עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TRBH,

שלום, אני רוכש את הנייד שלי בארה"ב, הדרישות שלי הן שהמחשב יהיה מהיר ויעיל, הן בעבודות: משרדיות, צפייה בסרטים בזמני הפנוי, עריכה בפוטושופ קלה ובתור סטודנט למדעי המחשב שיחזיק מעמד איתי במשך כל התואר. אני כיום משתמש במחשב נייד די ישן למטרת הלימודים והוא ממש איטי, שוקל 2.5 ק"ג למרות שזה לא מטריד אותי וחיי הבטרייה שלו נורא קצרים (תוך שעה הוא יכול להיגמר), וזאת הבקשה השנייה מהמחשב, שחיי הסוללה שלו יהיו יותר ארוכי טווח ממנו. בדקתי מספר מחשבים בגודל ''15.6: I5: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8910487&CatId=4935 **************** http://www.abt.com/product/78611/Lenovo-20C6008SUS.html I7: http://www.abt.com/product/78609/Lenovo-20C6008…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אז ככה.. יש לי 10,000 שקל בערך לקנות 2 מחשבים אחד בשביל אחותי, היא משחקת בסימס 2 לא יותר מזה.. ועושה עבודות, אינטרנט וזה... כולל מסך LCD בשביל הצרכים האלה (17 אינץ עדיף, בגלל בעיות מקום), ואחד בשבלי, למשחקים הכבדים והחדשים, פוטושופ וקצת גרפיקה יותר כבדה כמו, 3DSTUDIO וכו' .צריך גם מסך LCD שיתאים לצרכים (לא משנה איזה גודל). אני לא ממש מעודכן בדברים החדשים כי אין לי מחשב כבר חודש ומשו.. אז אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד. =]

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי, אני אשמח לעט סטיילוס לטאבלט WINDOWS שלי....והייתי שמח מאוד אם היה לו קצה קשיח ודק - כמו זה שיש בעט של גלקסי נוט. מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אהלן אנשים, החברה רוצה לקנות מחשב, אשמח לקבל מפרט לפי הצרכים הבאים: 1. תקציב 2500 ש"ח 2. חנות KSP 3. השימושים שיעשו במחשב הם בעיקר בעבודה משרדית וצפייה ובסרטים (הייתי שמח שלמחשב תהיה את האפשרות להריץ תכני HD) 4. המפרט צריך לכלול ציוד הקפי - מקלדת עכבר, מסך ורמקולים. -בעניין הציוד ההקפי - רמקולים 2.1 עד 200-300 ש"ח מכיוון שהמחשב ישמש גם כמערכת וגם לצפייה בסרטים ומסך איכותי רחב 21-24. 5. כן הייתי רוצה שתתייחסו לעניין של השקט אבל לא צריך להגזים. 6. אשמח אם תכניסו במפרט את המוטיב של להשאיר את המחשב כמה שיותר "חי" הכוונה שיהיו אפשרויות שדרוג בעתיד כמו זכרון, מעבד וכאלה מבלי לקנות חצי מחשב. ושאלה קטנה לסיום, האם קיימים היום כרטיסי מסך בנויים אשר מסוגלים להריץ תכני HD ? תודה…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by orhai,

שלום,אני מחפשת לפטופ חדש לאחר ששלי שבק חיים,זה הדגם שנראה לי הכי נחמד ועונה לדרישותי,אך שמעתי שדגם זה מתחמם מאוד.האם יש מישהו שיכול לספר לי איך המחשב הזה, מה היתרונות ומה החסרונות,תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעיקרון לא, אלא אם יש הצעה ממש כדאית עד 300 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? *תרגול וירטואליזציה (vmware, hyper-V, exchange, windows server 2008 / 2012) *תיכנות (visual studio ו-netbeans). *צפייה בסרטים, תכני HD. - יש ברשותי מסך Dell U2312HM (גודל 23" ורזולוציה של 1920 על 1080). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by קוזמו,

מעבד: INTEL 4690 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.5Ghz - BOX ₪1097 לוח אם: ASUS H81M-K ₪320 זיכרון: G.SKILL DDR3 8GB (1X8GB) 1600MHz 11-11-11-28 NT ₪418 כרטיס מסך: SAPPHIRE VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC WITH BOOST ₪1395 צורב DVD: LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA ₪108 מארז: COOLERMASTER K350 (FRONT USB3) w/o PSU ₪292 ספק כוח: SEASONIC M12II EVO 620W BRONZE - MODULAR - RETAIL ₪475 דיסק קשיח: WD BLACK 1TB SATA3 ₪409 נא להתעלם מהמחירים המופיעים פה, ולהתייחס למפרט בלבד. האם יש משהו שממש כדאי להחליף או לשנות? מחשב למשחקים בלבד ברזולוצייה של עד 1920X1080, כאשר אין שום חשיבות לשקט או שום דרישה מיוחדת אחרת. אך ורק משחקים.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by OranH,

מחפש מחשב גיימינג לאחיין. לא צריך חזק מדי, אבל כולל מסך. עדיף בעיקרון KSP כי מגיע לאילת שבוע הבא והייתי מעוניין להזמין כבר מחר כדי שיהיה מוכן שם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים לתלמיד חטיבת ביניים וקצת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. למשל FORTNITE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אהלן חבר'ה הזמנתי היום את המפרט הזה בKSP, אני יכול לשנות עד יום ראשון, מה אתם אומרים הייתה לי התלבטות עם הלוח אם רציתי את ה-NF7-SL אבל אין כבר, וזה נראה לא רע גם. אשמח לקבל את חוות דעתכם כל המחשב. המחשב לא מיועד למשחקים, אלא לאינטרנט וישומי אודיו, ברמות של להקליט סקיצות, יש לי כרטיס קול חיצוני שלי תודה Athlon XP 2600+(333) 560 1 560 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-S2G (nForce2)sata,lan,usb2 480 1 480 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 490 1 490 כרטיסי מסך? ABIT Price Units Total GF FX5200 128MB AGPx8,DVI ,TV(Kit) 340 1 340 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 80GB (8MB) SATA 500 1 500 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Pric…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. בוקר טוב, אני מעוניין לקנות לאישתי מחשב netbook. המחשב ישמש בעיקר כ-PDA עם מסך נורמלי (שימוש עיקרי) ולעריכת מסמכי word (שימוש מישני). אשתי היא טכנופובית לא קטנה אבל פשוט חבל לי לראות אותה נסחבת כל הזמן עם יומנים ענקיים. לכן, לשימוש הראשון אני רוצה לעשות לה את המעבר לקל עד כמה שאפשר וזה אומר, כתיבה ליומן בכתב יד. אם אפשר, אני רוצה שתהיה לה האפשרות גם לכתוב ל-word בכתב יד. התוכנה הזו צריכה להיות טובה עד כמה שאפשר. זה פיצ'ר חשוב מאד. כמו כן, המשקל חשוב מאד. ראיתי כמה מתחת לקילו וזה יהיה פשוט נהדר. גודל קטן ככל האפשר זה גם כן פלוס גדול. כמו שאתם מבינים מהכתוב לעיל, המפרט הטכני של המחשב מעבר למשקל וגודל לא ממש חשוב. השאלה היא אם יש כזה מחשב? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by 7shimonsky,

היי מתלבט בין 2 מחשבים 1. Asus TUF Gaming A15 FA507NV-LP020 https://ksp.co.il/web/item/290873 מחשב נייד עוצמתי לגיימרים מבית Asus בעל מסך ''15.6 ברזולוציית FHD (1920x1080), מעבד AMD Ryzen™ 7 7735HS, מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® RTX 4060 8GB, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן SSD בנפח 1TB וללא מערכת הפעלה. 2. Lenovo LOQ 15IAX9 83DV00EKIV https://ksp.co.il/web/item/310887 מחשב נייד מבית Lenovo בגודל ''15.6 ברזולוציית FHD (1920x1080), מעבד Intel® Core™ i7-13650HX, מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 6GB, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן SSD בנפח 1TB וללא מערכת הפעלה. ברור שהמעבד ב-LENOVO טוב יותר , אבל עד כמה כדאי ל…

12. שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב חדש בעיקר לשימוש למשחק סימולאטור טיסה (FSXׂ) עד 3.5K ללא ציוד הקפי וללא מסך תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? עד K3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות עד 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? משחקים ,בעיקר סימולאטור טיס (FSX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב FSX . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by flowmeter,

שלום. הדרישות שלי הם שירצו משחקים חלק, לא צריך ציוד היקפי רק מארז. המליצו לי 2 מפרטים האחד AMD השני אינטל QUAD מה עדיף מהשניים? אם יש חלקים שהם קריטים שיהיהו במחשב והתקציב נמתח קצת זה אפשרי. מעבד: AMD ATHLON 64 6400 BLACK EDITION+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 125W - 3.2GHz 1MB CACHE - ADX6400CZWOF - BOX ¤875 לוח אם: ASUS M3A ¤494 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GeForce PX8800GT TDH 512MB GDDR3 - RETAIL ¤1228 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤341 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE BLACK - RETAIL ¤170 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤545 מארז: COMPUCASE CI-6A19B SUPER MIDI TOWER+HEC 300AR-TF ¤283 ספק …

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, רציתי בבקשה עזרה להרכבת מחשב ביתי לשימושים בסיסים ללא ציוד היקפי. מה שכן חשוב לי שהמארז יהיה מיני ונראה סביר. תודה מראש לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, אינטרנט וכדו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). movie maker בשימוש מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר, אנגרי בירדס... :-) לא משהו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by junta,

אהלן אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות ורק אם קריטי. 2. מה שימושי המחשב? הדבר הכי מטורף שאני עושה איתו זה לחבר לטלוויזיה ולראות סרטים בHD. מעבר לזה אופיס, דפדפן ודברים רגילים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by asaf556,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1680/1050 גודל 22 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?עד עכשיו לא היה לי מחשב מתאים אז אני רוצה לנסות את כל המשחקים החדשים המומלצים שיוצאים בין אם כבדים או קלים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/ג…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by soulriver,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארץ ללימודים אקדמיים, אני מחפש מחשב חדש I3 או I5 בתקציב מקסימלי של עד 2,200 שקלים ואפשרות חריגה עד 2,300 שקלים. שימוש המחשב הוא לאינטרנט,עבודות ותיכנות. בקשר לאחריות אם זה אפשרי אני אשמח ל3 שנים. עדיפות לחנות באזור חיפה. אשמח לשמוע על מה אתם ממליצים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אהלן חברים, כפי שניתן להבין מהכותרת אני מחפש לרכוש מחשב נייד שיחליף את המחשב השולחני שלי. מצאתי לי כבר כמה מתמודדים פוטנציאליים אך אשמח לשמוע עוד הצעות ממכם בגדול, אני די מתלבט בין בחירה בנייד מתקדם עם שבב מרובע ליבות, מסך FHD וכרטיס מסך ייעודי שיעלה כ-5,000 ש"ח, לבין בחירה בנייד בעל מפרט צנוע יותר שיוכל לעלות 3,000 ש"ח או משהו בסביבה הזאת - אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה תהיה הבחירה המושכלת ביותר בהתבסס על הדרישות שלי. מטרות המחשב: צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט במספר רב של טאבים במקביל ועבודה בפוטושופ. אם אפשר לקחת בחשבון גם הרצה של משחקים "קלים" יחסית (פיפא 14, NBA 2k14) זה יהיה נחמד. מסך: גודל 15 אינץ'. הרזולוציה פחות חשובה לי, אך אני כן מחפש נייד עם מסך איכותי שיציע בהיר…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5K גג 2. מה שימושי המחשב? עיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש? שימוש רב לצרכי פרנסה בפוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? עכבר, אבל לא קריטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)? ווינדוז חובה. גרסה 10 טובה? אני מרוצה מגרסה 7. אופיס - יהיה נחמד, לא קריטי אם זה מייקר משמעותית 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אהלן :-) בכמה שבועות האחרונים אני מחפש ומתעניין בלפטופ והגעתי לפורום כאן בסופו של דבר.. החלטתי גם להתייעץ אתכם. מטרת המחשב: תכנות, אינטרנט, צפייה בסרטים ואופיס.. לא למשחקים וכו'. גודל המסך: 14 אינץ' זה אחלה, הוא רוב היום יהיה מחובר למסך נייח (אולי אז עדיף 13.3?) רזולוציה: HD זה מספיק.. משקל רצוי: עד 2 ק"ג, כי כשאני אצטרך לקחת אותו + מטען לא רוצה יותר מדי משקל מעבד: מחיפושים שעשיתי אני מאמין שמספיק לי i5 מהגרסאות החדשות שלו.. אין לי צורך בi7 שמקפיץ את המחיר. האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, יהיה מחובר למטען רוב היום. יציאות מיוחדות: חשוב לי שיהיה חיבור HDMI, לא רוצה להתעסק עם מתאמים.. bluetooth: לא חובה.. כונן קשיח: פה יש לי שאלה אליכם גם - האם כדאי לקנות 250 ג'יגה SSD ולהסתו…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Psychopath,

אני מתכנן לקנות נייד בקרוב, תקציב גבוהה יחסית של 8000 ש"ח (עם חריגות למקרה הצורך)... סקרתי את השוק והכל ממש חלש פרט לחברה אחת: www.alienware.com אלה שני מחשבים שאני שוקל: http://www.alienware.com/product_detail_pages/Aurora_m9700/aurora-m_overview.aspx?SysCode=PC-LT-AURORA-M-9700&SubCode=SKU-DEFAULT http://www.alienware.com/product_detail_pages/Area-51_m5790/area-51m_overview.aspx?SysCode=PC-LT-AREA51M5790&SubCode=SKU-DEFAULT תגיבו מה דעתכם ואם יש משהו שאני לא לוקח בחשבון. הפחד היחיד שלי זה שהאחריות בחו"ל... אוליי יש אלטרנטיבה טובה בארץ ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אישתי רוצה מחשב נייד וזה לא משאיר לי ברירה... השימוש העיקרי יהיה לגלישה באינטרנט. פה ושם סרטים (לא HD) , קריאה, צפיה בתמונות, משחקים לא כבדים. לפי מיטב הבנתי כל מחשב נייד היום יכול לספק צרכים אלו. האם זה נכון? מה שחשוב זה גודל מסך של 14-15 אינץ', ושירות של הספק. חיי סוללה אינם חשובים, אבל שלא יהיה פחות משעתיים. המשקל כן חשוב, 3 קילוגרם גג ועדיף כמה שפחות. יש הרבה דגמים של HP, COMPAQ, LENOVO, DELL, ACER, FIJITSU שהינם בתקציב שלי ואני לא יודע אם ההבדלים בינהם משמעותיים לשימושים שלי או לא. איזה מעבד עדיף? האם T4200 הוא המועדף בדגמים הזולים? או לקחת T3400 או סלרון? האם 2GB זכרון יספיק ? האם יש חשיבות למאיץ הגרפי מעבר למאיץ המובנה? או שמאיץ גרפי לא יקר ישפר משמעותית את הצפיה ב…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Riddler,

הי, באופן עקבי הפורום הזה עזר לי המון בעבר עם מפרטים מעולים והתלבטויות לגבי רכיבים. אשמח לקבל שוב את עזרתכם לגבי מפרט למחשב משרדי בתקציב של בערך 2000 ש"ח. המטרה העיקרית של המחשב הזה היא לתפקד כמה שעות כל יום במשך 4-5 השנים הקרובות, עם מינימום הפרעות ועדיף בלי צורך לשדרג. אני כן רוצה שהוא יהיה "חסין" לעתיד כמה שאפשר, ולכן אני רוצה להשקיע בSSD וגם 8GB זכרון. מקריאה של הודעות כאן די התמקדתי במעבד i3 4160 אבל אני פתוח לכל הצעה שלכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו, אבל לדברים מהותיים שרלוונטיים לצרכים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש הצדקה, עוד 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ASTR4L,

לוח אם בן חודשים maximus vi hero עם עוד שנתיים ועשרה חודשים אחריות. רוצה למכור כי אני לא מנצל את היכולות שלו.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI Socket 775 ₪498 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=133 Intel Core 2 DuoE8200 2.66GHz BOX ₪890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1122 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ₪268 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=31 Twintech nVidia GeForce 9600GT XT OC Edition 512MB ₪865 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1101 NZXT ALPHA NO PSU ₪298 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1067 SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ₪335 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=991 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ₪399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 ס…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים