עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן! היום קיבלתי את המענק שיחרור שלי, וישר רצתי לקנות את המחשב שכל כך חשקתי בו! אז רציתי לקבל אישור ממקצועים כמוכם, ולדעת אם העיסקה הייתה שווה ואם המחשב מספיק חזק.. למישחקים חזקים כמובן! Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev GIGABYTE GA-P55A-UD3 (P55) LGA1156 I5 - ATX 2 X 2GB KINGSTON DDR 3 - 1333 - I5- KINGSTON Original SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 PowerColor ATI Radeon HD6870 1GB DDR5 256BIT - RETAIL NZXT Guardian 921 3X12cm - WINDOW - NO PSU seasonic s12ii 620w psu 4300 ש''ח

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. קודם כל שלום לכולם..... אני עומד לקנות מחשב נייד והתקציב שלי הוא 3500-4000 ש"ח (מקסימום 4200) השימושים העיקריים הם אינרנט,שירים סרטים hd וגיימינג בינוני...(warcraft וכאלה משחקים....) זמן אחריות רצוי:כמה שיותר... (ברור שלפחות שנה...) בארץ\בחול? - בארץ המליצו לי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5902&CatCode=315 הוא מתאים לדרישות שלי? מה טוב\לא טוב? כרטיס מסך מספיק חזק? תודה לכל מי שיגיב!!!!! תודה מראש!!!!!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 (חריגה עד 6000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד בעיקר לתכנות אך גם לגיימינג תכנות משחקים (UNITY 3D) לא בצורה רצינית - משחקים פשוטים, פיתוח אפל לאנדרואיד - Android studio ms vs משחקים: GTAV , FLIGHT SIMULATOR forza horizon, Hitman 2 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4k אבל נראה לי שאפשר גם בפחות, אפשר לחרוג אם שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בstreaming וקבצי סרטים בקולנוע ביתי - מחובר רק לטלוויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא מערכת הפעלה ואופ…

5. מתלבט לגבי מחשב ללימודי עיצוב גרפי, אני ממש לא מקצועי עדיין וצריך מחשב בעיקר כדי ללמוד ולהתנסות בתוכנות... אני גם מצייר ככה שטאצ' זה חובה מבחינתי... ההתלבטות כרגע היא בין Surface pro 6, i5 4 ליבות, 8gb ram, 256 gdאחסון חדש (3800 שקל) לבין Microsoft surface book 2, 256 ג’יגה, 8 ג’יגה זכרון, מעבד i5. יד 2 במצב חדש... (4500שקל) באופן כללי המקסימום שאני יכול להוציא כרגע זה 5000... (משכורת צבאית זה לא בדיוק להיט)

6. היי אנשים יקרים, תודה רבה ליואב על העצות הנהדרות והניתוח הנהדר ולעוד כמה תותחים שעזרו בפרטי. פירסמתי פוסט פה בו התלבטתי בין 2 קונספטים של שדרוג המערכת מ-0 - השקעה במעבד 13700K+לוח+זכרון תואמים, ושדרוג GPU עתידי, או הפוך, השקעה ב-GPU כרגע (4070TI), עם מעבד לא רע 13500. נקודת היסוד הייתה שיש לי עקב העבודה מסך 4K, 60HZ - זה לא ישתנה, אני לא אקנה מסך נוסף.. ולכן צריך להתאים את המשחקים ל-4K. תודות לעצות המעולות הבנתי שכרגע יקר מאוד לרכוש תמיכה ב-4K חזק, לא משנה מה אעשה - תוסיפו את זה לעובדה שבעתיד אשדרג מסך ל-4K עם HZ גבוה יותר, ולעובדה שתודות לעבודה כבר עלה ביכולתי לרכוש כמה מוצרים מהטופ (מעבד, זכרונות, SSD) במחירים הרבה יותר נמוכים ממה שאני יכול לרכוש …

7. אז ככה אני רוצה המלצה למחשב נייד בסביבות 7000. ראיתי מחשב נייד של טושיבה שעונה על הצרכים שלי: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6115 כאן אני צריך אותכם שתיתנו לי גם חוות דעת. המחשב הנ"ל עונה על כל הדרישות שלי באופן מלא רק יציאת הHDMI חסרה לי.. כמו כן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב אחר. השימושים שלי במחשב יהיו גלישה,משחקים כבדים(הכרטיס שקיים בטושיבה שהבאתי יספיק לי),סרטים,שירים וכל מיני תוכנות למיניהן(לא כבדות!) כמו כן חשובה לי יציאת הHDMI גודל המחשב ומשקלו לא מהווה שיקול כלשהוא. זמן הסוללה צריך להיות סביר(לא כל כך קריטי) כונן קשיח של 250 ג'יגה לפחות. ddr לפחות 2 ג'יגה (עדיפות ליותר) או בקיצור..מחשב בעל מפרט זהה לטושיבה הנ"ל הכולל גם יציאת HDMI תודה מראש איתי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי הייתי כבר סגור על ה-LS3000, אבל עכשיו ביררתי את עניין האחראיות עם לנובו, ועד שהדגם לא יגיע לארץ, לא תהיה אחראיות בארץ, כך שבחרתי לוותר על הדגם הזה, אחראיות זה דבר חשוב בשבילי. אז עכשיו מתחילים הבירורים מחדש - על איזה דגם כדאי ללכת בתקציב של 1000 דולר? אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, קבצי אופיס, וסרטים... לא משחקים כבדים, בעתיד משחקים פשוטים כמו דיאבלו 3 וסטארקראפט2. אשמח לכמה המלצות שיש בהם אחראיות גם בישראל.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by djass,

דגם COMPAQ PRESARIO V2000 תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by pomba,

אני עובר לארה"ב עוד מספר חודשים אבל אני יהיה שם בקרוב אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים בקולג\שיחות ווידיאו\סרטים\גלישה. אני מחפש מחשב עם עדיפות למשקל נמוך כי הוא רוב היום על הגב שלי. התקציב שלי הוא 1100-1200 דולר. הייתי מעדיף מחשב עם אחראיות בינלאומית עקב זה שאני בהרבה נסיעות מארה"ב לישראל. בנוסף חשוב לי שיהיה במחשב מצלמה מובנית לשיחות ווידאו. תודה רבה על העזרה שלכם חברה זה ממש חשוב לי.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by kobin,

אני בדרך להרכיב מפרט למחשב HTPC מבוסס על 780G אודה לכם אם בינתיים תבהירו לי כמה עניינים בקשר למשולשי ליבה, כי לא ברור לי איך כל עניין הליבות עובד. (אני עדיין לא סגור סופית, ייתכן שבסוף אלך על אינטל, השאלה עדיין רלוונטית לגבי מרובעי ליבה) אני צריך את המחשב לעבודות משרדיות בעיקר (אופיס, אינטרנט) וכן להקלטות וידאו של תוכניות טלויזיה, כולל עריכה פשוטה (חיתוך פרסומות) ואחר כך הסבה ל-DIVX, צריבה וכו' המחשב בכלל לא מיועד למשחקים היום אני עושה את הדברים האלה על מחשב שקניתי לפני כ-4 שנים, עם מעבד + AMD Athlon 64 3200 והאמת הוא עומד בכל זה לא רע הבעייה היא שכאשר אני מריץ הסבה ל-DIVX (אני עובד עם ה-CONVERTER, אבל גם עם VIRTUALDUB יש אותה בעייה) זה מאיט לי את המחשב בצורה נוראית, כך ש…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by jungle-man,

למישהו יש ניסיון עם יעל פתרונות - מי שנותן את השירות בארץ ללפטופים של DELL, שמעתי עליהם דברים לא כל כך טובים והייתי מעוניין לקבל עוד דעות במידה ויצא לכם לעבוד מולם.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מטרה עיקרית משחקים ועבודה על תוכנת auotcad חג שמח חברים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לנוכחים, שמחתי לגלות את הפורום ושמחתי עוד יותר לקרוא את המדריך המפורט לגבי הרכבת מפרטים. אני פה, כמו רובנו, כדי להתייעץ ולקבל קצת הכוונה לקראת רכישת מכונה חדשה. כל עזרה תתקבל בברכה. :-) אני חוזר לתחביב ישן - סימולטור טיסה של Microsoft. אי לכך - המחשב הנוכחי יימסר כלאחר כבוד, והמכונה החדשה אמורה להריץ את הסימולטור ללא בעיה. בלי קרטועים, 25FPS לפחות ברזולוציה גבוהה. המפרט לא צריך לתמוך בשדרוגים מאסיביים, כלומר - המחשבה שלי היא להישאר עם המפרט הזה ל5-6 שנים הקרובות, שיספק את הסחורה. אני לא מתכוון להתעסק ב-OC, כנ"ל לא SLI - הסימולטור כלל לא תומך בפונקציונליות הזו. אני צריך גם מסך חדש (21"-22" איכותי פלוס), ואם יישאר כסף - גם למערכת שמע סבירה. ולתשובות המלאות: תקציב: עד 5…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מעבד: INTEL PENTIUM S775 1.6GHz(E2140) 800MHz/FSB 1MB - BOX ¤386 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤622 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2212 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤379 צורב DVD: ASUS DVD-RW DL Super Multi DRW-2014BLT SATA - BLACK/WHITE ¤212 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK ¤746 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ¤415 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE ¤139 עכבר: LOGITECH G5 LASER MOUSE ¤295 רמקולים ואוזניות: ALTEC-LANSING 2.1 ATP3 ¤392 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤612 קרור ל…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. רציתי לדעת כמה שווה המפרט שלי שמופיע בחתימה ללא הציוד ההיקפי..תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Carbon,

מישהו יודע איך עושים קליברציה לסוללה באסוס K53?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by maorshar,

היי חברים! לקראת לימודי אנימציה ואומנויות המסך בבצלאל (ומאוחר יותר גם בלונדון), אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישרת אותי נאמנה בכל מה שקשור לעריכה גרפית, עריכת וידאו באיכות גבוהה במיוחד, מידול תלת מימדי, רינדורים מאסיביים ועיבוד של אנימציה. המחשב צריך להיות עוצמתי מאוד, מהיר במיוחד וחזק גראפית (משום שמדובר בעיבודים גרפיים מפורטים לצד רינדורים כבדים, אני מניח שהתוצאה צריכה להיות קרובה למחשב גיימרים עוצמתי). העבודה העיקרית שלי תתבצע עם התוכנות: adobe photoshop, adobe illustrator, adobe premiere, sony vegas, flash mx, 3d max, maya, ו- zbrush בגרסאותיהן האחרונות. האנשים שהתייעצתי איתם בנושא עד עכשיו התחלקו לשתי אסכולות: מק ופי.סי. רציתי לדעת מה דעתכם בעניין, ואם אכן הבחירה הנכו…

19. שלום לחברי הפורום. אני רוצה לבנות מחשב להורי. חשיבות גדולה למחשב שקט ומהיר. זאת אומרת שכל עוד נשארים בגבול העבודה המשרדית ובעיקר בגלישה באינטרנט- שלא יתקע ולא יגמגם. מענויין ב4 GB זכרון ובלוח אם עם תמיכה ב USB3, כמו כן אין צורך בכרטיס מסך נפרד. צורב וציוד היקפי יילקח מהמחשב הישן. עדיפות לחנויות בירושלים..אם לא בתל אביב תודה יוני

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. הי אני סוף סוף קונה מחשב בהקצבה של 10 אלף משהו כזה.. בניתי לי מחשב אבל אני רוצה עדיין הצעות לשיפור המחשב או להזיל אותו ושעדיין ישאר מסביבה של ה10 אלף וגם מה דעתכם ברור! CPU : AMD Athlon XP 2700+ (333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 2063.69 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7M266-D Dual AMD 760MPX Motherboard ( AGP Pro, USB 2.0 ) [ ¤ 1363.2 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 949.15 ] 1 CPU Cooling : Thermalright SLK-800 Extreme ( Heatsink + 80mm fan ) [ ¤ 307.13 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 697.93 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card [ ¤ 2485.71 ] 1 Floppy : Teac Black …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אוקי זה מה שאני ניסיתי להוציא מהמפרט : רוב החלקים מתאימים אחד לשני ובאיכות טובה. המחשב ישמש בעיקר למשחקים וחשוב לי שיחזיק הרבה זמן בדרישות גבוהות של משחקים. אני לא מתכנן O.C בזמן הקרוב אבל אולי בעוד כמה שנים וגם אז לא משהו רציני..... אני רוצה שיעלה בסביבות 8000 ש"ח אז זה מה שבניתי : 1x AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 1x DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1x Mushkin 1GB 2x512MB XP3500 2-2-2 Redline 1x Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO 2x Westren Digital SATA 120GB 8MB 7200 RPM WD1200JD 1x AVerTV DVD EZMaker GOLD - PCI 1x PIONEER DVR-110 x16 DVD-R/RW DUAL LAYER Black - OEM 1x LG CDROM X 52 Bulk 1x MGE XGBOX Sidewinder 400W ATX Chassis Black 1x Thermal…

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום רציתי לקנות מחשב שיש לאחותי והיא מרוצה ממנו SAM-NP-RC510-S07 אך אין אותו במלאי קיבלתי מ"נייד נייד" המלצה לקנות דגם מתקדם יותר לטענתם http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13105 Samsung 300V5A-A05IL 6GB סמסונג אני לא מוצא עליו חוות דעת באינטרנט. האם יש המלצה לחיוב\שלילה. * תקציב - 3000 אפשר חריגה קטנה למעלה ~250 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) , תכנות JAVA, SCRATCH, JAVASCRIPT, HTML, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט * גודל המסך? מט 15.6 * רזולוציית המסך? הכי טוב שאפשר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? אין, תמיד עדיף יותר קל אבל לא קריטריון מכריע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף אבל לרוב השימוש בבית * הא…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני מנסה להרכיב לאחי מחשב במינימום מחיר-מקסימום ביצועים, למטה מופיע המפרט שהכנתי, אימרו לי מה דעתכם. האמת שהוא ביקש עד 1500 ש"ח אבל לא מצאתי איפה להתפשר, מה אתם אומרים? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הרצת סרטים באיכות HD ומשחקים בינוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by LazyNinja,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד של לנובו - X230, והסתכלתי קצת על מחירים. חוץ מזה שראיתי דברים ממש מוזרים (לדוגמא - למה 2 הדגמים האלו עולים אותו דבר?? http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=21974 http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=21356) תהיתי לגבי אחריות. ראיתי את הדגם הנ"ל: http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=21548 יש אותו גם בחנויות אחרות, אבל שניידר היא הגדולה ביותר שאני מכיר ותהיתי - כמה כדאי להסתמך על האחריות שלהם? האם עדיף להוסיף קצת (וגם לקבל מעבד טיפה פחות טוב) בשביל אחריות של IBM? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by jabbahutt,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9,000 ש״ח, מקסימום 11,000 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סימולטרים (MS Flight simulator, Digital Combat simulator), Cyberpunk 2077. בנוסף Blender. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים 2.1 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח רגיל (4TB) כבר יש לי. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סופר חשובה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אין חובה לחלון. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.