ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
צריך מחשב למשחקים עד 5300ש"ח לא כולל מסך אבל שיהיה עם צורב. תודה מראש, gonzila
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי 2 דגמים שמצאתי של מחשב אסוס ולא כלכך מבין אם יש דגם מועדף ביניהם או אולי משהו אחר הנה הדגמים שמצאתי: http://www.tms.co.il/product/16456 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=G551VW-FW163T מוסיף את השאלון במידה ויש רעיונות אחרים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, משחקים בקטנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe: PhotoShop, Illustrator, InDesign, premiere ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה קודם כל שלום !! אני מחפש מחשב שיענה לדרישות וישמש אותי כמעין אולפן הקלטות קטן אין צורך במדפסת או סורק או רמקולים ... (המחשב יחובר למערכת קולנוע ביתית) אני צריך במיוחד כרטיס קול חזק שיעמוד לי בדרישות של cu base תודה רבה לכולם ... נ.ב ההשקעה המירבית שלי קצת מצחיקה אבל הסכום הוא 4000-4500 ש"ח לכן אני מתלבט מה לעשות ... תודה רבה לעוזרים : : :
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בעקבות הפעם הקודמת אני מעוניין בהמלצה למחשב בסיסי הקניה הייתה טובה בסקאיי פי.סי אז הייתי רוצה המלצה למפרט שם (בראשון לציון). דרישות - מה התקציב המקסימלי? 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ]לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן[/font] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גלישה באינטרנט, הורדת סרטים וצפייה לא במחשב, משחקים קלים ברזולוציה לא גבוהה, אופיס. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא.[/ 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דרוש צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-7. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K (ללא ציוד הקפי) ,כן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג קל עריכה גרפית *קלה* 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אורות בקטנה מארז יפה (מעדיף צבע כהה) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win 10…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי vostro של דל ומשום מה כאשר אני לוחץ על לחצן ה- Fn האותיות בצד לא הופכות למספרים (רק עם מחזיקים אותו לחוץ). הבנתי שכדי לפתור את הבעיה צריך להיכנס לביוס. מישהו יודע להדריך אותי איך לעשות את זה ומה לבחור שם? אם זה משנה הדגם הוא vostro 3500. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1680/1050 גודל 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?עד עכשיו לא היה לי מחשב מתאים אז אני רוצה לנסות את כל המשחקים החדשים המומלצים שיוצאים בין אם כבדים או קלים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
על המחשב תעשה גם עבודה משרדית וגם יראו עליו סרטים מדי פעם. לא ישחקו עליו משחקים בכלל. תוכנות עיקריות כאמור: autocad ו photoshop יש צורך גם במסך, עכבר ומקלדת שקט: לא קריטי אבל עדיף לא מתוכנן אוברקלוק יש לכלול מערכת הפעלה יש לכלול הרכבה בחנות עדיף חנות במרכז הארץ (ת"א והסביבה) או חנות עם שירות תיקונים VIP הצעה שקיבלתי בינתיים: לוח אם Asus P7H55-M Pro מעבד Intel Core i7 920 זיכרון Kingston KVR1333D3N9/2GX2 כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Green 1000GB 64MB צורב DVD Sony כרטיס מסך GeForce 220GT 1024MB מקלדת Logitech עכבר Logitech מארז HEC 434w ספק 500W HEC מסך מחשב Viewsonic VX2433WM LCD מחיר: 5000 תודה על העזרה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך רק את החלקים הפנמיים בלי מסך וכל זה ..!!
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, את עיקר העבודה אני מבצע על מחשב שולחני, אבל מדי פעם אני נאלץ לעבוד גם לא מהבית. חשוב שהמסך יהיה טוב וברור (עדיפות ל-IPS אם זה אפשרי, ואפילו רזולוציה גבוהה אם זה לא מוגזם מדי לגודל מסך) ביצועים טובים מכיוון שעלולות להיות הרבה תוכנות פתוחות במקביל. (Eclipse, Visual Studio, NetBeans, Adobe stuff, Android Emulators, Browser) ארגונומיה טובה ונוחות. זמן סוללה ומשקל לא כל כך חשובים, מכיוון שלרוב אני אמור לעבוד במקומות עם שקעים. כמובן שאם איכשהו אפשר לדחוף Ultrabook טוב זה יהיה מגניב. אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים מעבר ל-4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5K גג 2. מה שימושי המחשב? עיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? שימוש רב לצרכי פרנסה בפוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? עכבר, אבל לא קריטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)? ווינדוז חובה. גרסה 10 טובה? אני מרוצה מגרסה 7. אופיס - יהיה נחמד, לא קריטי אם זה מייקר משמעותית 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המוצרים הבאים על מנת להרכיב מחשב נייח לגיימינג. יש ברשותי מסך. מעבד Intel Core i5-6600 לוח אם GA-H170M-D3H-GSM SSD Intel® SSD 540s Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 16nm, TLC) זכרון HyperX Savage 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 2133 Desktop Memory 1. איזה מארז מומלץ לקנות עבור הרכיבים הנ"ל? 2. אילו עוד אביזרים אני צריך? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, פתחתי כבר נושא בקשר לזה, אבל העניין השתנה, אני הולך לרכוש את המחשב הנייד ישירות מהיבואן. עדיפות למחשבים של DELL או HP, תקצבתי את זה בבערך 5300-5500 שקל מאחר ואני מאמין שמחשב שנמכר בחנות במחיר כזה אפשר לקנות אצל היבואן ב4000 שקל בערך, במיוחד שאני משלם במזומן. אני צריך מחשב למטרות אישיות, משחקים ברמה סבירה (לא זקוק לכרטיס מסך מעולה, מספיק לי כ.מ סביר), עבודה עם קבצים גדולים ומסדי נתונים של 50-100 מגה, מדובר בקבצי טקסט לרוב, עבודה עם פוטושופ ולעיתים במקביל עבודה עם FF כשלפחות 8-10 טאבים פתוחים במקביל ולרוב אאוטלוק ועוד 2 תוכנות מסרים פתוחות מהצד, ככה שאני צריך מעבד חזק והרבה זיכרון, צפייה בסרטים באיכות טובה, חשוב לי שיהיו חיי סוללה ארוכים (3-3.5 שעות לפחות), וכמה שיו…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד. המחשב ירכש בישראל, התקציב עד 2500 ש"ח. ראיתי את ה-Lenovo S310, אבל אשמח להמלצות נוספות. הנה התשובות לשאלון: רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט עדיף, אבל לא קריטי. * רזולוציית המסך? . עדיף FHD, אבל אני מניח שאין בתקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? 2 קילו ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך. * Bluetooth? …
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום זקוק לעזרה. מצאתי מספר מחשבים אשר דומים במחיר: HP Pavilion DV7-BTO Core™ i7-2670QM 2.2GHz 750GB 8GB17.3" FHD (1920x1080) BLU-RAY BT W7HP Webcam ATI HD6770 2048MB FP Reader Asus N75SF-A1 Core™ i7-2630QM 2.0GHz 1TB 8GB 17.3 (1920x1080) LED BLU-RAY/BD-RW BT Webcam NVIDIA® GTX 555 2GB Bang&Olufsen Speakers Dell XPS 17 Core™ i7-2670QM 2.2GHz 750GB 8GB 17.3" FHD (1920x1080) BD-RWBT W7HP Webcam NVIDIA® GTX 555 3GB למעט הכרטיס מסך של דל שברור שהוא יותר טוב מה עדיף לקנות מבחינת חברה, מעבד וכרטיס מסך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלכתי לאיבורי ובנו לי את המחשב הזה: Intel® Core™ i5 650 Gigabyte H55M-D2H לוח Gigabyte דגם H55M-D2H צ'יפסט H55 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 Western Digital 1000GB Kingston/Ceon 4GB DDR3 צורב Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 Gigabyte NVIDIA GeForce 460GT ספק HEC WIN+ 500W זה יצא בסביבות 3.500 אלף אני לא מתכוון לעשות OVERCLOCK על המחשב. מיועד למשחקים! מסך מחשב LG E2350T LCD סוג המסך: LCD , LED , חיבור HDMI: לא כולל , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , Pivot: ללא , גודל מסך: 23 אינטש , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1920x1080 פיקסלים , יצרן: LG , זמן תגובה: 5 מילי שניה. יש צורך במקלדת ועכבר אלחוטיים השקט חשוב מאוד!!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי השאלה העקרונית שלי אם אני צריך מרובע ליבה [q6600 ] או שעדיף לשימושים שלי ללכ תעל כפול ליבה שעם oc יגיע רחוק יותר.. אני עכשי בכיתה י וככול שהזמן יעבור יהי לי פחות זמן לשחק.. אז אני לא חושב שכל כך חכם מצדי לקנות משהו שישמש אותי "טוב" יותר בעתיד אלא משהו שיהיה לי הכי טוב לעזמן הנוכחי של השנה שבא אני הולך לשחק הרבה ... המפרט שלי אמור לכלול.. מעבד - q6600 steping g0/e6750.. לוח אמ - מכיוון שאני לא צריך מערך רייד ותמיכות מאלפי כניסות sata ולא בfw אני לוחק GB P35-DS3L זכרוונת - ממצועים של קוסאייר 800MHZ 2G שעולים 458 בTms ארד דיסק - 320G sata 2 16mb כרטיס מסך - sparkle 8800 320mb כרטיס קול - x-fi Extrem audio שעולה 327 עכבר - Mx-518 מקלדת - בהתחלה logitech media keyboars…
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה המפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 5600 DualCore OEM AM256DCT ¤ 1035 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 464 1 מארזים Raidmax COBRA שחור ¤ 386 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 436 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667N ¤ 210 2 קשיחים WD 160GB 8 IDE WD1600JB ¤ 308 1 כרטיסי מסך Leadtek Nvidia Geforce 8600GT 256MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 749 1 כונני דיסקטים alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤ 36 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 187 2 הרכבת מערכת הרכבת מחשב חדש מחלקים ¤ 134 1 מחיר סופי: 4342 התקציב הוא 4500 שקל ללא אפשרות חריגה. המחשב הוא בעקרון להכל אבל בעיקר לאינטרנט ומחשקים לא ממש כבדים כמו black …
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מישהו סיפר לי על הפורום הזה ואני ממש מקווה שמישהו יוכל לעזור לי להגיע לפתרון כי אני כבר ממש משתגעת! העיניין הוא כזה- אני צריכה מחשב DELL חזק לתוכנות גרפיות. המחשב שאני שוקלת לקנות הוא DELL 1520 T7500 עם מפרט מצויין של 2.2 זיכרון, 160, Nvidia 256, וכו..הבעייה היא איפה?! בהתחלה כמעט קניתי מהטכנאי שלי אבל אז שמעתי שהכי כדאי מK.S.p אבל כשהלכתי לשם, גיליתי שאכן יש להם את אותו המחשב עם אותו מפרט, כשרק מספר הדגם שונה- DELL 1520 1886 בעוד בזאפ ראיתי שיש עוד 2 דוגמאות- 1887 ו 2084 (שהוא הכי זול מבינהם 5,700 לעומת 6,200 שk.s.p דורשים). אני מנסה לחסוך כסף אז רוצה לקנות מן הסתם את היותר זול אבל לא מבינה מה פשר המספר 1886 לעומת 2084 או 1887 אם המפרט הוא אותו מפרט!! אני שמה 3 …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם בסוף החודש חבר שלי טס לארצות הברית ואמור להביא לי משם מחשב נייד אני מעוניין להשקיע עד 1000 דולר כולל הכולל( תיק עכבר שטויות דומות )למחשב אני צריך מחשב לצרכי לימודים ולצרכי מדיה (שימוש גם לצפיית סרטים ,אבל לא הכי קריטית) כ"כ מחשב שיהיה עמיד כמה שאפשר בנסיעות ותנודות(אני לא יודע לשמור על דברים יותר מדי) אדם שמתעסק בייבוא מחשבים מארצות הברית אם שירות אמין ובטוח שהרבה אנשים קנו ממנו ומאוד מרוצים הציע את ההצעה הבאה למחשב ב3600 ש"ח בתנאי שאני דואג להביא את המחשב מארצות הברית דרך החבר. אציג את המפרט ואשמח אם תעזרו להכריע האם לקבל את המפרט או לשלוח אדם שאיננו מבין גדול לקנות לי מחשב עסקי בסכום הנ"ל המפרט: מחשב hp 6910p חדש 3 שנים אחריות (עד אוקטובר 2011) עסקית עד הבי…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד אשר ישמש אותי בעיקר בבית, והשאלה היא האם כדאי להשתמש בנייד שהסוללה אינה מחוברת לנייד על מנת למנוע מחזוריות של טעינה חוזרת של הסוללה שוה ושוב. כפי הבנתי שהמטען מחובר והסוללה בתוך הנייד, נוצר מצב שהנייד ניזון מהסוללה ברגע שהיא מתרוקנת המטען טוען את הסוללה שוב וכך חוזר וטוען. וכפי שידוע לסוללות יש מגבלה של כמות הטעינות עד שהם שובקים חיים. אשמח לתגובות...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראו את המפרט המופיע בתמונה המצורפת הצורב,הספק (liberty 500 ) וכרטיס המסך כבר נמצאים ברשותי (קיבלתי אותם בעסקת חליפין ) . אבקש תגובתכם רק לגבי המעבד,הזיכרון, לוח האם ,המארז והדיסקים הקשיחים. מטרת המפרט היא להריץ את כל המשחקים ברזולוציה 1280*1024 ללא פילטרים על גבי xp וב- high quality ב- DX9 . fps הסביר בעיני הוא 25, ואני לא אסבול יותר מדי גם אם הוא ירד ל-20. המעבד הזה מגיע בקלות ל-3. 2 GHz ובזכות התמיכה שלו ב- 64-bit ניתן לקבל 18 אחוז תוספת ב-Fps אם משתמשים בגרסת - 64-bit של מערכת הפעלה .(ב-crysis לדוגמא ) המשחקים של היום אוהבים mhz ואין משמעות רבה למספר הליבות (גם ב-crysis עם העדכון האחרון אין ניצול ממשי של ריבוי הליבות). המעבד הזה הוא overclocker מצוין ואפילו עם הקיר…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי לא מעט שאלות והפנו אותי לפורום הזה אמרו לי שיש פה מביני עניין ובאמת נראה שכך אני מחפש מחשב נייד שישרת אותי בכל הצרכים משחקים - guild wars 2 בעיקר עריכה - photoshop עבודה - visual studio 2013 אני צריך להיות נייד, זאת אומרת אם מחר אני טס לזימבבואה לעשות תואר על מדעי האוקיינוס שאני אוכל לקחת את המחשב איתי בבקשה רק כרטיסי מסך של nVidia יש אפשרות לא בטוחה גם לקנות בחו"ל עוד לא ביררתי לעומק מטרות המחשב? מצוין למעלה ^ גודל המסך? 15.6 אני לא רוצה מחשב מפלצתי, ה 17.3 פשוט ענקיים מדי להסתובב איתם רזולוציית המסך? נראה לי שבתקציב הרזולצייה תיהיה מספיק טובה לי (תקנו אותי אם אני טועה) דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שיכלול numpud, ואם אפשר, שיהיה טיפה רווח…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 300 שקל או 1000 שקל כולל מסך! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD, SILKROAD,DIABLO3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-