ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום כשקונים מחשב נייד, יש אפשרות לקנות אותו בלי מערכת הפעלה. (מגיע עם "FreeDOS") האם יש אפשרות לקנות את Windows 7 מאיזה מקום במחיר זול? (למשל, רשיון משומש של עסק שהפסיק להשתמש ב-Windows 7, ומוכר את הרשיון עבורה למישהו אחר?) אודה לכל מי שיכול לחדד את הנושא, והאם זה יוצא עדיף או לא, מבחינת מחיר. תודה card
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שראיתם לפני כמה זמן כתבתי הודעה אבל הוספתי עוד כסף עכשיו אני קונה את הרכיבים של המחשב בחנות KSP עכשיו אני קונה משם רק* את הרכיבים ואבא של חבר שלי שהוא טכנאי מחשבים מרכיב לי אותו (אני לא סומך על החנות הם מניאקים ורמאים) אני מעוניין שיהיה במחשב: 120 ג'גה לפחות רצוי מעבד אינטל - שונא AMD צורב NEC 2510A DVD±R Double Layer ---590 כונן דיוידי מארז יפה וטוב - ספק כוח 480 לפחות אני מוסיף לו לדים ותאורה נוספת קירור למעבד ולארד-דיסק שיהיה מהיר מאוד לפחות 512 כרטיס מסך בינוני ומטה - המחשב לא לצורך משחקים כרטיס אודיו טוב - לא על המעבד ולא הכי יקר - רצוי קראיטיב בכלליות המחשב לצורך: קידוד סרטים, עריכת מוזיקה, צריבת סרטים ומוזיקה, יצירת מוזיקה, אינטרנט והורדות שירים **אין צורך בר…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בסכום שנע בין 2500 ל3000 שקל אני משתמש בו בעיקר לעריכת קליפים, עריכת תמונות (פוטושופ) וגלישה באינטרנט. פה ושם משחקים, אבל לא חובה להשקיע בזה. צריך שיהיה צורב DVD טוב וכונן קשיח של 160 ג'יגה (בשביל העריכת קליפים.. לוקח מלא מקום) ציוד היקפי שלא צריך: עכבר, מקלדת, מסך. ולא צריך גם מערכת הפעלה אם התקציב שנתתי מספיק ואפשר לבנות איתה מפרט טוב, אני אודה לכם אם תעזרו לי בזה ואם התקציב לא מספיק למחשב מספיק חזק, תגידו לי. תודה מראש!
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנו את המפרט הזה כל מה שאני לא סגור עליו זה הספק והמארז והכ.מסך, ואני פתוח להצעות :] המחשב לא למשחקים.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך מחשב לילד בן 13 שהמחשב בעיקר יהיה למשחקים... התקציב הוא 4500 שקל ואני צריך מסך כלול במחיר. המסך צריך להיות 17 אינץ שטוח לא דק... זיכרון 512 מינימום. דברים כמו עכבר מקלדת זה לא ממש חושב שיהיה פשוט וזול ועדיפות לעכבר אופטי. עכשיו ההתלבטות שלי היא במעבד ללכת כל AMD או אינטל ? ??? ובכרטיס מסך ללכת על ATI או Nvidia ? ??? לוח אם אני חושב ללכת על גיגה בייט.. בקיצור אני אשמח לקבל כל מפרט שתמליצו עליו ואני אשמח לקבל טיפים ועצות... תודה רבה !!!
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנחנו מתכוונים לקנות מחשב חדש לבית. היעד הוא בעיקר משחקים. אני ואחי גיימרים כבדים. התקציב הוא *עד* 9000 ש"ח. אם יש חריגות, רצוי שיהיו רק כלפי מטה. זו מתנת בר מצווה שהיתה לאחי בשנה שעברה ועוד לא קנו לו, וגם ככה התקציב גבוה, ולא נראה לי שההורים ישמחו אם נדחוף את הסכום יותר מזה. צריך לכלול: * מסך (מוכנים ומעדיפים להתפשר על איכות בקטע הזה, ממש אין צורך במשהו של מעל 1200 ש"ח) * מקלדת * עכבר (logitech G5) * העדפה למעבדי AMD * לפחות ג'יגה אחד של RAM * דיסק קשיח של 250+ ג'יגה * צורב DVD אין צורך: * מארז יקר במיוחד * רמקולים * כל שאר ההיקפיים אני מודה מראש לכל מי שמקדיש מזמנו לעזור לנו בנושא. מאוד מעריך את עזרתכם
-
- 30 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 ש"ח חריגה - 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תדירות גבוהה של משחק. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - AVA, Far Cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1080 רזולוציה של המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות עד גבוהות, יכולת הרצה של משחק וטעינתו במספר שניות בודדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב הוא כ-5K עם אפשרות לחריגה השימושים היו גיימינג קל כמו COD\CRYSIS ועבודות אקדמיות בEXCEL בתדירות גבוה. רזולוצית מסך 22" מקסימלית היא 1920X1080 לגבי ציוד היקפי, אשמח להמלצה למקלדת אלחוטית עם תאורה (לא אדומה!) בחושך. אין צורך בספק כח (seasonic 620W) וזכרונות RAM (קיט Kingston HyperX KHX1866C9D3/4GX) או דיסק קשיח. לעומת זאת להבנתי SSD אני צריכה. חשוב שהמחשב יהיה מאוד שקט 3-4\10 במידה ותיהיה השפעה רצינית על מהירות המחשב יש אפשרות לשקול OC. על המחשב כנראה יותקן WIN 8.1 העדפה לחנות במרכז הארץ, חשוב שהמארז יהיה קטן ויותר חשוב שיהיה מאוד מאוד מהיר בתגובה וכמובן USB 3.0 מקדימה. תודה ח'ברה (ואני מוחא על כך שאין סמיילים נשיים בפורום הזה )
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מגיע שנית בחיפוש אחר קניית מחשב נייד למשתמש ממוצע. מטרות המחשב: לימודים (אופיס, אינטרנט, SPSS אולי...), משחקים : Dota2 בעיקר. גודל המסך: 13.3 בגלל משקלם וגודלם הקומפקטי, השאלה היא האם ההבדל בין 13 ל15 ממש ניכר כשמשחקים במשחק כמו DOTA2. רזולוציית המסך: אני מניח שהסטנדרטית תהיה בסדר (1366על768) משקל רצוי: כמה שפחות יש צורך ביציאת HDMI, שום דבר מיוחד מעיבר לזה אין שום בעיה להסתדר ללא צורב וCDROM העדפה לחברה: אני מקבל המלצות לא להתקרב לשום חברה פרט ל: HP,ASUS,Dell. אישית אין לי מושג מה עדיף. מערכת הפעלה: רצוי בלי, הבנתי שזה מקפיץ ת'מחיר ! בלי מסך מגע ! לגביי צבע: לא אהבתי את הדגמים של ASUS שהם כסופים כאלה... נראים מעפן קצת האם ניתן לבקש מחנות …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קונה מחשב לסטודנטית שמריצה עליו סרטים ועבודות, אבל מסתובבת כל היום וצריכה משהו קל ונייד. בעבר קניתי לה dell inspiron 11z שהיה מצויין ועבד חלק 3 שנים על אף מהמורות וזעזועים, המחשב נגנב ולכן חשבתי על תחליף מרשים: http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_inspiron_mini10/inspiron-13z-3227um.htm מצד שני - מה הטעם בwin8 בלי צג מגע? אולי עדיף לקנות כזה: http://ksp.co.il/?uin=20626 המעבד חלש יותר אבל אולי זה מפרט מתאים יותר. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפשת מחשב נייד ללימודי תכנות והתקציב שלי הוא 3K * מטרות המחשב?לימודי תכנות - VISUAL STUDIO בעיקר * גודל המסך? 15.6 או 14 * רזולוציית המסך? כמה שאפשר בתקציב הזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך?העדיפות היא כמה שיותר זמן עבודה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell ממליצים לי מאוד על המותג DELL תודה רבקה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כך, יש לי תקציב של עד 5500 בשביל לשדרג את המחשב שלי, אני רוצה שהוא יריץ ויסטה בצורה מעולה, וישפר את הביצועים במשחקים (אני ממש חולה גרפיקה). אין צורך בציוד הקפי, יש לי כבר. לא צריך מערכת הפעלה ובלה בלה, אז הנה המפרט הנוכחי: מעבד- AMD Athlon 64 3200+ Socket 939 לוח אם- MSI K8N Diamond הארדיסק- 80GB Sata2 RAM - יש לי 1GB רם, לא זוכר מהירות כ.מסך - MSI nVidia 7900GT אני חושב ללכת יותר לכיוון של שדרוג המעבד,כרטיס המסך, הDDR וההארדיסק, ואם אתם חושבים שצריך קירור אז תגידו אני חושב שחריגה עד 6000 ש"ח אפשרית.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 3 מחשבים ניידים שישמשו אותי לאינטרנט אופיס משחקים קלים וכד' המחשבים שמצאתי הם: 1. Lenovo G550 NTDK3IV http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8621 יתרון: מעבד T6600 חסרון : WINDOWS VISTA 2. Lenovo G550 NTD92IV http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9357 יתרון: WIN 7 חסרון: מעבד קצת יותר חלש T4300 3. Compaq CQ61-280EJ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8265 ואני משדרג אותו בעוד 50 דולר (180 ש"ח) לWIN7 דרך תוכנית שדרוג חסרון: אין בלוטוט,כונן קשיח יותר קטן. כרטיס מסך מעט יותר חלש 103 במקום 105 שיש בLENOVO יתרון: מעבד T6500 סה"כ כולם פחות או יותר זהים במחיר בגלל שלא ניתן "לשדרג" את המחשב בניגוד למחשב ביתי אני מאוד מתלבט תודה על העזרה......
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני לפני קניית מחשב חדש בתקציב של 3000 שקל במזומן (ניתן לחרוג מעט) למטרות משחקים (כבדים וחדשים) גלישה ברשת, אופיס, וצפייה בסרטים. אין לי צורך לא במסך ולא בציוד היקפי בכלל, יש לי הכל. מעוניין שהמחשב יהיה מבוסס מעבד אינטל ולא AMD. כרגע לא מעוניין באוברקלוקינג, לא צריך הרכבה או מערכת הפעלה. המחשב יריץ ויסטה ואולי בעתיד 7. על מארז חשבתי בעקרון על מארז יחסית פשוט של Antec ב-300 שקלים, אם מישהו מכיר את המארז הזה אשמח לדעת אם הוא רועש או לקבל בכללי חוות דעת עליו, שכן אני מעוניין במחשב שירוץ בשקט. לא בדממה, אבל בלי רעש של מטוסים בחדר. כרטיס קול לא מאד חשוב לי שיהיה לא און-בורד או איכותי יותר מדי, ואין בכוונתי לחבר את המחשב הזה למערכת דולבי אלא לזוג רמקולים של לוגיטק שכבר …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1000 שח, שפצורון קטן מה כדאי להטיס מהמפרט ומה לקנות חדש תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב גיימינג נייח בעלות של כ 5.5K: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 +/- 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה לגודל, עדיף ללא אורות מיותרים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, למשרד שאני עובד צריך מחשב עבורי. אני גם אקנה מסך טוב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח 500 שח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גרפיקה - עיבוד תמונה, אפטר אפקט. לא תלת 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני צריך עזר בבנית מפרט. אני מבקש בבקשה שהמעבד יהיה מחברת intel 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים ויצירת מוסיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים כבדים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כן כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים וחדשים וגם חדשים שיצאו בשנים …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המחשב הזה מעבד-Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB לוח אם- ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרון - DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסק קשיח - Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיס מסך- ASUS HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 ספק כח - Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pinHec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin המחשב יריץ את כל המשחקים החדשים ברמה גבוהה? בינתיים כל זה עולה 4155
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 3, Crysis 3, AC3,Metro 2033....בקיצור כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צו…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רבותי רציתי לדעת מה אתם אומרים על הדגם הבא של DELL "17.3 Dell Inspiron N7110 i7-2670QM האמת שאני די סגור עליו, מתאים לי גם מבחינת המחיר (4800 ש"ח באייבורי)... הוא אמור לעשות עבודות גרפיקה, ומעט תלת מימד . בכל אופן הדגש הוא על פוטושופ אילוסטרייטור וכו'... אשמח לדעתכם
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של DELL INSPIRON והמחשב הוא חדש יחסית (שבועיים בשימוש) וגם לא השתמשתי בו הרבה. אתמול המחשב התחיל לעשות רעשים וזה עבר אחרי כמה דקות. היום הוא עושה רעשים ולא מפסיק. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להביא מחשב חדש ואני צריך איזה מקצוען שיגיד אם משתלם במחירים או לא שיסתכל גם על המחיר של כל חלק בנפרד שאם יש חלק שמשתלם וחלק שלא זו חנות ממש איכותית שניתן להחליף חלקים תגידו אם צריך אבל שישאר באותו מחיר :\ תודה אני רוצה את המחשב הזה בגלל שאני רוצה מחשב שעכשיו יהיה לעוד כמה שנים טובות וגם ירוץ לי על האכויות הכי גבוהות במשחקים הכי חדשים ללא שום בעיה של כרטיס מסך חלש מידי או מעבד חלש מידי שהכל יהיה פרפקט כבר המון זמן אני רוצה להביא איזה מחשב חיה שיכול להריץ כל משחק שקיים וזה נראה לי עומד בסטנדרטים שלי וגם בתקציב אחרי חודשיים עבודה אני כבר יוכל להביא אותו ועוד ישאר לי איזה אלפייה ככה תגידו לי רק שהמחירים לא מופרזים כי אני ממש מאמין בחנות הזאת אני קונה ממנה כ…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מחשב בשביל משחקים לא הכי כבדים יותר בשביל תוכנות כמו ADOBE PREMIERE 2 PRO , ADOBE AFTER EFFECTS , PHOTOSHOP וכו' .. אני רוצה מעבד AMD
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-