עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sergey_k,

שלום במפרת אני לא צריך מסך מיקלדת עכבר 1.44 CDROM גם לא צריך צורב גם יש לי רמקולים גם יש לי מארז יש לי .ספק אני צריך וצורב DVD אני צריך תרכיבו תטוב ביותר בתקציב הזה למטרת מישחקים . [glow=red,2,300]אני רוצה רק אינטל[/glow]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Blue Eyes,

שלום, בפעם האחרונה שביקשתי מפרט עזרו לי פה מאוד ואני בא לפה פעם נוספת להתייעץ בקשר למפרט לקרובי משפחה שלי. אני צריך הצעות למפרט למחשב בסיסי שישמש בעיקר ל - - תוכנות צ'אט (מסנג'ר, ICQ, סקייפ) - גלישה - הורדת ושמיעת שירים - יישומי Office לא צריך מחשב חזק מידי, אני רוצה משהו פשוט לשנתיים. החלקים שאני צריך : - לוח אם (עדיף כזה עם כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים) - כרטיס מסך - מעבד (עדיף AMD) - צורב - כונן דיסקים - כונן דיסקטים - זכרון 512 - מארז (לא משהו מצועצע) - כונן קשיח (הנפח יקבע לפי המחיר הכולל, אם יצא יקר מידי אז אני ארצה כונן עם נפח קטן יחסית, אם יצא זול אני יקח עם כונן עם נפח גדול יותר) אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Lev-UFO-Child,

:-[

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by kalabasa,

דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 1040 ¤ 1 ASUS A8N-SLI Deluxe 1200 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 1 MAXTOR 120/7200 SATA 8MB 555 ¤ 1 GIGABYTE PC6600GT 128MB PCI-EXPRESS 1200 ¤ 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 420 ¤ 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless 300 ¤ 1 Thermaltake TT 360 WATT AD 2-fan PFC 295 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מחיר סופי: ¤ 5325.3 מה דעתכם בכרטיס מסך אני לא כל כך מבין אז אם יש שינויים בדברים אז סבבבה... תודה!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לחברי הפורום. קראתי לא מעט בפורום בשבועיים האחרונים אחרי ששנים לא הייתי בעניינים. תודה לכל המנהלים והמגיבים שמאפשרים פורום כ"כ מקצועי ומעניין. אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב חדש עם הנתונים הבאים... : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם אפשר יהיה לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש קריטי, אשקול חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא עבורי ולשתי בנותי המתבגרות (גדולה בת 10). שימוש עיקרי הוא הורדות סרטים וסדרות. בנוסף אני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ בצורה חלקה משחקים עדכניים עם הדרישות הגבוהות ביותר. יש לי צורך גם ב - Fir…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. הזמן הגיע שוב לחפש את המפרט למחשב חדש נורמלי (כבר נמאס מהגורטאה הנוכחית)... אז כאמור אני מחפש מפרט בטווח של 4500 עד 5500 ש"ח (עדיף לבזבז כמה שפחות אם אפשר למשל להכניס מה שאני מחפש ב 5000 שקל). המפרט צריך לכלול מארז וכל תוכנו, בלי מסך / מקלדת / עכבר / רמקולים. השימושים העיקריים שלי במחשב (לפי הסדר) הם גלישה באינטרנט (אינטנסיבית), תכנות ופיתוח תוכנות, הרצת מכונות וירטואליות, משחקים מדי פעם. לא פוחד מעשיית overclock במידת הצורך והייתי רוצה להשקיע קצת יותר בהשקטת המחשב (אם אפשר מארז יחסית שקט וגם מאורר שקט וטוב למעבד). הבנתי שבחודשים האחרונים יצאו הרבה דגמים חדשים גם של מעבדים וגם של כרטיסי מסך ככה שמעבר להמצלה על מפרט ספציפי אשמח אם תוסיפו כמה מילים למה בחרתם מעבד X או כ. מס…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by AviramR0X,

אוקיי אז אני צריך מחשב נייד ללימודים, הדברים היחידים שממש מציקים לי זה מקלדת והסוללה, אני צריך שישרוד דיי הרבה זמן בלי הטענה כדי שאני יוכל ללמוד רצוף. אני רוצה שהמקלדת תיהיה בגודל סביר, לא משהו כמו נטבוק\MINIPC וכו'.. זה ממש יכול להרוג אותי להקליד עם זה. אני הולך להתקין עליו לינוקס, רוב הסיכויים שאני גם אתכנת בעזרתו, אבל אני לא הולך לעשות איתו הרבה חוץ מהקלדת טקסטים ו.. כן זה בערך הכל. תודה לעוזרים :ם

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. לחבר שלי יש את המחשב הנייד הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2067_2797&products_id=25539 האם יש אפשרות להחליף בו את הכרטיס מסך המובנה? אם כן לאיזה כרטיס מסך אתם ממליצים להחליף?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Topaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות שצריך לתכנות, עבודה משרדית, צפייה בסרטים. בלי משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 במשקל נמוך, או 14 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך לימודי מדעי המחשב (תכנות וכו) ביכולתי לקנות אותו השבוע בארה״ב אך מוכן גם לדחות במעט אם יש צורך. קראתי את המדריכים שעזרו לי לקבל כיוון, אם כי אני בעיקר מעוניין במחשב חזק ויציב אשר יוכל לעמוד יפה מבחינה טכנולוגית גם עוד שנתיים שלוש. כמו ואנטנה מעוניין שיהיה מסוגל גם לעמוד בעריכת וידאו מדי פעם. קראתי בפורום על מבצעים של מחשבי לנובו, במידה והם אכן כאלה כדאיים אני מוכן לחכות עם הרכישה ולהמתין להרכבה (כיוון שאעזוב את ארהב בסוף השבוע). בהקשר לכך - האם את כל המבצעים האלו ניתן להזמין רק באינטרנט (עם זמן הרכבה ומשלוח ארוך יחסי) התקציב הוא בסביבות 1000$ אך מוכן גם להשקיע יותר כדי למצוא את התמורה הנכונה להשקעה בודק ברצינות אופצייה של אולטרה בוק…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. * מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים קלים, צפייה בסרטים. * גודל המסך? בינוני * משקל רצוי? קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן אבל לא להגזים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מה זה אומר? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בכללי צריך לגלישה באינטרנט, משחקים לא מי יודע מה כבדים, מסנג'ר, סרטים , מוזיקה וכו'. לא משהו כבד ביותר. אני חייב אפשרות קנייה עם PayPal. אין לי דרכים אחרות לשלם תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. בן דוד שלי רוצה ליקנות מחשב באיזור ה7K כולל אביזרים נלווים... מסך LCD 19 יכול להיכנס בתקציב הזה?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by MusBurger,

שלום חברי פורום יקרים אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי שכבר עובד איזה 4 שנים טובות אבל נראה לי שהגיע הזמן לשדרג ובמיוחד שעוד מעת יש בלאק פריידיי וכל השיט הזה אז אולי יהיו מחירים ממש טובים 2 בעיות : הלוח אם שלי הוא GA-B85M-HD3 של ג'יגהביט והתושבת שלו היא 1150 ככה שנראה לי שבשביל לשדרג את המעבד אני צריך להחליף לוח אם (תקנו אותי אם אני טועה) שאלה שניה , לאיזה מעבד לשדרג ? כרגע יש לי i5-4690 והוא כאילו סבבה עד שאני מרגיש שהוא לא סוחב דברים ובטח שאני על הגדרות ממש גבוהות תכננתי שבתקווה למבצעים טובים אולי אוכל לשדרג משהו טוב ב1500 שקלים תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם! היום עם I3 דור2 ו2GB RAM. סוחב בקושי במישור. משחק קצת CSS רוצה לנסות אולי CSG או GTA5. הפרטים בכותרת, צריך רק מחשב בלי ציוד. עדיף מKSP כי יש להם סניף בעירי.

15. Started by sheldon cooper,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 עד 400-500 שח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? cyberpunk, final cut pro x, photoshop, after effect 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. רמה גבוה אולי RAZOR או ALIAN WARE מקלדת עכבר ומסך א4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

16. Started by Jules Winnfield,

שלום לחברי הפורום, אני צריך מחשב לסטודנט(אקסל וסרטים הם השימושים הכי כבדים) כשהתקציב הוא 2000 ש"ח עם מסך עם גמישות קלה. המסך שעליו אני מתעקש ומוכן להתפשר מבחינת ביצועי המחשב הוא הדל 23" המוכר (אחרי 5 שנים עם 2007wfp דל הוכיחו את עצמם מבחינתי) לכן אצטרך את תוכן המחשב בלבד: -לוח -קשיח (עדיפות לSSD 60gb) -זיכרון -מעבד המחשב יורכב בתוך מארז שכבר יש לי, Antec NSK1380 ,ויקבל חיים מהספק המקורי 350W שמגיע עם המארז. לכן לוח ATX רגיל כבר יהיה גדול מידי. תודה ושבוע טוב.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מחפש אולטרבוק זול יחסית עם מסך מט ורצוי עם THUNDERBOLT (לחיבור כרטיס מסך חיצוני) המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by bbbbbb,

* גודל המסך? 14'' או 15'' * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * צורב DVD? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה יבוא אישי מחו"ל, לא משנה מהיכן, מה אתם אומרים על המפרט הבא? dell xps 14 Intel® Core™ i7-740QM (1.73GHz, 8 threads, turbo boost up to 2.93GHz, 6M cache) NVIDIA® GeForce® GT 425M 2GB 8GB Shared Dual Channel DDR3 במחיר של: 1279$ http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dndoex4&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=xps-14 המעבד והכרטיס מסך שווים את המחיר? האם יש תחליף למפר…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום. יש לי כרגע מחשב אני רוצה להוציא קצת כסף ולשפר אותו כמה שיותר. כרגע יש לי מפרט מעבד i5 3570K זכרונות 16GB 1333MHZ DDR3 SSD 128GB 1TB 7200RPM Gigabyte GTX770 4GB DDR5 Corsair 750W מארז מעפן וקטן שאפילו קירור מים לא נכנס בו. המסך שלי גם די סבבה Asus VG248QE 144Hz הדברים העיקריים שלי הם סטרימינג גיימינג ועריכת וידאו (פעם אחרונה שערכתי וידאו שרפתי חצי מחשב והוחלפו לי החלקים עם ניצול האחריות) אז על מה חשבתי כרגע איפה שאני יכול לחסוך ולהשאיר חלקים זה כרטיס מסך + ספק + זכרונות (אולי) שאר הדברים לא מספיקים לי אני צריך עזרה בלבחור מארז לוח אם חדש הארדסיקים חדשים (לא מספיק לי המקום בכלל ב2 הכוננים) מעבד אני די מאוכזב מהביצועים...כרגע ורציתי לשקול אפשרות אולי אפילו לעבור ל …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, אני אקבל בקרוב בחינם מעבד E6600 ומחשב של חברה שלי זקוק לשדרוג... יש לה כרגע : AMD Athlon 64 3200+ s939 Gigabyte nForce 3 Motherboard AGP 512MB DDR-400 GeForce 5200 AGP Maxtor 160GB SATA HDD מארז ג'נרי מעפן עם ספק מעפן (מ-KSP) שימוש עיקרי - אופיס, מוסיקה, סרטים בעיקרון מספיק להוסיף זיכרון ואולי להחליף ל-Dual Core, אבל אם יש מעבד בחינם אולי אדיף להשקיע במחשב חדש ולא בסוס מת. אשמח לקבל המלצה לחלקים איכותיים במחירים נמוכים : מארז + ספק לוח אם עם כרטיס מסך מובנה/לוח אם וכרטיס מסך בסיסי נפרד זיכרון תודה רבה.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום חברים, לאחר בדיקות מקיפות מצאתי לנכון כי המחשב החזק ביותר בגודל מסך 13.3 וברמת מחיר עד 5500 הוא: dell inspirion n3010 עם מעבד core i5 450 2.4ghz קיבלתי אותו ברשת באג במחיר של 4900 ש"ח והשאלות שלי הן: א) האם ישנה איזה אטלרנטיבה של חברה אחרת למחשב עם מסך 13.3 לעוצמה שמספק מחשב זה (אני לא רוצה את HP PAVILLIO) ב) האם המחיר שקיבלתי מבאג הוגן ? (ברור לי שהם קצת יקרים יותר מהחנויות הפרטיות, אני מוכן לשלם עד 150 ש"ח יותר בשביל שירות ואחריות) ג) האם ביחס למפרט כדי לשדרג חלק כלשהו במחשב במידה וניתן אשמח לשמוע כל אשר עולה בדעתכם בנוגע למחשב זה יתרונות/חסרונות וכו' ... המפרט: Intel® HM57 Express Chipset לוח אם core i5 450 2.4ghz זיכרון פנימי 4 גיגה (2x2048) 800MHz DDR2 500GB…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לפטופ להורים שלי (בני 70) - שימוש:סקייפ/גלישה באינטרנט/אופיס/צפייה בסרטים(מעונין לחשוף אותם לקודי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? FHD זה במק…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Weihenstephan,

מבחינת איכות חומרים ובניה? האם הפלסטיק זול כמו במחשבי ג'יגהבייט או שאלה מחשבים מומלצים בדרך כלל? זה המחשב שאני רוצה איך הוא? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, אז כמו שרשום בכותרת אני מעוניין לרכוש בשבועות הקרובים מחשב נייד חדש, *התקציב שלי בסביבות ה3000-4000 ש"ח. *בעצם מחשב לסטודנט, ככה שמטרות עיקריות זה עבודות משרדיות, משחקים בינוניים, סרטים וכו'. *גודל המסך חשוב לי שיהיה נייד ולא כבד, כי אני כן מתכוון להסתובב איתו והוא לא יהיה פשוט במקום מחשב נייח, ככה שנגיד 14 אינץ' או 15 אינץ' קליל ולא מגושם. *רזולוציה העיקר חשוב שיהיה HD עם צבעים איכותיים שיהיה נחמד לראות עליו סרטים וסדרות, גודל ספציפי קצת פחות משנה. *דרישות מיוחדות: לא מעוניין בטאצ' אלא אם כן זה ממש מחשב מצוין והטאצ' זה רק תוספת נחמדה, מקדלת וטאצ' פד סטנדרטיים. *משקל רצוי שוב כמו שאמרתי בגודל של המסך, חשוב לי שהמחשב יהיה נוח לנשיאה, אז עד ה2 ק"ג ולא הרבה מעבר…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by z94x2,

שלום לכולם, אני חושב שהכותרת מספרת הכל אבל אולי נוסיף בכל זאת המחשב מיועד למשחקים, ולמרות שאני לא צריך שכל המשחקים ירוץ על דרישות מקס', יש חשיבות לכך שמשחקים ירוצו ולאורך זמן, והכוונה לאורך זמן כוללת בתוכה אפשרות לשדרוג בעתיד(תוספת זיכרון למשל) המחשב יושב בחדר שישנים בו, אז לגבי השקט זה עקרוני שלא ירעיש יתר על המידה(כמה זה יתר על המידה? לא יודע סומך עליכם שתבינו ;D) בציוד ההקפי אני זקוק לעוד עצה, כעיקרון אני צריך מקלדת ועכבר חדשים, התלבטתי אם לקנות נייידים, כמה זה כדאי? כמה הם יציבים במשחקים וכדומה?(לצורך ההקפי אני מוכן לחרוג ב100-200 מהתקציב) תודה לכל העוזרים :yelclap:

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים