) עדיין באריזה ועם 3 שנים אחריות ב- KSP נמכר בגלל שהוא לא מתאים ללוח אם שברשותי (הרכיבים של ה- Military Class גבוהים מדי ) KSP לא מוכנים לקחת בחזרה את המוצר כי המשחה הטרמית טיפה מרוחה... בלית ברירה נאלץ למכור אותו בתור יד שנייה. בכמה אתם חושבים שאני יכול למכור אותו? קישור למוצר ב- KSP כאן תודה מראש דולב
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4690K 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus VANGUARD B85 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 2133MHz CL10 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX750Ti OC 2GB GDDR5 2xDVI 2xHDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי SeaSonic 450W 80+ Gold G-450 PSU 1 מארזים: מארז Thermaltake V3 BlacX Edition Mi…
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי רוצה לרכוש בימים הקרובים לפטופ בגודל 11.6 אינץ'. לאחר צמצום הגענו לשני הדגמים המדוברים: ASUS X200LA Dell Inspiron 3147 חשוב לציין שהיא ראתה את שני הדגמים. היא התלהבה משניהם. אני יודע שהמעבד באסוס חזק יותר (גם היא יודעת) מצד שני, אני מבין (תקנו אותי אם אני טועה) שהמעבד בדל קצת יותר חסכוני אני יודע שבדל יש את עניין הסיבוב 360 כמו ביוגה של לנובו (גם אותו היא שקלה וירדה ממנו, יותר התלהבה מהדל) אני יודע שבדל יש פאנל IPS, למישהו יש מושג איזה פאנל משתמשים באסוס? אני אמרתי לה שאם היא לא צריכה את הגימיק שתלך על האסוס בגלל המעבד. מצד שני אם הפאנל באסוס גרוע ובדל יש IPS אז אולי בכל זאת שווה לשקול את הדל אם ההפרש בביצועים לא כל כך גדול. בסה"כ מה שהיא עושה רוב הזמן מבחי…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-