ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב מומחים. לפני תשלום על חלקים חדשים, סוגיה אחד לא נותנת לי מנוחה: קירור מים. מעבד הוא I7 6700K כך שהוא יעבור המהרה מסויימת. אני לא חושב להכנס למערכת מפוצלת בזמן הקרוב. מה שזמין לקניה הוא Corsair Hydro H110i GTX Extreme. Swiftech H240-X2 לא זמין בארץ כמו גם nzxt kraken x61 לא ראיתי לקניה. יש עוד אופציות? מארז NZXT H440 ויש מקום גם ל360ממ
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני הולך לקנות מחשב בקרוב ואני צריך עזרה.. אם אפשר כמה שיותר מהר מחר אני עושה סיבוב חנויות..[להצעות מחיר..]1. מה התקציב המקסימלי 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים - בעיקר.. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אין משחקים ספיציפים ובתני HD אני מתכוון סרטים.. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם יש מצב שאני יקנה מסך אז אני לא ממש יודע אבל אני אקנה מסך אז כנראה 21 אינג' שטוח[אל תחשיבו את זה במפרט]3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך לא..לגבי מסך כתבתי תשובה למעלה 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוב…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 ש"ח חריגה - 500 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תדירות גבוהה של משחק. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - AVA, Far Cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1080 רזולוציה של המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות עד גבוהות, יכולת הרצה של משחק וטעינתו במספר שניות בודדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שראיתם לפני כמה זמן כתבתי הודעה אבל הוספתי עוד כסף עכשיו אני קונה את הרכיבים של המחשב בחנות KSP עכשיו אני קונה משם רק* את הרכיבים ואבא של חבר שלי שהוא טכנאי מחשבים מרכיב לי אותו (אני לא סומך על החנות הם מניאקים ורמאים) אני מעוניין שיהיה במחשב: 120 ג'גה לפחות רצוי מעבד אינטל - שונא AMD צורב NEC 2510A DVD±R Double Layer ---590 כונן דיוידי מארז יפה וטוב - ספק כוח 480 לפחות אני מוסיף לו לדים ותאורה נוספת קירור למעבד ולארד-דיסק שיהיה מהיר מאוד לפחות 512 כרטיס מסך בינוני ומטה - המחשב לא לצורך משחקים כרטיס אודיו טוב - לא על המעבד ולא הכי יקר - רצוי קראיטיב בכלליות המחשב לצורך: קידוד סרטים, עריכת מוזיקה, צריבת סרטים ומוזיקה, יצירת מוזיקה, אינטרנט והורדות שירים **אין צורך בר…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי - 3.2K - לא ניתן לחרוג ומעדיף לחסוך 2. שימושי המחשב: משרדי (אופיס ואינטרנט) וסרטי HD 3. אין צורך בציוד היקפי 4. השקט של המחשב חשוב מאוד (שכן ישמש לסרטים) 5. לא מתוכנן OC 6. יש לכלול מערכת הפעלה (מניח שכעת כולם תקועים עם חלונות 8) 7. אשמח להמלצות לחנויות בת"א 8. הקנייה מתכוננת מיידית רקע כללי המחשב מיועד לעבוד בשני מיקומים שונים: 1. משרד - בו הוא יתחבר למסך רגיל וישמש לשימושים משרדיים (אינטרנט ואופיס) 2. סלון - בו הוא יתחבר למקרן ומגבר וישמש להצגת סרטי HD לכן, אני עוד מתלבט אם לרכוש מחשב נייד בעל נתונים דומים. החסרון במחשב נייד להבנתי הוא שעבור 2-3 אלף ש"ח - אקבל ביצועים נמוכים יותר. כמו כן, בד"כ למחשבים ניידים יש פחות זכרון, אך יש לי דיסק קשיח חיצוני. ה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 1; Mafia 3; CoH 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 / 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שנים על גבי שנים של 1.8 אני קונה מחשב חדש, השימושים יהיו דיי בסיסיים ומידי פעם אני אשחק במשחקים כבדים כמו ריינבו ו STALKER. בעבר הייתי גיימר כבד אבל היום עם הלימודים והעבודה... בכל אופן, חשוב לי שהכרטיס מסך יהיה האיכותי בכדי להנות מהמקסימום כשאני כן אשחק במשהו. אני לא רואה סיכוי שאני אקח את ה 640 מגה, למרות שהלב צועק 22" רוב הסיכויים שאלך על 19 איכותי. במקלדת ועכבר אני חוסך ולוקח משהו פשוט, אני אתקן את הטעות הזאת בעתיד. זה מה שהרכבתי בנתיים בעזרת הדיונים בפורום: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1276 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤633 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAI…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? ל עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים(דיאבלו החדש cod mw3), צפיה בסרטים * גודל המסך? עדיף 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) שהיה HDMI וUSB 3 * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? נראה * כונן Bluray? עדיף שהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שהיה אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? בא עם win7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש אני מעדיף שהמחשב היה עם המעבדים החדשים וגם מסך FHD אני רוצה איכות הכי טובה לראות איתה סרטים יש את המ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1.האם זה יתכן שמחירו של המחשב בארץ יותר זול ממחירו בארה"ב? המחיר בארה"ב הינו 2.249$ . http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06b/321957-321957-64295-3740645-306995-3782222-3782253-3802789.html?jumpid=oc_R1002_USENC-001_HP%20EliteBook%202530p%20Notebook%20PC〈=en&cc=us והמחיר בארץ לקונפיגורציה דומה מתחיל ב8100 ש"ח. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717194 2. מי הם המתחרים הרצניים בקטגוריה הזאת לHP ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1) תקציב: עד 3000. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: בעיקר ללימודים, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומשחקים (לא כבדים מידי בסגנון FM15) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא, 15.6. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). 1920x1080 אם יש רזולוציה גבוה יותר בלי שהמחיר יקפוץ אז למה לא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 3.5 קילו גג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן נדרש זמן סוללה ארוך (4-5 שעות זה זמן סוללה ארוך בשבילי) * האם יש צורך ביצי…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית+משחקים קלים כמו FIFA + סרטים FHD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 13" אבל אפשרי גם 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל.... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - עדיפות ליותר מ 4-5 ש…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? כאמור לילדה בת 8 שימושים- WORD, אינטרנט... במצבע של בזק (תמיד מדליק מנורה אדומה :) http://www.bezeqstore.co.il/laptops/sam-np-r530-ja02il.html בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773649 תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמן הגיע שוב לחפש את המפרט למחשב חדש נורמלי (כבר נמאס מהגורטאה הנוכחית)... אז כאמור אני מחפש מפרט בטווח של 4500 עד 5500 ש"ח (עדיף לבזבז כמה שפחות אם אפשר למשל להכניס מה שאני מחפש ב 5000 שקל). המפרט צריך לכלול מארז וכל תוכנו, בלי מסך / מקלדת / עכבר / רמקולים. השימושים העיקריים שלי במחשב (לפי הסדר) הם גלישה באינטרנט (אינטנסיבית), תכנות ופיתוח תוכנות, הרצת מכונות וירטואליות, משחקים מדי פעם. לא פוחד מעשיית overclock במידת הצורך והייתי רוצה להשקיע קצת יותר בהשקטת המחשב (אם אפשר מארז יחסית שקט וגם מאורר שקט וטוב למעבד). הבנתי שבחודשים האחרונים יצאו הרבה דגמים חדשים גם של מעבדים וגם של כרטיסי מסך ככה שמעבר להמצלה על מפרט ספציפי אשמח אם תוסיפו כמה מילים למה בחרתם מעבד X או כ. מס…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה מסך בערך ב1200 ~ 1400 שקל .. ואני רוצה את Q6600 ו 2 גיגה זיכרון ו Gforce 8800 אני לא יודע כמה זה יעלה לי ב22 ליולי לכן אני שואל אותכם כמה זה יעלה ב22 ליולי ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרגליות הקטנות האלה שיש בתחתית שלו. יש מקום שאפשר לקנות כאלה? זה ללפטופ של LG אם להיות יותר ספציפי.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב הוא 3800!!! לא שקל יותר(לצערי), אני לא צריך ציוד הקפי או מסך, וגם לא צורב. המערכת היא למשחקים. 1 Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 ש"ח 1 Intel P55 WHITESBURG BLKDP55WB LGA 1156 485 ש"ח 2 A-DATA 2GB (2x1GB) DDR3 1333MHz CL9-9-9-24 G-Series 520 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Model S487512D5 805 ש"ח 1 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 289 ש"ח 1 ANTEC NSK6580B Super Mid Tower Case 430Watt 540 ש"ח סה"כ 3,729 ש"ח אני לא רוצה מערכת שמבוססת על AMD המטרה היא I5 כמו שאמרתי אשמח לקבל הצעות וחוות דעת במיוחד בעניין הלוח אאם והזכרונות. תודה! נ.ב: יש הרבה המלצות על הלוח אם MSI…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, המפרט שלי קצת ישן, ורק עכשיו מתחיל לאכזב אותי במשחקים האחרונים.. מדובר ב: intel core i5 750@3360MHZ + Scythe ninja2, Gigabyte P55-UD2, Gskill 4GB ,1600MHZ X2, Gigabyte ATI 5850 1GB, Samsung F3 500GB X2, Cougar 550W NZXT Zero2 אני מתלבט בין בניית מפרט חדש לגמרי, או לשדרג רק את הכ.מסך (למשהו באיזור ה1000ש"ח) והוספת SSD לטובת מערכת ההפעלה.. מה דעתכם? ברור לי שעניין התקציב משחק תפקיד פה, אבל השאלה אם המפרט הנוכחי טרם מיצה את עצמו, וחבל להחליף. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך תחנת עבודה לאבא שלי , AMD64 ביט 3200+ 1מגה קאטצ 1 גיגה זכרון מינימום כרטיס רשת לוח מארז הכל.. כרטיס קול לא צריך וזהוא בערך... בלי עזרים נלוים קירור סביר כמובן גם כן לא צריך מארז מפואר או איזה כרטיס מסך מפוצץ אבל מה כן . שלכרטיס מסך יהיה 256 מגה .. וכמובן במחיר הזול ביותר שתמצאו :]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר בשבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב נייד. להלן הדרישות הממוקדות שלי ממנו מסך 14 אינץ' בדיוק. סוללה טובה - כמובן נשלפת כדי שאוכל לשמור על אורך החיים שלה. חברה: לא Lenovo. מתעניין בעיקר ב-Dell, Toshiba או Asus (במידה ויש, אשמח גם לשמוע הצעות מחברות נוספות). מעבד: i7 רזולוציה: 720p לכל הפחות. תקציב: 3500-4000 ש"ח (ישנה אופציה לקנות באילת במידה וזה יחסוך). בעיקרון אני מחפש את המחשב נייד 14 אינץ' האולטימטיבי. שיאפשר עבודה נוחה עם תצוגה נוחה לעיניים וגם שיריץ סרטים ומשחקים ברמה סבירה+. בכללי אשמח לשמוע חוות דעת על Asus X455LD משום שהוא נשמע מרשים אך לא מצאתי הרבה חוות דעת עליו: http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..161..1358..214..2185.&list=1&…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה על הדגם הנל האם זה יתאים לי לעבודה בתחום הנדסאות הבנין לתוכנות אוטוקד ועתיר. http://www.dell.com/my/p/inspiron-15-5547-laptop/pd#reviews - קישר לדגם. תדה לכל המשיבים.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות בMATLAB, R,PYTHON, STATA,SPSS וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Witcher 3, Mass Effect Andromeda, Fallout4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הייתי רוצה לשחק ב-2K על מסך של 27 אינץ' עם קצב ריענון באיזור ה-100. -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי במחשב מותג HP 8200 MINITOWER ולא לקח לי הרבה זמן להבין שזהו לא מחשב מתאים לגיימינג. אני מחפש להשתמש בחלקים הקיימים בו, ולהשלים מה שצריך על מנת לבנות מפרט גיימינג. הרכיבים הקיימים בו: מעבד: i7-2600 sandy bridge זיכרון - 8G DDR3 צורב DVD דיסק קשיח SEGATE 500GB כמו כן יש לי כרטיס חדש: כרטיס מסך: GIGABYE GEFORCE GTX650 TI מה שחסר בגדול זה: לוח אם,מארז,ספק, וSSD אם מתאפשר. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עברתי בחיפוש על כל מיני דברים שנאמרו בפורום על הניידים האלה. השאלה האחרונה שלי היא כזאת:(w566n עולה כ 4500 וה 1525 DELL כ 5000) במפרטים שעברתי עליהם שני הדגמים זהים מלבד שב W566N יש כ. מסך 8400GS שממש אין לי צורך בו. כל השאר דברים מינורים בלבד (ד.א. שניהם באים עם ויסטה פרימיום) השאלה אם יש טעם לשלם עוד 500 שקל עבור ה DELL מבחינת עיצוב, יופי, איכות בנייה, ובאופן כללי עבור המותג או שניתן לומר ש GIGABYTE לא נופל ממנו וממש לא שווה הפרש כזה? אני לא סתם שואל כי חשוב לי גם הבחינות האלה אבל אולי אין כזה הבדל? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צהריים טובים. אשמח להמלצה ללפטופ ביתי, לצרכי אופיס, אינטרנט, טלוויזיה (חיבור HDMI ל-4K) ומשחקים (ברמה של פורטנייט - לא משחקים תובעניים מידי). תקציב ~3500 ש"ח. כולל מערכת הפעלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) קצת תכנות, הרבה חלונות בדפדפן (לפחות 8 ג'יגה ראם, 16 גם טוב) ונוסחאות באקסל. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, עדיפות גבוהה למאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)FHD 1920/1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?רצוי מקלדת נוחה' משטח מגע עם לחצנים נפרדים ולא סטייל אפל.. * משקל רצוי?פחות רלוונטי. * האם נדר…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-