עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש מחשב מיני i3 6100I. המחשב יריץ חלונות 10, יותקן עם קודי. דרישות לשליטה מרחוק ע"י שלט הרמוני של לוג'יטק. בין היתר: הדלקת המחשב ע"י IR ממצב שינה כניסה לתוכנת קודי ניווט בתפריטי קודי כניסה לכרום כיבוי למצב שינה בתחילה הייתי די נעול על NUC NUC6i3SYK המגיע עם IR מובנה. מחיר, כולל זיכרון 8GB וכונן SSD 120GB עולה כ 1,900 ש"ח. מפרט מפלונטר. אח"כ ראיתי שניתן להזמין מחשב איגלובל עם מפרט זהה, במחיר של 1,200 ש"ח. בעבר ניתן היה לרכוש מודול IR שהיה מדליק את המחשב ע"י IR, אך לצערי מודול כזה לא נמכר יותר (ביררתי עם המוכר) שאלות: 1. האם פרט לנוק, ישנו מחשב מיני התומך בהדלקה ממצב שינה? אם כן - אשמח …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by justwondering,

שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים בקרוב ואני רוצה לקנות מחשב. התקציב הוא 3500. התמקדתי ב-3 אופציות ואשמח לשמוע את דעתכם. 1. dell vostro 5468 עלות: 3500 ש"ח. Intel Core i5-7200U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 14.0-inch HD (1366 x 768) Anti-Glare NVIDIA GeForce 940MX,. אחריות של 3 שנים. http://www.hvr-plus.co.il/Product/36145319/מחשב-נייד-Dell-Vostro-5468-מסך-14-מעבד-i5-7200U-דיסק-256GB-SSD 2. 2. lenovo YOGA 710s עלות: 3632 ש"ח(אילת): Intel Core i7-6500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 14.0 Inch FHD (1920x1080) ips touch screen, Intel® HD Graphics 520. אחריות של שנה. http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Volter,

שלום אני הולך לעשות OC קטן למעבד האם הקירור מספיק? הזיכרנות טובים לOC? אני לא רוצה להשקיע הרבה ברמקולים אלה מספיקים לי וגם את המסך לא לשנות אני עושה את זה ב12 תשלומים Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT AN7 nForce2 Ultra400 Motherboard (µGuru,Dual DDR400, SATA RAID, 1394, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 633.94 ] 1 Memory : OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Rev 2 Performance Series Memory [ ¤ 685.34 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 161.99 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Bu…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי אני עוזר לחבר לקנות מחשב חשוב שהמעבד יהיה לפחות מסדרת 7000 עדיפות למחשב שמגיע בלי מערכת הפעלה שהמחשב יתמוך בזכרונות של 800 מגה הרץ (אם יש אפשרות שכבר יהיה כלול במפרט) ארד דיסק לא חובה נפח גדול כי כנראה שהוא ישדרג ל7200 rpm (אם זה לא יהיה כלול במפרט..) וכמובן מאיץ גרפי טוב אני יודע שבתקציב הזה לא יהיה ניתן למצוא הרבה.. לכן אשמח לשמוע חריגות תודה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אשמח להמלצה לנייד קל (חשוב) בגודל 13.3-14 אינץ (ד"א, ההבדל בכלל מורגש?), לעבודה מחוץ לבית. בעיקר עבודה משרדית מאומצת - עריכה של כמה מסמכים בו זמנית בוורד, דפדפן עם הרבה טאבים פתוחים וכד', וטיפה פוטושופ. כרגע ממה שאני מבין, המועמדים הן המחשבים של אסוס מסדרת zenbook, אבל האמת שקצת איבדתי את עצמי בין כל הסדרות שלהם. אשמח להמלצה ספציפית (עם נימוק - למה דווקא המחשב הזה). שאלון עם כל הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך במידת האפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד כ- 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית מאומצת וקצת גרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום! אני לא חדש בפורום ובעולם המחשבים אבל בעולם המחשבים הניידים אני בור מוחלט. כתוצאה מעבודה שלי יש לי סכום צנוע של 4 אלף ש"ח מזומן וברצוני לקנות מחשב נייד טוב ואמין המטרות העיקריות הן גיימינג כבד. משחקים כגון COD4 FC2 STALKER CLEAR SKY וכמובן המשחק המטומטם אך המהנה CRYSIS WARHED .... לא אכפט לי מה יהיה בקריסיס אבל שברוב המשחקים תיהיה אפשרות להריץ על מקסימום הגדרות עםקצב FPS שחיק (כלומר כרטיס מינימום זה 9800 GT ). מעבד דו ליבתי של אינטל אם אפשר (אני סומך עליהם יותר) נפח -120 ג'יגה יספיק לי מסך-החל מ15 עד ל17 אינטש. עכשיו שמתי לב שיש הרבה מאוד מחשבי מותג, האם יש אפשרות לבנות מחשב נייד? אם לא אז לא חשוב לי איזה חברה זה העיקר שהמחשב אמין ומספק את מחירו.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Culandur,

אלן אני צריך מפרט בגבול ה2000 אם אפשר לרדת מזה אז לרדת לוח+מעבד+512MB זיכרון חשבתי על AXP2500+ + Abit NF7S + 512MB זה ישמש למשחקים ועבודה משרדית ללא שום OC מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by tg,

אני מחפש מחשב נייד קל אבל חזק שיכול להריץ ישומי וידאו (הדמיות רפואיות) ללא בעיה גודל המסך לא חשוב עדיף גדול יותר מ 12 אינץ אבל קודם כל שיהיה קל משקל רצוי פחות מ 1.5 ק"ג לא נדרש זמן סוללה ארוך יש צורך ביציאת VGA לפחות לא חייב בלוטות כונן קשיח 128 ומעלה עדיף כ 200 צריך צורב DVD אין העדפה לחברה או בעיות אחריות , יקנה באופן רשמי מספק מורשה על המחשב להיות מסוגל להריץ ישומי דו מימד ותלת מימד רפואיים , יש ככול הנראה עדיפות לכרטיסי קוואדרו של NVIDIA חשבתי על ה לנובו X301 אבל כרטיס המסך שלו חלש יחסית (כך נראה לי) האם יש מתחרים אחרים שיכולים להיות קלים אך חזקים וגם זולים מזה ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Yossi Samia,

היי חברים, ראיתי כמה דיונים בעבר - אבל הלינקים (מן הסתם) היו שבורים\ריקים\לא במלאי ולא היה לי מפרט להיעזר בו. מחפש לחברה טובה, גרפיקאית במקצועה, עובדת בעיקר עם פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, מחשב נייד 14 אינצ' חזק - שלא ייאכזב, בעיקר במהירות. אין הרבה מה להשקיע בסוללה חזקה, עיקר העבודה במשרד (כשהוא בטעינה). תקציב - תמיד אפשר למתוח את הגבול אבל סביב 5,000 ש"ח. תודה רבה מראש!!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by EF,

מעוניינת לקנות מחשב יד 2 (בן שנה וחצי). השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס (סרטים וכו' פחות רלוונטי). מתלבטת בין שני דגמים: ASUS UX305CA דגם UX305CA-DQ078 ובין: Lenovo E31-80 דגם: 80MX0107IV שניהם עם מסך 13.3, זכרון 8GB ו-SSD 512GB כרגע עובדת עם DELL Vostro i5 ומנסה להבין מי יהיה תחליף ראוי יותר מבין השניים הנ"ל. חשובה לי בעיקר אמינות ואורך חיים ארוך. כמו כן חשוב שתהיה יציאת HDMI וחיבור לכבל רשת. [הלנובו עולה פי 2 מהאסוס, אבל השיקול הזה פחות רלוונטי] תודה מראש למייעצים!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי, אוקי אז הסתכלתי בשרשור הזה והתבססתי על ההצעות שם בהרכבת המפרט. מה שכן, אני רוצה לשנות את ה 4770 ל 4770k שאוכל להמהיר בעתיד. אז החלפתי אותו במפרט אבל לא נתתי את הדעת לגבי הלוח אם האם הוא יותאם לשינוי הזה אז זה דבר ראשון. (ולא אני לא רוצה i5 למרות שההבדל יכול להיות קטן) דבר נוסף זה שהייתי רוצה להוסיף כרטיס מסך באזור ה 1000-1300 שח באזור הזה אבל שימוקם נכון מבחינת מדרגות המחירים לפני איזה שבוע שבועיים בניתי על ההצעה הזאת שהייתה נראית לי מציאה: כרטיסי מסך - nVidia PCIe NH-G680204E52A5N - FORSA - NVIDIA GeForce GTX680 2 GB GDDR5 - 1536 CUDA Cores - 1006 MHz GPU Clock Speed... כמות: - 1 - 1298/ 1272 ₪ אבל עכשיו אני רואה באתר שאין אותו יותר. אז אשמח אם תציעו לי חלופו…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. המחשב החדש יורכב בתוך מארז קיים של COLORSIT לאחר שיפורקו ממנו כל חלקי המחשב הישן (מסיבות אישיות) אין צורך בציוד היקפי או במערכת הפעלה במחשב תותקן מערכת הפעלה מסוג XP PRO ולא ויסטה אני מעונין שהמעבד יהיה מסוג Q9550 או חזק יותר אבל לא I7 הספק חייב להיות לפחות 600W TP הגודל המינימלי של הזכרון יהיה 4GB במהירות גבוהה מ-800MH האם כדאי או רצוי להוסיף למעבד קירור מיוחד ומאיזה סוג אבקש שהמפרט יתבסס על כרטיס מסך מסוג ATI4890 בלבד (נקנה בחנות FOXPC ב-1050 ש"ח שהם כמובן חלק מהתקציב הכולל של כ-5000 ש"ח) המסך הקיים הוא P2350 של סמסונג ברזולוציה של 1900-1080 תודה מראש לכולכם על התייחסות לבקשה, ממתין בקוצר רוח לתגובותיכם

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם, ותודה רבה על הנכונות לעזור אתם אלופים. בשבועות האחרונים עבדתי מהבית על לפטופ i7 של DELL , עם 16GM ראם וכונן SSD. כרגע המחשב בקושי זז ונתקע המון, ממש בלתי אפשרי לעבוד (אפרט מה השימושים לפי הפורמט). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 7000 ש"ח אבל אפשר למתוח לכיוון 7200 אם משהו מצדיק 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי הוא תוכנת Arcgis Pro שהיא תוכנה לעבודה עם מפות ושימושים גיאוגרפיים שונים. אני תמיד עם מולטיטסקינג - כלומר פתוח ברקע אקסל, וורד, גוגל כרום הזללן ולפעמים עוד תוכנה קטנה. בנוסף אני עם…

14. * מטרות המחשב?: עבודות משרדיות,הרבה סרטים ומוזיקה,פוטושופ,מעט משחקים(אולי שעה בשבוע) * גודל המסך? 15-16,לא מבריק,לא סובל את זה. * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאות סטנדרטיות HDMI וכו' * Bluetooth? מן הסתם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 750 GB במינימום * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מקלדת גדולה ונוחה,מוארת(לא קריטי אבל בונוס) המליצו לי הרבה על הAsus N56JK-CN028H, האם יש לאן לעלות ממנו בתקציב המדובר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. כותרת: רכישת מחשב נייד - עד 3000שח - שיהיה אפשר לתכנת ולקחת ללימודים 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3000שח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500שח 2. מה שימושי המחשב ? לימודים => עבודה משרדית. (כל מה שמחקתי מהשאלון התשובה היא לא) 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צריך שהמשקל שלו לא יהיה כבד מדי על מנת שיהיה נוח לסחיבה. => לכן הגודל מסך כנראה חייב להיות 13/14 אינץ' (לא מכיר 15אינץ שלא שוקלים הרבה). חיי סוללה חשובים כמובן. מעבד i3 טוב יספיק לי. (אם נשאר מקום בתקציב אז i5) 8 ראמ 500גיגה הארד 128גיגה SSD חובה! כרטיס מסך סביר. תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני צריך לציין שיש לי ספק CORSAIR 520W אני לא מתכנן לעשות OC וחשוב לי שיהיה לי USB3 מפרט של אינטל: CORE I5 2500 BOX INTEL BEARUP BLKDH67BLB3 1X4GB MUSHKIN ZOTAC GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E SHARKOON Rebel9 Pro Economy Black ATX Case (No PSU) מפרט של AMD:Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box ASUS M4A87TD/USB3 AM3, 870, DDR3 1600, PCI-E 1x4GB Mushkin ZOTAC GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E SHARKOON Rebel9 Pro Economy Black ATX Case (No PSU)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אם אני מצליח להשיג מחשב מאק מחו"ל ומביא אותו לארץ, הוא נמצא תחת אחריות בינלאומית במידה וקורה משהו? ואם כבר, ידוע לכם על מה האחריות בדיוק? כי שמעתי שיש אחריות גם על נפילות, נוזלים שחודרים למחשב ועוד כמה דברים...(אם נגנב המחשב ???) אם לא, איזה מחשבים כן מאפשרים אחריות בינלאומית ולאיזה תקופה בדיוק? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by M3nt4,

היי יש לי מחשב נייד מדגם asus x555la , מותקן בו כונן dvd מסוג : slimtype dvd a da8a6sh חשבתי לקנות את המוצר הזה : http://www.ebay.com/itm/SATA-2nd-HDD-SSD-Hard-Drive-Caddy-for-12-7mm-Universal-CD-DVD-ROM-Optical-Bay-/280820379708 מה אומרים? מתאים? אגב , שמתי לב שבhdd שלי יש באמת חיבור מלבד החיבורים הרגילים , צילום : ובתמונה באיביי ראיתי בדיוק שזה מתאים (אם אני לא טועה ) : מה זה החיבור הנוסף הזה? ותודה לעוזרים

19. Started by kalabasa,

דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 1040 ¤ 1 ASUS A8N-SLI Deluxe 1200 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 1 MAXTOR 120/7200 SATA 8MB 555 ¤ 1 GIGABYTE PC6600GT 128MB PCI-EXPRESS 1200 ¤ 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 420 ¤ 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless 300 ¤ 1 Thermaltake TT 360 WATT AD 2-fan PFC 295 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מחיר סופי: ¤ 5325.3 מה דעתכם בכרטיס מסך אני לא כל כך מבין אז אם יש שינויים בדברים אז סבבבה... תודה!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Computer: Processor: 670, 90nm, 2M L2, NA, 3.80 GHz, 800 MHz FSB, HTI, EM64T, FC-LGA. Motherboard: Asus P5WD2 Premium Memory: Two of: Kingston DDR2 512MB PC4200 533Mhz, on Dual channel Graphic card: Gainward 2400PCX GeForce 6800GT 256MB PCI-E DVI H.D: WD 250GB SATA 7200 RPM 8MB Buffer-WD2500JD DVD-RW: SUPER MULTI DVD REWRITER GSA4165B LG Floppy: Sony Floppy 1.44MB Package: JNC BOND H7650 תודה מראש לעונים נ.ב: אני לא רוצה AMD רק אינטל

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין להזמין מחשב עבור אבי. המחשב מיועד לשימוש משרדי/כללי ובנוסף לעריכת תמונות ווידאו ביתיים. אשמח לקבל רעיונות :-) תודה ענקית מראש!​ 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכת תמונות + וידאו ביתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ידוע על תוכנות ספציפיות מידי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

22. שלום לכולם, אנחנו לפני רכישה של Workstation שתכליתו היא עיבוד תמונות של דוגמאות ביולוגיות בתוכנת Zeiss ZEN Desk 3 Blue. יש לנו דרישות מומלצות למערכת (מצורפת תמונה, נא להתעלם מדרישות המינימום), אך מכיוון שאני קצת חלוד - אשמח לעזרת המומחים בהרכבת המפרט המדויק. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב נע סביב 10,000 שקלים, חריגה תתאפשר רק אם היא מזערית והתועלת עצומה. 2. מה שימושי המחשב? כאמור, השימוש יהיה אנליזות תמונות בתוכנה לעיל, ייתכן כי גם שימוש בתוכנות נוספות כדוגמת CellProfiler, FIJI או יותר מתקדמות. כרגע אנחנו משתמשים בשתיים האחרונות על מחשבים סטנדרטיים למדי והן עובדות בסדר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by raanann,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כבדים: The devision, forbes,batmen arkham וגם יותר חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by KF,

שלום חברים, המחשב אצלי כשנתיים,רציתי לדעת כמה הוא שווה כיום ? http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-samsung-np370r5e-a03il-%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92?aff=Zap&aff_a=1 *יש מצב גדול שהסרתי ממנו את הWIN 8 המובנה שלו,אין לי מושג עד כמה זה קריטי.

25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 (ללא מסך) - אולי ארכוש מסך DELL U2515 בנוסף - בסימן שאלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ווירטואליזציה + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPERV (כבד) ,GNS3 (כבד), משחקים (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי מושג - XPLANE , BF, COD וכיו"ב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920x1080 …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.