ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מחשב נייד של לנובו (y50-70 עם 860gtx) בזמן האחרון בזמן שאני משחק במשחקים אני שם לב שיש לי צניחות של FPS , למשל משחק כמו cs:go יכול לרות על 190 fps ושנייה אחרי הfps יכול לצנוח ל30-20 לכמה רגעים... ניסיתי לעדכן דרייברים , לנקות אבק ולפרמט את המערכת וכל אלו לא עזרו. האם ייתכן שהחלפת הדיסק הקשיח המכני שלי בדיסק קשיח בטכנולוגיית SSD תפתור את הבעיה? תודה רבה מראש לעונים (:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי נייד של חברת ג'יגבייט. יש שם דיסק קשיח בנפח קטן יחסית, ברשותי דיסק קשיח חדש. איך בדיוק מחליפים? יש למישהו איזה שהוא מנואל עבור זה? פתחתי את המכסה למטה והHD התגלה לפני, אבל עושה רושם שיש צורך לפרק גם את הצד השני. אני לא רוצה להתחיל לפרק חצי מחשב אבל ה100 ג'יגה הנוספים מאוד קורצים לי. אני ישמח לכיון, אני מעדיף לדעת מה אני עושה מאשר לפרק על "עיוור" תודה! עריכה: יש על הHD סוג של נייר דבק (חזק, מסוג נילון קשיח) כנראה שאיתו אני אמור לשלוף את הדיסק החוצא. אני מנסה אבל זה נראה שהוא תפוס על ידי עוד זוג ברגים בצדדים. חשוב לציין שהדיסק יושב בסוג של מגן פח. נ.ב זה הדגם Gigabyte W566N
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,5286,4361 האם ההפרש במחיר שווה קנייה מבחינת עלות מול תועלת של המחשב? http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4720HQ-vs-Intel-Core-i7-4710HQ http://www.tomsguide.com/answers/id-2589056/nvidia-geforce-gtx-860m-960-gddr5.html
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset CLUB3D RADEON 9550 (128BIT) - 256MB DDR TV OUT DVI AGPx8 - RETAI SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Thermaltke Shark Full Tower Aluminum Case - Silver Thermaltake Purepower 460W Blue light - Active PFC - ATX 2.01 Thermaltake BigWater 12cm Liquid Cooling System יוצא בסביבות ה-5300 שקל לכל מי שחושש, שאני לא אנצל את המערכת הזו, אני הולך לקרוע אותה =)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך מפרט אינטל בלבד כולל מסך שטוח 512 MB זכרון, לוח אם טוב אפשר כולל כרטיס מסך טוב, כרטיס קול טוב דיסק 40GB 7200RPM, באפר 8MB יש לי כבר צורב להוסיף כל פריט: מקלדת, רמקולים, עכבר אופטי USB, שאלה: מדוע כל המפרטים הזולים שלכם מבוססים AMD
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקראת טיול גדול(תרמילאי) אני מחפש מחשב נייד קל משקל עם סוללה כמה שיותר טובה, אין בעיה שהמחשב יהיה חלש יחסית.. המטרה היא בעיקר גלישה מזדמנת (הזמנת מלונות ותכנונים של הרגע האחרון) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 + 500 חריגה , מעדיף לא לחרוג כי זה מחשב שיהיה זרוק בתיק רוב הזמן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)SSD 128 (עדיף 256 אבל אני יכול לשדרג לבד מקסימום) עדיפות ל M2 כי יש לי כונן זמין ואנ…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ההורים שלי שיהיו בריאים יצאו לפנסיה. החלום שלהם תמיד היה להשתמש במחשב. כעת החלו הורי בקורס בסיסי להכרת המחשב, לכן הם מעונינים לרכוש מחשב חדש. דרישות מהמחשב: 1.התחברות לאינטרנט. 2.עבודה עם מעבד תמלילים (לא חיב לביות האופיס הכי חדש שיש) 3.כונן קשיח הכי זול שיש עם שלוש שנות אחריות. 4. זיכרון מינימלי (אף אחד לא יריץ משחקים על המחשב פרט לסוליטר או פריסל) 5.לוח אם עם אחריות של שלוש שנים 6.מכיוון שאין להורי הרבה מקום בבית תריך מסך דק מסוג TFT אבל הם מוכנים שלמוע גם על מסך אמין וזול מסוג 17" 7.מכיוון שהקשר של הורי עם המחשב יתבצע דרך המקלדת והעכבר רציתי לשמוע מחברי הפורום מה עדיף, עכבר ומקלדת אינטרנט של מיקרוסופט או של חברת לוג'יטק (יש לקחת בחשבון גם את שקלול המחיר. תודה מראש בשמי…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט - (חזק, לצרכי עבודת תיכנות): מעבד:INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache לוח אם:ASUS - 6PCI 3DDR זיכרון:Samsung DDR 512MB 3200/400Mhz דיסק קשיח:Western Digital 80GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition קורא+צורב דיסקים:Lite on x 52 OEM black פלופי:TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 כרטיס קול:Creative Vibra 128 כרטיס מסך:ATI XL 8mb כרטיס רשת:3Com 10/100 מודם:Conexant 56K PCI Modem רמקולים:CREATIVE SBS-250 STEREO עכבר:Logitech WheelMouse Optical מקלדת:Genius KB-06 PS2 Heb-Eng מארז:Midi For P4 מסך:Lyama Vision Master Pro 413 17 inch האם ישנה התאמה בין המעבד, לוח האם והזיכרון? תוכלו להמליץ על שילוב אחר, אולי יותר מתאים? האם כרטיס המסך מספיק לצרכים הבסיסיים? תודה רבה, שלומי
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).csgo gta v watch dogs shadows of mordor thw witcher 3 הרשולוציה הטבעית של המסך 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בתקציב של 10 אלף שקל. מטרת המחשב היא למשחקים כבדים, זה הדגש, רק למשחקים שהיה מחשב-על בבקשה. שהמפרט יכולל כמו-כן מסך 19' אינץ' שטוח, נחמד לא חייב הכי טוב, אבל אמין. ציוד הקפי מלא: שיכלול בבקשה עכבר ומקלדת אלחוטיים ורמקולים, אבל לא משהו בומבסטי אלא משהו סטנדרטי הדגש הוא יותר על איכות המחשב בלהריץ משחקים ושהציוד ההקפי יהיה יותר צנוע בבקשה. תודה רבה לכם אני מצפה לתגובתכם.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא לחרוג באגורה מהתקציב. לא משנה אם יהיה רועש או לא. כמובן כרטיס מסך OB. ללא מסך וללא אף ציוד היקפי. בתודה מראש למי שיצליח להרכיב משהו נורמלי...
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 3,000 ש"ח והמחשב שהכי נראה לי זה Fujitsu Lifebook AH530-4 http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=AH530-4 1. איך המחשב הזה נראה לכם, ולמה הוא כ"כ זול (כל מחשב שראיתי בטווח המחירים הזה היה הרבה יותר חלש)? 2. איך הוא יתפקד כמחשב לאיטרנט, מוזיקה, עבודה, ומשחקים פשוטים(diablo 2, D&D online וכו')? 3. הram של המחשב הוא 2GB ואני חושב להגדיל אותו לפחות ל4GB, כמה זה יעלה לי (+/-) והאם עדיף לי להתקין מערכת 64Bit ולמה? 4. כמה שעות הבטרייה שלו תחזיק בעומס? 5. אפשרי לחבר אליו את המערכת של logitech z5500 או שתיהיה בעיה בגלל כרטיס הקול או משהו אחר? 6. יש למישהו המלצה למחשב טוב יותר בטווח המחירים ה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות לפטופ שבין היתר יריץ משחקים. כמה דברים שחשובים לי: 1.מקלדת עם anti-ghosting או N-Key rollover. אני משחק פיפ"א או פרו במחשב, וזה דורש הרבה מקשים בו זמנית - ולכן זה חשוב לי שהמקלדת תגיב טוב ולא אצטרך מקלדת חיצונית. מה שכן, מקשי מאקרו לא חשובים לי. 2. כונן אופטי (רצוי מאוד) - לא לכל המחשבים יש, ואני יודע שאפשר לחבר חיצוני. אם יש 2 דגמים שההבדל ביניהם הוא בכונן אופטי אעדיף את זה עם. אם בכל זאת מצאתם מחשב מעולה בלי כונן שאין לו תחליף מוכן להתפשר. 3. טמפרטורה - שלא יתחמם בצורה אגרסיבית שבאזורי הידיים (בהנחה שיד אחת באזור המקשים, והיד השנייה באזור WASD). 4. כרטיס מסך - 970M או 980M של 6GB או 8GB - מחפש מחשב שיחזיק לכמה שיותר שנים ועדיין יריץ מ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך רק את החלקים הפנמיים בלי מסך וכל זה ..!!
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב אני צריך מחשב נייד שיהיה מסוגל להריץ את שלושה התוכנות הבאות במקביל FOTOSHOPE INDESIGN אילוסטרייטור עכשיו מצאתי מחשב באחת הרשתות שמציע את המפרט הבא: (asus n550jv -cn191h) מעבד 2.4GH I7 4700 HQ זכרון 8GB דיסק קשיח 7200 RPM נפח כרגע לא חשוב כרטיס מסך של NIVIDIA GEFORCE GT 750M 2GB מסך FULL HD 1920X1080 על הקירור לא הופיע מידע עד כמה זה חשוב ? במחיר של 4900 באילת ואולי תהייה עוד הנחה מה אתם אומרים על המפרט הוא יעשה את את העבודה בצורה טובה? זה לעבודות גרפיקה בנסיעות או בחופשות וסופ"ש יש לי מחשב נייח בבית שעושה את העבודה כמו שצריך! ועוד שאלה אחרונה האם אפשר לראות מה המפרט של המחשב הנייח ופשוט לקנות מחשב נייד תואם עם אותו המפרט והוא ייתן לי ביצועים כמן …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש מפרט למחשב בסיסי לקרובי משפחה. אמור להחליף מחשב בן 6! כך שמבחינתם אפילו המחשב הפשוט ביותר יהיה שדרוג עצום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, צפיה בסרטים, משחקים בסיסיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי Flash באינטרנט או משחקים מסדרת לגו שדרישות החומרה שלהם צנועות -מהי הרזו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל אנשי הפורום ! ובכן, אני חדש בפורום ומקווה שאוכל לעזור ולהיעזר בו. כמו כן, עברתי דירה השבוע (עזבתי את בית ההורים) ולכן אני מעוניין לקנות מחשב חדש. מה אני מחפש וצריך? 1) מחשב חזק ויציב. 2) אני רוצה שיהיה בו צורב+DVD להוריד סרטים ושירים מהאינטרנט 3) אני גם לומד מחשבים כרגע באוניברסיטה ויש מצב שהפרוייקט שלי יתעסק בהקמת אתר. אני לא יודע אם זה קשור או לא אבל אני צריך שהמחשב יהיה מספיק מהיר וטוב כדי לסיים את הפרוייקט. 4) התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח. 5) פחות חשוב לי לוח מסך מעולה, אבל אם אפשר במסגרת התקציב אז שיהיה (וכך אולי יהיה ניתן לשחק משחקים גרפיים וכדומה) תודה מראש לכולם !! צביקה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש שמיועד לצרכים של עיצוב גרפי. מה דעתכם על המפרט הבא: (יש לי מסך כבר) ABIT IC7-G Intel 875P Motherboard (HT,Dual SATA RAID,Dual DDR400,5.1 Sound, Intel G-LAN,1394, USB 2) [PIV/DDR] Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit 433 Mhz , 32x8 Low Density CAS 2 6-3-3 1T, hand picked 4.5ns, 2.6-2.9V, 6 Layer Ultra Low Noise Shielded PCB ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card Western Digital 60GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 3 years warranty ! LG 52/24/52//16 Combo CD-RW/DVD-ROM Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Mi…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב נייח לעריכת וידאו. שימושים: כאמור, עריכת וידאו, בדגש על תוכנת Adobe Premiere CS 5.5 תקציב: 5.5K ציוד היקפי: יש צורך במסך, מקלדת ועכבר (מקלדת ועכבר פשוטים). שאלה: האם יש צורך בכרטיס קול ייעודי? הערה: נראה לי בהתחלה נסתפק בכונן 500GB מפאחת המחירים היקרים כיום. תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיים דבר כזה, הדבר הכי קרוב שמצאתי זה מקלדת חיצונית (וקצת ענקית) עם TRACKPOINT באתר של IBM בארץ לא מצאתי איזה משהו. אז מישהו נתקל בזה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מבקש ממכם, מביני העניין שתרכיבו לי מפרט למחשב בסכום של 4500 שקל. המחשב אינו מיועד לאוברקלוק, המפרט צריך לכלול מסך. השימוש במחשב יהיה אינטרנט משחקים וכו. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000-9000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתחרר ואני לא בקיא כ"כ בחומרה ואני כבר כמה ימים שובר תראש מחשב פועל 24/7, כ-2 משתמשים אינטנסיביים.. משחקים, הורדות, אינטרנט(+רשת).. שימוש די אינטנסיבי והציפיות פה גבוהות מה כבר ביקשתי 100fps OC - מעניין אותי ולכן אשאיר אופציה פתוחה לתחום הזה ועדיף לקחת חלקים שיתאימו ל OC עתידי D: amd/intel-עד היום הייתי חסוד של אינטל, אבל האלטרנטיבה ש AMD מציעה מעניינת אותי מאוד ;] 2gb ram - ראיתי שזה הכי משתלם... case - יפה, מאוורר, עדיף עם חלון, ומוכן להשקיע +200 על מד טמפרטורות שיציג לי מה הולך בפנים.. לוח אם סוס עם ביוס סוס בטח יש לכם לינקים לכל מיני בנצ'ים של חומרה.. link me אם אפשרי.. עכשיו בגדול התקציב הוא 4,4.5 5 יהיה כואכ לשלם אבל בטח שמשתלם... כאמור, הרבה זמ…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הראו לי ושאלו אותי מה דעתי על מחשב זה: Gateway ZX6971-UB30P All-in-One Specifications: • All-in-one design • Intel® Core™ i3-2120 processor • Features a 3MB cache and 3.3GHz processor speed. • Features smart 4-way processing performance for HD quality computing. Intel® HD graphics are built into Intel’s smart new processors. • 4GB DDR3 memory For multitasking power, expandable to 8GB. • 1TB SATA hard drive • Features a 23" LCD high-definition widescreen multitouch screen with Ultra bright technology for exceptional image quality. • 1.3MP high-definition webcam Makes it easy to video chat with family and friends. • Wireless keyboard and mouse al…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: amd athlon 64 bit 3000+ לוח אם : A7N8X Delux (nForce2)128bitDDR,SATA זיכרון : 512MB x 2 CL2 Kit GEIL 400mhz כ.מסך : ATI raedon 9600XT +TV+DVI 128 MB כרטיס קול : CREATIVE live Value 5.1 ד.קשיח : s.ata 8MB 7200 120 GB ---תמליצו לי על חברה--- עוד דיסק קשיח שעליו יהיה וינדוז : WD "raptor" 36 GB s.ata 8 MB 10000 RPM ה10000RPM יהיה עם Vantec HD Cooler+panel+LCD צורב דיוידי : LG 4040B DVD+R/-R מארז: Skyhawk --aluminum--, led עם כמה מאווררים , חלון ומנורת נאון . מסך סמסונג :17'' 763 MB שטוח מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט : MS Internet + MS Mouse Wireless Optical
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-