עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, ברשותי המפרט הבא - WIN 8 Pro X64 Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 12GB RAM KINGSTON ATI 6950 2GB Flushed to 6970 Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVANCE Dell 2311h שברצוני לשדרגו ברכיבים הנ"ל - [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: mws_boxTop, width: 100%, align: center][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: mws_boxLeft][/TD] [TD] [TABLE] [TR] [TD=class: mws_boxCenter][TABLE=class: productListing, width: 100%] [TR] [TD=class: productListing-heading, align: center]Remove[/TD] [TD=class: productListing-heading]Product(s)[/TD…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by dagasex,

מעבד: 939 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: 319 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H110M-S2H (DDR4) S1151 זכרון: 229 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR4 2133Mh דיסק קשיח: 249 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty באנדל (מארז + ספק): 290 ₪ - * חדש במבצע * - Ippon RTX + ANTEC 450W BUNDLE קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 מחיר סופי: למזומן 2075 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 2116 ₪ --- מה דעתכם? (מחשב לא למשחקים אלא לעבודה משרדית וסרטים) ואיך בכלל החנות מישהו קנה מהם?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by mike666,

שלום, אני מחפש נייד 13' לטובת סביבת פיתוח VS אחרי הרבה קריאה בחרתי ב V13 בגלל שהוא דק וקל ומוגדר בין NoteBook ל LapTop מבחינת הביצועים ( אולי יותר דומה לNoteBook) נכנסתי לאתר של דל לבצע הזמנה וראיתי שהם הוסיפו עוד דגם חדש חדש - שנראה כמו בדיוק מה שאני מחפש מסך 13 עם מעבד I3 באותו מחיר של ה V13 - שזה 669$ רק שהדגם החדש 3300 כולל מצלמה משופרת מעבד משופר בהרבה וכונן DVD צורב הנה הבעיה. חבר שמגיע מארה"ב בסוף החודש יכול להביא לי את הV13 שזה מחשב שנבדק בהרבה אתרים וקיבל ציונים טובים אבל המעבד שלו יחסית חלש - המשלוח יגיע תוך שבוע מהיום. אם אני מזמין את הדגם החדש שעל פניו נראה הרבה יותר טוב אבל לא "מוכר" המשלוח יגיע בסוף החודש (בדקתי באתר של דל) ואצטרך לעבוד עם חברת שליחוי…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Rockstatement10,

אנחנו מחפשים מחשב לאחי עד הסכום הזה. התקציב שלנו לא גדול. יש לנו מסך כבר. מחפשים מחשב שיתן את המקסימום בביצועים, אני יודע שאי אפשר להביא מפלצת במחיר כזה אבל שיהיה הכי טוב שאפשר. יד2 יהיה אידיאלי? כי לא מצאתי משהו טוב. מה אתם מציעים לעשות? יש העדפה שיריץ משחקים... גם אם זה על הגדרות נמוכות זה בסדר. פשוט את הכי טוב בתקציב.

5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR, INDESIGN - CS5 וצפיה בתכני HD (FULL HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כ…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוני- פרו אבולושן פיפא 15, צפיה בסרטים, מוזיקה * גודל המסך?לא קריטי, עדיף 14 ומעלה * רזולוציית המסך? לא מבין מדי, שיראו יפה.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי.. אמנם אמור להיסחב איתו לפעמים אבל בגדול השימוש הוא לבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כל עוד לא תיגמר אחרי שעתיים שלוש זה בסדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750 gb * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה.. חי בישראל.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אבל לא קריטי (אני סטודנט ולפי מה שראיתי אצלכם א…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. - ראשית אני מבקש להתייחס להודעה ברצינות, אני לא עושה כאן צחוק מאף אחד. - בלי תגובות של "חבל תחסוך"\"לא משתלם" וכו'. המחשב למטרת משחקים, ללא ציוד היקפי (אין צורך לנסות לדחוף בכוח), לא לOC (למרות שלא יזיקו מאווררים אקסטרה בגלל מזג האוויר בקיץ) יש אפשרות חריגה עד 25K תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני סטודנט ל (ומתעסק ב)עיצוב גרפי. לפני שנתיים מתישות בעבודה על תוכנות של אדובי: פוטושופ, אילוסטרייטור פלאש ואינדיזיין. מצאתי 3 דגמים (מתצוגה) של מחשבים שיתאימו לי ואשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=24551&txt_search=%FA%F6%E5%E2%E4&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=23920&txt_search=%FA%F6%E5%E2%E4&buy=&minprice=0&maxprice=0# http://ksp.co.il/?uin=23457 לכל אחד יתרון שונה ופה אני מתחיל להתבלבל כולם 8 ג'יגה (חלק תופסים את כל הסלוטים וחלק לא) כולם בערך אותו כרטיס מסך (מי טוב יותר, ה GT820 או הGT740??) וכולם פחות …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by dor_ozz,

מחשב למשחקים תקציב 10 אלף. תודה

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית/ביתית, סרטים וקצת גיימינג לילד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch, minecraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם יש צורך בציוד…

11. אני מחפשת מחשב נייד חדש ללימודים והדרישות שלי הן: התקציב שלי הוא בערך: 5000 (עדיף פחות) מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית בסיסית (לא חייב) מסך 13.3 (אני לא סגורה על אם אני מעדיפה מבריק או מט) משקל רצוי: עד 1.5 קילו, מאוד חשוב כי אני סטודנטית ואני כל היום סוחבת את המחשב זמן סוללה: לפחות 4 שעות עדיפות ל-3 USB כונן קשיח: שילוב כלשהו עם SSD כשלדעתי 128GB לא יספיקו לי (ללא כונן אופטי) אחריות ל-3 שנים (למרות שאם אפשר להרחיב אז זה גם בסדר) מערכת הפעלה כלולה בתקציב עדיפות לחברת ASUS שהבנתי שהם טובים דרישות מיוחדות: מקלדת מוארת, מסך מגע (אני לא ממש בטוחה לגבי זה) בעיקרון אני מתלבטת בין 2 דגמים: אסוס Asus ZenBook Touch UX302LA-C4004H:htt…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by נעמה כהן,

שלום שמי נעמה ואני מחפשת מחשב נייד ללימודים. אני מתחילה ללמוד תעשייה וניהול לכן יהיה שימוש לרוב באופיס ובעוד תוכנות שרטוט של אוטוקאד. תודה מראש

13. שלום, אני מחפש מחשב מיני i3 6100I. המחשב יריץ חלונות 10, יותקן עם קודי. דרישות לשליטה מרחוק ע"י שלט הרמוני של לוג'יטק. בין היתר: הדלקת המחשב ע"י IR ממצב שינה כניסה לתוכנת קודי ניווט בתפריטי קודי כניסה לכרום כיבוי למצב שינה בתחילה הייתי די נעול על NUC NUC6i3SYK המגיע עם IR מובנה. מחיר, כולל זיכרון 8GB וכונן SSD 120GB עולה כ 1,900 ש"ח. מפרט מפלונטר. אח"כ ראיתי שניתן להזמין מחשב איגלובל עם מפרט זהה, במחיר של 1,200 ש"ח. בעבר ניתן היה לרכוש מודול IR שהיה מדליק את המחשב ע"י IR, אך לצערי מודול כזה לא נמכר יותר (ביררתי עם המוכר) שאלות: 1. האם פרט לנוק, ישנו מחשב מיני התומך בהדלקה ממצב שינה? אם כן - אשמח …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ושימוש ביתי (מסמכים ועבודות, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו רציני, בעיקר אופיס 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 בערך, כמה שיותר…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום, אני זקוק ליעוץ בבניית מפרט למחשב לעריכת וידאו "חצי מקצועית" - אין צורך במחשב לעריכה נטו, אלא למחשב ביתי חזק מספיק כדי לקודד וידאו ולערוך בתוכנות וגאס ופרימייר. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מיועד לעריכת וקידוד וידאו. שימוש בתוכנות סוני וגאס ופרימייר 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? ניתן לוותר כרגע על כרטיס מסך חזק שיאפשר שימוש בשני מסכים במקביל, אבל חשוב שהלוח אם יתמוך בהרחבה לכזה בעתיד 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קר…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by lompy,

הסיפור בקצרה , לקרוב שלי כנראה עומד למות המחשב. מדי כמה זמן הוא מקבל פסים מוזרים על המסך והמחשב נתקע לו. מניסיון שלי זה מעיד על כרטיס מסך תקול. הכרטיס הוא מובנה בלוח ונראה לי שבמוקדם או במאוחר כל הלוח ימות ואין מנוס מלחליף מחשב. המחשב הנוכחי הוא E5700 עם 2 גיגה זיכרון וזה מספיק לו. התבקשתי לעזור אבל אני לא כל כך מעודכן במה משתלם היום לקנות ומקווה שתעזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר אז מעוניין לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט + אופיס א) במידה והמחשב…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם! צריך את עזרתכם, מחפש בדחיפות מחשב נייד. שימושים: אינטרנט, סרטים עבודה עם וינראר ועדיפות לזה שיהיה כמה שיותר מהיר. יש לי תקציב עד 2500 שקל מה אתם אומרים על המחשבים האלו: הראשון הוא SAMSUNG R540 בעל מעבד I3 370, זכרון 3GB DDR3 ,הארד דיסק 320GB 5400RPM ,יציאת HDMI, מגיע עם ווינדאוז, מסך 15.6 במחיר של 2650 או שיש לי את הDELL 5010 עם אותו מפרט כמו של הסאמסונג רק עם הארד דיסק 250GB וזכרון 2GB DDR3 במחיר של 2400 ש"ח. כולם עם אחריות לשנה על ידי היבואן. הבעיה היחידה שאני לא אוהב את הצבע של הסאמסונג- מן זהב כזה, והדל ממש יפה אבל האם כדאי לקנות מחשב בעל 2GB זכרון לטווח הארוך? האם ווינדוס 7 64BIT יוכל לעבוד על 2GB זכרון? בקשר לנפח בהארד דיסק זה לא ממש משנה כי יש לי כונן נ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום! מטרות המחשב : משחקים חזקים, מסך 14". ללא cdrom.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by anri,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 9500 ALCU כמות: 1 - מחיר: ¤1408 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: NZXT Lexa BlackLine No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤517 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-15 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤686 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤536 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1256 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעניין בהמהרת המעבד כמות: 1 …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Pro modder,

האם זה משמעותי למחשב בעל חומרה חזקה במיוחד המיועד למשחקים?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Iko89,

בקצרה .. אם רוצים לפרמט,נעזרים ב- one key Recovery ואז התוכנה מפעילה את קובץ התמונה של השחזור שמוחבא במחיצת D ואז הכל יפה ונחמד והמערכת מבצעת יעני פירמוט ואתה מקבל מערכת הפעלה מוכנה עם כל הדרייברים וכו . הבעיה שלי .. שמפאתי חוסר מקום, מחקתי את המחיצה המוסתרת (D) אני מוכר השבוע את המחשב ואין לי זמן לישלח אותו לחברה לכמה חודשים (זה מה שהם הציעו) אם מישהו יוכל להציע רעיון אני יותר מאשמח

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. שלום חברים , רצ"ב המפרט הקיים שלי: Intel Core 2 Quad Q9550 Box Arctic-Cooling Freezer 7 Pro G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI GIGABYTE GA-EP43-DS3L Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe LG GSA-GH22L X22 SATA Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB Thermaltake Xasier VI case Corsair CMPSU-550VXEU 550W LG LW227WTG האם יש מצב לשדרג את המחשב הקיים או שאני צריך ללכת על מפרט חדש לגמרי? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by eldad7,

מעבד: amd athlon 64 bit 3000+ לוח אם : A7N8X Delux (nForce2)128bitDDR,SATA זיכרון : 512MB x 2 CL2 Kit GEIL 400mhz כ.מסך : ATI raedon 9600XT +TV+DVI 128 MB כרטיס קול : CREATIVE live Value 5.1 ד.קשיח : s.ata 8MB 7200 120 GB ---תמליצו לי על חברה--- עוד דיסק קשיח שעליו יהיה וינדוז : WD "raptor" 36 GB s.ata 8 MB 10000 RPM ה10000RPM יהיה עם Vantec HD Cooler+panel+LCD צורב דיוידי : LG 4040B DVD+R/-R מארז: Skyhawk --aluminum--, led עם כמה מאווררים , חלון ומנורת נאון . מסך סמסונג :17'' 763 MB שטוח מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט : MS Internet + MS Mouse Wireless Optical

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by anatoli,

שלום לכולם. אני צריך מפרט אחד בשביל חבר ואחד בשבילי. התקציבים לא כוללים ציוד היקפי והרכבה, אך כוללים שניהם LCD 17. קיבלתי כמה המלצות ללכת על סוקט 754 בשביל המפרט הזול יותר, אך אני דואג מחוסר אפשרות לשדרג בעתיד. אשמח לקבל מפרטים שנראים לכם מתאימים ביותר, ולאשמח גם לתשובה לשאלה האם באמת קנייה של מערכת בסוקט 754 תהווה מכשול בשדרוג עתידי. Anatoli.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה, עדיפות לחיסכון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of tanks, Smite, Skyrim... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים