ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון ברגע שהסוללה מגיעה ל30 % המחשב נכבה בלי התראה מוקדמת. עשיתי לו כמה סיבובי כיול אבל לא נראה שזה עזר. כנראה עשיתי משהו לא נכון, אז אני אשמח להכוונה איך לבצע כיול נכון של הסוללה. המחשב שלי הוא של דל. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלך חברים, בזמן האחרון נאספו לי כמה חלקי מחשב, אני מוכר לרוב בEBAY ורציתי לברר מה השווי שלהם: לוחות אם: 1. GA-G41M-ES2L GYGABYTE http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3024#ov תקול, הוא הוצעה ממחשב שנדלק מידי פעם, אך לא עשה בכלל POST או צפצוף, היה שם ספק גנ'רי שהוחלף בספק FSP, אך לבסוף התברר שהלוח נדפק, המעבד שהיה בו, עובד תקין בלוח חדש, לא יודע אם הוא נדפק בגלל ספק ג'נרי, לא נראה ויזואלית שהוא נשרף או משהוא, בכל מקרה זה המצב שלו. כרטיסי מסך: 1. GYGABYTE GV-NX66256DP http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1218#ov תקין לגמרי *יש לי עוד 6200LE ו GTS250 שאני יוסיף פרטים יותר מאוחר
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, הלך לי הלוח אם לפני כמה ימים והוא די ישן(Nforce4), אז החלטתי שזו הזמדנות טובה לשדרג את המחשב למשהו קצת יותר חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis 3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לפיתוח. קרוב משפחה קופץ ללונדון בקרוב, אז זו יכולה להיות הזדמנות טובה. דרישות: מסך עד 15.6", לפחות ברזולוציה של 1600x900 משקל - עד 3 ק"ג. כמה שפחות יותר טוב. כמות זיכרון: לפחות 8 ג"ב, עדיפות ל16 ג"ב נפח אכסון: לפחות 240 ג"ב, ssd. מערכת הפעלה: לא חשוב. יש bootloader. דרישות נוספות: המחשב יחובר חלק מהזמן למסך uv2711, צריך מספיק כח עיבוד גראפי כדי להזיז את שני המסכים (כרגע 4850 עושה עבודה יפה) שימושים: פיתוח - ויז'ואל סטודיו, cygwin, לפחות מכונה וירטואלית אחת של לינוקס בכל רגע נתון, matlab, python. אולי cuda בהמשך. הערה לגבי פיתוח: בסיס הקוד שאני עובד עליו כרגע לוקח באיזור ה 10 דקות לקימפול ע"י cygwin על ה e6600@ 3ghz שלי. המטרה העיקרית היא לשפר את זה ל2-3…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור מחשב בלוח יד שנייה: HP pavilion dv6000 ואינני יודע מה שוויו כיום. מה הוא שוויו של המחשב להלן? בתודה מראש (וסליחה למנהל הפורום שאני פותח הרבה נושאים(שכולם חשובים לי)), רז אוריין.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט ב 1500 שקל שיחזיק לי שנתיים (עד שאני אסיים שירות החובה) באופן חלק כבר יש לי ציוד היקפי ככה שלא צריך התכנון זה להריץ עליו XP עיקר השימוש יהיה הורדות ועבודה "משרדית" ופעם ב.. להריץ משחק בסגנון של Half Life 2 (אני רוצה לשחק איתו את Episode 2) שיריץ אותו בהגדרות סטנדרטיות ושלא יקרטע זה לא אמור להוות בעיה כי המנוע הוא משנת 2004 והדרישות לא השתנו מצאתי באינטרנט את הדרישות Half-Life 2: Episode Two Minimum System Requirements CPU: 1.2 GHz Processor RAM: 256 MB Graphics Card: DirectX 7 capable graphics card Windows 2000/XP/ME/98 Half-Life 2: Episode Two Recommended System Requirements CPU: 2.4 GHz Processor RAM: 512 MB Graphics Card: D…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב ישמש לשימושים ביתיים כלליים (יישומי אופיס, משחקים קלים, קצת עריכת וידאו ותמונות ביתי (photoshop, ulead), הורדות וצפייה בתכני HD). כרגע קיים מסך 19" שישודרג ל-22" או 24" בהמשך. לא צריך להיות חרישי, אבל גם עדיף שלא ירעיש כמו טרקטור. מה דעתכם על המפרט? Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB BOX, יחידות 1 ₪618 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1470 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-H57M-USB3 H57 CHIPSET, יחידות 1 ₪707 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1504 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי כבר כמעט חוגג 10 והוא מראה סימנים שהגיע הזמן להחליף אותו. השימושים המתוכננים במחשב הם משחקים (גם כבדים), סרטים, עריכת קול והורדות. בגדול קראתי פה בפורום הרבה וגיבשתי איזה מפרט, אך אני אשמח לשיפורים והצעות ואולי גם קצת לצמצום המחירים כי חרגתי מעט ממה שתכננתי (סביבות 7,000 ש"ח). אחרי התלבטות די קצרה החלטתי להשאר עם מערכת הפעלה XP 32 bit, אך אני רוצה שמפרט יתאים גם למערכת 64bit בעתיד. אלו ההגדרות הכלליות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות: אני לא בטוח, אני מאמין שאם זה אכן יהיה יותר משתלם לא תהיה בעיה לשלם גם במזומן. 2. מטרות המחשב: השימוש היומיומי יהיה הדברים הרגילים כמו גלישה באינטרנט, הורדות, תוכנות אופיס ומשחקים (גם משחקים כבדים). אני גם אראה סרטים במחשב (בעי…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אין לי דרישות מיוחדות, צריך זמן בטריה סביר, משקל סביר ומחשב חזק. אני אשאיר את המשחקים למחשב הבייתי, אבל מכיוון שהוא לא יהיה בבית שלי (אלא של ההורים) אני מעדיף שגם למחשב הזה יהיה מעט כוח וכרטיס מסך סביר. אם 5000 זה יותר מדי אני רק אשמח כי אין לי ממש הרבה כסף, אז עדיף יותר זול. יש לי אופציה בטוחה להביא מחשב מארה"ב (אם זה יותר זול) או אולי אפילו מהונג קונג, כל מה שאני צריך זה לבחור דגם. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
pavilion DV5269ea http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=919 Dell Inspiron 6400 www.yhf-tech.com/scripts/prodView.asp?idproduct=31 המחשב לא בשביל משחקים.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו לפני רכישה של Workstation שתכליתו היא עיבוד תמונות של דוגמאות ביולוגיות בתוכנת Zeiss ZEN Desk 3 Blue. יש לנו דרישות מומלצות למערכת (מצורפת תמונה, נא להתעלם מדרישות המינימום), אך מכיוון שאני קצת חלוד - אשמח לעזרת המומחים בהרכבת המפרט המדויק. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב נע סביב 10,000 שקלים, חריגה תתאפשר רק אם היא מזערית והתועלת עצומה. 2. מה שימושי המחשב? כאמור, השימוש יהיה אנליזות תמונות בתוכנה לעיל, ייתכן כי גם שימוש בתוכנות נוספות כדוגמת CellProfiler, FIJI או יותר מתקדמות. כרגע אנחנו משתמשים בשתיים האחרונות על מחשבים סטנדרטיים למדי והן עובדות בסדר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה לפני רכישת מחשב נייד ללימודי אדריכלות ועיצוב פנים אנחנו עובדים עם תוכנות כמו סקצ'אפ ואוטוקד וכו' אם תוכלו לעזור לגבי רכישה ואומדן מחיר של מחשב נייד מתאים ואלו רכיבים חשוב שיהיו חזקים... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב. ספק הכח שלי, מסוג DR-300TFX שבק חיים. חיפשתי ארוכות באינטרנט ולא מצאתי מקום שמציע ספק זה למכירה. אשמח לעצה איזה ספק כח אוכל לקנות במקום, שיתאים במקום ספק זה. לוח האם שלי מסוג GA-H61M-S2PV. אציין שחיפשתי באינטרנט ולא מצרתי מידע מתאים. תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אודה לעזרתכם במפרט למחשב לעבודה עם גרפים. המחשב לא ישמש למשחקים. אין דרישות מיוחדות מלבד אפשרות לחבר לפחות 2 מסכים וכרטיס לבלוטוס ו wifi התקציב סביב 2000-2500 תודה מראש
-
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - התקציב כ7500, מתאפשר חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - תכנות ב node .NET וכדו', הרצת מספר מכונות וירטואליות במקביל ואין סוף לשוניות וחלונות בכרום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים ומסכים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? -מאוד חשוב, קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
זקוק בדחיפות למפרט חזק למשחקים.! כולל מארז נחמד, מבוסס 64ביט,לא צריך oc. כמובן למשחקים כבדים. תודה רבה!!!!!!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב בתקציב של 5000 שקל, מבקש הערות והצעות לשיפור: רכיבחברהדגםהצעה של ksp מעבדamdaxp 2000580 לוח אםgigabytega-7vax (kt400)550 זכרון ramלא משנה256mb ddr 333410 כרטיס מסךatiradeon 9000 pro650 כרטיס קולcreativelive value 5.1185 דיסק קשיחmaxtor30 gb 7200420 כונן 1.44sony50 סי-די רום (dvd)LGx16260 מודםלא משנה56K60 מארזatx midi 400w170 מקלדתmicrosoft\logitechinternet\multimedia140 מסךsamsung17" 753 dfx flat1090 הרכבה190 סה"כ4755
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך המחיר למחשב הזה? שכחתי לציין שהמחיר הוא לפני ההנחה(18אחוז) אז המחיר הוא בעצם 1640ש"ח אני מחפש מחשב לשימוש בסיסי של אינטרנט\אופיס קצת סרטים לא יותר מזה... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד- intel i7 930 לוח אם- gigabyte x58-ud7 מארז- thermaltake full armor מאוורר למעבד- Scythe Ninja 3 כרטיס מסך- nvidia 8800 gts הארד דיסק- sumsung 1 terabyte הארד דיסק ssd 60 giga gail
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינוניים), צפיה בסרטים, תכנות (8ג'יגה זיכרון) * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? 1.5-2.5 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי SSD - מספיק 128 היי, כמו שרשום רצוי מחשב לתכנות, שיימש גם ללימודים, וגם בתור מחשב בבית שמחובר למסך. מקווה שכל הדרישות ייכנסו בתקציב.. תודה רבה,
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? שימוש בסיסי אינטרנט(צפייה בסרטים) ותוכנות אופיס * גודל המסך? לא יותר מ-14 אינץ' * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא דרוש זמן ארוך מהנורמה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חייב אבל יהיה נחמד * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500GB SATA יספיקו * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?3 שנים מהיצרן - רצוי כמה שיותר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL * כל דרישה מיוחדת ש…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! הפורום פה מפוצץ בבקשות דומות, והתשובות שניתנו לאחרים מאוד עזרו לי להבין מה אני צריך ולהרחיב את הידע שלי. אבל עדיין יש לי כמה שאלות שלא מצאתי להן תשובה ולכן העדפתי לפתוח בקשה משל עצמי..מקווה שיוכלו לענות גם לי * מטרות המחשב? - אני עובר לגור במעונות וסופשים חוזר להורים, זה אומר שהמחשב הנייד יהיה גם לטובת לימודים, אולי גם בכיתה, וגם בשעות הפנאי בשביל סרטים ומשחקים ישנים במעונות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מה ההבדל בין מבריק ומאט? לפי מה שהבנתי, אני צריך 14'. * רזולוציית המסך? - לא מבין בזה הרבה, משהו שיספק את מה שתארתי קודם. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא. * משקל רצוי? - הבנתי שאני לא רוצה משהו מעל 2 קילו אם אני הולך להתנייד איתו. * האם…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדי, סרטים וקצת גיימינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך) מסך 14'-15.6' 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף 6 שעות ומעלה, אך גם 4 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן, HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אתאר את כל התסמינים אולי מישהו נתקל בזה. המחשב היה במצב hibrnate בלילה. בבוקר הדלקתי אותו והוא נתקע על המסך הראשוני של HP. ביצעתי ריסט ומאז אין תצוגה במסך. יש מספר תופעות ששמתי לב אליהם: 1. אם המחשב מחובר לחשמל, מספר שניות לאחר ההפעלה הוא נכבה ונדלק שוב לבד. 2. אם הוא מחובר לסוללה, מספר שניות לאחר ההפעלה הוא נכבה אך לא נדלק יותר. 3. בזמן שהוא מחובר לתחנת עגינה, הוא לא מוציא מתח ל USB, אבל אני כן רואה אור בכבל רשת. לפני שבוע החלפתי לו מאוורר. ניגשתי עם המחשב לטכנאי שתיקן לי אותו, והוא טען שרוב הסיכויים שהלך הלוח אם... לי נראה כאילו המחשב תקוע במצב hibernate. ניסיתי להוציא את הסוללה הפנימית, ולחבר אותו לצג חיצוני אך זה לא עזר. לאחר בדיקה אצל טכנאי, הוא הוציא חלק חלק במח…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב החדש יורכב בתוך מארז קיים של COLORSIT לאחר שיפורקו ממנו כל חלקי המחשב הישן (מסיבות אישיות) אין צורך בציוד היקפי או במערכת הפעלה במחשב תותקן מערכת הפעלה מסוג XP PRO ולא ויסטה אני מעונין שהמעבד יהיה מסוג Q9550 או חזק יותר אבל לא I7 הספק חייב להיות לפחות 600W TP הגודל המינימלי של הזכרון יהיה 4GB במהירות גבוהה מ-800MH האם כדאי או רצוי להוסיף למעבד קירור מיוחד ומאיזה סוג אבקש שהמפרט יתבסס על כרטיס מסך מסוג ATI4890 בלבד (נקנה בחנות FOXPC ב-1050 ש"ח שהם כמובן חלק מהתקציב הכולל של כ-5000 ש"ח) המסך הקיים הוא P2350 של סמסונג ברזולוציה של 1900-1080 תודה מראש לכולכם על התייחסות לבקשה, ממתין בקוצר רוח לתגובותיכם
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-