ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, חבר מתכנן לחבר שלושה מסכי 24" Dell U2412M למחשב שלו בעלי חיבור DVI ו-DisplayPort. התקציב הוא מקסימום 2000 ש"ח. חוץ מזה יהיה למחשב שימושים משרדיים בסיסים ולא צורך בעוצמה. העדפה לחנות שבמרכז (גוש דן פחות או יותר) חוץ מזה אין דרישות מיוחדות - אין תוכנות ספציפיות, לא לגיימינג, ללא מערכת הפעלה, ללא ציוד היקפי, ללא חיבורים מיוחדים (חוץ מחיבורים למסך). כל עוד זה לא מחייב אין אפשרות לחריגה מ2000 ש"ח ואם אפשר לחסוך אז לחסוך מהתקציב. תודה רבה, עומר
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להביא מחשב חדש ואני צריך איזה מקצוען שיגיד אם משתלם במחירים או לא שיסתכל גם על המחיר של כל חלק בנפרד שאם יש חלק שמשתלם וחלק שלא זו חנות ממש איכותית שניתן להחליף חלקים תגידו אם צריך אבל שישאר באותו מחיר :\ תודה אני רוצה את המחשב הזה בגלל שאני רוצה מחשב שעכשיו יהיה לעוד כמה שנים טובות וגם ירוץ לי על האכויות הכי גבוהות במשחקים הכי חדשים ללא שום בעיה של כרטיס מסך חלש מידי או מעבד חלש מידי שהכל יהיה פרפקט כבר המון זמן אני רוצה להביא איזה מחשב חיה שיכול להריץ כל משחק שקיים וזה נראה לי עומד בסטנדרטים שלי וגם בתקציב אחרי חודשיים עבודה אני כבר יוכל להביא אותו ועוד ישאר לי איזה אלפייה ככה תגידו לי רק שהמחירים לא מופרזים כי אני ממש מאמין בחנות הזאת אני קונה ממנה כ…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10814 המחשב ישמש אותי בתור מחשב ללימודים (אני לומד מקצועות ראליים לכן המקלדת לא תספיק לי ואני הולך על מגע) ואחרי הלימודים גם משחקים בקטנה ומולטימדיה אני מודע לבעיית סוללה שלו אבל הוא מגיע עם 2 סוללות 4 תאים ו8 תאים ה8 לפי סיקורים מספיקה בערך ל5 שעות וה4 תספיק לשעה וחצי אני מאמין אז 6 וחצי שעות סוללה זה די מכובד :0 קיצר מה אתם אומרים עליו? ד"א כדאי לחכות לtouchsmart tx2? כי הרבה זמן הוא לא הגיע אליהם והוא רק בבאג ויש לו מולטי טאצ'
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בן דוד שלי רוצה ליקנות מחשב באיזור ה7K כולל אביזרים נלווים... מסך LCD 19 יכול להיכנס בתקציב הזה?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך מפרט לשימוש כללי כולל גלישה באינטרנט ואופיס. המפרט צריך לכלול מארז נורמלי וספק שיהיו מוכנים לקלוט כרטיס מסך סביר לפחות ל GTAIV. משהו דוגמת ה 5750... 2 גיגה RAM מספיק כרגע, אחרי זה נוסיף עוד סטיק של 4 גיגה. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי נייד של חברת ג'יגבייט. יש שם דיסק קשיח בנפח קטן יחסית, ברשותי דיסק קשיח חדש. איך בדיוק מחליפים? יש למישהו איזה שהוא מנואל עבור זה? פתחתי את המכסה למטה והHD התגלה לפני, אבל עושה רושם שיש צורך לפרק גם את הצד השני. אני לא רוצה להתחיל לפרק חצי מחשב אבל ה100 ג'יגה הנוספים מאוד קורצים לי. אני ישמח לכיון, אני מעדיף לדעת מה אני עושה מאשר לפרק על "עיוור" תודה! עריכה: יש על הHD סוג של נייר דבק (חזק, מסוג נילון קשיח) כנראה שאיתו אני אמור לשלוף את הדיסק החוצא. אני מנסה אבל זה נראה שהוא תפוס על ידי עוד זוג ברגים בצדדים. חשוב לציין שהדיסק יושב בסוג של מגן פח. נ.ב זה הדגם Gigabyte W566N
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לכולם ראיתי היום את המחשב הבא : http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=332&AuctionId=7702682&CubeId=474 ורציתי לקבל את דעתכם. אני לא מתכוון לשחק משחקים אלא שימוש ביתי לאינטרנט וסרטים.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש ביתי=גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וכתיבת עבודה ובנוסף עבודה משרדית והאזנה למוסיקה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לאאאאאא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.tms 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהת…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הגיע הזמן לקנות מחשב, אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט! הדרישות שלי הן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? שדרוג משמעותי בשביל חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 23" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני משתמש במחשב למשחקים, אבל לא כבדים, הכי כבד שאני מגיע זה פרו אבולושן או NBA... אני שם דגש על כרטיס מסך, מעבד וזיכרון בעיקר. בשנה האחרונה קצת "יצאתי מהעניינים" בכל הנוגע לדגמים של חומרה, ככה שאני לא יודע ממש מה טוב ומה אומר מה. הכנתי מפרט ראשוני כדי שתוכלו לתת לי בבקשה חוות דעת עליו. שאלותיי: 1. האם לוח האם הזה מספיק טוב\יותר מדי טוב לצרכים שלי? 2. אותה שאלה בנוגע למארז ולספק הכח, לא מבין בזה כלום.. 3. למה יש קטגוריה נפרדת של קירור למעבד ומארז, אלו לא מגיעים עם המארז עצמו? 4. האם יש חלקים חשובים שלא הוספתי? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1058 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤621 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למחשב הנ"ל אין ווינדוס אלא את מערכת ההפעלה של אפל. אפשר לשים שם מסמכים שנכתבו בווינדוס?, מחשב כזה יכול לתקשר עם מחשב של וינדוס? בכלל, אני לא אקבל איזה הלם מעבר? (ומה עם פיתרון של התקנת הווינדוס על מחשב כזה?)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב AMD 645 X2 בן 6 שנים, מעולה. אני מריץ עליו אופיס וכו'. ברצוני לרכוש עוד מחשב. חשבתי על eGlobal, עם מעבד i3 6100U. האם הוא יהיה באותה רמה כמו המחשב הישן שלי? (אתקין עליו 8GB זיכרון ו SSD) הנה לינק: https://www.aliexpress.com/store/product/Eglobal-Newest-6Gen-CPU-Skylake-Fanless-Mini-PC-Core-i7-6500U-i5-6200U-i3-6100U-Intel/2177088_32705683839.html?spm=2114.8147860.0.0.fivlbn&aff_platform=aaf&sk=zj6qB6AIM%3A&cpt=1479223301281&af=1000102000000000242022015&cn=aliexpress&cv=banner&dp=19TZ1JOVNjZ9yfe&tp2=4ren&&aff_trace_key=1ccea4f2d79447779250990b0aaa1aee-1479223301281-04371-zj6qB6AIM …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד AMD RYZEN בארץ. האם כבר מוכרים כאלו מחשבים בארץ מכיוון שלא הצלחתי למצוא. אם כן האם הם משתלמים והיכן אני יכול למצוא כאלו??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, האם נתקלתם או שמעתם על התופעה של חימום יתר בכלל של המחשב ובפרט של החלק העליון השמאלי של מחשב - היכן שמניחים את יד שמאל ע"מ להקליד? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי זהו מפרט לחבר ואני מבקש כאן בעיקבות בערך שנה שלא בניתי מפרטים בעבר בניתי כאן להרבה פשוט אני לא רוצה להטעות אותו או להפיל אותו בחלקים ישנים כי אני כבר לא עקבתי המון זמן אחרי החלקים שיצאו 1 . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2000 אפשר להתגמש בסביבות 50 שקל לכאן או לכאן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל או כלום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר להתגמש בסביבות 50 שקל לכאן או לכאן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים הכי גבוה שאפשר אני יודע קצת קשה להוציא את זה מהתקציב כנראה שהוא יצטרך להתפשר על משולש ליבה של AMD או משהו אחר CRYSIS COD PORTAL בקיצור ילד ש…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
את המעבד הנ"ל כבר הבאתי מחו"ל ואת שאר הרכיבים אני עומד לקנות בארץ. התקציב שלי הוא גדול מראש אולם אני לא מאלו שמשחקים הרבה אז אני לא צריך כרטיס ממש חזק אבל אני רוצה אחד טוב,OC כמובן אני רוצה ובגלל זה אני רוצה שתמליצו לי על מערכת קירור מים טובה. בקיצור זה מה שהרכבתי: AMD Athlon 64 FX-57 Socket 939 - כאמור יש לי כבר DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D Corsair TWINX 1GB PC4000 2*512MB DDR 500 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA X2 - אני מוריד ה מ ו ן. Leadtek Geforce PX6800 256Mb Retail PCI-Express SLI - מספק אותי מעל ומעבר,אני רק רוצה שיחזיק לי את כל המשחקים,בנוגע להגדרות אני ממש לא לחוץ על הגבוהות ביותר. Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card - בשביל האיכות שמע של המשחקים והסרטים. Lo…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כבר זמן מה אני חושב לשדרג את המחשב מכיוון שהוא די זבלה ומעפן, חשבתי לקנות את החלקים הבאים: SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC Edition אני לא סגור לגבי החלקים למעלה מכיוון שאני לא יודע אם אני אקבל את התמורה המלאה למחיר שאני משלם, אני רוצה לשלם כ900-1000 לכרטיס מסך הכי טוב בהתאם למחיר ולזרוק 200-350 על זיכרון. בעיה נוספת היא שאני מפחד שהחלקים למעלה לא יהיו מתאימים למפרט שכבר יש לי והוא: INTEL DUAL CORE E2140 1 MB 800MHZ (אני מתכנן לעשות OC בהקדם האפשרי ואם זה אפשרי חח) לוח אם ECS 671T DDR2 512MB 667MHZ TWINMOS ואין לי כרטיס מסך ATX 400W אני אשמח לעצות, הארות, הערות ולכל דבר.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VECo3.4DC האם באופן כללי זה מחשב טוב האם יש משוה יותר משתלם במחיר הזה? המחשב לחבר שלי ואני לא יודע בדיוק מה הצרכים שלו אבל התקציב נא בסביבות ה2000 2500 שקל
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך שילוש קדוש לדוד שיש לו כבר מארז, ספק, וצורבי DVD. הוא עובד הרבה על המחשב (מיילים בעיקר, תמונות), ולכן מה שאני חושב שהוא צריך זה כפול ליבה Sandy Bridge (הדילמה היא שתי ליבות חזקות וכרטיס מסך של אינטל מול שתי ליבות חלשות וכרטיס מסך חזק של AMD, ואני בוחר באינטל כי לרוב הוא עובד על המחשב ורק הילד שלו מדי פעם משחק עליו, ובכל מקרה, כשיהיה צריך, אפשר יהיה להוסיף כרטיס מסך למפרט), לוח אם וזכרונות DDR3. מ-RSM, הכי נוח לו להגיע לשם, אפשר גם מזיגזג. אפשר למצוא כזה שילוש במחיר שציינתי למעלה?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני השאלות המוכרות דרישות מיוחדות, ואחריהן 2 הצעות מחיר שקיבלתי מLPC בקרית שמונה. א. קרור - המחשב פועל בסביבה חמה 24 שעות ביממה - עד 40 מעלות ודרוש אוורור טוב, (לא קרור מים). ב. כ. מסך - עבודה על שני מסכים (אחד קיים DELL 2209WA ב1650 על 1050) או חיבור במקביל לLCD HD. ג. כוננים - נפח אכסון גדול לסרטי וידאו מצולמים ומהנט (כבר רכשתי WD GREEN 2TB עדיין יכול להחזיר). ד. אני עוסק באומנות - ציור צילום ופיסול ולכך המסך של דל מעולה, הייתי רוצה המלצה למסך נוסף 24" זול וטוב עם HD.(איך ה2294LW של סמסונג?) ולשאלות: ------- 1.תקציב - 3000 ניתן לחרוג בכ-500. 2.שימושים - עריכה של צילומי וידאו וסטילס עד לרמת סרט כחובבן, צפייה בסרטים - מעט HD, גלישה, בניית אתרים בסיסית, FTP, בכלל לא משחק…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ועבודה עם blender (מידול גראפי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש לי מסך של דל עם חיבור HDMI רגיל רזולוציה 1920x1080 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב אבל כמובן שיהיה רועש במידה הגיונית. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים HD, מוזיקה, מולטימדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF1, פיפא, COD, TW3 וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני די סגור על מה שאני רוצה לקנות אבל תמיד כדאי לבדוק ולא להצטער אחר כך. 1090 ₪ - Intel Quad Core i5 4670K 3.4Ghz S1150 765 ₪ - MSI Z87-G45 GAMING S1150 370 ₪ - 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 1900 ₪ - * חדש במלאי! * - Sapphire Radeon R9 290 4GB GDDR5 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 810 ₪ - Fractal Design Define R4 Titanium + FSP Raider 650W BUNDLE מחיר סופי: 5245 ₪ אני יודע שהמעבד מיועד לאוברקלוקינג ואני כן מתכוון לעשות אבל עקב תקציב אני אשאר בנתיים עם קירור סטוק ובעתיד שאקנה קירור נפרד אתחיל לעשות את האוברקלוקינג - במילים אחרות, אני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג בקירור סטוק. אני כן מחפש איפה אפשר לחסוך בלי לוותר על ביצו…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם! ראיתי מחשב בKSP,ב-3060 ש"ח +Athlon XP 2800, אני חושב לקחת אותו. אני קצת חושש לגבי הלוח אם. יש לי כמה שאלות: האם המחשב בכלל כדאי במפרט והמחיר הזה? החשש שלי לגבי הלוח אם מוצדק? או שזה לוח אם טוב/בסדר? וגם העובדה שהמארז גנרי אולי אפשר לקחת מארז קצת יותר טוב? חשבתי לעשות לו כמה שינויים, מה דעתכם על השינויים: להוסיף 256MB זיכרון (עדיף אחד של 512MB או 256MBX2 בשביל הDual Channel?). להחליף את ההארד דיסק לשל Western Digital. להחליף (כמובן) את הכרטיס מסך ל(כנראה) R9600PRO (או כרטיס אחר פחות או יותר באותה עוצמה, אולי טיפה פחות). להוסיף צורב של LG X52X32X52. מה אתם אומרים על השינויים - אפשר לעשות יותר טובים, הם בסדר? האם עם השינויים האלה המחשב הזה יהיה רכישה טובה? …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-