ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,348 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום חבר שלי קונה מחשב בכ-6000 שקל כולל מסך. מטרת המחשב היא למשחקים בלבד... שום אוברקלוק ושוב בבלט.... רק משחקים! ואולי כדאי כרטיס מסך של נווידיה? כי אין לו מושג במחשבים ובדרייברים ושטויות.. הבנתי שכל הזמן צריך להתעסק איתם... הוא גם בחיים לא ינצל את ה-AA \AF . הוא צריך גם מסך שיהיה איכותי מאד. אז איזה מפרט עדיף? או אולי משהו אחר לגמרי? המלצתי לו על שני המפרטים הבאים: של איי אם די: Part type Part name ¤ Price Qty CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 624.99 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 602.15 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 392.52 ] 1 …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 2500 לוח של ג'יגה בייט הארדיסק 40 של WD זיכרון 768 כרטיס מסך רדאון 9800XT התקציב שלי 2500 שקל והשימוש הוא בעיקר למשחקים חשבתי על להחליף לוח פלוס מעבד מה אתם אומרים ?! תעזרו לי תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים עבודה עם סרטים..לקודד מדיי פעם...וכל שאר הדברים,אינטרנט,אופיס וכדומה.. -דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1100 ¤ 1 EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 630 ¤ 1 OCZ DDR 512MB 400mhz 660 ¤ 2 WD 160/7200 SATA 8MB 600 ¤ 1 POWERCOLOR RADEON 9800 PRO 128MB/256bit 1400 ¤ 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 500 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 SPL 008 NEON 220 ¤ 1 Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan 330 ¤ 1 MAG 996PFS 1170 ¤ 1 LS-23 400W 40 ¤ 1 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN 70 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 7600 מחיר כל תשלום: 7430 = דגם מחיר כמות PENTIUM 4 3 giga 800mhz 1mb 1180 ¤ 1 ASUS P4P800 SE 610 ¤ 1 OCZ DDR 512MB 400mhz 6…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
3500 ש"ח תקציב ניתן לחרוג ב 100 ש"ח ללא ציוד הקפי לא צריך OC לא צריך מסך (יש לי DELL2311) לא מתוכנן שדרוג מעדיף מחשב מבוסס אינטל אבל לא הגרסא החדשה הבעיתית של הסנדי ברידג'. מערכת הפעלה מיועדת תהיה חלונות XP ופה חשוב שלא תווצר בעיית תאימות !!!! השקט של המערכת ? 7
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא להאמין איך הזמן טס, המחשב שלי עוד מעט חוגג יומולדת חמש כרגע כסף למחשב חדש אין, אם אני קונה אחד חדש אז זה מחשב מושקע בסביבות 4.5-5K המטרה היא לנסות להזיז בעוד כמה מטרים את העגלה הזאת במחינת משחקים המערכת במדיוק היא AMD 3800X2 939 לוח DFI ULTRA-D וזכרונות 1GB של טווינמוס... (היו ימים שהבאתי את המערכת הזאת מ 2GHZ ל2.7-8GHZ ) הבעיה המרכזית היא כמובן הכרטיס מסך X800GTO2 אם אתם זוכרים שכולם בזמנו אמרו שהוא אוברקלוקר מצויין ומסוגל להגיע לX850XTPE אני זוכר שבזמנו התריאו בפניי לגבי סוגיית Shader שבעתיד יצאו משחקים שיתמכו ב Shader 3 והכרטיס שלך לא יכול להפעיל את אותם משחקים כי הוא תומך בShader 2 אלה שתמכו בדעה זו הציעו לי לקנות את הכרטיס המתחרה מ NIVIDIA אם אני לא טועה- 6600GT…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני עוזר לחבר לקנות מחשב חשוב שהמעבד יהיה לפחות מסדרת 7000 עדיפות למחשב שמגיע בלי מערכת הפעלה שהמחשב יתמוך בזכרונות של 800 מגה הרץ (אם יש אפשרות שכבר יהיה כלול במפרט) ארד דיסק לא חובה נפח גדול כי כנראה שהוא ישדרג ל7200 rpm (אם זה לא יהיה כלול במפרט..) וכמובן מאיץ גרפי טוב אני יודע שבתקציב הזה לא יהיה ניתן למצוא הרבה.. לכן אשמח לשמוע חריגות תודה מראש לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מרכיב מחשב חדש להורים שלי, אליו אחבר 750Ti שיש ברשותי. אשמח לדעה לגבי המפרט, הצעות לשינוי במידת הצורך ואם יש משהו שאני מפספס וכמו כן אם יש אלטרנטיבות בסדר גודל של המחיר הזה (4000 ש"ח). תודה מראש. This Specification Created @ www.tms.co.il - Professional and Reliable Computers Chain Stores CPU: Intel Core i5 8400 / 1151 Tray Qty: 1 - Price: ₪ 790 CPU Cooling: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 Retail Qty: 1 - Price: ₪ 41 Motherboards: Gigabyte Z370 HD3 Qty: 1 - Price: ₪ 567 Memory: Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Black CMK16GX4M2A2133C13 Qty: 1 - Price: ₪ 773 Cases: Fractal Design Co…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להקים מערכת עריכת תמונות חזקה אצלי בבית, עם מסך 2407 של DELL. בנוסף שימוש של מחשב זה צפיית סרטים, כולל גם HD. לגבי המשחקים - אני לא גיימר רציני, אין לי כל כך הרבה זמן פנוי לזה, אבל נגיד שאני אוהב לשחק קצת NFS, וגם רוצה שהמחשב יהיה טוב ל-DIABLO 3 לכשייצא. לא משנה לי יותר מידי AMD או INTEL. אני הייתי רוצה לעשות קצת OC. התקציב לא הכי מוגבל, אבל אני לא הייתי רוצה לשלם על דברים מסוימים שלא יהיה לי בהם צורך, כמו מרובע ליבות.. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 32 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! הגיע הזמן לשדרג את המחשב הנייח שלי, מחפש נייח קטן, שקט וחזק שישמש לתקופה הקרובה אשמח להצעות ורעיונות! השאלון - 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב שימושי, כולל תכנות, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3, half life 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות (כמו Crysis 2, Borderlands 2, Call of Duty, Battlefield וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 הוספתי מסך למפרט 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אחר שיכנועים אבא שלי קונה לי מחשב חדש היום עד 3500 . מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים/HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אססינס קריד/באטלפילד /קרייסיס וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? ל נצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים HIGH-END תכני HD וגם מכונה וירטואלית VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). V MWARE עובד עם ווינדוס סרבר 2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far-cry , crysis ,COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מסך 24 עם 1080 יכול להיות שישו…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת מה שוויו של המפרט כשלם וכרכיבים בודדים (קניתי אותו לפני 3 שנים ואין אחריות כבר) מפרט: ל"א - אסוס M4N68T-M מעבד - AMD פנום 2 - 945 (4 ליבות 3GHZ) כ"מ - ATI 5770HD של חברת HIS 4 GB RAM של G-SKILL HD 1TB 7200 RPM של סיגייט 32 MB צורב DVD של סוני (X24) ספק550W של צ'יפטק מארז GAMMA של NZXT כרטיס PCI שנותן עוד 2 כניסות USB כרטיס PCI של D-LINK לאינטרנט אלחוטי (לא זוכר בדיוק דגם) תודה מראש, Zinger777.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=5461 יתרונות, חסרונות? האם מישהו מימש את אחריות על טושיבה ואיך המעבדות שלהם? כל מידע יעזור
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
וצפייה בסרטים ללא אוברקלוק, חשוב שהמחשב אהיה שקט רזולוציה 1280by 1024 . והאם יש הבדל משמעות בדרישות שלי בין מחשב ב 4k לעומת 5k אם אין אז תציעו גם מפרטים ב 4k .
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.orange.net.il/isp/19352.html HP Pavilion dv6-1110ej Entertainment Notebook PC המידע הכלול במסמך זה נתון לשינויים ללא הודעה מראש. האחריות .© 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. . המוצר עשוי להיראות שונה מהתמונות המוצגות כלולה בהצהרות האחריות המפורשות, הנלוות למוצרים ושירותים מסוג זה. אין לפרש דבר מתוך הדברים המובאים כאן כאחריות HP היחידה המוגדרת עבור מוצרים ושירותים של יש צורך ברכיבי חומרה מתקדמים או Windows Vista® לא תהיה אחראית לשגיאות טכניות, שגיאות עריכה או השמטות במסמך זה. עבור מאפייני מוצר מסוימים של HP . נוספת http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/hardwarereqs.mspx נוספים. לקבלת פרטים, בקר בכתובות Windows יכול לסייע לך לקבוע אילו…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי ThinkPad X200 ללא כונן DVD המחשב הגיע עם וינדוס ויסטה, אני רוצה להתקין עליו לינוקס מ USB Dock הורדתי Linux מהאינטרנט כקובץ ISO אבל אין לי מושג איך "לצרוב" את הקובץ כ bootable על ה USB Dock כי פתיחת ה ISO וכעתקת הקבצים ל USB Dock כמובן לא מספיקה איך עושים זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הדגם הוא ACER EXTANSA 5630Z תודה (: ואם כן איפה אני קונה והאם כל כרטיס מסך למחשב נייד יעבוד אצלי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש RTX 2070SUPER ורציתי לדעת איזה דגם עדיף לקנות? ומה ההבדל בניהם?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנט למדעי המחשב בסמסטר האחרון לתואר שלו, ואני צריך נייד חדש. כעקרון הדרישות מהנייד הן שהוא יהיה נייד, כלומר בעל זמן סוללה סביר (4 שעות לכל הפחות) ומשקל סביר (2 קילו). כמו כן הוא צריך להיות חזק מספיק כדי להריץ מערכות הפעלה ב-VM ולתת לי את האפשרות לחטוא מדי פעם במשחקים, או במילים אחרות מאוד חזק. עכשיו, קראתי על זה לא מעט (אולי יותר מדי) והגעתי למסקנה שיש שניים שלושה דגמים שמתאימים לדרישות הללו. HP DM4 ASUS U36JC HP Probook 4320 שלושתם נראים מצויינים, ולבי נוטה לראשון, אבל עכשיו נכנסים להם הסנדיברידג' לתמונה והורסים לי את החיים. אז בעצם מה שאשמח לקבל מכם, חברי פורום יקרים, הוא עצה על אילו מבין המחשבים הנ"ל לבחור או שאולי בכלל כדאי לי לחכות כמה שבועות ולקנות מש…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, זקוק לעזרתכם בבחירת לפטופ עדכני עם יכולות ממוצעות+ למטרות עבודה עם ציודי סיסקו וג'וניפרים ולימודים. בעיקרון המחשב צריך להריץ 4-5 תוכנות GNS3 בו זמנית ברקע וכמו כן אמור להריץ HP NA וHPOV ואם אפשר גם UNICENTER בצורה סבירה למטרות ניטור ובקרה מדי פעם ובעיקר ללמידה והרצת פקודות. המחשב צריך גם להיות עם USB/ESATA וכונן דיסק (לא חייב DVD). המחשב שכרגע עונה לי על כל הדרישות האלה הוא המחשב הזה : http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3550-2310m.htm והמחיר שלו גם מעולה בשבילי, השאלות הן: *איך הוא מבחינת איכות בנייה? הוא נראה קצת לא איכותי פלסטיקי.... *מבחינת דגם - האם ידועות תופעות עם הדגם הספציפי הזה? *הבנתי שסדרת הVOSTRO של דל לא חזקה מבחינת…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז יש לי את החבר הבא מ 2012 שעלה לי בערך 2K $ בארה"ב בזמנו:
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב שיתאים ללימודי הדנסה(לא רק כתיבה,גם שרטוט וכו'). מסך מגע ועדיפות 15.6". עדיפות לכרטיס מסך טוב(הכוונה לא למובנה של INTEL) לא אכפת לעשות קניה של לוח גרפי אם צריך... אפשרי ללא רישיון למערכת הפעלה ראיתי את אלה ולא יודע אם שווה: http://ksp.co.il/?uin=18316 http://ksp.co.il/?uin=21313 http://ksp.co.il/?uin=20169 http://ksp.co.il/?uin=20897 תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, חברה שלי מחפשת מחשב נייד לצורך לימודים נטו ( מצגות בעיקר ). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14". לגבי המאט או מבריק לא החלטתי, כי ממה שקראתי לדרישות שלה ( לימודים באוניברסיטה בעיקר ) מסך מאט יהיה טוב יותר. * משקל רצוי? 2 ק"ג +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו שהוא לא סטנדרטי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? פיצ'ר נחמד, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB רגיל. * כונן אופטי? אופציה נחמדה, שוב לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל העיקר 3 שנות אחריות. כרגע ההתלבטויות שלנו הם: "14 Asus X450CA X451CA-VX013H http://www.ivory.co.il/catalog.…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מחשב לגיימינג בתקציב של 3500 ש"ח עם אפשרות חריגה קלה. כולל הכול: מקלדת, עכבר , מסך, מערכת הפעלה. האם ניתן למצוא מחשב נייד בתקציב הזה עם ביצועים שיספיקו להרצה סבירה של משחקים? במדור מפרטים מומלצים באתר נראה שהמפרט שמתאים לתקציב הזה עם תוספת מסך וציוד היקפי הוא הנמוך כשהמפרט הבא אחריו בתור הוא בסביבות התקציב ללא ציוד היקפי בבירור מהיר נראה שרוב החנויות נותנות כמעט אותו דבר ולכן מה הנקודות החשובות לבדוק בהשוואה ביניהן? אני יודע שהתקציב קצת לוחץ ולכן רציתי לדעת על מה לא להתפשר ועל מה כן. מעבד i5 או אפשר להתפשר על פחות? יש הבדלים משמעותיים בין יצרני לוחות האם? כרטיס מסך 1050? מארז? מה מינימום ההספק הנד…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-