עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לוח אם - כלשהו (בהתאם לזיכרון והמעבד) - 300 מעבד - Intel Core i3 2120 LGA1155 (בערך 450) קירור למעבד - CNPS8000T (בערך 60) זיכרון - 8GB כלשהם (400) כונן קשיח - SSD 120GB (בערך 300 שקלים לסטנדרטי, ו-400 לאחד שמומלץ תמיד בפורום - EVO 840) מארז - Antec 300 v2 (בערך 250 שקלים) נראה לי שהמארז שלי גדול מדי. יש לכם המלצה למארז שקט קטן יותר? (הלכתי על מארזים מומלצים במדור, אבל רק אחרי זה שמתי לב שמדובר במארז ממש גדול) ותוכלו לעזור לי למלא זיכרון ולוח אם מתאימים? האם המעבד הוא overkill? (בהנחה שרוב מה שהמחשב יעשה הוא עריכת מסמכים וגלישה באינטרנט) תודה!

2. Started by DolevSP,

כמה שווה הקירור הנוזלי שלי? Antec Kuhler H2O 950 המוצר חדש ונקנה רק אתמול (18.08.14) עדיין באריזה ועם 3 שנים אחריות ב- KSP נמכר בגלל שהוא לא מתאים ללוח אם שברשותי (הרכיבים של ה- Military Class גבוהים מדי ) KSP לא מוכנים לקחת בחזרה את המוצר כי המשחה הטרמית טיפה מרוחה... בלית ברירה נאלץ למכור אותו בתור יד שנייה. בכמה אתם חושבים שאני יכול למכור אותו? קישור למוצר ב- KSP כאן תודה מראש דולב

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by gal2576,

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4690K 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus VANGUARD B85 LGA1150, Intel B85, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 2133MHz CL10 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX750Ti OC 2GB GDDR5 2xDVI 2xHDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי SeaSonic 450W 80+ Gold G-450 PSU 1 מארזים: מארז Thermaltake V3 BlacX Edition Mi…

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by Mike_Shinoda,

שלום, חברה שלי רוצה לרכוש בימים הקרובים לפטופ בגודל 11.6 אינץ'. לאחר צמצום הגענו לשני הדגמים המדוברים: ASUS X200LA Dell Inspiron 3147 חשוב לציין שהיא ראתה את שני הדגמים. היא התלהבה משניהם. אני יודע שהמעבד באסוס חזק יותר (גם היא יודעת) מצד שני, אני מבין (תקנו אותי אם אני טועה) שהמעבד בדל קצת יותר חסכוני אני יודע שבדל יש את עניין הסיבוב 360 כמו ביוגה של לנובו (גם אותו היא שקלה וירדה ממנו, יותר התלהבה מהדל) אני יודע שבדל יש פאנל IPS, למישהו יש מושג איזה פאנל משתמשים באסוס? אני אמרתי לה שאם היא לא צריכה את הגימיק שתלך על האסוס בגלל המעבד. מצד שני אם הפאנל באסוס גרוע ובדל יש IPS אז אולי בכל זאת שווה לשקול את הדל אם ההפרש בביצועים לא כל כך גדול. בסה"כ מה שהיא עושה רוב הזמן מבחי…

5. Started by none77,

שלום תקציב 5000-5500 * מטרות המחשב? אוטוקאד דו מימד * גודל המסך?בסביבות 17" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)fhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi או משהו סביר אחר לחיבור למסך * Bluetooth?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) ssd 250GB ללא כונן רגיל * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by ShadowFighter,

שלום! אני מחפש לקנות מחשב נייד בעוד כחודש - חודש וחצי.. אין לי ידע בכלל כמעט בחומרה של ניידים, כך שאני מסתמך עליכם בלבד. בגדול אני אהיה סטודנט, שגר מחוץ לבית - ובסופ"ש בבית. אני רוצה מחשב שאני אוכל לראות עליו סרטים, ובעיקר לשחק LOL. שומדבר חזק מידי. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים - League of Legends, צפיה בסרטים (אולי לחבר לטלוויזיה עם HDMI) * גודל המסך? לא קריטי. מעדיף לא קטן מידי... המשקל לא פאקטור * רזולוציית המסך? HD לפחות... אני מניח שזה המינימום? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שומדבר מיוחד.. שיהיה נוח * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות כבד, אבל מעדיף מחשב חזק מאשר מחשב קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיחזיק שעתיים בלי הטעה? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HD…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Superlol,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב: גיימינג ומשחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, Watch dogs, BF4 וGTA V כשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 גודל 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4-5 …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by urich,

יש ברשותי את הנייד כ3-4 שנים ועם הזמן הוא מתחמם מדי פעם ניקיתי את המחש חיצונית באמצעות ספריי אוויר )דרך תחי המאוררים( אבל לאחרונה המחשב ממשיך להתחמם לרמות שקשה לעבוד איתו על הברכיים )עדיין לא מגיע למצב שהוא נכבה אבל אני מעדי לא לגרום לו נזק(. האם אני אוכל לבע החלפת מאורר באופן עצמי והאם כדאי להתאמץ? המחשב עצמו מעולה ואני עדיין משתמש בו יום.

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  9. Started by GreenGlob,

שלום כולם! בפעם האחרונה שהתיעצתי כאן, החודש לפני חמש שנים, יצאתי מרוצה מכל הכיוונים ואני בטוח שגם הפעם (; לענייננו, ברשותי מחשב מזדקן ששירת אותי נפלא לאורך השנים אבל העת הגיעה ואני מחפש יורש. אני קורא כאן בפורומים בשבועות האחרונים בשביל לחזור קצת למשחק ולהבין מה מימיני ומשמאלי ולדעתי הצלחתי לקבל מושג לא רע על המפרט שאני מכוון אליו אבל אין כמו חוות דעת מקצועית. התקציב בגדול הוא 4,000 שקלים, אבל אני גמיש ומוכן למתוח אותו נגיד עד 4,300 במידה ויש רציונל מאחורי הבחירה בחלקים. נקודות שיעזרו לכם לעזור לי: השימושים הם גיימינג בעיקר, על הגדרות גבוהות כלל שיתאפשר. שקט לא ממש חשוב. לדעתי רעש סטטי ברקע עוזר לי להירדם. לגבי הרכיבים - אני לא צריך כונן אופטי/HDD אין לי בעי…

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by ronigrr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ש"ח. אפשר לחרוג מעט אך מעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסקים קשיחים,כונן דיסקים, בנוסף יש לי ספק של seasonic 500w דגם ss-500et כך שאני לא יודע אם זה מספיק .כרטיס מסך hd7850 2g שבינתיים נשאר,גם מארז אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 המחשב יהיה בחדר ויהיה דלוק כל הזמן 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני רוכש את החלקים בצורה פרטית אך מחיר המפרט יכולה להיות עפ''י האתר ksp,…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by mosheb7,

היי לכולם, מחליף מחשב בן 5 בעקבות סדרה של תקלות, בניתי מפרט ב 3K מ-KSP ללא כונן קשיח וכרטיס מסך שיהגרו מהמחשב הקודם. אמור לאפשר אוברקלוק, אני אנסה להגיע ל- 4.7-4.8 גיגה אך לא קריטי. מחפש בעיקר עצות איך לשפר את המפרט. היעד העיקרי מהירות+יציבות כשההתלבטויות שלי הן הלוח-אם והספק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך לכיוון 3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח כלומר 4000 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב : משחקים ב 1080p בהגדרות בינוני-גבוה + שימוש כללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - כל מה שרשום המפרט דרוש 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם. אחי הוא קצין קרבי, מ"מ טירונים. הוא מעוניין במחשב נייד וברצוני לעזור לו בבחירה המיטבית ביותר בשבילו. ניסיתי לחקור אותו קצת על הדרישות, והוא לא מבקש יותר מדיי. מטרות המחשב: מה שהוא רוצה מהמחשב זה פשוט גלישה באינטרנט בעיקר, ולשחק במשחקים.. לא משחקים מטורפים... משחקים נורמליים... קאונטר סטרייק וכאלה... אז אני אוסיף שאני מעדיף מחשב עמיד כמה שיותר ובנוי טוב שיכול לספוג כמה מכות פה ושם. משקל וגודל מסך - לא קריטי, כמובן שעדיף קטן אבל בכלל לא קריטי, הוא אמר לי שלא משנה לו המשקל, הוא רגיל לסחוב משקלים. מסך מבריק או לא - לא משנה כל כך, אל תתייחסו לזה בשיקולים. חיי סוללה - דיי חשוב, עדיף חיי סוללה כמה שיותר טובים. אחריות - פחות חשוב, בחיים לא מימשנו אחריות גם כשהיו בעיות…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by BulbuloNi,

מעבד: I7 4790 3.6 לוח אם: Asus B85M - G כרטיס מסך: Sapphire HD 7950 3GB BOOST ספק: Corsair VS650 זכרון: 16 ג'יגה ראם 1600, CL9 מארז: Corsair Obsidian 300R

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  14. כמו הדיון השני עבור רכישות מחו"ל. מי שמעוניין לקחת יוזמה ולעשות ריכוז קבוע ומתעדכן בדף הראשי מוזמן (אני אקשר פה אליו). מבחינתי מספיק לעקוב אחרי ההודעות האחרונות. ! Have fun

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by monkeyjuice,

שלום! אני נמצאת בארה"ב, אני עושה פה סמסטר ואני צריכה לפטופ ללימודים. אני לומדת איור ואנימציה אז המחשב צריך להיות לשימושים האלו. בגדול, הוא צריך להתמודד בכבוד עם תוכנות האדובי למינהן (פוטושופ, פרימייר, אפטר) בדגש על פוטושופ (אין לי כוונה לערוך איתו קבצי וידאו כבדים וכאלה\ לא תלת מימד..) המסך צריך להיות 15.6", ושיהיה לא מאוד גרוע או אפילו טוב, אם קיים דבר כזה (עדיף לא מבריק). דברים שהייתי שמחה שיהיו (אני לא מבינה בניידים ואין לי מושג אם זה ריאלי במסגרת המחיר): i7 SSD כרטיס של Nvidia 8 ג'יגה זיכרון התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח (~1000 $) (אני מתכוונת לקנות אותו בארה"ב כמובן) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. תקציב - 3-3.5K. שימושים - בעיקר אינטרנט, לימודים, שיוכל לעמוד בטאבים רבים פתוחים במקביל ובחלונות רבים של word, powerpoint וכו' במקביל, שיריץ יוטורנט בלי בעיה ויוכל לנגן סרטים 1080 בלי בעיה. OverClock - לא. ציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים - יש, לא צריך לקנות. אני גם חושב להעביר את ההארדיסקים למחשב החדש. חנות מועדפת - KSP. - חשוב - שיהיה כמה שיותר שקט, בסולם 7-8, כל דבר קטן מפריע לי לישון ואני נוהג לישון עם מחשב דלוק, חשוב מאוד שיהיה שקט! כמו כן, אולי כדאי שיהיה SSD כדי שהדברים יעבדו יותר מהר (כדאי 250 או מספיק 120?). אני מתכוון לרכוש את המחשב בנתניה, אז אני מניח שמקומות כמו KSP, TMS וכו' זה סבבה (יש לי ניסיון רק עם KSP) ואני ארצה שהם יעבירו את ההארדיסקים הקיימים למ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום אני לקראת קניה ומה שעוצר אותי כרגע זאת הבעיה שהבנתי שקיימת בגלל הרזולוציה הגבוהה יש תוכנות שבהן הכפתורים נראים ממש קטנים. אני עומד להשתמש במחשב לצרכי תכנות, סטודנט למדמ"ח, ורציתי לדעת עד כמה זה בעייתי. מישהו כאן יכול לומר מנסיון אישי? אשמח לדעת גם לגבי התוכנה intellij אם קיימת שם בעיה. תודה רבה מראש! שי.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם! צריך נייד לאבא שלי, לעבודות משרדיות בעיקר (אופיס אינטרנט וכו'). כמובן חשוב שיעבוד חלק וזורם.. בעיקרון אני לא מבין בניידים כך שלא יודע לפרט יותר מדיי (כפי שאתם רואים בשאלון למטה). הדגשים החשובים הם: שיהיה יחסית נוח לקריאה ותפעול (זה לאבא), אם אפשר זמן סוללה סביר זה יהיה טוב, וחשוב: התקציב כולל מערכת הפעלה! תודה רבה חברים רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (בעיקר אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע בדיוק אך בוודאי שלא יהיה קטן במיוחד. זה בשביל אבא..עדיף ממוצע או ג…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by elibugi12,

1. התקציב הוא 5000 שקל (כולל מסך) א) אם אפשר לחסוך למה לא. אבל עדיף שיהיה מחשב טוב מאשר לחסוך כמה שקלים ב) ניתן לחרוג במידת הצורך עד 500 שח" 2. שימושי המחשב - בעיקר משחקים ב) משחקים שישוחקו על המחשב: לא כבדים בטירוף. משחק חשוב מאוד זה fifa 15 שאמור לצאת למחשב חשוב לי מאוד שהמשחק הזה ירוץ לי ח-ל-ק. - גודל מסך- 20,21 אינץ, מספיק לי - הגדרות גרפיות: לא כל כך יודע מה זה אבל אם אפשר גבוהות במחיר הזה יהיה מעולה 3. ציוד היקפי: מסך. אני לא רוצה לבזבז הרבה מהתקציב על מסך ולכן תנו לי בבקשה מסך שיכול להריץ בצורה טובה וחלקה משחקים כמו שציינתי לא משהו מפוצץ. אם יש מסך כזה ב-עד 1000 ש"ח יהיה נהדר. 4. לא צריך מקלדת עכבר ורמקולים אקנה משהו פשוט אחר כך.. 5. שקט- דרגה 4- 5 יספי…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by Krager,

היי, חדש פה - נעים להכיר. אני רוצה לקנות בקרוב מחשב נייד חדש, אלו הבקשות שלי: * מטרות המחשב: עבודה משרדית, משחקים - עקרונית כבדים אם זה אפשרי בתקציב הזה * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: NUMPAD * משקל רצוי: כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: אם אפשר אז עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * Bluetooth: בלי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256GB SSD/כונן משולב * כונן אופטי: בלי כונן אופטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום חברים, כל מה שרלוונטי כתוב קניה מ BestBuy.com * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים, קיובייס, קצת משחקים, ושימושים כלליים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מה שמתאפשר במסגרת התקציב שלא יבוא על חשבון ביצועים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? חשיבות דיי נמוכה, אבל לא שני טון *…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by עידן10,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה והחסכון אינו יפגע משמעותית, חסכו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) ?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין בשימוש לצרכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by monkeyjuice,

שלום! אני נמצאת בארה"ב, אני עושה פה סמסטר ואני צריכה לפטופ ללימודים. אני לומדת איור ואנימציה אז המחשב צריך להיות לשימושים האלו. בגדול, הוא צריך להתמודד בכבוד עם תוכנות האדובי למינהן (פוטושופ, פרימייר, אפטר) בדגש על פוטושופ (אין לי כוונה לערוך איתו קבצי וידאו כבדים וכאלה..) המסך צריך להיות 15" לפחות, ושיהיה לא מאוד גרוע או אפילו טוב, אם קיים דבר כזה. התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח (~1000 $) תודה!

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  24. שלום, הזמנתי מאמזון את ה X200MA של ASUS לפני חודש, לא מרוצה ממנו. מעבד CELERON כנראה הבעיה המרכזית... איטי מדי בטעינת דפים מרובים בגוגל כרום, אפילו סרטונים פועלים לאט בלי קשר למהירות האינטרנט. ממש חלש. אמאזון הסכימו להחזר כספי מלא, רוצה משהו דומה בגודל במשקל ועם מסך מגע, רק חזק יותר. לא למטרות משחקים (אולי ישנים 2D להעביר את הזמן, לא מעבר) בעיקר למטרות גלישה עמוסה בווידאוים באינרנט, עבודה משרדית (וורד, אקסל וכד') מזכיר שוב, מתגורר בארהב בטקסס. המחירים זולים יותר. מבקש עזרה כי אני לא מבין גדול בלפטופים (מבין שמעבדי i7 רציניים) הסיבה שזה דחוף ככ היא בגלל שנשארו לי 4 ימים להחזיר את הלפטופ הקיים ואני לא רוצה למצוא את עצמי בלי מחשב. תודה מראש!!!

• 27 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים. * גודל המסך? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא בהכרח * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא השאלון אכן מלא בלוואים, זאת מפני שנדרש מחשב נייד פשוט לצרכים ביתיים של אישה בת 50 שאינה משתמשת במחשב לדברים מצד עבודה משרדית, גלישה וצפיה בסרטוני יוטיוב. החשיבות הינה יותר בדברים כגון הנדסת אנוש, איכות המסך, איכות הבנייה וכי…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים