ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גרפיקה בעיקר מאיה ורינדורים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מאיה, אפטר. פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא צריך מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המחשב הזה מעבד-Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB לוח אם- ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרון - DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסק קשיח - Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך- ASUS HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 ספק כח - Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pinHec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin המחשב יריץ את כל המשחקים החדשים ברמה גבוהה? בינתיים כל זה עולה 4155
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של Dell דגם VostroA860. יש לו 2 סלוטים 1 תפוס עם 1 ג'יגה והשני לא תפוס ויש קיבולת מקסימום של 4 ג'יגה זיכרון במחשב. עכשיו האם ידועות בעיות תאימות כאלו או אחרות עם הנייד הזה?אני מעוניין לקנות 2 ג'יגה נוספים למחשב ככה שיהיה 3 ג'יגה כולל במחשב כדי שהוא יוכל לתמרן יותר טוב עם הויסטה,לכן אני שואל אם ידועות בעיות תאימות עם הנייד הזה. הזכרונות שאני מתכנן לקנות הם SO-DIMM Kingston 667mhz.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט של HP: Model DV5-1160 CPU 2.26 GHz Intel Core 2 Duo Processor P8400, 3 MB Level 2 cache Memory 4096 MB (2 x 2048MB), Up to 8 GB HD 320 GB (5400) Display 15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280X800) GPU NVIDIA GeForce 9200M GS, Up to 1535 MB (256 MB dedicated) Optical Device Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support Sound Altec Lansing speakers 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated Wireless 802.11b/g WLAN Bluetooth Yes Card Reader 5-in-1 integrated Digital Media Reader for Secure Digital cards, MultiMedia cards, Memory S…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן (כמובן אם זאת מציאה בתוספת 100 ש"ח כן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -משחק בעיקר OVERWATCH וLOL ,הFPS חשוב לי יותר מהגרפיקה . אבל אני רוצה להתנסות במשחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך שהשתלב עם כול זה , בגודל בנוני . -לאילו הגדרות ג…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקיב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? HTPC, הרצת סרטי BLU-RAY (בעיקר REMUX, ואולי גם תלת מימד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. SPLASH PRO, FOOBAR2000, KODI ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אינצ'FULLHD 55 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היק…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לבקש בנייה של מחשב עם 2X 970 או 2 290X, במחיר הכי סביר שאפשר, ללא SSD, ללא מוניטור. אני מוכן לבנות את המחשב בעצמי ואפילו מעדיף אם זה משנה את המחיר. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש מפרט בתקציב עד 3500 גג חשבתי על זה : Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray GIGABYTE P55A-UD4P s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E ram DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel GIGABYTE HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E Enermax Naxn 550W Active PFC 12cm Fan PSU. מה אתם אומרים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500₪ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - Dell 24' 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - מארז ANTEC P182SE 5. במידהויש צורך במפרט…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן :-) בכמה שבועות האחרונים אני מחפש ומתעניין בלפטופ והגעתי לפורום כאן בסופו של דבר.. החלטתי גם להתייעץ אתכם. מטרת המחשב: תכנות, אינטרנט, צפייה בסרטים ואופיס.. לא למשחקים וכו'. גודל המסך: 14 אינץ' זה אחלה, הוא רוב היום יהיה מחובר למסך נייח (אולי אז עדיף 13.3?) רזולוציה: HD זה מספיק.. משקל רצוי: עד 2 ק"ג, כי כשאני אצטרך לקחת אותו + מטען לא רוצה יותר מדי משקל מעבד: מחיפושים שעשיתי אני מאמין שמספיק לי i5 מהגרסאות החדשות שלו.. אין לי צורך בi7 שמקפיץ את המחיר. האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, יהיה מחובר למטען רוב היום. יציאות מיוחדות: חשוב לי שיהיה חיבור HDMI, לא רוצה להתעסק עם מתאמים.. bluetooth: לא חובה.. כונן קשיח: פה יש לי שאלה אליכם גם - האם כדאי לקנות 250 ג'יגה SSD ולהסתו…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כגון: Battlefield 4 Need for Speed: Rivals Crysis fifa 2014uוסרטי fullhd -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם ה…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, הנה הטופס. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, משחקים קלים, גלישה בעיקר, וסרטים. * גודל המסך? 15". * רזולוציית המסך? 1366. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא מבין בזה. משהו רגיל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, וחיבור ל SSD. * Bluetooth? אם יש מה טוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. אין לי הבדל בין 500 ל 1G. רק שיהיה חיבור ל SSD. * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) כלום. א…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה רכיבים חדישים ואיכותיים: מארז + הארד דיסק SSD + ספק כוח 600W, כולם דרך אגב נקנו לפי המלצות הפורום פה. השבוע גם התחדשתי במסך 1920X1080. עבר זמנו של לוח האם הצולע שלי, מקל זכרון אחד כנראה הלך, ואני מניח שזו כבר הזדמנות גם להשתדרג מהמעבד E8400 שיש כרגע. אז: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בעוד 500 ש"ח אם זה שווה את תוספת האמינות והביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מרובה-ליבות, מכונות וירטואליות, גיימינג קל עד בינוני, אופיס עם גליונות נתונים, גלישה עם הרבה טאבים פתוחים. א) במידה והמ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המחשב הנ"ל אך עפ"י שיטוט באתר זאפ המחיר שלו הוא מעל 3000 ש"ח. 1. האם כדאי כבר לרכוש בחו"ל? החנויות בארץ נותנות אחריות בינלאומית לשנה בלבד שזה גם ככה מה שמקבלים גם בחו"ל ככה שמבחינת האחריות אני לא רואה שזה משנה משהו. 2. האם יש אתרים מומלצים להזמין מהם את המחשב מחו"ל ומה המיסים שאצטרך לשלם על המחשב בארץ? (מכס/מע"מ) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד זול בעל זמן סוללה ארוך. חשבתי לקנות macbook air אבל מעדיף מחשב נייד של ווינדוס האם יש מחשבים זולים ממקבוק בעלי זמן סוללה ארוך ? השימושים שלי בעיקר גלישה באינטרנט צפייה בסרטונים הורדה של תכנים תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי לכולם, בזמן האחרון אני חושב לעשות "מתיחת פנים" למחשב שלי, ורציתי להתייעץ אתכם המקצוענים לגבי האופציות שיכולות להיות רלוונטיות עבורי. קצת רקע - כבר כמה שנים טובות שאני בעסקי התעופה והסימולטורים (לפחות הייתי, הצבא עושה את שלו...). ב-2014 רכשתי מחשב חדש לטובת העניין. את המחשב הרכבתי בעצמי תוך התייעצות עם חובבי סימולטורים כמוני שמבינים דבר או שניים בבניית חומרה לתחום זה. להלן המפרט שלו: כפי שניתן לראות, מדובר במחשב יחסית חזק. כדי לקבל מקסימום ביצועים, ביצעתי OC למעבד (רוב הזמן עמד על 4.4GHz). לפני כשנה וחצי בערך, הOC עשה את שלו, והקירור הנוזלי כבר לא הצליח לשמור על הטמפרטורות כמו שצריך, אז ביטלתי את הOC וחזרתי לתדר הדיפולטי של המעבד. (על הדרך…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני מעוניין לקנות את המחשב הזה Asus VivoBook S14 S410UN-EB064T עכשיו יש לי קודם כול שאלה האם אתם יכולים לתת חוות דעת עליו למי שיש ראה או שמע עליו ? ואיפה אני יכול לקראות דגמים של אסוס לתצוגה או לנובו ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed 3, far cry 3, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע אבל עד 1K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שבחו"ל בחודש הקרוב מעוניין לרכוש מחשב אולטרה בוק איזה מבין השניים יותר מומלץ ? והאם יש למישהו ניסיון לגבי מימוש אחריות פה בארץ? (למחשבים שנקנו בחו"ל ובאחריות בין לאומית או שלא אמור להיות בעיה). סמסונג (הדגם עם ה500G): Samsung Series 5 NP530U3B-A01US 13.3-Inch Ultrabook אסוס: ASUS U36SG-AS51 13.3-Inch Ultraportable Laptop אשמח לעזרתכם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא המקום ואולי אני עובר על אחד מחוקי הפורום אבל הזדמנות כזו אני לא רוצה שתפספסו, כי לא תמיד כולם נכנסים לפורום המקבילים פה. הבוקר פרסמתי מודעה בפורום "ספקים ומארזים" על מארז ANTEC P280 שכרגע ניתן לקנות אותו במחיר של 390 שקל במקום ב 550 שקל ! מידע נוסף בפוסט עצמו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=537471.0
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש , הדגש הוא על אמינות מהירות אני בעיקר גולש ועיבוד תמלילים (לא למשחקים ) התקציב הוא 4000 -+ , יש לי כבר מסך שטוח לכן אין צורך במסך ,אני צריך כרטיס מסך DVI תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השבוע אני קונה מחשב אני צריך מפרט למשחקים. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?8000+-בתשלומים 16 תשלומים 12 כמה שיותר... 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים ביותר! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.הכול-רמקולים,מסך,מקלדת עכבר,DVD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות הת…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו יכול לספר מה הוא כולל??? באתר של הדובים, החכמים כנראה פשוט שכחו לכתוב את הדברים הכי חשובים כמו השילוש וכרטיס מסך לדוגמה.... אופסי ;D www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_661&products_id=4950
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז אני יודע שהתקציב הוא לא גדול ולא ממש למשחקים בכל מקרה המחשב צריך לכלול הכל מסך דק 17 מקלדת ועכבר פשוטים מאוד, עם רמקולים נסתדר כבר ככה שלא צריך. המחשב מיועד לילדים קטנים שכמו שאתם יודעים יש להם משחקים כבדים מאוד. ככה שתנסו לדחוף את הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר בתקציב. חריגות עד 200 ש"ח יתקבלו אבל לא יותר מזה. תודה לעוזרים. עריכה: חשבתי על זה: Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case 240.00 ¤ 1 240 ¤ 1 7572 NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 216.00 ¤ 1 216 ¤ 2 8788 AMD Athlon 64 Bit 3500 Socket AM2 Box CPU 555.00 ¤ 1 555 ¤ 3 8511 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 64-Pro CPU Cooler for AMD64 167.00 ¤ 1 167 ¤ 4 7052 Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA I…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב 8000 +- אפשר לחרוג אבל עד 400 שקל גג שכולל מסך LCD 19 טוב עם זמן תגובה סבבה לא פחות מ4MS למשחקים וגרפיקה לא משהו כבד מדי פוטושופ וכדומה לא לתלת מימד ודברים כאלה. ומה לדעתכם עדיף אינטל או AMD ? לכל המגיבים תודה מראש.
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-