ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,347 דיונים בפורום זה
-
היי, היי, אני מעוניין לקנות לפטופ למעצבת פנים (אוטוקאד וכו') כאשר בשק הדרישות יש: * מעבד Core i7 * ssd 250gb * 16gb ram * כרטיס גרפי הולם * אחריות (3 שנים? אבל שלא נזדקק...) ושירות טובים אשמח לקבל המלצה על מחשב כזה (התקציב סביב 6-7 אלף - אפשר יהיה למתוח קלות). וכן אשמח לשמוע גם על חנות טובה שממנה אפשר לקנות מחשב שכזה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
r400 תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לסטודנטית, אשמח להמלצות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות הדמייה וגרפיקה של לימודי עיצוב פנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יותר מדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…
-
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקניית מחשב שולחני לעבודה משרדית, לצרכי עבודה מהבית. אני ממש לא מעודכן במחירים של חומרה וציוד היקפי היום, אז אם אפשר לחסוך חצי מהתקציב או לחלופין צריך להוסיף כסף, מוזמנים להגיד - התקציב גמיש. מה שכן - אני מתכוון שהמחשב יהיה חזק ויוכל להחזיק כמה שיותר שנים קדימה לצרכים הללו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K אך גמיש, כפי שכתבתי למעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך, אבל נראה לי שמעבר ל8K כולל מסך לצרכים האלו זה מוגזם מאד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (רוב העבודה עם מעבד תמלילים), צפייה בתכני HD …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 ניתן חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בסיסי (ילד בן 10, מינקרפט, פורטנייט וכדומה , לא יותר מידי מפריע לו הגדרות גרפיקה נמוכות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, דרוש מקלדת עכבר רמקולים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חשוב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבטדה משרדית כבדה, הרבה חלונות פתוחים (צריך הרבה ראם), שליטה מרחוק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עדיף שיהיה SSD וכונן נוסף עם נפח גדול (עדיפות ל1 טרה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט - בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? המחשב נייד שיהיה בין 15.6 אינץ ל17 אינץ, שמשקלו יהיה …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה, הקונרו E6600 כבר הוזמן. הוא יגיע לארץ בספטמבר בטח ואני כבר חושב על לוח אם, זיכרונות, כרטיס מסך, מארז וספק כח. אז ככה. אני לא גיימר רציני ואני לא OC מטורף. אפשר להגיד כמעט בבירור שאני לא אעשה OC בכלל ואם כן אז משהו מאוד פשוט. אבל בכל זאת שתהיה את האפשרות אז אני חשבתי על המפרט הבא (עם כמה חורים שאולי תעזרו לי למלא) 1. לוח אם GA-965P-DS3. אני לא צריך SLI או משהו כזה וגם ככה אני חושב שזה לוח קצת מעבר למה שאני צריך אבל שיהיה. אני מקווה שהמחיר ירד קצת עוד מעט. 2. זיכרונות אני רוצה 2GB. עכשיו מגיע העסק האמיתי. 677 או 800 זה מאוד תלוי במחיר אבל אני גם לא ממש יודע כלום לגבי תזמונים של זיכרונות ואני לא אעשה OC כלומר אעבוד על הסטוק שלהם. אז חשבתי על זיכרונות פשוטים משהו …
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, נפל לי המחשב, קיבל מכה קטנה ויש עכשיו בעיות עם כונן הCD. אני מחפש מדריך איך ניתן לפרק אותו, יש לי את הכלים המתאימים לדעתי והאחריות נגמרה מזמן. למישהו יש ניסיון בזה? המחשב המדובר הוא LG-LS50. כל מידע יתקבל בברכה, רצוי בהקדם...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש עזרה למפרט מחשב ב6000 +/- + מבוסס I7 לצרכי משחקים וסרטים כבדים ואינטרנט. ושאני יוכל לעבוד במחשב עם כמה פעולות בו זמנית ושהמחשב יעבוד חלק ללא ציוד היקפי נוסף. אפשרות לOC בינני - גבוה בעתיד, שיהיה שקט במידת האפשר. ובמחשבה לעתיד שעם שדרוג קל וOC בעוד שלוש שנים המחשב עדיין יענה על הצרכים המצויינים למעלה המחשב יהיה מחובר למסך 19" ולמסך 32" לצורך סרטים בעיקר (ול22" בעתיד הלא רחוק).
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט (ההורים קונים ליומדלת 20) למשחקים נטו! מחשב חזק עם הרבה זכרון מעבד מצויין וכרטיס מסך שיחזיק לי להרבה מאוד זמן, ברצוני לעבור גם לויסטה,עם אפשר גם הארד דיסק עם הרבה מקום אבל אחד,אין צורך ב2,כמובן בלי מסך! ניתן לעלות ל4500,אבל בבקשה לא להשתדל לא לעבור :) עם אפשר גם בחנות במרכז משחקים וסרטים ,תודה רבה רבה.
-
- 33 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מעוניין בחוות דעת למחשב שהכנתי עבור חבר, מעוניין במחשב לישומיים כלליים ומשחקים. מצ"ב המחשב שהכנתי: https://ksp.co.il/t/mDp90E האם ישנם רכיבים שהייתם מחליפים, אני משער שאת המסך לא יחליפו (קנו אותו לפני שנה וחצי). לא בטוח לגבי איכות המאיץ גרפי אל מול המסך. לא בטוח אם צריך עוד מאוורר (שמתי שניים). האם הספק מספיק למערכת. תודה לעוזרים https://img.ksp.co.il/allimg/lrg16014.jpg[/img] דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: [url=https://ksp.co.il/?uin=42987]מעבד אינטל Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray [/url]1 מאוורר למעבד: [url=https://ksp.co.il/?uin=1167…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב לגיימינג עם תקציב 7500 אפשר חריגה קלה של +-250 שח,מעוניין רק במחשב יש לי הכל מסביב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 אפשר חריגה קלה של +-250 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בסגנון PUBG CYBERPUNK2077 ואולי עריכת סרטונים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 500GB SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, autocad 2010 * גודל המסך: לפחות 15 אינצ'. לא משנה אם מבריק או מט. * רזולוציית המסך: לפחות HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא * משקל רצוי: לא קריטי, מעדיף לא יותר מ-2.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 3-4 שעות עבודה על סוללה אם אפשרי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * Bluetooth: לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB. * כונן אופטי: מעדיף שכן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : אם אפשר שיהיה בצבע כסף או לבן. שתיהיה אחריות לשלוש שנים. מעדיף לא לחרוג מהתקציב ביותר ממאה ש…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... אני צריך את עזרתכם,בניתי מפרט באתר TMS והייתי רוצה לשמוע את דעתכם עליו... הצעות שיפור אם אפשר מבלי לחרוג בתקציב( 6300שח). http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:12706:1/6:12975:1/2:12810:1/4:12424:1/5:8459:1/3:12712:1/9:12791:1/20:11269:1/11:12120:1/12:8506:1/10:12710:1/18:12996:1/ תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מפרט עדיף ? איזה הייתם לוקחים מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים מעבד: : Intel Core i5 4570 Tray בקניית מחשב חדש ₪ 825 x 1 קירור למעבד: : Arctic Freezer 7pro בקניית מחשב חדש ₪ 100 x 1 לוח אם: : ASROCK B85M PRO 4 ₪ 375 x 1 מארז: : מארז מחשב CoolerMaster K350 + Seasonic SS600BT 600W בקניית מחשב חדש בלבד ₪ 525 x 1 קירור למארז: : CM SickleFlow 120 Blue LED Fan ₪ 50 x 1 זיכרון: : זיכרון Crucial 8GB Single DDR3 1600 בקניית מחשב חדש ₪ 355 x 1 כונן קשיח : : כונן קשיח פנימי Seagate 1TB ST1000DM003 ₪ 310 x 1 כרטיס מסך: : Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB בקניית מחשב חדש ₪ 1590 x 1 ---------------------------- סה""כ מח…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים פשטים (אינטרנט וכד') בתקציב של עד 900-1000 ש"ח (לא כולל מסך) נכנסתי לאייבורי ולKSP וראיתי 2 מפרטים שתואמים למחיר שלי, אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לכל אחד מהמפרטים ומה שווה יותר לקנות. כמובן שאם יש לכם הצעות לבחור את החלקים לבד עד הסכום הרלוונטי, אשמח לשמוע אותם. KSP: Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore לוח אם: FOXCONN 45CMX s775 1066Mhz, 945GC, DDRII 667, PCI-E, VGA זיכרון: DDR II 667Mhz - Life Time Warranty 1GB Seagate 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורב: Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata שאר הדברים OnBoard מארז: ATX MIDI + PSU המחיר: 910 ש"ח אייבורי: Intel Pentium Dual-Core E2200 2.20GHz לוח אם MSI G31M3-F 160GB S…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כשנתיים קניתי מחשב של איטל פנטיום 4 וחשבתי שעקב ההשקעה הרבה (כלכלית)יהיה לי שקט לכמה שנים ,איפה שנים ואיזה שקט . היתי רוצה המלצה למיפרט למישחקים ,משהוא שאולי כן יחזיק קצת מעמד .
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל אנשי הפורום ! ובכן, אני חדש בפורום ומקווה שאוכל לעזור ולהיעזר בו. כמו כן, עברתי דירה השבוע (עזבתי את בית ההורים) ולכן אני מעוניין לקנות מחשב חדש. מה אני מחפש וצריך? 1) מחשב חזק ויציב. 2) אני רוצה שיהיה בו צורב+DVD להוריד סרטים ושירים מהאינטרנט 3) אני גם לומד מחשבים כרגע באוניברסיטה ויש מצב שהפרוייקט שלי יתעסק בהקמת אתר. אני לא יודע אם זה קשור או לא אבל אני צריך שהמחשב יהיה מספיק מהיר וטוב כדי לסיים את הפרוייקט. 4) התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח. 5) פחות חשוב לי לוח מסך מעולה, אבל אם אפשר במסגרת התקציב אז שיהיה (וכך אולי יהיה ניתן לשחק משחקים גרפיים וכדומה) תודה מראש לכולם !! צביקה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך רק את החלקים הפנמיים בלי מסך וכל זה ..!!
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה המלצה למפרט מחשב בתקציב של 1700-1500 ש"ח. השימוש העיקרי יהיה לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט,סרטים ופעם ב... ארצה לשחק איזה משחק (משחקים קלים, אני לא גיימר). המחשב יחובר לטלוויזית 32 LCD (רזולוציה 1280X720). לא עושה OC ורמת הרעש לא קריטית. שוב אומר שאני לא צריך דיסק קשיח. עריכה: העלאתי תקציב ל-1800 גג! ומפרטים מהחנות RSM בבקשה. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך מחשב נייד לעבודה בתוכנות גרפיקה כבדות כמו ,AUTOCAD, Scetchup, Photoshop , כאשר חשוב לי גודל מסך 15.6 ומשקל כמה שיותר נמוך (לא יותר מ-2.05). חשוב גם שההארדיסק יהיה SSD לפחות 250GB. אני שואף למחשב עם i7 וכרטיס גראפי של Geforce 4GB. התקציב הוא כפי שאמרתי עד 6500 כאשר שאלה נוספת האם כדאי לקנות מחנויות באילת או בחול (יש לי חברים שטסים בקרוב לארה"ב). כרגע מה במצאתי זה: Asus Zenbook Pro UX501VW-FJ114T http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358.&list=1&sort=2&glist=1&uin=30672&txt_search=&buy=&minprice=5606&maxprice=0 מודה מראש על עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה, בחודש הקרוב נעבור לבית חדש. בבית יהיו 3 יחידות בחדרי ילדים, ו-2 בחדר עבודה. כול הבית מרושת בכבלים שמחברים את כול החדרים. השאיפה: ליצור רשת בבית לכול המשפחה, כאשר העמדות הראשיות יהיו בחדר עבודה ולילדים יהיו יחידות קצה. האם זול יותר יהיה לבנות כול מחשב כיחידת קצה? או שבחדרים יהיו רק מסכים וציוד הפעלה? היחידות של הילדים צריכות לדעת להיות תחנות עבודה וכמובן להריץ משחקים. דרישות מינימליות לתחנות קצה: Intel Core i5 4 GB or more GeForce GTX 560M 1920X1200 מסך (יש ברשותי 3 מסכי דל "24) חשבתי לקנות 3 כאלה: https://hwzone.co.il/חלונות-10-באריזה-קטנה-מיני-מחשב-עדכני-של/ א…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 (ניתן לתשלום באשראי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?נצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF 1 GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21.5 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! מחפש מחשב בשביל חברה. רציתי לדעת מה אתם חושבים על הדגם: Lenovo IdeaPad U330p http://ksp.co.il/?uin=25452 באתר notebookcheck.net קצת קטלו אותו. בזמנו קניתי לאחותי, Lenovo IdeaPad U430p, אבל ראיתי שב-KSP כבר לא מוכרים את הדגמים בטווח של התקציב וב-IVORY יש רק את הדגם הזה בתקציב: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13467 בכל אופן אני אשמח לדגמים מומלצים בתקציב של עד 3,500: * מטרות? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) + צפייה בסרטים * גודל המסך? באזור ה-14 לא חשוב מבריק או מט * משקל רצוי? בין 1 ל-2 קילו, יותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * מערכת הפעלה כלולה * שאר המאפיינים לא קריטיים תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש צורך במסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים (לדוגמא: crysis 2, starcraft2, WoW, dead space2, borderlands) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש צורך במסך ורמקולים 4. האם יש ר…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-