עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MusBurger,

שלום חברי פורום יקרים אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי שכבר עובד איזה 4 שנים טובות אבל נראה לי שהגיע הזמן לשדרג ובמיוחד שעוד מעת יש בלאק פריידיי וכל השיט הזה אז אולי יהיו מחירים ממש טובים 2 בעיות : הלוח אם שלי הוא GA-B85M-HD3 של ג'יגהביט והתושבת שלו היא 1150 ככה שנראה לי שבשביל לשדרג את המעבד אני צריך להחליף לוח אם (תקנו אותי אם אני טועה) שאלה שניה , לאיזה מעבד לשדרג ? כרגע יש לי i5-4690 והוא כאילו סבבה עד שאני מרגיש שהוא לא סוחב דברים ובטח שאני על הגדרות ממש גבוהות תכננתי שבתקווה למבצעים טובים אולי אוכל לשדרג משהו טוב ב1500 שקלים תודה רבה לעוזרים

2. Started by VanGuard,

1) תקציב - עד 4000 ש"ח. מדינת רכישה- ישראל * מטרות המחשב? אינטרנט , אופיס , משחקים (ממש בקטנה - שיוכל להריץ משחקים בהגדרות נמוכות אפילו). * גודל המסך- 15.4. אין לי ממש כוונה לקחת אותו לשיעורים * משקל רצוי- לא קריטי. השינוע הכי רציני שלו יהיה ברכבת הבייתה בסופשים * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אבל באמת לא קריטי * בלוטות- ברובם יש אז נראה לי שזו לא תהיה בעיה * גודל מינימלי של כונן קשיח - 160 (רצוי 250) * צורב DVD- בהחלט * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או טושיבה חשבתי על 2 אפשרויות: 1. Inspiron 1545 T6500 2. Toshiba Satellite A300-20A ה-DELL משום מה נראה יותר חזק. אפשר גם להרחיב…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני משתחרר ואני לא בקיא כ"כ בחומרה ואני כבר כמה ימים שובר תראש מחשב פועל 24/7, כ-2 משתמשים אינטנסיביים.. משחקים, הורדות, אינטרנט(+רשת).. שימוש די אינטנסיבי והציפיות פה גבוהות מה כבר ביקשתי 100fps OC - מעניין אותי ולכן אשאיר אופציה פתוחה לתחום הזה ועדיף לקחת חלקים שיתאימו ל OC עתידי D: amd/intel-עד היום הייתי חסוד של אינטל, אבל האלטרנטיבה ש AMD מציעה מעניינת אותי מאוד ;] 2gb ram - ראיתי שזה הכי משתלם... case - יפה, מאוורר, עדיף עם חלון, ומוכן להשקיע +200 על מד טמפרטורות שיציג לי מה הולך בפנים.. לוח אם סוס עם ביוס סוס בטח יש לכם לינקים לכל מיני בנצ'ים של חומרה.. link me אם אפשרי.. עכשיו בגדול התקציב הוא 4,4.5 5 יהיה כואכ לשלם אבל בטח שמשתלם... כאמור, הרבה זמ…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. pavilion DV5269ea http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=919 Dell Inspiron 6400 www.yhf-tech.com/scripts/prodView.asp?idproduct=31 המחשב לא בשביל משחקים.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אבקש את דעתכם ועזרתכם בבחירת אחד הלפטופים הנ"ל שצריך לרכוש בחודש הקרוב. מבחינה חיצונית שניהם נראים דומים. במפרט ההבדלים הם בכרטיס המסך (ב560 יש את האינטל 4500HD מובנה לעומת ה-GEFORCE 10GE ב-G550) ובמעבדים (i3 330M לעומת T6600 ב-G550) ב-WIFI הם זהים (לשניהם יש 802.11b/g/n) המחיר בחו"ל 750$ ל-G560 לעומת 650$ על ה-G550. המחיר בארץ ל-G560 עדיין מוסתר ועל ה-G550 דורשים בסביבות 3400 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, אני צריך מפרט לקרוב משפחה שלי,הוא רוב הזמן עובד ועורך אבל בזמנו הפנוי הוא גם משחק . רוב הזמן העריכה בפוטושופ ,אבל הוא גם עושה קבוצות הדרכה לתוכנות עריכה קטנות למיניהן 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית לפרנסה,גיימינג כבד,סטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)-פוטושופ cs6 פרנסה ,פוטוסקייפ ועוד תוכנות קטנות מזדמן(קבוצות הדרכה בעיקר). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ETS …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?3500 מתאפשרת חריגה עד 4000\ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?פורטנייט בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?מאמין שהילד יתלהב אם יהיה דלת זכוכית וRGB 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…

8. Started by alergic,

זה המפרט שהרכבתי בעזרת מערכת המפרטים המומלצת של הפורום: 1- האם יש אפשרות לשינוי חומרה בלי לפגוע בביצועים ולהוריד את המחיר? 2- הקניה תתבצע עד סוף יולי אז יש אפשרות לשינוי מחיר +-200 ש"ח 3- המפרט שנבחר יכול להיות אוברקיל במידה בסויימת אך זה במחשבה לא לשדרג לתקופה של +-5 שנים 4- לא מתעסק ב OC ומעדיף לא להיכנס למערכי CF למיניהם 5- האם משתלם לקחת כונן קשיח בנפח קטן יותר ולהוסיף SSD לשיפור ביצועים? Intel i5-3570K- Tray - 1081 Scythe Mugen 3 - 200 Gigabyte GA-Z77X-D3H - 779 Kingston KHX1600C9D3/4G X2 - 338 Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX - 674 22X Samsung SHS223B - 98 Sapphire ATI Radeon HD 7850 2GB GDDR5 PCI-E - 1261 NZXT PHANTOM V2 - 750 HEC COUGAR-A760 - 49…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אחי טס לחו"ל וביקש ממני לרכוש עבורו מחשב. התקציב הרצוי הוא משהו הגיוני(לא 26K), אך במידה והלפטופ מתייקר בכדי לענות על כל הדרישות, אין בעיה. * מטרות המחשב? אינטרנט/אופיס ווידאו. עבור מולטיטסקר כבד. * גודל המסך? שלא יהיה קטן, ויהיה עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה. * משקל רצוי? אין בעיה אם יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל האפשר - ישומש בטיסות ובמלונות בעיקר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משהו מיוחד. * בלוטות? למה לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יכול להיות נחמד. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Intel i5-6400 2.7Ghz(3.3Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Trayכמות: 1 - מחיר: ₪828קירור למעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2כמות: 1 - מחיר: ₪43לוח אם:Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151כמות: 1 - מחיר: ₪292מארז:בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + FSP HYPER 600Wכמות: 1 - מחיר: ₪523זיכרון:Kingston DDR4 8GB 2133Mhz CL 15כמות: 1 - מחיר: ₪166כרטיס מסך:Gigabyte R9 290 4G DDR5 WindForce 3 GV-R929WF3-4GDכמות: 1 - מחיר: ₪1289קשיח למחשב שולחני:WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platterכמות: 1 - מחיר: ₪225כונן אופטי:LG DVDRW X24 SATAכמות…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core i5 4670K @ 3.40GHz Haswell 22nm Technology RAM 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. Z87-HD3 (SOCKET 0) Graphics DELL U2913WM (2560x1080@60Hz) Intel HD Graphics 4600 (Gigabyte) 2047MB NVIDIA GeForce GTX 770 (Gigabyte) Hard Drives 112GB ATA Samsung SSD 840 SCSI Disk Device (SSD) 932GB ATA WDC WD10EZEX-00R SCSI Disk Device (SATA) Optical Drives DTSOFT Virtual CdRom Device HP Virtual CD 4607 USB Device HL-DT-ST DVDRAM GH22NS70 SCSI CdRom Device Audio Realtek High Definition Audio אקווה שהמחיר לא ירד משמעותית

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני קונה מחשב כנראה עוד שבוע, איך המפרט הזה ? 2x Twinmos 512MB DDR400 PC3200 1x ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 SAPPHIRE RADEON X1600XT 256MB PCI-E 1100 ¤ 1 1x Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 1x Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse OEM 1x AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice Stepping E6 1x Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Armageddon1,

מחשב די פשוט לשימושים של אופיס , וידאו , קצת משחקים פה ושם (לא משהו שדורש כוח עיבוד מאסיבי) מה ההבדל המהותי בין AMD לאינטל ? ראיתי שיש הבדל בכסף האם זה גם יורגש בפועל בביצועים? תקציב נאמר בין 1500-2000 . אין צורך ב: ד.קשיח , צורב-נגן תקליטורים , מקלדת ,עכבר ,מערכת הפעלה (אתקין בעצמי..) , מארז, מסך. יש צורך ב: מעבד ( או AMD או אינטל - אני לא מבין מה ההבדל לשימושים שציינתי ) גוף קירור פשוט ונחמד למעבד (ראיתי נראה לי של ארקטיק.. משהו כזה) לוח אם - שיתאים לשימושים ותו לא .(אין צורך בתכונות מיוחדות , לא יבוצע אוברקלוק למשל ) כרטיס מסך- הבדל בין מובנה על לוח האם לבין אחד סטנדרטי בינוני ? זיכרון-4GB בסטיק אחד (הכי זול DDR 3 1333Mhz) ,(יהיה הבדל מהותי אם זה יבוא כזוג 2X2 ?) …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Amitai Milshtain,

היי אני מעוניין לקנות את המחשב הזה Asus VivoBook S14 S410UN-EB064T עכשיו יש לי קודם כול שאלה האם אתם יכולים לתת חוות דעת עליו למי שיש ראה או שמע עליו ? ואיפה אני יכול לקראות דגמים של אסוס לתצוגה או לנובו ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם, אני בונה מחשב HTPC לסלון, המחשב יתחבר לרסיבר ומשם לטלויזיה 720P. המחשב הזה צריך להיות יותר אטרקטיבי מMac Mini שנקנה ב600 דולר. אם אי אפשר לנצח את זה אני אאלץ לקנות מקינטוש :'( תקציב: עד 2400 ש"ח ייעוד: מחשב HTPC לסלון (שקט, יפה , קטן) ציוד היקפי: שלט רחוק, wifi (ללא כרטיס טלויזיה אבל עם אפשרות הרחבה בעתיד) עם DVD, ללא Flopy, כרטיס קול מובנה, כרטיס מסך מובנה עם יכולות ניגון HD העדפות: מעבד Phenom II X2 בכוונה לנסות לפתוח ל4 ליבות. קירור: כמה שיותר שקט, כלומר קירור ייעודי למעבד שהוא נמוך ויכנס למארז HTPC הרכבה: אין צורך אוברקלוק: פתיחת ליבות למעבד מארז: מארז לHTPC, משהו בסגנון של Antec NSK2480 Black שגם מספק קירור טוב ומקום להוספת כרטיס טלויזיה בעתי…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by nanoam,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. בעיקר world of warcraft, overwatch, valorent, league of legends 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. מתכנן לרכוש מחשב חדש לגמרי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? יש הגבלה לגובה ורוחב. עדיין לא מדדתי במדויק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

17. Started by rotman,

שלום לכולם , ה THINKPAD של אבא שלי כבר קצת התעייף לאחר 4 שנות שימוש ועכשיו הוא רוצה חדש , הדרישות : 15.4" , HD לא פחות מ 120GB , זכרון : 2 GB , מ"ה : או VISTA פשוט ביותר או XP ויהיה נהדר עם יהיה גם משטח מגע בנוסף ל trackpoint המצוין. וכמובן , WIFI עכשיו השאלה היחידה היא על איזה THINKPAD ללכת? איזו סדרה ? וכו'... אשמח אם תעזרו לי

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by dropc,

עד כמה יהיה מסובך לקנות מחשב ולהרכיב אותו לבד? אני מעוניין לרכוש HTPC ולהרכיב אותו לבד ויש לי מספר שאלות ואשמח שתענו לי עליהם: 1. הלוח-אם\מארז מגיע עם ברגים מראש לחזק את הלוח-אם למארז? 2. זכור לי שלפני שמתקינים את המעבד צריך למרוח משחה כלשהי. היא מגיעה עם המעבד? 3. עד כמה יהיה מסובך לחבר בין המארז ללוח-אם, את כפתור ההפעלה, ריסט, יציאות usb ושאר הדברים? 4. האם יש מדריך מפורט שלב אחר שלב למרכיב המתחיל? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? ל נצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים HIGH-END תכני HD וגם מכונה וירטואלית VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). V MWARE עובד עם ווינדוס סרבר 2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far-cry , crysis ,COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מסך 24 עם 1080 יכול להיות שישו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. כותרת: רכישת מחשב נייד - עד 3000שח - שיהיה אפשר לתכנת ולקחת ללימודים 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3000שח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500שח 2. מה שימושי המחשב ? לימודים => עבודה משרדית. (כל מה שמחקתי מהשאלון התשובה היא לא) 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צריך שהמשקל שלו לא יהיה כבד מדי על מנת שיהיה נוח לסחיבה. => לכן הגודל מסך כנראה חייב להיות 13/14 אינץ' (לא מכיר 15אינץ שלא שוקלים הרבה). חיי סוללה חשובים כמובן. מעבד i3 טוב יספיק לי. (אם נשאר מקום בתקציב אז i5) 8 ראמ 500גיגה הארד 128גיגה SSD חובה! כרטיס מסך סביר. תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ספציפיים, תכנות-תדיר, גלישה עם המון טאבים - כבד, סרטים, הרצת VM-מזדמן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CS:GO בלבד, צריך לרוץ בהגדרות מינימאליות על 120 FPS קבוע בלי בעיות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוצייץ FHD אני מניח, מסך 24" שירכש…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני צריך לציין שיש לי ספק CORSAIR 520W אני לא מתכנן לעשות OC וחשוב לי שיהיה לי USB3 מפרט של אינטל: CORE I5 2500 BOX INTEL BEARUP BLKDH67BLB3 1X4GB MUSHKIN ZOTAC GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E SHARKOON Rebel9 Pro Economy Black ATX Case (No PSU) מפרט של AMD:Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box ASUS M4A87TD/USB3 AM3, 870, DDR3 1600, PCI-E 1x4GB Mushkin ZOTAC GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E SHARKOON Rebel9 Pro Economy Black ATX Case (No PSU)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אם אני מצליח להשיג מחשב מאק מחו"ל ומביא אותו לארץ, הוא נמצא תחת אחריות בינלאומית במידה וקורה משהו? ואם כבר, ידוע לכם על מה האחריות בדיוק? כי שמעתי שיש אחריות גם על נפילות, נוזלים שחודרים למחשב ועוד כמה דברים...(אם נגנב המחשב ???) אם לא, איזה מחשבים כן מאפשרים אחריות בינלאומית ולאיזה תקופה בדיוק? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. מבקש עזרה למפרט מחשב ב6000 +/- + מבוסס I7 לצרכי משחקים וסרטים כבדים ואינטרנט. ושאני יוכל לעבוד במחשב עם כמה פעולות בו זמנית ושהמחשב יעבוד חלק ללא ציוד היקפי נוסף. אפשרות לOC בינני - גבוה בעתיד, שיהיה שקט במידת האפשר. ובמחשבה לעתיד שעם שדרוג קל וOC בעוד שלוש שנים המחשב עדיין יענה על הצרכים המצויינים למעלה המחשב יהיה מחובר למסך 19" ולמסך 32" לצורך סרטים בעיקר (ול22" בעתיד הלא רחוק).

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היי אני הולך ללמוד הנדסה ואני ממש מתלבט בין 2 מחשבים ניידים: https://ksp.co.il/index.php?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=65477&txt_search=Asus+Zenbook+Flip+13+UX362FA-EL147T&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= https://ksp.co.il/?uin=67579 בבקשה תעזרו לי גם אם זו ביקורת לחברה או משהו

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.