עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ms13,

יש לי מחשב אולטרה בוק של סמסונג דגם NP530U4C אני חושב שהוא תומך כי הוא די חדש (שנה אצלי בערך) אבל אני לא בטוח.. איך אני יכול לדעת? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולכם! כפי שכתבתי בכותרת אני מחפש מחשב נייד... עשיתי כבר סקר שוק והוא לא עזר לי בכלל, המוכרנים בחנויות נורא מיסתוריים בכל מה שנוגע להסבר ממשי על ניידים אבל בפורום קיבלתי קצת יותר הבנה... עכשיו תורכם להמליץ לי על נייד, עד עכשיו מצאתי אחד שממש התאים לי שהוא הacer 6930G. הוא כולל את כל הדברים שאני באמת רוצה... 500 ג'יגה הארדיסק. כרטיס מסך נוידה 9600. 4 ג'יגה זיכרון. CORE2DOU 2.0 נראה כאילו לא צריך יותר... העניין הוא שבאוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד... המחשב בגודל 16" לפי אייבורי, זה נשמע לי ענק!!! בנוסף המשקל שלו כמעט 3 קילו... והאחריות מאכזבת ביותר של שנה וכתוב במפורש בפורום שהאחריות הארוכה היא קריטית. יש מחשב עם נתונים חזקים כמו של המחשב הזה עם מסך 14.1"... עם אחריות …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by stio,

שלום רב, אחותי שברה את המסך של המחשב הנייד שברשותה, מסוג ACER 2490. בעיקרון המחשב הוא חלש יחסית עם מעבד סלרון וזיכרון 512MB. בכל אופן המסך עצמו נסדק בכמה מקומות, כתוצאה מכך איפה שיש סדק לא רואים תמונה ע"ג המסך. רציתי לשאול האם ניתן/ כדאי לתקן דבר כזה בכלל, איפה מתקנים וכמה זה עולה בערך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. כמה מהדרישות: האם חשוב שקט? עד כמה? - שהיה סביר,עדיף שקט. האם מתוכנן OC?לא. במפרט למשחקים - אין לדעת,במשחקים החדשים,בריזולוציה רגילה. המחשב מיועד: משחקים,מוזיקה,סרטים ותוכנות גרפיות כמו AUTOCAD. חובה שהוא יוכל להניע תוכנות גרפיות וסרטוט כמו AUTOCAD באופן מעולה בהגדרות הגבוהות ביותר. הראשון: ------ מעבד: Intel Core 2 Quad Processors Q6600 2.4GHz 1066MHz FSB 8MB L2 Cache 64 Bit לוח אם: Intel Chipset Intel G31 זכרון: 2GB/667MHZ DDR2 כרטיס מסך: GEFORCE Pci Express X16 8400GS דיסק קשיח: WD250 7200RPM SATA2 תקליטור: צורב DVD שכבה כפולה X20 כולל מנגנון נגד רעידות כרטיס קול 5.1 High Definition כרטיס רשת: Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem using the Intel 82566DC Gigab…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היי חברים אני מחפש שני מחשבי נייד אחד לאחותי ואחד לחבר. נתחיל אם של אחותי =התקציב 2000 שקל מחשב שיהיה טוב לה ללימודים\עבודות\אינטרנט וכדומה. המחשב השני לחבר תקציב 2500 שימושים אינטרנט\מוסיקה\צפייה בסרטים. תודה מראש לעוזרים.שבת שלום. נ.ב עדיפות לשניהם לחברות טובות כמו ASUS וכו'.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. מה דעתכם? המחשב למטרת הצגת סרטים, משחקים וגם לעבודה/לימודים. בקיצור, מחשב להכל. הגעתי למסקנה שכרגע אני לא צריך את ה-Creme de la Croppe, ועדיף להשקיע במחשב שאפשר לעדכן בעתיד. לוח אם טוב עם socket שיש תמיכה בו, כרטיס מסך יחסית זול שניתן יהיה להחליף בעוד שנתיים, וכו'. אם אפשר לעשות overclocking, מה טוב (למרות שללכת בכיוון ה-E4300 לא נמצא בטווח המחירים שלי). CPU: AMD Athlon 64 3800+ Socket AM2 680 NIS Motherboard: Asus M2N-E 591 NIS Memory: 2 * Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL3 670 NIS Video Card: ATI Radeon X1650 XT 256MB 845 NIS Hard Disks: Western Digital WD1600JS * 2 (RAID 1) 600 NIS Case, mouse, keyboard, monitor, desk - not included in price.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. קיבלתי היום את המחשב החדש טושיבה עם מעבד I3 החדש וזכרון 4 גיגה DDR3 איך אני יכול לדעת כמה זכרון מוגדר לכרטיס המסך ואיך אני יכול לשנות את זה ? אני רוצה לשחק מידי פעם במשחקים במחשב הזה וחשוב לי שהזכרון של כרטיס המסך יהיה גבוה בזמן הזה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VECo3.4DC האם באופן כללי זה מחשב טוב האם יש משוה יותר משתלם במחיר הזה? המחשב לחבר שלי ואני לא יודע בדיוק מה הצרכים שלו אבל התקציב נא בסביבות ה2000 2500 שקל

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שבוע טוב לכולם, כבר יותר משבועיים שאני מחפשת (בנרות) מחשב נייד. עד שהחלטתי לקנות את המחשב הנ"ל, נתקלתי בביקורות לא כ"כ מעודדות באינטרנט: http://www.notebookcheck.net/Dell-Vostro-1320.19368.0.html. אני כבר באמת מותשת מהחיפושים, ממש אודה למי שיוכל לעזור!!! הצרכים שלי הם: 13" (לכל היותר 14) 4000 ש"ח +- חשוב שהמחשב יוכל להתמודד עם תיכנות ברמה סבירה (SQL ACCSESS), עם התוכנה פלאש (לא רק הנגן..), ומעט פוטושופ. קל משקל - עד 2 ק"ג. האם בתקציב הנ"ל, יש קניה יותר "חכמה" מה-Dell vostro 1320? אני פשוט חוסכת כבר לא מעט זמן, וכמובן שיכאב לי להתאכזב מהמחשב...... תודה רבה רבה מראש ולילה טוב!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by danieleto,

שלום קוראים לי דניאל ואני נוסע בקרוב לארצות הברית ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד אשר היעד שלו יהיה בעיקר משחקים ברמה גבוהה יחסית אינטרנט מוזיקה ... עכשיו התקציב שלי הוא 5K אני מעוניין שיהיה מחברה מוכרת ושבארץ האחריות שלו תיהיה בתוקף כמובן שכמה שיותר שעות עבודה וסוללה בעל טעינה מהירה......ושיהיה בתוכו כבר את וינדוס 7 תודה רבה...... אני פשוט דיי חלש בכל עניין של סוגי מחשביים נידים ומכל התקצירים פה קצת התבלבלתי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. התקציב הוא 4500 עד 5000 ש"ח, כאשר ה-5000 הוא ממש גבולי אז לא לחרוג אפילו בשקל, ועדיף שיהיו כמה שיותר אפשרויות שדרוג. ללא צריך ציוד היקפי. יש לי דיסק קשיח מהמחשב הקודם SATA 80GB ואני מעדיף לקנות אחד חדש עם נפח גדול יותר, אבל במקרה שאני יוותר, השיפור במפרט יהיה גדול? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by bizo26,

צהריים טובים לכולם. היום השלמתי קנייה של מחשב שאני בניתי את המפרט שלו , ואני אשמח לקבל חוות דעת ממכם , מה אתם חושבים עליו . קניתי את המחשב מ-KSP , בגדול עלות המחשב היא 8000 שקל , אבל בגלל שנסעתי לאילת וקניתי את הרכיבים מהחנות באילת ( ללא מע"מ ) זה יצא לי 7000 ש"ח . המפרט עצמו : מעבד - Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray לוח אם - Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מאוורר למעבד - Arctic Freezer 13 Pro זיכרון - Kingston 4x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 כרטיס מסך - Asus GTX670 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E הארד דיסק - Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני רוצה מסך בערך ב1200 ~ 1400 שקל .. ואני רוצה את Q6600 ו 2 גיגה זיכרון ו Gforce 8800 אני לא יודע כמה זה יעלה לי ב22 ליולי לכן אני שואל אותכם כמה זה יעלה ב22 ליולי ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מעבד: INTEL PENTIUM S775 1.6GHz(E2140) 800MHz/FSB 1MB - BOX ¤386 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤622 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2212 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤379 צורב DVD: ASUS DVD-RW DL Super Multi DRW-2014BLT SATA - BLACK/WHITE ¤212 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK ¤746 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ¤415 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE ¤139 עכבר: LOGITECH G5 LASER MOUSE ¤295 רמקולים ואוזניות: ALTEC-LANSING 2.1 ATP3 ¤392 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤612 קרור ל…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אורח Kubota
    Started by אורח Kubota,

שלום, אני מעוניין במחשב נייד לצרכים בסיסיים כגון אינטרנט, אופיס, סרטים וכד'. אני לא רוצה מחשב חלש מדי כדי שלא אצטרך להחליף שוב בעוד שנה-שנתיים (היום אני כבר 4.5 שנים עם מחשב אסוס עם מעבד i3 שעבד מצוין אבל התעייף בזמן האחרון). ממה שאני מבין הנתונים החשובים מבחינתי הינם: מסך 15.6 אינץ' מעבד i5 (הבנתי שלא חייב מהדור הכי חדש וגם דור 6 זה יספיק לי). זיכרון RAM 8GB כונן קשיח SSD (זה נתון חובה למשתמש כמוני או שאפשר לוותר? בכמה הוא מייקר?) במידה וישנם נתונים נוספים שלא ציינתי אשמח שתגידו לי מה הם. אני מעוניין במחיר כמה שיותר נמוך..מבדיקה זריזה בזאפ ראיתי שקיימות מספר אפשרויות בנתונים האלה במחירים של 2,100-2,500 (לנובו, אס…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by NadavAfuta,

אז כך, יש לי תקציב של עד 5500 בשביל לשדרג את המחשב שלי, אני רוצה שהוא יריץ ויסטה בצורה מעולה, וישפר את הביצועים במשחקים (אני ממש חולה גרפיקה). אין צורך בציוד הקפי, יש לי כבר. לא צריך מערכת הפעלה ובלה בלה, אז הנה המפרט הנוכחי: מעבד- AMD Athlon 64 3200+ Socket 939 לוח אם- MSI K8N Diamond הארדיסק- 80GB Sata2 RAM - יש לי 1GB רם, לא זוכר מהירות כ.מסך - MSI nVidia 7900GT אני חושב ללכת יותר לכיוון של שדרוג המעבד,כרטיס המסך, הDDR וההארדיסק, ואם אתם חושבים שצריך קירור אז תגידו אני חושב שחריגה עד 6000 ש"ח אפשרית.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי חברים, אני עובד משמרות לילה בעבודה ואני יכול להעביר שם את הזמן מצויין עם משחקים. למרות העובדה שמחשבים ניידים לא הכי מתאימים למשחקים אני לא נמצא בבית לכן מחשב נייח לא אוכל לקנות. לכן - אני מוכן להשקיע על המחשב הנייד. מחשב נייד למשחקים, אני יודע שיש אבל השאלה אם יש משהו במחיר ריאלי שהוא באמת מחזיק משחקים? + לא מתחמם כל שניה. ושיוכל להריץ משחקים כבדים כמו BF3 וrome total war2 שעומד לצאת. מעבר לכך אני יודע שצריכים לצאת בחודשים הקרובים מעבדי ה Haswell. אז אולי שווה לחכות להם ובכך סוף סוף יהיו מחשבים ניידים שבאמת טובים למשחקים? תודה חברים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by DjRoth,

היי, יש לי כרגע מחשב גיימינג ממוצע אני לא הכי ספץ במפרטים אבל אני לא יודע האם שווה לשדרג את כל המחשב או רק את הכרטיס מסך, יכול להיות שהמעבד שלי מספיק או שעדיף כבר להעיף אותו ואחד חדש יעשה את העבודה? Intel i5 2500 @ 3.6 Gigaybyte H67M-D2-B3 8GB 1330Mhz Sparkle Geforce 560GTX Ti כמובן לשימוש גיימנינג בלבד, האם שווה לקנות מחשב חדש (התקציב שלי למחשב חדש יכול להיות 4000 שקל ולא יותר) או רק כרטיס מסך חדש יספיק? (עד אלפיים שקל) האם יווצר צוואר בקבוק עם כרטיס מסך יותר חזק? כרגע המחשב שלי סוחב יחסית יפה משחקים, אבל אני רוצה באמת לקחת את הביצועים כמה צעדים קדימה כדי להנות יותר. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by xxxlr1,

אשמח אם תבנו לי מפרט מחשב בתקציב 2500 ש"ח - ללא חריגות. עוד פרטים: * דיסק קשיח 500GB * שלא יכלול צורב * שלא יכלול מסך * אם יכנס בתקציב כרטיס מסך שתומך בDX11 ואם צריך עוד פרטים תגידו לי ואני יתן. תודה. עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Call of Duty, Battlefield, L4d וכו' ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעי…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מחשב שגם יהיה תחנת קולנוע ביתי, וגם יוכל לסחוב משחקים עם גרפיקה בצורה לא רעה. בנוסף, אני גם כותב עליו תכנה לא מעט אז אני צריך גם שיהיה עם CPU לא רע. התקציב: 5.5K כולל מסך וסטיות קלות ממסגרת המחיר אפשריות (עד 300 ש"ח, אם זה נותן יתרון משמעותי) ועכשיו, בערך אותה אינפורמציה לפי התבנית שפורסמה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, כתיבת תכנה בשימוש אינטנסיבי במעבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מ…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1700 חריגה עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 (מוכן להוציא כמה עשרות שקלים יותר על שקט) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש…

22. Started by kip,

צריך מפרט לשימוש כללי כולל גלישה באינטרנט ואופיס. המפרט צריך לכלול מארז נורמלי וספק שיהיו מוכנים לקלוט כרטיס מסך סביר לפחות ל GTAIV. משהו דוגמת ה 5750... 2 גיגה RAM מספיק כרגע, אחרי זה נוסיף עוד סטיק של 4 גיגה. תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500-7500 , אבל עדיין שישמור על תמורה מול מחיר שמצדיקה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תיכנות (python / c# (visual studio2019) , עבודה גרפית ועריכת סרטים - פוטושופ , פילמורה , לייטרום , פריימיר וכו' משחקים (לאחיינים בעיקר) , תוכנות נוספות - Autocad , orcad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק רמקולים , הנוכחים כבר עשו את שלהם. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי samsong ssd 860 evo 500gb * 2 ח…

24. Started by iveco,

יש לי מחשב I3 7100 הוא היה עם 4 גיגה זיכרון הוספתי עוד 4 גיגה בגרושים של HYNIX עלה לי 70 שקל פלוס מינוס , השאלה אם המחשב הזה שווה שידרוג יותר מאסיבי או שעדיף כבר לקנות מחשב שלם חדש ? המעבד הזה יש לו 2 ליבות חזקות השאלה אם 2 ליבות מספיק להיום ? אני עובד בעיקרון מוליטאסקינג הרבה טאבים ברקע , WORD OFFICE , וידאו , וגם עושה מדי פעם עריכה וידאו , קצת משחקים .... חשבתי לשדרג את הזיכרון 8 גיגה 4X2 ל 32 גיגה 16X2 זה עולה 520 שקל וגם להוסיף SSD EVO 860 250GB של סמסונג ב 350 שקל ואולי גם להוסיף כרטיס מסך 1030GT ? למרות שהוא בטח ממש בסיסי לא שווה הרבה עכשיו עוד שאלה חשובה : יש לוחות שאם הם תומכים זיכרון 2400 ושמים להם 2666 אז המחשב לא עושה בו…

25. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם צריך להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול כדי שהסאברופר יעבוד כי הוא לא עובד לי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.