עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by BeN-T,

ערב טוב ושלום לכולם. ברשותי מחשב שהרכבתי לפני כמה שנים טובות, (2008-2009). המחשב שימש לגיימינג ולכל המסביב,עד היום ללא תקלות וכל משחק שחשקתי בו הותקן ללא בעיה. אבל היום זה היום שבו הקש שבר את גב הגמל. לאחר התקנה של call of duty:ghost המחשב ככה הקפיץ לי הודעה יפה שאין מספיק זכרון\ לא תואם למינימום דרישות המשחק. השאלה שלי זה אם לשפר את המחשב הקיים או רק להוסיף זכרון וסאלמתק.? כמובן שבימים הקרובים יותקן גם battlefield 4. מפרט המחשב: מעבד: 2.4 q6600intel core 2 quad לוח אם: gigabyte ep45-ds3. זכרון : 4GB ddr2 כרטיס מסך : radeon hd 4870. הספק הוא מצוין ומתאים אף ל cross fire. ארדיסקים למינהם יש ולא צריך,מארז של Tt סופרנורס. כמובן שאז הייתי עוד עם יד על הדופק,…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by maoros,

תקציב:4700ש"ח מטרות המחשב :למשחקים כמו NFS FIFA Hitman וכדומה וגם לICQ מסנג'ר ואינטרנט כמובןם לא דרוש ציוד הקפי. צריך צורב . ולא אני לא צריך מערכת התקנה חוקית ;)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. המחשב לא מיועד לי, ביקשו ממני להרכיב מפרט למורה, הדגשים הם מחסון אכסון רב. כמו כן שהמפרט יכלול את כל הציוד ההקפי, ושם החנות ממנה הורכב. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 645 צפיות
  4. לאחר גסיסתו בטרם עת של הנייח שלי ששירת אותי נאמנה במשך כ-6 שנים,אני רוצה לבדוק את האופ' לרכוש "מכונה משומנת" שתשמש אותי לשנים הבאות. מבחינת שימושים - אפשר להגיד יותר עבור סרטים/סדרות ופחות עבור משחקים,אבל יש רצון לפנות יותר זמן עבור משחקים בעיקר אסטרטגיה ופעולה 3D ולכן ארצה לנצל כמה שיותר את התקציב הנתון ובאפשרות לחרוג ממנו. כרגע אין לי צורך בציוד היקפי,אבל בעתיד אני מתכוון להוסיף X540+MX5500 כשיהיה פחות לחוץ מבחינת התקציב. בניתי מפרט לדוגמא מסקאי פיסי(יש לי נסיון לא רע איתם וגם מבחינת מחירים הם סבבה ולכן אעדיף מפרט משם). כמו כן הוספתי הערות ושאלות שלי לסגירת המפרט בפנים ולפי ההצעות אוכל לחפור קצת יותר לעומק. תודה לכל העוזרים. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1377 כמות…

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by iliagildin,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש מהסיבה שניתקעתי ב idea pad 50-70 וכמו לכל המיסכנים כמוני נקלעתי לצרות של ריצודי מסך ומסך נכבה עכשיו עהרתי לעבוד כאלגוריתמאי והמצב של המחשב פשוט מוציא את כל העצבים ממך בעבודה אני משתמש בלינוקס אבל צריך וינדוס לחיים (סרטים מוצגים יותר טוב בגלל direct x ומשחקים רצים חלק ובכלל יותר נוח) לכן צריך ssd 1TB חוץ מזה צריך גם זיכרון 16GB ושיהיה בגודל 15.6 אינצ ורזולוציה FHD כי 4k קטן לי מידי ושיהיה קל לא יותר מ 2 קילו היחיד שמצאתי: https://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..4543..211..442..432.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=43787&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&inte…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אוקיי מה שאני מבקש זה רק את המחשב עצמו נקי ללא שום ציוד היקפי. המחשב מיועד לגיימינג ואם אפשר אני רוצה משהו שיוכל להריץ משחקי DX10 כמו שצריך, תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Omer7364,

שלום כולם אני קונה מחשב בעיקר ללימודים: מסמכים/מצגות, אינטרנט- שימוש שוטף, מסנג'ר וכו', תוכנות מתמטיקה כגון mathlab, הורדה והאזנה למוסיקה, הורדה וצפייה בסרטים/סדרות. משחקים- אולי פה ושם, בטח לא משהו רציני. אשמח לשמוע מה דעתכם על מחשב פנטיום D הבא, ובעיקר על השדרוגים ההצעה הבסיסית: מארז עם usb קדמי/אחורי לוח אם MSI מעבד אינטל פנטיום D ליבה כפולה PD925 3.0GHZ 4MB זיכרון DDR || 512MB 667MHZ כרטיס מסך PCI-Express נפרד מלוח האם: GEFORCE 7100 GS 128MB UPTO 512 MB דיסק קשיח80GB SATA || 7200 RPM 8MB צורב LG H22/12 DVDRWX18 DLAYER כרטיס רשת 10/100 כרטיס קול 8 ערוצים (7.1) מסך "17 דק LG 1719S/SAMSUNG 740N LCD רמקולים, מקלדת ועכבר - סטנדרטיים 3 שנות אחריות למחשב ואחריות לכל…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. דרך אגב אני לא צריך H.D ולא כרטיס מסך (יש לי H.D IDE 80 GB עם 8 MB , וכרטיס מסך AGP של READON 9200 -אני יודע שהוא לא משהו) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני רוצה מחשב לשימושים פשוטים בעיקר: צ'אט, גלישה. אני מודע לזה שאני יכול להשיג דברים יותר בזול, אבל אני כן פה ושם צופה בסרטים וכאלה, ואני כן אשמח אם אני אוכל לעסוק קצת בגרפיקה בסיסית (שומדבר שדורש מחשב סוס כמובן - אל דאגה), ולשחק משחקים חצי ישנים (WOW וכאלה) - שומדבר חדש במיוחד ושיא הדרישות. אני משתמש לינוקס. אני אשמח מאוד אם אקבל המלצה על מחשב שמישהו מריץ עליו לינוקס בלי בעיות סך הכל. אני משתמש Fedora. אני מודע לזה שתכלס אין סבירות לבעיות מיוחדות. מדובר על מעבד\י 32 ביט אני מניח בכל מקרה. צורב DVD רגיל שיהיה, מספר USBים כמובן, כמה שיותר סוגי יציאות\כניסות ככה הכי טוב אבל שומדבר מסויים שחשוב לי. רק מספר USBים זה מאוד נוח. נקודות עיקריות: - שיהיה שקט! אני רוצה מחשב שר…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by most,

בוקר טוב, אז ככה, מדובר על מפרט לילד בן 7 ולהורים כך שמשחקים כבדים - לא כרגע. צריך מסך LCD 17 לגבי היקפי, אין צורך בחומרה חזקה - דברים סטנדרטים ונורמליים רצוי מ KSP - גרים בראשון

• 11 תגובות
    • 674 צפיות
  11. שלום חברים, אז לאחר שהמחשב האחרון שלי שווק חיים וכל נסיון להציל אותו נכשל, החלטתי לפתוח את הארנק השימוש שלי במחשב הוא בעיקר לגיימינג, כאשר לא באמת אכפת לי שירוץ על ההגדרות הגבוהות ביותר, אלא שיוכל להריץ בצורה חלקה משחקים, וגם להריץ CHROME במקביל בלי לקרוס. כרגע אני משחק רק DOTA וכל מחשב סטרנדטי יכול להריץ את המשחק, אבל אני מניח שבעתיד ארצה לשחק משחקים נוספים קצת יותר כבדים. מאד חשוב לי שהמחשב יישאר רלוונטי גם עוד 4-5 שנים. פניתי לחבר מסויים עם טווח מחירים של 2000-3000 ש"ח, אבל הבנתי שכדי שהמחשב שבאמת יקיים את הדרישות שלי אצטרך לשלם קצת יותר. קיבלתי הצעה למפרט הבא ב3200 שח: לוח ראשי BIOSTAR B150S1 מעבד I5 6400 …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום. חבר שלי הביא לי מחשב לפרמט. כרגיל כמו בכל המחשבים, הכנסתי דיסק של ויסטה, הסתכלתי בכוננים וראיתי שיש 2 כוננים . האחד נקרא RECOVERY והשני VISTA שעליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה. פירמטתי את ה VISTA והתקנתי אותה מחדש. אחרי שסיימתי להתקין זה כמובן עשה REBOOT ואז במקום לעלות כרגיל עולה לי המסך הזה : שבו רשום ERROR ולמעלה כפי שתראו בתמונה השנייה רשום שהוא לא מוצא את RECOVERY.DAT אשמח לעזרה, תודה רבה

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. אני מהפלא אז אני מקצר. אני זוכר שקראתי על הבעיה הזאת אבל אנלא מוצא את זה. פשוט מדי פעם המחשב עובד כאילו בעומד כשאין שום דבר שמעמיס. העכבר זז קטוע וכל התצוגה זזה קטוע. אין שום דבר חריג במנהל משימות. זה לפעמים מסתדר אחרי כמה זמן ולפעמים צריך לכבות. זה קורה גם בווינדוס וגם באובונטו. מישהו קרא על זה או יודע מה זה יכול להיות? וירטואליזיישן כיביתי

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by narlat1,

שלום כולם!!..אני רצה מחשב חזק למשחקים שיישאר כמה שיותר שנים.. בבקשה תעזרו לי לבנות מפרט.. חשוב לי שיהיה של איי.אם.די כרטיס מסך טוב!!!(6800GT וכו') זיכרון של 1 ג'יגה DDR שיהיה מאוורר ומקורר... צורב DVD דיסק קשיח עד 80 GB לא צריך יותר.. בבקשה תעזרו לי!!!

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by khtur651,

שלום אני צריך המלצה על מפרט למשחקים עד כ 9k(אפשר לחרוג מה מחיר אבל לא בהרבה) רק עם מסך גדול תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 714 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה של כ7 מערכות הפעלה + תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, כל אלו אך ללא רמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שי…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני סטודנט כך שתקציבי מוגבל לסביבות 6-7K גג. האתר Tablet PC Review ממליץ מאוד בחום על HP מסדרת tx2000. מצאתי אותו בסביבות ה6.5K כאן בארץ (שזה נראה לי הכי זול מבין כל הטאבלטים שמצאתי). הבעיה היא שהוא מבוסס על הAMD Turion שמפחיד אותי קצת, כי הוא פחות חסכוני ונותן פחות ביצועים מC2D באותו תדר. בנוסף הוא עשוי פלסטיק ולא חומרים קשיחים (כמו לנובו או Dell, לדוגמא). האם מישהו פה באמת ממליץ עליו? האם יש טאבלטים אחרים שמומלצים בטווח המחירים שלו? אני לא צריך את הרמקולים המצועצעים, או את כל האופציות הפלצניות של HD Playback, או אפילו DVD. המחשב הזה יהיה נטו לעבודה באוניברסיטה לסיכום הרצאות וכתיבה בו במקום על דפים. בנוסף, קרובים שלי טסים לארה"ב בשבועיים הקרובים. האם כדאי לי לבקש מהם לקנ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני מחפש המלצה למפרט. תקציב: 2000-2500. אם אפשר לחסוך - סבבה. מטרת שימוש: אינטרנט, אופיס, eclipse (כולל פתיחת האמולטור של אנדרואיד במקביל) Visual Studio פוטושופ ואילוסטריטור (בקטנה, השימוש בתוכנה לא נרחב) המחשב מזרים מדיה באמצעות הנתב לandroid mini pc חשוב לי שהוא יהיה מהיר. אין צורך במשחקים. בקשות מיוחדות: אופציה לחיבור 2 מסכים במקביל. רכיבים שלא צריך: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב DVD (אני אקח מהישן). כמו כן, יש לי הארד דיסק של 500 ג'יגה שאפשר להעביר מהמחשב הישן (WD ירוק בן כשנתיים). הערות: מעדיף מעבד של AMD במקום של INTEL בגלל המחיר.

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  19. אהלן, מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים אני אקנה לבדי. המחשב לא צריך להיות מפלצתי. אני מחפש הכי הרבה bang for bucks, עם יכולת שדרוג גבוהה בעתיד. המחשב צריך להיות מספיק חזק כדי להריץ משחקים עדכניים ברזולוציה סבירה. בינתיים, אני מתלבט לגבי החלקים הבאים, כשהמטרה היא לסגור תקציב של בערך 4000 שקל: * מארז + ספק: מארז: ENERMAX CHAKRA 250MM FAN BLUE 430 ש"ח http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1025&category_id=915c85878fed40c0614e005366618d46& ספק: CORSAIR CMPSU-450VXEU 450W VX SERIES, ATX, PS/2, POWER SUPPLY http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2407&category_id=77c8d3fb8d68ea65143eaf9b1f159e21& 459 ש"ח סה"כ: 889 ש"ח או מארז +…

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by gmoshiko,

11K שיהיה עם מסך חשוב לי מאוד הזיכרונות שיהו טובים וכמובן הכרטיס מסך =] אבל יותר חשוב לי שמאיפה שאתם מצאים את ההצעה תביאו גם את כתובת האתר שאפשר לקנות ממנו את זה וגם להמליץ לי על חנויות טובים שכדאי לי היום לקנות מחשב במחיר כזה

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by הסולידי,

לשימוש "נומרטיבי" הכולל אופיס, אינטרנט, גרפיקה קלה בפוטושופ וכו', יחד עם אפשרות לשדרוג עתידי וגם יכולת להתקנת ויסטה - הוצע לי מחשב ב- 3300 ש"ח לערך הבנוי כדלהלן: מעבד E6300 CORE 2DUO אינטל 1066MHZ PSB לוח אם ASUS יעודי ל-775 PSB זכרון DDR2 1024MB 667MHZ דיסק קשיח היטאצ'י 160GB SATA2 7200RPM כרטיס מסך ATI X1050 256MB (האם ניתן להסתפק אולי בכרטיס מסך GEFORCE FX 7100 TC 128- 512MB?)?? כרטיס קול 6 ערוצים AC97 כרטיס רשת 10/100 צורב DVD NEC *16 +-RW דו שכבתי מארז עם ספק איכותי 400W עם 6 יציאות ל-USB האם לדעתכם עיסקבה כדאית, או שניתן למצוא מפרט שכזה זול יותר? ולחילופין הערותיכם יתקבלו בברכה ! תודה לכל העונים והיועצים :-*

• 11 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by asdfghjkl,

מעבד, הרדיסק, כרטיס מסך, זיכרון, לוח אם ומארז. תודה מראש...

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ori-silver,

אני חושב על המפרט הבא,לקחתי ספק יותר חזק ומארז טוב שבעתיד אני יוכל להוסיף עוד GTX ולעשות sli . מפרט לוח אם Abit FPIN9 604 ש"ח מעבד Q6600 1591 ש"ח זכרונות 2X KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 CL5 398 ש"ח כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB PCIe 2992 ש"ח דיסק קשיח Western Digital WD5000AAKS 613 ש"ח ספק כוח Thermaltake ToughPower 650W 741 ש"ח מארז ANTEC P182 BLACK 925 ש"ח סה"כ 7864

• 11 תגובות
    • 655 צפיות
  24. שלום לכולם, צריך מפרט ליישומים משרדיים (אופיס, גלישה, חשבשבת, שקלולית, אווטלוק) חשוב מאוד שהמחשב יהיה מרכיבים כמה שיותר אמינים... המחשב האחרון רץ למעלה מ9 שנים. עדיפות לssd (יספיק 128gb). לא חייב לבוא עם מערכת הפעלה (נרכשה בנפרד). אם אפשר להרכיב מפרט מהרשתות אייבורי / ksp. רק מחשב וללא ציוד נלווה. תקציב 2,000₪ אם צריך אפשר לחרוג. תודה רבה

25. Started by chief,

שלום, אני מחפש להחליף את המחשב הישן מאוד שלי... המחשב החדש יהיה בעיקר לעבודה משרדית ואם התקציב יאפשר אז גם למשחקים. יש לי במחשב הישן כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9500GT. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, אבל מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות ומשחקים אם אפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Eclipse (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.