עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הפרטים הם כאלה , יש לי חבר טוב , שיודע שאני מבין בחומרה אז הוא מבקש ממני מפרט מחשב , עכשיו הוא גם יודע שאני יודע איך עושים OC אז הוא ביקש מפרט שיתאים לזה , ב6200 אפשר להרכיב משהו אחלה , שיספק לבחור גם משחקים מצוניינים וגם פוטנציאל אוברקלוק טוב , לא צריך ציוד היקפי יש לו כבר מסך LCD 19 2MS וכו' של LG ומקלדת טובה לגיימינג , יש לו גם כבר RAZER COPPERHEAD ורמקולים מעולים עם מגבר אז בכלל לא צריך כלום , הוא אמר לי שמספיק לו גם כרטיס קול ONBOARD , בקיצר , תתפרעו...

• 11 תגובות
    • 714 צפיות
  2. היי, אבא שלי עמד לסגור עם אייבורי מפרט מחשב בסיסי ב1500 שקלים (הוא צריך משהו בסיסי וזול בתכלס... ) עד שעצרתי אותו ואמרתי לו ששווה לו לברר כאן קודם כדי שלא יקנה סתם שטויות. מה דעתכם? מדובר על שימוש סטנדרטי לחלוטין, אז לא נראה לי הכרחי לענות על שאלון... אינטרנט, אופיס, לשמוע מוזיקה.. ברגיל. הדרישה היחידה והחשובה ביותר - שהמחשב יהיה שקט! לוח אם GF615M-P33 AMD MSI מארז PS04B ATX SILVERSTONE שחור ללא ספק ספק כח A.PFC 350W FAN12 POWER MAN INWIN מעבד ATHLON II 250 D.C AM3 AMD זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח פנימי 5400 500GB SATA2 16MB SAMSUNG צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מחשב ללא מערכת הפעלה כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 5.1 מובנה בלוח ה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by spooky,

חבר טוב שלי רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה עם מעבד 64 ביט לצורכי משחקים אינטרנט מוזיקה וסרטים... התקציב הוא בסביבות ה5000-5500ש"ח(אני יודע שזה לא הרבה אבל מה לעשות?) יש הצעות? נ.ב אני מבקש מכל אלה שלא כל כך מבינים לא להגיב ולבלבל אותי בלי לפגוע/להעליב פשות ראיתי מלא אנשים שרק התבלבלו מזה שאנשים שלא כל כך מבינים הגיבו תודה מראש SPOOKY עריכה: שכתי לציןן שהמפרט לא כולל ציוד היקפי כמו מסך מקלדת סי די רום ועכבר ...

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by Burned,

לפי כמה חודשים ביקשתי ממכם עזרה בבנית מפרט אבל הקניה התעכבה בסוף.. וההמלצות לא רלוונטיות כבר כנראה... הדרישות: - משמש לגלישה, פוטושופ, סימס 2, מסנג'ר.. (הולך לצאת עוד כמה זמן סימס 3 אז אולי כדאי כרטיס קצת יותר חזק מאשר כרטיס שיחזיק רק סימס 2).. - כולל כל הציוד ההיקפי (מקלדת עכבר צורב וכו').. אני לא יודע אם הכל ייכנס ב3000 אז תתנו מה שאפשר.. ואם אפשר יותר זול אז זה יהיה יותר טוב.. תודה.

5. Started by Erez360,

שלום לכולם. חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב נייד ורציתי להתייעץ איתכם לגבי חברה/דגם וכו'... הוא אומר שמטרות המחשב הן: *מאמרים-ז"א עבודה עם OFFICE ועוד תוכנות. *סרטים *מוזיקה *משחקים מה דעתכם? איזה דגם כדאי לקנות? יש כמה אופציות? אשמח לקבל את ההכי טובות עם דירוג. תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. תקציב - 3-3.5K. שימושים - בעיקר אינטרנט, לימודים, שיוכל לעמוד בטאבים רבים פתוחים במקביל ובחלונות רבים של word, powerpoint וכו' במקביל, שיריץ יוטורנט בלי בעיה ויוכל לנגן סרטים 1080 בלי בעיה. OverClock - לא. ציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים - יש, לא צריך לקנות. אני גם חושב להעביר את ההארדיסקים למחשב החדש. חנות מועדפת - KSP. - חשוב - שיהיה כמה שיותר שקט, בסולם 7-8, כל דבר קטן מפריע לי לישון ואני נוהג לישון עם מחשב דלוק, חשוב מאוד שיהיה שקט! כמו כן, אולי כדאי שיהיה SSD כדי שהדברים יעבדו יותר מהר (כדאי 250 או מספיק 120?). אני מתכוון לרכוש את המחשב בנתניה, אז אני מניח שמקומות כמו KSP, TMS וכו' זה סבבה (יש לי ניסיון רק עם KSP) ואני ארצה שהם יעבירו את ההארדיסקים הקיימים למ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. המפרט כבר נקבע אבל לוח האם אזל מהמלאי. נא ראה הודעה מספר 10. ------- עקב העזרה המעולה שקיבלתי פה לפני כמה חודשים אני חוזר לסיבוב נוסף =] והפעם מחשב לקרוב משפחה. 1. מה התקציב המקסימלי? כ-3500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? צפייה בתכני HD ומשחקים "בינוניים+". במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המחשב מחובר לטלוויזית 37" FHD. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים "בינוניים+"(?), למשל: מייפל סטורי, קאונטר סטרייק ולעיתים אחד מהמשחקים החדשים יותר כגון אססין קריד 709. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיוע…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by man_,

זה המפרט שתכננתי ללכת עליו. אשמח לחוות דעת לשיפור ואם אפשר לחסוך בחלק מהרכיבים לשמור ביצועים. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray... 1534/1503 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 1 - H97-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 1 x PCI Express x16 slot - 8-channel audio - Gigabit LAN - ... 468/459 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 1 - …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by BlackBird71,

אוקי את המפרט הבא בניתי לבד הסכום הכולל שלו הוא 5600 שקל אז אני גם רוצה שתגידו לי אם זה שווה וגם אם יש אפשרות לשפר אותו בעיקון זה התקציב שלי 5600 והוא בעיקר למשחקים כבדים! וגם קצת תוכנות Intel Core i7 920 ASUS P7P55D LE Arctic Cooling Freezer 7 Pro G.Skill Ripjaws DDR3 4GB Dual Channel 1600MHZ CL7 4GBRM Coolermaster CM690 Innovision GeForce GTX470 1280MB GDDR5 Western Digital Caviar Black 640GB WD6401AALS SEASONIC M12II 620W BRONZE - MODULAR וצורב DVD אתם תמליצו לי על משהו טוב ושקט תודה [=

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by avner_100,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 5.5 אלף שקל. יש לי כמה דרישות: 1. שלכרטיס המסך תיהיה יציאה של HDMI ויריץ סרטי HD 1080 ללא תקיעות. 2. 2 גיגה זיכרון. 3. מינימום hd 160GB. 4. לפחות 3 כניסות USB. 5. עדיף שהמסך יהיה 15.4 או 15 אינץ. 6. אם יש דגמים עם ביטוח בין לאומי מחול אז אפשר להוסיף גם אותם.. (ד"א אם אתם יודעים מחרים בסקוטלנד זה יעזור..) 7. רצוי שהכרטיס מסך יחזיק גם משחקים אבל לא חובה.. תודה על ההצעות ולעוזרים...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by RayZ,

טוב, אני אנסה לכסות את כל מה שאני צריך לפי הת'רד שמסביר פה מה צריך בשביל לבנות מפרט... בכללי- אני צריך מחשב חדש ללא ציוד היקפי, ללא מארז\ספק וללא הרכבה ומערכת הפעלה, עד 4000 (אפשרי לעלות גם ל-4500 אך ורק אם יש צורך מוצדק\במידה ואוכל לקבל משהו טוב יותר משמעותית), קודם כל שיתאימו למשחקים יחסית כבדים (נגיד ככה, שיוכל להריץ על הכי גבוהה את רוב המשחקים כיום וגם אלו שיבואו אחר כך, בצורה חלקה על הגדרות יחסית גבוהות), אבל גם לשימושים של גלישה, מוסיקה באיכות טובה (בעיקר), עבודה בסגנון משרדי\תכנות- שיהיה מהיר יחסית ולא יתקע בזמן עבודה אינטנסיבית עם הרבה תהליכים ברקע. חשוב שיהיה לו נפח דיסק גדול כמה שיותר (אם המחיר מאפשר, 1 טרה בית נפח דיסק) המחשב ירכש ככל הנראה כחודש-חודשיים מעכשיו…

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  12. Viewsonic 19 CRT Flat E92 Black Silver 1,260 ש"ח Microsoft® Digital Media Pro Keyboard BX1-00019 161 ש"ח Logitech® G5 Laser Mouse 385 ש"ח Thermaltake 430Watt W00069 PFC 375 ש"ח Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window 522 ש"ח Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan 270 ש"ח AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice 1,430 ש"ח Kingston 1GB (2x512MB) PC4200 DDR2 533 Dual Channel Value 804 ש"ח MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 962 ש"ח Westren Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 764 ש"ח TEAC DV-W516 DVD±R/W/DL x16 Bulk 365 ש"ח Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 67 ש"ח Gigabyte ATi Radeon X800XL 256…

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  13. שלום רב, קיבלתי את ההצעה הבאה מ - KSP ותהיתי האם הרכיבים שהציעו לי הם אכן הרכיבים הנכונים והאם בתקציב הנ"ל אלו הרכיבים האופטימליים שאני יכול להשיג. אם יש מקום לשיפור \ שימור, אשמח לשמוע.[table] [tr][td]דגם מחשב: iSB3 מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12286 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12610 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill htt…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by *BYZ*,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed 3, far cry 3, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע אבל עד 1K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין (נגיד 20K) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ועונה על כל הקריטריונים אז עדיף יותר זול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (2D), עבודה משרדית, עבודה שיווקית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, קורל-דרו, בניית אתרי אינטרנט, יישומי אופיס למיניהם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לפחות 108…

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. היי, ברצוני לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר למשחקים. עקב אילוצים כאלו ואחרים זה צריך להיות מחשב נייד. אני מוכן להשקיע סכום של בין 3K - 3.2K דולר ולא אכפת לי אם הקניה תתבצע בארץ או בחו"ל (דרך אתר מוכר או מולץ). בדקתי מספר מחשבים של Alienware אבל אינני יודע אם הם אכן שווים את הכסף. אשמח להמלצות, ר'

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי אני מחפש מפרט הכי טוב בתקציב הנ"ל לאחיין שלי, הוא לא מבין עמוק ולא בענין של שידרוגים עתידיים ,oc וכו' שימושים: אופיס משחקים *כולל מסך 17" LCD תודה לכל מי שעוזר.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by oDot,

שלום חברים, אבקש המלצה לנייד לעבודה עם הדרישות הבאות: מסך 13 עד 15 אינצ' - לפי המלצתכם. עדיף לא מבריק, זה מפריע. שיהיה מהיר - שהכל ילך חלק בלי לחכות לדברים שיטענו. שיהיה עמיד ובנוי טוב, אני לא מאמין שמשלמים כל כך הרבה כסף עבור משהו פלסטיקי שיכול להישבר כל רגע זמן סוללה כמובן כמה שיותר ארוך, וכמה שיותר קל, 2 קילו נשמע לי כמו הגבול העליון בהחלט. אחריות ל3 שנים מאוד חשוב בעיני למרות שאשמח לשמוע גם על כאלה שבאים עם פחות אם הם שווים את זה. העבודה בעיקר היא על תוכנות מנהליות (בסגנון OFFICE) ועל אינטרנט. אופציונלי: לא יודע מה אופציות השדרוג לWINDOWS 7, אבל אני מעדיף לא לשלם על זה. ככה שאם מחשב מגיע עם VISTA שיהיה ניתן לשדרג אותו בחינם ל7 זו אופציה מבוקשת, בעיקר כי העבודה היא כרג…

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  19. Started by YanivRot,

אני מעוניין לקנות את המחשב הזה - אני בתקציב של 10-11 אלף שקל לקנייה באילת. רציתי לדעת האם אמור לצאת דגם חדש בקרוב מכיוון ואנחנו כבר בספטמבר.. אני הכי יתבאס בעולם לקנות מחשב ב10 אלף שקל וחודש אחרי יצא דגם חדש. תודה :).. נב: המלצות\מסקנות על המחשב?

20. ברגע שתתנו לי מפרט אני הולך לקנות, כי אני חייק לקנות היום. יש לי מעבד E6750 והמחשב ישמש בעיקר ל Photshop, אינטרנט ולראות קצת סרטים. חשוב מסך איכותי 19'' ועדיף שיהיה עם footprint מה שיותר קטן. חוץ מזה, אני קונה עוד מחשב מ TMS, אז המפרט חייב להיות בנוי מ TMS! תודה!

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  21. אהלן חברים. שלחתי לשתי חנויות מחשבים בקשה למפרט למחשב המיועד ל Gaming באופן בלעדי. הבקשה הינה עבור מחשב בלבד ללא ציוד היקפי, עם בקשה ספציפית למארז ללא חלון, מאוורר ומרווח. כונן SSD +HDD. לוח אם עם 6 יציאות USB לפחות. המטרה של המחשב היא להחליף ולהשתדרג מהמחשב הנוכחי - Core i5 דור ראשון, 4GB RAM, Radeon 5870. סכום: 7000-7500 ש"ח. אשמח לעצתכם איזה מהמפרטים לדעתכם עדיף, עם יותר דגש על ביצועים ואיכות מאשר המחיר. מSTARTPC: 1590 ₪ - Intel Quad Core i7 4770K 3.5Ghz S1150 510 ₪ - Gigabyte GA-Z87M-HD3 S1150 730 ₪ - 16GB (4x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 2990 ₪ - * חדש במלאי! * - NVIDIA Gigabyte GeForce GTX780 Ti 3GB GDDR5 499 ₪ - * מבצע * - SSD…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין בקניית מחשב נייד, לא בשבילי, בחנויות מחשבית מהדרום עדיפות לבאר שבע. הצרכים הם סטודנטיאלים, אופיס אינטרנט כמעט בלי משחקים (אין לי בעיה לכרטיס מובנה - פשוט), וסרטים. תקציב 3K גג גג אבל ממש בדוחק 3.2K חשוב לי מאוד לפחות 2GB זיכרון מעבד C2D או דור קודם חשבו לי לפחות שנתיים אחריות. לי משנה לי אם יהיה 80 גיגה דיסק קשיח או מ 120 ג'יגה. (עדיפות ל 120 - אך אין צורך ביותר מזה) ואלי מצלמה מובנית ועוד כמה פיצ'רים קטנים גם יועילו. אני יודע שיש הרבה פוסטים כמו שלי, וניכנסתי אליהם אך רובם ככולם היו מחנויות באינטרנט, ולי חשוב שתהיה חנות מהדרום פיזית שאוכל לגשת לשם. **האם יהיה "בטוח" לרכוש מחשב נייד מ Ivory או KSP? שכן זה לא מחשב מותאם אלא מחשב שבא בנוי כבר מחברה (…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by twixz1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-1502. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. napolan total war או crysis 2 או BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X990 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  24. Started by asi11,

היוםן הציעו לי שני מחשביםן מישהו יכול להציע לי איזה יותר טוב. אחד זה AMD IIX4 QUAD-CORE 620 SOCKET AM3 2.6GHZ 45NM TRAY ARCTIC COOLING ALPINE 64 PRO CPU FAN FOR S939AM2 AM3 GIGABYTE M61ME S2P AM2+ AM3 NFORCE 430 PCI-[E VGA HDAUDIO LAN DDR II800MHZ 21GB KINGSTONE VALUE HITACHI DESKSTAR 320GB 7200 RPM 16MB SATA II GIGABYTE GT 220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI E ON BOARD 5.1 CHANNEL AUDIO LG DVD RW GH22NS X22 BLACK SATA ON BOARD 10/100 HJA 241 MIDI BLACK GOLDEN TIGER 550W REAL 12CM FAN מחיר 2180 איך המפרט הזה ?. [br]פורסם בתאריך: 29.12.2009 בשעה 18:52:53 או את המחשב הזה.CORE 2 QUAD Q8300 1333MHZ S775 4MB TRAY ARCTIC COOLING ALPINE 7 PRO S775 ASUS P5QPL AM S775 C2Q 1333MHZ INTEL G…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שהמעבד יהיה של אינטל. כרטיס מסך שיהיה ברמה גבוהה + זיכרון גבוה. הארד דיסק 160GB לפחות. שיהיה גם צורב די וי די. שהמפרט יכלול הכול כולל מארז... רק ללא מסך. בקשר לעכבר מקלדת רמקולים וכו' תבחרו את הפשוטים... סתם רק כדי שיכנס למחיר. מחיר מקסימאלי עד 5K ללא חריגות. נא לציין את האתר שממנו נלקח המפרט. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.