ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אהלן, המפרט שלי קצת ישן, ורק עכשיו מתחיל לאכזב אותי במשחקים האחרונים.. מדובר ב: intel core i5 750@3360MHZ + Scythe ninja2, Gigabyte P55-UD2, Gskill 4GB ,1600MHZ X2, Gigabyte ATI 5850 1GB, Samsung F3 500GB X2, Cougar 550W NZXT Zero2 אני מתלבט בין בניית מפרט חדש לגמרי, או לשדרג רק את הכ.מסך (למשהו באיזור ה1000ש"ח) והוספת SSD לטובת מערכת ההפעלה.. מה דעתכם? ברור לי שעניין התקציב משחק תפקיד פה, אבל השאלה אם המפרט הנוכחי טרם מיצה את עצמו, וחבל להחליף. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי המפרט הזה כבר בהזמנה אבל אני עוד יכול לשנות אותו ואשמח לשמוע דעות עליו AMD ATHLON XP 2800 EPOX 8RDA3 GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon WD 80GB 7200RPM 8 MB Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB LITE ON 52X24X52 Thermaltake Highest Xaser III V2000A Antec 350 Watt Thermaltake VOLCANO 11 Cold Cathode Fluorescent Lamp בנתיים לא מתוכנן OC אבל אולי בעתיד מה אתם אומרים על הזכרונות ? :-X כי לי אין מושג תודה מראש אסי
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב נפל לי הכפתור של הבקספייס בנייד , הכפתור מורכב מהכפתור עצמו ועוד שתי חתיכות פלסטיק לבנות שאמורות להחזיק אותו, לצערי הרבה לא כל כך הבנתי איך אני מחבר את זה , אשמח לכל עזרה שהיא תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לעזרה התקציב שלי הוא 8k כולל מסך חשוב לי שהמסך יהיה 144+HD, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 2. מה שימושי המחשב:משחקים 3. האם יש צורך בציוד מקיף:מסך בלבד לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? רק SSD מספיק לי סביבות ה750 אם יש דבר כזה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופיס: כן מערכת הפעלה של וונדאוס 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין העדפה אבל אזור מרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? החודש הקרוב 10. …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, מולטי טאסקינג גדול יחסית עם שימוש בתוכנות לעבודה באלקטרוניקה. א) שימוש מזדמן בתוכנות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 ACER * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כרגע הוא לא מיועד למשחקים ,ולכן אני רוצה שלא תכללו כ.מסך במפרט.וכרגע יהיה עם כ.מסך מובנה.עוד כמה חודשים אני טס לארצות הברית , וכנראה שם אני אקנה כרטיס מסך . * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצי…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי חבר שמחפש מחשב ודוד שלו הביא לו מפרט למחשב של אייסר והמליץ לו עליו המפרט : http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=6916 במחיר 4100 ש"ח הוא צריך את במחשב לסרטים, משחקים(כמו FIFA) אופיס ואינטרנט. אשמח לשמוע המלצות גם למחשבים יותר מתאימים (חשבתי אולי על DELL). תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר נמצא בארה"ב וחוזר היום בלילה, החליט שהוא רוצה נייד בגלל הפרש המחירים הגדול... הרשימה צומצמה ל3 מחשבים ועכשיו הוא צריך עזרה בבחירה מבינהם: טושיבה- http://www.jr.com/toshiba/pe/TOS_U405S2856/ ושניים של HP- http://www.jr.com/hp/pe/HP_G60120US/ http://www.jr.com/hp/pe/HP_DV51120US/ לא מצאתי איזכורים לדגמים האלה באתר וגם לא מצאתי שום ביקורת על המעבדים או כרטיסי המסך. הנייד צריך לשמש ללימודי אדריכלות- שימוש בפוטושופ למיניהן, לכן יש צורך בכמות יפה של זיכרון ואני לא יודע כמה חשוב כרטיס המסך בקטע הזה... HD גדול גם חשוב ובנוסף משקל לא גדול מידי כי יש צורך להגיע איתו ללמודים. מחיר- 700-1,000 דולר (לפי האתר של הלינקים). אשמח לעזרה בבחירה בין השלושה הנ"ל, ואם אילו לא בחירות טובות …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה על הדגם הנל האם זה יתאים לי לעבודה בתחום הנדסאות הבנין לתוכנות אוטוקד ועתיר. http://www.dell.com/my/p/inspiron-15-5547-laptop/pd#reviews - קישר לדגם. תדה לכל המשיבים.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפשת מחשב נייד ללימודי תכנות והתקציב שלי הוא 3K * מטרות המחשב?לימודי תכנות - VISUAL STUDIO בעיקר * גודל המסך? 15.6 או 14 * רזולוציית המסך? כמה שאפשר בתקציב הזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך?העדיפות היא כמה שיותר זמן עבודה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell ממליצים לי מאוד על המותג DELL תודה רבקה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתלבט לגבי מחשב ללימודי עיצוב גרפי, אני ממש לא מקצועי עדיין וצריך מחשב בעיקר כדי ללמוד ולהתנסות בתוכנות... אני גם מצייר ככה שטאצ' זה חובה מבחינתי... ההתלבטות כרגע היא בין Surface pro 6, i5 4 ליבות, 8gb ram, 256 gdאחסון חדש (3800 שקל) לבין Microsoft surface book 2, 256 ג’יגה, 8 ג’יגה זכרון, מעבד i5. יד 2 במצב חדש... (4500שקל) באופן כללי המקסימום שאני יכול להוציא כרגע זה 5000... (משכורת צבאית זה לא בדיוק להיט)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם צריך להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול כדי שהסאברופר יעבוד כי הוא לא עובד לי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך המפרט הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=5461 של חברת GIGABYTE והאם החברה עצמה מוכרת כחברה 'טובה' ואמינה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכם, אני צריכה בבקשה המלצות למפרט למחשב נייח לשימוש אישי, אבל שמשמש גם לעבודה. כמה צרכים בסיסיים ואת השאר אשאיר לחכמים ממני: # מארז עם כמה שיותר מאווררים, חייב להיות עם רשתות מסננות אבק עם אפשרות להסרה וניקוי שלהן (על קינג ג'ורג' מחשבים נחנקים יומית). # 500GB מינימום זיכרון. # 4GB RAM # שיוכל להריץ Heroes 5 באיכות גבוהה וברקע כמה טורנטים, אקספלוררים, קבצי וורד ואקסל ושאר מיני תכנות קטנות (מסנג'ר וכו') בלי להתקע. # עדיפות למחשב מבוסס Intel. # החיבורים הכי מעודכנים שאפשר (אני סומכת עליו לכמה שנים). # כרטיס קול איכותי (בלי להתפשר). # ושיתמוך ברינדורים של תכנות אנימציה. בפחות משנה ו-3 חודשים לרינדור איכותי. # אמור להריץ Windows 7 מן הסתם. # רזולוציה קיימת של …
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (מ-1997/6)- פנטיום1 MHZ 166 , זיכרון 64 MB SDRAM , לוח אם מאוד ישן 10 JB, מסך SONY "15 , כרטיס מסך מאוד ישן. אני רוצה לשדרג את המחשב: מעבד - לא משנה איזה מעבד (AMD או INTEL). לוח אם - אני צריך שתהיה ללוח תמיכה בהארד דיסק ישן ובזיכרון ישן , כרטיס קול ON BOARD, וכרטיס רשת ON BOARD, עדיפות לחברות ידועות כמו EPOX GIGABYTE וכו'. כרטיס מסך- טוב (יותר טוב מג'יפורס 2 MX ולא אכפת לי שיהיה ON BOARD) עם המסך SONY (בהמשך אולי ארכוש מסך 17"). מודם- 56K. מארז- פשוט. אם לא חורג מהתקציב: זיכרון- 128 MB נוסף (SDRAM) לא משנה איזו חברה. דיסק קשיח- 20JB שוב החברה לא משנה. הייעוד של המחשב- עבודה משרדית (רק אופיס- אינטרנט וורד אקסל ורק לעתים רחוקות משחקים וכו'..) המחשב י…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה לוח אם: Albatron PX845PEV pro מעבד: Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz זיכרון: GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHz כונן קשיח: WD 60GB 7200RPM מארז: R3 System AIR cyber blue עם כבלי IDE מעוגלים מתנה ספק: Tsunami 350W משחה: Arctic Silver 3 <<< אני לא לא בטוח שאני צריך, אתם תגידו לי :-\ אז אתם אומרים? כרטיס מסך וקול אני לא צריך כי יש לי טובים ואני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי מה כדאי לשנות? ואם משנים, אז שישאר באותו מחיר בערך תודה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן,אני מחפש לפטופ מקסימום עד 2000 ש"ח.צרכים מינמאליים-סרטים,מוזיקה וקצת אופיס.בטח לא משחקים..שירוץ לי זריז.אני מתחיל לימודים עוד מעט אז גם לא כבד מדי(פיזית). אני לא מבין גדול והודעה ראשונה שלי פה אז אשמח לעזרה.תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק להמלצות עבור מפרט HTPC הכולל מארז ייעודי, אשמח להמלצות שיתבססו הן על INTEL והן על AMD, נק' להשוואה והעדפות. המפרט יחובר למסך ראשי 42'' LG ומיועד בעיקר לריפים של בלוריי ברזולציה HD/FHD + עבודה שוטפת של גלישה באינטרנט ואופיס באחוז קטן יותר, לא מתוכננת הרצת משחקים. תודה, תמיר.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב לסטודנטית ראינו את Asus ZenBook UX305 שנראה מתאים לדרישות 256SSD 8Gb ram m3-6Y30 המחשב יהיה בעיקר לשימושי office,web צפייה בסרטים - ללא משחקים. משקל - רצוי שיהיה כמה שיותר קל. אחסון - לא צריך קיבולת גבוהה- מעדיף SSD מסך 13 אפשר לחרוג גם ל14 אם המחשב יהיה בעל יתרון משמעותי, לא צריך מסך מגע. אין דרישה לחיבורים מיוחדים - רק HDMI\DVI לחבר לטלוויזיה לא נדרש כונן אופטי אחריות- רצוי כמה שיותר ארוכה. זמן סוללה - רצוי כמה שיותר ארוך אבל רוב הזמן יהיה זמינות לשקע חשמל. בנתיים הUX305 נראה לי הכי מתאים גם מבחינת עלות (3200) וגם מבחינת מפרט, אם יש הצעות למחשב יותר משתלם שדומה אשמח לעצתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי במתנה לפני קצת פחות משנה את הנייד הראשון שלי - Latitude D530 - אני לא הכי נהנית ממנו. הוא כבד נורא, הבטריה לא מחזיקה הרבה זמן (אין לי שום מקור להשוואה, זו ההרגשה שלי), הרמקולים לא להיט והרבה פעמים אפשר לטגן עליו סטייק. אני עובדת על המחשב, ואם אני צריכה להתנייד איתו כדי לעבוד במקום אחר, זה פשוט עונש אז אני מוותרת רוב הפעמים. אני כבר שבועות קוראת את הפורום, חורשת באינטרנט, הולכת לחנויות - לא מצליחה להתביית על שום דבר. אם לדרג את סדר העדיפויות שלי - אני רוצה נייד שאוכל לעבוד עליו בלי לקבל נקע בעין (לכן מסכים שקטנים מ-13.3 קשה לי להאמין שיתאימו), לצפות/לשמוע מדיה ואולי אח"כ גם קצת לשחק. קיבלתי המלצה לפני כמה ימים ל XPS M1330 - השאלה אם מתאים לצרכים שלי? והאם יש המלצה …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory X 2 Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD-ROM Liteon x 48 Black ! Chieftec Dragon DA-01BD Black Tower(P/S not included) HEC (Herolchi) 300AR-T Power Supply --------------------------------------------------- 4404 ש"ח הצעות,שינויים יתקבלו בברכה ! ד"א הכרטיס מסך שעכשיו ברשטתי הוא- R9000 pro במחיר זהה אני גם יכול לקחת במקום ה-3 הראשונים : (משהו כמו פחות 60 שקל) AXP 2400 asus a7n8x ddr 256…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר חרישה מעמיקה בתחום החומרה אני גאה להציג את יצירת המופת שתעמוד אצלי בחדר. אם למישהו יש הצעות לשיפור או דעות אשמח לשמוע אותם. די סגור על רוב המפרט יתכנו כמה שינויים קטנים אבל הבסיס ישאר איתן.. המפרט כוון למחשב שקט ותקציבי עם יכולת לHD, שימוש כללי ומעט משחקים עם מארז קטן שיתכן שיוסב למחשב סלוני בעוד תקופה. מעבד: AMD ATHLON 64 5200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.7GHz 1MB CACHE - ADO5200DOBOX - BOX ¤498 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤453 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤969 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤379 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N X18 - SATA - BLACK ¤131 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש עד 6000 ש"ח לשימוש כללי. אני מחפש מחשב עם מסך מגע ברזולוציית Full HD ומעבד Haswell החדש. מצאתי שני דגמים שעונים על הדרישות ואני מתלבט לגביהם: Dell inspiron 15 7537 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24047 או Asus N550JV http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23327 על איזה מחשב הייתם ממליצים מבחינת המפרט? אשמח לשמוע גם את הסיבה האם יש בכלל טעם לחכות לדגמים חדשים יותר שיגיעו לארץ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הילד עוד חודש מתחיל ללמוד בטכניון צריך מחשב נייד תקציב עד 3000 שקל בערך. מסך 14 אינץ לא צריך מסך מגע אלה אם זה דבר שממש חייב צריך לקנות לילד מחשב נייד ללמודים בטכניון מתלבט בין כמה סדרות של מחשבים חשוב שיהיה ניתן להגדיל את הזיכרון ראם ל 16 בעתיד. מערכת הפעלה לא חייב אני יכול להתקין לבד. צריך סוללה שתהיה טובה לכמה שעות שלמחשב תהיה USB Type-C שתאפשר לחבר התקנים לנובו אני לא בטוח שבדגמים שם יש וחלק אני לא בטוח שניתן להרחיב זיכרון. https://ksp.co.il/?uin=48762&select=.268..271..214..3765..2185..2183..347..442..432. https://ksp.co.il/?uin=56183&select=.268..271..214..3765..2185..2183..347..442..432. https://ksp.co.il/…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ראיתי את המפרט שהמלצתם- אולם יש לי כמה שאלות לגביו. 1. האם יש צורך הכרחי בשני HDD? (אני אסתפק ב- 160GB) 2. אין לי צורך בכונן (DVD, צורב). 3. הייתי מבקש לקבל שני מפרטים מקבילים- האחד על בסיס INTEL והשני על בסיס AMD (עם מעבדי הליבה הכפולה בשניהם, אולי אפילו עם חריגה קלה לכיוון 4K למרות שהייתי מעדיף לחסוך ולהישאר קרוב יותר למחיר המקורי) 4. המחשב ישמש בעיקר לתוכנות גרפיות (גם תלת מימדיות) וכן לדברים הרגילים (אינטרנט, סרטים, מוסיקה, הורדות ואולי משחקים לא כבדים- FIFA נחשב כבד?) אני מקווה שכיוונתי הכי מדויק שאפשר. תודה לכל העוזרים!
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני הולך לעשות OC קטן למעבד האם הקירור מספיק? הזיכרנות טובים לOC? אני לא רוצה להשקיע הרבה ברמקולים אלה מספיקים לי וגם את המסך לא לשנות אני עושה את זה ב12 תשלומים Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT AN7 nForce2 Ultra400 Motherboard (µGuru,Dual DDR400, SATA RAID, 1394, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 633.94 ] 1 Memory : OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Rev 2 Performance Series Memory [ ¤ 685.34 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 161.99 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Bu…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-