עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by I7210I,

שלום עד כמה ההבדל בין מסך 15.6 ל14 הוא קריטי וגדול?אני חוש לקנות 14 ויש לי כיום 15.6 וראיתי את שני המחשבים והגדלים ואני יודע שגודל 13.3 זה קטן לי מאוד וגודל 17 למשל זה גדול,15.6 יש לי כיום גם אבל 14 עוד לא היה לי וזה סוג של באמצע כזה,אשמח לשמוע דעתכם בענין תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. קניתי מחשב נייח+מסך "22" המפרט הנ"ל הוא: לוח אם :gigabyte chip intel 31 מעבד: intel E7400 dual core 2 זיכרון: 2GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך: GFORCE 9800GT 512MB DDR דיסק קשיח:500GB 7200 SATA2 16MB KS צורב:DVDX18 LG מסך:2253BW 2MS 1:8000 22 מקלדת +עכבר אלחוטי GPT כרטיס רשת 10/100/1000 כרטיס קול: 8 ערוצים מחיר סופי:3500 ש"ח ומארז שאני מתלבט לגביו: SopranoRS 101 כולל ספק כוח. סגרתי כבר את המפרט של המחשב ההתלבטות היחידה היא המארז אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי עוד דעות או הצעות על מארזים בסדר גודל(מחיר) של המארז הזה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מחפש מפרט טוב למחשב סביבות 11K(אפשר לחרוג) בעיקר לעבודה יומיות אך גם משחקים. לא יתבצע במחשב OC. רק מחשב+מסך, ללא ציוד היקפי נוסף. מסך LCD 19'' - נראה לי שאני מעדיף שהמסך לא היה רחב, כי לצורכי סרטים יש לי טלויזית LCD שמתחברת למחשב. אשמח לקבל הצעות גם לAMD וגם INTEL. בעקרון לי יש עכשיו AMD אבל יש מין העדפה בבית לINTEL. המון תודה, ניב...

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. חבר נמצא בארה"ב וחוזר היום בלילה, החליט שהוא רוצה נייד בגלל הפרש המחירים הגדול... הרשימה צומצמה ל3 מחשבים ועכשיו הוא צריך עזרה בבחירה מבינהם: טושיבה- http://www.jr.com/toshiba/pe/TOS_U405S2856/ ושניים של HP- http://www.jr.com/hp/pe/HP_G60120US/ http://www.jr.com/hp/pe/HP_DV51120US/ לא מצאתי איזכורים לדגמים האלה באתר וגם לא מצאתי שום ביקורת על המעבדים או כרטיסי המסך. הנייד צריך לשמש ללימודי אדריכלות- שימוש בפוטושופ למיניהן, לכן יש צורך בכמות יפה של זיכרון ואני לא יודע כמה חשוב כרטיס המסך בקטע הזה... HD גדול גם חשוב ובנוסף משקל לא גדול מידי כי יש צורך להגיע איתו ללמודים. מחיר- 700-1,000 דולר (לפי האתר של הלינקים). אשמח לעזרה בבחירה בין השלושה הנ"ל, ואם אילו לא בחירות טובות …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. הכנתי מפרט ב-9000 ש"ח לחבר, לא כולל ציוק הקפי. זקוק לעצות, שיפורים וכו'. בעיקרון, הכנתי את המפרט להיות Sli Ready בשביל אפשרות שדרוג עתידי למערך SLI. חשוב לציין כי המחשב הוא ליישומים משרדיים ומשחקים ב-ל-ב-ד. OC לא יהיה. AMD Athlon64 Socket 939 3800+ Dual Core 2090 ש"ח ASUS A8N-SLI Premium 1060 ש"ח A-DATA DDR SDRAM 1024MB CL3 X 2 1100 ש"ח MSI GeForce 7800GTX 256Bit 256MB 2350 ש"ח Creative Audigy 2 Value 300 ש"ח Maxtor 200GB Serial ATA 16MB Cache 595 ש"ח Nec ND-4550 16X Dual Layer White 300 ש"ח ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W 620 ש"ח Antec Super Lanboy Aluminium 590 ש"ח סה"כ 9010 ש"ח

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם, ביקשתי הצעת מחיר למחשב HTCP. במקום לוח האם אשר מופיע במפרטים המומלצים אצלכם (לוח אם של אינטל), המליצו על לוח האם הנ"ל. לא מצאתי ביקורות עליו ברשת. לוח האם צריך להתאים ל- ANTEC FUSION REMOTE. המעבד יהיה של אינטל. אשמח לקבל את דעתכם. תודה, אייל

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם, הגיע הזמן למחשב חדש אחרי שהישן התחיל לקרטע... ואין לי כל כך מושג בכל הסדרות החדשות של אינטל... אז ככה, שימושיי במחשב ברורים: המחשב ישמש לתוכנות אוטוקד וסקצ'אפ, ובעיקר להרבה יישמוים פתוחים בו זמנית.. אני תמיד עובד עם המון חלונות פתוחים והמטרה כמובן שהכל יחזיק. כמו כן המחשב ישמש כמדיה סנטר, ועליו לתמוך בהצגת תכני HD ומוזיקה. חלונות 7... שקט חשוב מאוד לי. מסך 22-24 נורמלי +. הרבה זיכרון תמיד טוב. המלצתכם בבקשה... גיא

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by cocooi,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 אין אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, גלישה (אוהב להשתמש בכמות עצומה של כרטיסיות), פוטושופ חובבני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפ…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני עובד בבית כמקצוע שני בהדמית מבנים תלת מימדים המצריכים רינדורים כבדים, זה המפרט שהרכבתי עד כה ,חסר לי מארז אשמח להערות והמלצות. מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ₪1492 לוח אם: [..] ASUS P6T ₪1371 זיכרון: [..] CORSAIR XMS3 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL7 : TR3X6G1600C7 ₪961 כרטיס מסך: [..] PNY QUADRO FX580 512MB GDDR3 - RETAIL ₪970 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪125 מקלדת: [..] LOGITECH WAVE KEYBOARD - USB ₪277 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 PRO - 64 BIT - ENG - OEM ₪741 ספק כוח: [..] SEASONIC S12EP 650W - ACTIVE PFC - RETAIL ₪556 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ₪446 מסך: [..] DELL ULTRA…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by iDanVas,

רצוי עם מאבד של INTEL , זיכרון 4GIGA 800 MHZ ו מסך LCD רחב 20-22 בנתיים זה מה שמצתי Core 2 Duo 2.66 - 1807 Ga-965p-DS3 REV 3.3 - 625 Gskill 4giga 800mhz - 2386 WD 400GB sata2 16 mb - 656 Collermaster ammo 533 - 395 GigaByte 8800 GTX 768mb - 3390 Samsung 22 WIDE 226BW 2ms DVI - 2245 HEC ACE 580w - 414 סכ"ם 11900

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Dawn,

אני מעוניין לקנות אותו, מוצא חן בעייני. אני צלם וחובב גראפיקה, השאלה שלי היא האם הוא יכול להחזיק תוכנות כמו פוטושופ (CS2, CS3), free hand ועוד.... אני מודע לזה שהוא לא חזק במיוחד אבל אם הוא מסוגל להחזיק תוכנות כאלו אז העבדודה בהן נסבלת? מה שאהבתי בו שהוא יכול לבוא איתי לכל מקום, שהוא קטן וחמוד, יכול לשמש לי כתחנת למידה ועריכה ניידת. יש אפשרות גם ךהתקין עליו ווינדוס אני יודע, האם ווינדוס XP פרופיישנאל הוא מריץ? תודה רבה לעוזרים, מאוד חשוב לי ואני מודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by בית חולים גהה,

שינויים אפשריים אסור לחרוג מהתקציב אפילו בכמה שקלים (מקסימום 20 ) CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 810.99 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory [ ¤ 267.39 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 489.61 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9500 128MB DVI Video Card [ ¤ 962.18 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 79.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Sony x 52 [ ¤ 112.15 ] 1 Networking : D-Link 10/100 LAN Card [ ¤ 77.88 ] 1 …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by mderazon,

שלום לכולם ! אני מנסה להחליט בין 2 המחשבים הנ"ל. שניהם באים עם המעבד SU9400 החדש יחסית של אינטל ואותו כרטיס גרפי -Intel GMA X4500MHD. אני קונה את המחשב בארה"ב, שימושים עיקריים יהיו משרדיים, ומולטימדיה עד רמה של לנגן סרטי HD (לא למשחקים וכו) ה-ASUS עולה קצת פחות ובא עם אחריות גלובלית של שנתיים. אשמח אם מישהו יעזור לי להחליט ביניהם או סתם יאמר מה הוא חושב וגם לדעת אם הכרטיס הגרפי שלהם מספיק חזק לשימושים שלי ולגבי האחריות - אם זה תופס ביבואנים בארץ כל מידע שתוכלו לספק יעזור, תודה רבה ! מיכאל מפרט אסוס : http://www.laptopmag.com/review/laptops/asus-ul30a.aspx?mode=specs מפרט אייסר: http://www.laptopmag.com/review/laptops/acer-timeline-as3810t-6415.aspx?mode=specs

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by aviel2kk,

צהריים טובים לכולם מחפש מס מרכיבים בשביל להשלים את הרכבה של המחשב. אתמול קבלתי חלקים: מעבד: I7 4960X לוח אם: Asus Black Edition מארז: Obsidian 900D שניי כרטיסי מסך: R9 290X מה שחסר לי: ספק?--- אשמח לדעת איזה דגם של ספק אתם ממליצים לי לקנות זיכרון?-- אשמח לדעת איזה חברה לקנות ואיזה סוג?אני מעוניין במהירות 2400MHZ קירור למעבד?-- אשמח לדעת קירור נוזלי או אחר? אשמח שתתנו לי דגם מסויים דיסק קשיח?-- מתלבט בין סדרה 730 של אינטל לבין סמסונג 840 EVO?יש המלצות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אחי טס לחו"ל וביקש ממני לרכוש עבורו מחשב. התקציב הרצוי הוא משהו הגיוני(לא 26K), אך במידה והלפטופ מתייקר בכדי לענות על כל הדרישות, אין בעיה. * מטרות המחשב? אינטרנט/אופיס ווידאו. עבור מולטיטסקר כבד. * גודל המסך? שלא יהיה קטן, ויהיה עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה. * משקל רצוי? אין בעיה אם יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל האפשר - ישומש בטיסות ובמלונות בעיקר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משהו מיוחד. * בלוטות? למה לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יכול להיות נחמד. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש ברשותי מחשב נייד של חברת MSI על המקשים של כל הF (F2 F3 F4 F5 F6 וכו') יש סימנים של קיצורים סתומרת להגביר ווליום ולהנמיך / להשתיק / להכהות מסך ולהבהיר וכדומה רציתי לדעת איך אני מגדיר אותם מכיוון שכרגע הם לא עובדים תודה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום רב! אני זקוק לעמדת עבודה מקצועית לסטודיו לתלת מימד ואנימציה התקציב שלי עומד על סביב ה- 8K הצורך שלי הוא בעיקר במעבד חזק, וזיכרון רב, בנוסף אני צריך שהמערכת תהיה יציבה אני לא זקוק למסך יש ברשותי אשמח לתגובתכם המקצועית בברכה, עדי

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by galz,

הרגליות הקטנות האלה שיש בתחתית שלו. יש מקום שאפשר לקנות כאלה? זה ללפטופ של LG אם להיות יותר ספציפי.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אהלן. אני מחפש מחשב לגיסי. רשימת הדרישות לא מטורפת - זה מחשב לגלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים וצפייה בסרטים דרך חיבור HDMI. אני המלצתי לו על אחד מהמחשבים הבאים של חברת DELL: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN50102G אבל הוא טוען שיש הטוענים שיש בעיה עם היבואן בארץ והמליצו לו ללכת על מחשב של HP, בזמנו לעומת זאת, כשאני קניתי את הנייד שלי, אמרו לי להתרחק מHP בדיוק מאותה בעיית יבואן. אנשים, אנא עזרו לי לפתור את חידת האמינות בחברות. אם חברת HP לא בעייתית במתן שירות, הרי שהמחשב הזה גם עומד בתנאים ויותר משתלם כספית: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7741574 שאלה קטנה בנוסף: האם יש שינוי משמעו…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מחפש מחשב לגיימינג בתקציב של 3500 ש"ח עם אפשרות חריגה קלה. כולל הכול: מקלדת, עכבר , מסך, מערכת הפעלה. האם ניתן למצוא מחשב נייד בתקציב הזה עם ביצועים שיספיקו להרצה סבירה של משחקים? במדור מפרטים מומלצים באתר נראה שהמפרט שמתאים לתקציב הזה עם תוספת מסך וציוד היקפי הוא הנמוך כשהמפרט הבא אחריו בתור הוא בסביבות התקציב ללא ציוד היקפי בבירור מהיר נראה שרוב החנויות נותנות כמעט אותו דבר ולכן מה הנקודות החשובות לבדוק בהשוואה ביניהן? אני יודע שהתקציב קצת לוחץ ולכן רציתי לדעת על מה לא להתפשר ועל מה כן. מעבד i5 או אפשר להתפשר על פחות? יש הבדלים משמעותיים בין יצרני לוחות האם? כרטיס מסך 1050? מארז? מה מינימום ההספק הנד…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by levelone,

אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 3,000 ש"ח והמחשב שהכי נראה לי זה Fujitsu Lifebook AH530-4 http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=AH530-4 1. איך המחשב הזה נראה לכם, ולמה הוא כ"כ זול (כל מחשב שראיתי בטווח המחירים הזה היה הרבה יותר חלש)? 2. איך הוא יתפקד כמחשב לאיטרנט, מוזיקה, עבודה, ומשחקים פשוטים(diablo 2, D&D online וכו')? 3. הram של המחשב הוא 2GB ואני חושב להגדיל אותו לפחות ל4GB, כמה זה יעלה לי (+/-) והאם עדיף לי להתקין מערכת 64Bit ולמה? 4. כמה שעות הבטרייה שלו תחזיק בעומס? 5. אפשרי לחבר אליו את המערכת של logitech z5500 או שתיהיה בעיה בגלל כרטיס הקול או משהו אחר? 6. יש למישהו המלצה למחשב טוב יותר בטווח המחירים ה…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by kobin,

אני בדרך להרכיב מפרט למחשב HTPC מבוסס על 780G אודה לכם אם בינתיים תבהירו לי כמה עניינים בקשר למשולשי ליבה, כי לא ברור לי איך כל עניין הליבות עובד. (אני עדיין לא סגור סופית, ייתכן שבסוף אלך על אינטל, השאלה עדיין רלוונטית לגבי מרובעי ליבה) אני צריך את המחשב לעבודות משרדיות בעיקר (אופיס, אינטרנט) וכן להקלטות וידאו של תוכניות טלויזיה, כולל עריכה פשוטה (חיתוך פרסומות) ואחר כך הסבה ל-DIVX, צריבה וכו' המחשב בכלל לא מיועד למשחקים היום אני עושה את הדברים האלה על מחשב שקניתי לפני כ-4 שנים, עם מעבד + AMD Athlon 64 3200 והאמת הוא עומד בכל זה לא רע הבעייה היא שכאשר אני מריץ הסבה ל-DIVX (אני עובד עם ה-CONVERTER, אבל גם עם VIRTUALDUB יש אותה בעייה) זה מאיט לי את המחשב בצורה נוראית, כך ש…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by 114508534,

ערב טוב נפל לי הכפתור של הבקספייס בנייד , הכפתור מורכב מהכפתור עצמו ועוד שתי חתיכות פלסטיק לבנות שאמורות להחזיק אותו, לצערי הרבה לא כל כך הבנתי איך אני מחבר את זה , אשמח לכל עזרה שהיא תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by DjRoth,

היי, יש לי כרגע מחשב גיימינג ממוצע אני לא הכי ספץ במפרטים אבל אני לא יודע האם שווה לשדרג את כל המחשב או רק את הכרטיס מסך, יכול להיות שהמעבד שלי מספיק או שעדיף כבר להעיף אותו ואחד חדש יעשה את העבודה? Intel i5 2500 @ 3.6 Gigaybyte H67M-D2-B3 8GB 1330Mhz Sparkle Geforce 560GTX Ti כמובן לשימוש גיימנינג בלבד, האם שווה לקנות מחשב חדש (התקציב שלי למחשב חדש יכול להיות 4000 שקל ולא יותר) או רק כרטיס מסך חדש יספיק? (עד אלפיים שקל) האם יווצר צוואר בקבוק עם כרטיס מסך יותר חזק? כרגע המחשב שלי סוחב יחסית יפה משחקים, אבל אני רוצה באמת לקחת את הביצועים כמה צעדים קדימה כדי להנות יותר. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by L1ron,

1. מה התקציב המקסימלי? 3400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, מולטי טאסקינג גדול יחסית עם שימוש בתוכנות לעבודה באלקטרוניקה. א) שימוש מזדמן בתוכנות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 ACER * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כרגע הוא לא מיועד למשחקים ,ולכן אני רוצה שלא תכללו כ.מסך במפרט.וכרגע יהיה עם כ.מסך מובנה.עוד כמה חודשים אני טס לארצות הברית , וכנראה שם אני אקנה כרטיס מסך . * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצי…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים