ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
האם שווה לקנות מחשב בימים אלה, כאשר יכול להיות שיצאו כרטיסי מסך חדשים של ATI בספטמבר ומפתחים סוקט חדש באינטל? ??? עריכה (לאחר שהחלטתי כן לקנות): שימושים - גיימינג בעיקר תקציב 6000 גמיש רזולוציה FHD מתכנן OC בעתיד , לא כרגע אין דרישות מיוחדות מהמפרט שקט חשוב במידה רבה אבל ביצועים קודמים לשקט המפרט: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H ₪1298 מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) - BOX - זמין במלאי ₪531 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-770T-USB3 ₪500 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 ₪252 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX460 OC 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1317 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] LANCOOL PC-K60…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב עושה בעיות והגיע הזמן להחליף אותו. משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, ובנוסף אני מתקין עליו איזו תוכנה שמשמשת אותי בעבודה שצורכת זיכרון, ככה שדרוש 2 גיגה, ועדיף כבר 4 שלא יחסר בעתיד, ונחמד שיהיה חזק ומהיר.(אין לה בכלל צרכים גרפיים. זה פשוט בסיס נתונים של אורקל) אשמח גם על המלצה על היכן לקנות (גר קצת דרומית לחדרה ויהיה נחמד שהאחריות באיזור, אלא אם כן אתם אומרים שמשתלם בהרבה חנות באיזור ת"א) תודה, ערן
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט למחשב ביתי להורים שלי (בעיקר אינטרנט ואופיס) שיהיה מספיק חזק כדי לרוץ חלק גם בעוד 5 שנים ויותר. יש לי מחשב שקניתי להפקת מוסיקה בבית לפני 5 שנים, עם מעבד AMD, והוא עובד ממש כמו חדש גם היום לעומת מחשב מותג (HP) שמכרו להורים שלי שאחרי 5 שנים לא זז. תודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000. אפשר להתגמש אם נראה לכם שיש צורך, כדי לקבל איכות שתחזיק לאורך זמן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ל…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
אוקי השאלה העקרונית שלי אם אני צריך מרובע ליבה [q6600 ] או שעדיף לשימושים שלי ללכ תעל כפול ליבה שעם oc יגיע רחוק יותר.. אני עכשי בכיתה י וככול שהזמן יעבור יהי לי פחות זמן לשחק.. אז אני לא חושב שכל כך חכם מצדי לקנות משהו שישמש אותי "טוב" יותר בעתיד אלא משהו שיהיה לי הכי טוב לעזמן הנוכחי של השנה שבא אני הולך לשחק הרבה ... המפרט שלי אמור לכלול.. מעבד - q6600 steping g0/e6750.. לוח אמ - מכיוון שאני לא צריך מערך רייד ותמיכות מאלפי כניסות sata ולא בfw אני לוחק GB P35-DS3L זכרוונת - ממצועים של קוסאייר 800MHZ 2G שעולים 458 בTms ארד דיסק - 320G sata 2 16mb כרטיס מסך - sparkle 8800 320mb כרטיס קול - x-fi Extrem audio שעולה 327 עכבר - Mx-518 מקלדת - בהתחלה logitech media keyboars…
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? ל עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים(דיאבלו החדש cod mw3), צפיה בסרטים * גודל המסך? עדיף 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) שהיה HDMI וUSB 3 * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? נראה * כונן Bluray? עדיף שהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שהיה אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? בא עם win7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש אני מעדיף שהמחשב היה עם המעבדים החדשים וגם מסך FHD אני רוצה איכות הכי טובה לראות איתה סרטים יש את המ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, כבר יותר משבועיים שאני מחפשת (בנרות) מחשב נייד. עד שהחלטתי לקנות את המחשב הנ"ל, נתקלתי בביקורות לא כ"כ מעודדות באינטרנט: http://www.notebookcheck.net/Dell-Vostro-1320.19368.0.html. אני כבר באמת מותשת מהחיפושים, ממש אודה למי שיוכל לעזור!!! הצרכים שלי הם: 13" (לכל היותר 14) 4000 ש"ח +- חשוב שהמחשב יוכל להתמודד עם תיכנות ברמה סבירה (SQL ACCSESS), עם התוכנה פלאש (לא רק הנגן..), ומעט פוטושופ. קל משקל - עד 2 ק"ג. האם בתקציב הנ"ל, יש קניה יותר "חכמה" מה-Dell vostro 1320? אני פשוט חוסכת כבר לא מעט זמן, וכמובן שיכאב לי להתאכזב מהמחשב...... תודה רבה רבה מראש ולילה טוב!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לקראת טיול גדול(תרמילאי) אני מחפש מחשב נייד קל משקל עם סוללה כמה שיותר טובה, אין בעיה שהמחשב יהיה חלש יחסית.. המטרה היא בעיקר גלישה מזדמנת (הזמנת מלונות ותכנונים של הרגע האחרון) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 + 500 חריגה , מעדיף לא לחרוג כי זה מחשב שיהיה זרוק בתיק רוב הזמן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)SSD 128 (עדיף 256 אבל אני יכול לשדרג לבד מקסימום) עדיפות ל M2 כי יש לי כונן זמין ואנ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, כמו הכותרת, מחפש מפרט למחשב נייח עד 7000 שקל למטרת גיימינג לא כולל מקלדת/עכבר/מסך/רמקולים ואם אפשר גם המלצה על חנות באזור תא/הרצליה (והסביבה) אגב המחשב בשביל חבר. תודה רבה! עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? -7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב בעיקר לאינטרנט ומשחקים .. מוכן להשקיע עד 3500 שקל אולי טיפה יותר בקשתי הצעות מבוססות אינטל ... כבר קיבלתי פה כל מיני ממש קשה לי להחליט איזה מחשב לקחת ... אני כבר מנסה לבחור אחד כמעט חודשיים ... כל פעם משהו אחר צץ אני רוצה לגמור את זה אחת ולתמיד .... לכן אשמח לשמוע הצעות טובות ואטרקטיביות ... וכמו כן גם יש לי כמה שאלות לגבי מפרטים שהוצעו לי פה בעבר .. אני לא ממש מבין למה אנשים מתעקשים שאני לא אצמד ל Intel אני אישית בכלל לא מכיר את AMD בחיים לא השתמשתי באחד ולכם קצת מפחיד אותי כל הסיפור .. אם מישהו יכול לעזור בנושא אני אשמח בקשר למעבד ... שקלתי לקחת 6550 ולא את ה4440 כמו שהרבה הציעו לי פה. יש ממש הבדלים בין השתיים לגבי מחיר וביצועים ( אני ארגיש את זה בכלל ? ) …
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט לגיימינג בFullHD הורכב בTMS, ייתכן אוברקלוק בעתיד ומתוכננות משקפי ריפט כשיצאו. אשמח להצעות ייעול![TABLE=width: 620] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]C4590T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪940[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]GH81MS2HN[/TD] [TD=width: 45%]בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪245[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 1…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב פורום, אחרי שהכנתי מפרט איתכם ואחרים שלחתי למקום שממנו אני קונה את המחשב את המפרט שהורכב והם שלחו לי מפרט משלהם עם חלקים זהים או מקבילים. זהו המפרט: HDD Samsung HDD 500 GB SATA II 16 MB CD-ROM צורב DVDRW LG GH22-NS50 X22 SATA Bulk BLACK זיכרון DDR 3 2G/1333 A-DATA Retail לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 Retail כרטיס מסך Sapphire ATI 5770 1024 GDDR5 PCI-E HDMI+DP Retail מעבד AMD Athlon II x4 630 AM3 Box מארז (הוא טוב?) Thermaltake V3 Window Black ספק כוח Thermaltake ST 600W Litepower A.PFC סה"כ: 3200 ש"ח כמה שאלות: 1. האם המפרט בעיקרון טוב שוווה את המחיר ומספק את הסחורה (שהיא בעיקר משחקים! ועיצוב בקטנה) 2. האם הספק כוח שנתנו לי הכרחי? מישהו אמר לי שצריך 450-500 וש-60…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב לשימוש בייתי של אינטרנט , סרטים 4K, לא יותר מידי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים בסיסיים, אינטרנט, סרטים 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd pci, הארד דיסקים, ספק כוח 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשובה מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה ללוח mini 7. האם הא…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
-
נשמע לכם הגיוני שגובים רק על העבודה 480 שקל לפני מע"מ?! עוד לפני שיודעים מה הבעיה בכלל.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי HP DV3-2150ej יש לי סרט ב HD 1080P וחיברתי את המחשב ל TV וניגנתי את הסרט הסרט קרטע לאורך כל הדרך קול + תמונה. שמתי לב שכאשר הסרט מתנגן המעבד עובר ל 100% ניצול. שאלתי היא כזו האמת באמת קשה למחשב לנגן את זה!? אולי בגלל המעבר ל TV? או שפשוט יש איזה משהוא שמכביד על המחשב? תודה רן
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי IBM ThinkPad T41 2373-2GG פירמטתי אותו והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה. יש לי בעיה למצוא את הדרייברים הנכונים. ב- Network Connection אני לא רואה את ה- wireless, אלא רק את ה-local area connection. כמו כן, אין לי יותר את כל הסמנים של IBM, כלומר, כשמגבירים או מחלישים ווליום או את הבהירות של המסך, תמיד היה מופיע סימן ירוק על המסך, ועכשיו לא, וגם כשלוחצים על Fn-F5 שאמור להציג חלון של הגדרות לחיבורי wireless לא קורה כלום. מה צריך להתקין? הייתי באתר של IBM והורדתי והתקנתי חלק מהדרייברים ושום דבר לא השתנה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט ב 1500 שקל שיחזיק לי שנתיים (עד שאני אסיים שירות החובה) באופן חלק כבר יש לי ציוד היקפי ככה שלא צריך התכנון זה להריץ עליו XP עיקר השימוש יהיה הורדות ועבודה "משרדית" ופעם ב.. להריץ משחק בסגנון של Half Life 2 (אני רוצה לשחק איתו את Episode 2) שיריץ אותו בהגדרות סטנדרטיות ושלא יקרטע זה לא אמור להוות בעיה כי המנוע הוא משנת 2004 והדרישות לא השתנו מצאתי באינטרנט את הדרישות Half-Life 2: Episode Two Minimum System Requirements CPU: 1.2 GHz Processor RAM: 256 MB Graphics Card: DirectX 7 capable graphics card Windows 2000/XP/ME/98 Half-Life 2: Episode Two Recommended System Requirements CPU: 2.4 GHz Processor RAM: 512 MB Graphics Card: D…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש שני מחשבי נייד אחד לאחותי ואחד לחבר. נתחיל אם של אחותי =התקציב 2000 שקל מחשב שיהיה טוב לה ללימודים\עבודות\אינטרנט וכדומה. המחשב השני לחבר תקציב 2500 שימושים אינטרנט\מוסיקה\צפייה בסרטים. תודה מראש לעוזרים.שבת שלום. נ.ב עדיפות לשניהם לחברות טובות כמו ASUS וכו'.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי להתייעץ איתכם. יש לי תקציב של כ 8,000-10,000 שקל לקנית מחשב נייד. הדרישות החשובות שלי במחשב: מסך - אני עובד על תוכנות גרפיות כמו פלאש ופוטושופ ולכן חשוב לי מסך כמה שיותר טוב ויחסית גדול. משקל - שיהיה כמה שיותר קל אמינות - אחריות ושירות מהיר מהירות - וכמובן עדיפות למעבד כמה שיותר חזק וזכרון של 1 ג'יגה. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום את המחשב החדש טושיבה עם מעבד I3 החדש וזכרון 4 גיגה DDR3 איך אני יכול לדעת כמה זכרון מוגדר לכרטיס המסך ואיך אני יכול לשנות את זה ? אני רוצה לשחק מידי פעם במשחקים במחשב הזה וחשוב לי שהזכרון של כרטיס המסך יהיה גבוה בזמן הזה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , זוג רוצה להחליף את המחשב הנייח והמיושן שברשותו בנייד חדש . על הלפטופ לא להתחמם למצב של "חמים בידיים" (כתלות בעומס כמובן) תדירות שימוש - פעמיים בשבוע בערך , ללא משחקים , אינטרנט אופיס בדיקת מייל ושליחה , קצת פייסבוק בשביל הפאן ,לא רואה שימושים תובעניים באופק . עדיפות משמעותית ל"עם מערכת הפעלה" הדרישות - (לפי הסדר) 15.6" ,עדיף מסך מט , רזולוציה של 1200*1920 , עוצמת הארה טובה היות ולא הולך להיות מחובר למסך חיצוני מקלדת נוחה . i5 , חושב על 8GB RAM. צורב . nice to have - numpad , מקלדת מוארת , SSD. LAN זמן סוללה כמעט חסר משמעות היות ומרבית הזמן המחשב יפעל בבית מחובר למטען , ייתכן ויצא מעט לטייל . כונן הייברידי - לא ניסיתי ולא מכיר אבל כבר אעדיף להשקיע ל SSD מלא . גג …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,5286,4361 האם ההפרש במחיר שווה קנייה מבחינת עלות מול תועלת של המחשב? http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4720HQ-vs-Intel-Core-i7-4710HQ http://www.tomsguide.com/answers/id-2589056/nvidia-geforce-gtx-860m-960-gddr5.html
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לראות סרטים, גלישה, אופיס, משחקים קז'ואל, עריכה גרפית קלה מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוך פלוס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מבקש המלצות למפרט למחשב למשרד, למהנדס העוסק בתכנון מכאני בתוכנת אוטוקד.לא נדרש מסך,צורב,מקלדת וכו'. התקציב הוא כ 5000 ש"ח. דרושה יציאה לפלוטר (אני לא בטוח איזה סוג...) דיסק לא גדול במיוחד, בסביבות 100 ג'יגה. תודה לממליצים
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, BF4, GTA V, FIFA 15 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-