עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, לאחר עזרה מהפורום הזמנתי מחשב לצרכי עריכת וידיאו של חובב בתחום. לוח האם הגיע תקול, הוחלף (לטענת החנות. לא רשמתי Serial Number אז אני לא באמת יודע האם בוצעה החלפה), ונשאר תקול. החנות המליצה לקחת לוח אם שאינו Intel, ולמען האמת אחרי 2 לוחות תקולים אני נוטה להסכים עם ההמלצה. האם יש המלצה על לוח אם של GB (או חברה טובה אחרת) באותו טווח מחיר (כ-480 ש"ח) שמכיל 4 סלוטים של זכרון, מבוסס H67 ותומך כמובן ב-i5 SandyBridge? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by achimeir,

שלום אני מתלבט בין הדגמים: dell inspiron N3521 7853: http://shop.techninet.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-inspiron-3521-i7--amd-8730-2g-7853 dell inspiron N5521 5872: http://shop.techninet.co.il/product/dell-inspiron-n5521-i5-5299-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93 השאלה היא האם עדיף להשקיע במעבד i7 בתדר גבוה יותר או עדיף להשקיע בזיכרון ram גדול יותר. אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ תוכנות כבדות כמו עריכות סרטים,פוטושופ, וגם תוכנות של תיכנות. וגם יוכל להריץ משחקים ברמה בינונית בלי יותר מידי בעיה. נ.ב: מה לגבי המחשב הזה : http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-inspiron-35…

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by Paz660,

אהלן חבר'ה אני צריך מחשב להרצת סרטים וסדרות , בעיקרון קודי , טורנט , אינטרנט. צריך שהמחשב יהיה קטן ולא רועש . בעיקרון דיברתי עם חנות וזה המפרט שהיא הציעה לי. חוץ מהעניין שאני רוצה להחליף את ה-SDD לכונן קשיח 1TB אני מתלבט בנוגע למעבד. מה אתם חושבים ? Gigabyte BRIX 95BX3455-10 Intel Celeron J3455 2.30GHz 8GB RAM 240GB SSD Free Dos

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום רב לכולם! אני מעוניינת לרכוש מחשב נייח לצורכי התעסקות בתוכנות גרפיות לרבות פוטושופ, אילוסטרייטור, אוטוקאד, סינמה 4די (או כל תכנת תלת אחרת), אינדיזיין. בעיקרון יש לי מפרט מומלץ (מצורף) אך איני יודעת האם זה מתאים לתכניות עיצוב כמפורט למעלה.. במיוחד לא יודעת אם יש מעבד מיוחד לתכנות עיצוב או לא, אין צורך באופיס וכו, חשוב לי שיהיה מהיר, חזק (יכולת טובה לרנדר) ושקט(!!) התקציב נע באיזור ה5500 עם יכולת להתגמש. צריכה לקנות גם מסך. אשמח להערות על המפרט או המלצות אם יש :):)

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by shlomy11,

אני צריך למצוא מפרט טכני או\גם דריברים של המוצרים הבאים וגם אם אפשר features לכל אחד מהרכיבים. מקלדת windows /softclick מארז super atx server 6a19+300w real power רמקולים גדולים 100 watt pmpo+מגבר+שנאי creative sound blaster live!value 5.1 pentium 4d 830 dual core-3ghz with 1mb cache-90nm-800mhz bua speed-hyper transport-fan-retail box-works with intel 945/955 chipset based motherboards only 64mb cache-pci raid cotroller-ultra 3 2 speakers and sub 640*2400 dpi scsi a3 36bit סורק מהיר במיוחד ללקוח העסקי כולל מזין נייר 4800 dpi-direwiew/usb2-including film and slide scanner-professional photo scanner 520w atx power supply-p4-lga775-dual fan 20/24pin intel pentium 4 3.4 ghz …

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  6. טוב אז ככה.. אני מחפש מחשב שיהיה חזק טילים גם ל3-4 שנים הקרובות וחשוב שיהיה חזק לעריכת וידאו אבל גם למשחקים התקציב למחשב כזה הוא לא גדול אני יודע אבל זה מה יש.. בכל אופן אני כל הזמן מתלבט אם לבחור AMD או אינטל כי אמרו לי שאינטל יותר טוב לעריכה אבל ההבדל לא כזה גדול.. אני גם שוקל אם לקחת dual core ואם KSP מצדיקים את המחירים שלהם או שעדיף אייבורי שיותר זולים אבל שמעתי עליהם דברים לא טובים אני אשמח אם תענו בהקדם תודה תודה =]

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  7. מסך- 15.6 אפשר לרדת עד 15.4 המחשב ישמש לאינטרנט אופיס קצת ומידי פעם סרטים אז צריך שיהיה לפחות חיבור vga אם אפשר עם hdmi עוד יותר טוב וזהו אין ביקוש מיוחד תודה רבה עמית

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by insane95,

אהלן חברים, כבר הרבה זמן שהכרטיס מסך עושה בעיות, מציג פסים צבעוניים על המסך ואז קורס. אני צריך מפרט עד 3500 (בלי לחרוג, אולי ב-50-60 לא יותר..). המפרט צריך לכלול כרטיס מסך, מעבד, לוח אם וזיכרון. מחר בבוקר אלך לקנות את המפרט מ-ksp.co.il ככה זה די דחוף. חשוב שהפריטים צריכים להיות במלאי של סניף באר שבע. דגש על מפרט חזק למשחקים. תודה רבה לעוזרים! עריכה: חשבתי ללכת על הסדרה החדשה של המעבדים, האם זה מומלץ בתקציב הזה? ksp.co.il/?uin=19211

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  9. קניתי מחשב נייד דגםHP Pavilion dv6-3070ej ואני מתקין את הדרייברים לבלוטוס והוא רושם לי להפעיל קודם את הבלוטוס חיפשתי בכל המחשב גם במקשים גם מסביב למחשב איזה לחצן של הבלוטוס ואין לא מוצא .גם בפקודות של ה FN תודה לעוזרים נ.ב ליד השעון יש לי את הסמל אני נכנסתי להגדרות סימנתי את כל מה שצריך ב וי ואין הוא לא מוצא התקנים ומחשבים אחרים לא מוצאים אותו

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by AndreyH,

שלום, בזמן הקרוב אני קונה מחשב חדש ורציתי את דעתכם על המפרט: CPU : Intel Core i5 3470 3.2Ghz S 1155MB, 6 GPU Core Colling - Artic Freezer 7 Pro Rev,2 Motherboard - Gigabyte H77M-D3H S 1155 Intel H77 DDR 3 1600 2XPCI-E VGA DVI HDMI Memory - Corsair 1X4GB DDR 3 1600Mhz XMS3CL 9-9-9-24 GPU - Sapphire Radeon HD 7790 Dual-X OC 1GB GDDR5 HDD - Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM 64MB SATA III WD1002FAEX PSU- Antec Basiq 550W Active PFC 12cm PSU VP500P (Retail) Case - Antec Three Hundred TWO Mid Tower Gamer Black Case No PSU המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים כמו GTA V. התקציב הוא בערב 3400 ש''ח, אם יש לכם המלצות שינויים ושיפורים אני אשמח לשמוע תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  11. הייתי שמח לשמוע את דעתכם לגבי המפרט הבא ושתשלימוהו במידת הצורך: מעבד: Cache‏ Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz, FBS 800Mhz, s775, 2MB‎ לוח אם: Asus P5B או GIGABYTE GA-P35-DS3L זכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 או PC6400 מאותה חברה מארז: <השלם את החסר> ספק כוח:500W Antec Basiq BP500U או ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT דיסק קשיח: Western Digital 250GB SATA-II 16MB Cache 7200rpm כרטיס מסך: ASUS GeForce 8600GT 256MB צורב: LG DVD-RW x18 SATA GSA-H62-N השימוש במחשב הוא לצורך לימודים: תכנות ועבודה עם תוכנות מדעיות/הנדסיות כגון Matlab ו-Mathematica, משחקים מזדמנים, צפייה בסרטים (לא לקולנוע בייתי) וכו'. יתבצע קצת OC, אבל לא משהו רציני, האם יש צורך במאוורר איכ…

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  12. מחפש מחשב לשימושים כללים ומשחקים (לא משהו מטורף) עם מפרט שווה למפרט שלי ( Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz gigabyte p35c ds3 rev 2.0 palit 8800GT 512MB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 DDR2 (1GBX2) 800MHZ Corsair VX Series 450W Gigabyte TRITON black Western Digital WD3200AAKS 320GB ) לא צריך מארז, CDROM ושאר ציוד הקפי.

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by Ryan Johnson,

היי לכולם, אני מתחיל השנה את לימודיי בפקולטה לחקלאות ולכן הלפטופ שאצטרך צריך להיות פשוט ועמיד לתקופה של 3 שנים לפחות. ההתלבטות שלי היא בין שני דגמים עיקריים- https://www.pc365.co.il/product-16253-Lenovo_ThinkPad_E480_20KN001QIV_יבואן_רשמי_במלאי http://www.dell.com/si/business/p/vostro-14-5471-laptop/pd ידוע שלדל יש 3 שנים אחריות ואחריות ממש טובה לפי מה ששמעתי, מצד שני הרבה ממליצים על thinkpad ועל איכות הבניה שלו, לא ידוע לי לגבי האחריות של ibm. אשמח להארות והערות! תודה.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by yamichael,

אהלן, אשמח לקבל ייעוץ למפרט למחשב נייח. התקציב שלי - עד 5K אבל אם אפשר בפחות אשמח. המצב היום הוא שיש לי לפטופ בן 3 שנים בערך, סוג של אולטראבוק. אני מגיע הביתה ומחבר אותו לשני מסכים, רמקולים ושאר האביזרים. אלא מה? לאחרונה התחדשתי במסך מחשב 4K בגודל 27 אינץ', והוא קצת מקרטע ולא מציג דברים בצורה חלקה. אז אני צריך מפרט חזק יחסית כדי שגם יחזיק מעמד כמה שנים, וגם הכי חשוב - יכול להתחבר לשני מסכים ולהציג דברים בצורה חלקה (היום מסך אחד הוא 4K והמסך השני הוא 24" FHD, אבל נניח שבעתיד יוחלף במסך 4K). בגדול השימוש שלי הוא בעיקר תכנות, וידאו, קצת פוטושופ, ולא גיימינג בכלל. דברים שחשובים לי - כונן SSD, מספיק ראם (32/16GB?) ואני אשמח מאוד אם הוא יכ…

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  15. היי , אני עומד לשדרג את המחשב שלי. אני לא מתכונן לשדרג את הכל - יש לי הרדדיסק של Samsung - 250GB SATA2 שקניתי לא מזמן , ויש לי 2 סטיקים של 512 (400 Mhz). אני עומד לשדרג את המעבד , לוח אם וכרטיס המסך. הבעייה היא שמי שמספק לי את המחשב עובד רק עם ASUS (ולא , אני לא יכול לקנות ממישהו אחר... :\ ). אז חשבתי ללכת על AMD לשם שינוי (הייתי עם אינטל עד היום) למעבד חשבתי על ה Venice 3200/3000 - אבל רציתי לדעת אם ההבדל ביצועים בין השתיים האלה ל 3500 משמעותי ? מה בעצם הכי עדיף לי לקחת מהשלושה ? (ההבדל מחירים בין ה 3000 ל 3200 לא משמעותי בכלל אז חשבתי ללכת על ה 3200..) ללוח אם הייתי לוקח את ה DFI כי אני רואה שכולם ממליצים עליו ..אבל שוב אני מוגבל רק ל ASUS - אז אני מתלבט בין ה A8N-SLI…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. עברתי כאן על כמה פוסטים ועדיין לא הבנתי מי נגד מי... בכל מקרה אני צריך מחשב נייד בתקציב דל יחסית של 3K עם חריגות קלות, רק אם ממש יש הבדל! מסך מאט, מבריק ממש אין לי מושג אני כאן עובד עם פאנל TN ככה שאני צריך משהו דומה ושלא יכאב בעניים המחשב ישמש בעיקר לעבודות קלות ב word קצת סטאטוסים בפייסבוק ואולי אם אפשר לדחוף בתקציב יציאת טלוויזיה אז גם סרטים אבל לא קריטי אפשר גם לצרוב ולראות.. זיכרון לפחות 2 גיגה ומעלה.. HDD לא כל כך משנה מעבד- אין לי מושג כ.מסך לא יודע איך זה הולך בניידים גודל מסך 11 קטן אני חושב משהו באמצע שיהיה נגיש.. ואין צורך במערכת הפעלה אם מורידים את המחיר (או שזה כבר מגיע ככה?) זהו אני חושב תודה אנשים..

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  17. שלום רב, ברשותי מחשב דל optiplex620 כבר 3 שנים המחשב משמש בעיקר לתוכנות משרד אופיס+אינטרנט+צפיה בסרטים+סקייפ ועובד על XP סה"כ שקט מאד ונוח לעבודה אבל לעיתים איטי מאד בפתיחת יישומים וגם בצפיה בסרטים כיצד אוכל לשפר את ביצועיו לשימושים שפורטו בתקציב של עד 600 ש"ח? (האם יש לי צוואר בקבוק?) המחשב אף פורמט לאחרונה להלן המפרט Mainboard : Dell 0F8098 Chipset : Intel i945G/GZ Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X1600 Series Hard Disk : WDC (80 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Network Card : Broadcom Corp BCM5750A1 NetXtreme Gigabit Ethernet PCI Express Operating System : Mic…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, הסתכלתי על המפרטים המומלצים וגם בניתי כמה קונפיגורציות - כמעט כל מחשב שאנ יבונה עולה בסביבות 4500 ללא מסך. העניין הוא שאני אינני משחק יותר מדי במחשב (מקסימום משחקי אסטרטגיה וגם זה אולי 4 שעות בשבוע) ואני גם צריך נייד חדש - הנייד שלי הוא בן 7 שנים וקצת... חשבתי על לקנות מחשב נייד בעל ביצועים סבירים ומצאתי את המחשב - EX600 של MSI http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodtmpspec&prod_no=1200&maincat_no=135&cat2_no=&cat3_no=#menu שעם מעבד T7100 ו2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 8400 עולה בסביבות 5000... השאלה היא האם מחשב כזה מתאים גם למשחקים - CASUAL GAMING או שבכל מקרה הוא לא יוכל להריץ אף אחד מהמשחקים העכשווים בשוק ברמה נורמלית אשמח לעצתכם האדיבה גבר…

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by aviv_lev,

מחשב עד 13K (מוכן לחרוג) שבו יהיה כרטיס מסך GEFORCE 8800GTX קירור חזק בשביל OVERCLOCK, לוח אם הכי טוב שיש ללא הגבלת מחיר וכל שאר הדברים שזה כולל הכל רמקולים מקלדת מסך מארז.... תודה מראש ;D ;D ;D

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט שישמש לגלישה, צפייה בסרטים והרצת משחקים קלים (מדובר על משחקים מלפני 4+ שנים). אין צורך בשום ציוד היקפי לרבות מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר, אך יש צורך בצורב DVD (אין צורך בכונן דיסקים נוסף). לגבי המפרט של הרכיבים: זכרון: אני רוצה זכרון בנפח 2G, פחות מזה לא שווה את ההוזלה, יותר מזה עולה בהרבה על הדרישות, מה גם שאוכל לשדרג בקלות בעתיד. הארדדיסק: אין צורך במשהו מיפלצתי. אני לא יודע כמה זה עולה היום, אבל אני לא זקוק ליותר מ 250GB. לגבי שאר הדברים - לא אכפת לי במיוחד. כ.רשת וכ.קול יכולים להיות מבחינתי OB אם זה מוזיל את העלות הכללית. מעבד, כ.מסך - אני לא ממש מבין מה הולך היום, צריך המלצה. אם יש אפשרות ליציאת HD מהכ.מסך - מה טוב, אבל לא ה…

21. בהתחלה זה היה עד העשירי אבל אני רוצה להתיעץ פעם אחרונה (ואבא שלי נסע פשוט). התקציב 7350. המחשב מיועד למשחקים כבדים (קריסיס בישוק GTA IV) לא עושה OC המחשב ישמש כמובן גם לעבודה משרדית. והמחשב קיבל השקעה בציוד ההקפי מאחר ואני צריך ציוד הקפי חזק (הרמקולים הכי חשובים לי לקחת אותם). * יש לי LCD 32 אינץ של טושיבה מעל המחשב כאילו אני יכול לחבר בקלות ופשוט לעבודה משרדית ומשחקים ולא לסרטים לקחת מסך יותר פשוט ולקחת Q? ועוד שאלה הליברטי יחזיק לי עם אני יוסיף את הQ בלי OC? ועוד שאלה: עדיף לי לרדת בציוד ההקפי (רק עכבר ומקלדת) ולקחת תQ ולהשאיר תמסך? לומרות שמקלדת אני לא ירד רק בעכבר לדעתי? אם כן תגידו לזה ועדיף שיהיה גם ליזר. אז הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1017 http://…

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. היי, אני פה בשביל המלצות מאנשים שמבינים אני סטודנטית (לארכיטקטורה) ועכשיו חזרתי מחנות המחשבים עם כמה דגמים אופציונאליים לרכישה. הדרישות שלי הן למחשב שיוכל לשאת את התוכנות שאני עובדת איתן ביומיום, ובעיקר פוטושופ ואוטוקאד (אם כי אוטוקאד פחות דחוף). כרטיס גרפי טוב, מעבד טוב ובכללי שיהיה מחשב שיחזיק. הדגמים שהוצעו לי: 1. Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6891 מעבד i7-3517 U , בא עם מערכת הפעלה מן הסתם, כרטיס מסך AMD Radeon HD 8730M 2GB DDR3 זיכרון 4GB, איחסון 1TR מחיר: 3500, אחריות ל-3 שנים. 2. Asus X550CC-XX109H אותו מעבד, אותה מערכת הפעלה, כרטיס מסך NVidia 720 (2GB) זיכרון 8GB, איחסון 1TR מחיר: 3750, אחריות גם. 3. SAMSUNG 510R5E-S02IL אותו מעבד וכו', כרטיס מסך AMD R…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  23. Started by asolarie,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב לגרפיקה, אנימצית לא תלת ומשחקי מחשב (אבל משחקים זה משני) התוכנות שבשימוש אצלי: After Effects, Zbrush, Flash, Premiere, Photoshop אני לא מבינה גדולה במחשבים אבל התייעצתי עם חברים, מכרים ובניתי מפרט, שנראה לי טוב ובגבולות המחיר שאני מוכנה לשלם. הרבה מאוד דברים בחרתי בצורה רנדומאלית, על בסיס המחיר - ספק, מארז, קירור. אשמח לשמוע את דעתכם, האם אני בכיוון Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1396 Gigabyte GA-H77M-D3H Socket 1155 H77 CHIPSET DDR3 ,2xPCI-E,VGA+DVI+HDMI, יחידות 1 ₪466 Westren Digital 1TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD1002FAEX, יחידות 1 ₪440 GigaByte GeForce GTX660 OC 2GB GDDR5 192Bit DX11 2x…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  24. Started by VIpERo,

היי חברים , 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? (אם יהיה צריך להוסיף אפשר קצת לחרוג לאזור ה 3900 במידה וההבדל באמת שווה את זה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500גג ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים.. ועוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים בטווח מחיר הזה.. ביצועים וכמובן כמה שיותר תמורה לגרפיקה להריץ על הכי גבוהה שאפשר הכי חשוב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - רק מסך (ללא מקלדת רמקולים ועכבר) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - מעדיף כבר לחדש הכל חוץ ממה שרשמת…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.