ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,344 דיונים בפורום זה
-
היי כולם, אשמח לעזרתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. 6000 זה ממש הגבול העליון. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכוונה היא לרכוש מחשב לשימוש משרדי יומיומי, ובנוסף לגיימינג קל באיכות גבוהה ועריכת וידאו מזדמנת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובה פרמייר, באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - קול אוף דיוטי החדשים למיניהם, משחקי תפקידים איזומטריים חדשים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה לפי מידת הצורך של עד 4500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב ללימודי עיצוב תעשייתי, ישנה אופציה לרכוש בארה"ב התקציב הוא 4000 שקלים, עם אופציה לחריגה עד איזור ה-500 שקלים * מטרות המחשב- עריכה גרפית גם דו-מימדית (פוטושופ אילוסטרייטור וכו') וגם תלת מימד (סולידוורקס וכו') * גודל המסך - גודל המסך לא כזה מפריע לי 14-15 סטנדרטי, חשוב שזה יהיה פאנל איכותי ובעל רזולוציה גבוהה 1080P לפחות * משקל רצוי - משקל הוא לא בעיה כמובן לא מחשב ששוקל 15 קילו, משהו סטנדרטי * זמן סוללה - רצוי כמה שיותר, למרות שביצועים כמובן באים על חשבון סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - סטנדרטי לחלוטין, USB3 ו-HDMI * כונן קשיח - לפחות חצי טרה, אם אפשר שילוב של SSD כמובן שזה יהיה מצוין אבל גמיש * האם נדרשת אחריות בינלאומית - במקרה של רכישה בארצות הברית, אחר…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מי שעוקב אחרי המחירים של המערכות החדשות שמבוססות על LGA 2011-3. לוחות X99 עם מעבד 6 ליבות וזיכרון DDR 4 יכול לראות שהמחירים נמצאים במגמת ירידה אחרי המחירים הראשונים והמטורפים ניכרת ירידה במחיר ככל שהציוד חודר לחנויות. המחירים אמנם מעל מחשבי 4 ליבות אבל הפער הולך ומצטמצם.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מבקש את עזרתכם למפרט מחשב לצורכי גיימינג. אני צריך שתהיה יציאה אופטית(SPDIF) בנוסף ל HDMI כי יש לי מגבר ישן ללא כניסות HDMI... מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-battlefield,call ofduty,batman ושאר המשחקים החמים המתוכננים עלינו לטובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד, ואשמח לעזרה. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, אבל פחות זה גם טוב * מטרות המחשב? עבודות אוניברסיטה, תכנות (צריך להריץ VM אחד בצורה נורמלית), משחקים (לא צריך משהו יותר מדי מטורף לזה, אני משחק בעיקר starcraft 2, אבל רוצה להיות מסוגל להריץ, גם אם על הגדרות נמוכות מאוד, משחקים יותר חדשים). * גודל המסך? 13-14 אינץ'. האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט. * רזולוציית המסך? לא חשוב לי שיהיה FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? אני כן אמור להסתובב איתו לאוניברסיטה והביתה הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות של עבודה קלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחיר מציאה למחשב מדהים באופן חריג באתר זאפ Dell Inspiron 7537 IN-RD33-7499 המחשב נמחכר במחיר מגוחך של 3,499 ש"ח, למי שרוצה לנצל את ההזדמנות ולרכוש . נראה לי שאפילו אני ארכוש, אם מדובר במוצר חדש ועם אחריות של דל . עם מעבד חסכוני i7 מסדרה 4 של אינטל , יחד עם זכרון 8GB עם אפשרות הרחבה ל16GB - זה נשמע ממש אחלה . עד ש.. ראיתי שכתוב Display Touch (1366*768) , ראיתי שכרטיס המסך הוא בסך הכל 4400 ולא חיצוני ש NVIDIA ויש ספק גדול לגבי תאורת המקשים . הגיבו מה דעתכם !
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יי צריך סיוע בבחירה של לפ טופ ללימודי עיצוב - המשמעות שימוש רב בתוכנות תלת מימד ורינדורים תקציב עד 5000 בוחן ברצינות סדרת ה ASUS של N550. יש שם כל מיני ואני לא בטוח באיזה מהם לבחור לינק לדף ההשוואה http://www.zap.co.il/models.aspx?sog...837513&noidx=1 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדאי לשדרג משהו מהמחשב שלי ? נגיד SSD ? כעיקרון אני כבר לא משחק הרבה אך מידיי פעם כשיוצא לי אז זה כבר מתחיל לקרטע בעיקר ברזולוצויה של 1680X1050 + פילטרים וכד'.. E8400 @ 3.91GHZ tr120 ultra extreme Gigabyte EP35 DS3R OCZ reaperx 800mhz cl4 4GB HD5850
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. תקציב המקסימאלי - 10,000 א) לנסות ולחסוך בבקשה ב) לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מיועד לגיימינג בעיקר, וקצת עריכת תמונות חובבנית א) Photoshop, Sony Vegas וכו' ב) מיועד לגיימינג: Battlefield 4, Dragon Age Inquistion, קיצר פרוסטבייט, בשאיפה להריץ על high/ultra - אני צריכה לקנות מסך אז כל הרזולוציות רלוונטיות, אני אתאים למפרט - מיועד להגדרות גרפיות גבוהות 3. יש צורך בציוד היקפי, לא קריטי אבל. (מקלדת עכבר מסך רמקולים אוזניות לגיימינג) 4. אין רכיב שאין צורך לכלול במפרט. הכל ייתקבל בברכה. 5. רמת חשיבות שקט - 5 6. לא מתוכנן OC 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות 8. אזור מגורים שפלה, הכל חוץ מIvory ייתקבל 9. מתוכננת קניית המחשב במהלך החודש הקרוב 10. אין יש ב…
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
מעבד כפול ליבה ומעלה, AMD או אינטל. כמה שיותר זיכרון, מינימום 8 ג'יגה דיסק קשיח ssd מינימום 80 ג'יגה כרטיס מסך מובנה ללא התקנה וללא מערכת הפעלה רמת רעש לא משנה, אבל חשוב שלא יקרוס אחרי דקה של עבודה מאומצת כמו הנייד שלי. יש לי מסך בעל חיבורי DVI וVGA לא ניתן לחרוג מהתקציב ועדיף להשתמש בכולו עדיפות לרכישה באיבורי, פלונטר וזיגזג
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט 1 מ K.S.P הרכבה עצמית של מחשב נייח 1 Intel Pentium G3250 3.2Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray מעבד 1 Arctic Alpine 11 GT CPU Cooler מאוורר למעבד לוחות אם למעבדי אינטל 1 Gigabyte GA-H81M-S2PV LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 זכרונות 1 Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III דיסקים קשיחים 1 CoolerMaster 500W RS500-PCARN1-EU PSU ספקי כוח 1 Display - Chieftec Aegis Series Midi-Tower Black Case No PSU מארזים 1385ש"ח מפרט מס' 2 מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - CM8064601482514 - Intel - Intel Pentium G3250 Dual core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 3MB cache - 22nm - 53W TDP - Integrated HD G..…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים, משחקים( לא כבדים במיוחד- פיפא לדוגמה) * גודל המסך? בין 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל 1920\1080 אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הבנתי שה SSD חשוב, אז אם אפשר להוסיף אז מצוין. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בין 3-5 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי, כי אני לא יודע להתעסק עם זה כל כך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או LENOVO או HP * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- אני לא רוצה להתפשר על מעבד, …
-
- 29 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
1) האם זה בטוח להזמין כונן SSD וזיכרון מ-Ebay ? או שעדיף רכיבים כאלה להזמין מחנויות\אתרים אחרים ? 2)שאלה בנוגע לשדרוג זיכרון - האם לדוגמא אני יכול לקחת 4GB ממחשב ישן ולשים את זה בחדש? או שהרכיב מתבלה עם הזמן ויהיה הרבה פחות אפקטיבי מזיכרון חדש ? 3) האם יכול להיות שלאותו דגם מחשב ימכרו בחלק מהמקומות סוללה של 4 תאים ובחלק מהמקומות סוללה של 6 תאים ? או שסתם האתר לא רושם את הפרטים הנכונים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפני כחודש עזרו לי בפורום (תודה רוני =) ) לבנות את המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/95w4e1bv הבעיה היא שהיום הלוח אם הזה כבר לא קיים בtms. למישהו יש הצעה אחרת? בנוסף הצלחתי להשיג קצת כסף אז אני רוצה לקנות כונן ssd במקום כונן רגיל כי יש לי שני כוננים חיצוניים של 2t ו1t. ראיתי שמציעים פה את samsung 840 EVO מה אתם אומרים? הפוסט הקודם: http://hwzone.co.il/community/threads/549751-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99-%D7%A7%D7%A6%D7%AA-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-2000-2500-%D7%A9-%D7%97#.VBBegdLFycF
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב : עד4,000. ללא חריגה מהתקציב! מטרות המחשב? אופיס, סרטים, גלישה, סקייפ בעיקר. * גודל המסך? 15.6" .* רזולוציית המסך? פשוט שיראו טוב שיהיה זוויות צפייה רחבה ועדיף שיהיה מסך מאט כי אני עובד הרבה גם בחוץ. *דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מיקרופון ומצלמה טובים חובה! שיהיה גם רמקולים טובים. (רוב העבודה שלי הוא מול הסקייפ), שיהיה מאוד נוח להקליד מקלדת גדולה ולא צפופה ושיהיה משתח מגע איכותי ונוח לתפעול! *משקל רצוי? עדיף כמה שפחות, לא מעבר ל-3 קילו. *האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן חשוב מאוד! (יותר חשוב זמן סוללה ארוך מהמשקל) *האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI *Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB כונן קשיח רג יל*כונן אופ טי? כן*האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעו…
-
- 18 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים , ריבוי חלונות , זרימה של המחשב בצורה מהירה מאוד חשובה . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה לגבי טווחים של זמן כראות עינכם . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! במידה ולא ניתן אז 1T 7200 RPM * כונן אופטי? צורב DVD …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקציב הוא 3000 ש"ח אבל ואני מעדיף להוציא כמה שפחות. אני צריך מחשב לשימושים יומיים - גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, שמיעת מוזקיה, גיימינג(רוב המשחקים שלי הם משחקים ישנים מהעשור הקודם). אין לי צורך במסך, במקלדת ובעכבר היות ויש לי כבר את הדברים האלה.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז המחשב שיש לי בסלון קצת מתחיל להרגיש צולע וישן, והתחילו לעלות מחשבות על החלפה שלו. גם המחשב בחדר עבודה כבר צולע וישן - אבל הוא פחות שימושי כרגע אז זה פחות מעניין. המטרה העיקרית היא מחשב שקט, קטן ויעיל שישמש אותי לצפייה בסרטים וסדרות, לשמיעת מוזיקה ולגלישה ברשת. מטרה נוספת היא שיחות וידאו בסקייפ או תוכנות דומות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - תקציב של 3000 שקלים נשמע לי סביר לגמרי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יהיה נחמד לחסוך אבל לא ממש על חשבון איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך מוכן לחרוג ב 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - וידאו, אודיו, אינטרנט, שיחות וידאו. …
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד Dell inspiron n5040 והמסך שלי ככל הנראה נשבר מישהו יודע איפה אפשר לקנות מסך חדש באינטרנט במחיר סביר??
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין שתעזרו לי להרכיב מחשב נייח כולל ציוד היקפי (מסך ומקלדת, לא צריך עכבר). התקציב שלי הוא 3000 ש"ח ואני לא מוכן לחרוג. שימוש המחשב הוא לצורך משחקים בינוניים (כמו league of legends באיכות הגבוהה ביותר) וגם לצורך צרכיי כסטודנט. אני מעוניין במחשב שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד ואני לא צריך שתכלילו ווינדווס ואופיס ושאר התוכנות. הקנייה מתוכננת למחר בצהריים ככה שמה שתגידו זה מה שיקרה. תודה לעוזרים. יניב
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שנים של חוסר פעילות בפורמים חזרתי ובגדול ! לא באמת .. אני חסיד גדול של כפתור חפש, אבל טרם מצאתי פתרון. אז אחרי החפירת הקדמה... אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש . יש לי דודים אמריקאים אסליים שמגיעים מארה"ב חודש הבא. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים במיוחד), צפיה בסרטים. * גודל המסך : 15.6 מסך מאט או 17.3 * רזולוציית המסך : HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט : סטנדרנט קבלן * משקל רצוי? לא משנה ... לשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth : רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה * כונן אופטי? רצוי - לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש קלות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות + משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). java etc לא משהו מטורף... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר דברים כמו heroes of the storm/heroes of newerth-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מחפש להשלים את המחשב. לום אם ומארז, עקרונית. מטרות גיימינג בעיקר. חשבתי אולי על ה x79 dark / asus rampage iv/ asus x99 deluxe ? Corsair Platinum DDR3 32gb 2666mhz Gtx titan black supercloced 6gb DDR5 i7 4930k Corsair hydro H100i cpu cooling evo 840 500gb ssd evga supernova 1200 p2 power supply תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצתכם למחשב נייד ע"פ הדרישות הבאות: מטרות המחשב - שימוש ביתי ומשרדי, אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים. ללא משחקי מחשב. גודל המסך - 13.3", עדיף מסך מט בעל בהירות גבוהה. נדרש יכולת צפייה סבירה מהצד. רזולוציית המסך - אין דרישה מיוחדת. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מקלדת נוחה לשימוש בגודל מלא (ללא numpad). מבחינתי trackpoint יהווה יתרון אבל אסתדר גם בלעדיו. משקל רצוי - 1.6-1.8 ק"ג, אבל לא אפסול גם אם מעט כבד יותר. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 3-4 שעות לפחות בשימוש סביר (כולל wifi, בהירות מסך סבירה). האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI. Bluetooth? לא חובה. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין דרישה מיוחדת. במידה והדגם מגיע עם SSD, עדיפות …
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-