עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אני1,

שלום יש לי vostro של דל ומשום מה כאשר אני לוחץ על לחצן ה- Fn האותיות בצד לא הופכות למספרים (רק עם מחזיקים אותו לחוץ). הבנתי שכדי לפתור את הבעיה צריך להיכנס לביוס. מישהו יודע להדריך אותי איך לעשות את זה ומה לבחור שם? אם זה משנה הדגם הוא vostro 3500. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by andrei21,

איפה אפשר לקנות בארץ HDD CADDY 12.7 רצוי בבאר שבע לא חובה וכמובן מחיר כמה שיותר שפוי (אני יודע שבחול הרבה יותר זול)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. החברה מציגה מחשב חדשני בשם Sprout שכולל משטח מיוחד המשמש כצג שני - וגם מדפסת תלת-מימד שעתידה לבצע מהפכה אמיתית בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/hp-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%93-%d7%94%d7%97%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%a4%d7%a1%d7%aa-%d7%aa%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%93-%d7%a9%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%9c%d7%a9%d7%a0%d7%95/

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, חבר מתכנן לחבר שלושה מסכי 24" Dell U2412M למחשב שלו בעלי חיבור DVI ו-DisplayPort. התקציב הוא מקסימום 2000 ש"ח. חוץ מזה יהיה למחשב שימושים משרדיים בסיסים ולא צורך בעוצמה. העדפה לחנות שבמרכז (גוש דן פחות או יותר) חוץ מזה אין דרישות מיוחדות - אין תוכנות ספציפיות, לא לגיימינג, ללא מערכת הפעלה, ללא ציוד היקפי, ללא חיבורים מיוחדים (חוץ מחיבורים למסך). כל עוד זה לא מחייב אין אפשרות לחריגה מ2000 ש"ח ואם אפשר לחסוך אז לחסוך מהתקציב. תודה רבה, עומר

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by EF,

מעוניינת לקנות מחשב יד 2 (בן שנה וחצי). השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס (סרטים וכו' פחות רלוונטי). מתלבטת בין שני דגמים: ASUS UX305CA דגם UX305CA-DQ078 ובין: Lenovo E31-80 דגם: 80MX0107IV שניהם עם מסך 13.3, זכרון 8GB ו-SSD 512GB כרגע עובדת עם DELL Vostro i5 ומנסה להבין מי יהיה תחליף ראוי יותר מבין השניים הנ"ל. חשובה לי בעיקר אמינות ואורך חיים ארוך. כמו כן חשוב שתהיה יציאת HDMI וחיבור לכבל רשת. [הלנובו עולה פי 2 מהאסוס, אבל השיקול הזה פחות רלוונטי] תודה מראש למייעצים!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by לירון ס.,

1) תקציב?3900-4000 ש"ח 2) מטרות ? הרבה גלישה באינטרנט והרבה משחקים כבדים. 3) האם אתה צריך ציוד הקפי ? לא 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? הראד דיסק וכרטיס קול. 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, סומך עליכם. 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) לא 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיה במחשב ? כן, במקום צורב רגיל, צורב DVD 8) האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? עדיף שיהיה שקט, כי אני ישן איתו כשהוא פועל. 9) האם אתה צריך הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה ? הרכבה בלבד 10) כיצד אתה תשלם על המחשב ? מזומן. אין מקום לחריגות. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני סטודנט ל (ומתעסק ב)עיצוב גרפי. לפני שנתיים מתישות בעבודה על תוכנות של אדובי: פוטושופ, אילוסטרייטור פלאש ואינדיזיין. מצאתי 3 דגמים (מתצוגה) של מחשבים שיתאימו לי ואשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=24551&txt_search=%FA%F6%E5%E2%E4&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=23920&txt_search=%FA%F6%E5%E2%E4&buy=&minprice=0&maxprice=0# http://ksp.co.il/?uin=23457 לכל אחד יתרון שונה ופה אני מתחיל להתבלבל כולם 8 ג'יגה (חלק תופסים את כל הסלוטים וחלק לא) כולם בערך אותו כרטיס מסך (מי טוב יותר, ה GT820 או הGT740??) וכולם פחות …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by haviv822,

לא להאמין איך הזמן טס, המחשב שלי עוד מעט חוגג יומולדת חמש כרגע כסף למחשב חדש אין, אם אני קונה אחד חדש אז זה מחשב מושקע בסביבות 4.5-5K המטרה היא לנסות להזיז בעוד כמה מטרים את העגלה הזאת במחינת משחקים המערכת במדיוק היא AMD 3800X2 939 לוח DFI ULTRA-D וזכרונות 1GB של טווינמוס... (היו ימים שהבאתי את המערכת הזאת מ 2GHZ ל2.7-8GHZ ) הבעיה המרכזית היא כמובן הכרטיס מסך X800GTO2 אם אתם זוכרים שכולם בזמנו אמרו שהוא אוברקלוקר מצויין ומסוגל להגיע לX850XTPE אני זוכר שבזמנו התריאו בפניי לגבי סוגיית Shader שבעתיד יצאו משחקים שיתמכו ב Shader 3 והכרטיס שלך לא יכול להפעיל את אותם משחקים כי הוא תומך בShader 2 אלה שתמכו בדעה זו הציעו לי לקנות את הכרטיס המתחרה מ NIVIDIA אם אני לא טועה- 6600GT…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 (חריגה עד 6000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד בעיקר לתכנות אך גם לגיימינג תכנות משחקים (UNITY 3D) לא בצורה רצינית - משחקים פשוטים, פיתוח אפל לאנדרואיד - Android studio ms vs משחקים: GTAV , FLIGHT SIMULATOR forza horizon, Hitman 2 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אהלן.. אז לנובו שיחררו גרסאת ביוס חדשה היום - http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_show_2522.html מי לא מכיר את הבעיה הקשה של ה G550 שהמאוורר פועל\מפסיק (וחוזר חלילה). התקנתי, נראה שהבעיה נפתרה - המאוורר עובד בתצורה נמוכה יותר לאורך זמן. כמובן שהטמפרטורות גבוהות יותר, אבל העינוי של המאוורר כנראה הסתיים.. מקווה לטוב. http://consumersupport.lenovo.com/en/DriversDownloads/drivers_show_2522.html

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by VeNoX,

היינה מפרט שחבר שלי בנה לי למחשב גיימינג של עד 4500, אני עכשיו רוצה לקבל חוות דעת ואם אפשר לדעת מה אפשר לשפר: http://www.tms.co.il/preview/spec/acsmd43n 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ותכני hd כמו סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf3, crysis 2, gta, nfs, mw3 , cs:go -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

12. מעוניין במפרט ל 2 מחשבים למשחקים בעיקר, בחלוקה של 2300\3700 בערך (אחד חזק יותר לילד הגדול) * ללא מסכים , או ציוד היקפי, אולי צורב למחשב החזק * רעש 5,6 בסולם 1-10 (לא רועש מדי אבל לא להשתולל על התקציב בשביל השקט) * שתהיה יכולת שדרוג עתידית (לפחות זכרון ו מעבד) * רזולוציה סטנדרטית 1280 x 1024 למחשב החלש 1680x1050 לחזק יותר יתכן שידרוג עתידי לשני המסכים * עדיף מחנויות : נועה מחשבים , אייבורי , KSP או חנות זולה יותר מאיזור הצפון בעלת מוניטין גבוהה ( לצורך מימוש אחריות במידת הצורך) * אין צורך בהרכבה * אין צורך במערכת הפעלה * * ניתן לשחק בין התקציבים של שני המחשבים * מעוניין שיחזיקו לכמה שיותר זמן ללא שידרוג *

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by jangelboy,

שלום כמה שאלות לגבי אחריות למחשבים נידים מה זה אומר אחריות ושירות 3 שנים באתר הלקוח Dell On Site Warranty ואם זה שווה מה זה אחריות בינלאומית תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Roi Aloosh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כול התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד+OC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כול המחשקים האחרונים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) כן, רוצה להגיע לאזור ה4.3+ לפחות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ios,

אז ככה. יש לי כמה התלבטויות, הראושנה האם אתם ממליצים לקנות הארד דיסק של 500 גיגה רק למערכת ההפעלה ובנוסף האררד דיסק של טרה להורדות וכדומה? לוח אם , האם כדאי לרכוש לוח אם שונה בעקבות גילוי התקלה שפורסם עליה זיכרון : כמה חשוב העניין הזה של סוג הזיכרון? האם כדאי לחסוך שם כמה שקלים? כרטיס מסך, אני לא גיימר אך כן אוהב את האופצייה של משחק פה ושם לכן לקחתי כרטיס מסך בינוני, האם אתם ממליצים לי לקחת כרטיס מסך אחר במסגרת התקציב שלי? יש לי מסך samsung 2233 21.5 שוקל להחליץ לdell ips 24 למרות שכנראה זה לא יקרה בקרוב עקב מגבלות תקציביות אם יש לכם המומחים איזהשהם הערות או הארות מקצועיות אני אשמח לשמוע, כמו כן האם כדאי להחליף מארז לאחד אחר או ספק כוח לאחד אחר השימושים במחשב זה הרצת י…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, Fallout 4 , the division --ובגדול כל המשחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1200, 22" (T220P (Samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by yigael_o,

אני מעוניין בהמלצה במחשב לחבר במחשב במחיר עד 4200 מקסימום (אם אפשר במחיר יותר נמוך עדיף) אין דרישה לתמיכה במשחקים ספיציפיים, ככל שרמת הגיימינג גבוהה יותר, יותר טוב. גודל מסך לא משנה לו, אני מעריך שהכי טוב יהיה 15.4 כיוון שזה גודל המסך הנפוץ ביותר. גודל דיסק לא רלוונטי. זמן בטריה לא רלוונטי, בדרך כלל יהיה מחובר לחשמל במיקומים שונים. משקל סביר, כנראה עד 3-3.5 ק"ג עדיף פחות. אם אתם ממליצים על מקום מסויים, עדיף מספר גבוה של תשלומים ככל הניתן.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by DAX,

למי שזוכר את השרשורים הקודמים שלי, נאלצתי למרבה הצער להקטין בהרבה את התקציב... מי מכם יכול להגיד לי כל דבר שהוא על השלישיה הבאה: Athlon XP 1700+ JIUHB0302 - מחירו 412 ש"ח בפנדה. פנדה טורחים להוסיף את השורה הזו מהמעבד. אני מסופק אם זה באמת יהיה הדגם המדויק שאקבל וממילא אני לא יודע לפרש אות-אות את הקוד הזה, אני רק זוכר שקראתי במדריך OC כלשהוא שהדגם הספציפי הזה מתאים במיוחד. (בפנדה כנראה קראו את אותו המדריך...) Leadtek WinFast K7NCR18G-Pro - בפנדה עולה 733 ש"ח. אחרי חיפושים רבים ונואשים, הגעתי למסקנה שזהו הלוח היחידי שמיובא לארץ עם NForce2 IGP. Kingston 256MB 333MhZ CL 2.5 - KVR333X64C25/256 - מחירו 286 ש"ח בפנדה, 572 לשני מקלות. בסה"כ שלושתם ביחד יעלו 1431 ש"ח. בחנויות פנד…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב גיימינג: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 1,000 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Dragon Age: Inquisition, The Witcher 3, Fallout 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. הי לכולם, אני צריך המלצה למחשב. הדגשים שלי זה שיהיה של חברת DELL, מסך FHD עם פאנל IPS, כונן SSD במחיר של עד 3500 ש"ח. בנוסף, קיימת עדיפות למסך בגודל 15.6" אך בטוח לא יותר ומעבד או intel i5 או amd ברמה מקבילה. מעבר לזה גמיש יחסית. ואם נדרש לענות על זה באופן מלא אז בבקשה: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, לא. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט אופיס וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Egozialon,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד AMD RYZEN בארץ. האם כבר מוכרים כאלו מחשבים בארץ מכיוון שלא הצלחתי למצוא. אם כן האם הם משתלמים והיכן אני יכול למצוא כאלו??? תודה

22. Started by D-j-d,

אהלן, אני בדיוק סיימתי להכין לי מפרט למחשב חדש שאני מתכנן לקנות בסניף KSP אילת, לכן התקציב עומד על 6500. המחשב מיועד למשחקים ויבוצע בו OC. הייתי מעונין לשמוע דעתכם תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by matizami,

אהלן חברים. אחרי יותר מחמש שנים הגיע הזמן להחליף מחשב. כל עצה תתקבל בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, בטמן, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אישתי רוצה מחשב נייד וזה לא משאיר לי ברירה... השימוש העיקרי יהיה לגלישה באינטרנט. פה ושם סרטים (לא HD) , קריאה, צפיה בתמונות, משחקים לא כבדים. לפי מיטב הבנתי כל מחשב נייד היום יכול לספק צרכים אלו. האם זה נכון? מה שחשוב זה גודל מסך של 14-15 אינץ', ושירות של הספק. חיי סוללה אינם חשובים, אבל שלא יהיה פחות משעתיים. המשקל כן חשוב, 3 קילוגרם גג ועדיף כמה שפחות. יש הרבה דגמים של HP, COMPAQ, LENOVO, DELL, ACER, FIJITSU שהינם בתקציב שלי ואני לא יודע אם ההבדלים בינהם משמעותיים לשימושים שלי או לא. איזה מעבד עדיף? האם T4200 הוא המועדף בדגמים הזולים? או לקחת T3400 או סלרון? האם 2GB זכרון יספיק ? האם יש חשיבות למאיץ הגרפי מעבר למאיץ המובנה? או שמאיץ גרפי לא יקר ישפר משמעותית את הצפיה ב…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by alex_188,

שלום, עד לא מזמן רציתי לרכוש את UX31A של אסוס, שלדעתי, על פניו נראה ultrabook מעולה. אבל לאור הביקורות הנוראיות שיש עליו ב-ZAP, הבנתי שצריך להתרחק ממנו כמו מאש. בעקרון מחפש ultrabook עם תכונות דומות לזה של UX31A, בדגש: מסך 13' ומעלה. דיסק קשיח SSD לא משנה מה הגודל מספיק גדול שיהיה אפשר להתקין עליו WIN וכמה תכונות חשובות, השאר יכול להיות בדיסק קשיח שני. משקל: ~1.4 או פחות (פחות זה טוב). זמן סוללה סביר של לפחות 5-6 שעות. מה שחשוב זה ניידות - אני סטודנט ואני רוצה שהסוללה תחזיק ליום לימודים ושיהיה קל משקל. תודה על ההמלצות נ.ב. אני רוכש בארץ, אשמח להמלצות מקומיות ובנוסף לא דגמים עתידיים.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים