עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rooster,

:-*

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Monstalicious,

חברים אני צריך לקנות לאחי הקטן מחשב, המחשב מיועד ברובו לאינטרנט ומשחקים, לא צריך מכונה גרפית משומנת, הבחור בן 13 אז כל דבר שיריץ משחקים באופן סביר יהיה מצויין. התקציב עומד על 2500 שקל ללא מסך מקלדת עכבר וכל ציוד היקפי. תודה רבה לעוזרים נשיקות חמות!

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by RamboHH,

שלום לכם... אני חדש פה ... ורוצה לקנות מחשב חדש בין 5500 לבין 6000 [גגגגג] ! לנסות פחות :] חבר שלי הביא לי את הפורום פה ואני מקווה שאתם יכולים להציעה לי משהו טוב... את המפרט הזה חבר שלי "בנה" איך הוא ? אפשר אולי לשנות משהו ? כדאי לשנות משהו? מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤999 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD3200YS 320GB ¤474 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200YS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤465 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2RPR8002GK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe ¤2083 http://skypc.co.il/product.asp?p…

4. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בסכום של עד 3,000 שח, למטרות משרדיות בעיקר, אבל חשוב שהתצוגה תהיה חדה והצבעים ייראו מדויקים. נראה שהתמורה הטובה ביותר מבחינת מפרט היא המחשבים של לנובו מKSP, אבל אני חושב שהמסך שלהם לא כל כך טוב. יש לי לנובו ideapad שקניתי לפני שנה וחצי, גם בה-3,000 שח ותצוגת הצבעים בו ממש לא טובה. יש דרך לדעת מה איכות המסך? רשום רק את הרזולוציה וכולם מציעים את אותה רזולוציה. יש חברות מחשבים עם מסך טוב יותר למחשב נייד? תודה!

5. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב לעריכת מוסיקה בעיקר וקצת משחקים, בתקציב של עד 5500. מדובר בעבודה מרובה עם CUBASE בשילוב עם פלאגינים רבים, כאשר חשוב לי מאוד השקט מכיוון שאני מקליט באותו חדר שבו נמצא המחשב. אין צורך בציוד היקפי. יש לי מסך dell 2209wa אם זה רלוונטי לבחירת כרטיס המסך. חשוב לי שיהיו במפרט שני הארדיסקים (אחד בשביל מערכת ההפעלה, והשני בשביל החומר המוקלט) - עדיפות לכמה שיותר שקטים. הוספתי מפרט שהרכבתי ב- KSP, אשמח להערות והמלצות. תודה. מעבד: Core i7 920, s1366, 8MB Tray - 1290 לוח אם: GIGABYTE - EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E - 890 זכרונות: DDR3 1866MHZ - 3x2GB G.Skill Trident Edition Triple Channel - 840 כרטיס מסך: ASUS - HD 5670 1GB GDDR5…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בקניית מחשב מומלץ/ אם אפשר להרכיב בעצמי, אני באמת לא מבין גדול במחשבים ניידים. בעיקרון המחשב מיועד לשימוש כסטודנט לפחות ל-3.5 שנים הבאות, שבהן אני לא מתכנן לשדרג אותו או משהו. מטרות המחשב? אופיס, PDF, אינטרנט ופתיחת הרבה חלונות בו-זמנית (רלוונטי זיכרון 8 גיגה??), תכנות בסיסי (שפת C, מאטלאב), תוכנות לשרטוט ממוחשב וסימולציות המתאימות להנדסת מכונות/אווירונאוטיקה כמו שרטוט ממוחשב (SOLIDWORKS) * גודל המסך? נראה לי 15.6 זה גודל אחלה, ראיתי שיש כאלה שביקשו 14, אבל לדעתי ילכו לי העיניים עם פחות מ 15.6. שיהיה מט * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה (מעדיף יותר קרוב לריבוע מאשר למלבן... אם זה לא טיפשי מדי בימינו) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?…

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  7. שלום! מישהו יכול לעזור לי במפרט למחשב בסביבות 3000-4000 ש"ח ללא מסך? .השימוש של המחשב הוא לעבודות + משחקים + גלישה באינטרנט אני מחשב מחשב טוב אבל לא סופר בשביל משחקי מחשב סופר טובים אלא משחשב עדכני וטוב.. לא צריך ציוד הקפי לא צריך מסך אין הדפה לחברה נושא הקירור לא חשוב איזה זהו אין צרכי מיוחדים כלשיהם

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, עריכות וגרפיקה. א) אפליקציות עיקריות. - photpshop וכדו' למטרות לימודים ופרוייקטים. 3. אין צורך בציוד הקפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא מתוכנן 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מע' הפעלה 7. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? skypc או איזור רחובות אבל זה לא ממש קריטי. 8. האם יש בקשות מיוחדות? על המחשב ישב כרטיס עם 4 מצלמות מעגל סגור. המ…

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by giladt,

אז המחשב שיש לי בסלון קצת מתחיל להרגיש צולע וישן, והתחילו לעלות מחשבות על החלפה שלו. גם המחשב בחדר עבודה כבר צולע וישן - אבל הוא פחות שימושי כרגע אז זה פחות מעניין. המטרה העיקרית היא מחשב שקט, קטן ויעיל שישמש אותי לצפייה בסרטים וסדרות, לשמיעת מוזיקה ולגלישה ברשת. מטרה נוספת היא שיחות וידאו בסקייפ או תוכנות דומות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - תקציב של 3000 שקלים נשמע לי סביר לגמרי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יהיה נחמד לחסוך אבל לא ממש על חשבון איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך מוכן לחרוג ב 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - וידאו, אודיו, אינטרנט, שיחות וידאו. …

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  10. Started by Effi Kalo,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות קריטי אבל שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך …

11. Started by DarkSlide,

שלום, היום (או אתמול) פורסמה באתר כתבה על כרטיס מסך חיצוני לניידים שייאצ בקורב והיה גם קישור לאחד שקיים, בחדש אני לא יודע אם הוא מתאים לכל מחשב, לא ממש הבנתי אבל הבנתי שב"ישן" של ASUS http://hwzone.co.il/news/1168212383/1212/ הוא מתאים לכל מחשב נייד בעל יציאת EXPRESSCARD מכאן כמה שאלות: 1. בכתבה המוצר עוד לא יצא, אבל לפי מה שרשום נכון להיום הוא יצא כבר לפני חצי שנה בערך, אם ככה, מה המחיר שלו והאם ניתן להשיג בארץ? 2. עד כמה זה ישפר את הביצועים? נגיד עם כרטיס כמו 4850 או 4870? כי הבנתי שבניידיים היום הכניסה לא מספיק מהירה כדי ממש להעביר את הכמויות מידע הדרושות, האם השיפור מספיק משמעותי כדי שיהיה שווה לקנות את התושבת לכרטיס והכרטיס? 3. האם סדרת HP DV5 כוללת את היציאה המדוברת…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by gabriel6,

שלום, ישנו שבר במחשב הנייד הזה - על המחשב לא הופעל לחץ ולא הושמו דברים כבדים מה שמוזר שרואים בליטה במחשב מן הפנים ולחוץ - האם יכול להיות חום או חומר כימי בתוך המסך אשר גרמו לכך? הבליטה היא לכיוון החוץ ולא פנימה... ועכשיו יש סדק כל טוב, גבריאל

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by berner,

אחים שלום אני רוצה לשדרג את המחשב של אבא שלי ואני צריך לקבל כיוון איך לשדרג המחשב מיועד לגלישה ברוחב פס 2 ADSL ,פתוח ופועל 24 ש' שימוש לאינטרנט וגלישה במספר אתרים יחד ודוא"ל . הורדת קבצים \ סרטים , תמונות לעריכה , שימוש בOFFICE ,צריבה, ומוסיקה, הפעלת אפלקציות ברקע(כל מיני תוכנות עזר ואחזקת מחשב, אנטי ווירוס וכו') מה שחשוב שהמחשב יגיב מהיר מאד לכל הפעילויות (הוא אוהב להשאיר הכל פתוח בעת הגלישה ועבודה במחשב) השידרוג יהיה בלוח אם , מעבד, כרטיס מסך , וזכרונות תוך ניצול המארז הקיים ושאר חלקים הסבר לעדיפות ההמלצה לפריטים: הלוח אם ,סוג זכרון DDR2./DDR ומעבד AMD על סוגיו או אינטל (לא יבוצע OC במחשב) איזה סוגי קירור נדרש לכול מעבד, העדפות ללוח אם כמובן אבקש התאמת הרכ…

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  14. אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד שיחליף את הנייח בתור מחשב דסקטופ גיימינג, אני צריך את הניידות כי אני בקרוב נוסע לחול ללימודים איתו. אחרי מחקר הגעתי ל2 אפשרויות- Lenovo Y50 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14022 (שאלה קטנה לגבי המחשב הזה- באייבורי הוא מגיע או עם 8GB SSHD ומעבד 4700HQ, או בלי הSSD עם מעבד -4710 אני לא ישקר, אין לי מושג מה נותן ה SSHD, אז מה עדיף?) וASUS N550JK https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12869 בתכלס הלנובו נותן ביצועים יותר טובים ב30% לפחות בגלל הכרטיס מסך, אבל כל הביקורות אומרות שהמסך פח, לעומת האסוס שיש לו מסך IPS טוב. אני לא איזה גיימר מנוסה אני פה ושם משחק משחקים כבדים, לא מתעסק עם גרפיקה בעיקר עם סימולטור טיסה של מיקרוסופט ומשחקי BF4 COD…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Harel22,

היי, אני מתכוון לקנות השבוע מחשב ללימודים ואשמח לעזרתכם. אקנה אותו באילת לכן התקציב לאילת הוא 3300+- * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). סטודנט * גודל המסך 13 - 15. לא חשוב מבריק או מאט. אין צורך במסך מגע (אך גם לא פוסל) * רזולוציית המסך עדיפות ל IPS FHD 1920x1080 אך לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט לא קריטי * משקל רצוי עדיף כמה שיותר קל אך לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לזמן סוללה ארוך (סביבות ה5 שעות WIFI) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות לא קריטי * Bluetooth לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ממש מעדיף SSD או לפחות אופציית שידרוג לSSD (בלי לפגוע באחריות!). או לפחות SSHD * כונן אופטי? לא * …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Asaf Ben simon,

היי , צריך את עזרכתם בבחירת מחשב נייד חדש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 אפשר לחרוג ל5 אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי זה עבודה משרדית, קצת עריכת וידאו (ערוץ יוטיוב) ומדי פעם משחק CIV V שזה משחק ישן מלפני 10-15 שנים 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…

17. קודם כל סליחה על ההודעה הקודמת לא ידעתי אני חדש :'( בבקשה אשמח את דעתכם לגבי המפרט הזה: אני רוצה להשתמש במחשב לאינטרנט משחקים,צפיה בסרטים,הורדות וכל השאר תקציב בערך 4000 אלף. ההצעה הזו היא למזומן. מה אתם אומרים על הלוח ועל המסך ועל המארז והקירור שיש פה בהצעה האם כדאי להשקיע בגוף קירור האם הוא יעשה רעש כשהמחשב יפעל והלוח זה לוח טוב??? והמארז האם הוא טוב הוא בא עם מגן ברקים. והאם המסך טוב??האם החברה של הכרטיס מסך טובה או שאין חשיבות לזה והאם הכרטיס מסך טוב?? אני רוצה לקנות את המחשב הזה צריך לדעת עם כדאי? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by Newcomputer,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 7300 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אותו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The witcher 3, battlefield 4, archage, shadow of mordor, metro last light -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- גבוהות מאוד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?- גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

19. Started by Murmur,

שלום. מחפש עזרה להרכבת מחשב לגיימינג בתקציב נמוך - עד 3500 ש"ח ורצוי פחות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. חריגה עד 300-400 שח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף פחות אורות זה לחדר של ילד שג…

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  20. Started by Yehuda7,

במחשבי לנובו יש את כפתור חזור,השאלה היא מה השיחזור הזה מוחק והאם הוא משחזר רק את הכונן שעליו נמצאת מערכת ההפעלה? זאת אומרת שהקבצים בכונן השני ישארו לי ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by taninanak,

שלום לפורום, אחרי סיבוב תצוגות ואכזבה מה UX31 (מקלדת ומשטח מגע) ו- NP900X3A (ביקורות על ה WIRELESS, בדגש על ה-LESS..), החלטתי ללכת על ה- ASUS U36SD. בגלל פער המחיר הקטן בין המחיר ב US לפה ( פער המחיר =כפל מע"מ במכס.. ), החלטתי לוותר על ייבוא ולקנות בארץ. החסרון היחיד שלא מצאתי אותו באף מקום בתצוגה (ראיתי רק את ה U31). שאלות לפני קנייה- 1. המחיר הכי זול המצאתי ב ZAP זה 4,544 שקל. יש למישהו המלצה למקום יותר זול? אם לשלם במזומן עוזר, אז אין בעייה.. 2. אני מתלבט בין הלבן לשחור-מישהו ראה בלייב את הלבן ויכול לחוות דעה? 3. שדרוג זכרון ל-8 ג'יגה ב 300 שקל, שווה? 4. יש פער של 400 ש"ח בין הדגם עם 750GB/7200RPM לבין הדגם עם 160 GD SSD. שווה את ההשקעה הנוספת? תודה!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מאט אבל רק אם זה באמת למען שיפור ניכר- לנסות כמה שפחות. (עד 200-150 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בינוני במשחקים, הרבה גלישה באנטרנט שכוללת הרבה לשוניות פתוחות, הרבה סרטונים וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 4, Alien: Isolation (אוליי בעתיד GTA V) ועוד משחקים אינדים. -מהי הרזו…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by haima23,

שלום רב! * מטרות המחשב? בעיקר גלישה באינטרנט ואופיס, אך חשוב לי שיוכל להריץ משחקים בסגנון FIFA ומעלה בצורה הטובה ביותר ביחס לתקציב. * גודל המסך? אני ממש מעדיף 14" * רזולוציית המסך? העדפה ל FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נחמד שיהיה מקלדת מוארת, אין דרישות מעבר לזה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI מספיק * Bluetooth? לא נחוץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בין 250GB ל500GB, אני הבנתי שכדאי שיהיה בשילוב של SSHD להרצה של המערכת. * כונן אופטי? עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בינלאומית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשר ג…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אני מתעניין במחשב נייד מסוים בעל כרטיס מסך GT 540M 2GB. בכמה חנויות שבדקתי אין אותו במלאי אבל בחנות אחת יש את אותו המחשב רק שהכרטיס מסך GT540M 1GB וזה מוזיל אותו ב 200 ש"ח. רציתי לדעת אם ההבדל בין השניים כל כך משנה? כי זכור לי שמעל 1GB של זיכרון כרטיס מסך אין ממש הבדל ויותר משנה הדגם. אני צודק?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  25. Started by itzkoo,

* מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית (וורד, אקסל), עבודה במקביל עם מספר דפי אינטרנט במקביל, צפייה בסרטים ומשחקים קלים * גודל המסך? 14 או 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב . לפי המלצתכם ודעתכם האישית . * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ... מאוד חשוב מסך איכותי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל (המחשב יהיה בהתניידות מתמדת) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כל דקה נוספת מבורכת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB,HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB-1TB לא קריטי * כונן אופטי? רצוי צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא *…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.