עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lironori,

ברצוני לקבל חוו"ד על מפרט למחשב : המחשב רב תכליתי אך בעיקר מיועד למשחקים עם דרישות מערכת גבוהות , חשוב לי ביצועים, מהירות ושהמחשב לא ירעיש את המחשב הקודם קניתי לפני כ-7 שנים המחשב היה חזק במיוחד והחזיק המון זמן מעמד עד לפני כשנה עדיין הספיק לדרישות מערכת, מלבד שדרוג של כרטיס מסך הוספת זכרונות והחלפת ספק כח לא נגעתי בו, חשוב לי גם שלמחשב הנוכחי תהייה תוחלת חיים די ארוכה. Gigabyte ga-58a-udr3 Intel core i7 950 3.06ghz 8mb Arctic cooling freezer pro rev.2 cpu fan Gigabyte gtx460 1gb ddr5 Western digital caviar black 1tb 64mb 7200rpm Kingston hyper x 3x2gb ddr3 1600mhz Coolermaster cm690 ii plus black atx Chieftec 650w modular psu 14cmfun 24pin Asus drw-22b2s dvd+rw סך תשלום…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אחי הגדול זקוק למחשב טוב בתקציב שרשום כולל מסך. מספיק לו 80 ג'יגה זיכרון. אנא דאגו לכך שהמחשב יתמוך בשדרוגים עתידיים של הכרטיס מסך לאחד שהוא pcie. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  3. אהלן בשבוע הבא אני כנראה קונה מחשב נייד למשחקים בעבודה בסביבות 6 אלף שמתי עין על הדגם הבא: http://lamir.co.il/product.asp?product=14424 אם מישהו יכול למצוא לי מפרט עדיף על זה בסביבות ה 6K אני ישמח אבל אני רוצה לקנות מחנות אמינה תודה רבה

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  4. מפרט טכני: מעבד INTEL Pentium 4 2.6Ghz 800Mhz Hyper-Threading לוח ראשי ASUS P4S800 - D DDR400\AGPx8\8xUSB\5xPCI\FSB800MHz Hyper-Threading\Dual channel DDR\2xSerial ATA זיכרון512MB במהירות (DUAL CHANNEL DDR 400MHZ) כרטיס מסך לבחירה NVIDIA GEFORCE FX5200 128MB DDR TV OUT יציאת TV להצגת המחשב על גבי מסך הטלויזיה או ATI RADEON 9200 128MB DDR+TV OUT+ DVI כולל יציאת DVI למסכי LCD יציאת TV להצגת המחשב על גבי מסך הטלויזיה דיסק קשיח MAXTOR \ WESTERN DIGITAL 80GB 7200 כונן תקליטורים CD X52 כונן Floppy 1.44 כרטיס קול 6 ערוצים AD1980 6-channe (S\PDIF מאפשר חיבור דיגטלי למערכת קולנוע ביתי 5.1) כרטיס רשת: 10/100 הכנה לאינטרנט המהיר מארז מפואר (USBx2) מלפנים MIDI ATX P4 2-FAN …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by DXter,

זה המפרט שקנו לי: AMD 64 BIT 3000 VENICE 2X512 DDR 400 SEAGATE 160 G NCQ ALBATRON K8NF4U ALBATRON 6600 GT ENERMAX 425 CHENBRO W GLACIALTECH 120+80+80 LG4163B מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  6. שלום, יש לי נסיון של הרבה שנים עם מחשבים גדולים, אבל אני לא מכיר את עולם הניידים. אני צריך ייעוץ בבחירת מודל מתאים. (האם יש מודל כזה? האם צריך להרחיב מודל קיים? איפה אפשר, איפה כדאי וכו'). המחשב מיועד לעבודה בתוכנות עיצוב ופוסט פרודקשן (לא תלת מימד, אבל בכל זאת מאוד תובעניות!) יהיה נחמד אם גם משחקים ירוצו חלק (למשל SIMS2) אשמח לדעת כמה LAPTOP כזה צריך לעלות. האם זה יכול להיות באיזור ה-5000 ש"ח? אם לא, הסבירו לי בבקשה מה מייקר את החבילה ואולי אוכל להגדיל את התקציב. דרישות: מעבד אינטל DUAL CORE בסביבות 1.8G זכרון של 2G בשניים או ארבעה סימים (שיעבדו במקביל) כרטיס גרפי טוב עם 128 או 256MB של זכרון ייעודי (לא SHARED עם ה-RAM של המחשב) מסך איכותי ברזולוציה טובה צורב DVD יציאות …

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  7. בס"ד שלום אני מחפש מפרט הכי מהיר לצורך הפעלת תוכנות כבדות פוטושופ CS6 ועוד תוכנות אדובי ותוכנות של עריכת וידאו, אני עובד עם הרבה תוכנות במקביל שפתוחות במחשב ולא רק עם אחת ככה שיכול להיות לי 10 תוכנות פתוחות ברקע במקביל !!! (תוכנות של אדובי יכולות לשקול 15 גיגה לתוכנה אחת...) חוץ מ 50 או 100 דפדנים ביחד, שאני פותח כל שניה, בקיצור אני עובד כבד מאוד, מה שחשוב לי במחשב זה מהירות ושוב מהירותתת, (לא אכפת לי אפילו רעש העיר שיתן גז.......) כל שניה חשובה לי וכמה שיותר מהר אני מספיק יותר לעבוד. איזה מפרט מומלץ בשבילי לצריכים אמרתי שפשוט מהחשב יהיה מהיר מאוד גם בעומס כבד כזה. אני יכולק צת לחרוג מהתקציב אפילו 4000K אולי טיפה יותר אבל שיתן תמורה במצבי לחץץץ כבד גם יטוס מהררר תודה רבה…

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  8. אני מחפש דחוף דחוף מחשב נייד כמתנה לחברה. הדרישות לפניכם: * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל מסך 15.6 או 15.4 שיהיה ידידותי לעיניים * תוספות נדרשות יציאת HDMI ו BLUETOOTH * מקלדת מלאה, נוחה ושקטה (לא חייב NUMPAD) לסיכום צריך מחשב זול עם התכונות הנ"ל! אני סומך עליכם!!! בבקשה תגיבו מהר אני חייב לקנות את המחשב השבוע!!! תודה מראש

9. Started by BobbyMcGee,

היי, אשמח לקבל את עזרתכם במפרט העונה לדרישות הבאות: תודה רבה מראש לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? כ5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהתאם למפרט. אם יותר מומלץ לחסוך מתוך שיקולים כאלה ואחרים (כמו יעילות וכו) אז למה לא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח במידה ויש הצדקה \ מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודות משרדיות לא מורכבות מידי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by IPIP,

לפני שאני מזמין עכשיו מעבד וכרטיס מסך למטרת גיימינג , אני צריך להיות בטוח ב100% מחשב נוכחי: DualCore Intel Core i3-2100 + קירור למעבד Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only Biostar TH67B Dell U2412M ,1920x1200 FSP EPSILON 80+ 500W Kingston 4GB DDR3 1333 AMD Radeon HD 6850 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4185 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4930 סה"כ : 4230 ש"ח החלקים האלה תואמים ללוח אם שלי ? שווה את הכסף ? ויש מצב שאני אצטרך ספק יותר טוב או שזה בסדר ?

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. כגון מעבד זיכרון וכרטיס מסך ואם זה אפשרי מאיפה קונים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by itamar_moa,

שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מחשב HTPC בתקציב זול של עד 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי. הצרכים הם גלישה באינטרנט, צפייה בYOUTUBE וVIMEO, ניגון של סרטי FHD ותלת מימד לטלויזיה. אין צורך בכרטיס קול מיוחד, למה גם ככה זה מחובר למערכת סטריאו. רצוי שיהיה מארז קטן יחסית אבל לא היסטרי אם לא. אולי אבל לא היסטרי אופציה לשדרוג עתידי לכרטיס מסך יותר רציני מה אתם אומרים? יש מצב להצליח להרכיב בתקציב הזה? או שהגזמתי? תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש של אינטל (לא AMD), אבל עקרונית יש לי דיסק קשיח וכל הרכיבים הנלווים..... אני מעוניין לקנות: לוח אם טוב זיכרון 512 מגה (אני לא יודע איזו מהירות כדאי שזה יהיה....200 או 400 או משהו אחר) מעבד (לפחות 2.2) כרטיס מסך (משהו עם 128 מגה) מארז וספק הייתי רוצה לדעת את הרכיבים המדויקים כדי שאוכל לברר על מחירים בכמה חנויות.... העלות צריכה להסתכם במקסימום 3000 ש"ח.....(זה אמור להיות מחשב יחסית חזק......) תודה רבה רבה רבה מאוד, אלונה&אבי :-*

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by אביב גפן,

שלום לכולם. יש לי לקוחה בעסק שרוצה לקנות מחשב גיימינג VR לבן שלה. מהקריאה שעשיתי הבנתי שHTC Vive הוא המוצר המומלץ לגיימינג דרך Steam ונראה לי שזה מה שאמליץ לה. אודה להארות אם יש + מפרט נחמד שיחזיק את כל החוויה כמו שצריך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + VR א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא י…

15. אני מעוניין במחשב חזק למשחקים (ברשותי מסך "19 באיכות טובה), קראתי מספר פוסטים בפורום, ולהלן מספר שאלות בנושא : 1. נכתב לא אחת, שאין טעם להשקיע למעלה מ 5,000 ש"ח במחשב מסוג זה, האמנם ? 2. במפרטים המומלצים, יש את המפרט הבא בתקציב של 7.5K, האם אין זו סתירה לסעיף הקודם ? (בהנחה והתשובה היא שאין טעם) http://hwzone.co.il/specslist/view/111/ 3. אשמח לדעת מי מרכיב את המפרטים המומלצים, האם אלו מנהלי פורום זה ? 4. רוב בהמפרטים באתר זה נבנים ב SkyPC ו TMS, אני מניח שהנ"ל הוא מכיוון שנוח לבנות באתרים הללו מפרטים ולהעתיקם לפורום, אך האם יש בפורום גם נציגים של חנויות כאלה ואחרות ? (אני יודע שחובה עליהם להזדהות...) 5. אשמח לקבל המלצה למפרט המתואר בכותרת ההודעה, תודה. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום אני יורד מחר לאילת ואני מעונין לקבל מפרט מלא כולל מסך בסכום בין 4000-5000 ש"ח (מעדיף מעבד של אינטל אבל גם AMD יתקבל בברכה)וחנויות אמינות באזור. שיתאים לעבודה מאסיבית אני משחק במישחקים כמן BF2 שדורש הרבה מהמחשב אניי מודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by nirgrauer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח [3,500] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 , arma 2 , call of duty , gta iv ,cs:go -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע [מסך של פיליפס גודל 21 אינץ בערך ] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. שלום, צרפתי מפרט למחשב שמויעד לשמש לעריכת אודיו (בגלל זה הכרטיס מססך החלש, יש רק צורך שיתחבר לשני מסך LCD 17"). המחשב אמור לעמוד בעומסים כבדים מאוד ככה שככל שיותר חזק יותר טוב. כרטיס קול יקנה בנפרד. אני לא ממש יודע מה יותר חזק המעבד החדש של אינטל או הדואל קור בגרסת ב3.4 המצלצות בכיף והיתה מחשבה על קירור מים עכשיו מערכת קירור מים תקרר את כל המחשב ולא רק את המעבד? או שאילו רק המערכות ב700 שקל וכדומה? מעבדי אינטל? Price Units Total Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore 1150 1 1150 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 960 1 960 זכרונות? DDR II 800 Price Units Total 512MB Kingston HyperX 590 2 1180 כרטיסי מסך? ASU…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  19. * מטרות המחשב: לימודים-אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, מוזיקה. * גודל המסך-16 אינץ * זמן סוללה ארוך-לפחות 3 שעות * גודל מינימלי של כונן קשיח-300 * צורב DVD אין תקציב ספציפי,המטרה היא שהמחשב יסחב הרבה זמן ולא נצטרך להחליפו

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by avive,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כמה שיותר כבד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך טלוויזיה 32 FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?ללא SSD כבר יש לי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רצוי שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX 1,350 ש"ח 2 KINGSTON 1GB DDR2 800 PC2-6400 CL5 748 ש"ח 1 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD3200JS 450 ש"ח 1 Intel® Desktop Board Intel® 965G GD965RYCK bulk 698 ש"ח 1 Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe 1,775 ש"ח סה"כ 5,020 ש"ח

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  22. בניתי מפרט זה: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray, יחידות 1 ¤808 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=11 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ¤53 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤454 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=193 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Value, יחידות 2 ¤254 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=575 Samsung 750GB 7200RPM 32MB Sata2 HD753LJ, יחידות 1 ¤407 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=466 PALIT ATI Radeon 4870 Sonic Dual Edition 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ¤897 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=545 צורב LG GH22NS40 SATA x 22 Black, יחידות 1 ¤121 http://www.rsm…

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל וכשאני אומר לנצל, לא להביא לי מפרטים ב5065 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, קצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far cry 3, crysis 2 ודומיהם + העתידיים להגיע בקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 גודל 22' -לאילו הגדרו…

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה בדפדפן ומסמכים (word, excel וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by GUY550,

ובבקשה תנסו שיהיה בו את8800GTS320MB תודה ענקית לעוזרים

• 5 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.