עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Weihenstephan,

מבחינת איכות חומרים ובניה? האם הפלסטיק זול כמו במחשבי ג'יגהבייט או שאלה מחשבים מומלצים בדרך כלל? זה המחשב שאני רוצה איך הוא? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אז ככה אין צורך בציוד היקפי ולא בצורב... יש צורך במסך 17 אינץ' ובדיסק קשיח של עד 320 gb. אין הקצבת מחיר אני אשמח לראות כמה מפרטים ועדיפות לאינטל וגי פורס. חייב שהמחשב יריץ את כל המשחקים שיש בשוק כמו crysis בצורה הכי טובה שאפשר... עדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך אבל עד כמה שאפשר שיתמוך במה שרשמתי.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 - אפשר לחרוג בעד 200~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות לשקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? הרעיון של מחשב MINI ITX תמיד קרץ לי, אך לא חובה במידה והדבר לא ישתלם 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני אתאר את כל התסמינים אולי מישהו נתקל בזה. המחשב היה במצב hibrnate בלילה. בבוקר הדלקתי אותו והוא נתקע על המסך הראשוני של HP. ביצעתי ריסט ומאז אין תצוגה במסך. יש מספר תופעות ששמתי לב אליהם: 1. אם המחשב מחובר לחשמל, מספר שניות לאחר ההפעלה הוא נכבה ונדלק שוב לבד. 2. אם הוא מחובר לסוללה, מספר שניות לאחר ההפעלה הוא נכבה אך לא נדלק יותר. 3. בזמן שהוא מחובר לתחנת עגינה, הוא לא מוציא מתח ל USB, אבל אני כן רואה אור בכבל רשת. לפני שבוע החלפתי לו מאוורר. ניגשתי עם המחשב לטכנאי שתיקן לי אותו, והוא טען שרוב הסיכויים שהלך הלוח אם... לי נראה כאילו המחשב תקוע במצב hibernate. ניסיתי להוציא את הסוללה הפנימית, ולחבר אותו לצג חיצוני אך זה לא עזר. לאחר בדיקה אצל טכנאי, הוא הוציא חלק חלק במח…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. * מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים קלים, צפייה בסרטים. * גודל המסך? בינוני * משקל רצוי? קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן אבל לא להגזים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מה זה אומר? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בכללי צריך לגלישה באינטרנט, משחקים לא מי יודע מה כבדים, מסנג'ר, סרטים , מוזיקה וכו'. לא משהו כבד ביותר. אני חייב אפשרות קנייה עם PayPal. אין לי דרכים אחרות לשלם תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום! התקציב שלי הוא בערך 6000- 6500 ש"ח אני מתלבט בין 2 מחשבים שאחד מבוסס AMD ואחד אינטל! המטרה שלי היא ביצועים במשחקים , אולי אני יעשה אובר קלוק בעתיד הרחוק, ושישמר לאורך זמן (5 שנים בערך). אז הנה המפרטים - 1 Compucase super Midi Tower CI 6A19 320 ש"ח 1 Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,097 ש"ח 1 Asus P4P800 Deluxe 778 ש"ח 1 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 488 ש"ח 1 EACAN E1100A 5.1 + REMOTE 464 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR 400 Original 1,031 ש"ח 1 ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail 1,880 ש"ח סה"כ 6,059 ש"ח או: 1 Compucase super Midi Tower CI 6A19 320 …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. באתר של DELL מצאתי רשימה של 10 (!) ייבואנים שנותנים שירות ותמיכה על המוצרים של דל בישראל http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/israel?c=il&l=he&s=bsd אם יש למישהו מידע או המלצות מהניסיון , מאיזה מהייבואנים הללו עדיף לרכוש ניידים של דל ( האחריות והתמיכה טובים יותר) ? מאיזה ייבואן לא מומלץ לרכוש מחשב ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. gigabyte 6800GT 256 256 amd 64 3000 PDP patriot 2-2-2 ג'יגה MSI neo2 platinum maxtor 80 sata מארז שחור של סנשיין ( :'( ) אבל שעשיתי לו מודינג ocz mode stream 450 אז כמה לבקש עליו? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. לקראת טיול גדול(תרמילאי) אני מחפש מחשב נייד קל משקל עם סוללה כמה שיותר טובה, אין בעיה שהמחשב יהיה חלש יחסית.. המטרה היא בעיקר גלישה מזדמנת (הזמנת מלונות ותכנונים של הרגע האחרון) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 + 500 חריגה , מעדיף לא לחרוג כי זה מחשב שיהיה זרוק בתיק רוב הזמן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)SSD 128 (עדיף 256 אבל אני יכול לשדרג לבד מקסימום) עדיפות ל M2 כי יש לי כונן זמין ואנ…

10. שלום לכולם , ברצוני לקבל המלצה למחשב חדש. המחשב מיועד להרצת "מכונות וירטואליות" וכמו כן הרצה של סרטים באיכות גבוהה וחיבור המחשב לטלויזיה . חשוב לי נפח זכרון גבוה (6GB - 8GB), דיסק קשיח בנפח 1TB ורצוי שהמארז + מאווררים יהיו שקטים ככל הניתן . תודה מראש לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. המפרט הראשון: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤863 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 כמות: 1 - מחיר: ¤1125 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI כמות: 1 - מחיר: ¤611 סה"כ: ¤2599 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2548 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/4plqdmbh המפרט השני: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤863 לוח אם: Asus P5Q Pro כמות: 1 - מחיר: ¤798 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI כמות: 1 - מחיר: ¤611 סה"כ: ¤2272 המ…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by sgsg,

הגיעה לארץ הסדרה החדשה של ניידי EDGE של לנובו, לפי מה שאני מבין זו הסדרה העסקית הבסיסית. סדרת VOSTRO 3x50 קיימת בארץ כבר כמה שבועות וגם היא הסדרה העסקית הבסיסית של דל. לכאורה המפרט של הדל מעט טוב יותר - כונן קשיח עם 7200RPM ו-USB3 שנראה לי חסר בלנובו (לא בטוח). בנוסף, הלנובו מגיע בצבע אדום שלא מושך אותי כל כך (השחור יקר בכ- 500 ש"ח מוגזמים). מלבד זה שאר המפרט נראה די זהה ולנובו אפילו מספקים אחריות בינלאומית של 3 שנים. השאלה היא האם כדאי להתפשר על הנתונים האלה וללכת על הלנובו ? האם איכות הבניה/האחריות שלו צפויה להיות טובה בהרבה ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by -Tal-,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד מדגם SAMSUNG 270E5E-K02IL עברתי על המפרט שלו והוא נראה לי די אחלה לשימושים שלי, אבל לפי מה שהבנתי שמתי לב שאין לו USB 3 ?! האם זה חיסרון משמעותי?? אלה הדרישות שלי.... * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" . לא חשוב מבריק או מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כ"כ מבין בנושאי הרזולוציות. אבל חשוב לציין שבמחשב ישתמשו ההורים שהם קצת מבוגרים לכן יש צורך שהטקסט והתצוגה לא תהיה קטנה. * דרישות מיוחדות לאמ…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. המפרט הוא מחשב למשחקים ברמה ביונונית, שיספיק לי לכמה שנים: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 915/897 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-H170M-D3H - Gigabyte - H170 - LGA 1151 - 4x DDR4 up to 64 GB at 2133 MHz - PCIe x16 - PCIe x4 - 2x PCI - 2-Way AMD CF - M.2 - 2x SATAe - 6x SATA 6Gb/s - 8x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - VGA - DVI-D - HDMI (1.4) - mATX (24.4x22.5cm... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 550/539 ₪ ז…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי, אשמח לשמוע מבעלי המחשבים הנ"ל, מה בערך זמן הסוללה האמיתי בשתי רמות: - שימוש בסיסי: אינטרנט, אופיס, מוזיקה - שימוש יותר אינטנסיבי: צפיה מתמשכת (כאילו 10) של סירטוני youtube ברמה נמוכה, או סרט מלא. אני גם עושה מוזיקה ומתכנת, אבל על זה הרוב לא ידעו לענות, אני מניח. על ה-Q330 אני מוצא נתונים שונים בכל מני כתבות, או בסקירות ב-youtube (מישהו דיווח על 2.5 שעות של שימוש לא מאוד אנטנסיבי). אודה לכם אם תענו לי, וולטר

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by מר מקלדת,

מתכוון לקנות בשבוע הקרוב או שבוע הבא: שימושים: אינטרנט, פיתוח, צפייה בסרטים כולל HD, קצת משחקים לא מתכנן אוברקלוק דרישות: *מעבד i5 מרובע ליבות, קירור בנפרד *זכרון 4GB DDR3 לפחות *דיסק קשיח 1TB לפחות *לוח אם טוב כנראה הולך על גיגהבייט - עם כ. רשת מובנה 1Gb וכ. קול מובנה HD *כ.מסך Mid-End של Nvida שיוכל להפעיל משחקים (לא גיימר) כמו פיפא10 ב-Full HD ועם תמיכה טובה בעיבוד סרטי HD. *מסך איכותי ברזולוציה טבעית FullHD בגודל 20" עד 22" (כנראה יסתפק ב-TN בגלל מגבלות תקציב) - כנראה הולך על סמסונג *שיהיה שקט עד כמה שניתן במגבלות התקציב. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-USB3 ₪614 כמות:1 http://www.skyp…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Matan Damti,

שתי כרטיסי מסך שמצאתי ביד שניה פה- " direct 11,Geforce GTX 560 SE,Memory: 1024MB GDDR5 192bit" "Sapphire HD 7870 FleX 2GB,שמור, ללא בעיות בfurmark" על הראשון מבקשים 190 ועל השני 200. מה עדיף? מזה furmark? האם יש דרך לדעת האם הכרטיס תקין? עד כמה מסובכת ההתקנה הידנית?

18. לא לחרוג באגורה מהתקציב. לא משנה אם יהיה רועש או לא. כמובן כרטיס מסך OB. ללא מסך וללא אף ציוד היקפי. בתודה מראש למי שיצליח להרכיב משהו נורמלי...

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Topaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות שצריך לתכנות, עבודה משרדית, צפייה בסרטים. בלי משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 במשקל נמוך, או 14 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by justwondering,

שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים בקרוב ואני רוצה לקנות מחשב. התקציב הוא 3500. התמקדתי ב-3 אופציות ואשמח לשמוע את דעתכם. 1. dell vostro 5468 עלות: 3500 ש"ח. Intel Core i5-7200U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 14.0-inch HD (1366 x 768) Anti-Glare NVIDIA GeForce 940MX,. אחריות של 3 שנים. http://www.hvr-plus.co.il/Product/36145319/מחשב-נייד-Dell-Vostro-5468-מסך-14-מעבד-i5-7200U-דיסק-256GB-SSD 2. 2. lenovo YOGA 710s עלות: 3632 ש"ח(אילת): Intel Core i7-6500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 14.0 Inch FHD (1920x1080) ips touch screen, Intel® HD Graphics 520. אחריות של שנה. http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני רוצה מפרט מחשב עם לוח של הסוס הכי טוב שיש היום מעבד של אינטל הכי טוב שיש היום 2 אר דיסקים כל אחד 250 GB אר דיסקים כרטיס קול הכי טוב שיש הכיום אין לי בעיה של כסף רק אני לא ממש מסתדר עם חלקים

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. יש לי 3000 ש"ח, אולי טיפה יותר בשביל קניית הרכיבים הבאים: מעבד לוח אם + 1394 FIREWIRE 512 זכרון כרטיס מסך מארז אני יודע שזה לא המון... המחשב ישמש בעיקר לגרפיקה, 3D, 2D, ועריכת ווידאו....גם למשחקים לעיתים...(פחות קריטי) מה המלצתכם תנו מפרט.... בין אם זה AMD ובין אם זה PENTIUM...

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by AnX-,

אהלן, אשמח לעזרתכם ברכישת המחשב תקציב: 1000$ האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: 100$ מהם השימושים במחשב? לימודים, תכנות, תמונות, מוזיקה, גיימינג קל ציין שמות של משחקים בהם תשחק: CS:GO מתי מתוכננת הרכישה: חודש יוני-יולי האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: לא ללא מערכת הפעלה בקנייה- מעוניין להשתמש ב WINDS 10 גודל קשיח מינימלי: SSD מעל 128G האם לתת דגש למשקל המחשב: כן, לא מעל 3K האם לתת דגש לזמן סוללה: כן, ישנה חשיבות גודל צג רצוי: 15.6 - Touch האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מאזור מסויים: כן, ביוני אני מגיע ללוס אנגלס אשמח אם תשתפו אותי לגבי חנות מומלצת לרכישה באזור או שעדיף אונליין מבחינת המחירים ושליחה בתוך הסטייט. ואיך זה עובד בחזרה לארץ מבחינת המכס, אני מתכוון לא…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by IDan2013,

שלום! אם מישהו זוכר הייתי פה לפני כשלושה שבועות וקיבלתי הצעה למפרט, כמו שאפשר להבין עוד לא יצא לי לקנות, לאחר כמה שינויים מזעריים מאוד במפרט אשמח לקבל חוות דעת לפני הקנייה ואשקול את מה שתציעו. 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל בסך הכל. אם זה תכנות - כרגע זה סתם יהיה וירטואל אופיס אבל בעתיד אני מאמין שזה יעבור לסביבות פיתוח קצת יותר דורשות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ ואולי עוד מיני תוכנות בס…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אלה החלקים שיש: Memory - 2x Corsair XMS3 - Memory - 2 GB - DIMM 240-pin - DDR3 - 1333 MHz / PC3-10600 - CL9 - 1.5 V - non-ECCPower supply - XFX Core Edition PRO850W - Power supply - ATX12V 2.2/ EPS12V 2.91 - 850 Watt Processor - AMD Sempron 145 / 2.8 GHz ( 2000 MHz ) - Socket AM3 - L2 1 MB - Box Motherboard - ASRock 970 Extreme4 - Motherboard - ATX - Socket AM3+ - AMD 970 Graphics cards -2 X MSI RADEON R9 290 4GD5 4GB DDR5 (V803-842R) כלומר crossfire יש גם מארז FULL TOWER מפלצתי משהו, אבל בינתיים הוא יספיק. חשבתי להוסיף: כונן DVD להחליף את המעבד ל- AMD FX 8-Core Black Edition כונן קשיח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/240G 240GB SSD SATA III כפול 2 ב- raid0 זיכרון למח…

דיונים חדשים בפורומים