ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אחסון תמונות וסרטונים, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטי HD (לרוב בSTREAMING) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מיועד לגיימינג- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24". 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקציב הוא 3000ש"ח למחשב ללא מסך או ציוד הקפי אני אשמח למחשב שעומד בתקציב אם כי ניתן לחרוג מעט. השימוש יהיה בעיקר משחקים(לא כבדים במיוחד),סרטים, ואינטרנט. מה שבאמת חשוב לי שהמחשב יהיה אמין ועמיד, שיהיה טוב לכמה שנים. הייתי ממש שמח אם היה אפשר להריץ את Arkham City בתקציב הזה, אני אחיה גם אם זה ירוץ על המינימום, ואם אי אפשר אז אני אהיה בסדר הרזולוציה המועדפת היא 1280X1024 הגדרות הגרפיות יכולות להיות בינוניות. אני מעדיף מחשב שקט כי אני ישן באותו החדר(7/10) אין צורך באובר קלוקינג. אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. אני יכול להרכיב את המחשב בבית, למרות שאני מעדיף לא לקחת את הסיכון שאני אהרוס משהו. אני גר בת"א אין בעיה לקנות מכל חנות במרכז. תודה מראש טל
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) ניתן לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? משחקים, כגון : Pes, NBA, Football Manager, COD וכד'. -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? ברצוני לקנות מסך חדש, על כן אינני יודע. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? יש צורך, במסך, מקלדת ורמקולים - אין העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מניח שלא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? השקט אינו קריטי, אך שלא ירעיש במידה בלתי נסבלת - 4, אם זה לדוגמא על חשבון ביצועי המחשב העדיף מחשב מרעיש במקצת. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה, לכ…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ממש לא מבין גדול במחשבים או במפרטים ולכן אני זקוק לעזרתכם. אנסה לתאר את הצרכים שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות ה 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ- 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה והורדה של המון סרטים, סדרות ועוד ותכני HD , עבודה עם האינטרנט עם מספר חלונות גדול שפתוח בדפדפן(עבודה במקביל) ובו זמנית עוד דברים שעובדים ברקע, צפייה בשידורי אינטרנט דרך המחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, מעט משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 - לא קריטי במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא 10. האם חשוב לש…
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך, רק לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה,מסמכים,צפייה בסרט אולי,גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, למרות שנראה לי שעדיף שיהיה איזה כרטיס מסך נחמד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3,Crysis 2,SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לקנות מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 38 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המליצו לי על DELL 23" U2311H, מה דעתכם ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים בסגנון witcher 3, dark souls3 אולי קצת PUBG אבל הוא לא העיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מכיוון שמחפש לקנות גם מסך אז מחכה להצעות, מתכנן רזולוציה של 1980X1080 או יותר - פתוח להצעות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם יש אפשרות אז לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,סרטים. -Fraps/live streaming ל World of warcraft -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Gta V, World of warcraft, Battlefield 3, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קיים Dell 2209wa -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא ציוד היקפי. 4. האם…
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, זקוק למפרט מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 כולל מסך, עכבר, מקלדת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה ומעט עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אקסל - כבד (כולל קבצים מאוד גדולים (מאות מגה) וחישובים מאוד מורכבים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (COD, Battlefield3, batman arkham city) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (מעונ…
-
- 34 תגובות
- 4k צפיות
-
-
*חשוב שהמפרט יכלול 16 GB זכרון מהיר ושיהיה מעבד I7 אין צורך במסך, דיסק קשיח וציוד הקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Illustrator, Photoshop' Indesign, Flash, After Effects א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בשאיפה עד 4000, חריגה עד 5000 אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות והרצה של minikube (בעיקר RAM ו- CPU) ביחד עם IDE ומלא חלונות ב- chrome 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא צריך שקט מוחלט אבל שלא ירעיש ברמה שמפריע להתרכז. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח, עד 1,000 ש"ח חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, הקמת סביבות וירטואליות וכו.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שהמחשב יהיה יחסית שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כרגע לא, אבל לא פוסל אפשרויות עתידיות. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 2. מה שימושי המחשב: משחקים בעיקר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: לא משהו ספציפי, משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1080p . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט): 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד): לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות: לא. 8. האם ישנ…
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן ח`ברה. הבקשה שלי למפרט נראית לי דומה לכמה שמצאתי בפורום ככה שיש לי כיוון אבל חשבתי בכל זאת למלא את הטופס ולראות על מה אתם ממליצים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000, ניתן לחרוג בכ-200 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, בידור, אני כרגע מחבר 2 מסכים למחשב הישן שלי, אחד ברזולוציה 1920X1080 (גודל 24"), השני 1360X768 (גודל 26"). משחקים כמובן רצים על ה-1920X1080. בנוגע למשחקים שאני רוצה להפעיל עליו, זה בעיקר יהיה Rome 2: Total War, אני מעריץ ענק של הסדרה, לצערי המחשב הנוכחי שלי רוצה למות מהמשחק הקודם בסדרה, אני בטוח שהמשחק הבא שיוצא בספטמבר יהרוג אותו סופית אז בשבילו אני סוף סוף מבצע שדרוג. אני מצרף את הדרישות המ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם eclipse / android sdk (תכנות) / VM. עריכה גרפית (אני לא מעצב אבל לפעמים כן צריך לפתוח פוטושופ בשביל לחתוך עיצובים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בphotoshop, eclipse לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אם אפשר אז למה לא. לא חובה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, אין צורך גם במסך 4. האם י…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לתותחים כאן. צריך את עצתכם לגבי מפרט לחבר. שיהיה למשחקים ברמה בינונית בלי פילטרים לדוגמא אבל רזולוצייה מקסימלית ברוב המקרים. חשוב שיהיה מהיר לגלישה בתכני אינטרנט, ולהפעלת סרטים ב HD המסך הוא 19 1. מה התקציב המקסימאלי 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ולהגיע למצב של 4000 אם יש אפשרות כזאת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, תכני HD , גלישה באינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD Ghostsבעיקר COD MW 1 2 3 COD BO 1 2 \ CRYSIS 2 3 NFS ועוד כל מיני משחקים. בסיגנון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרת הפורום בהמלצה על מפרט למחשב רב תכליתי בתקציב עד 4,200 ש"ח. תודה מראש, 1. מה התקציב המקסימאלי? ------------------> 4200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ---------> לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ---> עד תוספת של כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ---> רב תכליתי: משרדי, תכני HD וצפייה בהם בטלוויזיה , תוכנת AUTOCAD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ----> משחקים אינם מטרה עיקרית של המחשב, אבל אם אפשרי הייתי מעוניין שתהיה אפשרות להריץ משח…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח אך הם כמו חלק מהתקציב לומר התקציב הוא 4200-4700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS, ASSASSIANS CREED, COD ומשחקים אחרים הרמת גרפיקה דומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם לקנות מסך בתקציב הזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500, במידה והשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות (עיבוד מידע בעיקר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab,PhotoShop תדיר עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed, borderland -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23", 1920x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אסטרטגיב בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך מפרט בכ-4500 הכולל את המחשב עצמו, עכבר ומקלדת (אלחוטיים עדיף), מסך 19 אינצ' לקריאה ממושכת, ומדפסת משולבת הכל(משהו פשוט,שיהיה כולל פקס). עקרונית לא צריך רמקולים, ודרוש צורב DVD. בתודה מראש חברים יקרים!
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים, מצטער מראש על הבורות. אני מצייר ומעצב ופתוח לדברים חדשים ולכן אצטרך מחשב חזק.1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית דו מימיד ותלת מימד בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות אדובי למיניהן והייתי רוצה גם לעבוד עם תלת מימד כמו מאיה וכו'... אומנם אני עובד בעיקר למטרת הנאה כרגע, אבל אני עובד בפורמטים ממש ממש גדולים בפוטושופ וכמו כן אני מתפרנס מזה מידי פעם ולכן כן, זמן שווה כסף. ואני עובד המון המון על ה…
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב לבן שלי ( 1) בעיקר למשחקים אבל גם סרטים ושימושים כללים התקציב המקסימאלי 4000 כולל DELLU2311H כך שהתקציב למחשב הוא עד 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- אפשר לחסוך 2. מה שימושי המחשב :משחקים וסרטים במישני אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-nba2k, black-ops.fm.. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 7-8. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא כרגע 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן אבל לא בשנה הקרובה הרכבתי מפרט ב TMS וחשובה לי חוות דעתכם האם המארז והספק שהם יחסית ישנים מתאמים למפרט ושקטים ? האם יש MB זול יותר שיתאים ( נדרש USB3 ) והאם יש חשיבות בהסתכלות קדימה על תמיכהב SATA 6Gb/s שנתמך ב MB שבחרתי…
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-