עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים לכבוד יום הולדתי וגם לכבוד זה שהמחשב לנובו שלי בן 4 וכבר דורש תיקונים פה ושם אז הגעתי למסקנה שהוא עשה את שלו ואפשר ללתת אותו לילדים שלי שבעיקר יראו בו סרטים אני מחפש נייד לעבודה שלי (טכנאי מחשבים) שהדרישות הם שיהיה קל ושיהיה אפשר להעזר בו בבדיקות אצל לקוחות כמו בדיקת רשת ומסכים וכו' הנייד של LG לדעתי עונה לקירטריון אך אשמח לשמוע חוות דעת ממי שמכיר וגם ממי שמכיר את ח.י שנותנים את האחריות אני יודע שהשירות של טושיבה שניתן על ידי מפעיל הוא מזעזע וגם השירות של דל שמיוצג על ידי ניופאן אם אני זוכר נכון הוא לא משהו בכלל אך על ח.י לא שמעתי עדיין התקציב לנייד הוא 4000 ש"ח זה הלינק למחשב: http://www.lg.com/ca_en/computer-products/notebooks/LG-T380-L.ARA4BA9.jsp וזה אחת הח…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by -Tal-,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד מדגם SAMSUNG 270E5E-K02IL עברתי על המפרט שלו והוא נראה לי די אחלה לשימושים שלי, אבל לפי מה שהבנתי שמתי לב שאין לו USB 3 ?! האם זה חיסרון משמעותי?? אלה הדרישות שלי.... * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" . לא חשוב מבריק או מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כ"כ מבין בנושאי הרזולוציות. אבל חשוב לציין שבמחשב ישתמשו ההורים שהם קצת מבוגרים לכן יש צורך שהטקסט והתצוגה לא תהיה קטנה. * דרישות מיוחדות לאמ…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום רב! אני זקוק לעמדת עבודה מקצועית לסטודיו לתלת מימד ואנימציה התקציב שלי עומד על סביב ה- 8K הצורך שלי הוא בעיקר במעבד חזק, וזיכרון רב, בנוסף אני צריך שהמערכת תהיה יציבה אני לא זקוק למסך יש ברשותי אשמח לתגובתכם המקצועית בברכה, עדי

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by SkyCity,

איך המחשב? מיועד למשחקים כבדים. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤923 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤454 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤363 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤202 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX9800GTX 512MB PCIe ¤1585 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV484 כרטיס TV ועריכה Gigabyte GT-PTV-AF-RH ¤174 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=17305 מארז ללא ספק Thermaltake Armor-Jr Black Window ¤522 כמות:1 h…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מעבד: INTEL PENTIUM S775 1.6GHz(E2140) 800MHz/FSB 1MB - BOX ¤386 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤622 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2212 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤379 צורב DVD: ASUS DVD-RW DL Super Multi DRW-2014BLT SATA - BLACK/WHITE ¤212 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK ¤746 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ¤415 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE ¤139 עכבר: LOGITECH G5 LASER MOUSE ¤295 רמקולים ואוזניות: ALTEC-LANSING 2.1 ATP3 ¤392 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤612 קרור ל…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד. הוא ישמש בעיקר לעבודה משרדית. חשוב שלא יהיה כבד אך שהמסך יהיה כמה שיותר גדול, ושישמש לכ-3 שנים ומעלה. הנה עוד כמה פרטים: * מטרות המחשב - בעיקר עבודה משרדית, גלישה, צפיה בסרטים וכו׳ * גודל המסך - חשוב שלא יהיה גלוסי ושלא יהיה קטן - עדיף סביב ה-15. * משקל - חשוב שלא יהיה כבד - המטרה היא לקחת אותו ללימודים והעבודה באופן יומיומי. * זמן סוללה - שיהיה סביר אבל לא על חשבון המשקל. * כונ ן קשיח - אין דרישות מיוחדות. אם אפשר SSDלכונן הראשי - מצוין. * כונן אופטי - עדיף, אבל אולי כדאי להתרפשר כאן בשביל משקל נמוך. * חברה - אין העדפה לחברה מסויימת, אבל השירות חשוב מאוד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני מחפשת מחשב נייד חדש ללימודים והדרישות שלי הן: התקציב שלי הוא בערך: 5000 (עדיף פחות) מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית בסיסית (לא חייב) מסך 13.3 (אני לא סגורה על אם אני מעדיפה מבריק או מט) משקל רצוי: עד 1.5 קילו, מאוד חשוב כי אני סטודנטית ואני כל היום סוחבת את המחשב זמן סוללה: לפחות 4 שעות עדיפות ל-3 USB כונן קשיח: שילוב כלשהו עם SSD כשלדעתי 128GB לא יספיקו לי (ללא כונן אופטי) אחריות ל-3 שנים (למרות שאם אפשר להרחיב אז זה גם בסדר) מערכת הפעלה כלולה בתקציב עדיפות לחברת ASUS שהבנתי שהם טובים דרישות מיוחדות: מקלדת מוארת, מסך מגע (אני לא ממש בטוחה לגבי זה) בעיקרון אני מתלבטת בין 2 דגמים: אסוס Asus ZenBook Touch UX302LA-C4004H:htt…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. 1. תקציב מקסימלי 2800 לחסוך/לנצל הכל בעת הצורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב גלישה,שימוש בייתי,משחקים קלים) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אינטרנט, מצלמה,סרטים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן מסך רמקולים מקלדת מצלמת אינטרנ 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? אממ לא כזה קריטי הוא יהייה מכובה בלילות 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא צריך 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? א…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by kastus,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ואפשר לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חנות …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, הרכבתי מפרט לתקציב מקסימלי של 5000 ש"ח למשחקים. אשמח אם תוכלו לדרג אותו, להעביר ביקורת או סתם לייעץ. תודה מעבד: [..] INTEL 3470 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.2Ghz - TRAY ₪864 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H77-D3H ₪482 זיכרון: [..] CRUCIAL 8GB DDR3 1600 CL11 ₪379 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX760 REV2.0 "OC WINDFORCE 3X" 2GB GDDR5 - RETAIL ₪1345 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA - זמין במלאי ₪104 מארז: [..] ANTEC SONATA ELITE w/o PSU ₪318 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 520W - RETAIL - זמין במלאי ₪329 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA 4 ₪153 דיסק קשיח: [..] WD GREEN 1TB SATA3 ₪308 דיסק קשיח 2: SAMSUNG SSD 840 EVO 120GB - לרוכשי מחשב חדש ! ₪464 הרכבת מחשב: [..] הר…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש לי בבית מחשב נייד dell inspirion N5040 וכנראה שהשתמשו במטען לא נכון (של HP)..וזה הרס לי את הבטרייה קניתי בטרייה חדשה..והמטען של HP באמת לא מטעין אותה.. אז אני רוצה לקנות מטען חדש של DELL ורציתי לדעת על איזה מטען אתם ממליצים? ואיפה כדאי לקנות אותו?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by kofikoking,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200שקל לכל היתר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לפטופ.. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק ווינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור המרכז ,TMS או כל אחד אחר.. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?מחר או יומיים.. 11…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום לכולם את המחשב הראשון שלי הרכבתי לפני כ5 שנים בעזרתכם, אשמח לעשות זאת שוב, אחרי המון לבטים אם להשקיע ב-vostro 3560 מחשב נייד בינוני-, הבנתי שהוא לא יספק את דרישותי, ולכן אני פונה אליכם אני צריך מחשב עם כמה שפחות כבלים, קניתי usb wireless, עכבר אלחוטי, והדבר היחידי שאצטרך לחבר לחשמל זה את הכבל של כונן המחשב, המסך, המקלדת והמסך לכונן המחשב. במידה ו"קפצתי מעל הפופיק" בדרישותי ביחס לתקציב אשמח לקבל את המפרט המקסימלי שאפשר להוציא מהתקציב שלי. תודה רבה מכל הלב לכל העוזרים, מעריך זאת מאוד 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, מבחינת קנייה בחנות אמינה במחירי השוק. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתק…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Shasoosh,

שלום לכולם, אחרי שנים על גבי שנים של 1.8 אני קונה מחשב חדש, השימושים יהיו דיי בסיסיים ומידי פעם אני אשחק במשחקים כבדים כמו ריינבו ו STALKER. בעבר הייתי גיימר כבד אבל היום עם הלימודים והעבודה... בכל אופן, חשוב לי שהכרטיס מסך יהיה האיכותי בכדי להנות מהמקסימום כשאני כן אשחק במשהו. אני לא רואה סיכוי שאני אקח את ה 640 מגה, למרות שהלב צועק 22" רוב הסיכויים שאלך על 19 איכותי. במקלדת ועכבר אני חוסך ולוקח משהו פשוט, אני אתקן את הטעות הזאת בעתיד. זה מה שהרכבתי בנתיים בעזרת הדיונים בפורום: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1276 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤633 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAI…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000. כן, של 1,000-1,500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אדריכלות - עריכה גרפית כבדה מאוד, תוכנות CAD, רינדור 3D, מידול וכד'. חייב לזוז מאוד (!) מהר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. בערך 22", FHD 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 מתוך 10. לא חשוב, אבל כיפי. אם לא משנה תקציב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כלום. ניי…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by josepha,

בערך באותו מחיר אפשר לקנות את זה: http://www.amazon.com/Lenovo-Touchscreen-i5-5200U-Keyboard-80JK0020US/dp/B00TR05UZE/ref=sr_1_1?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1433610810&sr=1-1 או את זה: http://www.amazon.com/Lenovo-14-Inch-Touchscreen-Laptop-59418276/dp/B00K6ZILGO/ref=cm_cr_pr_product_top?ie=UTF8 אני הולך להזמין את המחשב מחו"ל, קרובת משפחה תביא לי אותו מארה"ב. איזה מחשב עדיף לדעתכם? נראה שחוץ מה-SSD אין ל-flex 2 יתרונות. האם הביצועים של ה-SSD משמעותית טובים מאלה של הכונן ההיברידי, עד כדי כך ששווה להתפשר על דגם יותר ישן בשבילו? ומה עדיף מבחינת המעבד - i7 מדור 4 או i5 מדור 5? המחשב לא ישמש לתוכנות כבדות שדורשות כוח עיבוד, ככה שנראה לי ששניהם יהיו מעל ומע…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by asaf20,

דגם satellite c655 celeron cpu 900 2.20ghz 2.0gb ram מעבר לזה שהוא בסדר בשבילי לעבודה ,אינטרנט,סרטים (תומך HD) וכו' אני מאוד מרוצה ממנו מעניין אותי לדעת אם יש אופציה לשדרג אותו מבחינת הפעלת משחקים קצת יותר מתקדמים מהיכולת שלו (אפילו שידרוגים בקטנה לשפר אותו ברור לי שלהפוך אותו לסוס משחקים צריך לקנות מחשב אחר חדש) ואם כן איזה רכיבים אתם ממליצים כמה עולה ואיך עושים את זה ?... (: תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by yotam.m,

אוקיי אז אני יודע שהתקציב הוא לא גדול ולא ממש למשחקים בכל מקרה המחשב צריך לכלול הכל מסך דק 17 מקלדת ועכבר פשוטים מאוד, עם רמקולים נסתדר כבר ככה שלא צריך. המחשב מיועד לילדים קטנים שכמו שאתם יודעים יש להם משחקים כבדים מאוד. ככה שתנסו לדחוף את הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר בתקציב. חריגות עד 200 ש"ח יתקבלו אבל לא יותר מזה. תודה לעוזרים. עריכה: חשבתי על זה: Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case 240.00 ¤ 1 240 ¤ 1 7572 NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 216.00 ¤ 1 216 ¤ 2 8788 AMD Athlon 64 Bit 3500 Socket AM2 Box CPU 555.00 ¤ 1 555 ¤ 3 8511 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 64-Pro CPU Cooler for AMD64 167.00 ¤ 1 167 ¤ 4 7052 Hitachi 80GB 7200 rpm S-ATA I…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייח אשר ישמש מספר משתמשים שונים בבית. קיים כבר כרטיס מסך מדגם GTX 1070 אשר יצורף למחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת מכונה וירטואלית, עריכה דו מימדית, צפיה בסרטים, עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ', 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה, עדיפות לחיסכון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of tanks, Smite, Skyrim... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, אנחנו לפני רכישה של Workstation שתכליתו היא עיבוד תמונות של דוגמאות ביולוגיות בתוכנת Zeiss ZEN Desk 3 Blue. יש לנו דרישות מומלצות למערכת (מצורפת תמונה, נא להתעלם מדרישות המינימום), אך מכיוון שאני קצת חלוד - אשמח לעזרת המומחים בהרכבת המפרט המדויק. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב נע סביב 10,000 שקלים, חריגה תתאפשר רק אם היא מזערית והתועלת עצומה. 2. מה שימושי המחשב? כאמור, השימוש יהיה אנליזות תמונות בתוכנה לעיל, ייתכן כי גם שימוש בתוכנות נוספות כדוגמת CellProfiler, FIJI או יותר מתקדמות. כרגע אנחנו משתמשים בשתיים האחרונות על מחשבים סטנדרטיים למדי והן עובדות בסדר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Druc,

ערב טוב מומחים. לפני תשלום על חלקים חדשים, סוגיה אחד לא נותנת לי מנוחה: קירור מים. מעבד הוא I7 6700K כך שהוא יעבור המהרה מסויימת. אני לא חושב להכנס למערכת מפוצלת בזמן הקרוב. מה שזמין לקניה הוא Corsair Hydro H110i GTX Extreme. Swiftech H240-X2 לא זמין בארץ כמו גם nzxt kraken x61 לא ראיתי לקניה. יש עוד אופציות? מארז NZXT H440 ויש מקום גם ל360ממ

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אנא המליצו לי על מפרט מחשב טוב למשחקים ב4500 שקל. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Knopix,

מה דעתכם על המחשב הזה?: http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..462.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23758&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני מחפש מחשב לשימושים משרדיים (אינטרנט אופיס) ותכנות (רק שיריץ code:blocks ו VS expres 2014) המחשב ישמש גם כמחשב ביתי ראשי וגם מתכוון לקחת אותו 2-3 בשבוע כדי ללמוד כך שחשוב לי שיהיה כמה שיותר קל -מסך כמה שיותר איכות שיהיה 15.6 -אין חשיבות לזמן סוללה אם יחזיק שעתיים+ אני מרוצה -אין צורך בכונן אופטי או תחנת עגינה -חשוב לי שהמחשב יראה כמה שיותר טוב ודק גם על חשבון דברים אחרים יש דגמים נוספים שכדאי לבדוק?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים