ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
כמה מהדרישות: האם חשוב שקט? עד כמה? - שהיה סביר,עדיף שקט. האם מתוכנן OC?לא. במפרט למשחקים - אין לדעת,במשחקים החדשים,בריזולוציה רגילה. המחשב מיועד: משחקים,מוזיקה,סרטים ותוכנות גרפיות כמו AUTOCAD. חובה שהוא יוכל להניע תוכנות גרפיות וסרטוט כמו AUTOCAD באופן מעולה בהגדרות הגבוהות ביותר. הראשון: ------ מעבד: Intel Core 2 Quad Processors Q6600 2.4GHz 1066MHz FSB 8MB L2 Cache 64 Bit לוח אם: Intel Chipset Intel G31 זכרון: 2GB/667MHZ DDR2 כרטיס מסך: GEFORCE Pci Express X16 8400GS דיסק קשיח: WD250 7200RPM SATA2 תקליטור: צורב DVD שכבה כפולה X20 כולל מנגנון נגד רעידות כרטיס קול 5.1 High Definition כרטיס רשת: Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem using the Intel 82566DC Gigab…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=30238&select= האם יש לכם ביקורות שניתן להתרשם מהם ? אודה לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב די ישן: pentium3 1.13GHz 1GB SDRAM כ.מסך gforce2 עם מאורר קטן שמרעיש. דיסק WD 160 GB IDE מארז ענתיקה, אני משאיר את הצד פתוח כדי שיתאוורר. ספק הכוח גם עם מאורר רועש. Windows XP כרטיס usb2. השימוש שלי בו הוא גלישה, צפייה בסרטים, פיתוח תוכנה ולעיתים עריכה פשוטה בפוטושופ. אין לי שום צורך להרצת משחקים. הבעיה איתו היא: מאווררים רועשים, איטיות כללית, איטיות קשה בהרצת IntelliJ עם תוכנות אחרות או עם הדפדפן, איטיות קשה בהרצת סרטי יוטיוב וגלישה רגילה במקביל, כל צפייה בסרט יוטיוב או דיויקס מאטה את מהירות האינטרנט, סרט סטרימינג מקרטע עקב ביצועים חלשים והאטה בהורדה, חיבור של התקן usb2 כלשהו אל הכרטיס כמעט ומשתק את המחשב. המחשב שורד סבבה וכמעט הכל אפשרי לביצוע איתו, פש…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , זוג רוצה להחליף את המחשב הנייח והמיושן שברשותו בנייד חדש . על הלפטופ לא להתחמם למצב של "חמים בידיים" (כתלות בעומס כמובן) תדירות שימוש - פעמיים בשבוע בערך , ללא משחקים , אינטרנט אופיס בדיקת מייל ושליחה , קצת פייסבוק בשביל הפאן ,לא רואה שימושים תובעניים באופק . עדיפות משמעותית ל"עם מערכת הפעלה" הדרישות - (לפי הסדר) 15.6" ,עדיף מסך מט , רזולוציה של 1200*1920 , עוצמת הארה טובה היות ולא הולך להיות מחובר למסך חיצוני מקלדת נוחה . i5 , חושב על 8GB RAM. צורב . nice to have - numpad , מקלדת מוארת , SSD. LAN זמן סוללה כמעט חסר משמעות היות ומרבית הזמן המחשב יפעל בבית מחובר למטען , ייתכן ויצא מעט לטייל . כונן הייברידי - לא ניסיתי ולא מכיר אבל כבר אעדיף להשקיע ל SSD מלא . גג …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נשמע הזוי אני יודע אבל אני רציני - אני רוצה להישתדרג בלפטופ התקציב בכלל לא מוגבל ואפשר אפילו במחיר 10 אלף אפילו יותר ! אין לי בעיה אם יש את הדגם בארץ או בחול - ולא אני לא רוצה אפל ! המטרה היא: גיימיג, בידור, להשוויץ, עליונות בחומרה (גם אם זה לחודש בלבד) הבהרתי את עצמי? גודל המסך 15-17 אינץ זה מספיק בקיצור אני רוצה את הכי טוב - לגבי משקל הוא פחות קריטי (ואני לא מצפה לנייד כבד רצח) אני מאוד אשמח להמלצות בנושא ולדעת מאיפה להתחיל תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחי טס לחו"ל וביקש ממני לרכוש עבורו מחשב. התקציב הרצוי הוא משהו הגיוני(לא 26K), אך במידה והלפטופ מתייקר בכדי לענות על כל הדרישות, אין בעיה. * מטרות המחשב? אינטרנט/אופיס ווידאו. עבור מולטיטסקר כבד. * גודל המסך? שלא יהיה קטן, ויהיה עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה. * משקל רצוי? אין בעיה אם יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל האפשר - ישומש בטיסות ובמלונות בעיקר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משהו מיוחד. * בלוטות? למה לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יכול להיות נחמד. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני אקבל בקרוב בחינם מעבד E6600 ומחשב של חברה שלי זקוק לשדרוג... יש לה כרגע : AMD Athlon 64 3200+ s939 Gigabyte nForce 3 Motherboard AGP 512MB DDR-400 GeForce 5200 AGP Maxtor 160GB SATA HDD מארז ג'נרי מעפן עם ספק מעפן (מ-KSP) שימוש עיקרי - אופיס, מוסיקה, סרטים בעיקרון מספיק להוסיף זיכרון ואולי להחליף ל-Dual Core, אבל אם יש מעבד בחינם אולי אדיף להשקיע במחשב חדש ולא בסוס מת. אשמח לקבל המלצה לחלקים איכותיים במחירים נמוכים : מארז + ספק לוח אם עם כרטיס מסך מובנה/לוח אם וכרטיס מסך בסיסי נפרד זיכרון תודה רבה.
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Intel i5-6400 2.7Ghz(3.3Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Trayכמות: 1 - מחיר: ₪828קירור למעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2כמות: 1 - מחיר: ₪43לוח אם:Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151כמות: 1 - מחיר: ₪292מארז:בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + FSP HYPER 600Wכמות: 1 - מחיר: ₪523זיכרון:Kingston DDR4 8GB 2133Mhz CL 15כמות: 1 - מחיר: ₪166כרטיס מסך:Gigabyte R9 290 4G DDR5 WindForce 3 GV-R929WF3-4GDכמות: 1 - מחיר: ₪1289קשיח למחשב שולחני:WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platterכמות: 1 - מחיר: ₪225כונן אופטי:LG DVDRW X24 SATAכמות…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הזמן הגיע שוב לחפש את המפרט למחשב חדש נורמלי (כבר נמאס מהגורטאה הנוכחית)... אז כאמור אני מחפש מפרט בטווח של 4500 עד 5500 ש"ח (עדיף לבזבז כמה שפחות אם אפשר למשל להכניס מה שאני מחפש ב 5000 שקל). המפרט צריך לכלול מארז וכל תוכנו, בלי מסך / מקלדת / עכבר / רמקולים. השימושים העיקריים שלי במחשב (לפי הסדר) הם גלישה באינטרנט (אינטנסיבית), תכנות ופיתוח תוכנות, הרצת מכונות וירטואליות, משחקים מדי פעם. לא פוחד מעשיית overclock במידת הצורך והייתי רוצה להשקיע קצת יותר בהשקטת המחשב (אם אפשר מארז יחסית שקט וגם מאורר שקט וטוב למעבד). הבנתי שבחודשים האחרונים יצאו הרבה דגמים חדשים גם של מעבדים וגם של כרטיסי מסך ככה שמעבר להמצלה על מפרט ספציפי אשמח אם תוסיפו כמה מילים למה בחרתם מעבד X או כ. מס…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע יש לי E8400 , HD6450 , 4GB DDR2 ספק hiper M-630w בסה"כ לשימושים שלי זה מחשב בסדר, אבל למרות שהמערכת הפעלה מותקנת על SSD , אני לא מרוצה מהמהירות שלו. אולי זה כי המערכת הפעלה המותקנת היא 7 ולא 8 (לא סובל את 8) , אבל אני מרגיש איטיות לפעמים קרובות במיוחד בדפדפן (OPERA) ,אגב הוא לוקח יותר מ1.5 גיגה זיכרון לאחר זמן מסויים,כנראה יעזור לי להעלות את הזיכרון ל8 גיגה... ולפעמים יש איזה תקיעות מעצבנות ,אמנם לא לעתים קרובות כמובן אבל הגיע הזמן להשתדרג. השימושים שלי הם הכל חוץ מגיימינג בעיקרון. - סרטי HD ( גם ניגון מהכונן וגם סטרימינג 1080P) - מולטיטסקינג של תוכנות מרובות בלי שום תקיעה או גמגום (גם אם פוטושופ,דפדפן עם עשרות טאבים ,בנוסף לתוכנות "כבדות" רצות במקביל ) - חילוץ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, במידה ומתאפשר אף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשדל שלא אך ניתן לחרוג עד 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית וצפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL GTA etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 (24) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core i5 4670K @ 3.40GHz Haswell 22nm Technology RAM 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. Z87-HD3 (SOCKET 0) Graphics DELL U2913WM (2560x1080@60Hz) Intel HD Graphics 4600 (Gigabyte) 2047MB NVIDIA GeForce GTX 770 (Gigabyte) Hard Drives 112GB ATA Samsung SSD 840 SCSI Disk Device (SSD) 932GB ATA WDC WD10EZEX-00R SCSI Disk Device (SATA) Optical Drives DTSOFT Virtual CdRom Device HP Virtual CD 4607 USB Device HL-DT-ST DVDRAM GH22NS70 SCSI CdRom Device Audio Realtek High Definition Audio אקווה שהמחיר לא ירד משמעותית
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי תותחים, בנו לי מפרט למחשב גיימינג כבד, בתקציב של עד 6000₪ ( ניתן לנצל את כולו).אשמח לקבל את חוות דעתכם עליו: מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 721 קירור למעבדים: CoolerMaster Hyper 212 Spectrum Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 111 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 303 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 DARK Za TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 318 מארזים: Antec Case GX202 White Led + Gigabyte 700W כמות: 1 - מחיר: ₪ 415 כונני SSD: Addlink SSD 512GB S70 M.2 2280 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 369 כוננים קשיחים: Seagate HDD 2.0TB 256MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 260 כרטיסי מסך: PowerColor RX 5700XT 8G GDDR6 AXRX 5700XT 8…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרת המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות, גיימינג קל (כגון סימסיטי 5) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.3, לא יודע מה ההבדל בין מבריק ללא מבריק אבל שיהיה טוב. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה במחיר הנוכחי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) -כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אם יהיה hdmi זה יהיה מגניב * Bluetooth? אם אפשר אז כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?כמה שיותר * כונן אופטי?מה זה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם ב…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעקבות גסיסת המחשב בדיוק כשמתחילה עוד שנה אני מחפש טיפה בדחיפות מחשב חדש בעיקר לעבודה אקדמית בסיסית וצפייה בסרטים. ברור לי שלצרכים האלו יספיק גם מחשב ב2K אבל אני מחפש מחשב טוב ועמיד שיוכל לעמוד בנסיעות מרובות, יחזיק מעמד לשנים הבאות ואני מוכן לשלם את האקסטרא בשביל האיכות והמראה. המון תודה לכל מי שיענה. פרטים נוספים: גודל המסך? 14, אולי 14 וקצת אבל אפשר לרדת עד 13.קצת * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי - 2kg או קצת יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל- SSD או לדגם שניתן להוסיף לו בקלות SSD בהמשך …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה, הקונרו E6600 כבר הוזמן. הוא יגיע לארץ בספטמבר בטח ואני כבר חושב על לוח אם, זיכרונות, כרטיס מסך, מארז וספק כח. אז ככה. אני לא גיימר רציני ואני לא OC מטורף. אפשר להגיד כמעט בבירור שאני לא אעשה OC בכלל ואם כן אז משהו מאוד פשוט. אבל בכל זאת שתהיה את האפשרות אז אני חשבתי על המפרט הבא (עם כמה חורים שאולי תעזרו לי למלא) 1. לוח אם GA-965P-DS3. אני לא צריך SLI או משהו כזה וגם ככה אני חושב שזה לוח קצת מעבר למה שאני צריך אבל שיהיה. אני מקווה שהמחיר ירד קצת עוד מעט. 2. זיכרונות אני רוצה 2GB. עכשיו מגיע העסק האמיתי. 677 או 800 זה מאוד תלוי במחיר אבל אני גם לא ממש יודע כלום לגבי תזמונים של זיכרונות ואני לא אעשה OC כלומר אעבוד על הסטוק שלהם. אז חשבתי על זיכרונות פשוטים משהו …
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שמי נעמה ואני מחפשת מחשב נייד ללימודים. אני מתחילה ללמוד תעשייה וניהול לכן יהיה שימוש לרוב באופיס ובעוד תוכנות שרטוט של אוטוקאד. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1700 חריגה עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6/10 (מוכן להוציא כמה עשרות שקלים יותר על שקט) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפשת מחשב נייד ללימודי תכנות והתקציב שלי הוא 3K * מטרות המחשב?לימודי תכנות - VISUAL STUDIO בעיקר * גודל המסך? 15.6 או 14 * רזולוציית המסך? כמה שאפשר בתקציב הזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך?העדיפות היא כמה שיותר זמן עבודה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell ממליצים לי מאוד על המותג DELL תודה רבקה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה מכל מי שאפשר עם בניית מחשב לעריכת מוסיקה (תוכנות כמו cubase עם המון דגימות וסמפלים ועריכות למיניהן). המחשב ישמש אותי בעיקר לעריכת מוסיקה ושימוש שוטף של אינטרנט ואופיס. גיימינג לא בכיוון אבל מספיק שיוכל להריץ משחקים כמו cs:go על ההגדרות הכי נמוכות מספיק לי. מ1 עד 8 השקט חשוב בערך בסביבות 5-6. לא צריך ציוד היקפי או כרטיס קול (יש כבר חיצוני) אבל כן צריך מערכת הפעלה (ווינדוס). חשוב לי שכן יהיה ניתן להוסיף או לשדרג רכיבים בעתיד. אני גר באיזור בקעת אונו מבחינת איסוף המחשב. כן אשמח אם ניתן להשתמש בחלק מהתקציב ולא בכולו ואם ישנם חריגות של עד 300 שקל אוכל לספוג זאת. ד"א ראיתי את המחשב הנ"ל…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: Intel Pentium 4, 2800 MHz לוח אם: Intel Plumb Island D845EPI זיכרון: 512 DDR כרטיס מסך: 64 NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X דיסק קשיח: ExcelStor Technology J680 מהירות 7200 RPM גודל 80GB חשוב לי ביקורת על הלוח אם שלי..
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שנים על גבי שנים של 1.8 אני קונה מחשב חדש, השימושים יהיו דיי בסיסיים ומידי פעם אני אשחק במשחקים כבדים כמו ריינבו ו STALKER. בעבר הייתי גיימר כבד אבל היום עם הלימודים והעבודה... בכל אופן, חשוב לי שהכרטיס מסך יהיה האיכותי בכדי להנות מהמקסימום כשאני כן אשחק במשהו. אני לא רואה סיכוי שאני אקח את ה 640 מגה, למרות שהלב צועק 22" רוב הסיכויים שאלך על 19 איכותי. במקלדת ועכבר אני חוסך ולוקח משהו פשוט, אני אתקן את הטעות הזאת בעתיד. זה מה שהרכבתי בנתיים בעזרת הדיונים בפורום: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1276 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤633 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAI…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן לא הייתי פה! פעם עם מישהו זוכר ביקשתי מפרט! הייתי אמור לקנות מחשב אבל התעודה שלי לא הייתה מספיק טובה(היה חסר לי נקודה)אז אבא שלי לא קנה לי.. עכשיו השגתי מספיק כסף ויש לי 4,000 ש"ח משלי אז התקציב הוא 4,000 ! ללא מסך,ללא צורב,וללא מקלדת עכבר רמקולים וכו'.. המחשב מיועד למשחקים,הורדות וקצת וורד ואינטרנט... תודה..
-
- 36 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבחינת ביצועים מה עדיף? i7 "מוחלש" לדוגמא: 3517U עם 32SSD+דיסק רגילא או i7 מרובע ליבות לדוגמא: 3630QM + דיסק רגיל ? או שהאם עדיף מעבד חלש יותר מבין שניהם אך עם 128SSD מלא? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם מחפש מס מרכיבים בשביל להשלים את הרכבה של המחשב. אתמול קבלתי חלקים: מעבד: I7 4960X לוח אם: Asus Black Edition מארז: Obsidian 900D שניי כרטיסי מסך: R9 290X מה שחסר לי: ספק?--- אשמח לדעת איזה דגם של ספק אתם ממליצים לי לקנות זיכרון?-- אשמח לדעת איזה חברה לקנות ואיזה סוג?אני מעוניין במהירות 2400MHZ קירור למעבד?-- אשמח לדעת קירור נוזלי או אחר? אשמח שתתנו לי דגם מסויים דיסק קשיח?-- מתלבט בין סדרה 730 של אינטל לבין סמסונג 840 EVO?יש המלצות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-