ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אבל תכניסו כמה שיותר רכיבים (המינימום שצריך למקסימום). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 להשתדל שלא. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, עריכה גרפית, תכני FHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - BF4, AC4, BATMAN ARKHAM CITY, BL2, BIOSHOCK,MERTO LAST LIGHT -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 42 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? Logitech Wireless …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש אולטרבוק זול יחסית עם מסך מט ורצוי עם THUNDERBOLT (לחיבור כרטיס מסך חיצוני) המלצות?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית/ביתית, סרטים וקצת גיימינג לילד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch, minecraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, כמו הכותרת, מחפש מפרט למחשב נייח עד 7000 שקל למטרת גיימינג לא כולל מקלדת/עכבר/מסך/רמקולים ואם אפשר גם המלצה על חנות באזור תא/הרצליה (והסביבה) אגב המחשב בשביל חבר. תודה רבה! עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? -7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני יושב כבר שנים רבות עם מחשב ישן ומבאס וכיום כשיש לי את התקציב זמין אני צריך מפרט למחשב חזק במיוחד לצורכי גראפיקה אינטרנט ומשחקים. מה אתם אומרים יש מצב? והוא עם מקלדת ועכבר ומסך ללא רמקולים וכו' עם צורב ודיוידי לחוד...כלומר שניהם אני רוצה אבל לא קומבו... *אני מתלבט בין אינטל לAMD*
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התייעצות אחרונה בנושא המפרט בעיקר לגבי הלוח אם שאני לא ממש סגור עליו וגם לגבי הספק! מידע קצר על הדרישות מהמפרט: 1.השימושים הצפויים של המחשב- עריכה גרפית-פוטושופ, אילוסטרייטור עריכה גרפית 2D בעיקר, תכנות, סרטים, שימוש שוטף ומשחקים בעתיד. 2. בעתיד הקרוב (8 חודשים+- ) אני אהיה מעוניין להריץ משחקים ברמה בינונית\גבוהה ולכן כרגע אני לא ארכוש כרטיס גרפי ואעדיף להשתמש במובנה. בנוסף לכך, העורכת הגרפית עוד בחיתוליה +- כך שאין לה צורך של ממש כרגע בכרטיס איכותי. 3.השקט של המפרט מאוד חשוב. אני מודע לכך שמפרט בעלי רכיבי OC הוא לא האידיאלי שבשקטים אבל עד כמה שאפשר.... 8+ 4.האם מתוכנן אוברקלוק? בינוני. אני עדיין לא מתמצא בOC כי אף פעם לא עשיתי אבל לפני שאני אעשה אני אדאג ללמוד זאת…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אופססססס...פורסם בפורום הלא מתאים - בבקשה להעביר! שלום לכל המשתמשים היקרים, אני שינית מפרט שרכשתי לפני כמה חודשים, שיפרתי אותו ואשמח לשמוע תגובות, הערות והצעות. תמונת המפרט מצורפת. [למי שלא שם לב או לא רואה יש 2 דיסקים קשיחים - בשביל RAID0]. בקשר למסך, בבקשה לא להתייחס - יש כבר מסך 22" ובקשר למחיר, הוא אינו נכון - אז לא להתייחס המפרט עולה 12,500 ש"ח. מה דעתכם? הצעות ושיפורים התקבלו בברכה.. לילה טוב, אלי. [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב שייכנס למארז הכי קטן שאפשר בעלות של בערך 2000 ש"ח. המחשב יישב בתוך מגירה, כך שהוא צריך להיות מאוורר היטב או להתחמם פחות. השימושים הם עבודה משרדית-כמה תוכנות במקביל, סרטים וחיבור לטלויזיה(חובה יציאה דיגיטלית). שמעתי על מחשבי minipc שמגיעים עם ספק חיצוני. האם הם שווים משהו או שחבל על הכסף? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בניתי כבר מפרט בסיסי: הסר כמות מוצרים סה"כ 1GB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,289.91 ש"ח ASUS A8N-SLI Premium (nForce4 SLI) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,131.13 ש"ח Coolermaster Centurion 5 CAC-T05 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 402.71 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,823.75 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 2,739.04 ש"ח לזה מצתרף 3800+ X2 שאני עדיין לא יודע כמה עולה אבל לא עובר את ה2400 מבדיקה בחניות אחרות. וכרטיס מסך 7800GT - תלוי במחיר, יכול להיות גרסא מוחלשת. השאלה אם יש מקום לשיפורים או למשל לוח אם אחר כי בלוחות אני לא מבין. כרגע לא מתוכנן אובר, כן אני מודע לזה שהזיכרון שבחרתי גרוע לזה אבל הייתי …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המחשב הבא (לעריכת וידאו בעיקר): מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: 965P-DS4 s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E זכרון: 2X 1GB Spectek כרטיס מסך: ATI Radeon X800XL 256MBוGigabyte דיסק: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 מארז: Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU) ספק: Liberty ELT400AWT 400W מסך: L1970HR 19'' LCD 2ms DVI מה דעתכם? האם שווה לשדרג ל-6600?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למצוא לחברה שלי נייד עד 3000 שח בערך, חשוב לה שהוא יהיה של לנבו מסך 15.6 ועם וין 10 היא צריכה אותו בעיקר לאינטרנט אופיס וצפייה בסדרות. אשמח להצעות מחיר. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: מתאימה למטרות, פחות קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא בטוח שאני יודע מה זה.. * משקל רצוי? לא קריטי, שיהיה סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עדיפות לכמה שיותר זמן סוללה, אבל לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות ל 1 tb * כונן אופטי: עדיף שיהיה צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע מה זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- LOGIC (S.I.L) Group Ltd. 2/9/2004 6:27:47 PM PCHARDWARE.CO.IL Computer System Ha-Roeh st. 2, Ramat Gan Tel. : 03-6728681 Email : info@pchardware.co.il -------------------------------------------------------------------------------- Part type Part name / Price Amount CPU : AMD Opteron 846 (2.0 GHz) 8-Way Server BOX CPU - [13,992 NIS] 2 Cooler : Titan Data Cooler DWC-A01 Water Cooling System - [561 NIS] 1 Motherboard : Tyan Thunder K7X S2468UNG AMD 760 Motherboard (Adaptec SCSI 7899W,3COM LAN) - [3,101 NIS] 1 Memory : RDRAM 512MB PC1066 16bit Samsung Original Memory…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום פורום יקר! לפני הכל - תודה רבה על העזרה!!! רכשתי טלוויזיית panasonic CX600 וסאונד בר Harman Kardon SB35, ועכשיו - אני מחפש את המחשב שיעזור לי להפיק את המקסימום מספריית המדיה שלי (מוזיקה קלאסית וסרטים) על גבי שני המכשירים האלה. מעבר לשימוש השוטף כמחשב מדיה, אשתמש במחשב גם לגרפיקה בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור. בלי עריכת סרטים). הדרישות העיקריות שלי מהמחשב הוא שהוא יהיה קטן, שקט, ואסתטי (המחשב ימוקם על מדף בסלון). הנטייה הראשונית שלי הייתה לכיוון המק מיני, אבל אני לא קשור רגשית לאפשרות הזו תוכלו לעזור לי בהמלצה על מפרט במחיר סביר? על הסקאלה שבין מחיר לאיכות - אני מעדיף איכות על פני מחיר. תודה רבה פורום יקר!!!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי - 3.2K - לא ניתן לחרוג ומעדיף לחסוך 2. שימושי המחשב: משרדי (אופיס ואינטרנט) וסרטי HD 3. אין צורך בציוד היקפי 4. השקט של המחשב חשוב מאוד (שכן ישמש לסרטים) 5. לא מתוכנן OC 6. יש לכלול מערכת הפעלה (מניח שכעת כולם תקועים עם חלונות 8) 7. אשמח להמלצות לחנויות בת"א 8. הקנייה מתכוננת מיידית רקע כללי המחשב מיועד לעבוד בשני מיקומים שונים: 1. משרד - בו הוא יתחבר למסך רגיל וישמש לשימושים משרדיים (אינטרנט ואופיס) 2. סלון - בו הוא יתחבר למקרן ומגבר וישמש להצגת סרטי HD לכן, אני עוד מתלבט אם לרכוש מחשב נייד בעל נתונים דומים. החסרון במחשב נייד להבנתי הוא שעבור 2-3 אלף ש"ח - אקבל ביצועים נמוכים יותר. כמו כן, בד"כ למחשבים ניידים יש פחות זכרון, אך יש לי דיסק קשיח חיצוני. ה…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אז המחשב הישן כבר מזדקן מאוד, ומת ההארד דיסק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא .. 7k זה מכובד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים באיכות גבוהה, גלישה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט ואופיס, משחקים כבדים על HIGH - ULTRA, צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - כן, מאט, לא חובה FULL MATTE אבל מאט, גודל 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לפחות 1600/900 , עדיפות ל FHD, (במקרה מיוחד של חיסכון, או חומרה מעולה מוכן לרכוש מחשב עם רזולוציית HD READY) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/187163 זה המפרט המטרה היא לשחק ב4K על 60FPS משחקים כבדים התקציב לא כולל הכרטיס מסך הוא 3.5K אי אפשר לעלות עזרה מתכנן אוברקלוק רק אם חייב לא בוער לי לקבל יותר FPS מ 60 תודה מראש על כל שניה לכל מי שהקדיש זמן
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - יהיה נחמד לחסוך אבל לא על חשבון המטרה של המחשב כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כרגע נגיד ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - בעיקר אני רוצה אותו בשביל The Witcher 3. להריץ על הגדרות הכי גבוהות (ללא uber sampling כמובן ) אני מאמין שאם אני אבנה מחשב עבורו כל שאר הדברים ירוצו בדרך אגב. -מהי הרזולו…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אני חושב שעדיף שאתם תרכיבו לי מחשב! הנה הרעיונות שלי! מעבד amd לוח אם מבוסס nforce2 512 ddr Radeon 9700 (אני לא יכול לחכות ל9500 פרו!!) לא צריך מקלדת, עכבר, רמקולים! לא צריך גם צורב (אני מעביר את הצורב מהמחשב הישן!מבוסס סקזי) אבל אם יהיה איזה 250-300 שקל פנויים אז אני אקנה גם צורב חדש! מארז: אני לא עושה oc ואני לא הולך לגעת במארז! אולי להתקין כרטיס כלשהו או משהו כזה! אז לא ניראה לי שאני צריך מארז tower or full tower אם אתם חושבים שכן אז תגידו! ספק: כמו שאמרתי אני לא הולך לעשות oc אז תציעו משהו שאני אצתרך ולא יותר מדיי!tsunamy350w יספיק? או hec300w ? ואני צריך גם כונן דיוידי! והרד דיסק: wd 80gig 8mb cache שחכתי להגיד שאני קונה גם את ה-lg flatron 700p אבל לא מהתקציב הנ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך תחנת עבודה לאבא שלי , AMD64 ביט 3200+ 1מגה קאטצ 1 גיגה זכרון מינימום כרטיס רשת לוח מארז הכל.. כרטיס קול לא צריך וזהוא בערך... בלי עזרים נלוים קירור סביר כמובן גם כן לא צריך מארז מפואר או איזה כרטיס מסך מפוצץ אבל מה כן . שלכרטיס מסך יהיה 256 מגה .. וכמובן במחיר הזול ביותר שתמצאו :]
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זיכרון : SAMSUNG 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ¤ 696 לוח אם : ASUS P5B DELUXE ¤ 1097 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 1244 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX GeForce 7600GT SILENT 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - EN7600GT SILENT/2DHT/256M - RETAIL ¤ 1034 קרור למעבד : ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 AT FOR INTEL 775 ¤ 294 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4365 מה דעתכם? (HDD מארז וכו כבר יש לי) להחליף משהו? או שזה שילוב מנצח?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט לתקציב מקסימלי של 5000 ש"ח למשחקים. אשמח אם תוכלו לדרג אותו, להעביר ביקורת או סתם לייעץ. תודה מעבד: [..] INTEL 3470 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.2Ghz - TRAY ₪864 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H77-D3H ₪482 זיכרון: [..] CRUCIAL 8GB DDR3 1600 CL11 ₪379 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX760 REV2.0 "OC WINDFORCE 3X" 2GB GDDR5 - RETAIL ₪1345 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA - זמין במלאי ₪104 מארז: [..] ANTEC SONATA ELITE w/o PSU ₪318 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 520W - RETAIL - זמין במלאי ₪329 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA 4 ₪153 דיסק קשיח: [..] WD GREEN 1TB SATA3 ₪308 דיסק קשיח 2: SAMSUNG SSD 840 EVO 120GB - לרוכשי מחשב חדש ! ₪464 הרכבת מחשב: [..] הר…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 2-3% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי, עריכת תמונות ועריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? מתכנן לשבת עם…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תציעו את האפשרויות אם זה יוצא דופן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות, עבודות משרדיות, ומדיה (מוזיקה וסרטים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - כתבנים בעיקר - VisualStudio, Webstorm, Pycharm וכו', יכול להיות שיהיה צורך במכונה וירטואלית אז מעבד טוב ו-RAM יתקבלו בברכה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-