עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Schaap,

Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX העולה 1000 ש"ח או Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ 12MB 1333MHZ BOX 1230 ש"ח או Intel Core i5 750 2.66GHZ 8MB LGA1156 BOX 1100 ש"ח מה עדיף? המעבד יעבוד בשיתוף פעולה עם PNY nVidia Quadro FX580 512MB . המפרטים של הE8500 והQ9550 מוצעים עם זיכרון 4GB DDR2 1066MHZ DUAL CHANNEL, בעוד הi5 750 מוצע עם 4GB DUAL CHANNEL DDR3 1333MHZ. הפרש המחירים הוא סביב ה100 ש"ח, כך שההחלטה היא בסופו של דבר איזה מעבד+זיכרון יעיל יותר לכרטיס הנ"ל. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. בן שנה וחצי. מארז Fractal Design 3000 כרטיס מסך GTX 670 OC 2GB מעבד i7 2600 OC 4.3Ghz כונן SSD 128GB כונן קשיח 2TB מאוורר Scythe Mugen 3 לוח אם MSI Z774-43 עדיין באחריות ב-TMS. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - אה כן, וזיכרון 8 ג'יגה. - - - תגובה אוחדה: - - - ספק כוח 520 או 600 לא בטוח, זה היה מזמן.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי לנתק את המסך מהנייד הישן שלי ולחבר לו חיבור VGA או DVI ?? כדי לחבר אות בתור מסך שני ???

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. . מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - [glow=red,2,300]עבודה משרדית[/glow], תכני HD, [glow=red,2,300]משחקים,[/glow] עריכה, גרפיקה וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? [glow=red,2,300]1280*1024[/glow] * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? [glow=red,2,300]משחקי רשת mmorpg[/glow] [glow=red,2,300]מה שיבוא ליד- לא כולל GTA IV[/glow] * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/[glow=red,2,300]בינוניות[/glow]/גבוהות)? . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, [glow=red,2,300]צורב[/glow] למשל)? עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? [glow=red,2,30…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, רכשתי את המוצרים הבאים על מנת להרכיב מחשב נייח לגיימינג. יש ברשותי מסך. מעבד Intel Core i5-6600 לוח אם GA-H170M-D3H-GSM SSD Intel® SSD 540s Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 16nm, TLC) זכרון HyperX Savage 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 2133 Desktop Memory 1. איזה מארז מומלץ לקנות עבור הרכיבים הנ"ל? 2. אילו עוד אביזרים אני צריך? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by tsah1982,

שלום. אני צריך לקנות מחשב ב3000 שקל כולל מסך(לא דק) שישמש אותי בעיקר ללימודים (אני צריך גם להשתמש בתוכנות גרפיות כמו אוטוקאד). עדיפות מksp אודה גם אם תנחו אותי במה צריך להתמקד במחשב המתאים לצרכים שלי תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by udi2181,

אחרי שיטוט באתר שלכם למדתי המון התייחסתי להערות ולהמלצות של המומחים פה וזרקתי את הדף של המפרט שהמליצו לי בחנות והתחלתי לבנות תוך כדי איסוף של רכיב רכיב נשאר לי : מארז - מחפש מארז מבודד / מסנני אבק / מרווח / זרימת אוויר טובה / יציאות חלק עליון קדמי והרכיב השני חשוב מאוד זה - הכרטיס מסך שהבנתי שאתם ממליצים כרטיס מהסדרה החדשה כמובן אבל לא במחיר מקסימלי אלה במחיר שפוי שיאפשר להחליף אותו כל 3 שנים בערך . המפרט שהרכבתי עד כה : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1444 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Gigabyte GA-H97-D3H…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מפרט למחשב למשחקים עד 3000 ש"ח... טופס בקשת מפרט למחשב נייח התקציב: 3000 השימושים של המחשב: פרט למה המחשב יהיה מיועד המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה): כן המחשב מיועד למשחקים, אילו משחקים: כן GTA IV, BATTLEFIELD 3, BATMAN ARKHAM CITY FIFA 2012 וכו... המחשב מיועד לתוכנות, אילו תוכנות: תוכנות רגילות = מסנג'ר וכו'... המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה: לא המחשב מיועד לעריכה גראפית, אילו תוכנות תשתמש: לא אתה מתכנן OC (המהרת חלקים במחשב): לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך(שני כרטיסי מסך או יותר) - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - כרגע או בעתיד?(מיועד לתקציבים גבוהים): לא בכל מחשב יש דיסק קשיח, גודלו קובע כמה מקום יהיה…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by sivan renert,

הי מעוניינת לרכוש נייד דק וקל מסך 14 אינץ' לצרכי עריכה פשוטים ובעיקר הרבה עבודת מצגות מסמכים ואינטרנט. דגש על קל ודק עמיד ובטריה שעומדת בכמה שעות טובות. בעלות בין ה3 4 k מתלבטת לגבי שני הדגמים האלה בעקבות חיפוש שעשיתי. Asus VivoBook S14 S410UN Asus Zenbook UX430UN אשמח לחוות דעת יתרונות חסרונות. תודה מראש@

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני מתלבט בין שני ניידים שמאוד עיניינו אותי והם בתקציב שלי, הראשון הוא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7689&perur=2&t=1&c=320 השני הוא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=3190&products_id=26264 . עכשיו השימושים שלי הם לתכנות ראיית סרטים בHD הפעלה מרובה של אפליקציות וגם קצת משחקים. בבקשה אם אתם ממליצים על נייד מסוים אני אשמח אם תוכלו לאמר לי למה ומה ההבדל בין השניים. תודה רבה לכל העוזרים מראש...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by IDan2013,

שלום! אם מישהו זוכר הייתי פה לפני כשלושה שבועות וקיבלתי הצעה למפרט, כמו שאפשר להבין עוד לא יצא לי לקנות, לאחר כמה שינויים מזעריים מאוד במפרט אשמח לקבל חוות דעת לפני הקנייה ואשקול את מה שתציעו. 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל בסך הכל. אם זה תכנות - כרגע זה סתם יהיה וירטואל אופיס אבל בעתיד אני מאמין שזה יעבור לסביבות פיתוח קצת יותר דורשות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ ואולי עוד מיני תוכנות בס…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. תקציב - מקסימום 2500 . אם יש ב-2000 או פחות, מה טוב מטרות המחשב - בעיקר אינטרנט ואופיס גודל המסך - 13-16 משקל רצוי - לא קריטי סוללה - שעתיים-שלוש זה בסדר אין צורך ביציאות מיוחדות או בכונן DVD נפח כונן קשיח גם לא קריטי במיוחד איו העדפה לחברה מיוחדת, אחריות עדיף ל-3 שנים (לא צריך בינלאומית) ממש לא חובה שיבוא עם מערכת הפעלה העדפה למחשב שלמישהו יצא להתנסות בו ... תודה רבה :-)

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by idooo,

שלום , 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ושימושים רגילים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd, מסך 21.5 ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר בהתאם לתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן, מסך רמקולים מקלדת ועכבר. המסך והרמקולים צריכים להיות לבנים (אם עדיף לקנות רמקולים+מקלדת ועכבר ולא באותה חנות גם תופס) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by hagai1990,

אם כן, אשמח לדעת איזה דגם בדיוק והאם מרוצים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by psybrain,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים HD, מוזיקה, מולטימדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF1, פיפא, COD, TW3 וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

16. Started by Hydr0,

מה קורה ? בשעה טובה ההורים שלי החליטו לקנות מחשב חדש הבייתה כי הישן (מלפני 8שנים הלך) אז אני אקבל את המחשב החדש והמחשב שלי יעבור להורים שלי. אז ככה.. התקציב 400 ש"ח כולל מסך. לא חייב להיות מסך ממש טוב העיקר שיעבוד ויראו בו טוב כי ההורים שלי ישתמשו בו והם עיוורים חחח רמקולים עכבר ומקלדת לא צריך. אבל חשוב שיהיה בו כרטיס רשת וצורב DVD. אני רוצה מחשב חזק למשחקים ושיהיה קר כי תמיד היו לי בעיות של חום ! אני מודע לכך שאי אפשר לעשות מחשב בתקציב הזה מושלם למשחקים אבל שיהיה כמה שיותר טוב בבקשה.. לא מתכנן OC.. תודה רבה

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by LazyNinja,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד של לנובו - X230, והסתכלתי קצת על מחירים. חוץ מזה שראיתי דברים ממש מוזרים (לדוגמא - למה 2 הדגמים האלו עולים אותו דבר?? http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=21974 http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=21356) תהיתי לגבי אחריות. ראיתי את הדגם הנ"ל: http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=21548 יש אותו גם בחנויות אחרות, אבל שניידר היא הגדולה ביותר שאני מכיר ותהיתי - כמה כדאי להסתמך על האחריות שלהם? האם עדיף להוסיף קצת (וגם לקבל מעבד טיפה פחות טוב) בשביל אחריות של IBM? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם ! הנה המפרט הטכני של המחשב שהזמנתי בדיוק עכשיו, אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לשיפורים עתידיים: 1. AMD ATHLON 64 3500+BOX 939PIN 2. MSI K8N NEO4 PLATINUM 3. G.SKILL DDR PC3200 1024MB DUAL CHANNEL 4. WD\200 7200 SATA 8MB 5. GIGABYTE X850XT VIVO 6. LG X52 7. LG GSA-4161B DVDRW 8. THERMALTAKE ARMOR VA8000 SILVER 9. ANTEC TRUPOWER 430W 10. הרכבת מחשב חדש סה"כ 10,230 אחרי הנחה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by mordydd91,

אחרי הדיון הפורה שהיה לי בפורום לוחות אם ומעבדים כאן הגעתי לכמה נקודות חשובות שאני רוצה שיהיה : אני בונה מחשב לטווח הארוך לכן אני הולך על 3700X ויש לי כרגע LPX CL15 2X8GB 3000MHZ (שאם אני אצליח למכור אני יקנה עם יותר MHZ) בגלל שזה לטווח הארוך אני מוכן להשקיע קצת בלוח שיעמוד בOC ומבחינת החשמל. אחרי סינונים רבים הגעתי ל2 לוחות שאני מתלבט עליהם: 1. Gigabyte X570 Aorus Pro 2. x570 -Asus ROG Strix X570-E Gaming 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות,מכונה וירטואלית,תכני HD ומעלה,קצת עבודה משרדית,הכל מהכל.. הכי חשוב שיה…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג מ-3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מעבדה VM של מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).VMware עם server 2003\2008 (כ-8 שרתים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? של המעבד, אין צורך בכרטיס גרפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ios,

אז ככה. יש לי כמה התלבטויות, הראושנה האם אתם ממליצים לקנות הארד דיסק של 500 גיגה רק למערכת ההפעלה ובנוסף האררד דיסק של טרה להורדות וכדומה? לוח אם , האם כדאי לרכוש לוח אם שונה בעקבות גילוי התקלה שפורסם עליה זיכרון : כמה חשוב העניין הזה של סוג הזיכרון? האם כדאי לחסוך שם כמה שקלים? כרטיס מסך, אני לא גיימר אך כן אוהב את האופצייה של משחק פה ושם לכן לקחתי כרטיס מסך בינוני, האם אתם ממליצים לי לקחת כרטיס מסך אחר במסגרת התקציב שלי? יש לי מסך samsung 2233 21.5 שוקל להחליץ לdell ips 24 למרות שכנראה זה לא יקרה בקרוב עקב מגבלות תקציביות אם יש לכם המומחים איזהשהם הערות או הארות מקצועיות אני אשמח לשמוע, כמו כן האם כדאי להחליף מארז לאחד אחר או ספק כוח לאחד אחר השימושים במחשב זה הרצת י…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by oDot,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נטבוק, התקציב הוא בעיקרון 2000 ש"ח אבל אני יודע שנטבוקים יכולים להתחיל בכ1300 ש"ח, ואין טעם להוציא יותר כשהמחשב ישמש רק לכתיבה בוורד, גודל המסך 10 עד 12 אינצ' אך הפרמטר החשוב ביותר הוא משקל נמוך, כמה שיותר נמוך. איכות בנייה נורמלית גם כן יכולה לעזור אבל שלא תבוא בעלות גבוהה מידי. לא חובה מערכת הפעלה אם יש הבדל במחיר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אהלן, בשעה טובה החלטתי להשתדרג ולקנות מחשב חדש! לצורך העיניין אני מקצה 5K. יא אפשרות לחרוג מעט מהתקציב, אבל עדיף שלא. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים, עריכת סאונד כולל הקלטות(שימוש בתוכנות הקלטה כגון קיובייס), עריכת וידאו ותמונות. דברים שבהם אני לא מוכן להתפשר: - מעבד AMD בלבד (אם לא, אז להסביר למה לא כדאי)\ - HDD של WD בלבד, ומינימום 1TB רצוי יותר. -מינימום זיכרון 4GB, אם אפשר 8 אז עדיף.. חשוב להדגיש שברשותי מסך FHD אבל ללא כניסת HDMI. בנוסף אני חייב שהחנות תיהיה בירושלים כדוגמת KSP או משו בסגנון תודה מראש ! אלכס

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Shay s,

שלום חברים ברשותי מחשב קיים בין 4 (או יותר) שמשמש לגיימינג, אני חושב האם לשדרג אותו או להחליף למחשב חדש, בעיקרון חשבתי לקנות כרטיס 2060 ו16GB זיכרון לטובת השידרוג, אני משחק ב Red Dead Redemption, GTA, SCUM ועוד כל מיני... יש לי מסך 4K אבל אני לא מחפש להריץ את המשחקים על 4K Intel I7-2600 3.4GHz 8GB ram GPU Gigabyte AMD R9 3GB DDR5 בנוסף יש לי 2 כונני SSD שלSandisk extreme II 250 כל אחד ועוד אחד של 120

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. שלום רב , הגיע הזמן להחליף את המחשב נייד שלי באחד חדש, האמת שאני לא כל כך מבין בתחום קראתי קצת פוסטים בפורום והייתי רוצה להעזר בכם על מנת למצוא מחשב נייד שיתאים לי * מטרות המחשב: לימודים (הנדסת מכונות ) - הרצת תוכנות כבדות כמו מאלטאב, צפייה בסרטים hd (וחיבור לטלוויזיה), קצת משחקים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות (סטנדרטי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלוויזיה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא כל כך יודע מזה, ניסיתי לקרוא, זה נחוץ לדעתכם? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים אחריות- לא חייב בינלאומי * האם בתקציב …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.