ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מתכוון לרכוש מחשב מדיה סנטר . HTPC המטרה של המחשב היא צפייה בסרטי HD בלבד ולא למשחקים . ובכל זאת, חשוב לי מאוד שזה יהיה מחשב חזק, שיוכל להריץ 1080P בצורה חלקה, ללא שום עיוותים וקרטועים! להלן שתי הצעות למפרטים שקיבלתי בשתי חנויות שונות.אשמח לשמוע את חוות דעתם של "תותחי" הפורום- איזה מבין שתי ההצעות יכולה לשמש כבסיס טוב יותר עבור מחשב שיתאים לצרכיי. ולאחר שיבחר המפרט האיכותי יותר- מה עוד הייתם מוספים/משנים עליו בכדי שיתקבל המפרט האידיאלי ביותר עבורי. כמובן שאם מישהו יצביע על אחד מבין המפרטים המומלצים של האתר, אשקול זאת בכובד ראש, אם כי, מפרטים אלו עדכניים לחודש ספטמבר... הצעה מספר 1: מעבד Intel core 2 Due E4500 2.2Ghz לוח GIGABYTE GA-G33M-S2H זיכרון OCZ 2048…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טווח מחירים- עד 3500 שח ייעוד המחשב- גיימינג שיריץ בצורה סבירה משחקים כמו fifa gta v וכו' גודל- 15 אינץ' ומעלה תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון ברגע שהסוללה מגיעה ל30 % המחשב נכבה בלי התראה מוקדמת. עשיתי לו כמה סיבובי כיול אבל לא נראה שזה עזר. כנראה עשיתי משהו לא נכון, אז אני אשמח להכוונה איך לבצע כיול נכון של הסוללה. המחשב שלי הוא של דל. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין צורך בציד היקפי, רמת השקט לא חשובה כלל. השימושים הם, פייסבוק, משחקי פלאש, ולעיתים Fifa לדורותיהם. המסך כרגע הוא 19'' ולא נראה שיוחלף בקרוב. אעדיף מ KSP / IVORY. אין צורך במע' הפעלה. עדיפות למבוסס INTEL אך לא משמעותי כ"כ. באיזור ת"א וסביבתה. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה דעתכם על המחשב הנייד הבא? לשימוש ביתי בלבד לאופיס וסרטים. גודל המסך שאני מחפש הוא: 15.4 inch - 17 inch- תודה מראש!!! Acer Aspire 6930G-944G64Mn Gemstone Blue 16-inch Notebook Operating System: Genuine Windows Vista Ultimate Processor: Intel Core 2 Duo T9400 (2.53GHz, 6MB L2 cache, 1066FSB, 64-bit) Screen: 16-inch WXGA Wide Screen CrystalBrite (1366 x 768, 8 msec response) Memory: 2GB DDR2-SDRAM 667MHz SODIMM Memory 2: 2GB DDR2-SDRAM 667MHz SODIMM Hard Drive: 640GB SATA 5400rpm hard drive Optical Drive: DVD-Super Multi drive Software: No additional software Warranty: 2 year Courier Pickup and Return Service Intel Centrino Processor technology…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן :-) בכמה שבועות האחרונים אני מחפש ומתעניין בלפטופ והגעתי לפורום כאן בסופו של דבר.. החלטתי גם להתייעץ אתכם. מטרת המחשב: תכנות, אינטרנט, צפייה בסרטים ואופיס.. לא למשחקים וכו'. גודל המסך: 14 אינץ' זה אחלה, הוא רוב היום יהיה מחובר למסך נייח (אולי אז עדיף 13.3?) רזולוציה: HD זה מספיק.. משקל רצוי: עד 2 ק"ג, כי כשאני אצטרך לקחת אותו + מטען לא רוצה יותר מדי משקל מעבד: מחיפושים שעשיתי אני מאמין שמספיק לי i5 מהגרסאות החדשות שלו.. אין לי צורך בi7 שמקפיץ את המחיר. האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, יהיה מחובר למטען רוב היום. יציאות מיוחדות: חשוב לי שיהיה חיבור HDMI, לא רוצה להתעסק עם מתאמים.. bluetooth: לא חובה.. כונן קשיח: פה יש לי שאלה אליכם גם - האם כדאי לקנות 250 ג'יגה SSD ולהסתו…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזר בבנית מפרט. אני מבקש בבקשה שהמעבד יהיה מחברת intel 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים ויצירת מוסיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים כבדים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כן כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים וחדשים וגם חדשים שיצאו בשנים …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו יכול לספר מה הוא כולל??? באתר של הדובים, החכמים כנראה פשוט שכחו לכתוב את הדברים הכי חשובים כמו השילוש וכרטיס מסך לדוגמה.... אופסי ;D www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_661&products_id=4950
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (במידה וצריך מסך 5500) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, תוכנות בנושא תכנות ושוק ההון. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? הבנתי שיש צורך במסך כי למסך שלי יהיה אוברקלוקינג או משהו בסגנון, אז במידה וצריך מסך התקציב הסופי הוא 5500. המסך הנוכחי : samsung c24f390fhm 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקראת טיול גדול(תרמילאי) אני מחפש מחשב נייד קל משקל עם סוללה כמה שיותר טובה, אין בעיה שהמחשב יהיה חלש יחסית.. המטרה היא בעיקר גלישה מזדמנת (הזמנת מלונות ותכנונים של הרגע האחרון) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 + 500 חריגה , מעדיף לא לחרוג כי זה מחשב שיהיה זרוק בתיק רוב הזמן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)SSD 128 (עדיף 256 אבל אני יכול לשדרג לבד מקסימום) עדיפות ל M2 כי יש לי כונן זמין ואנ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.orange.net.il/isp/19352.html HP Pavilion dv6-1110ej Entertainment Notebook PC המידע הכלול במסמך זה נתון לשינויים ללא הודעה מראש. האחריות .© 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. . המוצר עשוי להיראות שונה מהתמונות המוצגות כלולה בהצהרות האחריות המפורשות, הנלוות למוצרים ושירותים מסוג זה. אין לפרש דבר מתוך הדברים המובאים כאן כאחריות HP היחידה המוגדרת עבור מוצרים ושירותים של יש צורך ברכיבי חומרה מתקדמים או Windows Vista® לא תהיה אחראית לשגיאות טכניות, שגיאות עריכה או השמטות במסמך זה. עבור מאפייני מוצר מסוימים של HP . נוספת http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/hardwarereqs.mspx נוספים. לקבלת פרטים, בקר בכתובות Windows יכול לסייע לך לקבוע אילו…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לוח אם ASUS P4P800 865OE With Lan 1000 DUAL DDR 400 מעבד אינטל Pentium 4 2.6Ghz 800FSB 512K HT זיכרון 2 יח' DDR 256MB 400mhz כונן דיסקטים ("3.5) TEAC 1.44 דיסק קשיח 120Gbyte 7200RPM כרטיס מסך GEFORCE FX 5200 128MB +TV GAINWARD כרטיס קול ע"ג לוח אם צורב LG 52X24X52 DVDLG מארז +2 מאוררים +USB2 בחזית אני רוצה לשנות את הכרטיס מסך לרדון ATI 9700 אני יכול להשקיע בכרטיס מסך עד 1000 ש"ח אם יש משהו לא טוב במפרט אז תגידו לי למה לשנות נ.ב מה יותר טוב FX 5600 או רדון 9700 PRO?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אחר שיכנועים אבא שלי קונה לי מחשב חדש היום עד 3500 . מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים/HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אססינס קריד/באטלפילד /קרייסיס וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
man ,women,romans! אני צריך עזרה... אני מעוניין לקנות מחשב חדש...מכיוון שאני לא עובד עם תכנות גרפי או עריכת וידאו או שמא אני גיימר מוחלט אני זקוק למכונה ממוצעת מובן שאני רוצה במכונה איכותית שאני אוכל לשחק בה משחקים בחדווה רבה... אך לצערי ההורים המליונרים שלי לא רוצים לממן לי כלום (כרגיל),ומאלצים אותי לקנות מכיסי הדל את המחשב מכיוון שכך יש לי רק רק 4000 שקלים בערך לקניית מחשב חדש...קיבלתי הצעה מחנות מחשב למפרט הבא: לוח אם:intel pentium 4 2.4 mhz מעבד:p4s800 asus כרטיס מסך:geforce mx 440 128mb הארד דיסק: wd 80gb זכרון:512 ddr ram (d-channel) מסך:17 inch שטוח (לא דק) כרטיס קול:בסיסי מארז:midi קירור:3 מאווררים (בסיסי) משניים: צורב+סידירום+רמקולים+מקלדת+עכבר…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני גר בניו יורק וברצוני לחזור לשחק במחשב (חורף פה מטורף) בתקציב שלי מאוד נוח בסביבות ה $7500 כולל ציוד ומסך מה שחשבתי INTEL 9900K BOARD? MEMORY? 2080TI HARDDRIVE? POWER SUPPLY? MOUS?E ?KEYBORAD HEADSET WITH MICKROPON? DISPLAY ASUS ROG SWIFT PG35VQ 35" 21:9 Ultra-WQHD 3440x1440 2K Resolution 200Hz 2ms מה שאתם חושבים זה סוג של מחשב חלומות שלי אחרי 10 שנים הפסקה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. הדרישות שלי הם שירצו משחקים חלק, לא צריך ציוד היקפי רק מארז. המליצו לי 2 מפרטים האחד AMD השני אינטל QUAD מה עדיף מהשניים? אם יש חלקים שהם קריטים שיהיהו במחשב והתקציב נמתח קצת זה אפשרי. מעבד: AMD ATHLON 64 6400 BLACK EDITION+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 125W - 3.2GHz 1MB CACHE - ADX6400CZWOF - BOX ¤875 לוח אם: ASUS M3A ¤494 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GeForce PX8800GT TDH 512MB GDDR3 - RETAIL ¤1228 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤341 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE BLACK - RETAIL ¤170 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤545 מארז: COMPUCASE CI-6A19B SUPER MIDI TOWER+HEC 300AR-TF ¤283 ספק …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לילה/בוקר טוב לכולם, אני קונה מחשב חדש שנועד לשני צרכים. הראשון הוא העבודה של אבא שלי שדורשת מחשב שיכול להריץ תכניות שדורשות המון כוח מהמחשב והשני הוא לצורך עבודה גרפית ושמיעת מוסיקה. התקציב הוא תקציב גדול (אבקש לא לשאול למה). הרבה זמן לא התעסקתי בחומרה ומפרטים בגלל שהתגייסתי לפני יותר מחצי שנה אז מבדיקה מהירה מפרט שנראה לי הגיוני מבחינת מה שאבי צריך הוא כזה: Intel Core 2 Duo X6800 Extreme 2.93 GHz 4MB ASUS Striker Extreme nForce® 680i SLI CORSAIR 2048MB 800MHZ DDR2 3-4-3-9 WD 150GB/10000 RAPTOR SATA WD 500GB 7200RPM 16MB SATAII GAINWARD GEFORCE BLISS 8800GTX 768MB PCI-E CREATIVE X-Fi Fatality FPS ASUS DVDX16 / X48 BOX BLACK/WHITE LiteOn LH-20A1H 20x DVD+/-RW Double Lay…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים! יש ברשותי מחשב נייד בן 4 שנים עם 16 ג'יגה ראם ומעבד Intel(R) Core(TM) i7-8550U CPU @ 1.80GHz , בלי כרטיס מסך עם זיכרון עליו, הבעיה כשאני עובד עם הרבה חלונות פתוחים (בעיקר חלונות של גוגל כרום), אז הוא נתקע לפעמים וחושב הרבה זמן ואני גם עובד עם תוכנת עריכת וידיאו כמו CAMTASIA שאני מסתדר איתה אבל היא עובדת יחסית לאט או נתקעת קצת והיה יכול להיות הרבה יותר כיף אם היא הייתה עובדת יותר טוב. אני רוצה לעבוד גם עם תוכנת עריכת וידיאו CAPCUT (הגירסא השולחנית) אבל היא בכלל לא נפתחת לי, ביררתי וזה כנראה בגלל שהחומרה שלי לא מספיק חזקה בשבילה. אני לא משתמש במחשב בשביל משחקים, אולי כן בעתיד אבל לא קריטי אם לא. חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק ומהר הרבה יותר בלי תקיעות. …
-
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כאמור אני מתלבט בין שלושת הדגמים. שלושתם באותו מחיר (800 דולר) ועם מפרט דומה, שלושתם קיבלו ביקורות לכאן ולכאן ואני לא בטוח לאיזה כיוון ללכת, אם כי אני נוטה משום מה לכיוון הAcer (אפילו שהוא אחד המכוערים). יש למישהו ניסיון עם אחד מהדגמים או דגם אחר כלשהו עד 800 דולר? אשמח להמלצות, הנה הם באמזון: https://www.amazon.com/i5-6300HQ-keyboard-Microsoft-signature-Anti-Glare/dp/B01LXCBXQO/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1497362445&sr=1-2&keywords=laptops&refinements=p_n_graphics_type_browse-bin%3A14292273011%2Cp_n_feature_seven_browse-bin%3A3012497011 https://www.amazon.com/Dell-Inspiron-Gaming-Laptop-i5577-7359BLK-PUS/dp/B06XFGF7SN/ref…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=899130 אני המון זמן בחיפושים אחר מחשב. נתקלתי במחשב הנ"ל למעלה של אסוס ותהיתי איך המעבד שלו? כי תכלס המפרט שלו נראה מעולה בשבילי והמחיר סביר לאללה. בעיקרון מחפש 8G ראם SSD 256G שיהיה נוח. ורוב הזמן תכלס יהיה מחובר למסך גדול של מחשב. אבל הוא קטן וקומפקטי אז זה נחמד השימושים שלי יהיו בעיקר תכנות וטיפה פוטושופ כדי לערוך אולי קצת תמונות... (לומד WEBMASTER) האם זה יספיק? לא משחק במשחקים ואני לא גיימר. האם הכרטיס מסך המובנה ה 5300 מספיק חזק וכו'... אשמח את דעתכם כי המחשב הזה ממש נראה לי... אולטרה בוק נחמד קטן ועושה רושם שחזק, לפי מה שקראתי על המעבד הזה שלו. עוד אפשרויות: [h=1]Dell Inspiron 13 7348 IN-RD33-8532[/h]http://www.zap.co.il…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, חברה שלי מחפשת מחשב נייד לצורך לימודים נטו ( מצגות בעיקר ). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14". לגבי המאט או מבריק לא החלטתי, כי ממה שקראתי לדרישות שלה ( לימודים באוניברסיטה בעיקר ) מסך מאט יהיה טוב יותר. * משקל רצוי? 2 ק"ג +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו שהוא לא סטנדרטי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? פיצ'ר נחמד, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB רגיל. * כונן אופטי? אופציה נחמדה, שוב לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל העיקר 3 שנות אחריות. כרגע ההתלבטויות שלנו הם: "14 Asus X450CA X451CA-VX013H http://www.ivory.co.il/catalog.…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה אין אף מפרט עם XEON? יתרונות: שני מעבדים על לוח האם, מלא זיכרון, זיכרון עם ECC. יש סיבה שלא? זה בגלל שאף אחד פה לא התעסק עם זה? למה בעצם?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עקב אילוץ כזה ואחר אני חייב מחשב עם צ'יפסט QM87. מדובר כמובן במחשב שיהיה משודך למעבד דור 4 של אינטל. הצרכים, או העדיפויות הם מחשב קליל וחזק, עם SSD וחיי סוללה ארוכים. מסך לא משנה אבל כן חשוב שיהיו זויות צפייה טובות (כלומר IPS ודומיו). אנחנו דיי בכיוון של האסוסים הבאים : http://ksp.co.il/?uin=21727 http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..213.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21979&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אבל אין בשום מקום מידע על איזה צ'יפסט יש שם, אשמח לכל עזרה וכיוון ! התקציב כאמור הוא סביב 7000 שקלים, יש צורך שיהיה זמין בארץ.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם שווה לקנות מחשב בימים אלה, כאשר יכול להיות שיצאו כרטיסי מסך חדשים של ATI בספטמבר ומפתחים סוקט חדש באינטל? ??? עריכה (לאחר שהחלטתי כן לקנות): שימושים - גיימינג בעיקר תקציב 6000 גמיש רזולוציה FHD מתכנן OC בעתיד , לא כרגע אין דרישות מיוחדות מהמפרט שקט חשוב במידה רבה אבל ביצועים קודמים לשקט המפרט: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H ₪1298 מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) - BOX - זמין במלאי ₪531 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-770T-USB3 ₪500 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 ₪252 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX460 OC 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1317 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] LANCOOL PC-K60…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם תוכלו לעזור לי בבנית מפרט עד 10K לשימושים הבאים: 1. עריכת תמונות בפוטושופ בלבד ! 2. מסך 22" דרוש ! 3. עד 10K 4. 4 GB ראם זכרון דרוש! 5. מעבד מרובע ליבה או כפול ליבה 6.ללא בעיה של שקט יכול להיות רועש 7. עדיף חנות מאזור הצפון (TMS) 8. כולל ציוד הקפי (מקלדת עכבר , לא כולל רמקולים) 9. ללא מערכת הפעלה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-