עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי חברים, קצת היסטוריה על המחשב הקודם עד היום היה לי dual core + ASUS 8800 GTS והוא שירת אותי בנאמה מספר שנים עד שלא מזמן הלך לו הלוח אם וכנראה גם הכרטיס מסך, הייתה לי דילמה קשה מאוד האם לקנות מחשב חדש או רק לוח אם וכרטיס מסך ולהסתכן במעבד תקול או רכיבים תקולים נוספים או לקנות מחשב בסיסי מאוד ב2000 ש"ח או מחשב טוב מעולה ב3000 ש"ח - מכיוון שלא מזמן קניתי ספק חדש(Neo Eco 520C 520W Active PFC 12cm PSU) ויש לי הארד דיסק נהדר (WD 1TB 7200 Black Cavier) ויש לי את המארז שלי ואת הכונן DVD כל מה שנותר לי לקנות הוא מעבד, לוח אם, זיכרון, וכרטיס גרפי, את החלקים אני מעוניין לרכוש בחנות KSP בחיפה - להזמין אצלם, לאסוף ולבצע הרכבה לבד. ואלו הם החלקים: Intel Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח אם תוכלו להציע לי מפרטים אפשריים, להלן מה שאני צריך במחשב: - מחשב מבוסס INTEL עם מעבד חזק (חשבתי על משהו בסגנון Intel Pentium 4 3.0GHz E Prescott 1MB 800MHz BOX ) - לוח עם עם כרטיס רשת וכרטיס קול שיהיה באיכות טובה - כ.מסך לא צריך להיות משהו חזק מאוד אבל משהו שיוכל להריץ משחקים בכבוד אם יש חיבור לכבלים זה יהיה מעולה... - דיסק קשיח יש לי כרגע 60GB IDE ואני די מרוצה ממנו. האם החלפה ל SATA תהיה משמעותית? - זכרון 512MB - צורב\DVD יש לי כבר אז לא צריך - מארז אני יבחר לבד (וגם מקלדת ועכבר) - אין צורך במסך בעקרון מה שאני צריך זה הצעה ל מעבד\לוח אם\כ.מסך\זכרון.. תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by abstract,

חברים שלום, החלטתי להתחדש במחשב חדש וכרגע אני מתלבט בין היתרונות/חסרונות של נייד/נייח בתקציב 5000. לימודים - מסמכים/אקסל. תכנות בסביבות מטלב וVB (בעיקר מטלב). יישומי אינטרנט - גלישה בנפח גבוה. אני אוהב לעבוד עם הרבה לשוניות פתוחות במקביל (20,30 לשוניות), כאשר התוכן בלשוניות מגוון - החל מטקסט פשוט ועד סרטי פלאש באיכות גבוהה. סרטי וידאו באיכות גבוהה (HD 1080p ומעלה) - למטרה הזו אני מתכוון לקנות טלוויזיה או מסך גדול (לא חלק מהתקציב), אבל חשוב לי שהמחשב יוכל להתמודד עם הוצאה של סרטים באיכות הזו.חשוב לי להדגיש שהנייד הנוכחי שלי נמצא בתהליכי גסיסה מתקדמים, משמע כל ניסיון להפעיל יותר מ5 לשוניות במקביל או שני יישומים במקביל יגרום לקיפאון. הדבר הכי חשוב לי במחשב הזה הוא מהירות ת…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום חברים, אני מחפש המלצה למחשב נייח חזק לעריכת וידאו באופן שוטף, מדובר על קבצי וידאו של 1080p לא יותר מזה. התכונה המיועדת לעבודה היא Camtasia. מאוד חשוב שהמרה הסרטונים יהיה במהירות מירבית ושתחסוך כמה שיותר זמן, גם בהמרה הסופית וגם בניגון הקטעים הערוכים תוך כדי העריכה עצמה לפני היצוא הסופי, מאמין שאנשי עם ניסיון בעריכה יבינו על מה אני מדבר, בכל אופן זה הפרט הכי חשוב. תודה רבה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי?17,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות ל15K אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - עריכת סרטוני וידאו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by godis,

שלום חברים, קניתי מחשב נייד חדש. האם יש הוראות מיוחדות בנוגע לטעינה ראשונית כמו בטלפון סלולרי? lenovo yoga 3 14

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by overload,

מחשב DELL M3800 בן פחות מיום לאחר שידרוג לWIN10 מישהו יודע למה המעבד שלי רץ ב3-3.2 GHZ בלי שאני עושה כלום על המחשב? [ATTACH=CONFIG]0 -[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הי , אני חשבתי על זה : "15.6 Lenovo IdeaPad Yoga 500 80R60078IV https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17592 הבעיה שיש לו 2 תאים של סוללות שנראה לי מאוד מעט, כמה זמן בלי מטען הוא יוכל לתפקד ? וגם יש לו מאיץ גרפי Nvidia GeForce 940M איך הוא יתאים למשחקים בצורה נורמלית ? תודה רבה .

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by c5123,

הי אני רוצה לקנות מחשב חדש ב 6 עד 7K המחשב בשביל משחקים כמו Oblivion יש כמה חלקים שאני לא צריך : HD יש לי 260G ,סיד רום וצורב ,מסך,ו sound card טוב אז מה אתם ממליצים?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני מחפש מחשב בעיקר לאינטרנט ומשחקים .. מוכן להשקיע עד 3500 שקל אולי טיפה יותר בקשתי הצעות מבוססות אינטל ... כבר קיבלתי פה כל מיני ממש קשה לי להחליט איזה מחשב לקחת ... אני כבר מנסה לבחור אחד כמעט חודשיים ... כל פעם משהו אחר צץ אני רוצה לגמור את זה אחת ולתמיד .... לכן אשמח לשמוע הצעות טובות ואטרקטיביות ... וכמו כן גם יש לי כמה שאלות לגבי מפרטים שהוצעו לי פה בעבר .. אני לא ממש מבין למה אנשים מתעקשים שאני לא אצמד ל Intel אני אישית בכלל לא מכיר את AMD בחיים לא השתמשתי באחד ולכם קצת מפחיד אותי כל הסיפור .. אם מישהו יכול לעזור בנושא אני אשמח בקשר למעבד ... שקלתי לקחת 6550 ולא את ה4440 כמו שהרבה הציעו לי פה. יש ממש הבדלים בין השתיים לגבי מחיר וביצועים ( אני ארגיש את זה בכלל ? ) …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by avishai1b,

אני הולך לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב ואני צריך עזרה בבחירת המפרט, כרטיס מסך - אני מעדיף שזה יהיה ה 9800GX2 מעבד - אינטל Q9450 מסך - 24" של DELL 2408 (לא בטוח שזה הדגם) (התקציב הוא בסביבות ה10K) [[[10K = 10,000nis]]] nis=ש"ח משחקים לדוגמא: Crysis ll Call of duty 4 ll World in conflict ll UT3 ll Assassin's creed סרטים: HD 1080P וגם 720 ----- ללא ציוד הקיפי (רק מסך.) עריכה: 8800GT SLI עולה 2800 וה 9800GX2 עולה 3000 ולפי מה שהבנתי ה 88GT SLI יהיה יותר חזק ? אני מבולבל בכל העסק הזה עם הגירסה החדשה אז שיהיה כרטיס מסך שפשוט יריץ משחקים ברוזלוציות גבוהות. ( The More FPS The Better ) תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by fadiae,

שלום חברה, אני כבר הרבה זמן מחפש מחשב נייד לצרכי לימודים , משחקים, סרטים באיכות גבוהה ועבודה ממושכת של אינטרנט. אחרי כל החיפושים וקריאת סקירות באינטרנט התרשמתי משני המחשבים בכותרת . חיפשתי בפורום פה ולא מצאתי תשובה מספקת עד כה ולכן אני מבקש את חוות דעתכם. נתחיל בזה ששני המחשבים נראים לי ממש טובים , המחיר של שניהם נע בין 5K ל 5300 . ל ASUS אני מוסיף כ.זיכרון של 4GB כך שהוא יהיה שווה לDELL מבחינת זיכרון . כמובן לשני הניידים יש את אותו מעבד CORE I7 . ההבדל היחידי בין שניהם מבחינה חומרתית לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה) זה הכרטיס הגרפי , ולפי מה שקראתי נשמע כאילו ההבדל הוא לא כזה גדול . להגיד את האמת אני נוטה יותר לכיוון הASUS מכמה בחינות , הראשונה מבינהם זו אי…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by aarrek,

מעוניין לרכש מחשב לשימוש ביתי אבל שיוכל לתמוך גם במשחקים כגן FIFA, NBA ,SIMS וכדומה ( מיועד לנער ) ולכן חשוב שיהיה חזק דיו כולל כרטיס מסך. כמובן שיכלול צורב ודיסק קשיח בנפח סביר וזכרון מספיק. מסך רגיל 15.4 אני מתלבט בין דגמי DELL ולנובו. **** אני רואה שאין תגובה - האם שינוי התקציב יסייע ??? תודה מראש לכל המלצה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. כל זה יוצא לי 3400. לפי היצע של עלות ותועלת, מה עלי להחליף\לשפר?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. דרישות: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקי תלת מימד מהשנים האחרונות, רצוי באיכות כמה שיותר טובה. וכן, אני יודע שהתקציב מהווה בעיה. שאר הדרישות די רגילות - אופיס, אינטרנט, סרטים. שום דבר דורשני במיוחד (להוציא את נושא המשחקים כמובן) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 13 עד 15.5. לא חשוב אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף 1366x768 או משהו באיזור. רצוי לא FHD. * דרישות …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by idang1410,

מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות תוכנות וweb (אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה) (visual studio,dream weaver,eclipse....) * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מאט * רזולוציית המסך? אין חשיבות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מעדיף numped אבל לא קריטי * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 3-2 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין עדיפות לסוג, 500+ * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by liron_e,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField 4 כרגע.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dorhalpern,

879 ₪ - Intel Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 399 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97M-HD3 S1150 349 ₪ - * מבצע * - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1920 ₪ - * חדש במלאי * - GeForce Gigabyte GTX970 4GB WF3 389 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 480 ₪ - * מבצע * - Zalman Z1 + Seasonic 600W BUNDLE 130 ₪ - Scythe Katana 3 מחיר סופי: למזומן 4546 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 4636 ₪ האם כדאי להחליף משהו? אני בחיים לא שמעתי עד היום על startpc, אני יכול להזמין מהם ללא חשש?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Speed Demon,

ערב טוב. אני מחפש לי מחשב נייד בעיקר ללימודים וגלישה באינטרנט, אולי בעתיד שיהיה גם לשימוש בתוכנות גרפיות כמו Solidworks וכו'. לא מעניינים אותי סופר ביצועים לגיימינג וכו', זאת לא המטרה של המחשב. ערכתי את הודעתי לפי השאלון בפורום. * מטרות המחשב? לימודים וגלישה באינטרנט, אולי שימוש בתוכניות שרטוט כמו Solidworks. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' בלבד. * רזולוציית המסך? לא עקרוני ממש, אבל כמובן שכמה שיותר טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא שאני מבין בזה. * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביבר, שלא ימות תוך שעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יכול להיות אחלה אם יהיה HDMI. * Bluetooth? אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לפורום האהוב עלייי אני צריך שתגידו לי את דעתכם על המפרט הזה: מעבדי ?AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT NF7-S2G (nForce2)sata,lan,usb2 זכרונות DDR 500 512MB A-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 כרטיסי מסך PINE XFX FX5500 128MB TV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול CREATIVE Audigy 2 Value כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM ASUS x52 ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים 2429 ATX MIDI PFC, usb ,silver מקלדות none עכברים none רמקולים CREATIVE LX220 מסכים None מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer מחיר 3320

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by J.allmighty,

מה שטויות כתב אחד יכול לדבר ? פשוט בלתי נסבל שנותנים להם לפרסם. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2712616,00.html ומה עם הלוח ? נגמר לך הדיו ? :cwm23: תגובה של משתמש שחושב כמוני : צודקים רובכם הכותבים על כרטיס המסך, יש לי Msi NBOX Geforce FX 5900 Ultra וזה הבדל עצום!!! כרטיס מספר אחד היום בשוק ללא תחרות! יורש אלאק! הוא פשוט נכנס לפנדה ולקח את הדברים הכי יקרים וחדשים! פשוט בזבוז מקום - הכתבה צריכה להיות : מה הדברים הכי מהירים ויקרים למשחקים. וכרטיס הקול של NFORCE לא אוכל את CREATIVE! וזואת עובדה מצערת כי לי יש את NFORCE2 6.1

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Idani26,

שלום לכולם התבקשתי לבנות מפרט מחשב לקרוב משפחה בתקציב כולל של 3K וללא ציוד הקפי בכלל. קצת רקע-ילד בן 15 משחק הרבה במשחקי מחשב שדורשים גרפיקה גבוהה,אינטרנט ועבודה משרדית,צפייה בסרטים. הסתכלתי במפרטים הממולצים בטווח המחיר שלי כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135014&section=293&target=%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92,%20%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8 הייתי רוצה ממכם כמה שינויים כמו לוח אם של חברה אחרת,הארד דיסק של 1T ,מארז קצת פחות מפואר, כל דבר שיכול להוסיף למפרט בהתאם לתקציב. *מעדיף שתי חנויות לפחות.באזור המרכז. תודה והמשך יום נעים!!

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ליהי,

1. תקציב: עד 6,000 ש"ח אין לי כוונה לבזבז סתם כסף, אם אפשר לחסוך זה יהיה מעולה. אם זה בלתי אפשרי, אז לא. חריגה של עד 500 ש"ח. 2. אני מעצבת גרפית והמחשב משמש אותי לעבודה ולימודים, על בסיס יומי קבוע, שימוש מאוד אינטנסיבי. אני משתמשת בתוכנות adobe cs5: photoshop, illustrator, indesign, flash, dreamweaver 3. בכל הנוגע לציוד היקפי זקוקה רק לרמקולים. עדיפות ל-LOGITECH. לגבי מסך: זקוקה למסך עם פנל IPS. קצת בדקתי וחקרתי בנושא ומצאתי את ה-DELL U2311H שצריך להיות מסך מעולה במחיר שפוי לחלוטין. אשמח להמלצות נוספות. 6. השקט חשוב לי ברמה של 5. 7. לא מתוכנן OC 8. יש צורך בהרכבת מחשב בחנות, לא במערכת הפעלה. 9. אין העדפה לחנות מאחר ואני לא מכירה חנות אמינה באזור השרון, אשמח…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by cars racer,

ללא ציוד הקפי

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by BoA,

שלום לכל חברי הפורום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בתקציב של 10 אלף שקל. מטרת המחשב היא למשחקים כבדים, זה הדגש, רק למשחקים שהיה מחשב-על בבקשה. שהמפרט יכולל כמו-כן מסך 19' אינץ' שטוח, נחמד לא חייב הכי טוב, אבל אמין. ציוד הקפי מלא: שיכלול בבקשה עכבר ומקלדת אלחוטיים ורמקולים, אבל לא משהו בומבסטי אלא משהו סטנדרטי הדגש הוא יותר על איכות המחשב בלהריץ משחקים ושהציוד ההקפי יהיה יותר צנוע בבקשה. תודה רבה לכם אני מצפה לתגובתכם.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. לאנשי הפורום שלום, נמצא ברשותי מחשב נייד- מדגם: LG- 560R , משולב בתוכו כרטיס קול מובנה מדגם: Realtek מגדיר אותו כבינוני, במסגרת עיסוקי אני לוכד ומקליט סאונד באתרים השונים הרצאות וכמו כן מוסיקה ועורך אותם ושומר אותם בקבצים- (במחשב הנייח איכות ההקלטה מעולה). לאחר ניסינות רבים ושינוי הגדרות בכרטיס הקול במחשב הנייד לא הגעתי לתוצאה טובה הסאונד נשמע לא טוב, (קבצים מוכנים שאני מעלה למחשב נשמעים מעולה). זה נכון להקלטה מאתרים שונים ונכון בהקלטה ישירה ב-LINE IN, שאלתי איך אני יכול לשפר את ההקלטה למחשב הנייד- ומה עלי לעשות? או איזה כרטיס קול לרכוש בהוצאה סבירה שעשה לי את העבודה, לכידת קול מאתרים השונים או הקלטה חיצונית למחשב שישמרו באיכות טובה.תודה אבי. מייל - ns_liran@bezeqint.net

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.